tvb.com

tvb.com

跪低

被人批評唔公平全民造馬,假如公平就無話題,無話題就唔好睇喇打靶,唱得好樣子可愛就要入圍,按此道理係咁先都係金像獎影帝喇,女團一定要青春可人?一定要食得瞓得?咁就唔好睇喇,以往失敗嘅例子多的是,直接賣騎呢或尚有一線生機,揾一班人妻媽媽組成女團,隨時會係另一生路,Murder粉絲群九成係女性,第日女團粉絲群會是誰,單一依靠一堆飛機男粉跟本上絕對無可能,必然係死路一條,女團有女粉絕不會發生在香港,女生只會望妳班女團閉翳,絕對唔會望妳富貴,賣點一定要夠特別才有生機,否則就算揾師傅去沙田馬場種生基都只會失敗告終,女團當中假如有醫生護士中女人妻媽媽,加幾件儍氣囡囡反之或許可以途出生天,你條趴街係咁先講來講去都係鍾意咖喱醫生唧,哈哈哈哈,咁都要被踢爆,係咁先好傷心啊,哈哈哈哈,以上女團嘅角色似乎係AV題材咁乸樣喎,就係要呢類,就係要呢類囉

發表於 Posted on: 2021-11-21 20:16

封哥
帖數 Posts: 3956
回頂端 / Top
而家d後生真係...........!! 完全不可跟以往班後生比較,工作忙就會暈,又話肚痾又話腳軟,唉 ! 真接辭職返屋企瞓覺好過喇,姜包又話暈又話抑鬱症,魷魚娃娃又腳軟,腳軟??十幾廿歲身體咁乸孱弱,點揾食呀垃圾,當年係咁先工作通宵達旦,乜娛樂都沒有,捱到成隻屐咁乸樣,都從未敢對人講一聲話自己唔舒服,而家班趴街捱一晚通宵,仲慘過一夜間全家死絕咁乸樣,好攰喎,當年班靚妹在砵蘭街晚晚不停接job,做到腳仔軟都唔敢出一句聲,而家出席幾個宣傳活動,拍套廢劇就攰到腳軟跪低??日日瞓在床上工作好未呀廢物,BB之前話捱一晚工作就已經慘過死喎,慾仙慾死時又唔見妳話辛苦,仲不停叫don't stop㖭喇,工作就吔咩嗲,愛愛就kimochi,乜道理呀垃圾

發表於 Posted on: 2021-11-22 0:40

封哥
回頂端 / Top
造星囡囡狂接廣告??係真唔係呀,似乎係電視臺其中一種公關技巧呀嘛,未出道接乜鬼野廣告呀垃圾,幾時輪到妳地自己話事呀,喂 ! 又話分兩頭喎,叫咖喱醫生宣傳健康食品又確實有生意頭腦,話晒係專業醫生嘛,最攞命就係樣子極為性感,應該用性愛來形容會比較貼切,哈哈,女團當中咖喱絕對不可或缺,賣點係一名醫生已經夠殺喇,世上有多少醫生律師曾參與女團,有學識又跳得又感覺性感,重點係有觀眾緣嘛,金上大人話齋首要條件係有個人專長嘛,完全符合所有條件囉,有觀眾緣??得你係咁先一條趴街大放厥詞咋喎,不停嘉許咖喱醫生,各位低智網民諗吓,去公立醫院覆診有個醫生叫你三個月後覆診去藥房攞藥,一出門口,靚女醫生就跳唱前傳,確實諗起都已經笑爆,醫生被打造為星星,潛力實在無限,但千祈咪整首原來談戀愛比佢嘆囉,哈哈哈哈,會即時降Grade啊

發表於 Posted on: 2021-11-22 17:39

封哥
回頂端 / Top
有二百幾萬人睇台慶一d都唔出奇喎,上網睇劇係觀眾唯一生存嘅目的,突然有個一年一度嘅台慶節目,觀眾們即管睇吓,並非真係好想睇囉,跟本上07大哥真係幫好大忙,假如沒有宣傳,真係無人會睇,查實tbb依然依靠一班老鬼支撐,一群年青演員跟本無人會叫得出其名字,係咁先保證包括BB嘅中文名,全港唔會超過一千個濕鼠會認識,已經屬新力軍喎,哈哈,新力軍??已經做左幾年茄喱啡喎,生存在tbb尚可以讀出其名字嘅垃圾,絕對不會超出五十人,依賴著一班五十歲以上嘅廢物支撐大局,星輝大獎理應追頒比已離職輻射魚小姐喇,造成今時今日嘅局面,真係拜佢所托,現今唯一不停幫tbb發功嘅07大哥,應記一功吧,Uiv又係爛泥扶唔上壁,無一個節目可以睇得入眼,皇牌節目造星囡囡,今年注定失敗,為何?最大敗筆兩件導師無料到呀大佬,完全帶動不起個節目,死氣沉沉,唔好睇囉,毫無新意,年年都係咁乸樣,再講多一次,組織女團係自毀長城嘅做法,講事非及八卦係女人嘅強項之一,有邊個女人會話自己醜樣呀,組女團is equal to 自掘墳墓,再過三年Murder被淘汰,娛樂界又會回復以往一樣,死水一潭,堅持上網睇av及睇韓劇,相信屬係咁先生前嘅唯一娛樂啊

發表於 Posted on: 2021-11-22 23:12

封哥
回頂端 / Top
一口氣煲爆六集地獄公使,雷聲大雨點少,頭兩集係威係勢,甚有收看點,第三集已經顯示力有不逮,初頭以為神嘅審判而作出嘅天譴,被三隻神的使者宰殺,大快人心,點知後來只係幾隻妖怪無差別咁殺人,係又殺唔係又殺,一班濕鼠想利用神的意旨統領世界,劇情查實極為簡單,但極為無聊囉,主腦人認真低智無能,次次現場望住幾件妖怪殺人,亦處之泰然??扮吓驚喇大佬,明知係妖怪殘殺人類,竟然會驚都未驚過?劇情想證明乜鬼野呀,是否代表就算有人通街開片斬人,就要企定定睇吓佢點斬呀打靶,想表達乜Q呀,第一二集跑贏魷魚遊戲並不出奇,第3456集簡直係垃圾,成班垃圾只係跟住三隻妖怪無差別打人殺人,擺明只係強調一點,人類乃是最值得懼怕嘅物種,使鬼你班趴街懶預意深長咩,係人都知喇,仲話有第二季?咪搞喇大佬,唔好睇呀,妖怪無啦啦殘殺婦女BB仔,究竟想點先妖怪大哥,坐坐吓車又被殺,剛出世BB又殺,認真無厘頭789,假如咁都話好睇嘅網民,理應第一批就應該被妖怪殘殺吧

發表於 Posted on: 2021-11-23 21:17

封哥
回頂端 / Top
造星有個大熱囡囡跟本上係人都知佢贏梗喇,鋪天蓋地被大肆宣傳,包括07大哥,查實擺明係送佢一程囉,出道後係咁先保證呢個囡囡將會慘被不斷地抹黑,tbb跟本認真聰明,借07大哥利用呢條廢物囡囡推高魷魚娃娃嘅人氣,有比較情況下呢件造星囡囡必然會輸到無地自容,原因極為簡單,囡囡樣貌跟本上寸爆宇宙,每次出鏡亦態度囂張,加上額頭鑿住"反骨"兩隻字,假如係咁先是tbb高層就第一時間將其歸納門下,跟手將其投閒置散,到時隔離台仲唔死,似乎係咁先病情日益嚴重,tbb新一代孖寶魷魚及談戀愛地位已經超然,一姐地位已經固若金湯,只可惜兩大缺點已經展露人前,魷魚聽講掛住發明星夢令讀書成績不佳及談戀愛話會繼續升讀大學喎,how come?尤其談戀愛個爸爸聽講原來亦好鐘意唱歌,發明星夢究竟係邊位呢?係咁先好混亂呀,係咁又要出手作出指導,指導??咁乸似kol老五,乜都話識乜都話知喎,呢個死全家專教人乜乜七七,不過只可惜唔識字囉,覃字竟然教人讀譚?低水平就要認喇打靶佬,係咁先又有幾高呀淫獸,哈哈

發表於 Posted on: 2021-11-24 19:10

封哥
回頂端 / Top
有冇垃圾可以講聲係咁先究竟有無粉絲,千祈千祈唔好有呀大佬,真係有嘅話,一個就已經足以致命,唯一慶幸係咁先一向不喜歡拍照,或可免除後患卦,你條趴街係咁先未免太天真吧,映Q左你件死剷,你會知咩,係咁先呀,綁鞋帶人地就會當你做完愛著褲,帶小朋友去酒店輕鬆兩日就會話你同條女去酒店操砲,係咁先喜歡空閒時間去安老院做吓探訪,會否有人會話係咁先乘機去親近一班Granny呀打靶,跟幾個廢老去鴨寮街買二手電話,又會否被誤會去唐二樓揾鳳姐姐傾計呀,雖則上唐二樓乃係咁先多年來基本動作,哈哈,唔好屈Q人上去揾鳳姐嘛,假如真係去幫襯,係咁先驚你班趴街有牙咩,嫖妓一向唔使睇通勝擇日呀,校長大哥呢次認真無辜,慘被寃枉,寃枉??你有你講,我有我猜,真係關你忍事咩,無人證又冇物證,就算係咁先被映到跟BB去爆房,以係咁先無恥嘅性格,幾大話"佢話要去咋,係咁先已極力阻止",幾大將自己放在道德高地之上喇,跟本上只係一群網民聯群結隊集體欺凌校長唧,真係網民??

發表於 Posted on: 2021-11-25 19:25

封哥
回頂端 / Top
咖喱醫生出線實屬理所當然,但係咁先極感奇怪,作為一個專業醫生竟然會咁感性,會為病人哭泣??接觸生離死別實在家常便飯,以往從未聽聞醫生會為一個毫不相識嘅老病人哭泣喎,不太合乎情理吧,係醫生而唔係護士喎,很大機會係節目效果?賣點似乎有點偏差,應該將重點話題放在放棄從醫而挑戰演藝嘛,何況佢自身演藝技能上亦頗為出色,做好形象包裝至為重要嘛,下下賣悲情實屬不智囉,固有印象中,醫生失戀會喊,喪親會喊,但無可能會為病人喊囉,過度賣弄感性,會令人感覺討厭吧,等同要tbb一班垃圾演員(包括BB)扮純情,直接派人暗殺係咁先好過喇,跟本無可能會在現實環境發生呀,魷魚下下咋儍扮矇,已經正在摧毀觀眾中樞神經當中,今晚又要工人姐姐整個料理慰勞一下媽咪吧,又料理媽媽?哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-11-25 23:23

封哥
回頂端 / Top
我頂 ! 台慶夜頂爺被安排楝企水魚咁乸樣企在第六排邊疆位置??喂 ! 究竟有乜咁出奇呀有乜問題呀你班垃圾網民,老野叫得你出席已有比足面子你件老柴喇,仲啊吱啊咗話人地唔重視你,開套劇比佢男一好未呀,假如係咁先就有兩個考量,一就直接叫佢咪出門口,留在家睇韓劇,千祈咪出現電視城一公里範圍內,二就安排佢企最後排暗黑位置叫佢坐低,咪比觀眾睇到佢死口死面個衰樣呀,唔知以為佢出席緊喪禮,燶口燶面,係咪準備在頂爺廚房製作燶邊义燒呀趴街,幾十歲都唔化,公司乜野文化做左四十幾年都仲唔知?要講感情?係咁先情願去鴨寮街揾Lisa談下心仲實際得多,四舊幾水就可以做完哥仔再做老細都仲得,何樂而不為,返tbb幫手慶祝台慶?係咁先保證假如BB唔係就嚟有套劇上畫,佢情願去油麻地爆房都唔出席呀,我頂

發表於 Posted on: 2021-11-26 17:48

封哥
回頂端 / Top
娛圈唔公平及被誣衊嘅情況每日都會發生,嗰個垃圾樂壇頒獎典禮最受歡迎女歌手侯選人當中竟然無魷魚娃娃份?tbb直接向國安局投訴喇,tbb重點培瞓嘅幼齒女歌手被foul出八強?天理難容,魷魚已經盡晒力咋儍扮懵營造可愛形象喇,仲想點乸樣呀你班趴街,嗰首至尊金曲真實的假話已經大受歡迎喇,清真的蛋糕呀嘛,歌名頗難記,唯有亂噏廿九,今年定必橫掃所有樂壇頒獎典禮,幼齒孖寶今年每人有一首十大金曲競逐金曲金獎,淨係談戀愛嗰首戀愛預告已經夠殺喇,吓 ! 首歌唔係林珊珊陳百強嘅咩,有成三百幾萬view喎,已經佔據全港人口嘅一半,假如咁都無獎實在亦係天理不容,呢兩日係咁先已經氣憤難平,校長不停被媒體誣衊温靚妹廢粉?究竟究竟有乜問題呀大佬,天皇巨星唔使做愛咩,成年男女爆房總好過上唐樓揾macy姐傾計喇,係咁先諗極都諗唔明問題出於邊度,總之你情我願就絕非問題喇,假如係咁先跟BB去爆房,你告係咁先乜乸野先大哥,大惑不解

發表於 Posted on: 2021-11-27 3:22

封哥
回頂端 / Top
而家呢個世界完全本末倒置,做第三者又有乜問題呀,目標係有朝一日做到正印就得喇,現今派帽爭仔劈腿簡直係生活日常一樣,約砲等同握手及say hello一乸樣咁簡單,對係咁先絕非難題,眼屎竟然話感覺內疚? 呢隻囡囡認真毫無大志,理應拖條仔出嚟環遊世界向正大房示威㖭喇,廹到佢埋牆角為止嘛,內疚喎,應該令對方內疚至為人中人,話自己唔係人?係咁先從小到大爭玩具每次都會爭輸,爭贏反而要內疚??乜道理呀,假如係咁先就直接建議一齊玩3P仲實際喇,好賤格喎你個係咁先,借問各位垃圾網民問心嗰句,你情願做宅男渣男定係賤男呀,係咁先相信現今d囡囡們大多數會選擇賤男囉,賤男在囡囡心目中特別charm呀,唔信就去二廠問吓BB囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-11-27 17:00

封哥
回頂端 / Top
無得賭錢點算好呀,一名內地貧窮親戚傳訊息對係咁先咁樣講,即時被係咁先瘋狂揶揄一番,咁乸窮無錢仲賭乜Q野呀趴街,賭條毛咩,國民賭性澎湃簡直係國際知名,無出其右,認第二包保無人敢認第一,聽講洗米被拘捕喎,以後去邊度賭好呀,係咁先即時叫佢去邪惡軸心國家賭飽佢囉,即係邊乸度呀,拉輸為家輸呀打靶佬,祖國擁有數千年賭博文化,怎會被輕易摧毀,倒左一盆洗米水仲有千千萬萬個飯煲嘛,使擔心?自然會有另外一批垃圾再洗再煲過囉,係咁先未免太看輕金上大人吧,擁有堅決信念定必戰勝一切嘛,喂 ! 決心得一個,賭徒隨時有過億喎,怎麼辦?當初排隊炒股嘅人數數以千萬,好多人差不多賭埋條命咁滯,借問一聲真正嘅賭場究竟在那裡?

發表於 Posted on: 2021-11-28 1:24

封哥
回頂端 / Top
演唱會除晒衫係咪指定動作,服裝設計或形象指導跟本可以完全被豁免,直接戴胸圍著底褲就可以舉辦演唱會喇,假如係咁先就叫BB去花園街買幾條廉價內褲及國產底衫及幾件白色背心就可以開show喇趴街,又透視又show肌又乜又七,叫現場觀眾上台跟你真人表演喇打靶,上次murder幾件濕鼠開演唱會除衫已經需要被嚴厲譴責,擺明有賣弄情色之嫌,下次會否全數著住底褲贊助品牌"交糞kai"上台演出呀垃圾,但又話分兩頭喎,假如幼齒四寶著胸圍底底公開表演,係咁先亦有些小意願想睇吓喎,總好過不停整個巨胸淫娃出嚟獻世喇,係咁先要睇一班綺夢幼齒呀,你件係咁先一時一樣,一陣又話喜歡Mature,,milf系列,一陣又話喜歡teen,究竟想點乸樣,再講多一次偶像係Mako Oda,喜歡係BB呀打靶佬

發表於 Posted on: 2021-11-28 20:06

封哥
回頂端 / Top
實在無奈,實在無奈呀,又點呀係咁先,或是應該講為感覺悲哀,幼齒四寶出左首新歌,驚喜萬分,短時間內就破十萬view啊,值得恭喜,係咁先只想問聲究竟要花費多少錢呢,花費多少去問菊花仔瘟神la就一清二楚喇,佢一向係操view能手嚟嘛,四寶出歌絕非問題,咪拍MV喇大佬,睇住一班面和心不和嘅幼齒扮好姊妹,係咁先真係想死呀,不和仲要扮親切,第一時間就諗起木偶鼻扮和睦,真係打冷震呀趴街,當中垃圾兩寶擺明幫另外兩件高級孖寶墊底助攻吧,魷魚及談戀愛公認將會被大力吹捧嘅幼齒,其餘兩件準備入雪櫃或去堆填吧,不和仲要夾硬將佢地組成幼齒四寶,實在慘無人道,實在無奈呀

發表於 Posted on: 2021-11-28 20:25

封哥
回頂端 / Top
有人懷疑係咁先究竟係咪內鬼,剛剛話口未完,垃圾孖寶係用作幫兩件重點孖寶助攻,點知今晚真係發生左,據07大哥報導垃圾孖寶掉轉左兩支咪,破壞演出氣氛,但轉頭就大讚另外兩隻幼齒孖寶表現出色,想點乸樣呀大哥,兩件地底泥另外兩件就係天上星星?有冇搞錯呀,團體唔係應該評為演出一致極為出色咩,竟然要分onetwo?整蠱定係幫忙呀大佬,係咁先已經多次強調做錯事幾大都唔好認嘛,賴音響組未能配合呀,燈光師打燈出錯影響表現呀,或係道具組唔覺意掉轉兩支咪呀,千祈咪賴兩件靚妹出錯喇,會打擊佢地信心,一陣躪去自殘,到時你就後悔莫及,係咁先已經指導過你班垃圾,死人都唔好認皺嘛,何況呂爵安已經捐款支持魷魚喇,吓!下次直接用Murder嘅名義捐款嘛死剷,呂爵安先生捐款支持,究竟有乜證明真定假呢?同名同姓呢個幾機會率等同係咁先跟乾屍談戀愛,跟本上同一可能性囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-11-29 1:45

封哥
回頂端 / Top
昨日躪左去買靚衫,買衫做乜乸樣呀,你條死剷唔係剩係著底褲及國產背心出街咩,係咁先都唔想呀,出席樂壇頒獎典禮無理由著淨係戴胸圍底褲上台嘛,上斷頭台呀你條打靶,你都就嚟死喇,攞終身成就獎?抱憾終身就有你份,當年試鏡AV男優又落選,去殯儀館投考堂官又唔夠料,諗住呢世人就此玩完,只不過有才華總有人欣賞,你條打靶有乜才華啊,晚晚睇AV做機師,寫一堆廢話又過一日,要係咁先提供免費娛樂太開玩笑吧,點知竟然有班趴街幫係咁先出首主題曲係咁先喇,幫你??憑甚麼呀你件垃圾,百思不解,但唯一肯定呢首歌必定會攞獎囉,歌曲完全入屋咩??好易上口嘛,不論大人老柴細蚊仔總會輕鬆地哼出一兩句歌詞,打破近年樂壇慣例,魷魚嗰首真實的假話試吓揾個垃圾出嚟唱兩句嚟聽吓,睇吓你班趴街懂不懂唱,反而談戀愛非常容易記得到囉,原來談戀愛啦啦啦啦,起碼懂一句嘛,哈哈哈哈,BB見到係咁先攞獎應該都老懷安慰吧,女優相澤南24歲就攞AV界影后喇,俗稱咸濕奧斯卡,BB你要加把勁追趕啊,咪成日只掛住去廸廸尼喇,等係咁先得閒帶妳去油麻地觀摩一下仲實際喇,哈哈

發表於 Posted on: 2021-11-29 21:16

封哥
回頂端 / Top
來吧倒轉地球之前從未感覺好聽,大乳哥再次令呢首歌爆紅,簡直令係咁先吊樑三日,絕對跟至尊金曲"係咁先喇"有得fight,只不過呢段說話目的係要嚴厲譴責寶奇呢條趴街,竟然模仿大乳哥唱呢首歌,嚴重醜化其英俊斯文形象,斯文??定係敗類呀,當年摧毀善尼姐姐淑女形象,當人foolpanda外賣咁乸樣,令係咁先極為振怒,雖則善尼姐姐好似當年被踢爆在古裝街隨地痾屎,哦!痾屎有乜做錯,急屎就要痾喇,有細蚊仔在港鐵垃圾桶痾屎都係咁喇,在古裝街痾屎又有乜出奇呀,係咁先說話一向有其道理,絕不喜歡嘩眾取寵行為,借問大乳哥一聲,究竟唱呢首歌嘅目的係搞笑定係認真表演呀,簡直炸爆地球震撼人類神經,精神病患者數字已經日益飈升,假如聽完發乸左神經就聯絡係咁先介紹專業醫生吧,係咁先真係懂得曲線抽擊,無啦啦又提醫生,係咪又想幫咖喱醫生拉票呀你條打靶,哈哈哈哈,被踢爆係全世界最無癮嘅事囉

發表於 Posted on: 2021-11-30 0:32

封哥
回頂端 / Top
有件事想講左好耐,一衆電視新聞主播被形容為女神甚至乎AV女優一樣,查實想點?佢地要釣水魚揾烏龜實在易如反掌,金龜呀嘛,但諗唔明一樣野,之後大部分搖身一變已經係金融才俊,為何初時要選擇去報導新聞呢,是否身不由己?擺明才華橫溢,為何要加入新聞部而唔係藝員部,為何要加入新聞界而唔係金融界,撈金融跟本想窮都難喎,做演藝想富貴只可揾水魚咋喎,喂 ! 係咁先跟魷魚娃娃同樣喜歡詐傻扮懵,撈金融咪一樣係揾水魚落叠,一個係出賣腦袋,另一個就記得帶避震袋唧嘛,最攞命就係個個都被稱BB,係咁先心目中BB只得一個,偶像麻美由真小姐都未可稱得上為BB囉

發表於 Posted on: 2021-11-30 2:57

封哥
回頂端 / Top
07大哥究竟用心良苦定係有心整蠱,係咁先實在難以界定,前兩日大力吹捧醫登係今年樂壇新人金獎得主,明關照定暗整蠱呢?跟本上同嗰個寸王天斌勝負難料,為何單一只吹捧醫登一人,對07大哥來說就應該百利而無一害,猜中就可以認屎認屁,猜錯就等同即時送醫登入地獄一樣,tbb又可即時將寸王收歸其下,何樂而不為,昨晚籌款節目究竟係咪真係醫登捐款一百元,跟本上無人會知,條死剷老五就講到真嘅一樣,話佢自認係捐款者喎,死全家喇趴街,大力宣傳自己有幾多訂閱喎,咪當係咁先儍仔喇,數字上真定係假有誰會考證呀打靶,咁好揾就唔使日日做乞兒喇垃圾,班垃圾廢物網民又係無乸腦低789能,日日聽人讀報紙就感覺好過癮喎,正一廢物一大堆,共冶一爐

發表於 Posted on: 2021-11-30 3:27

封哥
回頂端 / Top
今日係咁先盛意拳拳地向幾件廢物請教,請乜鬼教呀,質問就質問喇廢柴,究竟抖音係點乸開Account,竟然想開抖音?皆因昨晚有件久別重逢嘅垃圾嚟揾係咁先傾計,傾計?督責咋嘛,條廢老話係咁先日日成個小丑咁乸樣比人恥笑,直接開抖音扮小丑好過喇,大乳哥做一晚小丑就風行全國,係咁先直接著胸圍底褲表演獨自去偷歡好過喇,話晒都係國際知名嘅係咁先嘛,係咁先真係切切實實一個心理有問題嘅自大狂,識你係老鼠咩,日日幻想攬住BB夢遺,一係就直接入精神病院或係自盡好過喇死剷,你件趴街咪放負搶收視喇,要搶收視只有一個途徑,無限唱衰Murder班契弟,唱好魷魚四寶就可以喇,喂 ! 做違背良心嘅事絕非係咁先風格喎,之前已經勸喻魷魚返內地發展必然前途無可限量,定係無可奈何呀打靶,香港市場已經明顯縮小,留港就代表毫無大志囉,睇吓一衆垃圾返內地發展個個風山水起,真係??假如有商演,係咁先偷渡都返去呀,但介紹出場係咪有請tbb垃圾討論區"老係",哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-11-30 22:29

封哥
回頂端 / Top
日系新一代高中男生理想老婆係濱邊美波?聽個名字已經夠晒吸引喎,又叫波波,好唔好波係咁先真係唔多清楚,日系女星偶像一向只有綾瀨遙一個嘛,喂!你件打靶係咁先偶像唔係Mako Oda及麻美由真小姐咩,唉!佢地叫AV女優,綾瀨遙係叫日系女星呀,唔識就問吓樓下看更陳伯喇垃圾,按走勢BB應該出道嘅機會已越走越遠吧,人地只得21歲,BB就已經廿五六歲,以AV少女形象出道已近乎無乜可能,唯有期待過多三幾年以Milf形象安心出行吧,近期韓劇又無乜驚喜作品,套套抬庭收場,憂鬱症收視慘跌至一點幾,但係咁先極喜歡中女秀晶姐姐,故此無乜意願會棄劇,決定繼續追到尾為止,以示支持,傳統女優似乎已經改朝換代,舊一批女優已經漸被淘汰,但新一代女優又未能接得上,朴桂英姐姐又套套領野,回響差勁,甚麼辦?韓國靚靚藝人為數應該不少,為何會有青黃不接情況出現,情況類似tbb喎,點同呀,tbb依然有鎮台孖寶坐陣嘛,popo wong把聲都已經老到變得沙啞仲做緊大show主持,乾屍亦已經慘變成木乃伊模樣仲要扮可愛,在韓國娛樂界相信早已入土為安,仲要揾幾件八十幾歲老鬼拍劇,唉!查實可否去勞工處投訴有虐老之嫌呢

發表於 Posted on: 2021-12-01 5:09

封哥
回頂端 / Top
係咁先網誌似乎又被剎停,無任何問題喎,講過無數次係咁先唔係乞兒呀,無人睇又有乜問題,每日志在得閒無聊打吓飛機咋,自得其樂就可以喇,靠tbb討論區搶收視簡直笑話,07大哥今晚即時報導咖喱醫生出局,認真感謝咖喱醫生被免費宣傳,今年造星囡囡跟本完全唔好睇,39歲參賽者慘被鞭屍,今晚有件35歲出線就被大肆嘉許?懷疑佢係咁咪有紅色背景呀,擺明係嬸嬸咁乸樣,中女Dancer一名,參加女團比賽已經應被上層批鬥喇,去拍AV都無人想睇呀,強調自己35歲未結婚代表甚麼,係咁先感覺皆因佢好人有限囉,話要追夢喎,追夢就去tbb喇死剷,淘汰咖喱醫生跟本上有違內媒意願,之前唔係話過參賽者要首先充實自己至去參加選秀節目咩,醫生背景形象夠晒健康喇,竟然將其淘汰?讀書唔成嘅魷魚娃娃就被大力吹捧??乜道理,魷魚人氣是否名大於實,觀眾緣查實非佳,係咁先第一時間勸喻咖喱醫生咪躪去tbb㖭呀,必定會身敗名裂告終,唯一肯定就係廢台Uiv會損失係咁先呢個觀眾囉,無咖喱就無面比呀垃圾

發表於 Posted on: 2021-12-02 0:02

封哥
回頂端 / Top
有個立委靚靚姐姐被男友打到豬頭炳咁乸樣,被形容為面目全非,報導有點不盡不實,係咁先懷疑佢係咪即時揾師傅打出還原靚靚拳,即時變靚番少少呀,事實未至於面目全非喎,只不過有點肥腫難分唧,係咁先老婆當年仆落樓梯,個樣即時慘變豬肉檔吊起嗰個豬頭一樣,嚇到佢自己都魂飛魄散,何況係咁先日日仲要對住隻豬頭咁乸樣嘅人類生活,痛苦程度絕不下於老係太太囉,女生對住男性結果只有兩個,一就係被砌爆,二就係被打爆,定律一樣,靚靚立委只是屬於後者,有何值得奇怪?消腫後又另一片天吧 ; 另外有條網上影片,有個女仔睇手機趴落樓梯,即時動彈不得,有班無人性網民話佢抵乸死,係咁先亦係網民當中其中一人,落樓梯睇乜鬼手機呀,有個男士見到掉頭就走,簡直係英雄本色Mark哥咁有型,呢種情況簡直係偉大強國特色嘛,各家自掃門前雪乃數千年以來嘅教誨,係咁先當然要跟從祖國文化吧,返到內地就算見到你班打靶比車撞,都走夾唔抖喇趴街,條死剷比車撞,關人忍事咩,但係咁先有所疑惑,假如見到BB被人侵犯,會否同樣走夾唔抖呢,親愛嘅內地網民們,可否給予一些指引呢,強調一次BB唔係嬰孩BB呀,係飛機偶像嘅BB豬呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-02 17:46

封哥
回頂端 / Top
雪藏係咁先account會令係咁先極為沮喪,哈哈,未免太年輕吧,所有討論區當中,係咁先已屬堅毅之覇,咁嘅手段就想令對手倒下,太開玩笑啊,就算只得一個觀眾都總算有觀眾,再談咖喱醫生,佢老祖導師批評佢進步慢喎,在tbb幾十年毫無進步嘅垃圾都存活數十年喇,究竟有乜問題,27歲起步四十年後都只係盛年67歲,盛年??當然喇,tbb員工工作至七八十歲亦視作等閒,十五年後popo wong至九十歲,仲可以做女一㖭呀,乾屍到時就八十歲,仲可以拍多十幾輯乾屍有問題呀,但BB四十歲會否已經長駐日本拍Mature系列嘅AV呢,好剌激呀,要奸巴嗲二姑二姑啊

發表於 Posted on: 2021-12-02 23:02

封哥
回頂端 / Top
tbb摒棄係咁先絕不感覺可惜,係咁先思維已經越見貼近金上大人思想,愛國並非只是口語,要以行動證明,要確納正確路線為要,絕不偏差,社團人士也文也武年代理應終結?搞邊站吧,得罪黨中央必定等同自取滅亡,但得罪tbb何懼之有,係咁先明顯已找對正確方向,以民為本必然屬正確方針,貪官污吏唔該行埋一邊,應該話就地正法至為正確,但有兩大問題實在令係咁先大惑不解,近期社團人士多番破壞社會安寧,斬殺處處,執法人員似乎有點難以駕馭,有甚麼確切辦法可以解決,另一最大問題話明共享財富,窮人似乎又不斷被打壓,打壓??近期全社會任何物價加幅驚人,民生問題日益嚴重,隨時會加劇社會分裂勢頭,又怎麼辦?社會福利似乎亦有所縮減,租金加幅簡直嚇人,數年間升幅超過四十巴仙,假如差餉不獲支助,絕對取人狗命一樣,傷殘津貼就每月只加幾十蚊,乞兒一樣,怎麼辦??政策不是愛民如子咩,真係要想想辦法啊偉大領導,近期係咁先已經日日聽國語歌曲學習普通話,林杮長首選擇已經變成首本歌曲咁滯,加上一首無言的結局,包保各位垃圾網民聽到吊樑三日,仲想點呀大哥

發表於 Posted on: 2021-12-03 0:51

封哥
回頂端 / Top