tvb.com

tvb.com

跪低

係咁先愛國愛黨衆所週知,今日聽到Kol廢五講一段說話令係咁先氣憤難平,話鬧地方政府就代表違反國安法??只可批評喎,喂 ! 鬧及批評有何分別呀擦鞋狗,國家步伐停滯不前就係有你呢班垃圾說三道四,國家一向要有進步呀打靶佬,鬧吓就違反國安法,乜鬼大道理呀,當今大方向係愛國愛黨,媽媽從幼稚園到成年就鬧到係咁先趴晒街,打到係咁先杏汁加檸檬咁滯,媽媽絕對係為係咁先前途著想,按道理是否有追溯期報警拘捕媽媽呀,以係咁先年代計算,打鬧就代表愛,無被打死就已經算被善待,要做一個好人就要被不斷指責,為的是懂得更改錯誤,切勿重蹈覆轍,媽媽嘅教誨永不忘記,而家為國家鬧吓地方政府就違反國安法??係咁先日日已經坐定定在家準備被拘捕,借問一聲翻查係咁先過往言論,有邊句說話係違反國安法,似乎從未出現任何無理謾罵,甚至從沒有參與任何一個遊行抗議,沒有參與任何選舉工程,你條老五夠胆話自己從未參與嗎?要拘捕嘅話,假如係咁先判監十年,你條垃圾絕對要終身監禁呀打靶,係咁先把火一撻就著,夠胆就在網上節目作出指責,奉陪到底,尚有一則娛樂新聞亦令係咁先忍無可忍,篇幅太長容後再談

發表於 Posted on: 2022-04-14 18:54

封哥
帖數 Posts: 3907
回頂端 / Top
昨日BB發乜神經,竟然發幅素顏照上唉豬,問心嗰句,係咁先一向喜歡素顏囡囡,簡直趨之若鶩,任何一位女孩亞姨嬸嬸素顏現身,係咁先亦隨時即時愛上,面上無限批盪嘅就要死全家,而家甚至於男星全部亦濃妝豔抹,Murder班死剷件件有專用化妝師,真係落便利店買避震袋都要首先化妝,垃圾係咁先實在要被淘汰,俗稱快d死喇,而家班廢物仲使鬼化妝出鏡咩,有樣野叫filter呀,馬碲爽都即時變成淫娃咁乸樣喇,按道理BB事實上亦無需化妝喎,只不過連filter都沒有用,真係有點過份,係咁先甚少批評囡囡唔靚,但BB真係變得醜樣囉,簡直係每朝瞓醒覺未刷牙洗面咁乸樣,鴨寮街Macy絕對完勝BB啊

發表於 Posted on: 2022-04-14 19:37

封哥
回頂端 / Top
主題到,今日有兩則娛樂新聞,令係咁先百思不得其解,有個日本著名演藝女子公開發表某些言論,指出日本藝能界性騷擾情況嚴重,拍半裸廣告時有一批公司人員刻意去睇佢拍攝情況,感覺難受之類,喂 ! 究竟乜道理,完全掉轉說話嚟講,咁高尚又會躪去拍半裸廣告?拍得出就預左人地會睇喎,性騷擾??借問一聲咁多位垃圾網民,假如有件靚女在公司拍攝赤裸body嘅廣告,會否有男士會抗拒觀看,係咁先即時通知各部門同事落去捧場㖭喇,呢件事絕對小題大做,另外拍情慾戲時又有女演員投訴男藝人下體持續堅硬喎,第一此乃正常生理反應,第二話佢持續堅硬?你又會知佢持續?NG九十八次嗎?實在笑話,係咁先之前已經強調無數次做得呢行就預左喇,潔身自愛就去街邊做小販喇,拍戲投訴性騷擾跟本上毫無道理,拍kiss戲唔通要報警嗎,用吓腦喇各位,就算BB在劇中被輪流施暴,係咁先隨時邊睇邊鼓掌㖭呀,專業演員就係咁乸樣喇

發表於 Posted on: 2022-04-14 20:50

封哥
回頂端 / Top
仲有一單新聞亦屬匪夷所思,榴槤姐姐額頭受傷要鏠十六針,事件似曾相識喎,當年亞橋在酒店廁所唔小心跌到,跌到成個頭爆缸豬頭咁乸樣,係咁先當時實在被嚇到魂飛魄散,原來沖涼及痾屎都會唔小心跌倒受傷,跌到毀容咁滯,住酒店千祈要"小心"少少啊,小時候係咁先成日會在街上跌倒,俗稱趴街,幸好未至變成死趴街,受傷程度亦未及亞橋咁乸樣,究竟係被跌倒或是失足,奇怪在受咁重傷仲可以打電話揾人救命嘛,代表意志力實在驚人,呢鋪榴槤姐撞到額頭鏠十六針,原因係老方玩鬼口水嚇到佢魂飛魄散,故此撞傷,哈哈哈哈哈哈,大人大姐玩鬼口水玩到爆缸,係咁先想借問一聲地點在邊乸度,街頭?酒店?定係公廁呀,玩水玩到出禍不足為奇,係咁先跟BB都成日玩'水'呀,通常在沖涼房或梳化睡床居多囉,多時亦會玩到出血㖭呀,玩到要鏠十幾針,實在匪夷所思啊,四年前榴槤姐排名絕對在BB前面,只不過佢成日掛住開舖頭及不停去外國郊遊,故此住係咁先才移情別戀BB呀,呢次受重創係咁先實在憂心忡忡,憂心忡忡??皆因破相之後往後日子點再'開飯'揾食呀,起碼要休養一輪啊,係咁先實在太年輕吧,有人靠樣子開餐,有人靠body就可以大富大貴喇,唔會係咁唔會係咁唔會係咁呀,救命呀

發表於 Posted on: 2022-04-14 23:30

封哥
回頂端 / Top
壞國究竟想點乸樣,不斷派官方人員去台灣挑釁祖國,發言人話將事件推上危險嘅道路,查實危險道路代表甚麼呢,是否有機會攻擊祖國,事可忍熟不可忍,係咪呢個熟呀係咁先,斷估無痛苦咋,隔離屋梁生咁講我咪跟住講囉,應該無衰卦,言論無觸及國家安全喎,係咁先返學時學過乜叫到先發制人,絕不應坐以待斃,係咁先又有乜屎橋呀,係建議,歐美國家總喜歡啊吱啊咗,不斷睇小偉大祖國實力,你地有核,我地都有呀,查實假如係咁先是頂級領導,在香港直接興建核基地㖭呀,睇吓班反中亂港分子仲點樣倒亂,甚麼國際金融中心喎,改為反壞國勢力基地好過喇,查實一舉幾得,香港國際地位即時被提升,震懾壞國勢力,本土年青一代規定要依時當兵三年,加強年青人愛國情愫,將舊有嘅壞國餘孽徹底清除,法律界教育界必需被徹底操控,依法治港實屬理所當然,係咁先重新大力鼓吹娛樂事業需要百花齊放,例如AV界被tbb直接嚴格管轄,深宵時間改為黃金時段免費播放AV影片,保證娛樂事業會有另一番景象,振興經濟發展,到時女團Cutter都變為女優呀,問你死未,毛髮界及教慾界包保係另一出路囉,樓價必然大幅被自動調低,呢個就是係咁先政綱,仲唔夠票出閘?太開玩笑吧

發表於 Posted on: 2022-04-15 3:44

封哥
回頂端 / Top
最後一提,造星班落選囡囡,個個自己私下組團又作曲又乜又七,毫無資源拾卜情況底下跟本難以生存,剛剛有一件靚妹仲有歌曲派台,救命呀,首歌明顯係喪樂咁乸樣,攞首殯儀館喪曲派台,究竟個靚妹係咪壞左腦呀,個樣已經唔靚,仲要好似全家已經去冥界旅遊咁乸樣,首歌仲要係喪曲,想點呀亞妹,要送死就買張機票去馬利烏波爾旅遊好過喇,呢首歌都派台,何不攞反起跑線聯盟首小朋友糖果歌,好聽得多呀,係咁先從不喜歡說謊話,假如有垃圾認為呢首喪曲好聽,就已經證明你件垃圾確實係垃圾囉,真係好乸難聽呀妹妹,趁住未夠廿六歲及早收山吧,為何廿六歲就要人收山呀係咁先,皆因BB廿五歲已經做女一,你件妹妹作首咁嘅歌等同自盡呀,唉!痛心疾首

發表於 Posted on: 2022-04-15 4:11

封哥
回頂端 / Top
今日實在充實,有幾充實呀,你條契弟最多咪去鴨寮街探訪Macy囉,廢話連篇,有乜咁充實呀打靶佬,講嚟聽聽,確實八九卦,有個廢物老鬼今日帶件後生仔跟係咁先會面,佢話係咁先言論好鬼過癮喎,有幾過癮呀死仔包,有書唔讀睇係咁先日日寫廢話,擺明係一名專業廢青,佢建議係咁先為何唔開pay床娛樂班垃圾網民喎,加強番班廢柴閱讀文化咁話,好過聽一班垃圾Kol日日擦鞋奶高層屎勿心過活,查實又有少少道理,之前係咁先已經想提及,從課堂上有導師向一班同學作出心理調查,詢問一班廢物喜歡聆聽定係訴說喎,九成同學話喜歡聆聽,呢班同學名符其實係死全家之輩,聆聽代表乜鬼,證明你班趴街89卦囉,只懂聽唔識講,咁都唔係恨揸剷,聽別人日日擦鞋講事非竟然話好好聽??仲要吩咐你班契弟加佢pay床,難怪你班趴街口徑一致,廢物一名,不斷強調唔可以鬧高層領導,只可嘉許喎,咁就係好學生?假如係咁先是校監即時將佢地吊起在學校正門,被家長們鞭屍㖭呀,只有正方沒有反方,點會有可觀性呀,毫無個人立場,不停擦鞋,金上大人並非呢類人呀,實事求是,正義就必定站在己方,係咁先已徵詢各方意見,開pay床嘅程序究竟如何,各方??你條係咁先有鬼朋友咩,朋友全部生存在AV畫面內之嘛,哈哈哈哈,下下玩踢爆就無癮喇各位垃圾,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-15 17:29

封哥
回頂端 / Top
何謂英雄本色,昨日有件七十三歲嘅廢老去打劫銀行,呢個事件查實有好多討論空間,第一:七十三歲去打劫銀行為的是甚麼,欠債還錢?生活廹人?奇怪,第二:七十歲揸波就有力,揸槍去打劫?第三:佢又竟然成功喎劫到萬幾蚊現金,難為銀行職員被一名亞伯打劫,仲要就範於該位老翁,要否好好檢討一下自己為何咁乸怕死,第四:長生津亦有三千九百幾蚊,打劫得萬幾蚊,想點乸樣呀亞伯,第五打劫銀行完成後,理應有私家車接送走人,躪去搭巴士返屋企?哈哈哈哈,攞幾百蚊去鴨寮街唐一樓亞嬋姐間劏房躲避一下先嘛,搭巴士返屋企喎,擺明呢件老翁屬於精神病患者,七十幾歲揸玩具槍去打劫,實在匪夷所思,係咁先想像一下打劫情境,從腰間拔出玩具槍禮貌地向職員說出我係劫匪而家打劫,喂!絕對係七八年代笑片橋段啊,第六:警方去拘捕佢時,步履不穩地被蒙頭押上警車,呢單Case應該如何解讀,以係咁先專業嘅分析,太簡單吧,一名神智不清嘅廢老誤闖銀行進行打劫,查實只係腦退化症先兆唧,就係咁簡單,絕對係社會問題囉

發表於 Posted on: 2022-04-15 18:02

封哥
回頂端 / Top
離婚淫妻或是淫妻離婚實在難以界定,結果卻是一乸樣,復出復出,復出??從來未出,何來復呀係咁先,又啱喎,隔離台對佢不離不棄,似乎有無限演出機會㖭呀,查實為何要夾硬捉隻老鼠入米缸呢,擺明係山埃毒藥,理由基本上只有一個,早期偷食又未被發現沒有傳媒爆佢大鑊囉,一準備出道就被踢爆以往嘅黑歷史,自拍跟EX.咀咀呀又跳色情鋼管舞呀又温仔呀又比老公揞口費叫佢離開香港收嗲呀,只差未被拍攝床照,可能有拍只係未被公開咋喎,以上言論全部乃睇報紙得知,唔關係咁先事呀,咁似Kol擦鞋老九嘅言論嘅,睇報紙咋,睇報紙咋,趴街死喇打靶佬,唱衰隔離台揶揄燈神就最乸精神,呢類言論唔係睇報紙喇,好大程度係高層指示喇,賤佬擦鞋狗日日說三道四,唯恐天下不亂,說三道四似乎係咁先一乸樣咋喎,係咁先呢種叫反映事實,愛國立場堅定,廢五嗰種就叫狗公哥,日日叫超哥超哥超哥,知道你係契弟喇垃圾

發表於 Posted on: 2022-04-15 21:59

封哥
回頂端 / Top
突然又有疑問,據以過往紀錄,假如對手有所威脅,tbb必定作出強力反擊以儆效尤,但近三幾年以來,Murder班菊花男出現之後,完全處於鵪鶉狀態,處處捱打,令係咁先情緒大受打擊,多年以來tbb簡直是係咁先媽媽咁乸樣,係咁先對其極為尊重,尊重?絕無假話,皆因係咁先近年來媽媽不斷被班垃圾深切問候,假如媽媽係tbb嘅話,總可以頂住幾野深喉嘛,哈哈,查實tbb有反擊啊,一班鎮台之寶埋伏多時,推出無數節目作出反攻,例如popowong參與多次搞笑遊戲節目呀,一班過晒expired date嘅廢物,不斷拍新劇呀,劇集題材推陳出新,非苦廉署刑警,之後再非苦廉署特警,當然極受觀眾歡迎才會不斷開拍喇,隔離屋梁太咁笨實都知喇,至於新血亦有不少,例如BB之後仲有BB呀,總之就會不斷BB喇,都無其他人用,BB視后相信亦指日可待,尚有多項創新節目,篇幅有限,容後再談,下條片再講………………!

發表於 Posted on: 2022-04-16 1:17

封哥
回頂端 / Top
喂!鬼王聰盡快訂機票去美國報導靈異事實喇,美帝領導人演講完畢後,跟空氣握手啊,以及好似進入另一時空咁乸樣,要不斷揾路行落講台啊,What happen?普通話叫幹甚麼,咪當係咁先流呀,識英文及普通話㗎,情況只有三個可能性,一就係撞鬼,二就係精神病發作,三就係老人痴呆症,沒其他理由,或者跟內地高人學習隔空傳音?壞國竟然有個咁嘅領導,隨時連累全國國民喎,一個唔覺意在有幻覺情況下,按下核子按鈕,係咁先咪真係要死全家,故此係咁先之前提及做事總要先發制人,你㩒就不如我㩒喇,食頭啖湯總好過食二手貨嘛,雖則BB都係二手貨色,係咁先亦毫不介意囉,真係二手??二×N呀嘛,哈哈哈哈,喂!人妻為何特別好味,總有其道理,等如老五條女假如可以借嚟使使,目的並非為愛愛呀,係可以嚴厲羞辱老五為主要目的囉,可以享用監製導演健身教練專業導師中醫風水命理師傅及茄喱啡條女喎,統稱神棍,只不過享用過後簡直等同中核輻射咁乸樣,為何?被老五污染完,跟中輻射有何分別啊擦鞋狗

發表於 Posted on: 2022-04-17 0:23

封哥
回頂端 / Top
係咁先真係講到口都生Cancer,男人偷食係天公地道呀死剷,未試過偷食嘅男人,簡直係一名有性障礙嘅無能者,俗稱性無能,一世人點可能只有一個女人呀,天下美食當中,最美味必然係偷來嘅食物,未嘗偷食者必遭五雷轟頂呀,垃圾雲公開表明曾背住女友外出偷食,借問一聲究竟佢錯在那裡,未結婚偷食已屬無乜料到,應該結左婚至偷嘛打靶仔,剌激程度大大不同呀,成班垃圾躪出嚟扮聖人,對佢作出指責,你班垃圾媽媽還健在嗎,代為深切問候,你夠胆話你個做料理嘅媽咪未曾被奸夫偷來品嚐?你老婆你妹妹未曾被人夫品嚐過?夠胆去指責別人偷食?問心嗰句誰人應該死全家心中有數,而作出自我檢討,係咁先一生人中,口味不停轉變,初時Mako Oda及麻美由真小姐,往後已經轉為一衆韓星,而家就到衰格兼扮可愛嘅BB及喜愛旅遊嘅榴槤姐姐,有乜問題有乜問題,背住BB外出偷食,嗰種喜感對比觀看周星星電影更為開心興奮,比起英雄本色中Mark哥更為英雄,等同小時候第一次去嫖妓感受同出一轍,感覺簡直妙不可言,妙不可言?用左神油咋嘛你條趴街,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-17 20:11

封哥
回頂端 / Top
今日帶個靚仔出街,靚仔代表小朋友呀,而並非Macy姨姨對係咁先嘅稱呼呀,等同叫你老細,你估你真係老細咩垃圾,個靚仔話想食雪糕,咁唯有入便利店睇睇有冇平價過期嘅雪糕賣,條死剷死靚仔揀左一小杯嘅雪糕,係咁先仲不停嘉許佢識得幫係咁先慳錢,揀杯細size嘅,趴佢個街,點知原來係最乸貴嗰隻,要成四十幾蚊一小杯??店員亞嬸仲對住係咁先話做緊優惠呀靚仔,買多杯喇,佢係咪真係當係咁先係靚仔定係七仔呀,幾十歲亞嬸以為讚係咁先兩句靚仔就會就範?當場被係咁先輕輕問候,皆因有細蚊仔在場嘛,當年係咁先最鐘意嘅牛奶公司菠蘿味雪糕在那裡?係咪已經被禁售,禁售?菠蘿多數係台灣產品嘛,在一個中國嘅原則底下,禁售實屬理所當然喎,咁都要上岡上線?咪亂噏喎,應該係cheap得滯呀,個死靚仔竟然話而家無人食呢種啊,咁乸cheap,唔係人食㗎,係咁先終於明白為何近年咁多虐兒個案,係咁先都即時想在便利店兜巴星Q佢呀,唔係人食?咁就做鬼囉,做鬼?通街都已經係喎

發表於 Posted on: 2022-04-17 21:10

封哥
回頂端 / Top
娛圈及社會每日在轉動,硬係一直無人聽得明係咁先講乜Q,簇擁固有文化乃理所當然,固有文化並不代表傳統文化呀,偉大祖國堅持固有文化,係咁先甚感認同,可惜tbb亦堅守固有多年,娛圈文化已經完全改變,女團文化隔離台亦已經回出現嚴重失誤,八件濕鼠當中查實有四件係過期垃圾,擺明係舊有韓國女團形式,反之其餘嗰四件尚有可看之處,有賣騎呢有賣可愛低B嘅有唱得嘅有跳locking嘅,另外嗰四件完全不成氣候,要睇女團何不睇番韓星,使鬼睇你地咩,究竟有無人知道發生緊乜事,仲有Kol話應該重拍獎門人,班垃圾腦袋明顯出現問題吧

發表於 Posted on: 2022-04-18 3:37

封哥
回頂端 / Top
剛剛有個招積富貴嘅所謂賤格親戚電聯係咁先談天說地,叫係咁先得閒返鄉下耍吓喎,你條趴街富貴係咪'耍'係咁先呀,耍耍耍你媽咪咩,返去玩呀嘛,人地一向講開玩,突然講耍,心諗你係咪耍Q我呀,乜鄉下話呀,玩耍就叫耍,按道理召妓就可以叫召或妓就得?發神經,佢問係咁先支持俄國定係烏國喎,在微訊問呢個問題,答你咪等同跟自己過唔去,等同將係咁先送死,隨時愧對祖國,總之祖國支持邊個,係咁先就當然支持嗰邊喇,擦鞋技巧係咪似足Kol老五呢,哈哈,言歸正傳,又嚟?唉!正矮大佬話假如要飾演外星人,唔通真係要揾件外星人咩,又確實有其道理喎,咁在電視臺嘅垃圾最適合扮演嘅係乜鬼角色呀,扮演媽咪及旗下囉,應該大批垃圾可以擔當喎,隨時唔使刻意模仿㖭呀,為何?不言而喻吧,媽咪及旗下??點解嘅,何謂媽咪,返屋企問下亞媽就得喇,世上只有媽咪好嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-18 20:29

封哥
回頂端 / Top
六合彩唔見中,係咁先確實又中,強調絕非謊話,三月初屋邨做完強制檢測,昨日大廈又被強檢,代表中完再中,究竟想點乸樣呀大佬,邊個死剷住客咁大整蠱呀,係咁先同你有仇咩,懷疑是否有人刻意針對係咁先而令全座大廈強檢,按此道理係咁先咪累人全家,come on,只可惜次次令班垃圾網民失望,又係陰性,唉!為何上天咁善待係咁先呀,過往嘅電影當中,係咁先最喜歡一套叫死神來了,輪到你你想走頭,簡直妙想天開,點解次次係咁先都唔中呀,killing me pls.,唯一可能性就係皆因係咁先心地善良,好事做盡吧,故此AV電影當中,凌虐系列係咁先從不沾手,從不沾手??Mako Oda大部分都係被凌虐喎,咪踢爆喇死剷,代表心地善良吧,好事做盡?好事多磨咋嘛你件契弟,專門睇facesitting及granny系列,令到班醜樣女優叫到呼天搶地,想死咁滯,有理由相信BB亦甚為喜愛囉,Why?鑊鑊耍到反晒白眼全身抽乸晒筋口吐白沫咁乸樣,咪同係咁先講話只因腦部局部痙攣呀亞妹,擺明係梳乎到暈囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-18 22:22

封哥
回頂端 / Top
幹甚麼幹甚麼,老蜜蜂竟然現身隔離台宣傳新歌?仲要上埋嗰個垃圾音樂節目獻唱?想點乸樣呀,呢個問題唔係問老蜜蜂,係問tbb呀,話晒都係台柱喎,Where's the fridges?Are u ready?唔好意思契弟老五唔識英文,解作冰箱,準備好未呀擦鞋佬,點解會容許蜜蜂去隔離台唱歌呀,情況等同有違國安法一樣,無得原諒,話時話呢一著隨時可能會翻生喎,曾現身隔離台嘅歌手好大機會另創生機,創生機定係種生機呀,記得埋下二千萬現金在電視臺地底喎,聽講聰哥當年教甜心姐姐都係咁嘛,查實天理難容,等同一班固有垃圾當年怎可能現身Atv同一道理,終身入住冰箱吧,喂 ! 今時唔同往日喎,以往你做契弟今日我做,咁至係公開公平公正嘛,做契弟?係咁先情願做廢物都唔做契弟呀,契弟乃老五尊稱啊,昨晚已經提及娛圈規律已經徹底改變,做吓垃圾廢物反而有機會廢料加工被重造,不斷停留在堆填區絕對唔係辦法,呢鋪老蜜蜂真係盡地一煲,話分兩頭,亞力角當年靠隔離台重見天日,只可惜一個屈尾十食回頭草後,即時變回糞便吧

發表於 Posted on: 2022-04-19 0:35

封哥
回頂端 / Top
舞台劇終於有機會重見光明,到時係咁先可能又要豹隱一段時間吧,要向垃圾網民預告一下先啊,本應一月一日就已預告失蹤,點知工作十幾日,疫情肆虐底下,就被廹禁演彩排全面停頓,唯有重返討論區廢噏,之前已經預備拜拜,只可惜使命難違,難以退落,咪扮野喇死剷,一個垃圾網民都沒有要求你件廢物留低呀,情願你條趴街快d死㖭呀,唔使鬧到咁惡毒嘅,受歡迎與否各位打靶心中有數吧

發表於 Posted on: 2022-04-19 0:56

封哥
回頂端 / Top
係咁先總要每日重新學習,選舉定義究竟係乜,以係咁先認知參選人起碼有兩個至可以稱得上是選舉,得一個參選人叫篤定喎,怎可能叫選舉,請代表向係咁先解釋一下何謂選舉,得一個人參選,道理上絕對無可能會落選,唔知係咁先呢種查問會否違反國安法呢,實在難以理解,等如全班得一位同學,考第一及教第尾都係嗰位同學,選舉班長已經篤定係呢位同學,仲使乜選呢?係咁先應該怎樣向小朋友解釋,請主任指導一下,投票人數一千五百人,已經超過七百五十人向佢作出提名,假如落選,證明七百幾人當中必定有二五仔囉,否則點會低過七百五十票,小學生都應該識計喎,為何仲要浪費公帑搞選舉呢,tell me why,查實以係咁先嘅敢言愛黨愛國嘅性格,可有資格參選人大呢,當年讀書時期假如需要回答問題,係咁先亦會第一個舉手,完全乎合懂得舉手嘅原則,雖則目的是詢問老師可否去個小便,但首先懂得舉手嘅都應該值得嘉許卦

發表於 Posted on: 2022-04-19 3:09

封哥
回頂端 / Top
另外兩個垃圾電視臺挑戰tbb實在搞笑,tbb倒台簡直天方夜譚,人才濟濟無限垃圾供應,可說為源源不斷,對家點乸樣挑戰大台呀,大量秘密武器尚未推出,正矮大佬腦筋轉數極速,你班垃圾何德何能進攻tbb,但老蜜蜂都繼續上隔離台獻唱喎,唔該幫係咁先準備定吊架及皮鞭預備被鞭屍吧,當年做反骨仔嘅,必遭家法伺候,酷刑對待,而家竟然可以大搖大擺過檔隔離台唱歌?tbb面子何存,何不安排十件超級老虎去唱喇打靶,仲成世界?老蜜蜂究竟係咪想試吓坐裝甲運兵車去馬利烏波爾旅遊呀老鬼,等同用條木梯爬上tbb金潻招牌上面塗鴉,係咁先已經強烈勸喻BB千祈唔好過檔拍劇,否則必定承受等同滿清十大酷刑嘅痛苦,過檔??點會有人要BB呢類扮可愛垃圾去拍劇啊,無樣貌無演技無身材,係咁先情願揾榴槤姐姐都唔揾佢喇,未免自視過高吧係咁先,哦 ! 會深切反省

發表於 Posted on: 2022-04-19 18:26

封哥
回頂端 / Top
班垃圾Kol確實有腦智障,話說嘩眾取寵嘅技巧有誰敢跟係咁先匹敵,人地更換總經理寫到好似將會被核武攻擊咁乸樣,世界末日一樣,有邊間公司唔會更換總經理呀,廢物kol老五個幕後老闆幾十年間都起碼更換十個經理喇,有乜乸野問題呀,有喎,越換越屎唧,搞到公司幾乎死全家咁滯,幾乎??係咁先認真有口德,查實切切實實已經差不多被種族滅絕喎,一班所謂嘅皇牌垃圾,事實上似乎已經變為人瑞級,仲係皇牌?咪耍喇,係咁先越來越內地化喎,叻仔,寫耍而唔寫玩,哈哈哈哈,垃圾老五甚至乎講到花癲姐被炒喎,學習上岡上線都未到家呀廢物,傳為紅媒之後,竟然變得越來越廢,完全影衰晒國內同胞水平,人地打正紅旗支持中央,你條廢物就不停做牆頭草,兩邊擺,名正言順係國賊之覇,咁怕死何不直接移居地府做地獄使者隻狗喇打靶佬,仲有呀,條打靶今日在節目中話印度人精於強姦喎,確實有種族歧視之嫌,理應要被即時拘捕吧

發表於 Posted on: 2022-04-20 0:29

封哥
回頂端 / Top
聽講網絡言論未來就會被立法嚴厲監控,係咁先認為理所當然喇及舉腳贊成㖭呀,但其實為何要立法呢,而家講得唔啱聽嘅都可能朝早六點被人上門拘捕喇,班Kol無間斷說三道四,確實嚴重破壞社會安寧,加上日日只懂擦鞋,對國家及黨究竟有何益處,擦鞋文化充斥網絡世界,條趴街老五仲要日日爭住擦,假如日後要秋後算帳,定必係首選人士,係咁先永遠將自己撇除被拘捕名單之上,再度解釋一次,First:翻查係咁先過往歷史從2021年五月開始,有邊段說話對國家安全構成過威脅,Second:再次強調係咁先從未參與任何一次抗議遊行示威活動,跟本上用AI系統都絕無可能追蹤到係咁先身影,何來找出原因將係咁先拘捕,Third:班垃圾Kol絕大部分曾參與示威抗議,假如要拘捕幾時輪到係咁先,Fourth:係咁先一早已經準備入獄體驗一下新生活,對上一站精神病院,下一站理應係監房吧,驚到好似垃圾老五咁乸樣,係咁先情願去自殘都唔會願意每日做狗囉,往後係咁先風格定必延續落去,I'm waiting to die,咁怕死就唔好做人喇擦鞋狗,話會禍及家人喎仲好笑,家人出事究竟關自己乜事,實在難以理解,世界變瘋了嗎,最後再補充一句,做人諸事八卦最濕滯,明哲保身最實際呀,家人喎,幾錢一斤呀,送埋BB比你都得呀垃圾

發表於 Posted on: 2022-04-20 2:10

封哥
回頂端 / Top
女團氾濫喎,之前就Cutter,中間就有插入一團九件援交囡囡叫乜鬼攞嚟賤定係攞嚟衰之類,係英文譯音,今日聽講又有一排成團,個名仲複雜,好似叫乜鬼startsex或係shutup之類,各女團全為英文名稱,想點乸樣呀中國人嚟呀,假如係咁先改名就必定會用中文名稱囉,第一隊就直接改為叫知,不斷callcallcall代表叫,加上全部為女性,就代表係知喇,第二隊名稱最啱心水,直接從英文翻譯為中文就係叫攞嚟賤或攞嚟托之流,第三隊就最要死全家,最初係咁先以為咖啡店名字或酒店名稱,甚麼士打畢或staycation之類,中文直接叫咖啡酒店好過喇,話時話係咁先最歡喜就係死全家嗰隊,有一個囡囡係咁先極為喜愛,邊個呀?全身紋身嗰個呀,佢唱得跳得作得好有才華,係咁先口味一向奇形怪狀,極為期待佢嘅作品,只不過有點奇怪,無啦啦一個後生囡囡為何會全身紋身呢,係咁先可以確定必然曾受嚴重打擊才會有如斯行為,擺明係屬自殘嘅一種喎,有機會實在要深入鳥解一下,深入鳥解是否代表深切問候呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-20 19:50

封哥
回頂端 / Top
今日好開心呀,領導建議人民在官網發表文字意見,以人民為主體集思廣益為黨國服務,以往所有擦鞋鬼唔該躪開,係咁先真係守得雲開見月明,tbb仲敢唔敢無限封殺係咁先言論,係咁先一向用心良苦,所有意見亦甚具建設性,建設性??似乎自吹自擂多少少喎,係咁先呢幾日不停翻查自己過往言論,真係沒有一點有反中亂港嘅思想,只係無限揶揄tbb一班堆填區垃圾,揶揄代表提議改進呀,唔明就睇多幾本文學名著老夫子喇死剷,只懂不斷掩耳盜鈴,何不掩埋對眼喇,一班垃圾淫娃就只會下下露出巨胸,假如舊社會時期,直接拉去浸豬籠㖭呀,金上大人早晚將其整治,完全敗壞社會風氣,話時話封網對係咁先最大打擊就係心愛嘅AV電影會否從此絕跡呀,無街再睇 how come?近期有新偶像出籠㖭呀,奧田咲小姐受盡委屈嘅表情,雖則神情上比不上Mako Oda,但亦極為養眼,中女身型完勝麻美由真㖭呀,假如封網,跟本上等同被判終身監禁啊,係咁先唔要坐監呀

發表於 Posted on: 2022-04-21 16:27

封哥
回頂端 / Top
今日毫無突破性新聞,悶悶悶,消費券用完,近排開始無乜錢使,幾時派埋餘下嘅五千蚊啊,盡快好喎,否則隨時會好多人變成打劫銀行嘅伯伯咁乸樣,打完劫仲要坐巴士返屋企坐定定等被拘捕啊,查實最離譜就係嗰d打劫食店嘅躝癱,打劫最多只得幾千蚊,消費券都有一萬蚊喇,唔使憂慮食飯,無地方瞓覺咪瞓公園囉,細蚊仔無錢返學,咪曠課囉,長者無人照顧咪揾福利署照顧囉,咁無人性嘅說話係咁先都講得出口,絕對要死全家,說話永遠係無理殘酷,現實隨時更為殘酷

發表於 Posted on: 2022-04-21 22:31

封哥
回頂端 / Top