tvb.com

tvb.com

跪低

隔離台嗰套乜鬼起跑聯盟,知知姐姐孭晒飛,話時話絕對有機會令佢東山再起喎,真係唔到你唔信,實景拍攝令劇集可觀性有所提高,加上暖心題材點輸呀大佬,話事人要盡快推出點到你唔信迎戰至得喎,好想睇呀,係咪講小幾個字呀垃圾係咁先,好想睇你點X啊,哈哈,X代表乜鬼呀打靶佬,贏呀,似乎保證會大勝喎,大灣區有一億觀眾back up,想輸都難,故此係咁先難以理解tbb為何會蝕錢呀,有強大後盾支撐,你話要發盈警?於理不合喎,加上BB又開始投入新劇拍攝工作,係咁先又要睇AV度日啊,喂!你條打靶睇AV已經係生活日常喇,何必又嘩寵衆取寵呀垃圾,近期已經尋找另一批AV女優以解小弟弟沉悶枯燥嘅生活,等同睇得BB太多,都要睇吓希哥嘛,邊個希哥呀打靶,請教一下專業打手老五就知喇,哈哈哈哈,昨晚睇左幾粒鐘AV,又有驚人發現,女優當中竟然有人似足Cutter個別女生啊,有八成相似㖭呀,即時令係咁先想callcallcallcalll條女嚟soft一下,點知被BB發現係咁先做飛機亞叔,即時舉起中指向住係咁先爆粗lalalalalala,哈哈,咪講粗口喇,淑女嚟呀嘛

發表於 Posted on: 2022-03-21 23:03

封哥
帖數 Posts: 3895
回頂端 / Top
做人最緊要對得住天地良心,唔可以幸災樂禍,係小時候老師嘅教導,咪誤會啊,唔係AV中嘅女優波多野老師或麻美由真老師織田真子老師呀,切切實實係小學老師嘅教導呀,飛機俯衝式下墜,之前係咁先上網觀看,以為有超高音速導彈攻擊咁樣,垂直插入土地上喎,實在匪夷所思,簡直唔會相信係一架737-800客機,點解會咁乸樣呀,係咁先第一時間所考慮嘅問題係乘客無恙嗎,係咁先思維上跟金上大人似乎極為接近,全力搜救機上人員至為上策,但極之奇怪現場沒有人類軀體嘅跡象,Why??要救人呀要救人呀,或有乘客生存未被發現啊,係咁先即時上網搜尋之前有否個案顯示有人從九千米墮下,會否有可能被掛在樹木上未被發現,查實無恙呢,現場掛在樹上就似乎沒有,但墮地嘅,又確實有證據顯示無死喎,只不過佢地係跳傘人士啊,傘未及即時打開故此墮下,只係骨折咋嘛,祈求搜救人員盡力搜救傷者將其及時醫治,但似乎乘客消失了一樣,一個都尚未揾到,是否有點靈異呢,或已被外星人救走左呢,否則總會發現有人類嘅跡象啊

發表於 Posted on: 2022-03-22 18:42

封哥
回頂端 / Top
亞而領野被判監禁兩星期,應該大約十日就走得,唔戴口罩確實係違法,罰款五千理所當然,只不過佢解釋話落街跑步,你話佢智商有問題?似乎一d都唔蠢喎,識得用借口逃避法律責任嘛,只不過著嗰種衣服跑步實在有點奇怪,起碼著番少少運動服喎,跑步??應該話皆因被人追住拍攝,故此要跑囉,至於襲擊罪成,諗諗吓法官無理由無啦啦屈佢喎,法例絕對有其道理,外間嘅人從何挑戰其判刑,係咁先二十幾年前有個同事為女朋友在服裝店跟件死仔打交,搞到貨架亂七八糟都係判行為不檢好似話各自罰款五百,法律並非一般人認識,表面上無理?想挑戰法律嗎,呢單新聞罪魁禍首累死亞而嘅人,絕對係社交傳媒,之前將佢捧到上天,話佢係乜鬼鎮台之寶乜鬼一姐,人怕出名豬怕肥,尤其嗰個垃圾kol老五絕對係幫兇之一,以往對其不斷吹捧,今日竟然躪出嚟講風涼話,話媒體累死佢??佢媽咪係咪烹調高手料理媽咪呀,身體好嗎?今日的我打倒昨日的我,呢件垃圾正一係食物Nuts& orange 嘅忠實粉絲兼擦鞋死蟹佬呀

發表於 Posted on: 2022-03-22 23:05

封哥
回頂端 / Top
班垃圾智囊究竟有冇留意係咁先兩個月之前嘅言論,全民檢測跟本上已經不斷進行中,全港多條屋邨已經被強檢,大大話話已經幾百萬人已經做檢測,今日竟然有班垃圾躪出嚟說三道四話政府出爾反爾唔做全民檢測,唔該買腦白金補補腦喇打靶,講到智囊係咁先一直都係政府及tbb嘅地下智囊,只不過全部當係咁先發噏瘋唧,翻查係咁先過往紀錄,全部建議亦甚具建設性,你班垃圾就自把自為亂噏廿四,大部分有破壞無建設,假如係咁先有足夠提名,必定會挑戰特首寶座,一班垃圾智囊件件不知所謂,跟本十二月將十九區逐一封區檢測,一個月內就完全檢測完成,決而不懂行,孫大姐及衞健委來港執行為時已晚,感染嘅垃圾竟然可以全家居家隔離?一個感染已經禍及全家九口,竟然可以比佢居家隔離?仲要拍片上載社交網站示威,佢地名符其實係累死全家嘅恨揸剷,幸好係咁先一早已經接種三針復必泰,雖則有心跳及血壓升高情況,但好快已經回復正常,有人一直沒有吸取教訓,故步自封,跟tbb情況一乸樣,有邊間機構可以容納一批七八十歲員工做主打,一班老鬼嘅跟本社會責任已經完成,有兩個選擇,一就等死二就直接去雜貨舖買幾包鳥結糖了結自己喇垃圾

發表於 Posted on: 2022-03-23 0:37

封哥
回頂端 / Top
今日問人借左本通勝,通勝?擇日跟BB結婚定係揀定日子落葬呀你件死剷係咁先,結婚就絕無可能,通常係咁先嘅做人原則,食完就自不然鬆人俗稱走夾唔抖,結婚呢種遊戲太開玩笑吧,結婚只係前菜,離婚才是正餐嘛,偷食就係dessert,飲埋咖啡或茶,就準確再開第二餐喇,言歸正傳,唉 ! 又嚟,通常睇通勝總有其目的,即係乜乸野呀打靶佬,去著名包店買優惠套餐呀,吓 ! 去買包都要揀日子?當然喇,假如係好日嘅話產品質素就應該好少少嘛,噢 ! 只可惜原來今日係破日呀趴街,二十八蚊買左個雞包仔套餐,二十八蚊??係呀,抵到爛菊花咁滯,一個隔夜廢包,一包薯條及一杯化學汽水嘛,懷疑廚房內話事人嘅媽媽,必定係一個料理媽媽,對係咁先來講薯條必然係套餐嘅主打,趴你個臭街,嗰包薯條究竟係咪來自非洲赤貧嘅國家,又乾又瘦完全無薯仔嘅味道,借問一聲呢個套餐主打食物係咪嗰一小包茄醬呀垃圾,強調係一小包呀打靶,食完無事,係咁先就算違反限聚令都準備帶齊一家人去黃大仙還神呀,假如減到十蚊都真係唔會再去幫襯,絕非誣衊係事實,坊間而家開左好多包包店,老闆絕對要鞭屍,買一個包要七十幾蚊?買完之後想問可否用條命來抵債,貴到嚇人,細蚊仔點會有錢買呀,目標客戶究竟係咪富貴人家呀死剷

發表於 Posted on: 2022-03-23 18:01

封哥
回頂端 / Top
女團Cutter表面上掘戰壕迎戰,查實不斷自掘墳墓當中,Why?八件濕鼠明顯貌合神離,口和心不和,分門分派不斷自我分化,互相猜度,態度顯而易見,擺明互有攻擊,你唔抵得我靚呀,可愛呀,我跳舞叻呀,妳又自吹自擂唱歌叻呀乜乜七七,係咁先三個月前已作出預測,假如佢地捱得到一年,係咁先就即時送BB返日本接拍AV,可以翻查係咁先過往文章紀錄,呢首新歌嘅MV已經明確反映出事實,排位明顯分一二,甚至乎某些畫面直接將某位隊員消失得無影無蹤,絕對加劇佢地內部嘅不和,注定短時間內滅團,tbb跟本自己攞嚟擔心,佢地呢班垃圾氣勢上明顯已經給比下去,After glasses盡快加快進攻喇,班媽媽級女團將會極速玩完已是不爭事實,真實的假話,自小談戀愛及勿碎玻璃心置機作出猛烈攻擊喇垃圾,仲要係咁先教路?睇到佢地個MV真係火都嚟埋,簡直類似兩岸人民各自表述咁乸樣,妳有妳跳,我有我跑,亂七八糟,搞乜乸野呀,個導演炒得喇,呢隊女團最大敗筆乃揀錯人選,無啦啦整個熟女入團做乜鬼野呀,班細嘅又唔爭氣,當正自己大明星咁乸樣,囂張跋扈,淨係永遠掛住食及瞓覺,佢地真係唔怕死全家咩,而家揾食呀姐姐,唔係扮晒义燒呀趴街,責任明顯在管理人員方面,比佢地任意妄為,自由程度過高,搞到無規無矩,隊長職責係協助管理隊員,點知原來隊長責任就係被隊員恰喎趴街,哈哈,注定恨揸剷喇,呼籲即時切換經理人,及早重回正軌,否則結局只得一個,滅族呀打靶

發表於 Posted on: 2022-03-24 2:38

封哥
回頂端 / Top
心理分析絕大部分只係紙上談兵,係咁先嘅眉頭眼額一個三十幾歲嘅所謂專業人士真係可以理解?d專業評論員分析別人行為態度,真係笑死係咁先,特首大人數星期前態度突然轉變笑逐顏開,班垃圾評定佢皆因坐定粒六特首寶座,當時係咁先分析實在與別不同,即時內心向特首恭賀,Why?應該評定已被首肯離職才是重點,故此才會滿心歡喜,當然係咁先未能評估何人將會接任,但跟住有人放料卡超卡超北上跟領導會面,一切疑問已經被破解,接任人或者已無出其右,財爺頂上政務官職位,財爺繼任人選亦不出兩人,一就得林,二為就小家,亦是無出其右,此乃合情合理嘅分析,其他分析員不停無限猜測卻毫無理據,好似Kol廢五成日話“我一早知喇”,原來亞媽係女人,哈哈哈哈,係咁先亦一早知佢條死剷遲早就死全家喇,皆因有誰唔會終有朝一日全家死絕呀趴街佬,哈哈,一個陰核彈攻擊就全城瞓低恨揸剷喇垃圾,太容易吧

發表於 Posted on: 2022-03-24 22:06

封哥
回頂端 / Top
而家訪問一些新一代垃圾藝人為何選擇加入娛樂圈,答案實在匪夷所思,皆因自小就比較怕羞內斂喎,吓吓吓!怕羞內斂就加入娛樂圈,究竟係乜鬼道理呀打靶,最奇怪就仲要係參加選秀節目喎,過關斬將五六個回合,你話怕羞??懷疑佢地係咪死全家致令精神出現問題,等同愛好和平但熱愛打仗同一道理,怕羞故此look at me look at me,完全違反人性定律及物理學原則,要否考慮callcallcall白車送入精神病院接受一下治療,懂得搔首弄姿拋晒眉眼你話怕羞,呢種徵狀明顯係精神病嘅一種,在深水埗街頭某些時候都會有些姐姐有呢種動作囉,似乎人生受盡不少打擊喎,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-24 22:41

封哥
回頂端 / Top
喪禮專業戶呢兩年確是馬不停蹄,不斷有得見報,只係總未現眼報唧,係咁先從呢條老柴身上學習到好多金句,例如“早知就多d探望下佢喇”,“早知就要跟住多加聯絡”,“早知就要當面對佢作出感謝”,早知早知,係咁先假如早知妳條恨揸剷就快死,就book定幾圍麥當當舉家慶祝㖭呀早知喎,做娛樂圈重點跟本係面皮要夠厚,人地一死就自不然現身各傳媒機構接受訪問,各大媒體又樂此不疲幫呢條趴街老鬼助攻喎,不論死人呀,個仔生仔呀,屎勿心生暗瘡呀,條仔流白濁呀全數都被報導,呢種係咪就叫做人緣極佳呢,或係預知佢就嚟死,還佢一個就算死都要出風頭嘅心願呢,咪連累子孫陪葬喇死剷,陪葬??俗稱死全家呀打靶廢老,喂!人地問候一聲唧,唔使咁乸毒舌指責人地呀嘛,再一次澄清,所有垃圾網民都知係咁先一向心地善良,專長係深切問候府上各人呀,哈哈哈哈,呢種俗稱深候囉

發表於 Posted on: 2022-03-26 18:55

封哥
回頂端 / Top
今晚隔離台播出Cutter嘅訪問,谷先生主持嗰個節目,一班勾心鬥角嘅囡囡已經明顯明顯好明顯已經出現嚴重分化情況,尤其經理人針對各位隊員發表嘅言論,擺明將自己隊女團即時送入地獄,班囡囡即時面色一沉表現極度不滿,尤其嗰冠軍被批評為遲到大王時,態度顯得極為不自在,係咁先代為申訴一下,出道後態度囂張乃理所當然,何況係冠軍人馬,遲到究竟有乜問題,當年班大牌明星有誰不遲到呀打靶,十九歲靚妹就輕易拿下冠軍有乜理由唔扮义燒呀,假如係咁先就直接叫老闆老生叩頭認錯㖭呀,解僱我嘅話,即時爆大獲㖭呀,經理人拿拿淋擺番幾圍和頭酒道歉先講喇,否則申請退團你就知死,係咁先預測從未出錯,盡快散團跟本上乃唯一途徑,隊員中哨牙妹及熟女姨姨亦擺明已經有離心,竟然敢當衆黑面,唉!花癲姐管理上確有一手,Murder班囝囝幾年以來形象正面,呢班囡囡嘅經理人就認真不知所謂,任意給予囡囡過份嘅自由度,正所謂任意妄為搞到亂七八糟,女人確實係世界上最麻煩動物之一,搞女團絕對係死路一條呀,吓吓要睇伙記面色做人,老闆要直接出面解決問題喇

發表於 Posted on: 2022-03-27 0:13

封哥
回頂端 / Top
今日陪個相識已久廢老去行街街,久別重逢行得攰攰地揾個地方諗住坐低飲下午茶,點條廢老帶係咁先去甚麼美食中心坐低,跟手條趴街就消失得無影無蹤,趴佢個街,竟然突然消失一段時間?十五分鐘後條死剷又突然捧住兩個餐盤來到係咁先面前,裝住兩個類似巨無覇嘅食物紙盒及一堆薯條,叫係咁先食,佢話免費喎,免費??條趴街假稱自己係環保份子,絕不喜歡浪費食物,人地食剩嘅食物佢話必會協助清理,佢媽媽應該已經逝世,係咁先真係無得深層問候,竟然邀請係咁先食二手餐?早嚮呀大佬,食垃圾已經是係咁先多年以來嘅習慣,廚餘都當餸照執返屋企煮食,去執垃圾食何需鬼鬼祟祟呀打靶,甚至乎街頭餵貓嘅廚餘,係咁先亦心思思想攞回家比BB當宵夜呀,何需大驚小怪,從小老師就教導做人要懂得節儉嘛,執垃圾食又有乜做錯,近年從未發現有乞兒皆因食垃圾突然死亡嘅事件喎,食人地剩下嘅食物又點會有事呀,簡直要頒紫荊勳章比佢地㖭喇,絕對係人民嘅榜樣,怕羞喎,撈得娛樂圈已屬於超厚面皮動物,藝人理應以身作則示範當街執垃圾食,鼓勵市民刻苦精神嘛,為張消費券就做契弟,呢批契弟應該安排佢地上前線打仗,總叫做對國家有所貢獻嘛

發表於 Posted on: 2022-03-27 21:10

封哥
回頂端 / Top
女友被打都係新聞?實在太無聊,食人地老婆絕對是佳餚嘅一種,跟手打Q佢就絕對就係餘慶節目喇,有邊個垃圾未被男人打過呀,假如未被打過嘅廢物,就應該好好檢討一下自己喇,為何佢唔打我呢,砌及打係兩碼子嘅事喎,要分清楚少少,老公當初晚晚砌我,而家就算唔砌,都應該打下我嘛,算點呀,究竟係邊個錯呀打靶,結論就係被打嘅女人總算是一名大人,總好過揾d細蚊仔嚟虐待嘛趴街,假如有得選擇,你班垃圾網民自己諗清楚,究竟打女人定係手無寸鐵嘅細蚊仔,仲係小女孩喎,呢類打小孩嘅死剷,死全家已算是對佢一種厚待,應該綁起佢每日用鐵鉗將佢逐隻牙齒剝下,再用螺絲批鑽入佢屎勿心氣孔,幫佢消消氣吧,虐待細蚊仔絕對是戰爭罪行嘅一種,必定要送上軍事法庭作出處置,話分兩頭,嗰個被人打嘅女人,查實是小事一盅,否則被拉去玩群P,你就知死,大玩789P,有選擇情況下,相信佢情願被人打一餐好過,幸好係咁先一向對BB愛護有加,只限於BB接拍AV,起碼無打佢嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-30 17:44

封哥
回頂端 / Top
有事請教特首大人,今日有兩件外籍法官請辭,壞國政府絕對係別有用心,係咁先主打問題來了,跟手就講左句四字詞語,原因路人皆見,借問一聲所有垃圾網民,應該寫為路人皆見或是露人皆見呢,係咁先事實上幾十年以來從未對四字詞語作出任何疑問,但特首大人今日無啦啦提起,係咁先即管發出提問,究竟係點寫呢?整體意思應該是“係人都知”咁解,借問一聲特首大人香港尚有多少事件是“係人都知”呢,係咁先卻相信樓下賣燒臘嘅新移民May姐就未必知道囉,外籍人士為何突然請辭,街市魚欗飛菠菜珍通渠發叔賣假藥嘅榮仔賣豬肉嘅昌哥鴨寮街嘅Macy就必定唔知囉,何謂X人皆見?係咁先咁乸5689嘅死剷都唔知喎,總之係咁先就堅信反中亂港嘅壞國份子早走早著喇,但奇怪在於走又鬧,唔走嘅又鬧,究竟想人點乸樣呢特首大人,係咁先思緒又開始有點混亂呀

發表於 Posted on: 2022-03-31 20:00

封哥
回頂端 / Top
商業社會一買一賣乃正常不過嘅交易,著數攞完就躪出嚟唱衰老闆,究竟有冇品呀,最離奇仲掉翻轉頭話老細人品好有問題?想點乸樣呀,住豪宅有錢使仲想點,用完即棄乃既定做人原則,用品被老闆用舊左用厭左拋棄有乜做錯,人之常情喇,老闆跟伙記講感情,等同係咁先跟鴨寮街Macy姨姨要天荒地老同一道理,絕對有違天理喎,老闆伙記相處期間假如不咬弦,有幾個選擇,一就自動離職,二就去勞工處投訴僱主不恰當對待,三就直接去警署報案嘛,而家竟是躪出嚟說三道四,話僱主係X渣乜乜七七,假如係咁先就告番呢條趴街誹謗㖭呀,等同係咁先小時候問亞媽攞完錢,就躪去報館投訴亞媽虐待?報館?唔係應該去差館咩,事件實在撲朔迷離,收錢幫老闆服務,乃天公地道喎,唔通係咁先去完鴨寮街跟Macy温馨過後,找完數就被控XX?乜道理呀

發表於 Posted on: 2022-04-01 23:47

封哥
回頂端 / Top
商業社會商家行事方式實在值得一讚,消費券七號就有得派,近期去超市購物某些貨品竟然減左價,乜道理?三盒雞湯先前係咁先已經多番砲轟竟然由39.9加到45蚊,絕對有違天理,加十幾個巴仙,被係咁先辱罵多時,點知昨日去超市睇吓有乜荀野減價,點知竟然減回39.9??想點乸樣呀大佬,係咪想七號之後才加回45蚊呢?係咁先即時買左十幾盒回家珍藏,珍藏?十幾盒最多咪食三個月咋,用嚟珍藏,被BB即時辱罵攞嚟托咩,拿拿淋煮個麵嚟食喇死剷,經反省廿分鐘過後,係咁先即時落街買左幾箱,準備用嚟炒呀,到時一盒賺班垃圾街坊六蚊,都尚算和味喎,賣出一百盒就六舊喎,到時又可去鴨寮街揾Macy姨姨温馨一下,何樂而不為,超市呢招確實有腦,廹你班垃圾用自己錢預先上倉,消費券就到時至慢慢劏你班廢物,你精係咁先亦唔呆,入貨二百盒就賺一千二,有邊個會諗到呀打靶,係咁先實在太勁,抵被BB錫晒,係時候返病房喇係咁先,就到 !!!!!

發表於 Posted on: 2022-04-03 20:57

封哥
回頂端 / Top
國際社會確實冥頑不靈,俄羅斯宣稱無屠殺平民,可信性甚高喎,網上影片只係顯示全部商業住戶樓宇被炸到體無完膚咋喎,幾乎無一幢樓宇是完整,完全沒有屍體掛在窗口,五馬分屍或是被吊上天台被謀殺跡象喎,只係有一班人死在街上似乎被槍斃致死喎,俄羅斯應該向祖國學習宣稱任何時間無一個人死亡就得喇,全為電影級製作嘛,打仗時期仲有時間製作電影又實在匪夷所思,擺明係壞國政府協助製作喇,只可惜製作簡陋,茄喱啡演員嚴重不足,向電視臺借一堆藝訓班演員參演嘛,BB無乜工開,扮吓被強暴嘅婦女應該綽綽有餘喎,一組戲收番三幾百蚊就可以,又有演出機會,何樂而不為,假如扮死屍,係咁先實在有專業水準,用半支地們茄醬搽在身上就可以瞞天過海喇,總之死唔到自己身上,就老作到天馬行空都得喇,戰爭罪行喎,係咁先都無事,就可以證明沒有戰爭罪行喇,哦 ! 原來咁樣,係咁先講野肆無忌憚,真係唔怕落地獄咩,係咁先已經執晒行李準備起程,盡快派包機接送㖭呀,排隊落地獄嘅人士起碼數千萬,係咁先隨時有排排隊喎,放心,係咁先插隊最叻,相信無需等很久呀

發表於 Posted on: 2022-04-05 20:42

封哥
回頂端 / Top
近期追緊韓劇社內相親,呢類劇集確實無得輸,一來毫無攻擊性劇情,晚晚派甜,重點係無反政府標誌,tbb絕對要買下版權播放喎,喂!錯錯錯,一名小小女職員跟公司老闆談戀愛,有違倫理喎,有違倫理??係呀,俗稱女職員勾引大老闆,已屬死罪喎,理應捉個女職員剝清光遊街示眾,窮等人家怎可以跟大戶人家匹配,在古時已經被賣落妓院喇,劇情懶鬼甜蜜監製導演實在要被嚴懲接受紀律處分,等同國家級領導怎可能跟一名羽毛球員談戀愛同一道理,羽毛球員必然會被追究責任喇,向人民寫悔過書就小不免,有理由相信有違國安法㖭呀,行為離經叛道,有損領導威望,假如係咁先就直接將佢革職查辦,以後嚴禁該女子再跟任何人談戀愛,否則嚴刑對待,韓劇實在要被禁止輸入國內,有理由相信會荼毒人民思維,街上標語應該貼上嚴禁跟高層談戀愛,輕則罰款十萬,重則抄家滅族吧,韓劇喎,殺殺殺

發表於 Posted on: 2022-04-07 0:07

封哥
回頂端 / Top
出奇蛋出事對於細蚊仔簡直晴天霹靂,對係咁先來講毫無影響喎,原因一,朱古力甜到核爆,睇韓劇就已經患上糖尿病喇,班垃圾下下只懂派甜,絕對有理由相信荼毒人民心臟,甚麼十九禁喎,呢類劇集就應該被嚴禁播放喇,黃金時間理應播放AV,教授所有年青人瘋癲嘅性知識嘛,年青人?笑話,大部分叔叔嬸嬸都暗啞底晚晚睇AV,不停做習作喇,你就不停播鬼片,乜乜樓宇喎,係咁先要睇黑鬼呀,唔買出奇蛋事少,最緊要有震蛋呀趴街,否則BB真係同你死過,查實政府只懂不停做檢測,究竟有無檢測性用品含菌量呀,似乎消委會無乜點公佈喎,甚麼沙門氏菌Yo使乜驚呀,最多咪肚痛三幾日痾幾日當清腸胃囉,假如性玩具有細菌就大大鑊,大佬細佬妹妹都隨時命仔不保嘛,一個唔覺意比細蚊仔感染性病,誰來負責,不孝有三無後為大呀,啫啫潰瘍或小雞潰爛,到時唔通真係用嚟煮啫啫雞煲咩,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-08 22:41

封哥
回頂端 / Top
甚麼戰爭分析,係咁先真係識條鐵咩,屠殺平民喎,大把垃圾置身事外喇,俗稱關人忍事,各家自掃門前雪乃祖國既定文化嘛,呢個道理實在要加入世界非物質文化遺產㖭呀,只不過今日老連咁早有個五歲小朋友向係咁先發出提問,問單車是否大殺傷力武器喎,係咁先答絕對有可能嘛,否則為何會無啦啦遭遇坦克砲轟呀,單車可能安裝核武嘛,顧及坦克車嘅安全,砲轟你要否先查通勝呢,至於話軍隊砲轟火車站,火車喎,聽個名稱就知係大殺傷力武器喇,單車都砲轟,何況係火車,個小屁孩問完就躪左去食麥當當早晨全餐,喂!究竟麥當當有冇跟時代並進,當年嘅所謂全餐係代表殯儀館一條龍服務喎,大清早就去食全餐?認真唔老嚟,諗諗吓又無乜錯,食食吓全餐假如被砲轟就真係即時要安排定食全餐喎,以上嗰段廢話實在係廢話,重點是係咁先想查問一下,坦克車為何會被輕易燒著呢?紙紮乎?完全違反物理定律,按道理鋼筋究竟是否易燃物體呢,實在難以理解

發表於 Posted on: 2022-04-09 21:54

封哥
回頂端 / Top
近期好鐘意聽一個網台節目,名稱叫老五係二五仔之類,聽講佢多才多藝喎,做過幾年茄喱啡,又健身教練,導師監製導演乜七都做過,仲係乜567都識㖭呀,中醫針灸推拿命理掌相樣樣皆“能”,tbb首席創意官離職,查實可以揾佢幫忙喇,佢咁乸叻吹牛,重點係懂得每日幫tbb宣傳電視節目嘛,劇集綜藝樣樣都話好好睇喎,最難得就係話自己不斷比橋tbb嘛,佢鼓勵tbb重新製作獎門人節目,叫正矮大佬做番主持㖭呀,何謂牆頭草每日在節目中已作出明確示範,係咁先一向好學不倦,乃衆所週知嘅基本行為,想借問一聲導師老五,如何飾演一名專業擦鞋狗及無間斷奶上層屎勿心嘅契弟呢,要類似Lecturer老五咁乸樣喎,呢條趴街極速從黃轉紅,等同從暴徒突然轉為愛上國家一樣,正所謂演技差少少都死,近期仲要幫高層日日含戀,呃神騙鬼,不斷叫垃圾網民支持佢收費頻道pay床喎,奇怪佢頻道在短時間內飈升至三十幾萬拾事龜,每日仲要做乞兒吩咐垃圾網民要join佢收費頻道,又話舉行網上演唱會乜乜七七,點知求其唱一首就算交差,又話自己喉嚨痛呀唱唔到之類,名符其實神棍古惑仔一名,想咀咒佢死全家又唔忍心,皆因條女Hay哥係無辜嘛,借比係咁先用幾次先喇,唔該,係咁先幾有禮貌,學吓野喇垃圾

發表於 Posted on: 2022-04-10 4:23

封哥
回頂端 / Top
班恨揸剷市民不斷想住通關去旅行吃喝玩樂,去日韓泰國喎,為何唔去俄羅斯中東呀趴街,團費必定平宜呀,你班反中亂港嘅垃圾廢物,人地打仗到處都係死人,偉大祖國又受疫情困擾,你班垃圾就想去旅行?攞d垃圾消費券到處買電器產品,留番d準備走難好過喇打靶,一個唔覺意誤中核武就名符其實恨揸剷呀,鬼唔望你班打靶搭垂直升降飛機去玩呀,應該話係垂直直插呀死剷,咁鐘意玩剌激遊戲嘛,試吓坐一種新型遊戲從九千尺急速下降落地面囉,今時今日嘅局勢仲不停諗住去吃喝玩樂嘅就要死全家,消費券應該支援一下祖國人民購買日用品嘛,買甚麼電腦電器呀打靶,係咁先部手提電話一千一百八十蚊都用左三年半呀,仲係沒有Nfc功能㖭呀,買買買,買定棺材骨灰位仲實際喇你班木契

發表於 Posted on: 2022-04-11 0:21

封哥
回頂端 / Top
多月之前,係咁先曾經提及想走紅就即時去醉駕刑毀諸如此類,又被係咁先不幸言中,聽講嗰件刑毀醉駕(定係藥駕)嘅垃圾名,即時被安排做男一喎,條死剷果然醒目有先見之明,想做男一刑毀係唔足夠呀,要加上醉駕就即時做男一喇,叻叻豬,假如家暴性侵,咪隨時可以做埋影帝?係咁先未免對呢件趴街存有過份偏見,佢都無殺人放火強暴亞婆掟細蚊仔落街,何罪之有,做人最重要懂得改過自新嘛,改過自新??似乎重蹈覆轍多少少囉,為左建設道路,撞毀舊有嘅設施,可以重新建設,亦可協助一班失業人士有揸剷嘅機會,實在用心良苦,刑毀事件就可以證明警方辦事能力正面快捷,極速破案,令警方聲譽更為清晰,絕對係有功又有勞,紫荊勳章及好市民獎相信指日可待,聽講監製及編審係整蠱王㖭呀,吓!名哥唔知要否被佢預先檢查身體呢,假如飾演好爸爸角色有個“我愛菊花”嘅紋身就唔好喇,故此驗清楚少少好dd囉,整蠱王開拍之前要驗身實在有其道理,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-11 4:12

封哥
回頂端 / Top
仲有十四件濕鼠,係咁先頻道就達三十萬View數,儲成年至三十萬View,死全家喇趴街係咁先,人地隻廢物老五一轉紅就極速飈到三十幾萬喇,喂!點同呀,條契弟擦鞋擦上腦,係咁先就不斷創新,無限注入自己見解及立場,認真要感謝中央政府高抬貴手,容許係咁先不斷亂噏廿九,只不過tbb硬係要跟中央對著幹,無間斷封殺係咁先,政策上完全捉錯用神,係咁先一直強調無人睇又如何呀,從一日三幾千件濕鼠觀眾,之後被封殺減低流量,得番一百幾十件垃圾監控係咁先言論,絕對唔緊要呀,每日志在舒發一下情緒,咁就唔會無啦啦又躪去跳樓嘛,老五就日日做乞兒乞求垃圾網民加入佢收費頻道,不斷強調五蚊五蚊,係美金呀趴街網民,之前仲話要50蚊美金一個月,聽佢垃圾演唱會喎,係咁先建議佢去殯儀館做堂官,就可以日日揸住支咪唱喪曲唱到晚上十點囉,兼送菊花套餐㖭呀,菊花套餐?殯儀館最多鬼,多隻屎忽鬼咪啱啱好囉死剷佬,日日提起條趴街神棍呃神騙鬼,實在戥一班垃圾網民可憐,等同媽媽老婆細妹被人享用後,仲要同人講多謝唔該咁乸樣,趴街死喇

發表於 Posted on: 2022-04-11 19:53

封哥
回頂端 / Top
究竟呢個世界有無垃圾市民從細到大未食過外賣,有班老柴話晚晚食住家飯一d都唔出奇喎,唔出奇?係咁先感覺實在太天方夜譚,情況等同一隻貓從來未食過魚及狗狗從未食肉一樣,匪夷所思,有專人送埋上門,借問各位廢物會否趕走有型外賣仔或援交外賣妹呀,係咁先即時諗到一門生意,安排一班型男及一班性感BB去做送外賣,送外賣只係副業,正職係真正做'外賣',係咁先每單抽佣20%,絕對有機會脫貧喎,相信大批廢物叔叔嬸嬸姨姨申請入職㖭呀,而家係咁先嘅鄰居十居其九都叫外賣,乜鬼物物送呀foothanna呀,外賣員做到做唔切咁滯,假如有匪徒利用呢條橋揾食,等同有財神向你叩門一樣,想窮都難,鴨寮街Macy姨姨近年生意大減想死咁滯,廟街亞蓮姐又缺乏客源,係咁先建議將被動轉為主動嘛,兩位姨姨即時轉行送外賣,不失為另一出路嘛,匪徒??係咪講緊自己呀係咁先,哈哈哈哈,假如有人查詢佢地做乜職業,咪講兼職送外賣嘅正職外賣員囉,好乸複雜喎,哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-12 3:03

封哥
回頂端 / Top
發燒大廈收視強差人意,點解點解點解仲有人咁乸冥頑不靈,死因完全無可疑,一早注定失敗告終,理由跟本顯而易見,現今時勢任何演員加入tbb似乎係死路一條,任何製作水準在有限制情況底下只會不斷下跌,收視沒機會回升,為何?係咁先已經提及多次,睇tbb何不睇中央台更為實際,tbb生存辦法跟本上只得一個,之前係咁先嘅預測全數命中,多次強調魷魚娃娃唯一出路只有回內地發展,香港跟本上已經唔需要呢類歌手,形象工程差到直達冥界,十五六歲靚妹應該係求學階段,全數躪去參與選秀節目,金上大人已經指出年青人首要打穩基礎,學習一門手藝為要,之後才發白日夢做明星,妳班援交囡囡就當金上大人嘅說話耳邊風,十幾歲毛都未出齊就不斷綺夢纏身,最終咪成為經理人揾錢工具囉,最離譜就係其富貴父母大力鼓吹個女加入娛樂圈,目的是甚麼?一到十八歲就釣水魚乃指定動作,新鮮肉肉價格非同小可,相信一衆老闆已經虎視眈眈,準備食頭啖湯啊,幼齒身價隨時過億呀,談戀愛囡囡可能價格最高㖭呀

發表於 Posted on: 2022-04-13 0:56

封哥
回頂端 / Top