tvb.com

tvb.com

跪低

後生仔完全唔識乜鬼叫做謙虛,一套劇集比較受人關注就鬆毛鬆翼,興奮屎勿心毛都甩晒咁滯,得戚程度比係咁先尤有過之,show肌游吓水就囂張到咁乸樣?繼續咁乸樣就注定極速玩完,年青人工作態度囂張絕對係生肝Cancer一樣,死左九成,在娛圈誰人展示得戚囂張態度就必定死先,等同賭場專收叻仔一樣,接受媒體訪問嘅囂張態度,絕對有死全家嘅程度,唔該臨走前問清潔姐姐攞把掃把掃乾淨d毛至好走呀趴街仔,似乎確實興奮到甩毛,呢類趴街仔咪等同tbb方面安咁乸樣囉,當正自己長期會係男一咁乸樣,倒頭來咪變成默包冚家年一樣囉

發表於 Posted on: 2022-07-13 21:21

封哥
帖數 Posts: 4026
回頂端 / Top
係咁先終於學習到現今年青一代嘅工作態度,原來隨便可以駁老闆咀及質疑商業客戶嘅決定,原來唔可以畀伙記有不良感覺,要禮貌對待員工喎,否則就可以罷工或拉隊走人,俗稱老闆都要扮矮仔?伙記原來大乸晒,失業率咁乸高,仲要畀面色老闆睇?無工開實在抵乸死喇,明顯叫自討苦吃,要客戶稱呼自己名字喎,係咁先嘅年代,每個垃圾伙記嘅名字就叫邊個邊個咋喎,亞邊個企歪少少喇,亞邊個去買杯咖啡返來,亞邊個死開d喇,要老闆記得你班垃圾個名?實在天方夜譚,整蠱cutter班演員已經算比足面子妳班垃圾喇,當年拍攝電影嗰d導演場務打燈師傅攝影師,日日排住隊問候你媽咪呀打靶,罷工??影帝影后有誰未試過公開被人問候媽咪呀,要客戶向員工道歉,哈哈哈哈,唔該入精神病院接受治療吧,向老闆發皮四等同遞信辭職一乸樣,假如要罷工,離職信寫明你班垃圾對客戶不禮貌就已經可以被判終身監禁喇,想揾工?去鴨寮街租個劏房開工好過喇死剷

發表於 Posted on: 2022-07-14 5:00

封哥
回頂端 / Top
係咁先從未見過一套韓劇走勢會咁乸勁,從第一集0.9%收視率直飈至第五集10%,似乎走勢會不斷向好㖭呀,按此道理tbb劇集亦可以從十四五點飈上七八十點喎,喂!升得嗰四五倍咋喎,人地升左十倍呀,等同隔離台曾經得一點,而家有劇集亦曾飈上七點喎,升幅都足足有六七倍喎,tbb策略上如何理對呢,目標當然係壟斷市場喇,有競爭才有進步簡直係廢話之中嘅廢話,要學習金上大人嘅精神,從不認低威至係重點嘛,tbb理應貫徹執行金上大人嘅訓示囉,當初從四五十點收視跌到而家得番十幾點收視,查實已經愧對黨國,偉大祖國顏面何存,tbb一向代表香港精神,跟獅子山絕對同一等級,跟內地媒體合作實在大錯特錯,係咁先一直堅持合併而並非合作呀大佬,合併就共同賺錢,合作就內地食水頭,香港只係食水尾囉,而家連寶貝及方面安都可以做男一女一,唉!何謂沒有最低只有更低就係咁解

發表於 Posted on: 2022-07-14 22:43

封哥
回頂端 / Top
日日電視都播出維護國家主權,發展經濟,知喇知喇,日日咁播已經徹底洗腦喇,好悶呀大佬,係人都知祖國要統一,支持國家發展,不容許別國說三道四指手劃腳,否則會有嚴重後果,分裂祖國行為絕不容許, 要撥亂反正,重新出發,唯獨呢句有點疑問,重新出發??已經出發左幾十年喎,又出發??情況等同出發去旅遊,已經出發搭緊車去機場囉喎,又再重新出發?借問一聲要出發幾多次至係標準呢,班狗友富貴賤格親戚以往成日來電,話已經出發就到香港,唔通係咁先仲會問佢地班趴街出左發未咩,重新出發呢句說話實在可圈可點,唔該用吓腦至寫喇大佬,何謂重新??例如坐完監後就要重新做人,重新做人?跟本上就係人喎,為何要重新做呢,有點難明

發表於 Posted on: 2022-07-14 23:53

封哥
回頂端 / Top
人類嘅智商確實低到無極限,尤其一班無文化嘅垃圾更為不濟,今日有條狗友當面訓斥係咁先,話係咁先成日問候人地媽咪,唔會感覺無恥咩,係咁先好少在討論區用呢個四字詞語,係捧腹大笑啊,唔係X你媽咪呀,究竟你班垃圾有冇腦袋,通常問候人地媽咪嗰件,例如係咁先,只屬口頭上深切問候,影像上只係一批無腦垃圾自我想像出嚟,係咁先問候你地媽咪,唔通真係想深切地問候咩,哈哈哈哈,所有情景只係一班被問候嘅垃圾自己幻想出嚟,會即時諗起自己媽咪真係被係咁先問候,咪玩喇死剷,就算你媽咪想被係咁先問候,係咁先亦不作任何考慮喇打靶,咁形象化想像,死一萬次都唔夠你死喇,係咁先已經講過無數次,當日返工第一日以後就日日背住媽咪開工喇,隨時隨地都會被問候媽媽身體狀況,又如何??瘋人院班癲佬日日話殺你全家,唔通走去報警咩垃圾,EQ咁乸低水平,等同講少句中國香港就被垃圾網民批鬥一乸樣,咁無腦嘅垃圾唔該入紙申請死全家喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-15 3:49

封哥
回頂端 / Top
甚麼海外招募,哈哈哈哈,硬係要係咁先將你地踢爆,第一高調宣傳海外招募,代表預早向對手提供情報,有邊乸個高層會咁乸蠢呀,等同通知敵人將會攻擊邊乸度?咪玩喇,乜鬼叫做出奇制勝,似乎正是協助tbb制定策略,證明隔離台已經聞到烹燶食物嘅味道,查實年年板斧都一樣,究竟有乜咁好睇,60強跟住分組打入20強,跟住就book場決賽,定律一乸樣,一班垃圾攬住喊一大餐扮晒感性,何不揾係咁先做導演喇,焦點跟本上並非參賽嘅垃圾,係仲會揾到邊個做導師及評判囉,似乎又係一班自己友玩晒,例如甚麼火火KB彭導七師傅小儀之流,加埋一班過氣造星囝囝,亳無看點可言,最攞命就係以往個個導師已經做晒反骨25嘛,等同明明係烏軍將帥突然變成俄國指揮官,節目名稱何不改為造星之反骨無限喇,tbb即時安排內地一衆靚仔鴨男迎戰吧,海外招募??我地就內地招聘囉,十幾億同胞會輸比一班壞國廢男?笑死街坊吧,第二係咁先保證佢地已經選定入圍名單,仲扮晒海外招募,哈哈哈哈,呃得到係咁先嗎?

發表於 Posted on: 2022-07-15 22:46

封哥
回頂端 / Top
而家習慣每晚睇微訊內嘅視頻,頗為有趣,例如車輛撞到整個人飛起呀,大漢通街打人呀,靚姐姐街頭炒河粉呀,細蚊仔被坑渠水浸死呀,實在過癮,近期發現原來偉大祖國嘅媒體成為俄國代言人一樣㖭呀,喂!你件係咁先唔知偉大祖國跟俄國一向是兄弟之邦咩,有共同信念熱愛和平嘛,攻打別國全世界人類亦不會認同,只不過收回就另作別論囉,加上聽講只是協助當地政府解放咋嘛,等同打到你殘廢後,轉頭就比番粒瑞士糖你食以作安撫囉,絕對公平喎,係咁先諗極亦不感覺有任何問題,只不過某些媒體話烏國轟炸民居,某些就話俄國襲擊平民,究竟信邊個好呢,誰是烏國人誰是俄國人誰是車臣大佬,一般偉大祖國人民實在難以分辨啊,總之內媒話乜就係乜喇,係咁先咁多說話究竟係咪想死呀,擺明俄國已經打贏左喇,最後想再請教一下各位大佬,假如偉大祖國要回收台灣,俄國及北韓會否即時幫拖呢,話晒係兄弟之邦喎

發表於 Posted on: 2022-07-16 2:03

封哥
回頂端 / Top
竟然有人無恥都呢個地步,有新歌派台就飛撲解釋話自己假黑面呀只係發呆呀樹熊一樣呀,how's your mom health?等同七十幾歲高音前輩級歌手咁乸樣,假如無演唱會宣傳,想佢蒲頭簡直天方夜譚,一出新歌你條打靶就躪出嚟扮親民?每逢團隊出show,係咁先就定必咀咒佢全家身體好嗎,觀眾要不停睇佢面色表演,真係有咁多粉絲咁賤格咩,要比錢去睇佢黑面hea跳?老闆及花癲姐已經不斷幫佢護航,今日花癲姐竟然話佢只係唱作歌手喎,咁就不如直接解散Murder喇趴街,以後只係去睇佢一個專業黑面囉,咁衰格嘅藝人都可以生存,係咁先又再作出保證,呢首新歌隨時會係佢嘅絕響呀,話佢個人比較慢熱喎,哈哈哈哈,已經四年喎,仲要幾慢呀打靶佬,何不做番街頭歌手喇,假如在西洋菜街黑面busking,起碼係咁先可以即場對佢吐口水嘛

發表於 Posted on: 2022-07-16 2:30

封哥
回頂端 / Top
何謂妖獸都市,而家妖孽簡直通街都係,何以見得呢係咁先,所有狗屎垃圾組合埋一堆廢料就叫女團喎,問你死未,近期又多一隊妖怪囡囡廢物組合組成,喂 ! 呼籲各位垃圾網民即時要出嚟作出嚴厲譴責,為何?幾個囡囡造型嚇親細蚊仔呀趴街,個個廢物畫到塊面鬼咁馬綠,跟本上就係妖怪一樣,題材究竟係乜鬼野呀,聽講代表流浪喎,假如有班妖怪在街邊流浪,相信即時會引起暴動囉,幾個囡囡醜樣不特止,怎可能會有觀眾緣呀打靶,而家仲要刻意畫到自己妖怪咁乸樣,你話唔會嚇親細蚊仔?係咁先已經即時問過隔離屋幾個細路,詢問佢地呢班組合靚唔靚,點知原來而家d細蚊仔咁細個已經識得講粗口,反問係咁先是否好乸喜歡睇恐怖片喎,叫係咪先快d去死㖭呀,組合名稱好似叫流浪?難怪香港已經變成妖獸都市喇,幾件垃圾又寸咀又醜樣,加上首歌難聽到爆,究竟想點呀姐姐,係咁先唯一聽到嘅歌詞就係乜鬼tracytracytracy囉,想表達甚麼?按道理下首就會叫Macymacymacy囉垃圾組合

發表於 Posted on: 2022-07-16 19:30

封哥
回頂端 / Top
Cutter原來昨日有新歌派台,歌名好似叫乜鬼開關喎,又抄韓劇女團歌名up&down?人地叫上下,你班趴街就叫開關?服飾古靈精怪,五顏六色,又吹波膠又食香口膠諸如此類,唔清楚嘅話,老闆們以為有所暗示㖭呀,又膠又吹,想點乸樣呀打靶,下次何不每個囡囡派支橫簫直笛佢地表演喇,經理人要出嚟解釋首歌主題係乜鬼嘛,吹波及食膠代表甚麼?係咁先發現有個囡囡原來有紋身在鎖骨位置㖭呀,邊個呀,講粗口問候人地媽媽嗰個呀,件哨牙妹究竟跟高層有乜關係,每每對其極為遷就喎,總是喜歡胡言亂語一番,男團黑面之神係醫仁,女團擺款之后就必定係哨牙妹囉,某些垃圾喜歡別人稱佢為教主,某些廢物喜歡別人稱佢為師兄,無品兼衰格就盡快離團喇,咪做搞事份子喇唔該,硬係鍾意標奇立異至安樂

發表於 Posted on: 2022-07-16 19:55

封哥
回頂端 / Top
批評完一輪街外嘅垃圾,呢段確實要教訓一下tbb,係咁先已經講過無數次,絕對不可助長靈異節目嘅誕生,完全違反國家嘅指引,唔係講過話所有妖言惑眾嘅節目要全面禁止咩,一國之神只有金上大人一個嘛,不斷吹捧靈異節目,又神又鬼,究竟係咪想顛覆國家既定思維呀,所有關於鬼神嘅電影,已經被全面禁制,點解tbb要跟偉大祖國作對,隔離台嗰個光頭屎勿心主持亦理應將其拘捕喇,每個星期請埋一班妖言惑眾嘅嘉賓上節目講撞鬼喎,名符其實叫妖言惑眾,盲嘅都知道嗰班嘉賓全部係大話精喇,同隻鬼傾計講數喎,是否代表第日就算死全家亦無乜問題呀,依然可以晚晚全家坐埋傾計呀,或者家庭成員可以更為融洽呢,正打靶,Asshole一向名聲已經不皆,正矮仲要做契弟邀請佢返tbb幫手做靈異節目主持??擺明已經有違國安法喎,破壞社會安寧嘅電視節目可以胡作非為咩,要徹底清算呀,假如真係有咁多鬼,聘請靈體去打仗咪得囉,仲使鬼用士兵打仗咩,原來咁就叫公司策略?

發表於 Posted on: 2022-07-16 23:08

封哥
回頂端 / Top
今晚金像獎頒獎典禮,在隔離台播出查實有乜好睇,行紅地毯畫面已經亂七八糟,無一個主持人可以順暢地表達,訪問環節求Q其就算乸數,窒口窒舌究竟想點乸樣呀,唔知以為係Murder演唱會等緊入場㖭呀,大型頒獎典禮會咁樣嘅咩,Hea到核爆,揾番tbb舉辦,揾CEO做番主持好過喇,07大哥已即時盡力幫手踩噃,Ero四隻濕鼠行紅地毯畫面無故失蹤,被粉絲鬧爆乜乜七七,粉絲??金像獎頒獎典禮會有Ero粉絲在場??用吓腦至寫喇大哥,查實Ero點會有粉絲會留意,有幾多粉絲心中有數喇,頂多比勿碎玻璃心多少少,未知今晚會否有Cutter班醜女到場呢,今晚隔離台係主場喎

發表於 Posted on: 2022-07-17 19:31

封哥
回頂端 / Top
場面盛大???哈哈哈哈,得幾隻固有濕鼠到場咋喎,龍哥呢?偉仔呢,華仔呢?星星呢?秋哥呢?內地揾食嗰班呢??無晒喎,點先,揾小儀七師傅去撐場嘛,賽果似乎已經預知,君如套電影注定贏梗喇,娛圈人緣極佳,仲有邊套可以挑戰佢呀,咁多人唔嚟領獎認真無面,究竟想點,真係好似死全家一樣,取消頒獎典禮喇死剷,有獎都唔嚟?假如係咁先就算當晚死全家都照去攞喇打靶,離Q晒譜呀,電影梅艷芳竟然全員唔嚟,有冇搞乸錯,動作指導又唔嚟,強烈呼籲下屆取消在港舉辦喇,頒獎禮直接搬去大灣區喇

發表於 Posted on: 2022-07-17 21:57

封哥
回頂端 / Top
借問07大哥一聲,近期是否好等錢使呢,不停為食肆宣傳,甚麼沙嗲牛肉麵呀,兩餸飯呀,燒鵝呀,半價食物優惠呀,呢類宣傳唔係應該在其他媒體宣傳咩,而家竟然在尊貴嘅07大哥網頁宣傳?賣廣告唔怪得你,而家直接拍影片代為宣傳喎,前日睇到係咁先火都嚟埋,沙嗲牛肉麵??全港所有茶餐廳都有喇,係咁先以為介紹嗰幾間餐廳特別出色,又唔係喎,水準認真一般咋喎,垃圾沙嗲牛肉麵都要做宣傳,實在定必要X全家囉,今日又有一段令係咁先氣上心頭,聽講茶餐廳咖喱牛腩飯52蚊得五舊牛腩,趴你個臭街,五舊咁乸多??係咁先去大瓜落食咖喱牛腩飯都冇五舊牛腩喇,通常加入兩舊薯仔落去就算乸數喇,強烈支持嗰間茶餐廳喎,假如係咁先就直接三舊薯仔加兩件煲湯瘦肉落去就得喇,市民可以咁貪心咩,成煲瘦肉送比你,得未呀打靶,嚴厲譴責為何會有五舊牛腩㖭呀

發表於 Posted on: 2022-07-18 18:44

封哥
回頂端 / Top
之前講過近期好鍾意去微訊睇些有趣短片,只不過某些短片似乎不太合理囉,三十幾度天氣已經熱到趴街杏加檸,幾個樣貌頗為標緻嘅姐姐,大熱天時著晒旗袍或緊身衣服戴晒口罩炒干炒牛河或炒米粉??哈哈哈哈,國民嘅刻苦精神實在堅毅無比,熱到咁乸樣竟然可以著住旗袍在街邊炒河粉,聽講每日要炒幾百碟㖭呀,借問一聲嗰件旗袍是否會每日更換一件呢,假如係咁先是旗袍公司負責人,必定會揾呢幾個姐姐做代言人囉,有腦嘅人都應該分析到大熱天時著旗袍炒河粉是真是假喇,但視覺效果實在有趣囉,係咁先忽發奇想,一邊炒河一邊拍AV極具可觀性喎,皆因個姐姐一邊炒一邊拋晒眉眼嘛,假如係咁先是導演必定吩咐幾個演員著背心或tubetop煮菜囉,可觀性可能更高啊

發表於 Posted on: 2022-07-18 23:56

封哥
回頂端 / Top
何謂英雄本色,國民確實擁有無限英雄本色,微訊有段影片聽講酒樓起火,班遊客從閣樓直接跳下街道啊,遊客??不論男女老幼,我地一齊跳咁乸樣,哈哈哈哈,似乎又無人跌倒受傷喎,何謂萬衆一心,呢種共同跳樓就應該係卦,女人又跳小朋友又跳亞嬸亞伯都跳,是否叫做死唔切呢,畫面無煙無火喎,點解要爭住跳樓,奇景一樣呀,呢種明顯就叫羊群心態,人跳我就跳囉,唔好執輸嘛,哈哈哈哈,假如係咁先就飲住香片等人嚟救好過喇,等???隨時等到天光都未有消防員到場啊,結果咪一樣要跳,垃圾係咁先 ; 尚有一則英雄本色畫面,個亞伯拖住個幾歲小朋友過馬路,唔理三七廿一就過喎,結果被車輛當埸撞到飛上天,係咁先嘅結論就係內地過馬路跟本不用睇路燈,撞死就應該,撞唔死就悲哀囉,個小朋友假如撞唔死,第日過馬路相信依然唔會按照交通規則過馬路囉,長輩教落嘛

發表於 Posted on: 2022-07-19 21:02

封哥
回頂端 / Top
內媒嘅報導實在令係咁先極難理解,一名小孩墮樓有一名英雄在地下將其接住,救回小孩一命被大肆報導,該名英雄頓變成超級英雄一樣,喂!大佬呀,查實有冇睇清楚該段短片,小孩從六樓已經重摔至一樓平台,跟手彈落地下才被男子接住,並非從六樓直接跌至地下被接住喎,係咁先極有理由相信小孩跌落一樓時已經受到重創,男子只是接住一個從一樓平台彈落地下嘅小孩喎,有可能小孩重摔至一樓時已經魂歸天國,報導講該男子救回小孩一命?未盡表現出事實全部囉,只不過小孩生命力應該比較強,皆因骨骼比較柔軟,故此未至於會即時死亡,但受到重創乃不爭嘅事實,六樓硬跌落一樓,只會係輕傷??假如係咁先從一樓跌落地下有人在地下幫手瀉下力,亦未必會即時死亡囉,但從六樓跌落一樓嘅話,就隨時亞ben首新歌歌名一樣,粉身碎骨囉,之前係咁先有段文字已經表達過國民生命力一向極強,任何大爆炸通常只會有一兩名人士輕傷送院啊,勁勁勁呀

發表於 Posted on: 2022-07-20 20:59

封哥
回頂端 / Top
昨日豬肉餵除罩現身廣告宣傳活動,被籲為靚仔到電暈所有女士,係咁先審美嘅角度,確實出現左嚴重偏差嗎,靚仔?從頭至尾橫睇掂睇係咁先都感覺佢只是一名扮後生嘅中年紋身叔叔喎,晚上出廟街好多紋身老同亦係咁乸樣咋喎,豬膽鼻及一堆甩色紋身,恤下個頭髮就係明星?哈哈哈哈,咪玩喇叔叔,咁嘅貨色叫靚仔,係咁先相信佢嘅粉絲群,九成以上都係失婚婦人或是從未真正談過戀愛嘅姨姨囉,班婦女似乎從未聞過男人係乜味道咁乸樣,紋身大叔靠乜鬼野瘋魔萬千少女呀大佬,唔唱得唔跳得唔talk得唔演得,究竟呢種係乜鬼現象,地球不斷暖化底下叫呃得妳落現象嗎,妖孽滿天乃現時社會不爭嘅事實

發表於 Posted on: 2022-07-20 21:19

封哥
回頂端 / Top
本港所有新聞亦死水一淡,毫無看點,係咁先已經全面轉移至內地線路,事實上有趣得多,新聞焦點實在令係咁先笑到趴街杏加檸,最過癮係發生嘅事件跟本完全不符合現實環境情況啊,對上一條評論小孩從六樓跌落地面被一名英雄接住,報導已經與事實不符喎,最過癮就係似乎九成民眾亦信以為真呀,哈哈,唔該自己睇清楚段視頻至講喇大佬,今日又有一段報導絕對匪夷所思,最匪夷所思並非夾硬拖個少女入廁格呀大哥,係眾目睽睽底下當衆拖個少女入廁格至匪夷所思呀死剷,就算要拖都等無人至拖喇打靶佬,唔通中午一點在彌敦道亞皆老街交界可以當衆強暴亞婆??證明甚麼?證明無法無天嘅程度已達宇宙黑洞級別,無嚴重傷人情況底下,隨時行政拘留幾日就走得喎,少女至今依然行得走得,控告嗰個打靶佬乜罪名呀,擾亂公衆秩序,應該罰幾百蚊就走得囉,無殺人無強暴無毆打致嚴重受傷,只係捉住個少女示範自己如何痾尿咋喎,理應無罪及早釋放吧,繁事要講求法律嘛

發表於 Posted on: 2022-07-21 16:48

封哥
回頂端 / Top
呢個世界總有一班垃圾依然食古不化,叫個廢物藝人映相被拒絕,查實嗰個廢物藝人有乜做錯,老奉要跟你班垃圾映相咩,試吓當年在街頭要求校長哥哥或四大天皇一齊映相,係咁先相信你班垃圾要帶齊一堆媽咪到場準備被人深切問候囉,而家竟然發皮四話人地唔跟你映相,仲要惡言相向?盡快回家睇吓仲有冇家人在屋企,隨時已經死全家你都唔知呀打靶,上個月有人想在街頭偷拍一下姜包,即時被佢嘅工作人員問候媽咪喇,拍拍拍拍乜飲野呀,咁講喎,但係一個垃圾造星冠軍算老幾呀,映張相都唔得?嗰個廢物經理人仲躪出嚟護航,話要保密乜乜七七喎,保密??係咁先極為認為同喎,索性將件垃圾藝人永久保密囉,無人想知條趴街做緊乜鬼野呀,係咁先建議年尾嘅演唱會直接全面保密囉,耍大牌?收工喇死剷,一個連茄喱啡亦都不如嘅所謂冠軍,耍大牌is equal to即時玩完呀廢物

發表於 Posted on: 2022-07-22 1:16

封哥
回頂端 / Top
感謝馬會今晚又令係咁先銀包有所進帳,從初賽開始係咁先已經預測德國女足今屆無得輸,今晚讓奧地利兩球有3 9倍,實在超值,投注兩百即時收780,淨勝580,已經進入四強,下一場乃最大考驗,對手係法國或荷蘭,擺明係今屆嘅決賽賽事咁乸樣,如無意外,對手應該為法國,係咁先只有替法國或荷蘭隊作法加持佢地才會有一線生機,否則就注定goodbye class,下場德國隊賠率必定未至於乏味,假如有1.85倍或以上定必瞓身出擊,從開賽至今,係咁先已經從德國隊身上贏左二千八百元,下一場已經決定投注2500蚊,假如輸Q左都仲有300盈餘嘛,投注策略實在高明,隔離屋梁太亦已經差不多贏多一個月家用咁滯,再贏落去又可以去油麻地爆房呀,哈哈哈哈,雖則無賴但極為剌激囉,哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-22 5:57

封哥
回頂端 / Top
今日有幾個垃圾後生走埋嚟詢問係咁先,撞車嗰個亞叔叫乜鬼意志泳係乜水,點解食被某個媒體大肆報導,只不過係一盅交通意外,有個亞叔炒車,就係咁簡單咋喎,有乜好被大肆報導呢,係咁先確實唔知如何作答,舊時嘅台灣同胞囉,唱歌囉,係咁先認識嘅就係咁多,新聞價值??似乎無喎,"亞叔撞車"四個字就已經講完,被大肆報導??Why?過氣歌手一名,有乜好講,就算天皇老祖死左,亦無需大篇幅報導喇?何況只是一名過氣歌手,難明!係咁先想諮詢一下各位垃圾網民,往後假如再遇到有難食嘅食肆,會否再敢公開批評,隨時會被告上法庭啊,喂!按此道理係咁先已被判終身監禁喎,樓下嘅湯渣瘦肉牛腩粉及油浸西多士,食完都唔可以反映現實嗎,係咁先在討論區已經公開左喎,少不免會被剝奪政治權利終身,事實上難食到嘔嘛,批評就屬違法?係咁先應該絕無違反假新聞法啊,係百分之百難食囉

發表於 Posted on: 2022-07-22 19:30

封哥
回頂端 / Top
隔離台套廢劇我要游水,原來無結局?Hea到爆炸喎,瘟神鞭唔係挑戰班垃圾比賽咩,竟然無結果?草草了事就算?明日07大哥一於踩到佢地爆喇,媲美tbb所有廢劇囉,扺佢地只得六點收視,tbb衰極都有十四五點喇,得六點絕對已經愧對祖宗喇,唯一值得一提就係女角形象頗為清純養眼囉,反而寶貝之流嘅一線演員總是感覺古古惑惑咁乸樣,形象不太正派,一線演員?應該係囉,垃圾觀眾一向極之討厭扮純情嘅囡囡,最慘就係所有垃圾網民都知道妳扮緊可愛純情呀打靶,難明為何tbb女演員總是喜歡到時到候就著三點式亮相唉豬,Why?究竟係比邊個睇呢,老闆?觀眾?客戶?

發表於 Posted on: 2022-07-22 23:20

封哥
回頂端 / Top
Murder班菊花男唔出席金曲頒獎典禮,查實對樂壇有乜影響,會有乜後果?雪藏佢地囉,仲要睇通勝擇日嗎?假如無乜影響又無乜後果,唔出席又如何,但話分兩頭,假如出席又有乜影響及有乜後果,似乎不言而喻喎,出席嘅話,得益人會是誰?後果就係樂迷會有乜反應,會全城歡呼嗎?跟本上幕後各有盤算,對Murder班菊花男似乎百害而無一利,去嚟做乜Q野,最令係咁先驚訝就係話會分拆Murder班菊花男,分拆出嚟嗰幾件濕鼠都無歌派台,何來分拆,哈哈哈哈,奇怪奇怪,假如出席就等同申請快證落地獄一樣啊,最搞笑有條垃圾竟然叫吹健幫代領,皆因佢個飲樣似瘟神La喎,哈哈哈哈,幾十歲都快死喇,代領??哈哈哈哈,近期係咁先已經好少大笑,見面呢則報導,笑到即時想打999送番入精神病院治療㖭呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-23 1:29

封哥
回頂端 / Top
嗰個妹仔演員,近日喊晒口躪出嚟話無錢洗,代表離開tbb就要乞食,但某些情況令係咁先大惑不解,聽個妹仔講離開之後有工作喎,有代言又拍廣告諸如此類,無錢洗??被誣衊話佢去做不正當交易,被老闆照顧乜乜七七,喂 ! 橫掂都被班垃圾講,直接掛牌開工好過喇,係咁先已經多次提及做得娛圈就預左被人砌喇,喊乜鬼野,假如要揾幾個短期金融才俊跟本易如反掌,要去日本餐廳做侍應生??令係咁先大惑不解囉,趁住尚有少少知名度,查實有兩大選擇,一就聯絡日本娛樂公司接拍AV,二就直接掛牌招呼老闆,點會窮呀姐姐,三十幾歲在娛圈生存空間實在有限,一來妳係舊貨,二來亦未至好好戲及天姿國色,揾快錢就唯有以上兩項選擇囉,每個月揾十萬八萬絕對毫無難度喎

發表於 Posted on: 2022-07-23 17:21

封哥
回頂端 / Top