tvb.com

tvb.com

跪低

係咁先於意外發生前兩日已經在討論區公開自己文章,已經呼籲政府各部門要全面介入調查演唱會安全情況,包括機電處勞工處食環署消防處廉政公署要深入調查演唱會事宜,哈哈,發生事兩日後,係咁先之前提出嘅各政府部門至全面出場說三道四,話要深入調查乜乜七七,吓!固有思維喎,死人至肯出嚟調查?究竟佢地知唔知乜叫未雨綢繆呀垃圾,事發前兩日,個個廢物當係咁先發噏瘋亂噏廿九,之前明顯已經出現嚴重問題,竟然視若無睹,發生慘劇後就話極為震驚??係咁先實在感覺悲哀,呢個絕非意外呀打靶,擺明係人為錯誤呀垃圾,唯一慶幸只有一個受重傷,假如有女性dancer在內,係咁先保證已即時宣佈死亡,只直接擊中一個實在已算萬幸

發表於 Posted on: 2022-07-30 19:04

封哥
帖數 Posts: 4026
回頂端 / Top
仲有就係一班垃圾廢粉躪出嚟盲撐瘟神La,話佢現場跟本唔知道發生乜事,繼續唱係代表專業,聽唔到不足為奇,戴晒耳機係咁先完全明白會有可能聽唔到,但話佢見唔到???專家話在強光照射底下'未必'會見得到,係未必呀,即時代表可能見到喇,全班Dancer即時第一時間擁上去救人喎,全部人都見到,只有你條趴街見唔到?仲斯斯然繼續唱歌,話佢夠專業喎,想借問各位垃圾一聲,假如有個刀手衝上台襲擊歌手,按道理亦可能未被發現喎,燈光太猛烈嘛,假如你條趴街見到個刀上衝上台依然繼續唱歌,係咁先就讚你夠晒專業喇乸型,就算突然有個超高音速飛彈攻擊舞台,你條死剷理應繼續唱喎,又聾又盲被炸死都抵喇打靶仔

發表於 Posted on: 2022-07-30 19:38

封哥
回頂端 / Top
係咁先有個預測,Cutter必然會短期內解散,以正常思維評估,哨牙妹如何能有動力繼續出show,查實最大壓力定必屬於哨牙妹,假如放棄重傷男友,必定被千夫所指及唾罵,假如堅持走落去,廿幾歲缺乏人生經歷嘅寸咀靚妹怎能繼續走下去,男友在舞台上倒下,心理陰影實在難以解除,除非心理質素極佳,否則必定會退下舞台演出吧,此乃正常心理嘅分析,好多垃圾批評係咁先言論極為涼薄,並非涼薄,係做人總要懂得面對現實,並非自己心水嘅答案就屬於衰人?後生一代心理質素差勁,全因一直生活在温室底下,未能接受失敗及挫折,假如哨牙妹呢鋪可以堅持走下去一年或以上,係咁先保證佢前途將會一片光明,將會高度被人關注及尊重,但係咁先相信以佢嘅心理質素,未能樂觀囉

發表於 Posted on: 2022-07-31 1:00

封哥
回頂端 / Top
Popo 七十歲就積下口德喇,咁都要出嚟抽水?名符其實叫說三道四,呢種明顯叫幫倒忙啊,佢話一早就感覺升降台唔穩陣,唔向政府反映?要主辦機構檢討乜乜七七,長者都要馬後炮?講少句當幫忙喇婆婆,目標係攻擊隔離台咋嘛,全部為官方口吻,何不直接話要嚴厲譴責主辦方喇,要好好反省,切勿重蹈覆轍諸如此類嘅廢話喇,呢類說話等同叫做“原來亞媽係女人”,作為長輩應該叫班後生仔切勿放棄,往後要繼續加油嘛,而家咁嘅情況竟然要攞佢地出嚟鞭屍?簡簡單單祝願重傷者早日康復就得喇,硬係要顯示自己高人一等,查實為左支持祖國,去大灣區預定老人院入住好過喇,七八十歲仲走出嚟說三道四,仲要不停擦存在感,七八十歲仲可以公開發表言論嘅,世上只有金上大人一個呀,簡直不分尊卑,不分莊閒,理應要準備接受中央再教育吧,係咁先一向對長輩極為尊重,今晚竟然出嚟咁講,實在失望囉

發表於 Posted on: 2022-07-31 2:41

封哥
回頂端 / Top
係咁先剛剛睇微訊一段視頻,令係咁先即時致電內地富貴衰格親戚究竟是否真有其事,有兩個大媽瞓在路邊不足為奇,最令係咁先疑惑就係舖晒床單蓋晒棉被喎,很可能熟睡當中㖭,問題一:兩個大媽搞乜鬼要瞓在路邊,仲要貼近車路位置,問題二:觀乎兩個大媽樣面貌並非乞丐喎,今時今日竟然要瞓馬路旁,問題三:有輛私家車轉彎時,直接輾過大媽頭部,係咁先估計佢會命不久矣吧,大媽竟然可以自己坐番起身,坐番起身喎,喂!怎可能??即時令係咁先狂笑,問題四:私家車司機即時落車慰問,代表司機大佬知道有大媽瞓在路旁而被自己輾過頭部,畫面極之搞笑囉,呼籲兩個大媽下次瞓埋少少,盡量避免被車輾過嘛,哈哈,事件怎可能會發生在富裕嘅偉大祖國啊,兩個大媽要共同瞓街?仲要被車輾過頭部?下次要瞓都瞓公園或公廁喇謝謝兩位,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-31 19:04

封哥
回頂端 / Top
仲有一條視頻又係令係咁先百思不解,有一個年青媽媽抱住一個大約兩歲嬰兒駕駛電動摩托,強調係嬰兒唔係嬰兒寶貝呀,路邊滿佈大量水坑,估計剛剛下完大雨,有輛私家車高速駛至,相信會輾起大量污水令婦人及嬰兒濕透,慶幸私家車及時將車速收慢,未令婦人及其嬰兒濕透,重點話題係,第一:年輕女子無戴頭盔喎,第二:嬰兒只坐在女子身前,代表女子只是抱住嬰兒駕車,第三微訊焦點評論竟然係司機駕駛態度良好,年輕女子懂得保護嬰兒,哈哈哈哈,係咁先真係想死,焦點唔係無戴頭盔及危險駕駛咩,可能下一個鏡頭就係在高速公路被貨車一齊炒起兩件喎,原來呢種就叫做懂得保護嬰兒??擺明係將死神背著出行啊垃圾,你死你事,咪害死個嬰兒呀姐姐

發表於 Posted on: 2022-07-31 19:27

封哥
回頂端 / Top
原來推卸責任亦是一門專業,基本上誰人負責安裝大電視威吔部份,無得推卸喎,假如師傅係紋身強,就係紋身強,無可能會突然變左淋病發嘛,工程人員怎可能會甩到身,跟本上無得卸責,亦無可能會係自僱人士囉,無啦啦唔會在街頭求其揾個師傅負責安裝卦,總會有公司負責聘請,唔通安裝師傅都係網上Kol,無需負上任何責任?查實調查方向極為簡單,誰人負責安裝就係嗰件趴街囉,假如威吔有問題,負責嘅就係物料供應商囉,係咁先並非專業偵測人員都諗得到,政府部門會無人諗到??只要懂得分析,答案就顯而易見,屋企部七十寸大電視從亞伯會購買,牆身支撐架誰人負責安裝,答案就已經明顯出現,絕對唔會將責任推落廚櫃安裝師傅,電器師傅,或水泥師傅卦,直接追究亞伯會就得喇

發表於 Posted on: 2022-07-31 23:28

封哥
回頂端 / Top
仲有一則重要資訊忘記報告,今晚十二點德國女足今屆最後一戰,係咁先之前已經強烈推介今戰乃係咁先拼死一戰,將以往贏左嘅4800蚊全部投注德國捧盃,有2 19倍,希望上天保佑在英格蘭主場情況下,拼盡取勝,否則呢個月從此封筆,呢個月??即是七月??係呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-31 23:36

封哥
回頂端 / Top
何謂積穀防饑,唉!一舖就清袋,輸左第一時間諗個借口解釋先,英格蘭主場出擊贏都應分喇,德國班醜女球員輸波嘅原因必然係隊中無靚女喇,假如寶貝出戰,起碼贏兩球以上吧,就算輸波都起碼有個靚女睇吓嘛,原來偉大祖國女足嘅隊員中,確實有個靚靚球員喎,好似唔知叫趙乜鬼,幾靚女咁乸樣啊,只不過未知是否用左濾鏡美圖呢,真係Model咁樣喎,假如咁靚女去踢波?絕對愧對祖宗囉,求其揾件水魚游上岸好過喇,使乜去踢波呀,大熱天時靚女去踢波,絕對違反物理定律,剛剛收到一則所謂新聞,食水有淡黃色都係新聞?據係咁先從少嘅認知,水喉水淡黃色係正常情況喎,何需大驚小怪呀,報導一下Murder班菊花男而家全部躲在那裡好過喇

發表於 Posted on: 2022-08-01 6:30

封哥
回頂端 / Top
羊羊局長被猛烈批評講錯說話,係咁先諗極都諗唔到究竟錯在那裡,反而最令係咁先難以理解反而講話中今日的我打倒昨日的我喎,今日竟然話只是被班垃圾錯誤理解其言詞,錯誤理解??一字一句所有垃圾都聽得好清楚喎,理解錯誤??等同昨晚係咁先跟寶貝去油麻地爆房,今日就話去佐敦才是正確答案,只是你地錯誤理解唧,吓!咁都得,查實焦點係爆房而唔係在邊度爆呀趴街,局長話唱歌要靜態,坐定定或棟企水魚咁乸樣唱就得,局長何來有錯?所有垃圾去卡拉ok唱歌都係企著或坐著唱兩個選擇唧,房內唔會有機關或有Dancer伴舞嘛,局長只是講出事實,竟然被猛烈批評?政府應該找出胡亂報導嘅始作俑者是誰,跟住用法律條文追究到底,再登報嚴厲譴責才是正確行動嘛,媒體對局長說三道四及指責,成何體統,偉大祖國要求人民統一思維總有其道理

發表於 Posted on: 2022-08-01 22:04

封哥
回頂端 / Top
係咁先一向討厭戰爭,會造成生靈塗炭,於心何忍,除非有辱國體掠奪我國領土或被人故意挑釁,就事可忍孰不可忍,係咁先之前已經建議香港年青一代理應強制參軍,要絕對性共同保衞我國尊嚴,何謂愛國,家庭中就算只有一名男丁,家長們亦應強推兒子出征,此乃真正愛國態勢吧,不怕犧牲排除萬難,金上大人亦現場詢問一名戰士怕不怕戰鬥,戰士即時回應話不怕,何謂英雄本色呢係呢種態度,只不過係咁先懷疑鏡頭之後該年青男孩會否回家抱住媽咪哭泣話好驚呢,當今世上非常富裕嘅偉大祖國中究竟有多少同胞認為為國犧牲屬理所當然,尤其一孩政策底下,究竟有多少親爹親娘會熱烈支持兒子上戰場戰鬥?除非敵人只有女人囉,上戰場戰鬥的只會有類似係咁先呢類死剩種才會有實際行動支持啊,好多八九十歲老兵亦有強烈意慾上戰場協助戰鬥,係咁先相信皆因佢地認為自己時日已經無多,死又有何足懼呢,仲有可能有五星獎章陪伴入棺㖭呀,真係死得抵囉

發表於 Posted on: 2022-08-02 19:35

封哥
回頂端 / Top
全民招呼一個老女人,點解點解?理由查實極之簡單,女人嘛,就要打打打打打,驚佢有牙嗎?就算有亦都會只係假牙,台灣省長亦只係女人一名,誰怕誰,打打打,準備大量超陰濕核彈招呼佢地吧,係咁先亦已經有為國犧牲嘅心理準備,活到今日核爆都未曾見過,實在愧對天地,被核武炸到溶化,可以慳回很多殮葬費用㖭呀,橫掂樓價居高不下,隨時所有豪宅一鋪就會下調至一百蚊一尺啊,到時就全民安居樂業吧,炸Q死晒喇,仲點安居樂業呀係咁先,七百五十萬總有死剩種嘛

發表於 Posted on: 2022-08-02 19:59

封哥
回頂端 / Top
Utibe究竟有冇道德呀,今日竟然仲可以播放大電視擊中舞蹈員頭部嘅畫面?好無恥喎,發放者Acc理應被即時凍結喇,仲可以無限被播放,簡直滅絕人性行為呀,就算要播都應該在微訊視頻喇,utibe乃世界性資訊發報中心,無限播放一個dancer被電視擊中畫面,究竟想點乸樣,目的何在?何不播放當年Isis斬人質頭部嘅影片喇趴街,大型商業機構就可以任意妄為嗎,世界上尚有大量殺人片段,點解唔播出呀打靶,揾個毫無知名度嘅舞者嚟鞭屍?賤格到極點囉,管理人必遭天譴呀

發表於 Posted on: 2022-08-02 22:39

封哥
回頂端 / Top
係咁先屬愚蠢之覇亦是衆所周知,美帝高層人士去台灣訪問,查實內在含義究竟有多少垃圾網民知道呀,各位垃圾網民真係咁低智?呢種政治遊戲叫明整蠱暗關照嘛,表明上跟偉大祖國對立,實則暗中幫忙祖國統一嘅目標囉,偉大祖國理應感謝美帝協助,往後日子祖國大條道理可以不斷挑釁台灣而無需任何理由,美帝表面上協助台灣,查實贏家必然係兩大強國,生意上美帝會不斷提升,代表國家收入會不斷升高,祖國統一嘅偉大目標亦會輕易達成,不停被挑釁係人都會驚恐,台灣投降跟本只是時間性問題,必定會不戰而敗,老女人呢步實在聰明,表面上台灣取得勝利嘅局面,查實贏家只屬偉大祖國及美帝吧,政治遊戲就係咁玩嘛,你班打靶網友以為自己好乸正義,實則係被人利用嘅蠢材一名咋,哈哈

發表於 Posted on: 2022-08-03 0:44

封哥
回頂端 / Top
劣食中嘅劣食是乜鬼,例如生日蛋糕是咸的,梅菜蒸鯇魚是梅的,脆炸雞髀是濕軟的,今日係咁先有一個最新體會,某些食物有煙韌嘅感覺,如糯米糍呢類甜點實屬美食,趴你個臭街,係咁先今日初嘗一種食物竟然有煙韌感覺,呢類食物理應絕無可能係口感煙韌,係咁先第一啖食落口,就即時掛住佢媽咪嘅料理媽媽食品,真係料理佢嘅媽媽,究竟有冇垃圾網民食過煙韌嘅炸薯條呀恨揸剷死全家,出售呢種薯條嘅商舖,絕對必遭天譴,有冇搞乸錯呀,係咁先從小至今,從未食過薯條係冷凍煙韌的,呢間商舖仲係全民皆知嘅固有商店,管理人員定必負上全責,絕對無得卸責,以往好多小朋友認為薯條係世界上絕世美食之一,佢媽媽身體無恙嗎,難怪而家d小朋友對薯條都避之則吉,執笠喇打靶,下次係咁先擔心會食到濕潤嘅巨無覇呀死剷

發表於 Posted on: 2022-08-03 21:35

封哥
回頂端 / Top
唔該翻查係咁先年前嘅講話,當日已經預測Murder班菊花男時晨就到,Cutter班醜女活不過一年,而家隊員簡直四分五裂,甚至乎哨牙妹竟然狠批公司及花癲姐,即時放棄唉豬嘅連結,在係咁先字典裏一直唔存在團結呢個字眼,人類一向係極為自私嘅一種動物,有損個人利益嘅事情,老豆老母都無情講,假如係咁先是幕後軍師,第一時間要做嘅就係暫時散團降溫,事件繼續被發酵嘅話,必然全隊會死到屍骨不全,自己解散尚可保留全屍,一班菊花男嘅罪魁禍首並非任何一人,係各人思維並不一致,正所謂唔係你死就我亡嘅態度,問心嗰句十二件當中,跟本只得一兩件值得繼續生存落去,團體中最懂裝神弄鬼必然係瘟神la,預早安排一班所謂神徒放料比記者活動地點,仲要扮無辜至為無恥,出席活動定必係最想博見報嘅一個,扮暈呀扮甩耳機呀,呢次事件被大批垃圾護航,垃圾?咪係班神徒囉,係咁先感覺最不合乎邏輯嘅,發生事件時睇唔到聽唔到喎,成班dancer即時救人,你條趴街仲掛住表演??當屬滅絕人性行為,咪再扮自己係受害者喇打靶海鮮仔鬼

發表於 Posted on: 2022-08-03 22:03

封哥
回頂端 / Top
剛剛睇到一則新聞,難得逗到係咁先會心一笑,食薯條無茄醬勉強尚可接受,可以用豉油頂當,食飯無刀义筷子亦可容忍,可以用手指,肚痾無廁紙用問題亦非大,頂多唔抹屎勿心就可以,或用襪子亦可,假如有得選擇,各位垃圾網民情願去爆房忘記買避震套或是買珍珠奶茶無飲管呢,爆房無套查實有乜問題,軍演都荷槍實彈喇,有何不可?或是問清潔姐姐買對膠手套剪掉尾指部位暫當袋袋用吧,尾指??珍珠奶茶無飲管究竟怎麼辦?有何解決辦法,在街上何來揾到粗碌飲管,等同有槍沒有子彈一樣道理,形同虛設,係咁先一向腦筋轉數比較快速,拿拿淋走入五金舖買條膠水喉頂當喇死剷,或去地盤偷支水喉通暫當飲管吧,繁事總有解決辦法啊,假如遇上任何問題,隨時揾係咁先協助解決喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-08-04 3:44

封哥
回頂端 / Top
今日Cutter出席電台宣傳活動,哨牙妹無到埸實屬理所當然,絕對並非傷心過度,只係發放一種訊息有退團獨立發展嘅先兆,想退團嘅態度一向明顯,一心只想獨立自主發展,而家傷受男友更幫上一把,大量同情分數加入,短期內跟本沒有輸嘅道理,現今只需解決一個問題,就係恐怕有反骨嘅輿論出現,錯將光環套上Cutter頭上,光環只可能戴上自己頭頂上喎,一個唔小心將東風借給別人就後悔莫及吧,哨牙妹必定有幕後軍師發功,打同情牌只可維持一段短時間,必需要諗條必殺絕橋出嚟迎戰,係咁先一向大量鬼主意在腦中,就係唔可以不斷扮可憐博同情,理應高調回歸舞台博取觀眾掌聲,證明自己演藝實力,想窮都難吧,到時至才公佈退團決定就比較輕鬆啊

發表於 Posted on: 2022-08-04 22:22

封哥
回頂端 / Top
你班垃圾見唔見到何謂偉大祖國戰鬥嘅力量,確實嚇到係咁先鼻哥窿都無肉,雙腳發軟,導彈威力確實非同小可,射到你地周圍都係彈殼,等同AV男優發射到女優通身體都係乳色液體一樣,問你怕未,假如有彈藥爆炸嘅話,必定炸到你班趴街飛出宇宙,到時就真係吔咩嗲吔咩嗲啊,好有戰爭電影感覺呀,昨日有段消息初時令係咁先雀躍萬分,話有一枚導彈擊中機場啊,係咁先即時想落樓下便利店買支青島啤酒慶祝,之後係咁先不斷上網找尋機場損毀程度,有否大量傷亡,喂!網上無報導嘅,有冇被人封鎖新聞呀,點解無嘅,點解點解??消息何來,懷疑機場是否建築在地心三萬尺底下位置,故此未能提供片段呀,下次盡可能轟炸地面啊,唔好只打落海洋或地底吧,盡量攻擊超市學校老人院公廁呢類地點吧,皆因敵人可能將大殺傷力武器暗藏在貨倉課室沖涼房或廁格當中嘛,為何要打海洋呢,唔通魚肚內藏有大量武器?

發表於 Posted on: 2022-08-04 23:26

封哥
回頂端 / Top
容易大姐果然有做愛國勇士嘅潛質,係咁先極為欣賞其胆色,之前向子女強調任何顏色都可以學,一定不可以認識何謂黃色,喂!一二三紅綠燈,有條智力測驗問題,紅燈之後會出現係乜燈,綠燈?fail,長大後去考車牌,筆試似乎有條問題好似係咁乸樣喎,點答?幼稚園有要學習分辨顏色,蘋果係乜色,鮮橙係乜色,咁香蕉麒麟果是否綠色呢,假如係咁先是老師,必定指導一衆學生全世界只得一種顏色係紅色紅色紅色呀,甚麼星星月亮太陽,呢個宇宙從來沒有月亮呀,只有五粒星星及紅太陽啊,答錯就要每日背誦習主席訓話及每日留堂學習黨章,罰留堂??起碼要罰跪玻璃喇,一直以來係咁先難以理解為何有體育課,甚麼打筋斗拋豆袋呼垃圈,簡直多Q餘,從小就應該學習按摩或吹奏樂技巧嘛,金上大人講過年青人要有一技之長,吹奏及按摩總算是一個技能囉,體育喎,睇肉好過喇

發表於 Posted on: 2022-08-05 19:03

封哥
回頂端 / Top
昨日有則新聞笑到係咁先趴街杏加檸,日本人大量購入國產精液??諗左一晚依然不明白,是否火山就嚟爆發,恐怕出現糧食短缺,國民恐怕缺乏蛋白質而要大量採購呢,查實保鮮期有多長時間呢,未知要否係咁先支援一下,係咁先未免自視過高吧,情願食屍蟲都唔食你d精液喇死剷;今日聽到一個網台節目雖則並非靈異節目,但話題確是匪夷所思,現今社會有男生要求女友選擇另一男生共享3P樂趣,不足為奇,最離奇個女生致電網台主持詢問如何決定,哈哈哈哈,如何決定?代表真係幻想有3P之樂喎,come on baby,聯絡係咁先加以援助吧,係咁先亦會加以考慮參與其中囉,該女生並非年輕之輩喎,竟然公開考慮跟男友玩3P?究竟而家班女嘅道德標準係如何,仲有就係現今年輕女生視一般性行為乃正常社交活動呀,再強調一次係咁先依然健在,履行一般性活動依然活躍及綽綽有餘囉,致電係咁先隨時整裝待發啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-08-06 3:43

封哥
回頂端 / Top
日子怎麼過,薯條煙韌,牛腩變湯渣,西多士就油浸,鳳爪排骨飯及燒味就走肉淨骨,今日又有震撼係咁先神經嘅食物出籠,雪糕都有毒??how come??咁雪條呢,慶幸係咁先一向支持本土產品,壞國品牌嘅產品唔該借歪,一直熱愛奶奶公司嘅雪糕冰棒,當然皆因價格比較平宜,哈哈,查實食雪糕及雪條嘅重點一味靠甜就過關喇,加入大量糖精在其中,話之你班趴街患上糖尿病亦唔關佢事啊,甜就已經係皇道喇,有毒??有菌?你地班打靶鬼有冇在印度食過街頭雪糕呀,加入大量黑色有機物在雪糕表面,俗稱烏蠅亦安然無恙,只會協助極速清理腸胃,壞國品牌竟然有菌?要出動無人機解決喎,要安全就要靠重型武器保護嘛,要解決細菌問題用高温或消毒火酒處理就可以囉,火燒雪糕或火酒冰棒就可以徹底解決問題喇

發表於 Posted on: 2022-08-06 18:06

封哥
回頂端 / Top
剛剛接獲一則有趣新聞,女同學可否穿著男生校服返學,喂!假如係女校就當然無可能喇,但假如係男女校就隨時另作別論喎,等同出街女生都有權著褲,去游水亦可以穿泳褲背心同一道理咋喎,你條係咁先究竟有冇返學讀過書呀,校規應該有指定服飾返學嘛,應該??即是代表可能無喎,真係攞本校規出嚟研究下囉,校規內指定要穿校服返學就理所當然,但冇指定男裝女裝喎,即時男生亦有權著裙返學,只不過無人夠胆著唧,係咁先極有理由相信某些有易服癖嘅男生,內心極想穿女裝裙返學,女生著男裝校服查實又有乜問題呢,等同學校內一定有一批Tomboy存在嘛,某些大胸女生害怕走光,想著裇衫西褲又有乜問題呀,要保護好自己妹妹嘛,假如遇上一名心理唔平衡嘅男性低音結他手,著褲會安全少少囉,正所謂隨時會被人彈base咁乸樣非禮,訓導主任到時就仲麻煩呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-08-06 19:02

封哥
回頂端 / Top
各位垃圾網民,知否呢個世界其中兩樣最令人討厭嘅係乜Q,一就係不停在公衆群底下展示自己似乎乜Q都識,乜Q都知,表示自己高人一等,等同之前係咁先講過有個垃圾親戚,強調自己話好佩服自己一乸樣,係咁先再講一次佩服應該係令別人佩服,而唔係自我佩服呀打靶,等同自己打完手槍就公開講話已經令條女取得高潮咁乸樣,要認叻就第日在閻羅王面前至認飽佢喇垃圾,其二就係公開寫一段文字製造煽情效果,俗稱扮可憐博同情呀,表面上將會重新出發,實則為左呃like博取一批垃圾支持,職場上嘅技倆點呃得到係咁先呀,哨牙妹呢種手法,已經被源用多年,只不過係佢本人嘅宣傳手段或是公司策略就不得而知,但文字上太造作囉,甚麼等你回來聽我嘅旋律喎,太太太刻意吧,簡單地說等你回來就可以喇,何不作首詩比佢,跟住就話起來後共同實踐吧,仲更為煽情喇死剷,過份煽情造作更易令人感覺討厭囉

發表於 Posted on: 2022-08-06 22:10

封哥
回頂端 / Top
係咁先一向喜歡申張正義,不平則鳴,韓劇究竟有乜咁大不了,竟然投訴偉大祖國國民盜看受歡迎韓劇嘅非常律師禹英禑?指責盜看絕對係一種侮辱,不直以來偉大祖國同胞都名正言順上網偷看喇,係咁先想借問一聲究竟是否違反國家憲法,當日嗰套咸魚遊戲國家已經全面禁播喇,只不過套套韓劇硬係要放上網絡公開發放唧嘛,關偉大祖國乜野事呀,祖國同胞乃世界上最聰明嘅人類,上網乃世界大趨勢,上網睇吓劇集就叫盜看?乜道理,就算告上法庭都必定無罪釋放喇,反告你班壞國份子強廹國民觀看,荼毒國民思維㖭呀,投訴??何謂買板唔知掟都唔識,得罪偉大祖國,你估你地會有好日子過嗎,太開玩笑吧,為左支持國家,係咁先決定晚晚搏老命睇晒你地d韓劇為國增光,轉頭開拍一套自家製作品叫低智大狀落大雨㖭呀,講明係自家創作並非抄襲呀

發表於 Posted on: 2022-08-07 3:08

封哥
回頂端 / Top