tvb.com

tvb.com

跪低

女團Cutter八件囡囡,查實無一個正頭正路,等係咁先逐一品評一下,隊長就手瓜粗過大肶唱歌難聽到爆炸,另外條中女隊員查實就係姨姨一名仲要扮成性感熟女,救命,冠軍嘅紋身囡囡就問題最大,遲到大王扮大牌整日黑口黑面,但仲要扮有愛心保護貓狗喎,妖怪達達成日以為自己係歌唱能手,唱歌時就不停燃音,係咁先想借問一聲做乜燃野呀垃圾,第五件就有機會成為專業護士都唔做,躪去去參賽已屬貪慕虛榮嘅行為,方向絕對出現問題,有違金上大人嘅指引,第六個擺明係大古惑一名,之前刻意著錯波鞋博見報,好學唔學去學係咁先嘩衆取寵,下次係咁先建議佢將底褲著上身喇趴街,第七件就奉勸佢轉行做靈媒,後生細女目光呆滯陰陽眼咁乸樣,當正自己係韓國女團人選,每次見到佢個樣懷疑佢究竟係肥定係腫,pizza咁乸樣,最後一個就理應即時解約,哨牙妹刻意扮病缺席大型廣告宣傳拍攝工作,廣告商應告上法庭作出處理,擺明有違約之嫌,係咁先肯定呢條靚妹乃最希望退團嘅女優,個個三尖八角,工作態度絕對出現嚴重問題,係咁先再講一次,以上所講乃個人觀感,與別人無關,年內必定會出現滅團危機吧

發表於 Posted on: 2022-05-05 1:55

封哥
帖數 Posts: 4043
回頂端 / Top
哈哈哈哈,係咁先保證有重要人士留意係咁先嘅廢話,電台節目主持今日有個標題講假如有客人將自己家居廁所炸爆,要否叫佢清理,及會否自發性地清潔,喂 ! 之前係咁先提及叫兩隻垃圾親戚清潔完至好躪,否則隨時發生滅門慘案,後果自負,今日主持話會否有人自發性清理,廢話,自發性?有條垃圾嘉賓主持話就算去公廁都會清理喎,垃圾之中嘅垃圾,抵比公司炒Q你,借問一聲就算一條廢物有潔癖都唔會清理公廁喇打靶仔,話分兩頭,係咁先叫班垃圾清理完至好走,但假如發生在係咁先身上,就完全兩回事喇,直接痾尿在佢浴缸,痾屎在佢面盤,跟住沖埋涼洗埋頭刷埋牙㖭呀,清理??受苦係別人,享受係自己,定律嚟嘛,自從麻脷妹走左之後,其他電台主持就無限廢話連篇,有時候就睇吓係咁先留言仲較為有建設性喇,情況等同叫popo wong主持搞笑節目一樣咁乸廢

發表於 Posted on: 2022-05-05 18:17

封哥
回頂端 / Top
有件垃圾Kol話有件32歲嘅外母令人驚豔,喂!擺明係AV情節,Mother in law系列一向極受渣男們歡迎,借問呢個Kol一聲,希哥媽咪是否靚女呢,哈哈,係咁先諗起都興奮,假如同住一屋,係咁先真係晚晚返屋企食飯,俗稱開餐,等同食完西餐總會懷念唐餐嘛,食完榴槤就想食吓日本壽司囉,道理就係咁簡單,各位垃圾網民諗吓,假如回家見到靚靚外母煮飯中,就必定幻想在廚房直接開餐,假如見到外母剛剛沖完涼,你班打靶必定幻想在涼涼房幫手抹身及進行體檢,假如半夜三更見到外母在大廳飲水,你班廢物唔幻想即時在餐桌上食dessserts?似乎全為AV情節,但現實上未必唔會發生囉,半推半就底下,係咁先雖則在不願意情況下亦會即時猛虎出籠吧,你條趴街會不願意??最後場面通常是被老婆現場發現偷食媽媽中囉,偷食媽媽定係媽媽偷食呀,哈哈哈哈,似足Ian首歌搞不懂啊

發表於 Posted on: 2022-05-05 20:13

封哥
回頂端 / Top
日日睇條趴街Kol老五報導乜鬼印度神童嘅大話新聞,問心嗰句係咁先情願睇肉檔AK威哥好過喇,日日報導神童預言,係日日喎,咁多預言?係咁先預測你條趴街遲早死全家呀打靶佬,假如係咁先是威哥一族,即是辭職肉檔工作,全職加入温女行列喇,亞姨'我不想努力了',月薪隨時倍增幾百巴仙,日日孭住隻死豬去姨姨家中速遞,等同買死豬一隻即送活牛一頭,橫掂每日在肉檔劏豬,去姨姨家中只是將肉枱變成大床唧,同樣攬住件豬扒上身咋嘛,冬暖夏涼喎,偉大祖國人民確實有先見之明,個個抬住成隻死豬回家,搞到好似打仗飢荒咁乸樣,哈哈哈哈,之前係咁先有一下疑惑,咁大隻死豬放家中,點乸樣雪藏呢,有個狗友話極之簡單,開大個冷氣,俗稱空調較至low cool就可以喇,哈哈,幸好係咁先一向賣實力而唔係賣偶像型格,否則係咁先隨時已經幾層豪宅揸手,威哥三十六歲往後尚有大把美好日子,及早揾幾個富貴消魂姨姨,盡快揾水走人好過喇

發表於 Posted on: 2022-05-06 19:45

封哥
回頂端 / Top
邊個趴街kol?

發表於 Posted on: 2022-05-07 0:33

支那屎塔蓋
帖數 Posts: 462
回頂端 / Top
老蕭?

發表於 Posted on: 2022-05-08 2:11

支那屎塔蓋
回頂端 / Top
620當年都係風風嘅大豬肉

發表於 Posted on: 2022-05-08 14:57

支那屎塔蓋
回頂端 / Top
你件屎塔蓋好日唔出現,今日突然分幾個時段回應一句,想點乸樣呀,問邊個Kol,呼之欲出喇,仲扮儍,你似乎似打手多過垃圾網民喎,係咪想裝係咁先彈弓呀,十年無聲無氣突然撲出嚟搭咀,目的似乎顯而易見,你精係咁先都唔笨,係咁先已經好比面你喇,以上回應沒有一句對你作出垃圾廢物死剷打靶嘅批評言詞,證明係咁先懂得分辨黑白,極為愛惜呢個對手哈哈哈哈,你查實何需回應,係咁先一向獨來獨往,乜Q都寫,不斷玩鬼心愛嘅BB亦樂在其中,有班垃圾每日“照顧”係咁先,係咁先亦已當晒佢地係粉絲喎,哈哈,呢個私家專頁實在過癮,無消費地日日可以免費打飛機,有趣,無啦啦屎塔蓋現身,對係咁先會造成某程度精神上嘅打擊,奉勸你都係“扯把喇”,今晚準備大肆慶祝呀,家超取勝簡直興奮莫名,呢種就切切實實唔係虛火吧,大部分垃圾網民都即時共同起火㖭呀,假如可以燒炮仗,係咁先即時落彌敦道撚點炮仗慶祝㖭啊,燃點呀嘛,今晚唯有對住電腦睇AV放鞭炮就算吧,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-05-08 18:13

封哥
回頂端 / Top
申哥突然宣佈結婚,關市民乜事?07大哥似乎幫佢大肆報導,佢係邊位跟邊個婦女結婚有誰會關注,除非姜包突然入精神病院呀,瘟神教主被高爾夫球塞入肛門呀,Cutter班垃圾被征召去烏克蘭做慰安婦呀,Murder班死剷在尖東寶勒巷跟超級老虎集體開片呀,呢類至叫新聞嘛,就算BB被係咁先搞大個肚亦未算係新聞喇,假若魷魚娃娃返內地墮胎就係爆炸性新聞喇,申哥結婚??搞不懂,What's wrong,正常不過咋喎,按道理係咁先割痔瘡咪變港聞頭條?一班垃圾中女尚未結婚又係新聞,唉!焦點又完全錯誤,重點唔係未結婚呀大佬,係想結婚無人肯要呀大哥,肯要跟想要絕對係兩回事,係咁先想要親親靚靚BB,跟肯要大不同喎,肯代表長時間,想只屬短暫嘛,等同你想唔想要亞蛇,跟肯唔肯要,唔該思考清楚少少囉

發表於 Posted on: 2022-05-08 18:54

封哥
回頂端 / Top
係咁先一生人有三個願望,第一係娶富貴老婆可以食足一世軟飯,二就係希望個富貴老婆盡快死亡,可以領取佢嘅所有遺產,第三就係攞晒遺產後,再揾幾個韓日妹子soft一排,跟手就好似生命輪迴咁乸樣,不斷輪迴,咁就爽死,現實上娶富貴老婆唔難,等佢盡快死就有一定難度囉,殺人就必屬違法,唯一辦法就只可夾生激乸死佢唧,係咁先相信嗰個茄喱啡嘅目的都係呢隻,呢個世界究竟有幾多人會喜歡日日食豬扒,心理隨時會出現問題,甚至乎有致命危機,個男士改名真係有一手,叫吾過橋喎,女方唔知係咪叫李秋板呢,哈哈,夢想總是難以實現吧,故此係咁先都係將目標轉移至鴨寮街Macy姨姨就算吧,起碼留有有一點尊嚴啊

發表於 Posted on: 2022-05-08 23:38

封哥
回頂端 / Top
今日原來係媽媽節,有班垃圾狗友問係咁先以往如何慶祝媽媽節喎,係咁先一向對各位垃圾嘅母親極為尊重,每每被係咁先深切問候,相信全世界嘅垃圾網民亦認同係咁先嘅行為,一班死剷今日懶孝順又送花又去飲茶又去食飯乜乜七七,送花乃最難費解嘅一件事,以係咁先理解去拜山呀殯儀館送花圈呀才會送花囉,好人好者送乜鬼野花呀,假如當年係咁先送花比媽媽,必定即時被佢問候媽媽,媽媽問候媽媽??幾百蚊佢情願去街市買海鮮好過喇,買海鮮事少,去偷望一下賣海鮮嘅靚仔乃最終目的,尋陰庭無啦啦又躪出嚟七,話賣海鮮嗰個死剷仔,靚仔過肉檔威哥喎,呢條死全家日日對住d染病雀,仲未感染病毒死亡咩,嫁嚟嫁去都未嫁得出,簡直不停浪費地球資源,假如是係咁先就即時申請去瑞士安樂死㖭呀,廢物唔死都無用喇

發表於 Posted on: 2022-05-09 0:06

封哥
回頂端 / Top
乾屍dd個電台節目自從媽你妹被辭退後,完全變成垃圾節目咁乸樣,近期仲要揾心臟病先生做主持,悶到係咁先想即時擊碎個電話,無聊到核爆級別,俄國派佢地上前線,唔使用核彈,敵方已經全數潰敗,咁嘅電台理應腰斬喇,跟本上媽你妹走左之後就完全缺乏可聽性,以往目標聽眾係一班智者,而家卻同樣係智者,只不過係低智者囉,係咁先就快要棄聽喇垃圾,dd盡快退休去隔離台做嘉賓主持好過喇,隔離台??佢地情願請子明哥客串都唔會揾個千年姥姥喇,即時退休尚可留下一些過往演藝優秀紀錄,繼續露面嘅話,係咁先保證招牌會被光波彈極速摧毀囉

發表於 Posted on: 2022-05-09 15:43

封哥
回頂端 / Top
淘寶杰又講乜乸野呀,話Murder班菊花男會被政治勢力注視??喂 ! 你條趴街亂噏廿四目的顯而易見,係咁先一直懷疑佢條廢老究竟仲有幾多垃圾會聽佢日日打飛機,擺明想撈收聽率博宣傳,反中亂港人物一名,自己就逃往英格蘭避難,去到嗰邊就說三道四,不斷勾結壞國勢力,無限唱衰Murder班契弟,人地唱幾首喪曲揾食唧,有乜政治目的呀,被人利用?按呢個意思係咪代表一班廢粉當中,存有煽動顛覆國家嘅垃圾在其中,故此要嚴厲監察,廢粉擁戴廢物乃理所當然行為,有乜政治成份,係咁先一直愛護BB應該會好安全喎,為何?BB乃tbb員工,tbb乃官方喉舌,跟黨走路線正確無誤,BB嘅安全理應極有保障吧,係咁先跟BB關係密切,大樹好遮蔭情況底下,係咁先相對上亦比較安全啊,只可惜BB亦有機會命懸一線,Why?成個日本妹子咁乸樣,又教人日本語又乜又七,日本鬼子應該滾出祖國,重回自己地震國家,係咁先係咪精神病發作,好乸多垃圾等緊去日本旅遊呀,包括祖國班垃圾市民在內,奉勸政府應該立法嚴控在港人士前往日本等地旅遊,否則國法懲治吧,所有反中禍港份子,殺殺殺

發表於 Posted on: 2022-05-09 18:33

封哥
回頂端 / Top
求求各位垃圾唔好再問係咁先撲飛呀趴街,唉!講樣野比你班廢物知,當日鶴友開演唱會件件垃圾去撲飛,演唱會當日至有件打靶比兩張門票比係咁先,仲係第一行,當日?第一行?有相為證,你話娛圈無黑幕?假如當日係咁先將門票放售,包保可以炒到二三萬蚊一張,只不過係咁先又唔係等錢開飯,當然自己拿拿淋聯絡條妞去睇喇,查實坐第一行實在痛苦萬分,班垃圾粉絲吓吓廹落嚟映相叫囂,係咁先真係想死,鬼殺咁嘈又無禮貌,死廹爛廹為的是映張死人相,呢班廢物絕對要死全家以謝天下,呢次Murdet演唱會係咁先保證唔使撲飛,又會有垃圾會送上門票,上次鶴友張門票而家仲keep起,又有大量即場照片,係咁先並非喜歡說謊人士,咁多黑客歡迎隨時將係咁先當日演唱會嘅相片起底,證明絕不是謊言吧,件件垃圾話無飛跟本上無乜可能,內部認購起碼超過三兩萬張門票,娛圈人士怎可能會無飛,簡直笑話,假如識得幕後高層,要取三幾十張跟本亳無難度可言,撲飛呢種玩意只限於一班廢物行為唧,係咁先呢次考慮跟邊個去睇就真,哈哈哈哈,上次Murder演唱會隊員大隻仔條女都免費睇幾場喇,正趴街打靶,人人無飛佢就去睇幾場,真係唔怕被天譴?

發表於 Posted on: 2022-05-10 2:34

封哥
回頂端 / Top
今日又有笑話出現笑死係咁先,話說老先生在社交網站follow幾件tbb垃圾,就被大造文章,跟蹤靚女呀乜乜七七,Kol廢物打手老五應該又可以出動打老虎喎,話佢死咸濕廢老呀,專搞靚妹呀,有性障礙呀,簽佢地返公司慢慢玩呀之類,有咁衰就唱到佢咁衰嘛,喂 ! 以上批評幾乎所有男人都存在過喎,你條廢物老五夠胆話自己唔咸濕?就算有性阻礙,你條打靶都照樣咸濕喇,昨日竟然自己爆料話鐘意麻美由真小姐,哈哈哈哈,證明乃同樣死老鬼一件,翻查係咁先過往言論Mako Oda及麻美由真小姐一向是係咁先心儀嘅AV女優,咸濕又如何?最需要嚴厲譴責就係話自己條女亦屬日系喎,有邊忽似日系呀垃圾,成個援交妹咁乸樣,跟麻美由真小姐相比?係咪似佢咁乸樣子宮生Cancer,要成副女性架生拆卸呀,正趴街,揾希哥做AV女優,係咁先包保佢都唔夠BB咁受歡迎囉,何謂日系,BB就名正言順係日系呀趴街

發表於 Posted on: 2022-05-10 17:23

封哥
回頂端 / Top
一班垃圾Kol躪出嚟辯論Murder現象,正廢物一堆,係咁先兩句說話就講完,tbb一班老鬼衰落,樣樣政治先行,造就隔離台乘勢而起囉,就係咁簡單,班垃圾又話佢地被政治利用呀,被祖國摒棄呀乜乜七七,究竟佢地係咪食屎痾飯呀,係咁先先前已作出無限分析及評論,Murder絕對過唔到七剎之期,定律嚟呀定律嚟呀,世界上有幾多組合可玩足七年而不被淘汰沒落,你當自己係Beegees嗎?隊員中有多件已經三十幾歲,五年後隨時已年近四十歲,仲會維持到有幾多廢粉呀,至於祖國現象乃現實環境,有邊個垃圾夠胆唔比面金上大人呀,再講最後一次,tbb唯一生路就係跟內地媒體合作,隔離台生存機會跟本就等如零,Uiv一堆垃圾節目跟本無乜人睇,個個演員好似精神病患者咁乸樣,尤其嗰幾個新晉靚妹,簡直發神經一樣,亂噏廿四,胡說八道已經有辦你睇,件件慘淡收場,你班靚妹仲嚟?等同自取滅亡啊,舊有受歡迎嘅節目乜鬼膠戰,而家就乜鬼與膠七,各位諗吓假如呢類節目在tbb播出,係咁先包保收視急跌至五點呀打靶,但對面有五點就執到隔夜飲咁開心囉

發表於 Posted on: 2022-05-10 21:21

封哥
回頂端 / Top
實在感覺悲哀,而家每逢見到Cutter班醜女就極為傷感,擺明佢地已經被邊緣化,查實佢地真係自討苦吃,個別隊員態度上一直以來心不在焉,毫無默契可言,各自為政,之前多次提及有隊員明顯想離團獨立發展,年齡差別過大亦屬致命傷,將嬸嬸及靚妹放埋一齊,方向上已呈現嚴重問題,話想吸納各方年齡層人士觀看,究竟係咪壞左腦,組織女團已是自掘墳墓嘅方針,仲要各位隊員口和心不和,重點係嚴重缺乏紀律,紀律部隊成功之處就係要有紀律,新團體可以容許隊員缺席大型廣告宣傳咩,係大型廣告呀打靶,八人竟然可以缺少一個,及後更在唉豬公開表示I don't care??經理人絕對要負上全責吧,另外有主力隊員次次黑口黑面出鏡,借問一聲想點乸樣,賠錢退團喇趴街,跟本上件件垃圾只想獨立發展,態度上顯而易見,聽講十二月會開演唱會喎,係咁先懷疑究竟有冇垃圾會去睇,完全沒有個人歌曲,全部翻唱別人歌曲,有誰會去睇呀,個別隊員粉絲人數已大幅下降,賣點係乜Q,估都估到演唱會將會悶到趴街杏加檸,策略上理應盡快推出個人單曲充撐一下場面喇,否則到時門票滯銷就真係累死全家啊,借問經理人一句,全團嘅賣點係乜,係極速分裂,各懷鬼胎,或是係有囡囡做無間道刻意製造破壞呀callcallcallcall,call定黑箱車喇,女團喎,係咁先對漂亮嘅準則亦已完全改觀,哨牙反骨老女粗口妹扮低智就代表有型有格吧

發表於 Posted on: 2022-05-11 0:31

封哥
回頂端 / Top
金上大人在共青團成立一百年講話表示青年要有勇氣骨氣底氣,真係無得頂,令係咁先銘記於心,一切要從思想教育開始,放心,係咁先意志一向堅定不移,愛國之心滿滿,堅持一個中國原則底下,加上係咁先充滿嘅義氣口氣疝氣及無你咁好氣底下,永遠效忠偉大祖國,等同係咁先對指定嘅AV女優,思想上亦從未放棄變更,數年以來亦只堅持於榴槤姐及BB兩位,事實上翻查過往紀錄,係咁先從未提及喜歡過其他tbb垃圾囉,AV女優就只有Mako Oda及麻美由真小姐兩個,堅定不移的,剛剛睇電視見到烏克蘭鋼鐵廠被俄軍炸到媽媽樣子也忘記,俗稱連亞媽都唔認得情況底下,有個漂亮女兵依然笑面迎人唱晒國歌咁乸樣,究竟佢地個心諗緊乜鬼野,擺明已經死到臨頭,仲會笑??Why?呢種係咪就叫做勇氣骨氣底氣呢?咁都會唔怕死,確實要作出思想教育喎,咁都仲會笑?思想明顯出現嚴重問題,必需送去再教育營改造或精神病院治療啊,假如係咁先就第一個走夾唔抖,做懦夫,總好過扮勇敢送死嘛,要保家衞國就要保住自己條命先囉,否則如何衛國呢?係咁先總有其道理,哈哈

發表於 Posted on: 2022-05-11 3:23

封哥
回頂端 / Top
屋邨茶餐廳實在要嚴厲譴責,上次提及嘅牛腩河粉,應該講係煲湯廋肉渣河粉,係咁先已徹底棄食,食完要返內地鑲過棚牙咁滯,廋肉又乾又鞋颯颯,簡直係滿清十大酷刑嘅其中一種,今日有件狗友跟係咁先落樓下茶餐廳食下午茶,叫左雞肶套餐及奶茶一杯,趴佢個臭街,懷疑隻雞肶從非洲入口,乾到不得之了又細隻,炸到燶567晒不特止,仲要裝住成碟千年油咁乸樣,呢個套餐應該叫千年油飢荒雞腳套餐,及隔夜茶加過期奶嘅飲品一杯,咁做生意都得,對係咁先來講呢個係三十八蚊嘅專業肚痛肚痾套餐,假如呢間餐廳可以捱得到半年,係咁先就即時送BB去烏克蘭做慰安婦,咁嘅野點食得入口呀,有邊個部門可以作出投訴,食環處?消委會?或是可以直接報警,擺明係致命食物,竟然無被監察?喂 ! 有靚仔話好好味喎,有邊條靚仔靚妹唔鐘意食煎炸食物呀,炸條狗屎,佢地都會話好味喇,絕對屬一級謀殺呀

發表於 Posted on: 2022-05-11 20:33

封哥
回頂端 / Top
大佬大佬,作標題亦要合乎邏輯情理,粉絲會向媒體話自己偶像個樣恐怖??乜鬼道理,等同話一個愛護動物嘅人,嗜好係通街虐待貓狗同一道理,07大哥呀,咁嘅伙記要即時解僱喇,無腦袋嘅垃圾可以做編輯,按此道理係咁先可以去北大或清華大學做教授喎,自己嘅偶像就算痾屎都係香㗎喇,踢波剷斷對手對腳都可以話係合法衝撞嘛,侵略人地國家亦應該講為合理軍事行動喇,話自己偶像個樣恐怖,呢個粉絲切切實實係廢粉行為囉,懷疑佢係咪受唔住死全家嘅打擊,胡言亂語呀,諗諗吓責任究竟在粉絲或係編輯人員呢,喂!你個垃圾係咁先又詐儍扮懵,粉絲is equal to編輯囉,你個係咁先正一廢人講廢話,廢編寫廢文亦屬理所當然喎,咁又似乎無錯喎

發表於 Posted on: 2022-05-12 2:49

封哥
回頂端 / Top
唔好咁乸樣喇,每次劇集受歡迎獲得各方關注,劇集一完,個女星就會去外國旅行,去旅行??唔使解釋咁多喇趴街,係人都知送外賣喇死剷,本土及韓國娛樂文化亦言,定律一樣,話好鐘意旅行喎,要去放鬆一下喎,哈哈,仲有一次係咁先預言一件垃圾去完旅行返港就必定上位做女一,又被係咁先言中,條趴街話去拍旅遊節目喎,已經過左兩年喎,Where's is the 旅遊節目??哈哈哈哈,從未播放,去放鬆一下??老闆定係女星呀,哈哈,各位垃圾網民唔好誤會,係咁先從未提及BB呀,千祈咪上岡上線話係佢呀,假如詆譭BB,係咁先真係跟你班趴街死過,但奇怪班女星每次都係去法國意大利喎,夠晒羅曼蒂克啊,好少去日韓印尼泰國馬來西亞菲律賓喎,必定去高尚地點享受,喂 ! 為何從未有人提及會返內地遊玩錦繡河山啊,死都要去歐美?擺明有顛覆國家之嫌,勾結外國勢力喎,查實申請移民壞國已屬勾結外國勢力喇,申請移民?內地好多垃圾都申請移民澳洲美國喎,咁樣............!!!!!!!

發表於 Posted on: 2022-05-12 19:13

封哥
回頂端 / Top
初入行被人欺凌有乜咁出奇,等同去燒臘店食燒味飯送例湯一樣,大驚小怪話比人知初入行曾被欺凌喎,登廣告喇趴街外父佬,被人鬧幾句就算欺凌?有冇叫你入廁所幫佢抆屎吹奏做戰機機師呀,係咁先之前已講過係咁先當年被欺凌程度簡直不為人道令人髮指,日日孭住亞媽返工乃指定動作,返工被人吐口水廹食鼻屎,收工回家就被老豆虐待,亦樂在其中喎,有女同事話細蚊仔時候回家會被一衆親戚用手指招呼㖭呀,鬧幾句會即時斃命咩,係人生嘅一種磨練,識唔識呀垃圾,呢個世界一向會有報應嘛,某些嚇人畫面絕對係死神來了嘅橋段咁樣,有條魚被人用滾油夾生灼熟,係咁先相信佢前生必定係殺人放火罪犯,行行吓街會被高空石頭掟死,被車夾生撞死,係咁先只可送上兩個字,抵死,天命難違囉

發表於 Posted on: 2022-05-12 19:47

封哥
回頂端 / Top
借問07大哥一聲,超甜美勇敢可愛漂亮是否只會發生在tbb垃圾演員當中,人地嗰d就醜樣兼樣衰乞人憎,呢種就叫言論自由,係咁先知道喇,無需日日咁乸樣呀大佬,漂亮可愛嘅在係咁先心目中只有BB呀,只有BB?Where's my 榴槤姐?So sorry,榴槤排第一,BB起碼都第二囉,一個歐美系,一個就日系,你玩晒喇,有人話佢地識你係咁先係老鼠咩,哈哈哈哈,完全錯錯錯,在唉豬佢地曾經有暗啞底回應啊,BB實在太年輕吧,完全經不起別人揶揄嘅考驗,會發小姐皮氣的,哈哈,越嬲係咁先就越玩得興奮啊,係咁先心理明顯出現問題呀,呢種叫助攻,否則點做到女一呀,最令人疑惑反之係榴槤姐究竟想點乸樣,一時消失得無影無蹤,無啦啦又躪出嚟做吓茄喱啡,方面究竟係點,職業就只係不停旅遊??演出只係興趣?奇怪奇怪

發表於 Posted on: 2022-05-12 21:49

封哥
回頂端 / Top
好性感呀,應該話好性愛至真,yaya任捽??喂 ! 咪詆譭人妻喎,小心告到你班垃圾趴街甩褲,唔係喎,好似在娛樂新聞台佢亦唔否認啊,任人捽絕對係演員專業態度嘅一種,毫不出奇,假如係咁先就直情用盡飲奶力捽㖭呀,好彩BB沒有被人任捽唧,沒有??定係捽左,你條打靶係咁先唔知咋,話分兩頭,假如對手係yaya,有誰唔用盡全力抽水呀,簡直會愧對天地,beyond嘅低陰結他手即時上身吧,係人都知係咁先手指極為靈活,彈到妳爆晒計都綽綽有餘,叫人用力演出?係咁先必定會好聽話咁服從囉,今日有班靚妹跟係咁先對話,即時令係咁先火標心,佢地問係咁先有否睇過真光前輩演出,一個就叫真光,一個就叫憎乾,另一個就叫爭干,唔該叫晒妳地班媽咪排隊等候被係咁先逐一深切問候,嗰d懶音乞人憎到理應乘坐超高音速飛彈射出外太空吧,究竟佢地有無讀過書啊,大學生喎,食屎喇趴街,趕兩個字都可以趕錯,佢地真係唔驚全家突然消失咩,喂 ! 係講唔係趕呀趴街,哦!

發表於 Posted on: 2022-05-13 22:31

封哥
回頂端 / Top
係咁先心繫祖國乃衆所皆知,估唔到口徑亦極為一致,甚至乎有人懷疑係咁先究竟係咪密使,密使咁乸勁?係咁先擺明精神又出現嚴重問題,無限幻想自己係黨領導,喂 ! 但係真係唔到你唔服喎,前兩日係咁先已經提及要限制移民政策,避免有機會給予某些廢物勾結壞國勢力,點知呢兩日真係有消息話祖國會嚴控出境限制喎,有冇咁橋呀,係人都知係咁先並非黨政人士,事實上證明多次被係咁先猜中未來路向啊,好驚會否被滅口,滅口??哈哈,你條趴街係咁先之前已經有人指出,你條打靶只係宇宙浮塵一粒,扮晒專家,乜鬼都話識,乜鬼都話識??你估係垃圾Kol老五咩,條死剷字都唔識寫,日日當正自己專家咁乸樣,又話邊個邊個巨星想跟佢合作呀諸如此類,揾佢合作??究竟d巨星係咪嫌命長,一件乞兒網絡打手竟然有巨星想同佢合作,哈哈,咪玩喇廢物,言歸正傳,轉入正題.......... !!! 唉,下一條至寫喇打靶佬,次次寫到老連咁乸長,都唔知你為乜

發表於 Posted on: 2022-05-14 16:49

封哥
回頂端 / Top