tvb.com

tvb.com

跪低

係咁先一向對公務人員嘅觀感不佳,某些大食懶唔喜歡返工就任意去私家醫生攞取病假,俗稱射波,無恥至極,假如發生在私人機構,招牌菜豉椒炒魷必定極速送上,私人機構幾年未加工資,物價就大幅上升,罐頭湯從29.9三罐已經加到39.9,加幅百分比有數得計,公務員今年宣佈加工資2.5%竟然鬼殺咁嘈,話影響事氣乜乜七七,影響事氣??大衆市民一早已經無晒事氣喇,領取一大筆政府退休金及食長糧又唔講??之前係咁先已提及仲有批垃圾申請提早退休,為的是攞走退休金及食長糧,54歲咋喎,攞幾百萬退休金走人仲要得得戚戚咁示威,普通話都唔識講,有乜資格拿取幾百萬政府退休金呀,呢類垃圾理應被抄家滅族吧,金上大人話要共享富貴嘛,呢類垃圾理應強制捐出百份之五十資產與貧窮戶共享財產,特色社會主義就係要咁乸樣喇,加少左人工就話打擊事氣,如此思想不正確實在要發放邊疆勞改吧,或送返內地再接受教育啊,十幾萬公務員就係人?其餘嘅市民就係垃圾??

發表於 Posted on: 2022-07-06 17:03

封哥
帖數 Posts: 4043
回頂端 / Top
昨晚百無聊賴上微訊睇吓有乜短片觀看,某些影片令係咁先即時嘩然,片段中顯示各式各樣嘅交通意外,車輛將成個廢物撞到飛起九尺咁乸高拋出二十米之外,企在隔離嗰個市民態度上竟然視作等閒,似乎習以為常咁乸樣,哈哈,起碼都扮吓報警喇打靶,仲有些片段就係夾生將人捲落車底夾生將其車死,當中某些視頻發現有條濕鼠司機從車窗彈飛出車,彈上十幾尺咁高,奇景一樣,某程度又確實好鬼好笑,查實罪魁禍首大部分係車速太高及市民違例過馬路,片段中絕對似足特技攝影咁乸樣,現實生活竟然可以咁樣,一家三口坐在電動機車上,被高速車輛剷到一家飛上天,呢類就係名符其實叫恨揸剷啊,話時話三口竟然可以共同坐上一輛電動機車,俗稱電單車,三人??how come?無需戴頭盔喎,可以的嗎?最令係咁先驚奇就係一班垃圾在高速公路過馬路,似乎理所當然一樣啊,仲係慢速安然地過馬路喎,實在搞笑

發表於 Posted on: 2022-07-06 17:31

封哥
回頂端 / Top
鼓吹民族主義思想係咁先極為認同,毀我偉大祖國的就要打打打,毫不留情的,唯一令係咁先難以理解,反而是祖國媒體不斷為俄國發聲,正所謂各家自掃門前雪乃祖訓嚟嘛,顧掂自己家門就話之你死喇,不斷大量購入俄國物資,名符其實送錢比人使,最慘仲要扮矮仔??偉大祖國已是世界第一,壞國理解派特使向祖國跪拜,內地媒體無限協助俄國製造利好消息,究竟目的何在?假如祖國進佔台灣,俄國會否幫拖都值得懷疑,一個唔覺意隨時廹令祖國割讓東北三省才作出援助,到時如何應對,按目前形勢真係隨時會拱手相讓喎,軍艦直接進入釣魚臺範圍,可以被人自出自入嗎?唯一比較安心或是中俄邊境從古至今亦都緊貼著,理解唔會被核武攻擊卦,用幾千億購買天然氣及石油,不停送錢比俄國,想點乸樣呀大佬,做生意一向要互惠互利,金錢就我出,面子就你要?乜道理乜道理

發表於 Posted on: 2022-07-07 5:27

封哥
回頂端 / Top
近期有套韓劇突然火熱,叫乜鬼非常律師禹英禑 ,究竟係點讀呀趴街,翻譯到咁乸奇怪,何不翻譯成與英雨呢,複雜就代表有型?實在難以理解,開播時第一集得0.9%收視,似乎吔蕉收場,第二集就飈升至1.8%,昨晚第三集竟然飈升至4.2%?搞甚麼,係咁先即管睇吓乜料,喂!劇本及每個演員亦演得極為細膩喎,尤其女主角演繹自閉症律師,小動作絕對值得一讚,擺明做足功課去演,整套劇嘅演員事實上不太知名,係咁先只認得姜其永一個,搞笑形象一向非常突出,女主角問心嗰句並非大美女,觀眾卻感受得到佢投入嘅演出,查實演繹自閉症角色頗為吃力,但依然比十個讚囉,總結就係劇集好用心製作,演員演繹得極之温暖,垃圾觀眾亦睇得頗為投入,女主角舉手投足實在吸引別人眼球,相信劇集收視必定會穩步上揚,tbb近年從未找到劇集焦點定位,全部乃紀律部隊嘅英雄劇集,全數儆惡鋤奸,點知終於就鋤死自己囉,正矮未知是否不斷留意係咁先言論,近期已經找到正確方向,跟內地媒體正式全面掛鈎,就係唯一出路嘛,係咁先相信下一部直接將電視臺名稱亦更改吧,係咁先亦已諗左,叫光輝台,榮耀台,必需加一個臺專門學習金上大人話語錄嘅節目叫每日一語,目的當然要將人民思想統一,咁至代表全面愛國嘛,策略師在討論區就有喇,使鬼聘請外援咩,有人懷疑究竟係咁先屬於明關照定係暗整蠱呢,自己諗吓喇

發表於 Posted on: 2022-07-07 15:49

封哥
回頂端 / Top
tbb實在是世界上堅實嘅電視臺之一,係咁先給予十個讚,今日跟內地媒體機構簽約合作,簽約儀式名稱確實冠絕全球,叫戰略合作簽約儀式啊,未知俄國有否參與,個名已經好威威呀,戰略合作,勁勁勁,未知最大殺傷力武器係乜,會否首先有軍事演習呢,仲有九個一線演員撐場㖭呀,九個?相信呢九個亦屬於大殺傷力武器之一吧,稱得上戰略合作,當然要有大量核武裝備迎敵,威嚇力定必需要充足嘛,未知往後睇電視嘅垃圾會否中核輻射呢,原來睇電視就等同打仗,按道理支援俄軍運輸大量電視機上前線就可以喎,使鬼要用到超陰核速導彈咩,係咁先又學得到國內文化,以後所有合作關係都要加上戰略兩個字,會勁好多囉,假如有朝一日有機會跟寶貝在舞台上合作,係咁先將會形容為跟寶貝有戰略性伙伴合作關係就巴閉好多喎,通常跟寶貝開戰只會發生在睡床上啊,到時就真係射呀射她吧,戰略合作,勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁呀

發表於 Posted on: 2022-07-07 20:32

封哥
回頂端 / Top
日本前首相被暗殺,作為一個中國香港人亦無乜野好講,估計喪禮專業戶in媽媽亦會自動收嗲,專業戶?日本人又關佢鬼事咩,點會出聲呀,你班垃圾認真唔了解佢嘅專業精神,佢話之你係乜水,有得見報就算有個乞兒死在街上,亦會通知所有記者飛撲出嚟映相博宣傳喇,抱孫又通知記者映相,死人又通知記者嚟映相訪問,作為一個專業演員,呢種態度實在值得嘉許,有個日本人死左,班垃圾廢物網民被批評幸災樂禍,話明係垃圾廢物,胡言亂語乃正常行為嘛,呢類趴街把口已經尚算收斂,沒有即時問候其家人身體狀況,假如被人槍殺嘅人是係咁先,相信所有鄉鎮班狗友當晚就擺酒兼燒炮仗慶祝㖭呀,皆因賤咀之覇非係咁先莫屬吧,只不過係咁先有個專業特色,從不批鬥逝者,只會無限咀咒一班垃圾廢物為原則,但係咁先有一個問題諮詢各位垃圾,為何一支霰彈槍從背部射入,會射穿身體從前方穿出嗎,威力可以如此驚人,以係咁先嘅概念霰彈槍只是用嚟射雀鳥咋喎

發表於 Posted on: 2022-07-08 18:21

封哥
回頂端 / Top
醫仁確實自己攞嚟衰,一早係咁先已經感覺呢條趴街態度存在著嚴重問題,Murder跳團舞永遠心不在焉,求其Hea跳就算乸數,究竟呢條趴街知否乜叫尊重別人,隊友個個跳到甩晒肶,條恨揸剷就以為自己高人一等,毫不投入,當時係咁先已知道呢件垃圾遲早出事,成日以為自己好有才藝,作埋d垃圾歌跟本上毫不受歡迎,聽講佢質疑公司將資源放晒去瘟神la嗰度,理所當然喇,條菊花仔事實上比你進取嘛,起碼沒有駁咀駁舌,醫仁條趴街真係當自己係天皇巨星嗎,人地姜包衰衰地都扮吓謙虛喇,你條打靶態度上就絕對狗眼看人低,假如係咁先是佢老闆就跟佢提早解約吧,連累公司連累隊友嘛,係咁先保證假如佢獨立發展,短期內必定徹底玩完,相信佢女朋友跟佢分手只是時間問題,咁嘅性格想紅?當年tbb當紅嘅小生假如咁嘅態度,起碼雪藏幾年喇,靚仔??從不覺得囉,唱歌又走音,跳舞又Hea跳,死全家喇打靶仔,返去打排球喇垃圾,打排球??街坊福利會代表隊嗎?花癲姐當日一手一腳捧你條趴街出嚟,今日竟然成日比面色佢睇?落地獄吧

發表於 Posted on: 2022-07-08 21:35

封哥
回頂端 / Top
今晚去微訊睇吓有乜精彩影片,大部分係日本人中槍片段,指槍手係英雄乜七七,按此道理所有犯殺人罪嘅物種亦可以獲得原諒喎,仲係英雄㖭呀,似乎係咁先亦要整理一下自己嘅固有思維,唐山毆打少女事件,亦理應只屬於合法衝撞,等同踢波合法衝撞底下,會否被控蓄意謀殺呢?幾個猛男想將少女意慾上打殺會否屬於為民除害或再教育嘅一種呀,班網民又慶祝又話要飲孖蒸賀賀佢諸如此類,日本人殺日本人究竟有乜值得慶祝呢,你班垃圾網民去開槍才稱得上為英雄嘛,抽個日本人水理應只屬懦夫行為喎,狠打少女後就準備走佬,人地殺完人仲企定定喎,誰是英雄誰是懦夫,似乎顯而易見啊垃圾網友,等同社團人士通街開片,打完就走人,係咁先想問一聲究竟你地想點呀大哥,企定等拘捕才是真英雄嘛,英雄本色喎,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-08 23:02

封哥
回頂端 / Top
Murder班濕鼠臨近開show至爆大鑊,有人話係宣傳喎,認真多Q餘,用下腦喇打靶Kol,演唱會門票已經一早已經售罄,仲使乜宣傳呀垃圾,呢個show跟本就係解散前最後一個大型表演,查實Murder仲有幾多生存空間,大家心中有數,大部分隊員已經三十歲或以上,問心一句就算獨立發展,姜包亦會短期內玩完,歌唱水平查實非常低劣,靠扮清純可愛仲可以扮幾多年,扮到五十?拍戲必定屬新一代票房毒藥之一,情況似足當年發哥一樣,在電視臺紅爆,外出揾食就即時吔蕉收場,一代新人換舊人乃時代定律,有幾多人可以在一個機構做到七十幾歲依然屹立不倒,呢個現象只會發生在偉大祖國中,喂!你條係咁先當美帝話事人無料到呀,人地八十二歲㖭呀,哈哈,盲嘅都見到佢腦退化症嚴重喇,甚麼國務卿亦毫無大將之風,正所謂船頭驚鬼船尾驚賊咁乸樣,跟本不用費吹灰之力就可以將其輕鬆擊敗,求神拜佛希望佢連任㖭呀,連任就可以做到九十嘛,大國被一個人瑞領導,唔該去中國請教一下金上大人養生之道至講野喇廢帝

發表於 Posted on: 2022-07-09 5:23

封哥
回頂端 / Top
今年港嬸選舉三甲人選似乎已經塵埃落定,塵埃落定??某些可愛豬豬,之前被一件垃圾俗稱為豬扒政治極為正確喎,抖抖粉絲人數已經超過一百八十萬,呢點並非重心原因,重點係聽講一直協助內地人士來港定居嘛,將人材大量引入香港,促進雙方經濟發展,假如咁都唔贏晒,tbb有愧對祖國之嫌喎,港嬸入圍嘅首要條件並非美貌與智慧並重,係政治是否正確及愛國程度呀,佳麗答問環節,題目必然要跟中央有共同意志,例如最喜愛閱讀嘅書籍是甚麼,對一衆領導應該如何稱呼,是否同意全民參軍共同保衛國家,假如通關去旅遊會選擇去俄國或是英美日,以上所有問題必然性有定點答案,係咁先會咁答,第一最喜愛當然係閱讀習主席思想講話及黨章,第二各級領導們必定會被稱呼為乜總物總吧,例如許總曾總諸如此類,第三對於全民參軍絕對是被考慮之列,可以加速培養年青人愛國心嘛,第四毫無疑問當然是去俄國吧,盡力加速協助經濟重建,絕對有利國際秩序囉,假如咁答都唔奪冠軍,就認真愧對歷代祖宗及偉大祖國啊

發表於 Posted on: 2022-07-09 19:43

封哥
回頂端 / Top
剛剛睇到一個前AV女優一段說話,話佢老公,老公??? AV女優竟然有老公?佢話佢老公瞓覺有個習慣,要戴眼罩口罩及貼上退熱貼在額頭至瞓得著?係咁先有兩個建議,一就盡快安排佢老公入精神病院治療,二就盡快復出拍攝AV吧,瞓在隔離嘅老婆係AV女優,要晚晚做蒙面超人?Why?理由相信只有兩三個,一就真係無眼睇二就驚聞到之前一班男優嘅精華液味道,三就被以往老婆拍嘅AV嚇親所以長期發燒,否則絕對沒有任何理由老公要做蒙面超人囉,話時話佢老婆係乜系列嘅女優呢,係咁先似乎從未睇過佢視頻喎,睇照片身材就屬於爆炸毀滅型,佢地退出AV行列後,究竟會有甚麼工作好做呢,聽講有人會去讀書甚至於去讀碩士學位㖭呀,借問一聲十萬個女優當中,有幾多人之後會係碩士畢業生呢,又會有幾多會重操舊業呢,有幾多會沉淪毒海呢,又有幾多個會做專業妓女呢,做家庭主婦相夫教子簡直痴人說夢吧,Milf系列長期受一班垃圾歡迎,好多女優五十幾歲依然投入演出當中,嫁人??咩玩喇姨姨,做過一日AV女優代表人生已經徹底玩完啊

發表於 Posted on: 2022-07-09 21:58

封哥
回頂端 / Top
要CEO出嚟拆彈證明事件已經到達核戰邊緣,老先生飛撲出嚟幫醫仁拆彈,相信已屬最後一招,假如醫仁條趴街往後堅持燶口燶面出show,演藝事業必定就此玩完,到時加盟別家公司定必被人玩到九彩林亞珍咁乸樣,扮天皇巨星?過往嘅演藝歷史當中必定死全家收場,係咁先幾十年以來從未見過一個半紅不黑嘅藝人會黑口黑面咁出show,對工作人員態度極為惡劣,叫佢跟記者揮吓手,求九其郁下d手指就算乸數,當年MJ亦未至於咁嘅態度喇死剷,竟然仲有一批垃圾粉絲支持喎,財神見到你條趴街都掉頭走喇死剷,只不過時代有所改變,等同一班粉絲被保鮮期網上問候母親,依然對其不離不棄,名符其實賤格賤到上晒腦,證明呢個世界總有人喜歡被虐待,醫仁醫仁仁你媽咪咩,當年紅如校長哥哥四大天皇古先生亦未敢公開黑面面對傳媒,而家要全世界睇你面色做人,老幾呀你打靶仔,你死你事呀咪連累家人要死全家呀,係咁先嘅預言好少唔中,下一過炸彈必定係793囉

發表於 Posted on: 2022-07-10 2:11

封哥
回頂端 / Top
美女保鑣石田萌美被人寃枉護主不力,令係咁先氣上心頭,繼麻美由真小姐後石田小姐已經成為係咁先心中新一代女神,事實上作為專業保鑣顏值甚高啊,安全感十足㖭呀,被班無賴不停抹黑,是否要佢死在你地面前至開心呀垃圾,做保鑣可以將自己生命放棄?乜道理,保鑣嘅定義係乜,你班垃圾都未搞清楚,逗你每月三幾萬工資就要以死亡告終?究竟係乜鬼道理,何不應徵時直接給予一百萬當作預繳殮葬費先喇打靶精,做保鑣就要死??呢份工作不如你做喇垃圾網民,世界上有邊份工作係指定要死呀,消防員亦要顧及自身安全才可以進行搜救行動喇,唔通首要條件就係要自己首先犧牲?成班垃圾都無腦

發表於 Posted on: 2022-07-10 20:03

封哥
回頂端 / Top
有批垃圾不斷為醫仁護航,亦有一班精英對其不斷作出謾罵,係咁先必定屬於後者,繁事亦需要講求證據,翻查以往呢條垃圾嘅態度,有目共睹,真係有人會感覺良好?任何時候亦燶口燶面,表演時態度散漫,何謂團隊精神亦未清楚,聽講以往佢係香港排球隊隊員,紀律可以咁乸樣咩,等同人人練習扣殺,你就去練習發球,仲夠胆話自己無錯至無賴喎,上舞台表演可以黑口黑面,借問所有前輩是否容許,認為自己才華橫溢?任白兩位大前輩可否唱粵曲時黑面呀,講才華橫溢你條打靶仔會高於兩位至尊級前輩?就算四大天王亦未敢上到舞台黑口黑面喇,話佢對粉絲好有禮貌喎,道理就係粉絲就係佢老闆嘛,在電視上表演並非所有係佢粉絲,故此咪可以Hea跳囉,使乜畀面你地呀,話公司偏心,見到你條趴街咁嘅態度,係人都偏心喇,瘟神la手段邋遢係人都知喇,何謂精人出口笨人出手就係呢種,你條打靶擺明就係笨人之覇喇儍仔

發表於 Posted on: 2022-07-10 20:34

封哥
回頂端 / Top
偉大祖國同胞確實是鐵漢鋼骨,每逢有大爆炸發生總是只有一兩名同胞受傷,絕對不會有人死亡啊,體質實在冠絕全球,令全世界欽敬,未知假如有朝一日誤中核武,死亡人口會否持續維持低水平呢,係咁先究竟係咪想即時死亡,祖國怎可能會中核武及有人死亡呀,以往日本受原爆襲擊聽聞死左三十萬人,係咁先相信以國民體質嘅盤算,極有理由相信只有幾百名同胞輕傷送院吧,等同幾名體重大約一百磅嘅女孩,被幾名彪形大漢用無數玻璃瓶痛毆後,依然可以輕傷自行出院同一道理,國民體能上實在匪夷所思,話時話之前在微訊睇到一些市民被車輛炒到九樓咁高,甚至乎撞到在車底翻轉再翻轉,特技表演一樣,某程度上係咁先相信佢地亦會安然無恙自行回家囉,偉大同胞無可能會死呀,無可能呀,救命呀,唔該報警將垃圾係咁先送院吧,佢似乎又痴乸左線啊

發表於 Posted on: 2022-07-10 22:18

封哥
回頂端 / Top
好耐未講過足球,上兩季確實贏到開晒巷,在討論區尋回係咁先過往紀錄就略知一二,絕對贏多輸少,剝過好多垃圾網友棚死人牙,實在痛快無比,近期似乎無乜歐洲賽事,咁就大錯特錯喇你班打靶,近期突然喜歡睇女子足球賽事,打緊女子歐洲國家盃呀,為何喜歡睇呢,當然並非咸濕嘅原因,係實在強弱懸殊得極為嚴重,有競爭性嘅球隊跟本只得三幾隊,代表甚麼?投注極為容易囉,技術上完全無得打,剛剛睇緊法國對意大利,係咁先一早就買左上盤,有2.07倍呀u mommom湊你去西藏,強弱懸殊嘅賽事照樣開盤,擺明馬會送錢比球迷咁乸樣,話時話今日下午賽馬,每逢頒獎乜乜七七盃,係咁先就即時火標上心頭,為何?點解總是刻意安排件垃圾講英文呀,點解?點解?tell me why??點解唔講普通話??點解????救命呀,報警呀,簡直視偉大祖國於無物,係咁先要嚴厲作出譴責,馬主大部分為中國人,點解要講英文,練馬師騎師亦要學習普通話喇,講乜鬼英文呀垃圾,想繼續反中亂港嗎,勾結壞國勢力?言歸正傳,女子國家盃今屆跟本上德國奪冠毫無懸念,實力勁到核爆,只不過馬會為何沒有開盤賭邊隊為冠軍球隊?係咁先在此立誓必定瞓身投注德國隊呀

發表於 Posted on: 2022-07-11 4:43

封哥
回頂端 / Top
有人似乎想煽動顛覆國家喎,存款嘅目的一向是存嘛,想攞?是誰主使你班垃圾去攞錢,究竟想點乸樣,係咁先一直堅持唔啱就要打,話之你係傷殘人士或是女人,總之就要狠打,咁大胆竟然去攞錢,咁在乜情況下才可提款呀係咁先,答案極為簡單,當然係要政府批准或落街買15蚊嘅飯盒才可提款喇,否則無端端攞乜鬼錢呀垃圾,查實金錢存在銀行實在蠢到核爆級,當然全部要儲存在家中喇,例如地板呀廚櫃呀鞋盒呀餅乾罐呀床下底呀等諸如此類嘅地方喇,存在銀行喎,盤古初開除左黨親以外就係金錢親吧,金錢當然要一世跟身喇,難明為何要存入別人嘅地方,完全違反人生定律,搞到變成反政府及煽動群眾情緒嘅活動,被拘捕人士理應被判十年有期徒刑,剝奪政治權利終身吧,係咁先似乎真係唔怕被雷劈喎,當然喇,思想要不斷學習改進嘛,更無人性嘅行為尚未推出㖭呀,拭目以待呀各位垃圾網民,係咁先要驚你班垃圾網民?太開玩笑吧,唔好講咁多就到此為止,落樓下銀行攞錢買飯食先,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-11 18:23

封哥
回頂端 / Top
今午去開街市,即管入去超市睇吓有乜筍貨,皆因不定時會有某些產品減價,今日竟然發現新大陸,係咁先之前一向強調罐頭湯加價加到吃驚,短時間內從29.9加到42蚊三罐,清雞湯就由39.9加到45.9,加幅簡直滅絕人性,一個下午茶餐竟然要52蚊?店主們理應全家死絕吧,為何如此毒舌呀係咁先,皆因物價已經貴到係咁先差不多已經全家死絕咁滯呀,而家買餸確實只敢買十蚊菜心清炒或者白烚就算,以及去廉價超市買兩塊11蚊嘅急凍豬扒煎熟就算乸數,十五蚊就買十隻蚊型雞蛋,係咁先每日嘅食物就係呢類,一日只食一餐,相信假以時日係咁先必定會在街頭行乞吧,又言歸正傳,今日超市減價貨品係罐頭湯及清雞湯呀趴街,32.7三罐呀及36.9三盒呀,係咁先當然不甘後人跟一班毒舌師奶搶購一番喇,只不過公營機構例如煤氣電氣費,每兩個月見到帳單就即場被嚇暈,每日只煮一餐點會煤氣會咁乸貴呀,上年夏天只敢開左三晚冷氣咋,今年亦從未敢啟動,每晚只開數小時電視,為何電費會咁乸貴呢,無可能只有一個人用會咁乸貴呀打靶,繼續咁乸樣遲早自殘收場呀大佬

發表於 Posted on: 2022-07-11 23:42

封哥
回頂端 / Top
呢個究竟係乜世界,再有一件狗屎垃圾開演唱會,唉! 真係會有人願意買飛入場睇嗎?佢有乜歌推出過呀打靶仔,做吓街訪調查一下呢件垃圾究竟有幾多人會認識,佢有乜才華呀,一時就話自己在韓國學習,轉頭就話轉左去內地學習,邊句真呀垃圾,時至今日係咁先極有理由相信假如係咁先開唱說會,可以用嬰兒寶貝嘅生命去保證必定會有濕鼠嚟捧場囉,某些垃圾跟本上連名字亦從未聽聞,竟然去開演唱會?懷疑主辦單位是否係佢老豆呀,醉貓病貓死貓就知係乜鬼野,小貓??隔離屋梁太就算送飛比佢都唔會搭車去睇喇,假如係咁先買飛請佢去睇,包保佢情願去爆房都唔會去睇囉,成粒白化症豆豉咁乸樣,未知殘疾人士可否免費入場觀看呢

發表於 Posted on: 2022-07-12 0:57

封哥
回頂端 / Top
社會動盪必有妖孽,今日差少少又跟別人打架,幾十歲仲打架?咪講大話喇趴街,繁事講求證據,有晒證人證明係咁先並非說謊,咁為乜鬼事呀,快d言歸正傳喇,今日跟班狗友外出食午飯,一枱只有幾件垃圾,有條死剷不斷提醒要用公筷喎,公你媽咪咩,係咁先一直難以理解為何一定要用公筷,人權至上,每人亦有選擇權利嘛,點解要強廹人地用公筷,你條趴街去完公廁痾屎會否清潔完個廁所至走呀,講衞生嘛,你同老豆老母老婆仔女食飯會否用公筷呀,佢地一樣都會感染性病呀,為何要強廹係咁先用公筷,之前已經打過幾場交,皆因入屋指定別人要除鞋喎,假如要進入係咁先屋企,係咁先可否要求你個趴街用火酒消毒屎勿心至好入屋坐呀死剷,驚感染細菌喎,將自己鎖在真空消毒房間內生活囉垃圾,係人都係食人口水長大喇,愛愛時你班趴街唔會kiss咩,要否Lover首先提供健康申報表呀趴街,寶貝隨時昨晚跟菊花王Timothy 開心完,今晚至輪到係咁先都無問題喇,用公筷?除鞋入屋?下次想入屋唔該剝清光消完毒至好行入嚟呀打靶

發表於 Posted on: 2022-07-12 19:20

封哥
回頂端 / Top
係咁先完全不明白tbb策略究竟想點,對家Cutter擺明已經被係咁先不幸言中,今年年初已經預測假如佢地捱得到一年,就會攞寶貝嘅生命作擔保,已經證明寶貝長命百歲喇,Cutter班垃圾證實已經一厥不振,點解tbb唔趁機打落水狗?點解?求其推出一班女團強攻對手嘛,所有證據顯示Cutter受關注嘅程度明顯急劇下降,致命傷就係隊員各自為政嘛,個別隊員擺明已經有互相不滿情況出現,最慘就係似足醫仁咁乸樣,當正自己係大明星啊,尤其後生嗰批例如哨牙妹紋身冠軍呢類擺明自視過高,懂跳舞嘅一街都係,懂做人嘅不出一兩個,額頭已經寫住反骨兩個字,係咁先用自己生命保證假如哨牙妹脫穎而出,你班隊友必定死全家收場,刁蠻任性連佢自己都已經確認,呢類垃圾在娛圈跟本沒有生存空間,反而魷魚一直詐儍扮懵小說話多做事,觀感上亦漸漸被係咁先接受,哨牙妹最無恥及最令觀眾難以接受就係扮病缺席大型宣傳活動,此乃令人一直耿耿於懷,永遠難以忘懷,夢遺一班靚妹唱得跳得,以現時情況分析跟本輕易就可以將Cutter擊敗,娛圈態度囂張嘅,就越死得快,定律一樣,故此醫仁及Cutter查實已經可以宣佈死亡,tbb怎麼搞,完全停止運行咁乸樣,盡快在Cutter年尾演唱會前徹底將其拉下馬吧,否則被輻射魚小姐冷手執個熱煎堆,你就後悔莫及啊

發表於 Posted on: 2022-07-12 20:24

封哥
回頂端 / Top
係咁先實在懷疑,又懷疑??你條趴街疑心好重喎,近年究竟有幾多濕鼠睇係咁先言論,某些字眼總是被Kol抄襲,但據表面數字上統計,每日只得大約有一百件垃圾觀看喎,但總有一定迴響,某程度上肯定被人幕後操控數字囉,否則何止得三十一萬view呀,當日試過一日三千view,但及後可能言論上有些小踩界,故此即時被封殺,急跌落三幾百,現時每日只有一百幾十件垃圾監控係咁先言論,查實係咁先近年來已經明顯屬愛國愛黨人士,咁都要封殺?有冇搞乸錯呀,言論上實際以娛樂大衆為先,話題亦極為廣泛,從AV至足球無所不談,寶貝從茄喱啡做到女一,亦依然不離不棄,仲想點乸樣,只不過係咁先實在太堅持原則,每日寫都高潮上腦反晒白眼咁滯,哈哈哈哈,堅持??得閒無事做嘛你條垃圾,咪講到自己咁乸正面喇打靶佬,自問自答實在非常過癮,分享日常極為有趣啊,好多垃圾敢夢遺但總不敢講出聲,係咁先代為發聲,相信各位廢物亦會會心一笑囉

發表於 Posted on: 2022-07-12 23:12

封哥
回頂端 / Top
仲有一件重要事忘記提及,今晚德國女足又再出場,之前提及德國女足乃今屆奪標嘅重心球隊,今晚出戰強敵西班牙女足,強敵??有件事笑到係咁先肚痛入院咁滯,今晚馬會賠率竟然開受讓盤??係咁先即時通常隔離屋梁太瞓身投注,贏左就聽晚去爆房慶祝一下,咁無品德嘅事都做得出,小心被人斬呀係咁先,網上新聞聽聞被人斬嗰d係綠帽俠喎,情夫係斬人嗰個啊,吓 ! 乜世界?等同寶貝被人勾引,綠帽俠係咁先反而要被人斬??世界確實大亂啊,話之你2067,問財仔借三千蚊投注先,有1.5倍啊

發表於 Posted on: 2022-07-12 23:32

封哥
回頂端 / Top
Kill me pls., killing me pls.,德國女足又收錢,馬會硬係要質錢比係咁先,實在無辦法推搪,買三千短短一個多小時即收千五,又賺到爆房金錢,甚至乎去staycation都有餘啊,哈哈哈哈,係咁先賭波命中率起碼超過九成,絕對有事實證明,之前條網友不斷挑釁係咁先,點知輸到佢趴街恨揸檸,哈哈哈哈,從此就收嗲收場,實在興奮莫名,每逢見到有垃圾做左契弟,係咁先即時欣喜若狂啊,係咁先從不喜歡馬後炮,每每預早通知各位垃圾投注,跟係咁先作對嘅廢物,確實無乜好下場囉,你條趴街咁乸得戚,遲早比天收呀打靶佬,上天請盡快吧,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-13 5:06

封哥
回頂端 / Top
剛剛睇左個整蠱節目,班Cutter慘被一班工作人員客戶戲弄,即時發晒老皮,話罷拍呀乜乜七七,喂!姐姐,究竟你地有冇出去打過工呀垃圾,工作人員及客戶無禮貌在係咁先嘅年代絕對理所當然,投訴工作人員及客戶無禮貌??出嚟打工跟本上就亳無尊嚴喇,當年係咁先被一班師兄玩到核爆鬧到狗咁乸樣精神衰弱咁滯,依然咬實牙根捱落去喇,而家被工作人員揶揄幾句就罷拍??返屋企早抖喇趴街,最無恥反而為何只欺凌唉肥蘇一個呀,應該玩哨牙妹嘛,激到佢當衆講粗口才罷休嘛,班垃圾咁容易發皮四仲點出嚟揾食呀,被人辱罵必然係工作嘅一部分喇,要客戶稱呼佢地名字至啱喎,死全家喇趴街,EQ咁乸低點揾食呀囡囡,反映現實社會情況就係一班垃圾年青人完全唔鬧得囉,社會為何會急劇退步就係咁解,係咁先講過無數次,被人欺凌絕對係人生課堂之一,否則如何培養堅毅嘅精神呀打靶,假如係咁先飾演客戶,直接當場問候佢地媽咪㖭呀,當日係咁先日日背住老母返去,準備日日被人問候,而家竟然投訴客戶無禮?玩罷工??注定年青一代已經徹底玩完吧,當年所謂嘅小花拍攝完畢就要去招呼客戶㖭呀,講尊嚴??開工可以瞓覺好未呀打靶

發表於 Posted on: 2022-07-13 19:02

封哥
回頂端 / Top