tvb.com

tvb.com

跪低

做演員最高境界並非懂大哭狂叫扮有型,係在擺明不和情況底下,要扮關懷及愛護呀死剷,假如被係咁先當面見到呢類趴街,唔直接兜口兜面向其吐口水,就愧對天地,見到兩件幼齒扮互相關懷,係咁先即場毛管直戙狂打冷震,家中各人以為係咁先撞鬼或急病,實在忍受唔住要爆喇,三十八個字嘅粗口即時橫飛,而家d幼齒點解會咁識演戲呀垃圾廢物,扮知己扮好朋友只會發生於甚麼會甚麼群當中,現實生活中竟然可以演得絲絲入扣,絲絲入扣??絲襪甩扣咋嘛,面頰上已明確刻住"衰格賤妹"四個字,竟然扮關懷扮好姊妹?真係唔怕慘遭天譴咩 ; 另一則有趣國際新聞,偉大祖國靚靚女太空人要帶化妝品上太空?Why?come on,疑惑一 : 揀選咁靚女太空人上太空做乜,做科研?可否加以說明,疑惑二 : 咁靚女為何要做太空人,做明星嘛,係咁先保證所有女優都要行埋一邊,會吸引好多麻甩佬去報名投考太空人呀大佬,未知八十四歲可否參與其中呢,揾靚女上太空,係咁先實在大惑不解,係咁先唔想只做一世飛機仔呀,絕對係想做太空人呀,但要保證係有靚女太空人囉

發表於 Posted on: 2021-10-17 19:49

封哥
帖數 Posts: 3404
回頂端 / Top
係咁先眼淚鼻涕直標只會基於兩個原因,一就食左白麵粉,二就睇緊韓劇,今晚竟然出現第三原因,致令全家響鬧裝置全部響起,Why?皆因今晚個二廠BB煮左激辣碼頭水餃比係咁先嘆,即時辣到全家鈴聲響起,名符其實叫做辣到恨家鈴,口水鼻涕即時狂標,喂!你條死剷想做代言都唔使咁乸硬銷吖嘛,今晚食水餃查實係一種慶祝,皆因係咁先啦全面進佔各大流行榜呀,有人話係咁先抽人地水喎,係咁先呢個名字已闖蕩江湖幾年,甚至乎在討論區亦曾被垃圾槍手抄襲名字及被封貼多次,咁乸受歡迎係咁先真係唔想呀,反駁你條死剷,闖蕩江湖咪只在tbb討論區,受歡迎好似係你自己自誇自擂咋喎,喂!網上Kol2345仔都好鐘意日日網上打飛機喇,識好多人喎,仲有乜狗都話知喎,只係唔識字囉,做幾十套劇嘅茄喱啡,大大話都識到一百幾十件所謂垃圾明星喇,圈中豬朋狗友當中,好多人話識佢老鼠喎,日日無恥地讀網上新聞就話自己係知名Kol喎,KY佬就有佢份呢條打靶,係咁先出嚟揾食時,呢條打靶仔都未入行喇,話自己健身教練喎,屈人入會嗰d教練吖嘛,言歸正傳,吓!講咁乸耐廢話而家至話言歸正傳?抵你條趴街係咁先死全家,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-18 3:41

封哥
回頂端 / Top
又講吓一件韓國男優,26歲嗰個李乜鬼晛拍親劇都係夾靚靚熟女,之前40歲荷娜跟手就42歲瘦晶,而家竟然話考慮跟元老級演員胃喬再有演一套新劇,喂!大佬,係咁先懷疑究竟佢係咪將片酬同導演二一添作五嚟分享來獲取跟靚靚姨姨演出機會呀,年齡上吓吓相差十六七年,最難得又唔點感覺好核突喎,反而假如佢跟靚妹仔合作,好可能又無咁受歡迎㖭,假若係咁先有機會跟姨姨合作拍戲,拍戲?飾演乜鬼角色呀你條打靶,扮狗屎上面隻蒼蠅都未夠資格喇你條死廢物老柴,跟毛姨姨拍都要鬧?毛姨姨被拘留中,係敏感詞呀,係咁先要立即收嗲先

發表於 Posted on: 2021-10-18 4:14

封哥
回頂端 / Top
今時今日仲興企位定勝負?甚麼C位神位停屍位你係邊位喎,七十年代咩打靶,嗰個年代排錯位嘅話,最高層人員(現今稱為領導)都隨時要即時下台(現今稱為問責),假如係咁先有得在螢光幕出鏡,就算企在油麻地或鴨寮街公廁廁格都無問題呀,只要身邊係BB就絕非問題,大家唔好誤會,並非因為佢靚靚樣貌可愛,皆因佢把口仲臭過公廁百倍,公廁嘅氣味即時頓成空氣清新機咁乸樣,但強調一點制服誘惑就咪搞細佬,所有AV系列嘅電影,制服誘惑實在可以極速令係咁先即時由硬漢變成軟弱書生,必定提早關機瞓覺,發吓春夢好過,尤其嗰種空姐護士嘅制服誘惑,唔該即時拖出電視城門口,公開被口氣奇臭無比嘅叔叔強吻吧,借問一聲嗰位叔叔會否公開招聘呢,哈哈哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-18 16:56

封哥
回頂端 / Top
實在替綠仔及正短哥難過,尤其綠仔,明知tbb問題所在亦難以起行,相信每日收工回家第一時間就要聽小鳳姐姐嗰首無奈,最慘就係不斷拖累以往嘅明星,拖累??好似每每黐埋tbb就深受觀眾打擊,極速被打落十八層地獄,以往就深受歡迎,唉 ! 無一個重心演員再可以被觀眾所接受,反而離開嘅就反可闖出一遍天,似乎已經向大衆說明似乎進入tbb就等同進入地獄,離開就奔往天堂一樣,喂 ! 結果都係同樣死亡唧,有乜分別,硬係有分別喇,假如有得選擇,你班趴街情願被姜包蹂躪定係街口賣雞嘅榮叔呀,除非亦鐘意聞雞屎陣味道囉,任何節目重點就係選擇到適當嘅演員演出,每逢見到一班老人男優扮有型,各位垃圾網民真係無嘔吐感覺?班女優只要企定定唔郁全部就已經感覺係"家鄉知"咁乸樣,上晒麵粉落晒味精嘅冷凍雪藏雞肉一樣,令觀眾味蕾變得毫無感覺,以往係咁先不斷作出建議如何改進,只可惜無人敢做,意見接受態度就依舊,有幾件精英份子假如肯跳出地獄,係咁先保證出現另一個姜包絕非奇蹟,長期用人不當乃致命重傷,曱甴演英雄,援交妹演律師古惑仔演醫生,咁都唔死全家就真係愧對歷代祖宗吧

發表於 Posted on: 2021-10-19 0:17

封哥
回頂端 / Top
金上大人講話實在動聽,由人民作主展現民主精神,tbb聽到否,係咁先亦是國民之一喎,無可能再加以打壓係咁先建設性言論,危害國家安全嘅事立即彈開,何況係咁先一向堅守原則,不論睇韓劇日劇或壞國劇集電影,全部皆採用內地網站觀看,徹底抵制壞國網站,對係咁先嘅厚愛無言感激,但極感奇怪,討論區瀏覽人數極為飄忽,包括某些潛在槍手,一日內只係一句說話就幾千view??點解點解,究竟係咪有專人進行內部調控,權力建基於人民喎,只要聽黨話跟黨走就應該無往不利嘛,討論區中明確顯示立場只有係咁先一個,絕無說三道四,只是適當地亂噏廿九,適當地?邊個決定適當與否,是否tbb或是創新科技人工智能系統呀,查實係咁先難以理解為何不進行秋後算帳,tbb成批垃圾當年在跑馬地舉行反中亂港活動,叫囂到聲撕力竭,甚麼愛自由呀乜乜七七,喊到鬼殺咁嘈,歌曲全為煽動顛覆國家嘅歌,今日就突然愛國件件返內地掘金?當年至今,係咁先從未參與任何遊行抗議行動,假如有發現係咁先任何身形嘅,係咁先願意跟BB一死謝國,吓吓吓,相信以後無人再敢認自己係BB囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-19 2:29

封哥
回頂端 / Top
何謂抵乸死就係呢種,在社交平台作出恐嚇抵制等行為,恐嚇及抵制對象假如是係咁先就絕非問題,對象竟然係tbb及其垃圾員工??擺明呢個死剷係咪好想體驗一下坐花廳嘅生活日常,係咁先日日在地獄批評閻羅王,已屬胆大包天挑戰生命嘅魷魚遊戲,在社交平台對愛國愛港嘅機構作出恐嚇,名符其實抵乸死,皆因現今社交平台遠至另一星系亦會接收得到,假使要批評天父爸爸都要直接上天堂三口六面和盤托出對質喇,竟敢在社交平台說三道四?自己唔想睇演唱就咪唔好買飛去睇囉,呼籲各人抵制?係咁先即時怒火中燒,懷疑呢條死剷係咪專職破壞戶呀,等同係咁先唔想睇嘅電視節目咪唔好開電視囉,為何要向衆人呼籲,人人都有獨立思維,獨立思維?你呼籲人地就要跟隨?Why?佢個腦是否生左落屎勿心或蛋蛋位置呀,拿拿淋拉佢坐監喇,就算認識金上大人都救你唔到,正所謂違法行為天皇老祖都唔會有面比,民主國家要依法行事嘛,民主國家當然係代表祖國喇,金上大人講話不停提及民主民主,民主並不代表可能任意說三道四呀打靶,哦 !

發表於 Posted on: 2021-10-19 16:50

封哥
回頂端 / Top
而家吓吓報警,係咁先極為認同,違反者被檢控實屬理所當然,只係標準未能統一,難以跟隨啊,興幸係咁先一向無乜垃圾網民支持,觀看討論區嘅人士,以上層居多,低層次嘅立即同係咁先死開,相信個個極速躪出嚟認自己高層次,哈哈,係咁先好肯定本身一向嘅言論跟本上毫無攻擊性可言,只屬娛賓形式,自己亦會爆笑一頓,垃圾就係垃圾,屎坑就係屎坑,廢物就係廢物,無可能將菊花說成水仙百合喎,無得詆賴,無可能將垃圾講成寶石嘛,隨時會被控告不誠實使用電腦啊,實話實說絕對是係咁先特色,故此BB依然不離不棄無間斷在背後支持就係咁解,你講野呀,BB望你條趴街快d死全家呀,BB絕對唔會咁樣囉,皆因係咁先已經徹底全家死絕啊,孤身走我路當中,查實有人懷疑係咁先究竟幾多歲喎,熟悉AV之餘又熟悉當代偶像及過往電視史,Who a u?講過多次係一名精神病患者呀,不斷重複已經講到好乸悶呀,總之不停幫各位垃圾網民製造笑話喇,免費㗎死剷

發表於 Posted on: 2021-10-19 17:38

封哥
回頂端 / Top
穩定樓價遏止無間斷飈升,查實抽取一次性樓價10%富人產業稅,業主未至於損失慘重,相信炒風有可能即時遏止,政府又可增加財政收入,支援貧窮戶,實行中央共享富裕政策嘛,樓價八百萬業主依然維持有七百二十萬資產價格,作為自住業主跟本損失不大,15%印花稅,對炒家來講實在屬於雞毛蒜皮嘅事,一個屈尾十就已輕易賺回,假如用作自住,樓價六百萬已經攞人狗命,一般打工仔跟本無可能負擔,但世上最離奇就係一堆茄喱啡演員可以輕鬆購入幾千萬豪宅喎,好似劇集咁乸樣,翻炒翻炒再翻炒,奇蹟可以不斷發生幾十年,責任究竟係咪上帝

發表於 Posted on: 2021-10-20 2:54

封哥
回頂端 / Top
是否代表香港奔向末日,大街大巷手持火雞雙刀都勉強可以原諒,係咁先用番官方口吻,未發生傷人事件難以作出行動,OK,係咁先亦可接受,但有街坊話並非第一日出現火雞雙刀喎,吓吓吓,係咁先以過來人身份評論,精神病患者只有兩個住處,一就係精神病院,二就係好似係咁先留在家中每日廢噏,警方話以發現精神病人個案處理,咁即係點乸樣呀,是否代表可以繼續每日可以手持火雞雙刀在街上揮舞?只要無傷人就可以?難怪之前元朗有批手持牛肉刀嘅廢物在街奔跑亦處之泰然,都無傷人,咁都唔算末日來臨?仲有一則新聞仲好笑,有個餐廳姐姐用紙巾清理完皮鞋,跟手就出餐,喂!個姐姐查實有乜做錯,佢從頭到尾都戴住手套喎,證明佢都屬於喜歡乾淨嘅姐姐,夠晒專業抵佢做餐廳清潔,哈哈哈哈,聽講主管人員已向其訓話,訓話內容是否下次千祈咪比人映到呀死剷,係咁先痾完屎做完飛機仔後從不洗手,有乜問題,都冇人映到,轉頭就跟大老闆握手㖭呀,有誰知?做完壞事冇人知,就代表無錯喇,條死蠢竟然被人發現,理應即時解僱吧,醒目少少喇亞嬸,做人要一眼關七嘛,醒目嘅在布景板後做愛都冇人知喇,唔係呀嘛,可以咁快?哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-20 4:15

封哥
回頂端 / Top
呢鋪真係又甘又苦,苦過甘酸苦,哈哈,話佢廹人墮胎?咁大件事唔係二人有共識咩,廹係代表不情願情況下去做某些事情,例如廹係咁先埋牆角呀,廹道德偉人睇AV呀,唔係講道德偉呀,咪將係咁先說話上岡上線呀,廹妳班趴街女優做"知"呀,喂 ! 今時今日做"知"可能係光榮喎,隨時一晚可以致富嘛,你條趴街係咁先思想仲停留在七十年代?廹良為娼呢首粵語流行曲已經唔興好耐喇打靶仔,思想停頓思維跟金上大人指令不斷改進咩得囉死剷,甘酸苦一鋪就清袋,實在慘慘豬,幾十歲想加入跳唱組合博翻身已絕無可能,否則來港加入Murder洗底或尚有一線生機,代表加入賣菊行列呀打靶,假若佢真係廹條女女去墮胎,絕對要受法律制裁喎,法律制裁?當年係咁先做同一舉動,生活卻依然好似參加左關鍵旅遊咁乸樣,舒適安泰喎,It's not fair,tell me why?唔該送係咁先返內地學習普通話,成Q日講鬼語,fair你媽媽咩,呢個世界就係咁唔公平喇死佬,想請問一句,當年住公屋就代表無出色,今日每月供三幾萬連續三十年住私樓,究竟邊個屬於真正不幸呢,It's not fair?收嗲喇

發表於 Posted on: 2021-10-20 17:31

封哥
回頂端 / Top
名校小一入學試,面試題目簡直不知所謂,跟本未能反映實際情況,小朋友腦袋轉數快定慢,八成係天生,兩成係識執生,乜書包有幾多本英文中文書呀,看圖解讀呀,砌積木呀,擺明學校做緊政治show,名符其實多Q餘,組織考試問題跟本極為簡單,等係咁先教吓你班打靶,第一時間嚇窒一下小朋友,問題一 : 細路邊個係你偶像呀,答爸爸媽媽零分,答菊花組合合格,答習主席滿分,問題二 : 砌積木鐘意砌乜野呀,答超人公仔零分,砌神州火箭合格,砌豪宅滿分,問題三 : 鐘唔鐘意同小朋友玩呀,邊類小朋友呢?答同學零分,答鄰居男孩女孩零分,答坐在老師隔離嘅鬼面紅衣女童合格,皆因創意十足,呢題何以獲取滿分呢,答BB呀趴街仔,而家不論老嫩都叫BB嘛正一低智仔,最後一題心中英雄人物是誰呢,答習主席零分,Why?Teacher,主席係神而並非人物,答Marval英雄零分只屬美帝漫畫壞分子,答發哥?叫保安即時拖個細路出班房門外跪玻璃,老鬼仲點做英雄呀,唔識?揾校公推佢入廁所騷擾一番清醒一下佢腦袋,咁給予幾個答案比我選擇喇老師,答案一 : 仁醫馬明,答案二 : 係咁先叔叔,答案三 : 歌手插蘇雷公鼻許智安,答案四 : 老師,老師?冇翻咁上下膽色點敢在國安監察底下同你班垃圾面試呀,答老師及馬明零分,答係咁先合格,答智安大哥相信無人會反對呢個標準答案吧,呢條趴街所有武術都略懂一二,撩陰腿揸波龍爪手絕對跟係咁先不分伯仲,但係咁先可能輸一招facesitting囉,哈哈哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-20 18:47

封哥
回頂端 / Top
方向轉催正確,佩佩月多年以來角色吓吓扮純情扮可憐,毫無突破,轉走性感路線喇死女包,查實過多幾年扮演熟女女優仲正呀,一路扮純情確實唔係辦法,以往木偶鼻扮可憐角色初期亦是毫無亮點,扮奸人妹仔後即異軍突起,可能演回自己本身性格角色比較舒服吧,頒獎典禮藐嘴藐舌個飲樣角色,深入人心,喂 ! 唔係角色嚟呀,係本性呀,女優公開表現出衰格樣貌,印象中只有木偶鼻表現至為出色,勇奪視后寶座實至名歸,但再度作出呼籲,咪再扮喊扮可憐喇死剷,等第日嫩夫出去温女偷食至喊喇,到時演繹何謂膝頭撟眼淚就必定絲絲入扣,佩佩月行性感必然係最後一擊嘅絕招,假若依然戰敗,唯一途徑就只有跳槽參加造星節目吧,否則不斷浪費光陰就認真唔對路啊,另一焦點演員,係咪先已經多次提及,地位只排在BB之後,只不過唔知佢得罪邊乸個,無間斷被tbb唱衰,勾人老公呀,參與情色船P呀,肥到豬扒咁乸樣呀,跟親生囡囡仍仍嘈交呀,全為負面新聞,受盡滿清十大酷刑一樣,尋找突破點竟然將樣貌變成男團咁乸樣,好型好型呀打靶,查實tbb好多二線男優女優假如參加造星節目,絕對係生路一條,打響知名度後就躪番tbb,百利而無一害,否則長期留守tbb,結局就只有流光老師及大眼雞咁乸樣,用完即棄啊

發表於 Posted on: 2021-10-21 0:23

封哥
回頂端 / Top
Assho回歸tbb講鬼故,幾十歲都仲唔狗化,呢條趴街一向以為自己係大哥,不停說三道四,以往日日在網台戴住頭盔話爆料,月費要收人四舊幾水,咁大食?聽網台要比錢咩,乜Q都話知道乜鬼都話識,同而家嗰個垃圾Kol345仔一乸樣,無料扮四條,件件明星都話好熟喎,好朋友喎,不斷講話當年肥姐好錫佢喎,當年?死無對證,咁鐘意周圍聊鬼攞命,去地獄探吓肥姐嘛,喂 !有人話肥姐係花園街賣魷魚紅腸嗰個肥姐呀,哈哈哈哈,日日幫襯幾百蚊魷魚墨魚紅腸,係咁先都錫晒你喇死剷,無錢洗就申請綜援喇,要返tbb拗撈?之前話自己大把錢㗎,又去遊艇會又去高爾夫球會乜乜七七,做Part time清潔亞叔咋嘛,幾十歲朵菊花都謝Q晒喇,轉行賣腸粉喇(粉腸)打靶佬,衰到要躪返交惡數十年嘅tbb,輻射魚返左有線㗎,你就要走佬返tbb,代表你條趴街菊花佬一向唔係佢愛將喇,之前話好佩服條輻射魚㗎,讚佢做得好好㗎,被炒走左喇廢物,一隻老柴自己就躪返去tbb獻世,係咁先都無謂咀咒佢死全家,,皆因佢一早都係得番自己一個喇,已經死無可死呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-21 2:59

封哥
回頂端 / Top
今日有一則新聞匪夷所思,報導得唔清唔楚,拿啤嘅偉大母親被爆出叫鴨,可以叫做燒味危機,人地鐘意食乜食物關你班垃圾忍事咩,燒味實在係一種美食,燒鵝太貴改為食鴨,佢有乜做錯,慳家節儉程度查實值得嘉許,食鴨幾大要揀嫩鴨喇,皮脆肉嫩嘛,老鴨係用嚟煲湯呀打靶,最錯只係借錢比狗友,即被人出賣,究竟係借錢定係還錢又無交代清楚,07大哥呀,報導專業一點吧,金錢上相信壓力不應太大吧,拿啤咁乸出名,賺錢易如反掌啊,每日供應一隻鴨鴨給媽媽享用,絕非問題吧,07大哥,人地樣貌年齡都未有提供給讀者知悉,實在說不過去,咁乸八卦呀係咁先,唔係呀,起碼知道佢係邊位及質素如何,睇吓要收佢幾多錢一隻嘛,係咁先果然係格價專員吓,而家d人硬係要小題大做,媽媽叫鴨咋嘛,等同行廟街睇咸戲一樣正常,究竟傳媒為何要置佢於死地呢,佢係代表拿啤呀

發表於 Posted on: 2021-10-21 14:08

封哥
回頂端 / Top
焫著左要滅火,某程度有點難度,俗稱慾火焚身,參與開心遊戲後感覺好好玩,如何剎停,等同係咁先多年來習慣定期幫襯鴨寮街姐姐買一盅過期鮑魚燉老雞補吓身,突然話要封鎖街道?Where can I get another one?killing me pls.,只係反映現實實際情況,食慣火鴨套餐,突然被禁外出覓食?但為左禁止被豬朋狗友發現大叫“我見到佢入燒臘店食鴨呀”,怎麼辦,叫蜜蜜送外賣囉死剷,咁都要教?之前係咁先提及it's not fair 嘅話題,男士外出覓食被稱為充滿英雄本色,女士為何不何,同樣可以被稱為英姿煥發嘛,何況母親一生為子女付出無限貢獻,適當時候亦需“吸”取回報嘛,但有一點令係咁先頗為疑惑,母親年紀亦必非輕喎,名符其實係一名老母,經常外出食燒味真係唔驚有三高咩,隨時會爆血管中風嘛,到時點收科,解決辦法只有一個,改為食日本料理難題就迎刃而解,頓成料理老母就得喇,哈哈哈哈,另外到時想揾個名牌DJ玩吓捽碟,相信亦會有一定困難囉,收心養性留家聽吓收陰機就算喇,料理媽媽

發表於 Posted on: 2021-10-21 22:41

封哥
回頂端 / Top
披荊斬棘的哥哥,乘風破浪的姐姐,節目名稱簡直一絕,香港話晒要搞創作科技,連節目名稱都硬係唔肯創新,律政乜乜呀,七七狙擊呀,物物風雲呀,非苦風暴呀,趴你個臭街,學習一下內地文化喇廢物,人地劇集節目名稱極為動聽,再次呼籲tbb預早通知係咁先何時上班,號稱創意之覇當仁不讓所向披靡,打完飛機擦完鞋又可言歸正傳,跟隨內地節目方向,絕對係唯一出路,乜野路先,唔係陰司路就得喇垃圾,建構節目名稱乃首要執行嘅初步行動,人地披荊斬棘的哥哥,係咁先就創作一個節目叫披著羊皮的賤男,乘風破浪的姐姐,係咁先就改作乘機破處的妹妹,話題仲唔爆炸?賤男將有大量演員出演,差不多件件都係嘛,哈哈,破處的妹妹原本頗有難度,但經過夢遺歌手之後,難題就迎刃而解吧,十四十六歲正常情況下應該仲係新鮮妹妹卦,82台J2交比E君, 87台就留比係咁先處理喇,中文名稱就叫博濕柒吧,主打各種AV系列電影製作及菊花佬專區,極有理由相信已經有某些衰相高層留意係咁先才華吧,未夠鐘夢遺啊打靶佬,係咁先啦

發表於 Posted on: 2021-10-22 0:32

封哥
回頂端 / Top
鋼琴大師被抓捕皆因叫"知",係咁先對世界混亂實在渺無頭緒,上天賜給人類本能,傳宗接代乃天公地道事情,俗稱做愛,叫"知"究竟究竟究竟有乜問題,只屬商業活動嘅一種,究竟有無違反國法,係咁先實在怒不可遏,假如咁都要坐監,實在有違天理,喂 ! 天理係金上大人決定喎,係咁先一向尊重祖國法律,建議一刀切直接立例嚴禁做愛吧,嚴禁做愛??咁多孩政策如何實施,教係咁先如何如何支持國策,獨男何來解決生理需要,怎麼辦,是否要回家叫媽媽幫手?製作日本料理,菜式叫料理媽媽?再繼續咁乸樣,係咁先又要入精神病院接受治療穩定情緒呀,外出食鴨又鬧,食雞又鬧,唔想成日食老母料理呀打靶,救命救命呀,實不相瞞係咁先亦是一位專業樂手,特別擅長吹奏樂,尤其吹口琴嘅技巧實在達到教授級別,簡直可以令人一班女優在舞台上叫到呼天搶地嘅地步,叫囂聲量絕對比Murder班菊花佬嘅廢粉尤有過之,正所謂一試就知龍與鳳,BB拿拿淋揾經理人聯絡係咁先吧,保證試過之後難以再回頭,無需再有顧慮直接回日本轉職當上AV女優吧,甚至乎一衆AV男優亦要向係咁先俯首稱臣啊

發表於 Posted on: 2021-10-22 19:53

封哥
回頂端 / Top
十三大韓國愛情劇,係咁先起碼都已經睇左九套,正所謂乜九都睇,劇情反駁情況就算極為嚴重,都係感覺好睇喎,理由極為簡單,出色演員多到如銀河星宿,拍完一套劇集後就留家與香蕉為伍,俗稱吔蕉,幾年至拍到一套劇,薪酬究竟有多少呢,拍一套劇之後就要捱足幾年香蕉食譜,怎樣生活?最幸運的一線女星只有韓志旼,一年間可以有兩套劇出籠,已經係兩年前嘅事喇係咁先,哦!代表已經食左兩年香蕉囉喎,女優尷尬年齡確實尷尬,40歲似乎係界乎地獄至天堂嘅距離,究竟上天堂定落地獄,難以預測,但落地獄居多,夾硬要帶住一個年輕自己十幾歲嘅靚仔飾演情侶,結果一係慘遭批評,一係極之受落,再見十八歲金荷娜實在演得頗為吃力,反之帶起左廿六歲李到晛,致令李先生似乎成為姨姨專業戶咁乸樣,跟手到考驗一下秀晶姐姐功力如何,嗰套就嚟上映嘅憂鬱症,雷聲頗大,睇吓雨點如何,查實成日都係嫩男食熟女,下次試吓揾係咁先配上BB喇,Granpa及daughter系列嘅AV亦頗受歡迎喎,你條死剷係咁先不停評論AV系列,似乎真係頗有研究咁乸樣,但唯一從未觸碰嘅就係男男AV囉,假如被敵對派系強廹係咁先夾硬要睇,係咁先情願選擇去日本做Granny系列嘅AV男優吧,相信比死亡更加痛苦百倍呀,故此E君嗰個仔仔新節目好似話被抽起喎,喂!哈哈哈哈,你班垃圾真係當係咁先係“儍係”嗎,擺明係以退為進嘅一種宣傳手法喇打靶佬,抽起?抽筋就有你份,你班抽筋,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-22 22:10

封哥
回頂端 / Top
07大哥呀,員工係咪未瞓醒覺呀,香港羽毛球民選代表輸鬼晒呀,理應大肆報導嘛,著黑衣就要被秋後算帳,運動員攞公帑去外國大魚大肉就要嚴懲,大魚大肉?原來熱狗及飯盒都可以稱為大魚大肉,呼籲佢地即時退役或者趕佢地出港隊喇,擺明拍廣告上電視就多過練習,竟然仲可以代表港隊出戰?介紹佢地出場係咪應該講香港廣告運動員乜乜乜七七七呀,拿拿淋投身娛樂界喇,過多兩年三十幾歲就唔值錢呀,跟本敗陣原因必定係操練不足,不停食食食,搞到自己好似油浸豬扒咁乸樣,人氣會隨著不斷敗陣而逐漸減退,講到尾香港運動員就係垃圾,又渣又不肯吃苦,只懂吃pizza及日本料理嗰類垃圾食物,想加入國家隊又未夠班,祖國拿拿淋解放一批二三線運動員來港充撐場面喇,又可填補一下香港人口下降問題,又可用公帑吃喝玩樂,乃人生快事吧,喂!係咁先係咪想被藍黃共同攻擊批鬥呀,攞公帑遊玩唔係理所當然咩,總好過用78億起郵輪碼頭喇,遊客捱飢抵餓,餐廳又唔開,想夾生餓死人咩,碼頭就真係只得一個碼頭喎囉,毫無配套,天星碼頭隔離都有間麥當當食菊花套餐嘛,郵輪碼頭就只有食風嗎?國家代表亦非全為祖國精英份子喎係咁先,祖國足球隊有幾名巴西兵已令係咁先大惑不解,巴西除了比利以外,係咁先只認識巴西雞翼及冷藏牛肉咋喎,代表祖國出戰??橫又輸掂又輸,益吓自己祖國同胞好過喇

發表於 Posted on: 2021-10-23 0:51

封哥
回頂端 / Top
先發表一句,靈異事件剛剛發生,寫下一大篇靈異事件簿,竟然不翼而飛

發表於 Posted on: 2021-10-23 4:51

封哥
回頂端 / Top
對不起各位,一而再再而三被靈異情況滋擾下,始終未能送出文章,無故再被刪除,似乎要暫時收嗲吧

發表於 Posted on: 2021-10-23 5:28

封哥
回頂端 / Top
但保證並非tbb行為,I know that

發表於 Posted on: 2021-10-23 5:30

封哥
回頂端 / Top
昨晚遇上靈異事件,今日果然病鬼左,真係唔到你班趴街唔信,昨晚多次傳送靈異文章亦被打倒,實在無奈,結果換來發燒頭痛,唉 ! 係咁先講過多次,本尊唔信有鬼驅人呀垃圾,昨晚已經跟佢地隔空理論,建議佢地即時從電視機爬出嚟嚇Q死係咁先喇,隔離台嗰個光頭葱節目中,有些自稱師傅嘅垃圾,話d靈體會偷偷望住你喎,恨揸剷,話明係靈體要偷偷望??哈哈哈哈,死全家喇趴街 ; tbb大哥今日發表建設性言論,標題好似話要打擊網絡欺凌,係咁先絕對認同喎,但未知會否播放秋後算帳呢首名曲呢,係咁先之前不斷被網民或是槍手言論上大力攻擊,在討論區內咀咒係咁先老婆被人砌呀老母被強暴呀仔女橫死街頭呀,借問呢類是否網絡欺凌呢大哥,在tbb討論區內發生喎,只可惜tbb一早已經將所有證據消毀,正所謂死無對證,甚至乎連係咁先名字,未知是否皆因太受歡迎亦被槍手盜取使用,故此被廹改名為封哥,呢種情況究竟可否報警處理呢,只怕入警署報案會被警察叔叔轉告係咁先阻差辦公就麻煩啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-23 23:26

封哥
回頂端 / Top
最近聽過有套電影叫乜鬼月方方心噹噹之類,唔鬼記得個確實名稱,只知道係講有個怪人周圍殺人之類,記憶中好似之前已經拍左好幾集喎,總之就係有個怪人,不論爆炸火燒槍擊被斬,死極都死唔去囉,有一集擺明想置佢於死地,邊集呀,揾猛鬼街嗰個費狄對付佢嗰集呀打靶,唔該好聲氣少少吓,對係咁先無禮後果堪虞呀,呢次嗰個怪人仲唔死,遇上費狄絕對無生存嘅空間,點知轉頭又再拍下一集,趴佢個街,職責當然又係周圍殺人喇,唔係喎,條怪物好似懂得認人呀,吓!係咁先即時眼光光抓噹噹,條死剷咁都仲唔係外星怪物,遇上費狄竟然可以逃出生天?費狄條趴街吓吓進入人地夢境殺人,殺人方式層出不窮,假如派個BB女優進入係咁先夢境協助吹奏,相信係咁先即時暈歸天國都似,喘氣都喘死喇趴街,哈哈哈哈;有套醫療日劇叫乜鬼大門唔知子,拍到第七季,係咁先真係要重新評估日本人智慧,擺明擺明係棺材釘,題材翻炒再翻炒,總之最後就不會失敗,已經好乸悶呀大佬,原來tbb攞左播映權,唉!高層大佬唔該及早聘請係咁先入局做顧問喇,仲以為執到隔夜四方諗咁開心,跟本上拍到第五季就應該停止製作,救回清叔性命就應該係一個終結,會否仲有第九季呢,肥亞媽都好似第九季喇,不甘後人喇日本鬼子

發表於 Posted on: 2021-10-24 3:23

封哥
回頂端 / Top