tvb.com

tvb.com

跪低

Cc背之前十幾廿單情色緋聞,竟然全部係緋聞?哈哈哈哈,緋聞中嘅緋聞好深奧吓喎,之前住二百尺單位咁乸大,仲有碌架床瞓,已經好過人地一家四口住百幾尺劏房喇,講到自己死咁可憐,瞓天橋底住木板屋嗰d市民咪要即時向地府公署申請落地獄居住,呢條淫娃被問價絕對正常不過喎,娛圈規矩嚟嘛,要守身如玉又要揸靚車住豪宅,呢個世界有冇咁大隻蛤乸隨街跳呀淫娃,消失左一段時間,係人都知去送外賣喇,但肯定工資比起密密送及foolpanda高出千萬倍囉,打工仔儲錢跟本已難過登天,有人幫口話佢儲蓄全靠自己,哈哈哈哈,咁易儲蓄就無可能有咁多人要住百尺劏房喇,死打靶

發表於 Posted on: 2021-06-22 19:45

封哥
帖數 Posts: 3305
回頂端 / Top
隔離台辦造星4,令係咁先即時有所疑惑,聽講今季係以女團為目標,理所當然需要跳唱好手喇,查實現今女團組合等同死亡之組,當今女性寸咀口臭胡言亂語乃基本條件,組女團等同捉幾隻老鼠入米缸,人數究竟需要多少,假如成員得四五件躝癱,何不睇當年Supergirl,假若以十個死女包為目標,按道理參賽人數咪要超過二百件死剷,怎麼辦?世界上最難管理嘅一為車佬,二為女團,保證以後日日嘈交多過食飯,最齊心時刻就係互講是非,件件專長就係勾心鬥角,Murder十二件男生都充滿心病喇,何況女團,係咁先包保佢地成團不出一年就即時解散,女團搞唔好隨時將焦點轉回tbb幾個幼齒㖭喇,話時話tbb嗰個十四五歲女歌神,查實有冇跳舞天份呀,齋唱生存空間查實極少喎,等同齋吹唔做有乜意思呢,上etube睇吓個靚妹唱戀愛預告有幾勁,哈哈哈哈,原來只係一般卡拉ok水準唧,點擊率有二百萬做數成份極高喎

發表於 Posted on: 2021-06-23 3:34

封哥
回頂端 / Top
Murder班廢帝接廣告接到手軟,巴貝利係傳統英國名牌字,以往感覺高貴無限touch,而家竟然揾三件死靚仔做產品宣傳,尤其嗰件菊花仔瘟神La,每次見佢濃妝豔抹出席宣傳活動,簡直全身毛管戙Q起,被條菊花精著完或用完嘅產品,隨時會被標籤自己為賣躉怪呀,仲點著得落呀大佬,但娛樂圈總有清泉,tbb件靚妹一個飲水畫面就有幾萬點擊,神乎其技一樣,可以打造為新一代廣告天后喎,諗諗吓查實有多少廣告天后可以紅透半邊天,何況只係死靚妹一名,擺明幕後想幫佢打造受歡迎形象博取收視喇打靶,咪當係咁先係儍瓜,估計下次將會直播行街睇國產電影買祖國時裝㖭呀,未知佢飲嗰支蒸餾水係乜牌子呢,假如有屈淫屎愛港圖案嘅隨時會被拘捕入獄喎,大好前途從此被毀就慘慘豬囉,查實tbb有乜策略盡情利用呢班靚妹,相信首要條件當然要公開聲稱愛國愛黨為要,強烈建議揀選歌曲方面,絕對要正向於國家,所有以往本地歌曲要全面禁禁禁止獻唱,假如係咁先揀選決賽歌曲,定必挑選我愛祖國我是中國人此等歌曲囉

發表於 Posted on: 2021-06-23 17:58

封哥
回頂端 / Top
雪米糍姨姨實在得天獨厚,不論是否P圖或燈光師或是化妝師技巧高超,樣貌底子實在非同小可,照片完勝穿華嬸嬸,年齡相差20年雪米糍姨姨事實技高一籌,十個讚;話有班垃圾虛報年齡,有乜咁出奇呀,重點係呃到你班趴街就得喇,但虛報十二年實在有點過份,事實上真係幾可亂真,40扮28又真係可以喎,按道理係咁先都可以認30喇,伯伯年齡被條死靚仔叫亞叔,係咁先雀躍萬分,但買麵包時候被件五歲小孩叫亞伯又幾難受吓囉,心理事實上有點不平衡,可以保持年輕人心態,係咁先相信長期睇AV有所幫助卦,哈哈哈哈,講起AV家文妹妹被廹拍捆綁系列嘅AV,選角完全失敗,現今家文寶寶樣貌只適合演援交或夜場小姐嘛,捆綁系列當然要揾Morning勵呢類垃圾出演喇,呢種系列嘅AV熟女至啱feel嘛,BB呢類就出演被拉入公廁凌虐最合適不過,唉!tbb人材流失嚴重,唔怪得正矮及綠仔要回巢助陣喇,假如加埋係咁先做技術顧問,鐵三角組合無懈可擊吧

發表於 Posted on: 2021-06-24 22:40

封哥
回頂端 / Top
呢位係咁先心愛嘅姐姐竟然被批評胖胖走樣??你地媽媽身體無恙嗎,姐姐形象一向健康可人,演技未知是否出衆,皆因香港好少播放佢影片囉,係咁先亦好小睇,哈哈哈哈,but依然佔據係咁先內地深愛影星排行榜頭三位,年長後有些微幸福肥乃人之常情,竟被狠批走樣,係咁先又要作出嚴厲譴責,儷姐姐聽聞其片酬名列前茅,總有一定原因,樣貌甜美絕對係受觀眾歡迎原因之一,咁都要被踩兩腳,是否有深仇大恨或是之前被拒愛呀死剷,狠批者簡直滅絕人性,人地胖胖關你班垃圾鬼事咩,係咁先有幾句說話講過無數次,一句就係嚴厲譴責,第二句就係老闆們一向鐘意食扣肉多過食排骨走肉啊打靶,硬係要批評別人胖胖,請問一聲你地媽媽老婆姊妹是否屬埃及木乃伊乾屍一族呀廢物,繼續抹黑儷姐姐必遭天譴或五雷轟頂呀,未知儷姐姐可否帶挈一下係咁先返內地商演幾場呢,哈哈

發表於 Posted on: 2021-06-25 19:19

封哥
回頂端 / Top
係咁先專長絕對不止於嚴厲譴責及無理謾罵,另一強項係賣口乖呀,夢遺靚妹歌手嚴好希自力更生值得嘉許,去海洋公寓表演,歌酬查實有幾多,坤哥聽講當年商演收費十二萬演出30分鐘,件冠軍靚妹收費一萬都已偷笑,但竟然未簽十年死約比tbb?成何體統,要飲水思源,喂!假如係咁先就即時棄賽躪去Viu參加造星4,保證佢離爆紅日子不遠,Why?跟Murder班廢帝共同出show,相信會短期內極速跑紅,重點係可以出席七月紅館Murder個大show嘛,講過無數次撈呢行觀眾緣最為緊要,黐住tbb紅極有限,假如可以跟姜包合唱一曲“蒙著面說砌妳",咁就發達喇,轉頭至躪返tbb效力,魚唔過塘點會肥呀,到時就想窮都難,父母理應勸喻盡快脫離tbb夢遺魔掌,暫時另覓出路吧,出外跑兩年總好過留在tbb捱十幾廿年蹉跎歲月喇亞妹

發表於 Posted on: 2021-06-26 5:29

封哥
回頂端 / Top
乖乖乖乖豬豬,好聽話,之前係咁先建議過tbb去篤灰,Murder或Ero外出宣傳每每幾百粉絲嘈之巴閉跟到實都唔緊要,但聲勢厲害,形象太正面有損tbb班垃圾氣勢及利益,假如再有任何宣傳活動,即時打電話去國安處投訴佢地非法集結危害國家安全,至少控告佢地違反限聚令,點知昨日夢想成真,大批廢粉即時被派發599G傳單,究竟呢類是告票定係傳單,直接學習某些飲食集團咁乸樣,通街派嘛,總之每隻廢粉永不落空,問你死未,個個靚妹罰款五千,相信家長即時躪去投訴,唔係投訴警方呀,係投訴Murder或Ero連累子女違法呀打靶,呢招佢地班廢帝仲唔死,喂!假如第日56歲嘅嘈夾廉復出,到時萬人空巷,呢條趴街d粉絲待遇亦同出一轍喎,哈哈哈哈,假如呢條趴街突然喪生去紅館開show,場面就有機會萬人空巷囉,個個趕住送佢一程嘛,話時話吓吓限聚令理應繼續收緊嘛,去大酒店開show入場人數每每一萬幾千,應全數發599G喎,你件係咁先是否夢遺當中,當日疫情最高時期,將景牽一樣照開喎,究竟執法標準係乜鬼呀,去唔去睇演唱會呀,一陣睇睇吓被派發599G就認真無辜囉

發表於 Posted on: 2021-06-26 19:18

封哥
回頂端 / Top
在偉大祖國統領之下,近期tbb班女性垃圾廢物,簡直肆無忌憚攞對雞胸出嚟周圍展示,不論行山飲宴潛水踩單車射箭彈琴吹簫做各式各樣活動,老蟹都要show對胸出嚟公然展露至安樂,究竟想點乸樣呀,領導們真係愛不釋手?最乸可憐就係登台期間公然被非禮尚要笑面迎人,跟夜總會姐姐不遑多讓,當中有多少可以變為富豪太太,家財億萬貫,查實寥寥可數,尤其一批所謂金融材俊,擺明只為短聚娛樂,班淫娃就以為執到隔夜四方戀咁開心,哈哈哈哈,人地會同妳分身家咩死剷,最終亦只孤獨終老,通常班賤佬(包括係咁先),食完幾餐就走夾唔抖喇,正常不過,最攞命介紹埋比班世叔亞伯紅二三四五六代共同輪流使用嘛,高清換4K往後就換8K實屬理所當然,班垃圾當正自己係魔法女皇永久保用乎,簡直戇56789,試吓放件過期乾蒸排骨上餐桌,睇吓有幾多淫男會爭住嚟食囉,廿幾歲低ling三十幾歲又低ling四十幾仲係低ling,懷疑會否用到六十幾都依然係低ling呀打靶,07大哥樂此不疲日日就揾幾件過期鷄扒出嚟坦胸露臂,BB都映左三點式呀,幫手擺上網頁宣傳一下嘛木契

發表於 Posted on: 2021-06-27 3:54

封哥
回頂端 / Top
既定描述,要踩就話佢樣貌崩壞,要準備捧佢上天就算七十歲都話佢有少女味道,路數上已經被係咁先睇通睇透,究竟部門人手是否嚴重不足,係咁先語錄提供不少有趣建議以供參考,理應發放些微薪酬以作鼓勵,Murder粉絲已經被一網打盡,tbb行動組聽取係咁先專業意見後,立即有所行動打壓垃圾廢粉,應記一功吧,tbb果然抄襲天份極高,連係咁先建議都抄到十足十,喂!你件係咁先咪亂搶功勞喇死剷,tbb人材濟濟度廢橋嘅經驗十足,使鬼抄你件垃圾d屎橋咩,哦!過橋抽板乃國民既定概念,係咁先一清二楚,只不過勢估唔到連07大哥都開始有點技窮呢,唉!跟係咁先頻道合併乃唯一出路,否則就繼續鬧到你永無寧日為止,係咁先媽媽身體壯健嗎,好快又將會被封貼喇打靶佬,話咁快又上番七萬幾View,哈哈哈哈,證明尚有一定利用價值嘛,上次捱到九萬幾就被封,呢次唔知又要會捱到幾時呢,希望黨慶之後喇金上大人

發表於 Posted on: 2021-06-27 18:59

封哥
回頂端 / Top
係咁先一向係波壇高手(係足球呀打靶),極少極少機會失手,應該講係百發百中,上次世界盃將一衆tbb槍手棚牙剝清光,係咁先被一班廢物揶揄說話不斷,話假如英格蘭入到四強就當係咁先贏咁話,哈哈哈哈,點知成班槍手即時死全家,哈哈,十次盤口頂多只輸過一次,今届歐國盃忘記說出心水球隊,之前在etube頻道已預測捷克必定會入十六強,又中,唉!今晚出戰荷蘭,荷蘭認真黑仔炳,注定將會慘被擯出局,捷克八強見吧,買下盤真係想死都幾難,明日又要準備去銀行提款呀,荷蘭威想揾番一筆僭建維修費,實在大好機會,重注買下盤,何止賺取維修費用,隨時買多一層淺水灣紙紮別墅都綽綽有餘㖭呀,喂!係咁先鼓吹賭博隨時要受牢獄之苦啊,賭博??假如去冥通銀行提款五萬億都係賭博,就名符其實代表已經死全家喎,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-06-27 21:44

封哥
回頂端 / Top
我的天我的天呀,哈哈哈哈哈哈哈哈,唔好再廹係咁先贏喇大佬,贏到好乸悶呀打靶,哈哈哈哈,比係咁先輸一次咁多喇唔該,哈哈哈哈,一早已經預測捷克今屆非同小可,八強將會對丹麥,呢條線今屆擺明有運行,最強對手只有英德,對面條線意法比利時葡萄牙,確實舉步維艱,07大哥跟係咁先合併絕對有益無損,天文地理係咁先無一不曉,娛樂圈又瞭如指掌,come on baby,有理由相信BB都當係咁先係偶像㖭呀,哈哈哈哈,荷蘭威又領多一次野,叫佢唔好去死喇,哈哈哈哈,內地網台d網友講波亂六七八九咁嚟,竟然搞錯邊隊係荷蘭,邊隊係捷克,一邊講波一邊唱歌一邊講粗口有d甚至於一邊講淫語,偉大祖國人民真係乜都夠胆死,佩服,係咁先簡直五體投地啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-06-28 1:56

封哥
回頂端 / Top
昨晚睇完歐國盃捷克幫係咁先爭取勝利,興奮萬分,開心到失眠咁滯,失眠?你件垃圾要瞓覺咩,咁又有道理,哈哈哈哈,天光都隨時會見到係咁先身影,講番正題先,昨晚韓劇“Mine"大結局,好乸好睇呀,原來朱管家至係兇手呀趴街,但罪魁禍首係個死剷男工人喎,放毒氣咁乸麻煩,何不直接埋伏在沖涼房,倒核廢水落佢沖涼缸浸爆佢jerjer仲實際喇,今時今日仲放毒氣,你估仲係第一次世界大戰咩編劇,絕對屬唯一敗筆;總結演技上最搶眼就係金瑞亨,內心戲完勝李寶瑛姐姐啊,太正太正;講開jerjer,亞jer去捧濕jer毛文場喎,果然無分彼此,濟濟一堂,直接將Murder跟濕jer毛文合併喇死剷,亞jer想繼續揾食就應該拿拿臨去練唱我愛祖國吧,成日唱埋嗰d難聽到趴街嘅歌,跟本上粉絲們無可能在卡拉ok唱得完整首歌曲,歌曲難度高到趴晒街,成日懶Q有型表演歌唱技巧,收工喇打靶,假如係咁先係viu智囊,即時安排Murder返內地登台賺錢喇,襯住尚有一點人氣,返鄉下賺吓人民幣仲實際喇,喂!只不過係咁先包保假如回內地發展,相信短期內極速被內地網友拉下馬,香港老幾呀,要聽你班乸型唱歌,不出兩個月即時摺埋呀,內地網友心態係咁先亦瞭如指掌,比你班趴街入侵內地,隨時會危害國家安全呀打靶

發表於 Posted on: 2021-06-28 19:00

封哥
回頂端 / Top
穿華婆婆返內地發展值得鼓掌,相信短期內就可以賺到盤滿砵滿,喂,之前有報導指出內地稅率極高喎,賺一億隨時要繳交六千萬稅款喎,查實都有著數,假如係咁先返內地商演每場賺三萬,係咁先絕對願意交出2/3薪酬給省領導喎,一場都起碼淨袋一萬,每日三場,日薪都三萬喇,一個月都賺成百萬落袋,唱三幾年隨時都淨袋五千萬喇,嘩!跟手花費一千幾百萬揾件北妹妹happy一下,真係發夢都笑醒呀,哈哈哈哈,未計Macy及Jenny一衆契媽媽額外嘅温柔收入,想窮都幾難,使鬼公開拍片洗雀仔咩00豬,講番穿華婆婆又要作出嚴厲譴責,竟然有人將其樣貌跟宋慧喬相提並論?究竟是否想家裏空無一人,唱番首孤單的心痛呀醜婦

發表於 Posted on: 2021-06-28 19:22

封哥
回頂端 / Top
明星運動會??Where's my 明星?講真嗰句無一個認識喎大佬,係咁先一向老老實實專揾笨實,真係唔識就會講唔識,明星定義究竟係乜呀tbb,最低限度起碼要有觀眾講得出佢個名字呀大佬,係咁先講過多次BB就算做女一,包保全個大中華區唔會超過一千名觀眾知道佢叫乜名囉,試吓做個街訪民調,比幾張所謂明星嘅相片比街坊認下,睇吓有幾多街坊會讀出其名字,何謂明星??今時今日就算比周潤發亞發哥幅張比班靚仔靚妹睇,睇吓有幾多個靚仔靚妹知道佢係影帝,唔好玩喇tbb,成批垃圾充斥將軍澳就叫明星,乜原來明星嘅定義就係垃圾?隨時揾幾件廢物穿著鬼滅之刃服裝嘅演員行出嚟,觀眾反而知佢地角色名稱係叫乜鬼囉

發表於 Posted on: 2021-06-28 23:06

封哥
回頂端 / Top
亞豬亞狗都話去參與打拳比賽,唔識打嘅都躪去打,打拳d動作會好乸核突呀大佬,直接去打MMA好過喇,打爛仔交就算在台上被打死都合情合理嘛,打拳擊喎,打完第一回合就包保佢地無Q晒氣喇,仲點打呀,性上癮跟大J去打,擺明係為還債喇,唔通係為興趣或強身健體咩,老作跟鐘先生打擺明自掘墳墓,想死揾第樣喇,你又打,佢又打,係咁先就選擇跟劉生一齊打復必泰好過,反而有益身心嘛,打完未知甘比姐姐會派發三千蚊以作獎勵呢,跟劉生打復必泰保證無衰卦,哈哈;tbb花旦究竟是否只剩下訊號老婆,全部節目都係佢演出(包括時事脈搏節目呀,綜藝節目呀,劇集呀,耕田呀,映性感照片呀)全數有份,究竟想點乸樣呢tbb,其他垃圾去晒堆田區工作嗎,訊號老婆查實是否好受歡迎,係咁先完全摸不著頭腦,突然會爆紅?Why?家in婆婆完全演繹乜叫做死唔斷氣,周邊所有人已經死得七七八八,點算好呢,唔使擔心,仲有孫仔bb可以公然被利用嘛,bb叫乜名周圍向各大媒體報導,個bb以後真係多得妳唔少,真係唔怕個bb第日被校園欺凌咩,擺明害死個孫,唉!

發表於 Posted on: 2021-06-28 23:43

封哥
回頂端 / Top
簡直係討厭區唔係討論區造假能力實在差勁,班垃圾槍手普普通通寫一句說話就六七千view?哈哈哈哈,死㗎,真係從不可能到可能只需幾秒,咪玩野喇大佬,好老乸套呀,無人睇就無人睇囉,係咁先當初都只係得兩三隻濕鼠粉絲,有乜所謂呀,唔鐘意就咪睇喇打靶,討論區係自得其樂亂六七八九噏嘅地方,只不過想運用一下腦袋總好過在將軍澳堆田區工作喇,基本原則只要唱好政府歌頌國家黨領導就得喇,唯獨只需唱衰tbb班廢物,吹得係咁先漲咩,到時到候就被滅聲封貼,已經習以為常,金上大人總有一日會為人民秋後算你班垃圾帳,查實娛樂版討論區都被滅聲成何體統,中央唔係話過會接納人民批評企業嘅聲音咩,咁都被封貼滅聲簡直天理不容,老實一向乃係咁先本色,廢就係廢,無得抵賴嘛

發表於 Posted on: 2021-06-29 4:50

封哥
回頂端 / Top
哈哈哈哈,做藝人嘅專業態度就係習慣不被別人尊重嘛,要攞專業精神獎就要被一批廢物不斷揶揄蹂躪謾罵侮辱喇,又要威又要鬧高層又要扮乸晒义燒燒味,唔該拿拿臨躪去揾個七十八歲契爺或拿拿臨報名參加辣身跳舞班揾定幾件契媽Macy,Jenny供養好過喇,要被尊重?老幾呀趴街,係咁先一生之中只會尊重金上大人一尊,其餘就死開喇,擦完鞋言歸正傳,哈哈,撈娛圈要懂得放下身段及夠進取,趴妳個街,條囡囡參加完造美人,跟手就參加老作跟鐘生嘅拳擊賽事,想證明甚麼?好乸想撈娛圈呀趴街,31歲樣子又不太標緻,唯有不斷進攻,應該話搶攻至啱,乜Q比賽都參與,話之你2047咁乸樣,精神上值得嘉許,跟係咁先一樣永不言敗啊,雖則樣子臭寸,比次機會喇大佬;隔離台嗰套亞叔愛愛昨晚笑到係咁先趴街杏加檸,個件醫登搞笑功力功力十足,呢個世界個樣衰得過係咁先實在不多,呢條趴街實在衰相得可愛,只可惜同條菊花王瘟神la一齊拍攝,大殺風景,隨時會累死全家,但總好過晚晚刑警非苦臥底警察打擊罪案喇打靶死剷垃圾tbb

發表於 Posted on: 2021-06-29 20:41

封哥
回頂端 / Top
真係笑到想死呀趴街,亞叔愛愛幾件趴街就嚟笑到係咁先斷氣呀死剷,救命救命呀哈哈哈哈,醫登件趴街好乸抵死,一邊睇係咁先一邊狂爆粗,真係小爆佢個咀,笑到屋企人以為係咁先精神病復發,報警送入醫院咁滯,得賓發開口夢叫亞田亞田,佢老婆聽錯叫tina,哈哈,叫佢唔好去死趴街,哈哈哈哈,tbb班垃圾就個個扮乸晒有型,當正自己畢彼特咁乸樣,提早收工喇死剷,有型就代表一定受尊重?你估醜樣騎呢就一定唔受尊重咩創意官綠仔,演員演得出色就自然備受尊重喇,使鬼要高層稱讚咩,老闆就係觀眾呀打靶

發表於 Posted on: 2021-06-29 22:37

封哥
回頂端 / Top
天天歡樂返內地聽講斥資超過五千萬建學校,Oh!賣葛,五千萬上層隨時攞走三千萬消費娛樂喎,中層分一千萬自家建設,剩下一千萬給予鄉鎮企劃或土地話事人分配,建學校費用加低層工人工資頂盡洗二百萬就可完工,聽聞現今校址被廢棄雜草叢生,有乜咁出奇呀有乜問題呀打靶,你班傳媒小題大做講七說八,天天歡樂大哥促進內地經濟發展何來有錯,黨領導應該作出嘉許及深切感謝,現今讀書查實仲有乜乸野用呀,建學校?何不建黨校,學習主席及黨話語,學懂黨史黨紀更為實際及具建設性,假如係咁先身為內地領導即時將校舍改建為娛樂消費場所,荒山野嶺從事娛樂事業私隱度極高,校務處改為知客接待處,課室改為獨立包廂跳舞唱歌場地,教師室改為“員工"休息室,其餘班房建為高級套房,禮堂直接改為大型金魚缸,呢鋪真係想窮都幾難,加強內循環觀念完全正確,重點係循環循環最終循環返落自己銀包就完美無暇喇,建設國家係咁先絕對站在最前線,歡樂大哥出錢,係咁先就出全“力"支持喇,乜鬼力呀廢物係咁先

發表於 Posted on: 2021-06-30 19:25

封哥
回頂端 / Top
即時有人批評係咁先誣衊內地制度,喂!係咁先只係和應金上大人嚴打貪腐喎,咁都有錯?大拿拿天天歡樂大哥五千萬捐獻建校,竟然慘變雜草叢生校舍,Why?擺明有人策劃上出錯,求其興建築一座校舍出嚟,任務就完成?Where's my 領導規劃,學校係咁乸樣咩死剷,無名火起,簡直污蔑金上大人聖名,五千萬假如可以納入國家財政管理體系內,可以造福人民尚可原諒,慘被荒廢實在成何體統,被抄家拘禁在所難免吧,假如招募不到學生或教職人員,何不更改土地用途用作跳舞或足浴場所喇打靶,就算擺放幾張乒乓球枱都總對國家有點貢獻喇,竟然被荒廢?係咁先實在要利用討論區向中央進諫

發表於 Posted on: 2021-07-01 0:12

封哥
回頂端 / Top
近年來係咁先極少再睇港劇,亞叔愛愛劇本無喱頭亂6789咁嚟,但回響實在喜出望外,晚晚笑到係咁先肚痛要搽白花油及食必理痛至搞得掂,受關注重點在那裡,第一醫登演出極為抵死,表情誇張到爆腎,新鮮感爆棚,笑爆家中兩老心臟咁滯,今晚得賓條趴街當街被醫登綁鞋帶,件死剷個高潮表情,係咁先相信笑到隔幾個單位嘅鄰居都聽得到,幾驚佢地過嚟㩒門鐘投訴噪音擾民啊趴街,醫登件契弟直接想從螢光幕拉佢出嚟打67佢,演得咁死剷都可以,哈哈哈哈,吹波波食燒賣個衰樣絕對衰到無限,假如將Murder,Ero及造星囝囝囡囡打造一套長篇輕喜劇類似愛歸家之類,查實會有一定睇頭啊,總好過晚晚囝囝囡囡770喇

發表於 Posted on: 2021-07-01 0:42

封哥
回頂端 / Top
超過九萬View相信不出三幾日係咁先就又再被封貼,唉!今早聽金上大人指導訓話,心靈上即時感覺有所安慰,被壞國長期洗腦簡直對年青人精神上極度沖擊,聽完金上講說隨即放下心頭大石,係咁先首要任務嚴厲譴責tbb勾結壞國勢力,不斷外購日韓劇集沖擊內地市場,據瞭解日劇絕對係污蔑觀眾心靈嘅罪魁禍首,甚麼沖田杏梨三上悠亞麻美由真及係咁先嘅焦點女優Mako Oda以往全數攻陷觀眾心靈,Where's my 祖國精英女優,似乎被全數隱藏咁乸樣,喂,你件廢物係咁先佢地全數係日籍AV女優喎,tbb從未播放喎,睇AV擺明係你自己攞嚟衰喇,怪tbb?就係責怪佢唔買AV影片呀,播放AV班後生仔就乖乖留在家中喇,仲怎可上街搞破壞呀,唯一感覺遺憾就係偉大祖國從沒有情色製作,本土死靚仔只可在網上搜尋咸片觀賞,tbb就專係買歌頌日本嘅劇集播放,令年青人沉醉於日本,跟據內地劇集顯示日本人唯一功能就係被祖國戰士宰殺嘛,tbb只懂不停唱好日本,確實已違反國安法,危害國家安全及有損國家百年以來美好形象,高層們理應即時被抄家及革職查辦喇

發表於 Posted on: 2021-07-01 19:46

封哥
回頂端 / Top
淨係譴責tbb實在未見公平,Viu咪一樣外購大量韓劇播放,喂!唔該各位垃圾網友擘大隻死人眼睇清楚,佢地絕大部份係韓劇呀,極少日劇播出,你係咁先實在要死全家,亞叔愛愛咪日劇囉死剷,哈哈哈哈,你班恨揸剷究竟有冇腦袋,或是腦袋生左落屎勿心,劇情係乜鬼野呀打靶,Gay劇嚟呀,證明要唱衰日本全部係Gay民喇,擺明係踩Q佢地,Viu實在立下汗馬功勞,值得嘉許,隨時高層會有大紫荊勳章頒發㖭呀,幫祖國出番一口悶氣,十個讚;話時話得賓被翻查舊帳,揶揄佢以往拍過三級片乜乜七七,班女以往拍三級片今日依然不斷被嘉許演技了得,正所謂乜毛都被觀眾睇過,得賓拍三級片查實有乜問題呀死剷,假如今時今日有人邀請係咁先做AV男優,倒貼三千都演呀,為揾食難以估計往後BB會否飾演AV被欺凌嘅角色喇,演三級片有乜做錯呀打靶,得賓條4567都見唔到,有乜問題,假如要投訴就只有一點可跟進,就係見唔到得賓個菇菇囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-01 20:19

封哥
回頂端 / Top
真係唔得你死,亞叔愛愛4節都笑到係咁先趴街杏加檸咁滯,笑Q死左有否得向Viu索償呀死剷,成間地產公司都係Gay男,有冇搞乸錯,哈哈哈哈,高中低層都有Gay男,查實跟現實社會情況貼近喎,當年工作於大公司性滋擾情況極為嚴重,每每只係敢怒不敢言,男下屬被男上司非禮簡直家常便飯,查實應否感覺光榮呢,女下屬跟本一向係高危一族,被滋擾視作等閒,所有男上司共同點就係咸濕嘛,製造咸豬手技藝一向高超,難以理解總有一班女性享受被滋擾感覺喎,究竟係男生有問題或是女生心理出現問題呢?答案極為簡單,要“揾食嘛”大佬;乾屍dd路向究竟如何,近期多番被07大哥招呼,似乎有些少景轟喎,娛樂圈近期死水一淡,假如有跳槽行動沖擊一下,或有少少新鮮感喎,造星4今屆以女團為重心,假若邀請到某些重量級人物加盟做評判,包保效果極為震撼囉

發表於 Posted on: 2021-07-02 0:50

封哥
回頂端 / Top
係咁先實在有先見之明,5000蚊消費券絕對是令市民進入地獄嘅捷徑,趴你個街,大型超市集團食肆近期已經預先加價,所有食物家庭用品勁加價準備食6789你班趴街消費卷5000元金額,最終得益者就係連鎖集團,一罐梅菜扣肉要42元??想點乸樣呀趴街,大家獲好快活貴到離Q晒譜,食碟單併义燒飯要40蚊?幫補一下交水電媒仲實際喇死剷,貧者越貧,富者越富,工都無得做仲要加租百分之九,趴街死喇打靶,消費券跟本上就係被集團消費市民嘅財產,市民就嚟要死全家喇趴街恨揸剷

發表於 Posted on: 2021-07-02 5:35

封哥
回頂端 / Top