tvb.com

tvb.com

跪低

親愛嘅垃圾網民,何需太激動呀,有件垃圾睇到國家隊輸波比越南,即時打爆電視機?似乎充滿愛國情愫喎,係咁先亦即時激到整晚便秘,藥房又關晒門,買唔到瀉藥,考慮到健康情況底下,排便乃重中之重嘅行為,決定飲兩杯地溝油落肚加速排便功能,國家隊輸波簡直等同殺人全家,咁大獲??人人買上盤偉大國家隊會取勝,竟然輸波??係咁先亦欲哭無淚,輸左一百蚊身家,一百蚊對係咁先來講絕對係尤如至寶,竟然無啦啦輸左,有乜辦法唔激動呀,今時今日一百蚊已經是係咁先一星期嘅總開支,突然變成赤字?有乜辦法唔便秘呀趴街,查實越南絕對無可能會贏波,擺明係收買左所有足總足協第一二三四球證,致令國家隊輸波,電影少林足球咩趴街係咁先,打八場波有五分,究竟是否已經超額完成,有晒歸化兵支援底下,有五分究竟係幸運或是不幸呢

發表於 Posted on: 2022-02-02 19:18

封哥
帖數 Posts: 4044
回頂端 / Top
靜如深海,唯有又要討論一下Cutter嗰班婦女,婦女?隊員中有件中女不停扮可愛,又要扮晒大家姐爭住搶答記者問題,隊長面子何在呀,假如當年有伙記搶答係咁先嘅問題,係咁先即場就兜巴星條趴街喇,幾時輪到你地講野,係咁先是隊長時邊個夠胆唔比面,竟然搶答?小則罰跪玻璃,重則抄家滅族㖭呀,查實假如係咁先是幕後高層,隊員糖果及唉支騷即時就被擯出局,為何?耳後見腮嘅囡囡,係咁先一向對其極為反感,顴骨突出耳後見腮絕對是反骨之相,唔信就查翻過往反骨囡囡嘅紀錄,全數乃顴骨高耳後見腮之輩,定必反骨收場,女團極速就會玩完,遲早連累死足全家,年齡最細就可以大言不慚?年齡最大就有權話事?誰說的,金上大人年青有為,領導全黨國人民抗爭壞敵,外敵呀嘛,壞敵?國語人Kol珍珍時常將外國說成壞國嘛,故此咪向佢學習囉,珍珍是誰?咪扮晒民主嘅臥底姨姨囉,唔係呀嘛,咪亂噏廿九喎,隨時被秋後算帳你就知死

發表於 Posted on: 2022-02-04 21:37

封哥
回頂端 / Top
冬奧開幕典禮,有乜咁好睇,好多垃圾都唔知今晚開幕典禮喎,係咁先就在家坐定定等睇tbb轉播開幕禮,甚至乎IT狗大結局都唔睇,係真唔係呀大話精係咁先,真係呀,係咁先睇開幕禮嘅目的絕對是學習擦鞋技倆,主持人不斷擦偉大祖國嘅鞋,國家何等偉大,運動員何等強勁,重點就係報喜不報憂嘛,高台滑落最好睇,老連咁乸高沖落嚟仲可企鵝咁乸樣企番起度,型爆,對於係咁先來說絕對係酷刑一樣,坐過山車都叫到拆天,何況要自己沖落賽道,心臟即時停止都似

發表於 Posted on: 2022-02-05 2:04

封哥
回頂端 / Top
係咁先究竟係咪先知,多月前疫情爆發,已經提出重點必定係群聚,而家不斷封邨嚴重影響民生,係咁先之前提及公共交通工具乃極嚴重傳播途徑之一,地鐵日日廹到沙甸魚咁乸樣,巴士又係大量近距離接觸,理應直接封港一星期,停止所有活動,防疫效果定必更佳,前幾日有朋友一共五六個人去酒樓飯聚,最離奇洒樓完全沒有限聚喎,枱枱坐爆,呢d係咪叫自己攞嚟衰,更離奇仲有市集售賣貨物,聚集大量年青人購物,呢類就唔管,周圍封邨搞到人心惶惶,要揾食呀大佬,獨居老人慘被虐待,排隊幾個鐘做檢測,見者心酸,派解放軍來港封城喇大哥,無錢洗又無自由,日日擔驚受怕會被捉去糟糕灣隔離,後生可以捱到,班長者點乸樣呀趴街,無陰公呀,絕對係對佢地五雷轟頂天打雷劈嘅刑罰,揾中央幫吓忙喇,搞到d市民仲點會有心情睇冬奧呀打靶,簡直怒不可遏

發表於 Posted on: 2022-02-06 0:12

封哥
回頂端 / Top
今晚女子亞洲杯決賽,睇左十幾分鐘就關機,幾個評述員成場擦鞋國足對鞋,都唔緊要,國足只要在禁區內跌倒就話點球喎,趴街死喇趴街,剷Q人地就叫行為果斷,對手剷低妳就叫犯規罰球喎,妳班評述員究竟係咪黨員呀,假如係咁先去講波,就會不斷呼籲球員剷斷對手對腳乃合理技術犯規行為喇,假如輸左就必然係黑哨行為,有人可能隨時呼籲球迷暴動㖭呀,暴動??會被判十年刑期喎,撻朵話自己係黨員就即時放監喇死剷,仲要教?乜野黨員呀,係咪拆白黨呢,哈哈哈哈,唔知假如話自己係童黨得唔得呢,幾十歲仲係童黨??係戀童黨呀趴街,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-02-06 19:44

封哥
回頂端 / Top
綠仔哥被炒作話佢跟女高層反面喎,一般垃圾網民信以為真,果然係專業垃圾,用吓腦喇垃圾,假如真係反面,你班垃圾會知?擺明係炒作娛樂新聞一則,不和就會失驚無神離職喇,要對外公佈不和?當年係咁先跟上司不和,結果只有兩個,一就被炒魷魚二就自動離職,使鬼對外宣傳不和咩,要炒作嘅話,係咁先給予一個建議,何不說成跟女上司秘戀仲震撼多多聲喇,查實要炒作娛樂新聞,係咁先絕對係專家,派幾個臥底藝人跟隔離台藝人原來談戀愛,包保即時拋出震撼彈,當日揾件垃圾港姐跟醫仁傳出緋聞,方向正確但執行粗疏,第一選件垃圾港嬸已經極為錯誤,跟本不會太多人知道佢係乜水,只幫手提升醫仁嘅知名度,到頭來件港嬸就毫無得著,宣傳嘅目標係要無中生有嘛,假如用魷魚娃娃或談戀愛小姐被公開秘戀Murder隊員,躪出嚟含羞答左顧又言他,tbb公關技巧實在差勁,借力打力都唔識,解散公關部門喇趴街,用上係咁先做策劃師包保tbb另有生氣,仲用扮偷拍呢類死橋,新年流流真係唔想咀咒你地恨揸剷呀趴街

發表於 Posted on: 2022-02-08 0:47

封哥
回頂端 / Top
再一次提及女團Cutter失敗嘅原因,不中亦不遠矣,有一件35歲中女在隊內,必然係拖垮女團一大原因,之前講假如佢地捱得到一年,BB就飛番日本接拍AV,呢個預測時至今日係咁先堅持不變,世界上有邊個年輕女子組合會容納一個35歲姨姨入團,當年韓國有一隊著名女團率智初入團時亦只是25歲,紅足七年,32歲之齡已無以為繼,七年魔咒下即時解散,妳初組女團就揾件35歲入隊,其餘隊員就十幾二十幾歲,擺明入團原因皆因內部自家喜歡,完全沒有顧及往後嘅發展方向,唔通40歲仲要跟班靚妹callcallcallcall,call白車就差唔多,跟本上自取滅亡之舉,懷疑佢幕後大老闆究竟是誰,加上07大哥不停吹噓佢好靚好靚,擺明係明關照暗整蠱,加快滅團速度,呢種技倆係咁先多年前已懂得運用,係咁先預測準繩度一向極高,Murder在一年前已經被係咁先預測捱唔到七年,四年就會玩完,tbb跟本上無需出招,佢地就會自動滅亡,又被猜中,唉!認識娛圈生態運行,係咁先認第九都無人敢認第八,魷魚娃娃及談戀愛小姐前景實在亮麗啊

發表於 Posted on: 2022-02-08 5:46

封哥
回頂端 / Top
今日聽乾屍電台節目訪問一個打靶死靚仔,名字叫乜鬼洗清光之類,英文名字已經夠晒打靶,好似叫乜鬼Asshole,原來之前講錯說話嗰個垃圾,無啦啦講乜鬼沙甸魚死剩種呀發瘟,認真神經病,今日第一時間強調話自己係大學生港大喎,難怪呢條趴街亂噏廿四,原來主修乜鬼金融銀行之類,所謂金融才俊擺明好人有限之流,躪返去撈金融喇垃圾,唱乜鬼野歌呀打靶仔,口不擇言,乾屍叫保母教吓佢講野喎,大把進步空間喎,按道理強姦非禮犯人亦可有極大進步空間喇,改邪歸正進步空間仲巨大喇,比個機會佢喎,後生尤尤使鬼你比機會咩,喜歡拍戲喎,問佢鍾意做乜角色,話想做有心理障礙嘅角色喎,殺人犯呀之類,皆因生活上無可能做到,無可能??好多野都無可能,飾演被雞姦嘅員工呀幫人吹簫嘅男妓呀,咁得唔得先,染性病嘅同性戀病人呀,睇吓佢肯唔肯?tbb又多一件廢物存倉,唉! !

發表於 Posted on: 2022-02-09 0:52

封哥
回頂端 / Top
又一件幼齒囡囡有歌派台,歌名好似叫玻璃的心之類,十四歲就玻璃心返內地發展或者仲實際喇,歌詞不斷唱玻璃心玻璃心,舞步何等生硬,技巧上跟造星囡囡蘇師兄差上幾班,老五條趴街預測呢件囡囡係電視劇未來之星喎,未來之星??假如十四歲去日本發展,係咁先保證佢係AV界明日之星囉,從乜角度認為佢係電視界明日之星?原來話佢似中加欣喎,吓 ! 真係恭喜妳囉,中加欣吔蕉足足十七年,一次視后都未曾擁有,似佢有乜著數呀垃圾,拿拿淋送佢返內地招呼親朋戚友好過喇,假如係咁先就堅持賣身不賣藝,加入娛圈揾錢乃首要考慮,唱歌揾得幾多,玩吹奏就財源滾滾吧

發表於 Posted on: 2022-02-09 1:09

封哥
回頂端 / Top
講到支持政府,係咁先實在當仁不讓,政府呼籲要打三針,係咁先今日已經完成任務,打齊左三針,邊乸度都可以去,認真爽爆,爽爆??假如屋邨要強檢你條打靶係咁先咪一樣走唔甩,吓!!老婆即時深層問候係咁先媽媽,責罵係咁先咁打針做乜乸野呀,打又要檢測,唔打又要檢測,打嚟做乜呀死剷佬,鬧到係咁先趴街杏加檸,又有少少道理喎,捱足三針仲要做檢測,究竟想點乸樣呀,日日叫人戴口罩,製作電視劇所有垃圾廢物演員都冇戴喎,點解市民要戴,演員及特首大人就唔使戴,又係乜鬼道理呀,攞部手提攝錄機樣出街扮拍攝就唔使戴口罩嗎?演員大乸晒乎?電視城有員工染疫,為何唔使封電視城?假如疫情嚴重,國內大城市都要封城,唔通tbb電視城有特權?可以放肆?唔講清楚,以為tbb電視城就係中南海呀

發表於 Posted on: 2022-02-10 2:53

封哥
回頂端 / Top
資深記者將警員讀成警遠,實在天理不容,但有人話要報國安?喂 ! 風馬牛不相及喎,要舉報就應該去電訊局或去警署報案甚至乎上書中央嘛,去國安處??主播胆大包天竟然將偉大警員讀錯為警遠,告上法庭輕則罰款十萬,重則被判監禁五年喇,叫加因就以為大乸晒咩,話時話快樂大媽話無跟綠仔不和喎,皆因視后投票比加因之前已經有共識,共識??吓 ! 投票有共識,代表一早已經內定?似足特首選舉一樣喎,就算有共識都唔應該公開踢爆喇大媽媽,成班垃圾演員扮晒驚喜,喊晒口感謝爸爸媽媽乜乜七七,感謝tbb高層比較實際囉,否則高層個細仔點會無啦啦參與旅遊節目製作呀,從古至今一向朝庭有人好辦事喇,咪扮無知喇垃圾係咁先,只係多呾講聲唧,應該唔使坐花廳卦,07大哥報導,係咁先至夠胆扮义燒唧,係事實就無需收回言論囉,仲有一則原來綠仔唔妥D君做高層呀,正常不過喇,呢個位置本應屬係咁先囊中物,點知被件D君截糊,綠仔應該係戥係咁先唔抵唧,哈哈哈哈,你條死全家又自戀,哈哈

發表於 Posted on: 2022-02-10 23:33

封哥
回頂端 / Top
隔離台打造藝人形象極為差劣,Cutter幾隻囡囡初出道,正所謂毛都未出齊就不斷毀壞自家形象,不停拖住男朋友躪出嚟映相,究竟想點乸樣呀,初出茅廬就死慌人地唔知妳有男朋友,跟本上乃自毀嘅行徑,一向粉絲對偶像要有幻想空間,尤其係囡囡,男粉絕對會自動消失得無影無蹤,女粉就必定會感覺妳成日晒命,正一趴街乞人憎,演藝事業極速就玩乸完,日日攬住條仔破地獄去紅磡開show喇死剷,粉絲為何仲要追捧妳呀,比個理由聽聽,靚又唔係好靚,只係懂得跳吓兩板破地獄舞就吔文吔武,吸粉原因只得一個,乃時下年青人咁乸樣不知所謂囉,日日拍拖無問題呀,咪post上社交網站喇,認真乞人憎,遲早被條仔累乸死,前途就係咁先吧,拿拿淋離團咪連累全家㖭呀

發表於 Posted on: 2022-02-11 22:54

封哥
回頂端 / Top
政府顧問團隊在那,係咁先絕對係屎橋專家,盡快聯絡係咁先吧,而家不斷封乜封物,酒樓街市食肆戲院健身室全部封閉,查實完全沒問題,長者及細蚊仔監生將佢地餓死,對死剩種嘅係咁先亦毫無影響,關人忍事,就算全家死絕又有乜問題,係咁先依然笑看人生喎,最嚴重情況下話會考慮封城,哈哈哈哈,簡直笑死街坊,要解決疫情問題查實易如反掌,點解咁都諗唔到呀垃圾,等係咁先傳授秘技給各位廢物喇,封城絕非重點,封鎖消息才是重中之重嘛死剷,利用媒體對外公佈疫情已經全面受控就已輕鬆解決所有問題,所有市民生活如常,跟本百利而無害,當今傳媒力量何等巨大,將所有新聞封鎖就可以喇,呢d咁簡單嘅事都要係咁先教?隨時國家頒個正義市民獎比係咁先㖭呀,tbb幾個甚麼創意官策劃師正一垃圾,毫無突破,係咁先就依然日日創意無限,假如舞台唔係因為疫情被封鎖,係咁先就會推出一個充滿創新思維嘅show,保證史無前例,甚麼少年十虎喎,辛苦痛苦吃苦捱苦七師傅加埋幾隻幼齒白虎咪十虎囉打靶,家in婆婆嗰批秘密武器男團係咪已經攞晒去堆填呀垃圾,tbb跟本上唯一生路只有死馬當活馬醫,不停只懂食必理痛,心臟病癌症就可以痊癒嗎,發神經

發表於 Posted on: 2022-02-12 19:12

封哥
回頂端 / Top
而家娛圈有一樣致命自毀嘅武器,從未有被發現,隔離台就已經開始略懂一二,tbb就依然堅守原則,夠堅持一向是係咁先做人嘅首要條件,故此tbb前途實在無限,哈哈,將係咁先無限封殺多年依然屹立不倒,雖則從每日二千被縮減至每日幾十Viewer,但係咁先保證長期以來一直有人留意係咁先所有言論,全部甚具建設性,被係咁先揶揄嘉許點名的所有垃圾,誰人是可造之材誰人是垃圾渣滓,全數命中,從當初oh加廉及麥包做男一開始,係咁先就已經預測tbb大限將至,不幸而言中,重點係乜鬼呀廢物係咁先,你條打靶硬係要賣關子,咁言歸正傳囉,又言歸正傳??係咁先正一死全家嘅垃圾,係咁先受關注嘅原因查實極為簡單,就係定位夠晒出色,口賤衰格不停自嘲絕對係特色,假如要係咁先扮斯文就真係即時恨揸剷,tbb就下下中正自己死穴,揾古惑仔扮醫生律師,援交囡囡就扮演專業人士,死靚仔就扮英雄大俠定位完全錯誤,近年唯一定位正確就只有大小姐除熟吻,完全入型入格,故此角色極為討好,建議tbb下次揾一批紋身囝囝扮中學生喇打靶,隔離台就個個男生定位得恰到好處,但Cutter班囡囡至今依然係失敗之作,定位明顯有所失調,熟女扮可愛,精甩鞭嘅就要扮懵飲,寸精就要扮謙虛,確實某程度上有點混亂,多留意係咁先發噏風必有得著,下篇再續…………!

發表於 Posted on: 2022-02-15 18:01

封哥
回頂端 / Top
疫情極為嚴峻??係咁先實在大惑不解,因為疫情究竟死左幾多人呀打靶,嚴峻??何謂嚴峻,疫情令大批市民死亡就叫嚴峻,而家一個屈尾十就個個可以躪返屋企喎,咁都叫嚴峻?封邨封乜封物,失業無錢使呀大佬,跟本上打針及聽講食必理痛就可以極速痊癒,班垃圾無啦啦塞爆晒急症室醫院,想點乸樣呀,內地之前有報導將染疫人士困在家中,跟住有人用紅毛泥封住佢地門口,絕對是辦法嘅一種喎,只可惜無封窗戶囉,有空氣進入室內就會有機會感染嘛,香港又話要隔離乜乜七七,最攞命係安排佢地入住酒店及未正式落成嘅屋邨,借問一聲疫情過後,酒店及屋邨是否需要即時炸毀呢,假如有伊波拉患者曾經住過嘅地方,你班垃圾仲敢唔敢搬入去住呀打靶,係咁先就情願瞓通州街公園橋底囉,跟本上小題大做,每人派一萬,跟住限制市民外出一個月,係咁先保證疫情會極速回落,一個月後就大致回復平靜,聘請係咁先做專家顧問喇,成龍話齋中國人係要管嘛

發表於 Posted on: 2022-02-16 17:22

封哥
回頂端 / Top
唉 ! 死一個三歲及死一個一百歲長者就被人大造文章,話疫情乜乜七七呀,唔躪去打針呀七七八八,唔打針唔感染每日同樣會有幾歲細蚊仔及百歲長者逝世喇,何需大驚小怪,幾歲細蚊仔被大人夾生打死都有喇,百歲長者在院舍睇睇吓電視都會無啦啦死左喇,硬係要將佢地上岡上線話皆因疫情關係害死佢地喎,講得出口嘅垃圾就要全家死絕,係咁先已經交帶定身後事,假如無啦啦在家死Q左,就老虎魚蝦蟹叫老婆即時通知傳媒,話係咁先接種左第三針依然猝死左喎,tell me why?唔係話打左第三針就長命百歲咩,吓 ! 係咁先咪混淆視聽喎,無人講過喎,係咁先把口咁賤,只係被天譴,俗稱被天收囉,哈哈哈哈,沒有被五雷轟頂,上天已經善待你條趴街喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-02-16 17:45

封哥
回頂端 / Top
當抗疫大使絕對值得尊重,Murder終於吐氣揚眉出任抗翼大師,呢次真係恭喜你地囉,呢個時候揾Murder,查實已經開始有點過時喎,Where's my after glasses?超級老虎去晒邊度,抗疫大師理所當然要揾tbb班精英喇,Why?個個都似乎發瘟中邪咁乸樣,但件件依然健在喎,幾時輪到你班Murder吔文吔武呀,魷魚娃娃首真實的假話點擊率原來都過四百幾十萬喇,姜包嗰首粉腸粉都只係得四百一十幾萬View,點比呀,係咁先強烈支持魷魚娃娃做抗疫大使,甚至乎叫非非跟冠狀病毒談戀愛㖭呀,唔好成日揾Murder班廢男代言喇,Don't breakin' my heart , wowowowo,狗吠咩趴街係咁先,wowowo,喂 ! 係咁先已經幫由美豬豬助攻喎,仲想點乸樣呀趴街,雖則跳嗰隻舞跳到不知所謂,不停唱不要玻璃心不要玻璃心,查實有否違反國安法都值得懷疑囉

發表於 Posted on: 2022-02-18 19:45

封哥
回頂端 / Top
特首大人確實是市民榜樣,對住自己人就姿勢強硬,無做錯喎,唔係你班木契點會驚呀,對住內地官員就做晒小公主咁樣,亦是正確無誤喎,爸爸媽媽從小就教係咁先對外要謙虛,返屋企才可以發皮四嘛,特首大人執行得近乎完美,係咁先定必會好好學習,街外班垃圾就只會不停對其謾罵,查實從頭到尾佢有乜野做錯,唔啱嘅垃圾就拘捕滅聲伸張正義,係咁先從小老師就教導做人要伸張正義喎,佢有乜做錯,做人要聽教聽話,從小父母已經不斷教導,領導大人亦展現聽教聽話嘅態度,佢有乜做錯,疫情擴散你估佢想呀,關佢乜事,假如係咁先就嚴禁市民外出,宵禁兩星期,疫情保證急劇下跌,所有露宿者晚晚瞓街都未見凍死,而家叫你瞓兩晚就啊吱啊咗,嘈之巴閉,當年二萬五千里長征,冰天雪地士兵們都從未懼怕,而家有公仔麵食仲想點乸樣,使唔使叫大廚煮鮑魚魚翅你地充饑呀趴街,去買幾排必理痛就躪返屋企瞓覺喇,硬係要去急症室被虐,係咁先情願死在家中,都唔想死在醫院門外呀

發表於 Posted on: 2022-02-18 22:40

封哥
回頂端 / Top
疫情似乎緊張,緊張??死十幾人有幾嚴重呢,幾百萬人中死十幾個,何需大驚小怪,無謂再講,係咁先已經打左三針復必泰,又話要檢測?究竟打三針有乜意義,仲要被狗友們恥笑,話係咁先拿拿淋躪去打針,顏面何存,死亡事小,面子尤其緊要,每日被班垃圾親朋戚友揶揄,感覺簡直生不如死,打左三針嘅人士應該某程度上豁免喇,唔打針嘅就應該立即作出拘捕喇,班趴街擺明累全家,係咁先就嚟達人瑞級別亦躪去打針,而家又話要檢測,政府究竟想乸樣,點都要比個交代給係咁先喎,第日假如要打第四針,係咁先就算被判終身監禁都唔去打呀趴街,橫掂都要做檢測喇,打嚟做乜呀廢物

發表於 Posted on: 2022-02-18 22:57

封哥
回頂端 / Top
實在太奇怪太奇怪,係咁先狗友當中,有一家六口子被感染嘅唔係大人,係其中兩名小朋友??Why?其餘嘅兩件大人加一件垃圾工人及另外一名細蚊仔就陰性??點會咁乸樣呀,唯一解釋呢種情況就只有在電影“死神來了"出現過,被死神捕捉到就難逃一劫,否則成家人點會只有兩件細路領野,但而家好似一家六口依然共處一室喎,究竟其餘嗰四件垃圾係咪想試吓感染病毒呀趴街,假如係咁先就即時掉低兩件受感染嘅細蚊仔在家,自己跟老婆就晚晚外出爆房喇,咪連累係咁先被隔離㖭呀,人類一向自生自滅喇,懶Q緊張又要做檢測又要隔離乜乜七七,直接冚家去學做地盤,學吓揸剷技術好過喇,可能會以後恨揸剷呢,哈哈哈哈,自小父母就叫係咁先學一門手藝,而家終於就學到何謂恨揸剷囉,笑爆

發表於 Posted on: 2022-02-20 20:30

封哥
回頂端 / Top
嚴厲譴責嚴厲譴責呀,再講一次,係咁先一向緊貼政府步伐,叫班垃圾去打針,係咁先就當仁不讓第一時間躪去打,其後再呼籲叫市民去打第三針,係咁先又係首批去報名打嘅垃圾,僅次於神級婆婆美女維珍娜,是誰?維珍娜都唔識真係好打有限公司嘅行政總裁,熱太都唔識咩,打完之後以為後顧無憂,點乸知突然又話全民檢測,係咁先好後悔好後悔打左針呀,一班狗友從未打針又係要做檢測,係咁先打齊三針又要去做檢測,何不拘捕係咁先判處極刑好過喇,聽唔聽話都要死,咁係咁先就情願唔聽喇,究竟乜鬼道理呀,仲好似話可能要檢測幾次㖭呀,派支山埃茶直接毒殺係咁先喇,完全違反天命嘅行為,氣上心頭,解決辦法唯有上網睇女神降臨舒緩一下情緒,係咁先似乎精神病又發作啊

發表於 Posted on: 2022-02-20 20:51

封哥
回頂端 / Top
攞命 ! 而家似乎假如一家九口,無番三四件廢物感染,如何面對江東父老咁乸樣,報導中好多人家庭司機呀秘書呀工人呀細蚊仔呀都領野,包括係咁先一衆狗友,家庭內總有成員已經感染,按此道理香港有七百幾萬市民,比例上起碼有三百萬中招喎,隨時隔離鄰舍一家人確診,都唔會有人知佢地領野喎,政府應該立例將已感染嘅家庭,門外強制貼上感染家庭字句提醒鄰居勿近嘛,太恐怖,係咁先唔想死呀,一生願望只係希望可以死在温柔香當中,假如跟BB愛愛中,無啦啦死鬼左,實在太完美吧,你條趴街你死你事,咪連累BB感染㖭呀,國家話要共同富貴嘛,係富裕呀趴街係咁先,哦 ! 掉番轉頭假如BB愛愛中,突然嘔白泡,係咁先即時唔係call白車,係拖佢去垃圾房棄置就算乸數,咪連累係咁先共同嘔泡呀,哈哈哈哈,係咁先情願在醫院門外夾生凍死啊,唔想嘔泡囉,嘔泡會唔靚仔嘛

發表於 Posted on: 2022-02-21 23:08

封哥
回頂端 / Top
喂!大哥,感染會變成無能大俠??唔好咁大整蠱喎,對係咁先來講無得愛愛等同五雷轟頂呀,人生最大樂趣就係愛愛,甚至乎是係咁先唯一生存嘅理由,竟然會變成無能大俠??未知食偉哥可否藥到病除呢,相信總好過食乜鬼菊花膠囊丸喇,究竟邊鬼個話感染會變成無能俠呀,講笑咋嘛,要證明有冇確診,唯有只可去鴨寮街揾Macy姨姨試吓砲,確認一下戰鬥力尚餘多少,否則被BB發現係咁先變成無能俠就大大鑊啊,無能大俠會極速變種成為綠帽俠呀,I'm going to die,有班垃圾即時飛撲出嚟話自己係乜鬼性專家,教人點樣回復雄風,包括嗰個Kol垃圾老五,假如亞日全身赤裸對住你條趴街,即時變性超人喇死剷

發表於 Posted on: 2022-02-22 4:26

封哥
回頂端 / Top
係咁先確實係問題老人,假如係咁先老豆老母要被隔離,叫佢地點算,九十八歲自理能力近乎零,怎麼辦??日日叫佢食杯麵無問題,佢自己食飯能力都沒有,怎麼辦?活死人一樣,how come?唔識用電話無人傾講,怎樣隔離,係咁先七十幾八十都只係勉強應付,九十八歲老母點算??有誰可以解答,係咁先可否跟佢一齊死呢,老豆老母得一個,要夾生將佢地整死??等佢安樂地在家等死好過,送佢地去隔離營等同送佢地入地獄一乸樣呀趴街,係咁先到時就必定恨揸剷,到時誰人可以救命,是否要致電防止自殺會尋求協助呢

發表於 Posted on: 2022-02-22 19:55

封哥
回頂端 / Top
人人自危,個個驚中招,中招完全無問題,最驚只係中左招都唔知,仲要日日返工周圍傳染,究竟怎樣可以減低傳播率,係咁先一個月前已經獻計唯一切斷傳播途徑就只有封城一個月,唔準市民外出,派一萬五千蚊頂住一個月嘅開支,保證一個月後疫情即時大幅下降,另外市民最大開支乃水電媒差餉,免繳費一年就已經可以暫緩燃眉之急,凍結租金已經算幫忙,跟本上無需免租乜乜七七,係咁先對政府已算大仁大義吧,最重要照顧好老人及細蚊仔先喇,後生仔女捱得到,長者及細路頂唔順呀,要佢地排幾個鐘頭隊做檢測,等同排隊進入地獄一乸樣,跟本上係謀殺長者呀趴街

發表於 Posted on: 2022-02-23 2:30

封哥
回頂端 / Top