tvb.com

tvb.com

跪低

真係無陰公,剛剛進入07大哥網頁睇吓有乜新聞,發現澳門之友輸泳竟然在節目巡禮趴街杏加檸??係自己腳軟定係被人搞到腳軟呀,被人搞到腳軟意思係工作不斷,被工作人員勞役至腳軟咋,咪亂解讀呀,否則被人告上法庭,係咁先就大濟啊,最令係咁先悲傷嘅畫面,係tbb大部分垃圾,係咁先亦不認識,係咁先已經講過多次,全港有多少市民知道BB嘅正確中文名字,話晒係公司女一喎,連名字亦未被知悉,唉!實在悲哀,係咁先想做一個調查,究竟有多少人寫得出乾屍dd嘅中文名字,係咁先可以用性命擔保,會有五十巴仙嘅人士,會寫錯其名字囉,唔信嘅話,即時問吓家中各人,請寫出乾屍嘅中文名字,係咁先保證會有一半人會寫錯囉,撈左半個世紀連名字亦被人寫錯,絕對愧對黨國呀

發表於 Posted on: 2022-05-27 3:11

封哥
帖數 Posts: 3963
回頂端 / Top
兄弟嘅功能又可以出動,幾件垃圾斬死一個人,真係有人會諗住可以逍遙法外,無讀過書嘅垃圾確實天真,幾個人斬死一個,有邊個廢物會扮有型躪出嚟話係自己做,斬人當時可能會感覺好乸有型,過後就要做過街老鼠,唉!有那個所謂大佬會包庇一件垃圾細佬殺人呀,兄弟唯一嘅功能要盡力顯示喇,乜功能呀打靶係咁先,講過無數次兄弟係用來出賣嘛,朋友就係用作利用呀,講幾千次都仲唔明,篤灰揾件替死鬼出嚟認左佢喇,睇電影讀完十幾年大學就可以畢業,又可重新做人嘛,查實古惑仔玩到殺人,天王老祖都幫佢唔到喇死剷,有好人唔做,走去斬人喎,斬死跟斬傷完全兩碼子事,佢大佬無教咩,注定無晒前途,前途??借問一聲做古惑仔會有乜前途,仲係一個殺人嘅古惑仔,查實殺人容易定係自殺容易呢,心理學課題啊

發表於 Posted on: 2022-05-27 17:05

封哥
回頂端 / Top
07大哥呀,再叫聲你做大佬,踩Cutter班垃圾,係咁先差不多已經注冊咁滯呀,唱歌走音事少,Hea跳及面和心不和才是焦點所在嘛,唔知去軒公演唱會表演有否唔知醒遲到?有否又唔舒服突然缺席呀,放心有得上紅館表演,就算全家突然消失亦唔會爽約喎,甚麼姨媽到呀,好眼瞓呀,肚痾呀,生暗瘡呀,通通同我走開,咪阻住亞姐發財,難明為何會揾佢地做嘉賓呀,係咁先期待魷魚談戀愛及翻版加欣嘛,在紅館唱真心的假話,死都談戀愛及勿碎玻璃心,實在太興奮吧,但Cutter班垃圾在Utipe點擊率卻超高喎,幾小時就超過廿萬喎,天理難容,班垃圾網民睇乜鬼野呀,睇一班互相攻擊兼唔識唱歌嘅囡囡表演??你地係咪腦智障啊,係咁先情願睇內地音樂節目喇,高質專業,話時話係咁先每年最期待就係內地春晚節目囉,一班表演者化濃妝飈高音,好好睇呀,真係?絕無謊言,哈哈

發表於 Posted on: 2022-05-27 18:47

封哥
回頂端 / Top
究竟嗰個法國女人做乜乸野呀,自以為是當正自己係大明星??出席影展可以用body周圍撞人咩死剷,算佢好彩,假如撞到嗰個係中國同胞,法國Airbus嘅商業合約隨時立即告吹,咁乸大胆周9圍撞人,原因只得兩個,一就係條法國臭芫茜係盲人一名,二就係擺明種族歧視喇,假如被撞嘅係美帝人馬,相信條打靶即時跪地求饒呀,查實韓國女演員IU算老幾呀,撞你要睇通勝擇日嗎,相信IU內心實在極為氣憤,但竟然以招牌笑容面對尷尬場面,值得一讚的,假如係咁先就即時兜巴星嗰個法國婆喇,吐口水及撕爛佢件外衣就小不免吧,假如被內地同胞發現有人欺侮我地中國同胞,當晚個法國婆隨時就已經遭遇不幸吧,不幸是否代表會被咒罵咋,喂!同胞們通常講就天下無敵,做就有心無力喎,重型武器似乎就係通街打咀砲嘛,哈哈哈哈,但係咁先又有一點奇怪,IU唔係一向有件大叔做保鏢咩,竟然失蹤護主不力喎,炒得喇

發表於 Posted on: 2022-05-28 0:17

封哥
回頂端 / Top
跟富婆結婚,男方當晚被形容哭喪咁嘅面口,嫁妝得嗰九百五十萬,點乸樣笑得出口呀,已經包晒豪宅汽車退休基金乜乜七七,豪宅??毫宅咋嘛,二百萬就叫豪宅?掉於人前喎,係咁先實在要為男方平反,哭喪咁嘅口面,原因有幾個可能性,其一禮金太少吧,其二男方個樣天生就死老豆咁乸樣,佢何來有錯?其三當晚食物中毒肚痾,碗蟹肉伊麵用左死老鼠烹調,上吐下瀉後仲點笑得出呀打靶,第四 : 佢個真正寶貝可能係姊妹團當中其中一員,假如係咁先要結婚,伴娘係嬰兒寶貝,隨時即時跑入廚房問大廚借把菜刀割脈自殘㖭呀,第五可能婚前一晚外出嫖妓無戴上避彈袋,怕染上性病傳染給老婆呢,男方表情管理上已經發揮得不俗,頗為穩定吧,媒體硬係要小事化大,係咁先認為新娘樣子表現得極為甜蜜幸福喎,係咁先只有一點有少少疑惑,乜鬼呀,新娘子究竟係大肚定係肚上生腫瘤呢,點解個Body咁乸大嘅,問心嗰句新娘樣子不太差喎,在AV界有一定市場啊,例如翔田千里姨姨一樣嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-05-28 19:36

封哥
回頂端 / Top
今日焦點新聞當然係歐聯決賽喇,唔該內地媒體爭爭氣,全球嘅焦點足球賽事跟本全部在祖國內,被大肆報導今晚歐聯決賽,想點乸樣呀,係咁先呼籲內地政府今晚必定要封網,嚴禁一班打靶網民無限上傳即時賽事嘅過程,給予幾億垃圾網民免費收看壞國嘅廢物足球,成何體統,查實係咁先嚴厲譴責tbb為何不播放中超中甲嘅足球比賽,係咁先想睇吓如何踩人心口呀兜頭踢呀,如何可以將球場變為格鬥場呀,諸如此類嘅賽事,壞國嘅足球賽事最叻就教人如何吐口水呀,詐死博罰球呀,最令係咁先疑惑就係一衆內地違法播放賽事嘅網民,播放足球賽事嘅評述員總是粗口淫語滿天飛,時不時就話點球點球越位越位,老點多d囉,總之球員一跌落地就點球,哈哈哈哈,一入禁區就越位,國足球員就永遠不會犯規的,哈哈哈哈,係咁先建議何不用科技令到偉大祖國奪得世界盃呢,現今電腦特技必定可以做得到喎,北韓可以,為何偉大祖國不可呢?

發表於 Posted on: 2022-05-28 21:57

封哥
回頂端 / Top
洗淨風究竟係邊位,乜水呀,粉絲批評軒公演唱會為何唔邀請呢條乜鬼風做表演嘉賓,問題一: 粉絲??問題二: 假如邀請呢件濕鼠做嘉賓,等同係咁先亦可以參與人大會議同一道理,何德何能呀呢件垃圾,軒公起碼九成粉絲亦唔知呢件濕鼠是乜水喇,係咁先簡直連其名字亦聞所未聞,邀請佢?佢老豆是否與金上大人係親屬,為何要邀請佢,百思不解,昨晚係咁先已經詢問為何唔邀請魷魚談戀愛及翻版加欣呢,點知今日竟然有垃圾批評軒公為何唔邀請乜鬼風做嘉賓,哈哈哈哈,正名係咪叫發酒瘋呀,最大惑不解就係竟然有粉絲??粉絲是否住在黑龍江邊境或西藏嘅西邊呀,或是來自冥界呢,世上真係無奇不有

發表於 Posted on: 2022-05-28 22:49

封哥
回頂端 / Top
吹雞就要做野,兄弟殺人,其他兄弟責任上當然要篤灰喇,俗稱送禮嘛,極速拘捕六人,感謝中央,在中國領土上殺人,似乎從未試過有人可以走甩,只要一吹雞話要揾人交代,有誰夠胆抗命,查實集體殺一個人,邊個罪名會是最重呢,主謀?刀手?主謀可能得一個,刀手可能有幾個喎,誰人送上致命一刀,又有誰會知或自認係自己呢?究竟如何定罪呢,希望傳媒可以繼續跟進報導,係咁先真係好想知判決如何呀 ; 另外一單浸死小孩嘅新聞,係咁先有兩點提問,救生員話聽唔到有人叫救命??借問一個就嚟被水浸死嘅人,如何可以叫救命呢?豪宅泳池面積不會太大人數亦唔會太多,有兩個救生員可以唔知有兩個小孩同時浸親??似乎說不上吧,有點詭異,第三豪宅個泳池如何處理,往後仲會有住客夠胆去游水嗎?會否有人仲會帶小朋友去游水呢?要否在泳池打齋超度,樓價會否被下調呢,咁多問題呀你條打靶係咁先,你自了斷去地府問吓囉垃圾,對不起求知慾太強吧,老師講過話唔清楚就要發問嘛

發表於 Posted on: 2022-05-29 20:38

封哥
回頂端 / Top
我的解放日記好睇到核爆級,編劇個腦究竟甚麼構造,劇集看似沉悶到宇宙大爆炸咁乸樣,每句說話每個場面寓意極深,高手之中嘅高手,只不過係咁先始終喜歡看tbb廢劇囉,為何?廢人睇廢劇乃正常不過嘅行為嘛,韓劇每月亦有新劇推出,係咁先極為疑惑題材何來,你又唔好理,當中總有某些好鬼好睇喎,劇情悶爆但會感覺好睇,Why?tell me why?但係咁先可以保證有好多垃圾會睇唔明囉,某些情節事實上頗難理解的;最後要嚴厲譴責軒公演唱會,邀請幾件Murder菊花男及Cutter去做嘉賓,嗰個乜鬼瘋呢,魷魚談戀愛呢?tbb顏面何存,抵制雪藏軒公,刻不容緩,當tbb無料到?本來會邀請佢參與獎門人拍攝,而家妙想天開吧,獎門人查實秘密武器必定係一班幼齒著三點式出場,講過無數次幼齒市場永遠高開啊,皆因夠晒新鮮嘛,只不過係咁先一向只鍾情於嬰兒寶貝一個囉,有人透露係咁先現今方向極為正確,不斷討好內地文化,唱衰壞國,將BB更改為叫嬰兒寶貝,思想正確無誤,喂!呢種係咪俗稱叫屎勿心鬼或擦鞋狗呀,假如做狗可以暢所欲言,就算做生滋狗又如何,暢所欲言??只會夢遺時才會發生呀打靶係咁先

發表於 Posted on: 2022-05-30 20:59

封哥
回頂端 / Top
借問一聲假如一個貌似妓女嘅人去參加私人聚會,俗稱開P,剛巧遇上偉大警隊查牌,據係咁先理解,各人理應即時收嗲聽從警察指示,假如仲要招9積積攞電話出嚟打呀,仲要不停駁咀呀,又照鏡又乜又七,今時今日就算即時兜巴星佢Q佢,亦只是等同替天行道喇,又揾律師乜乜七七,二話不說就拘捕佢返警署拘留四十八小時吧,兼告佢阻差辦公喇,假如當日暴亂時期,暴徒夠胆話打電話揾律師啊吱啊咗,你估後果會如何,呢件臭雞行為上擺明挑戰警方執法尺度,在國安法保障底下,豈可被個貌似妓女嘅女人當場說三道四,仲要攞尾彩話要投訴警方,哈哈,so sorry,贈佢四字珍言,後果自負,當今時勢竟然公然挑釁警方實力,盡快起佢底告佢從事非法勾當吧,參加呢類派對嘅人馬,背景不言而喻,警方豈容被你班垃圾玩弄啊,當今時勢挑釁警權實在天理難容,等同問地獄使者,Where's the heaven?同一道理,係咁先極為氣憤,金上大人今日亦公開嘉許未來特首愛國愛黨,呢個女子是否想挑釁黨國實力呀

發表於 Posted on: 2022-05-31 2:33

封哥
回頂端 / Top
感謝政府放Murder一馬??班菊花男查實顏面何存,一衆老柴有份參與,平均年齡值被調低,多得魷魚參與其中,七十二加十六等如八十八,除二亦只係四十四,絕對要感謝主,你件係咁先究竟係咪腦智障呀,就算72+16+65+50再除以4,亦50喇,焦點係有一個十六歲幼齒拉低平均值嘛,係咁先做過統計,Murder班菊花男平均值係27,Cutter班醜女平均值亦大約25,查實致命傷係有件35歲熟女混在其中,班長者首歌應該改名為'老'囉,唔係'前'喎,長者們再前就係靚次伯小明星任白之類嘅前輩,前???是否代表前進定係前路茫茫啊,講清楚少少好喎,假如被某些垃圾誤導解釋,隨時有違國安法啊,係咁先之前已經講過多次,唔該唔好再提獅子山下喇,係七十年代劇集啊,甚麼獅子山精神,借問一聲,到2058是否依然用獅子山精神呢條橋啊,係咁先建議何不用四十年代抗日口號做主題好過喇,係咁先要點醒各位,而家係金上大人思維遠大於獅子山精神,再講獅子山精神就要死全家或判無期徒刑吧

發表於 Posted on: 2022-05-31 19:27

封哥
回頂端 / Top
乾屍dd每日嘅話題事實跟到係咁先好貼喎,係咁先每日嘅題目定必被一堆垃圾作為參考項目,等同Kol廢五竟然日日抄襲別人主題就當做自己新聞,係標題內容亦抄到十足十呀打靶佬,查實關佢乜事,呢條趴街幕後團隊為何許人,跟本不言而喻,擺明佢係外部嘅一隻棋子,一日七八條新聞嘅內容,有腦都知無可能一個垃圾可以做得到,神棍嘅特質吧,日日照稿讀,下次揾係咁先合作好過喇,係咁先日日新鮮,腦筋又可以急轉彎,從未做過乞兒,每日叫人pay床pay床,play你條女上床咩垃圾,佢條女近期口風似乎有所改變,相信距離分手日子不遠矣,奉勸希希盡快吐現速逃吧,呢條趴街又話識警司又話識大律師,係咁先就只識按摩技師及唐二樓嘅詩詩咋,又話要控告別人乜乜七七,恐嚇就大於一切,係咁先最驚反而係被技師用龍爪手'打'到口吐白沫或被詩詩用咀吹到爆炸囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-05-31 20:20

封哥
回頂端 / Top
問題老人又要出場,可愛定義究竟係乜Q?人叫教主,妳件魷魚竟然又被稱為教主,仲要係可愛嗰隻,哈哈哈哈,既然咁可愛甜美,一衆富豪要準備就緒喎,你條打靶係咁先又說三道四,成日話一衆富豪準備開餐,喂!幾時輪到富豪出手呀,當領導們或一衆富三代無料到嗎,鮮肉一件,個個等飲頭啖湯嘛,借問一聲各位垃圾,你地情願飲鮑魚花膠海參湯或是菜乾煲瘦肉呀,話時話,對係咁先來講,魷魚只屬於招牌例湯咋喎,完全唔啱口味,味精太重,喂!問題在你係咁先自己咋喎,據調查顯示魷魚乃極受歡迎藝人之一,極受歡迎?廣東人口餘億,近期似乎起碼有幾千萬廢物認識佢喎,乃毫無疑問的,近期係咁先嘅精神病似乎越見嚴重,某些說話只會夢遺才會講得出口,魷魚唯一值得嘉許就係扮儍嘅態度扮得極為稱職囉,情況等同Cutter一班醜女,奇形怪狀,扮乸晒專業無知,實際上各懷鬼胎,查實討厭至極,係咁先事實上已經對佢地徹底放棄,新鮮藝人太造作就等如宣布即時死亡,過往有邊個垃圾藝人,造作但又可以紅透半邊天呢,請賜教

發表於 Posted on: 2022-05-31 23:36

封哥
回頂端 / Top
總有問題百思不解,又有事請教各位垃圾網民,處方藥物屬禁藥究竟是否違法,處方藥物喎,經醫生審核喎,當年醫生幫係咁先打嗎啡止痛,係咁先是否需要坐監?前夫指控前妻服食違禁嘅處方藥物,究竟係媒體主編寫錯定係前夫精神病發作呀,據係咁先認知,好多抗抑鬱藥物或是安眠藥鎮靜劑亦是違禁藥物喎,按道理係咁先嘅精神病院友咪要全部入獄?係咁先長期要食精神科藥物乃不爭事實,究竟係咁先是否違法呢?難明 ; 仲有一單Case,相信係咁先確實危在旦夕,聽講老作批評參選港姐嘅囡囡似豬扒就收律師信?喂 ! 大佬呀,係咁先不斷批評網民為垃圾廢物已經幾年,按道理係咁先咪要被判終身監禁?無需發律師信隨時已被判死刑喎,批評tbb劇集為廢劇又係誹謗罪喎,以前係咁先跟同囚嘅院友反映過,呢世人乜鬼都已經試過,唯獨未嘗牢獄之災,有件院友話住精神病院已經是一種監禁喎,等同入獄,唔係喎,係咁先入住精神病院時期,日日用番梘沖涼亦安然無恙,但電影上就指出假如入獄就千祈唔好搽番梘落屎勿心喎,經過一番思考,問心嗰句,精神病院查實更為危險至真,皆因班院友痴乸線嘛,但以係咁先以往嘅住院經驗,結論係精神病院嘅院友,某些思維比起所謂嘅正常人更為清晰啊,腦筋實在非同小可的,最搞笑反而有個病房亞Sir日日拉二胡,絕對係精神虐待囉,哈哈哈哈,以上言論全為事實嘅全部,並非虛構

發表於 Posted on: 2022-06-01 2:14

封哥
回頂端 / Top
係咁先近期懷疑究竟係咪有批垃圾借係咁先把口,不平則鳴呀,把口??寫廢話咋喎,但似乎絕對反映現實囉,近日某些娛樂新聞簡直震撼係咁先神經,收音師被投訴性滋擾,大佬呀,呢類行為只得一個收音師被投訴?收音師實在無辜,成為代罪羔羊,通行都知呢種係規矩呀,係咁先呢幾年講到口都生Cancer,做得娛圈戲行,囡囡一早預左應該準備就緒喎,工作中掂吓都被投訴?Why? 遊戲節目男女玩到攬住周地碌就合法?為加強節目效果就無得投訴?乜道理,按道理節目中直接使用龍爪手,不停彈低音結他咁嘅手指movement 亦屬合法喎,鏡頭後就違法,鏡頭前就合法嗎?話時話鏡頭後亦可合法喎,視乎幕後人員是誰囉,只係一名收音師喎,條趴街死梗喇,何謂殺雞儆猴,誰是雞誰是猴呀,視乎情況而定囉,吓吓吓,在此想諮詢一下嬰兒寶貝,假如發生在自己身上會點做呢,係咁先估計佢會欣然接受囉,上位時期就算被即埸開餐亦欣然面對喇亞女,一線嘅專業女星就要表現專業,只有茄喱啡才會說三道四吧,試吓係咁先在電視城用眼睛非禮一下其求一個靚靚妹豬,相信即時被判終身監禁或被判死刑㖭啊

發表於 Posted on: 2022-06-01 18:49

封哥
回頂端 / Top
而家d媒體越來越無聊,一個tbb演員讀過邊間小學中學亦被大肆報道,究竟讀邊間學校跟做一個演員有何關係,有乜新聞價值,知悉當年嘅天皇巨星有否讀過書又如何,金上大人當年在邊間書院讀過書反而尚有新聞價值囉,一個普通演員被媒體大造文章在邊間小學畢業,哈哈哈哈,係咁先真係想死呀,大哥呀,放過所有垃圾讀者喇,日日要被係咁先謾罵完至安樂嗎,編輯人員究竟出身何處,係咁先反而極有興趣暸解一下,咁嘅水平竟然可以生存在國家級嘅新聞機構?不知道何謂反省嗎,做新聞之前真係沒有首先考慮新聞價值咩,加上係娛樂新聞咋喎,簡直亂Q咁嚟囉,相信係咁先嘅言論更為有趣味性啊,讀過邊間小學??come on,killing me pls.,,對不起應該轉為'來吧,請殺了我吧',今日又再講popo wong少女味十足,極為可愛,講得出口嘅,跟本上等同顛覆國家政權一樣,完全捏造事實,查實對一個萬人景仰長者是一種侮辱囉,有邊個有文化嘅人會形容一個七十幾歲嘅親戚,好可愛呀好有少女味道呀,長者應該被形容為越見高貴及很有文藝氣色嘛,編輯人員是否要接受精神病治療較為合適呢

發表於 Posted on: 2022-06-02 2:07

封哥
回頂端 / Top
簡直係戲劇橋段,有件不知名年青怪物,俗稱廢青,借問一聲究竟佢想從三十七樓爬落邊乸度,奇怪在爬到三樓就被救援,三樓被救回?係咁先再次大惑不解,已經爬到三樓,尚有兩層就到地面,救援??諗到係咁先腦血管爆裂咁滯亦不太明白,理應堅持爬到落到地面才叫有些小成就嘛,到三樓就放棄?唔該揾人拿拿淋比首豪仔嘅'請堅持'佢聽吓喇,假如可以從三十七樓爬到地面就屬英雄本色,到三樓就放棄代表思想未能堅持到最後,思想嚴重不正確,要去再教育營磨練一下意志才可吧,按道理呢件廢青體能上理應極為優秀,假如派遣佢去打仗,餓幾日亦未必會餓死啊,只不過做人太容易放棄,就直接棄械投降,愧對國家喎,跟係咁先學習何謂堅持仲實際少少吧,在討論區堅持幾年依然毅屹立不倒呀

發表於 Posted on: 2022-06-02 16:57

封哥
回頂端 / Top
每日以揼石仔形式捱到三十萬View,在言論嚴重被打壓情況底下,相信亦是現今一群廢青嘅榜樣吧,你條垃圾日日自吹自擂,絕對係一名思覺失調嘅精神病患者,甚麼嬰兒寶貝之類嘅垃圾,真係當正係自己條妞咁乸樣,有人估計係咁先必然係一名已經死全家之士或者老婆被人強暴後,受盡打擊才會胡言亂語嘅打靶,開埸白完畢,言歸正傳,哈哈哈哈,喂 ! 老作擺明挑戰tbb喎,選小姐竟然去踩埸?應該係小姐選舉呀打靶佬,選小姐你估夜總會咩,接晒律師信依然故我,借問呢件廢物一聲究竟知否個死字點寫,人地選漂亮小姐,佢竟然話人地係豬扒,牛津畢業,應該副修一科how to tell a lie嘛,豬扒可否改為豬豬妹呢,形容詞就變可愛得多嘛,重點追問一下佢究竟讀邊間小學呀,小學??係呀,經過07大哥嘅教導,最緊要首先查出佢係邊間小學畢業囉,咁無品嘅,話人係豬扒?小學老師無教何謂禮貌咩

發表於 Posted on: 2022-06-02 17:35

封哥
回頂端 / Top
29歲智媛已經被媒體形容為凍齡美女,廿九歲咋喎,用凍齡嘅字眼究竟是否有點過份呀,七十四歲可以被形容為可愛少女,廿九歲就形容為凍齡容貌,證明香港媒體嘅文化水平已嚴重下降,毫無獨立思考能力,獨立?思考?相信係咁先已違反國安法吧,獨立係禁語嚟呀,思考上只要跟隨金上大人思維就得喇,怎可以有個人思考呀,查實教育局有否考慮聘請係咁先做專業顧問呢,兩年前係咁先已重點提出只要從教育制度入手及監控司法得宜就安寢無憂,終於又被係咁先言中,tbb查實已經不斷採納係咁先嘅建議,只不過實在病入膏肓,難以拯救吧,假如六七年前tbb就採用係咁先嘅非建設性建議,今日就唔使得番十幾點收視喇,一大班老柴慘害tbb,故步自封,造成今日淒慘局面囉,今時今日才起用寶貝,早於三四年前,係咁先已不斷點提呢個妹妹,tbb必定接收到的,查實寶貝理應對係咁先作出感謝及深切問候,俗稱深侯,只不過佢似乎係一名反骨囡囡囉,再次作出預言,寶貝總有一日會撤回日本工作啊,乜工作呀,當然係AV女優喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-06-03 4:53

封哥
回頂端 / Top
係咁先已經講過百次以上,凡事無人證無物證就只會口同鼻嗌,你有你講,我有我話,假如係咁先被Macy姨姨投訴成日眼昅昅有非禮之嫌,係咁先亦可以話佢眼光極具挑逗性喎,只在於法庭相信邊乸個,按道理服裝設計師可以日日被人投訴性騷擾,皆因需要無限觸碰女士身體幫手整理衣飾嘛,隨時會掂到敏感部位,咁就被投訴非禮,可以嗎,某些時裝是完全打開胸口部位,所有觀眾們會否被檢控集體非禮呢,望望望望乜鬼野,告你性騷擾㖭呀,同一道理喎,據係咁先認知,公開表演時間,大部收音器材係掛在腰背位置,收音師必會碰到敏感部位的,應該如何處理,假如係咁先被安排為表演者安裝隨身嘅音響器材,是否應該立即辭職避嫌?否則隨時被控告性騷擾喎,被女士投訴心甘命扺,假如被男士投訴,係咁先會含恨而終喎,被誣衊性騷擾男士,愧對祖國人民及黨嘅名聲啊,最重要係愧對嬰兒寶貝嘛

發表於 Posted on: 2022-06-03 19:28

封哥
回頂端 / Top
佢媽咪嗰d料理實在太好味,抵佢長期被人稱為料理媽咪,今日條廢物突然跟係咁先講,話佢自己似乎有潔癖,何以見得呢,佢話近日好鐘意成日沖涼洗手喎,借問一聲伯母而家做乜,係咁先想當面深切問候佢媽咪一下,洗手沖涼就代表有潔癖?等同有條廢物曾經對係咁先講,話好崇拜好佩服自己喎,借問一聲有乜鬼事值得佩服自己呢,原來懂得照顧自己就係一種榮耀喎,哈哈,做人唔係應該被別人崇拜及被人佩服嘅咩,自己佩服自己?等同普驚非常佩服自己同一道理咋喎,講得出口嘅呢條垃圾狗友實在要全家死絕,似乎極度自戀,查實極為自卑囉,別人從未對其有任何敬佩嘅態度,唯有自己佩服自己,哈哈哈哈,再次殺死係咁先吧,呢條廢物認真值得係咁先欽敬,哈哈,仲要係硬欽敬㖭呀,哈哈哈哈,潔癖喎

發表於 Posted on: 2022-06-03 21:02

封哥
回頂端 / Top
今晚有個Kol話時代進步,體罰應該被淘汰,哈哈,進步或是退步呢,數千年戰爭不斷殺人無數,時代進步理應結束殺戮,現今大殺傷力武器卻與日俱增,而家竟然話體罰要被淘汰?體罰等同對小朋友人生嘅一種鞭策,學懂如何反省,學懂分辨是非曲直,學懂以後如何可以保護自己,加強自我分析能力,淘汰體罰??子女責任以後由父母來承擔囉,不論打劫強姦非禮加入社團,班細路亦可當作理所當然嘅行為?總之係咁先認為小朋友唔啱就要打,在公衆場所嘈之巴閉嘅就要打,對老師無禮嘅又係要打,對金上大人不敬嘅,甚至乎要即時槍斃,咁就係國民教育喇,同個細蚊仔講道理?道理就等如認同小朋友繼續放肆吧,倒亂吧,暴動吧,放棄體罰嘅言論絕對天理不容,係咁先再講一次,只要唔打死就必定屬於合法,在公衆場所再嘈就兜巴星吧,報警??就算告上國際法庭就屬合法呀,為小朋友前途著想就要打

發表於 Posted on: 2022-06-04 2:40

封哥
回頂端 / Top
有人詢問係咁先如何將謊言變成事實,唉吔,跟本上情況等同男團Murder咁乸樣,最大殺傷力武器必然係時間喇,過多三幾年誰是Murder成員,相信所有野亦已煙消雲散,年年悼念活動都唔知為乜,三十幾年前大量廢物尚未出生,查實有乜好悼念,試問一下三十幾歲以下嘅垃圾,究竟認唔認識誰是學生王子鄧光榮,知否歌手薰妮是誰人,係咁先保證唔會超過5%嘅垃圾青年會知道囉,今日可以試下將幾十年前嘅連環殺人兇手,說成為大慈善家,三幾十年後隨時已變成事實喇,何謂洗爆腦袋,呢種已經絕對係最佳實驗,除非幾十年後有人詢問係咁先究竟係乜人,廢物垃圾一名囉,此乃千古不變嘅事實嘛,絕對無人會講係咁先是善長人翁囉

發表於 Posted on: 2022-06-04 18:25

封哥
回頂端 / Top
係咁先似乎先知一樣,侏羅紀公園12345,蜘蛛俠12345,黑超特警123同埋嗰套乜鬼時速.........789,無限重温,理由應該實在太好睇吧,係咁先簡直可以完美演繹戲內角色,借問一聲tbb究竟有無搜購其他千年過期舊西影片呢,只不過公司一向態度頗為堅毅,何不大量內購祖國劇集在明珠台播放呢,為何總要播放陳舊老西影片,明珠台嘅功能究竟係乜鬼,直接封閉個鬼佬台,改名稱為祖國閃爍台好過喇,翡翠台就改稱為人民光輝台喇,重新開設一個頻道學習黨嘅精神及金上大人嘅話語更為實際,叫共映台吧,做人要無限創新嘛,思維就恒久不可變,有矛盾及有些小難度喎係咁先,即是代表要創新,但思維要夠堅持?係咁先有少少無所適從囉

發表於 Posted on: 2022-06-04 19:47

封哥
回頂端 / Top
心臟病王子去食店拍攝網台節目,批評食店嘅食物水準,為何不可,之前有個網台節目,好似叫乜西之美食家之類,每次去不同食店狠批食物質素,網上極受歡迎喎,食肆老闆亦甚為喜歡嗰位主持人,免費幫食店宣傳嘛,老闆們何樂而不為,而家竟然有條廢物老細話要告心臟病王子無理批評?哈哈,係咪要係咁先出手教訓一下條廢物,係咁先屋邨嗰間粉麵店被係咁先批評過後,生意即時變成死寂,係咁先只不過反映事實,話佢d牛腩係瘦肉湯渣之嘛,生意即時一落千丈,食物質素怎可以隱瞞大衆,唔通煮堆垃圾出嚟亦要話好好食嗎,食豬潤麵間舖頭被網紅批評好似食洗衣粉豬潤咁乸樣,其生意卻沒有大幅下降喎,反之有幫手宣傳之效,證明甚麼?食物質素總可各有所需,有人鐘意食洗衣粉亦有人鐘意飲濃烈洗潔'精',有何問題,口味不同嘛,只可嘉許不可批評?懷疑間店舖是否國營企業,只可稱讚不可批評呀?假如係咁先開食肆,定必邀請一班狠毒嘅Kol來品評一下食物質素,無限批評等同有無限免費宣傳嘅機會,橫掂班垃圾食客日日都食屎痾飯喇,越難食就越受歡迎㖭呀,做生意就係咁乸樣喇,等同係咁先日日瀨屎,依然好多蒼蠅喜歡聞囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-06-05 20:08

封哥
回頂端 / Top