tvb.com

tvb.com

跪低

昨晚女子歐洲國家杯,法國果然贏荷蘭入四強,又被係咁先預測中埋,下場對德國女足,I'm so sorry,盡快買定機票回法國吧,對住今屆係咁先鍾愛嘅德國隊,注定又無乜運行,執定包袱,班法國女足要打到加時至贏,體能上必定輸蝕,德國女足以逸待勞,加上實力強勁,馬會又將會送錢比係咁先洗,唉 ! 離巢妹仔話無錢洗,今屆去馬會投注德國隊已經贏到開巷喇,點會無錢洗呀,隔離屋梁太感激到係咁先以身相許咁滯,無啦啦又多一個月家用喎,喂 ! 係咁先唔係妳老公都有家用發放,認真值得以身相許囉,哈哈哈哈,下場四強賽事德國隊必定會有1.65倍或以上,之前已經透露會投注2500蚊德國隊會進級決賽,假如入到決賽,係咁先保證成副身家買落去投注德國隊捧盃呀,你批垃圾盡快集氣打殘係咁先喇唔該,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-24 16:06

封哥
帖數 Posts: 3956
回頂端 / Top
喂!馬會究竟是否水浸,每日不停派錢喎,今日竟然開盤日本讓偉大祖國三球,三球??你真係當中國隊係水魚嗎,定係魚腩球隊呀打靶,有2.1倍,2.1倍呀大佬,係咁先當然不甘後人作出投注喇,老虎魚蝦蟹都買過關喇,今晚過左落西甲球隊富明尼斯對紅牛嗰場,主勝或和波都已經可以平安收錢,到時隔離屋梁太太隨時爬過嚟強吻係咁先㖭呀,三點開波,各位垃圾今晚又要睇住係咁先示威,唉!實在無奈,主勝1.78及和波就3.3倍,假如和波係咁先又發達呀2.1×3.3,和味過食和味龍呀

發表於 Posted on: 2022-07-24 20:25

封哥
回頂端 / Top
微訊究竟係咪整蠱專家,笑到係咁先斷氣咁滯,視頻顯示港警在街頭抄牌,播放著老林嗰首真的漢子,哈哈哈哈,大佬呀笑到係咁先差d無命,原來抄牌就係真的漢子,咪玩喇微訊大佬,應該播放無奈嘛,假如食環票控小販係咪要配上蒙著咀說砌你呢,哈哈哈哈,微訊實在太可愛呀 ; 係咁先一直有個問題,內地班狗眼看人低嘅富貴親戚亦未能解答,近期係咁先好喜歡睇車禍片段,駕駛電動摩托嘅垃圾,究竟要否戴頭盔,有人戴但好多垃圾亦無戴啊,以及一輛電動摩托究竟可以坐幾多件垃圾,有三個甚至乎有時四個,最有趣係兩個大人中間夾住一件細蚊仔背脊再孭一個BB,哈哈哈哈,耍雜技一樣,最好睇就係一家三口被車輛炒飛,旁邊嘅路人似乎遇上平常事咁乸樣,非常搞笑,尤其某些畫面有大貨車將人卷入地底,個垃圾竟然可以自己從車底爬番出嚟呀,how come??但一點肯定,就係被撞到飛天紅豬俠嗰d廢物,無可能仲好似tbb劇集咁乸樣,講一大堆廢話都唔死囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-24 23:25

封哥
回頂端 / Top
而家d垃圾確實胆大包天,官方頒獎典禮竟然唔出席??胆大包天?有乜問題呀,假如色胆包天就天理不容唧,係咁先從小就被教育做人要胆大心細嘛,尤其溝女嘅態度此乃絕對正確,缺席官方頒獎典禮偉大嘅中央領導必需要作出嚴懲吧,下年強制呢班反骨歌手參加春晚表演,指派佢地去湖南湖北黑龍江一帶表演,你班垃圾夠胆唔嚟,練習好我愛祖國首歌曲㖭呀,假如唔出席?押上新彊協助建設社會吧,係咁先講過成億次,現今環境識時務者為俊傑,假如中央邀請係咁先去大西北嘅超市門外時刻企上紙盒表演,係咁先即時可以起程呀,酬勞上求其收番三百萬人民幣就可以,著住保安服唱首飲歌真的好漢子㖭呀,真的好漢子?內地網上係咁寫啊,並非真的漢子啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-25 17:35

封哥
回頂端 / Top
紅磡居民真係多得你班垃圾唔少,為何?原來今晚係菊花男開show嘅日子呀死剷,鬼殺咁乸嘈,假如係咁先居住紅磡定必報警處理,十幾朵菊花齊集不特止,仲有一班破地獄舞者嘈之巴閉話人地唔尊重佢地喎,係咁先先前在utube平台被班趴街後生鬧爆,話老闆應該要尊重伙記乜乜七七,你班垃圾嘅爸爸媽咪究竟有冇打過工呀,每日返工都無尊嚴喇你班打靶後生,要老闆客戶尊重你地?佢地指責係咁先話時代已經轉變喎,哈哈哈哈,極為認同囉,現今老闆客戶侮辱你班伙記要擇日嗎,唔鍾意就咪撈喇垃圾,尊重??係咁先幾十年以來從未敢奢求會被老闆會尊重喎,對老闆黑面?唔該另謀高就吧,臨走時老闆仲要徹底問候你班媽咪一次㖭呀,後生細女認真食古不化,返內地工作再被老細們晚晚深切教育吧

發表於 Posted on: 2022-07-25 21:37

封哥
回頂端 / Top
喂 ! 係咁先有冇眼花,popo wong去左紅磡睇菊花演唱會?搞邊科,七十幾歲去幫tbb做公關乎,否則點會無啦啦去聽Murder呀,仙姐寶珠姐芳芳姐鮑姐羅蘭姐會否去聽呀,用吓腦就知道原因吧,有誠意嘅話,正矮自己直接去觀摩一下嘛,或者直接幫魷魚及談戀愛book定場開show喇,到時花癲姐去番捧場就得喇,橫掂而家狗屎垃圾都開show,乘機跟魷魚及爆炸頭比特開雙星演唱會吧,查實談戀愛小姐是否往後日子都只得一首招牌歌曲呢,應該繼原來談戀愛後推出屯門賣菠菜嘛,哈哈哈哈,最後嚴厲譴責一班呼籲支持跳舞人員嘅垃圾,每人有權支唔支持,哨牙妹命令人地要企身鼓掌喎,有出糧比佢地呀,假如係咁先在現場,直接喝倒彩㖭呀,Cutter想賺係咁先嘅錢,有哨牙妹一日就難過登天啊

發表於 Posted on: 2022-07-25 22:47

封哥
回頂端 / Top
係咁先有一點極為極為難以置信,點解近年從未有垃圾廢物網民躪出嚟咀咒痛罵係咁先呢,相信理由只得一個,係咁先Acc被長期封鎖,街外人跟本無法留意到係咁先惡毒嘅言論,幸好係咁先並非省油的燈,肯定吸納到一班內部人士留意,皆因需要嚴謹審查係咁先言論,隨時準備拘捕你條趴街去坐花廳嘛,係咁先保證自己會平安過渡囉,向中央反映現實乃係咁先日常操作嘛,近年跟內地垃圾網民嘅溝通方法查實極為簡單,總之唔啱聽就乜鬼都鬧餐飽就可以,昨日tbb有幾件大人去睇Murder演唱會,內地網民即時激烈批評態度不正確,係壞榜樣,係咁先不大認同囉,popo wong嘅出席擺明有任務在身,你班垃圾網民竟敢破壞偉大祖國嘅指令?喂 ! 你條係咁先似乎洩露機密喎,切實要被判十年監禁,剝奪政治權利終身喇,係咁先臨終前想借問一聲你班垃圾網民,你地班趴街家裏產品是否全為國貨,曾否去過壞國旅遊,家裏嘅細蚊仔食乜奶粉,有冇申請移民壞國,有冇飲過啤酒汔水,啤酒汔水係壞國發明嘅產品喎,有冇坐過汔車,汔車亦是壞國發明喎,你班恨揸剷假如有違國體,理應即時抄家滅族喇打靶,陳年舊事喇係咁先,日軍侵華亦是陳年往事,日本人已經在劇集內被鞭屍幾十年喎,憲法上有否訂明記仇係國策嘅一種呢,最後一問各位垃圾,假如通關後,去東京大阪買SK2定係去北海道買朱古力好呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-26 17:13

封哥
回頂端 / Top
微訊實在是一個有趣嘅媒體平台,人民想像力極為豐富,剛剛睇到一段視頻有強風將街邊枱櫈吹番,現今社會有眼睛有腦袋嘅都會知道係龍捲風,竟然班廢物市民大叫有妖怪到來,哈哈哈哈,係咁先確實懷疑佢地有冇基本常識及有冇讀過書,今時今日嘅妖怪仲要玩強風?直接玩核子戰爭好過喇,思維仲停留在古代,妖怪喎,假如唔讀書就學習金上大人思維好過喇,鬼神之說會令人心腐化嘛,喂!唔係喎,tbb刻意重金禮聘揾個講神講鬼嘅廢物返去做靈異節目主持喎,擺明違反既有思維原則,絕對需要嚴懲囉,究竟香港電視台有否參考內地節目模式呀,絕不批准不容許製作鬼神節目嘛,會擾亂人心呀

發表於 Posted on: 2022-07-26 22:54

封哥
回頂端 / Top
07大哥又有新聞可以大肆炒作呀,Murder演唱會有個菊花男跌左落台呀,主編工作人員準備大力踩Q佢地吧,舞台設計有嚴重問題,加上嗰個梅菜歌手發雞盲就墮落黑洞之中,顯示菊花男休息時間嚴重不足,引致意外不斷發生,班舞者之前已經有受傷先例,擺明安全設施不足,機電處及勞工處理應即時介入調查啊,加上全場都係發光燈牌,隨時會造成火警發生,消防處亦需深入調查究竟有否違例喎,門票價格高昂,舞台設計卻如斯差勁,究竟會否有貪污之嫌,廉署亦要介入調查囉,全港所有執法有關部門理應打擊如此粗疏嘅演唱會製作呀,假如跌死一兩件垃圾怎麼辦?07大哥盡快聘請係咁先做幕後軍師吧,短時間內就諗到咁乸多罪名,班菊花男呢次仲唔死,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-26 23:14

封哥
回頂端 / Top
係咁先評估賠率確有一手,德國女足之前係咁先評估大約有1.65或以上,點知今日出現嘅賠率係1.68,晉級有1.68,假如直接取勝就2.28倍㖭呀,決定投注晉級1.68倍,之前盈餘有大約三千,呢次投注2500,假如贏出就變成4200,盈餘直達4800,假如晉級決賽就成副身家買落德國女足取勝捧盃,今屆盈餘嘅目標就變成一萬,係咁先眼中點會有窮人呀,無錢使?簡直天方夜譚啊,今晚英格蘭擺明無運行,遇上瑞典女足,so sorry,叫定炸魚薯條慰安,或者當作解穢酒吧,決賽指定係德國對瑞典呀趴街,按道理今晚咪可以投注瑞典晉級?只不過最大隱憂只係英格蘭主場出擊,或許有10%爆冷機會,故此今晚決定忍手為妙,只作臨場投注就算

發表於 Posted on: 2022-07-27 2:27

封哥
回頂端 / Top
呢個世界總有一批垃圾睇人趴街就最高興,係咁先周邊嘅一班狗友第一時間就致電係咁先報喜,話有菊花仔墮下舞台,狗友們實在無恥至極,跌死就恭喜,假如跌到半身不遂就趴街杏加檸,假若發生在自己親人身上,仲會否開香檳慶祝,竟然有人歡喜若狂??係咁先等待一班內地網民如何評論事件及有何反應,條趴街Kol老五就必定預訂六星級酒店擺酒大肆慶祝,係咁先極為清楚條垃圾為人,人地閉翳條死剷就最開心,尤其隔離台嘅藝人死全家,定必舉杯歡呼,誰人最值得死全家各位垃圾網民心中有數吧

發表於 Posted on: 2022-07-27 3:09

封哥
回頂端 / Top
第一個飛撲出嚟抽水又係廢物老作,哈哈,但實在不無道理喎,跌落台係出道以來最多人認識嘅一次及最紅嘅僅有機會,描述有錯嗎?一班廢粉第一時間躪出嚟護航,哈哈,證明某些廢物人總是唔肯面對現實,事實上佢從未走紅嘛,老作何來有錯,只係講出事實嘅全部,昨日係咁先呼籲各政府部門理應徹查到底,點知今日有媒體又跟係咁先口水尾,話要勞工處處理工傷嘅程序乜乜七七,哈哈,事實上係工傷喎,幾萬人在視頻亦見到發生情況,假如係咁先是法蘭基就追究到底呀 ; 某些理論實在古怪,分手後尚可以講話係依然家人一樣?家人??以往砌到爆肶,今日竟然變為家人?亂倫喎大佬,究竟d人有冇腦袋呀,分手就分手喇,夾硬美化言詞,綠帽俠跟淫泳未知依然可以成為家人呢,講得出口絕對要全家死絕呀打靶,等同鴨寮街Macy姨姨會否突然成為係咁先家人啊垃圾

發表於 Posted on: 2022-07-27 20:02

封哥
回頂端 / Top
昨晚係咁先吩咐各位垃圾忍手為妙,果然英格蘭女足依靠主場威力取勝,故此係咁先同樣未有失手,今晚就話分兩頭,德國女足終於又再出擊,係咁先重心投注今晚又出現,之前已經講過用2500蚊投注德國女足晉級,假如贏左就收4200蚊,萬一輸左,係咁先已經決賽暫時封筆,暫時??永久喇死剷,永久似乎過於進取喎,封筆無乜所謂,只不過基於各位垃圾網民無限要求係咁先每晚嘅出現,故此給予係咁先一晚時間考慮吧,一晚?即是等到五點球賽完場喇打靶佬,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-27 20:15

封哥
回頂端 / Top
馬會究竟係咪跟係咁先有仇,德國女足晉級賠率急跌至1.6倍?呢條路數點呃得到經驗豐富嘅係咁先呀,吸引人地買法國女足,到頭來就德國取勝,定律一樣,係咁先考慮加注㖭呀,今晚五點等住係咁先示威喇垃圾,毫無懸念底下,係咁先呢次大力呼籲各位地底泥等待共享成果吧,二小時就有六厘息,仲想點呀老細,就嚟開波,食完個杯麵睇住自己贏錢,簡直人生一大樂事,假如不幸敗陣,係咁先已經決定,注意 ! ! 係已經決定封筆至八月一日呀,即是三日?一日不見如隔三秋,三日代表差不多一年喇,哦!!!!!

發表於 Posted on: 2022-07-28 2:27

封哥
回頂端 / Top
GOAL ! GOAL !GOAL ! COME ON BABY,中呀中呀又中呀,唔使封筆呀趴街,好興奮好興奮呀,想睇係咁先點死,又要等等呀死剷,哈哈哈哈,今屆德國女足已經令係咁先進賬4800呀,決賽大戰英格蘭,大戰??太開玩笑吧,注定準備炸魚薯條解穢喇,以為主場就大乸晒?Sorry,初賽階段係咁先已經預測德國奪冠而回喇,係咁先一向討厭一班馬後砲,永遠賽後就話早知早知,知你個媽咪咩垃圾,網上從無一件廢物斬釘截鐵話邊隊會贏,只有係咁先一個打靶佬夠胆講話必勝,必定會呼籲一班垃圾跟進投注,命中率確實遠超九成,幾年以來假如有留意係咁先言論,就必定會認同,係咁先咁多年來嘅代表作必然係英格蘭入世界盃四強,令一個網民無地自容,被係咁先揶揄足成世,係咁先總是喜歡繁事講證據,絕無謊言,呢鋪將會成副身家瞓身投注德國女足,再一次用嬰兒寶貝條命作為賭注,寶貝次次皆非常大命的,帶挈係咁先次次取勝啊,故此抵佢榮升女一囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-28 5:20

封哥
回頂端 / Top
國民同胞確實非常揪得,經常在街頭毆打女人,並非毆打呀係咁先,呢種叫痛毆甚至乎係意圖謀殺呀,為何目標通常係女仕,好少毆打紋身大漢喎,Why?查實毆打有乜好玩呢,實在難以理解,打人其實自己隻手都痛嘛,最愚蠢其實係爆樽行為囉,以係咁先過往經驗,爆樽要有一定技巧,否則好容易爆傷自己呀趴街,之前一班大漢爆一班女孩樽,在洪荒時期最蠢嘅恐龍都應該唔會咁乸樣喎,直接將獵物咬死咪得囉,恐龍會否攞支樹幹去獵食?人類實在奇怪,又講錯呀係咁先,係雄性

發表於 Posted on: 2022-07-28 17:50

封哥
回頂端 / Top
國民同胞確實非常揪得,經常在街頭毆打女人,並非毆打呀係咁先,呢種叫痛毆甚至乎係意圖謀殺呀,為何目標通常係女仕,好少毆打紋身大漢喎,Why?查實毆打有乜好玩呢,實在難以理解,打人其實自己隻手都痛嘛,最愚蠢其實係爆樽行為囉,以係咁先過往經驗,爆樽要有一定技巧,否則好容易爆傷自己呀趴街,之前一班大漢爆一班女孩樽,在洪荒時期最蠢嘅恐龍都應該唔會咁乸樣喎,直接將獵物咬死咪得囉,恐龍會否攞支樹幹去獵食?人類實在奇怪,你件垃圾又講錯呀係咁先,係雄性嘅人類至啱啊,通常人地只會講唔好打女人,極少極少叫唔好打男人嘛,等同你班垃圾只會講讓座給傷殘人士,極少叫人讓座給紋身大漢 同一道理囉

發表於 Posted on: 2022-07-28 17:56

封哥
回頂端 / Top
近日偉大祖國實在令係咁先感覺極之驕傲,美帝有個女人話想去台灣省訪問?究竟佢地知唔知道個死字點寫,想分裂偉大祖國領土等同自己挖地道進入地府一樣,領導出聲嚴厲譴責,佢地就即時收工,哈哈哈哈,證明壞國確實廢到無朋友,跟本無需出動乜飛彈物導彈乜砲物砲,你班垃圾就即時龜縮,最強大武器只需咀砲就可以喇,假如再威脅偉大祖國領土安全,即時發射大量核武教訓一下你班廢物,到時你地就知死,偉大祖國有十四億同胞做後盾嘛,就算死四億仲有十億呀大哥,查實使乜驚呀,係咁先已經有晒心理準備為國犧牲喇,喂 ! 假如核武襲擊香港,最多只係死七百五十萬人咋喎,距離四億尚有一點距離囉

發表於 Posted on: 2022-07-28 20:42

封哥
回頂端 / Top
係咁先一向心地善良乃衆所周知,只不過今晚剛接到一個訊息,實在係近年來笑得最開心嘅一晚,睇演唱會對係咁先來說一向興趣不大,今晚嗰場Murder演唱會確實值回票價,絕對會係國際新聞,從未發生過睇睇吓演唱會大電視會跳落舞台,竟然發生在香港呀,係咁先驚訝之餘內心狂笑,係咁先前兩日才呼籲政府有關部門應全面監控演唱會設施,話口未完就接二連三出事,係咁先第一時間思考究竟佢地有冇開工拜神,點可能不斷發生意外,鋼琴突然失靈,音響不斷出現問題,舞蹈員彩排受傷,隊員又無故跌落台,今晚連大電視都墮下,仲有人被壓傷???繼續咁乸樣必定會發生死亡事件,到時制作單位必定極速收檔,隊名真係要改為Murder啊,無需07大哥出手,變為國際頭條都有可能呀,制作單位呢鋪確實責無旁貸,舞台設計及各種設施錯漏百出,紅館從未發生呢類意外,制作粗疏乃不爭嘅事實,Murder呢次真係衝出國際吧

發表於 Posted on: 2022-07-28 23:28

封哥
回頂端 / Top
嘩 ! 個片段實在嚇人呀,被擊中嘅舞蹈員係Cutter哨牙妹條仔呀,擊得好應,隨時生命有危險呀,怎可能會發生大電視跳落舞台,機會低於萬分之一啊,餘下嘅演唱會必需腰斬吧,假如舞蹈員生命有危險,實在可被控誤殺呀,係咁先亦要極速收回之前開心嘅言論,危及人命就絕不可能講笑吧,睇到個視頻係咁先實在震驚,電視硬跌落舞台直接擊中舞蹈員頭部,等同高空擲物被擊中,真係會死人啊,how come???

發表於 Posted on: 2022-07-28 23:42

封哥
回頂端 / Top
片段簡直係死神來了咁樣,簡直似乎選定一個一樣,畫面實在嚇人,震撼程度等同戰爭災難爆炸影片一樣,假如擊中嘅係女舞蹈員,必定即時魂歸天國吧,點解會剛剛擊中哨牙妹條仔呀,巧合程度絕對好似拍戲一樣,畫面實在好殘忍呀,有人即時呼籲切勿發放畫面及sharing,網絡世界一經發放,係不能回收呀,點解係咁先每次預測都不幸而言中,剛剛前日才講完法蘭基假如跌到半身不遂怎麼辦,點知今晚就發生嚴重意外,心中事實感到極為悲傷,跳舞亦只是一種職業,為何會咁乸樣收場呢

發表於 Posted on: 2022-07-29 0:34

封哥
回頂端 / Top
07打落水狗唔打咁盡,不停追擊花癲姐嚟打,製作單位問題關經理人乜事呀,使唔使成班菊花男走出嚟跪玻璃跟住被你地鞭屍呀,焦點係舞蹈員平安無事呀打靶,人命關天仲要將事件攞出嚟炒作,明日kol老五條趴街又會執到隔夜四方飲咁開心,話早知就乜乜七七諸如此類垃圾言論,全港咁多高空擲物,又唔見掟死你件趴街,心腸惡毒程度遠超係咁先百倍以上,呢條趴街定必會講追究責任如何賠償之類嘅垃圾說話,呢個世界總是應該死嘅唔死,唔應該死嘅就死先,唉!

發表於 Posted on: 2022-07-29 0:55

封哥
回頂端 / Top
殘酷影片被放上網,但睇嘅人數事實不多,證明總有一批人士尚有一點人性,嚴厲譴責網站娛七班趴街,將影片不停廣傳,確實在別人傷口上不停灑鹽,滅絕人性,無人想睇到有人被夾生整死呀,毫無人性嘅人類查實數量不多,借問有誰會喜歡睇一個人無啦啦被整死呀打靶,假如有呢批滅絕人性嘅垃圾存在世上,係咁先求神拜佛呢班趴街全家死絕不特止,千世萬代被人日日性虐呀死剷,一個事件將一班人全面擊倒,包括murder cutter uivtv 老生花癲姐,可說成全面潰敗,少不免大量粉絲會有序地流失,命運就是這樣,哨牙妹呢鋪贏或輸,未能預測,只不過以佢性格,絕對已經考慮轉會當中吧,轉會代表乜野?另謀後路,重新選擇吧

發表於 Posted on: 2022-07-29 12:39

封哥
回頂端 / Top
一個所謂親戚去醫院接受訪問,問佢如何得知呢個親戚入院,話睇東網喎,公開話睇東網?究竟呢件趴街係乜水呀,似博出鏡大於一切喎,接受東網訪問而公開話睇東網得知事件,想點乸樣呀契弟,按道理係咁先亦可以去醫院作出探訪喎,話自己係傷者表叔咪得囉,話睇07娛壹得知就可以喇,你班趴街如何證明係咁先唔係佢表叔呀垃圾,跟本上係人都去得探訪,嗰條趴街仲話有大量親戚表兄妹會去探訪㖭呀,正一恨揸剷,要博上鏡博見報在醫院樓下公開打手槍就得喇死剷,認親認戚,係表哥喎,個衰樣鬼鬼祟祟蛇頭鼠眼擺明有古怪,相信好快會有傷者相片流出㖭呀,呢班親戚 !!!!!!!!

發表於 Posted on: 2022-07-29 19:35

封哥
回頂端 / Top
微訊大佬認真幫手,無限番出視頻播出演唱會意外事件片段,只可證明國民'望人閉翳唔望人富貴'嘅固有性格乃千載不變定律,係咁先又要多多努力學習,勁呀,相信往後係咁先越無恥就越受歡迎,哈哈,故此每逢見到有人被車炒到九樓咁高或飛出車窗外,會特別開心囉,近期最喜歡就係見到大漢打女人,實在感覺非常英雄本色啊,只不過係咁先似乎從未見過偉大國民嘅同胞毆打壞國鬼佬呀,有點失望囉,次次都係自相殘殺,唔係鼓吹要打倒壞國鬼子嗎,為何只打女性同胞呢,打紋身大佬都好睇少少嘛,仲有仲有係咁先近期好鍾意一個微訊女神,叫西瓜呀,好得意好可愛好搞鬼啊,十個讚

發表於 Posted on: 2022-07-29 21:05

封哥
回頂端 / Top