tvb.com

tvb.com

跪低

係咁先好愛07大哥呀,用詞上簡直無懈可擊,火星人毀滅式淘汰對手,嘩 ! 毀滅式喎,嚟唱歌參賽唧,使唔使被形容為毀滅式擊敗呀,小妹妹一名唧,用侮辱性言詞對其作出打擊,好殘忍吓喎,輸咪輸囉,唔使咁乸樣侮辱佢嘅,假如第日有一線球隊在世界盃分組賽被擊倒5 : 0,咁係咪叫毀滅性被淘汰呢,當然係喇,一線球隊喎,你估係偉大祖國嘅二線球隊咩,二線??同我拉係咁先出去斬,今屆世界盃國足理應絕對可以吐氣揚眉,聽講有巴西入籍兵支撐國足喎,巴西??tell me why?巴西當日都被德國毀滅性擊倒喎,十四億同胞做球隊嘅第十二人,可有被擊敗嘅道理,想侮辱我國尊嚴?用國安法拉晒你班趴街,問你班世界一線球隊怕未,同時有人跟係咁先提過嗰個夢遺靚妹勁爆歌手肺炎希個樣好似當年美帝劇集"星空奇遇記"嗰個外星人冼摸喎,美帝?係咁先思維即時好矛盾好混亂呀,美帝毀滅性淘汰對手,代表呢個靚妹跟本毫無勝出嘅道理喎,原來佢在讀書年代已經打扮到成個火星人咁乸樣呀,點贏呀,擺明外星人侵略地球一樣喎,tbb究竟想點

發表於 Posted on: 2021-07-18 0:27

封哥
帖數 Posts: 4043
回頂端 / Top
山頭蛋糕男有機會逃出生天?乜叫逃出生天呢,佢從來冇做錯喎,正常雄性生物有條淫娃送上門會唔食?除非有性障礙唧,安仔及蛋糕男跟本上就係受害者,慘被被設局整蠱,尤其蛋糕男至為無辜,無相片無真相,咁都被定罪為竊食?有冇搞乸錯,係咁先一向奉行有食唔食罪大惡極嘅概念行走江湖,送到埋咀邊唔食必遭天譴,尤其作為一名飢民,老虎魚蝦蟹狗屎垃圾核廢料都照吞喇,淫豬絕對係竊食佳品,適合送禮自用亦大方得體,大方得體??擘大下體咋嘛,女方反而可能叫逃出生天,男方就絕對不能,很多人甚至稱呼佢為英雄㖭,男方唯獨受到傷害人跟本只有大俠明及謝禮散兩個,大熱天時咪再派帽吧,會中暑及出熱痱噃,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-18 17:24

封哥
回頂端 / Top
警察大佬限聚令無處不在喎,係咁先生活上怎樣行動好呢?落街買麵包,麵包舖內亦有十數人共同聚集,會否被控,去超市買野大大話話亦有數十人在內購物,排隊等巴士會否被控?好驚好驚呀,仲點去行街,點生活呢,係咁先只係一名愛國市民,無啦啦被控599G,去邊度揾五千元交罰款呢,比條生路行吓好喎大佬,唯一安全聚集是否要加入tbb班偶像嘅粉絲會呢?佢地粉絲活動中有大量歌迷捧場喎,但未有警察現身奉勸佢地盡快解散啊,似乎一張告票亦未有發出過,聽講將會開放電視城比班廢粉進入打氣喎,未知會否安排人手處理呢,Mirror及Ero班廢粉亦應同時處理囉

發表於 Posted on: 2021-07-18 19:13

梳打水
帖數 Posts: 49
回頂端 / Top
揾番係咁先以往嘅言論,一早已辯明亞叔愛愛乃違反國安法嘅劇集,違反既有我國嘅歷史文化,男搞男,女搞女一向要鬼鬼祟祟地進行嘛,而家竟然變成理所當然公開地行動,劇集中卻明確表達出此錯誤訊息囉,但編劇係日本鬼子喎,照抄佢嚟拍咋喎,抄襲乃既有原則喇,罪魁禍首絕對係日本鬼子而唔係香港電視臺,理應利用引導條例引導日本編導回港接受審訊喇,甚麼糖衣大麻究竟係乜鬼野意思呀大狀,大麻就大麻,何來糖衣,係咁先原來捉錯大狀用神呀,人地話緊三孩政策乜乜七七啊,唔係道德淪亡問題呀,係咁先完全擦錯鞋㖭,係咁先收回言論及會作出深切反省;夢遺歌手選舉實在有趣,選舉?原來有公衆投票環節啊,搞甚麼投票呀,唔係結果已經心中有數內部已經制定左冠軍咩,一個Show咋嘛,使乜搞咁多花式,一班指定童工表演者唱幾首歌就可以任務完成吧,係咁先成日提住硬係有人要將事情簡直複雜化,查實擇個好日頒獎就得喇

發表於 Posted on: 2021-07-18 21:04

梳打水
回頂端 / Top
書展以往目不暇給,唔係為買書呀趴街,係為簽名會睇女嘛,舊時件件寫真囡囡確是寫真女皇咁乸樣擁有perfect body,日本妹子例如BB之流,唔該借歪,今年嗰批寫真囡囡就似足鴨寮街姐姐咁乸樣,甚至乎某些跟本同賣雞檔蘭姨嘅樣貌一乸樣咁醜怪,最攞命個個大話連篇,話賣左五千本,仲要加印喎,叫佢唔好去死,當今社會仲有冇廢男會買本醜女寫真回家慢慢嘆呀,假如被父母發現有本咁嘅質素寫真在個仔背囊,相信當晚就發生滅門慘案,垃圾質素嘅寫真仲要用錢買?通街派都未必有人肯攞喇,靚女靚嬸已經充斥網絡世界,要買寫真回家嘆?原因一就係呢班趴街手提電話都冇,原因二就係幫家中八十五歲嘅長者購買,唔識上網嘛班廢老,寫真女話月入都有六位數字,年薪有過百萬,咁嘅衰樣就算日日朝九晚十二擘大對腳瞓在西洋菜南街後巷開工,月薪頂多咪得三幾千糊口,六位數字?係咪164749呀,擺明佢地個腦生左落屎勿心,正所謂就算跳左塊野在街都會懵然不知呀班醜女

發表於 Posted on: 2021-07-19 1:01

梳打水
回頂端 / Top
簡單地完成最後一條貼先,07大哥有事請教,何謂強勢回歸?你輸節條趴街都叫強勢?How?呢件垃圾樣衰賤格口臭已衆所皆知,原來外面撈唔掂就叫強勢回歸,又嚟"今晚鼎你"呀,或係又扮四大天皇呀死剷,廢物老柴回歸基本上毫無市場價值喎,除非跳過隔離台有所衝擊就尚有一線生機,幾十歲仲想懶Q風趣咁呃靚妹?去行山咋咋啼啼扮失足跌落懸崖死鬼左佢仲實際喇,尚可能有一點點新聞價值,返大灣區揾食喇咁乸威水,撈來撈去都只係留在tbb,究竟做人仲有乜前途呀,世界上總有一批垃圾食古不化 ; 造星4未開波已經注定失敗告終,導師係後庭慳及亞祖證明已經無其他人選選擇,經理人又換埋條新女,參賽者亦已被內定指派嗰幾十件,高妹基斯丁參加完第三季又再嚟參加第四季,喂 !之前唔係簽左比天天歡樂公司咩,似乎係被公司指派去參賽,keep住個知名度,條女唔多跳得喎,點選女團呢,實在奇怪

發表於 Posted on: 2021-07-19 2:06

封哥
回頂端 / Top
求其揾三兩件有親和力嘅垃圾出嚟喇趴街,tbb失敗主要原因跟本上顯而易見,係咁先講過MNOP咁多次,你地硬係要用一批跟觀眾作對嘅廢物演出,囂張跋扈嘅,樣衰口臭嘅,不停公開放閃嘅,無間斷搞桃色新聞嘅,扮乸晒親民嘅,通街刑毀借貸嘅,通通同我躪喇,寸咀要寸得起至可以寸爆對方嘛,寸唔起仲要仆出嚟攞尾彩嘅,正趴街恨揸剷喇,4點收視已經足以擊潰廢台廿幾點,Why?重點係究竟你班tbb垃圾想有乜回報,擺明唔好睇仲不停吹噓班廢物演員演技出色有深度喎,深度係要用巨根探索,唔係靠把口及靠條脷呀打靶,正矮及創意官最終目的當然係自己個銀行戶口及資產,為tbb打拼?咪玩喇,枱底撈番一筆就及早退休好過喇,係咁先一直最難理解就係一班壞鬼後生,死都要加入tbb,仲要簽埋乜鬼經紀人合約,一隻手數得出有多少件垃圾靠呢種合約會風山水起,君緣豬豬擺明在tbb演藝事業已經行人止步,唯一生路只有及早跳出地獄,重回人間,做藝人從未出現過光芒,可能會抑鬱症病發走去跳樓啊,例如揀墓拿姐姐一鋪就已經足夠,躪去Viu博一博,結果總算曾經發出過一點光芒,被觀眾們認識都於願足矣吧,係咁先包保知道佢個中文名嘅觀眾,必定多於BB及君緣豬豬囉

發表於 Posted on: 2021-07-19 15:31

梳打水
回頂端 / Top
你班友仔搞邊科,認真無聊,君哥去日本寓工作於娛樂,買張明信片寫回香港温女,究竟有乜做錯,揾呢類宣傳技倆製造娛樂新聞,幕後智囊究竟係咪嚮應政府多聘用殘疾人士,廉價招聘左大量復康中心智障院友回tbb工作呀,寄張明信片比條靚妹,唔係咁都屬於性騷擾呀嘛,食得多鴨寮街熟女姐姐,都想試吓嫩口BB肉質喇,有乜好宣傳呀;你條係咁先係咪發緊春夢呀,條靚妹係夢遺比賽大熱嘅參賽者呀,時間配合恰到好處,宣傳目的顯而易見,現今tbb觀眾是否已經全為低智慧人士呀,難得07大哥同佢一齊癲,以為發現外星人住址就在油麻地廟街咁乸樣,驚天大秘密一樣,幾十歲中佬喜歡靚妹乃大自然生態定律,係咁先年輕時期就喜歡姐姐,年長後就改為鐘意援交紋身妹妹同一道理囉,確實小題大做,相反假如將情話明信片寄比尿震郎就大新聞喇,即時變為亞叔愛愛現實版啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-19 21:26

梳打水
回頂端 / Top
補充少少,狗友即時來電啊吱啊咗,話君哥温女橋段明顯抄襲係咁先之前嘅討論區思維,條靚妹無論贏或輸,已經被打造成有暖男埋身嘅妹妹,代表已達免費宣傳嘅效果,暖男鐘意國民心抱喎,咁嘅屎橋老早已被係咁先諗到喇死剷,一個屈尾十君哥就被打成為拋棄國民初戀嘅賤男,觀眾定必同情國民初戀多於君哥,君哥被利用完就掟佢過Viu,一炮雙響實在聰明,只不過係咁先絕非省油的燈,睇法完全不同,以現今大方向分析同情君哥絕對多過件援交初戀囉,毫不會有任何懷疑,皆因在觀眾心目中留守tbb全為廢物糞便囉,君哥即時變成英雄㖭呀,最大難題係tbb無其他出名嘅暖男人選啊,唔通揾一批古惑仔扮暖男咩,唯獨只有君哥一人嘛,係咁先嘅猜測應該相差無幾吧tbb,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-19 21:54

梳打水
回頂端 / Top
tbb劇集已稍稍起革命,稍稍???悄悄呀嘛,07大哥搬入討論區直接跟係咁先交手好過喇,文字水平低落程度跟係咁先不分上下(咁差),哈哈哈哈,近期錯漏百出,錯漏百出只可以出現在討論區呀死剷,並非在受歡迎嘅公衆媒體呀,當今用革命兩字已屬五馬分屍死罪,或會被判終身監禁,竟敢話劇集起革命?中央指示劇集要有嚴格審查才可開拍,極為認同,妖言惑眾一派胡言嘅劇集被禁拍實屬理所當然,另一觀點係咁先亦極為認同,自家製作跟本浪費金錢,全購內地劇集乃跟本性出路,但有人建議亦可購買日韓劇集播放,難題就迎刃而解?喂!日韓劇集大部分內容皆反中亂港,甚麼穿越時空鬼靈精怪加上有大量反政府題材挑戰我國法律嘅劇集,談情說愛又亂搞男女關係,怎麼辦?所有構思呢類題材嘅編導演理應即時作出拘捕,兼被判無期徒刑重罪,尤其打家劫舍強姦非禮題材明顯擾亂社會安寧違反堅實嘅國安法例,外購劇集實在要向中央作出舉報,搞革命?殺殺殺

發表於 Posted on: 2021-07-20 1:04

梳打水
回頂端 / Top
接韓劇 "Mine"檔期嘅惡魔法官,劇情雜七八糟,左一忽右一忽究竟想點乸樣呀,班茄喱啡演技極為浮誇,大笑個衰樣虛假到虛竹和尚一樣,你件係咁先識唔識咩叫演戲呀,呢種叫方法演技呀死剷,攞明係要求佢地假笑個死人樣呀,吓 ! 唔係呀嘛,連池晟哥哥都係咁假喎,應否叫佢老婆寶瑛姐姐教吓佢做戲呢,仲有某些二線例如桂英姐姐演得極為吃力,角色毫無發揮機會,實在慘慘豬,最最最值得被嚴厲譴責嘅演員,定必係嗰個叫珍榮定係榮珍,六集以來都係木口木面死老豆咁乸樣,究竟想點?下次Key係咁先個頭上去,或者尚有一點睇頭,劇名改為死剷惡魔法官,係咁先就飾演死剷吧,全套劇唯一看點定必係女主角好似叫乜鬼金玟廷,似乎好醜樣實則又未至於醜怪,是否好矛盾呢?哈哈哈哈,眉眼上演繹實在出色,令家人慘叫嘅一幕,係綁起池晟跟手就咀Q爆佢呀,嘩嘩嘩,佢真係唔驚寶瑛姐姐揾佢算帳?哈哈哈哈,下次理應找替身頂替池哥哥嘛,係咁先極之樂意免費提供此替身工作啊,亞伯係咁先又想壞腦

發表於 Posted on: 2021-07-20 17:21

封哥
回頂端 / Top
國民初戀劇本依照係咁先版本進行中,證明果有先見之明,君哥寫明信片為頭炮第一步,營造受盡暖男歡迎嘅妹妹形象,扮純情扮可愛扮可憐乃新鮮妹妹必殺技,亦是花癲姐最討厭嘅幾個type之一,終極殺著究竟是甚麼呀垃圾係咁先?係咁先有乜理由要作出免費指導,除非有合理薪酬就提供一招,極有理由相信極速增加其知名度及受歡迎程度,保證呢招乃國民初戀必殺技,否則係咁先即時退貨本利歸還,只要初戀妹妹………………!!乜鬼呀,故作神秘,收工喇趴街喇,為鞏固係咁先自身在討論區地位,證明地位超然,唯有稍稍透露唔係俏俏呀趴街,作出初步建議,只需叫國民初戀偷偷地向被指派嘅娛樂記者簡簡單單透露一句,話心目中好鐘意Murder其中一員,嘩!消息即時震撼娛圈(包括Viu),借力打力乃職場必殺技,靚妹仔喜歡一個人男仔絕對無做錯喎,何況對手係當紅炸子雞,鐘意型男絕對無違反公司合約喎,借別人之力量推高自己,為爭取成功總要兵行險著,決定實屬明智,一個屈尾十就躪出來博大衆同情,知名度無可能不即時被推高,情況跟港嬸醫仁完全不一樣,港嬸跟本上毫無知名度,國民初戀就完全不同,後起之秀鐘意樂壇師兄何罪之有,只作單方面些微表態,利己又無害到別人,雙贏局面何樂而不為,表態完畢

發表於 Posted on: 2021-07-20 19:44

封哥
回頂端 / Top
特首推介國劇?係咁先老早已經推崇內地劇集,只不過而家叫國劇唧,內地劇集正氣優良,向國民發放正能量訊號,tbb確實執輸行頭慘過敗家,大量購入國劇跟本上是唯一tbb未來嘅路向,竟被港台捷足先登?負責人實在要負上跟本性責任,俗稱責無旁貸,假如係咁先再執筆編寫劇本,重點題材定必將解放軍跟香港警隊合併,抵抗外敵,互換人員執行職務,警隊派員發放中印邊境當上為國捐軀嘅解放軍,保護國土,堅守愛國原則,解放軍團就來港通街發放599G告票,題材正面有趣,警隊穿著軍服,型爆,解放軍人員做鐵騎巡警,協助市民過馬路,拘捕旺角街市嘅小販,跟市民在後巷中食住紅雙喜打成一片,搞笑之中不失維護國家安全嘅責任,解放軍隊要飲珍珠奶茶,警隊人士則改飲茅台及五娘液,笑爆,假如開拍咁嘅題材劇集,係咁先起碼要被判監禁十年以上,為何?解放軍拉小販,後巷吸煙,拖亞婆過馬路隨時都會違反國安法,吓!拖亞婆過馬路都違法??嗰個係反中亂港嘅黃婆婆呀趴街,哦!原來咁乸樣,同係咁先準備定一叠悔過書待簽吧

發表於 Posted on: 2021-07-20 23:44

封哥
回頂端 / Top
係咁先實在孤陋寡聞不知天高地厚井底蛙一樣,科技原來已經發展到此地步,內地地鐵嚴重水浸完全理解,皆因傍陀大雨被雨水大量擁入,最多咪留守家中,唔出街囉,唔係喎,依然有市民落去搭地鐵喎,地鐵站已變成黃果樹瀑布咁乸樣,仲去搭地鐵?係咁先都可以理解,約左國民初戀去爆房點可以遲到,但水浸程度已達匪夷所思,雨水浸到大堂亦可理解,浸到落月台都可理解,浸到入車廂勉強可以理解,最最最唔理解,竟然有市民照進入車廂,等待開車,雨水已經浸到上心口,仲搭?哈哈哈哈,但奇中之奇,係嚴重水浸情況下竟然可以開車?班廢物仲可以態度安然企在車廂內,喂!佢地是否屬於外星物種,咁都照上車而且照開車?雨水覆蓋整個車廂唔會漏電爆炸咩,科技嘅進步程度,一般市民點會理解,假如跟國民初戀一齊上車,直接帶備泳衣泳褲落地鐵玩水喇,好玩過去水上樂園多多聲,在地鐵玩沖浪喎,一家五代同堂都難遇一次吧,假如搭地鐵會浸死,next station是否地府

發表於 Posted on: 2021-07-21 14:07

封哥
回頂端 / Top
揾個有錢靚妹跟梅姐作比較簡直係侮辱梅姐,梅姐打併過程千辛萬苦,吃盡不少苦頭,從冇到有往往義氣先行,死靚妹從小接受專業培訓,身光頸靚,從未捱苦,參加一個垃圾歌唱比賽贏幾個垃圾獎就可以即時同梅姐比較?食多d水果喇(尤其banana),現今歌手娛圈新人個個非富則貴,件件幾層樓收租咁滯,條靚妹話目標買十層樓喎,表態後相信當晚即時接獲唔少老細來電,老闆們排住隊送車送樓比妳條趴街喇,原因唔係妳表演出色呀,係想妳睇吓老闆(例如金融才俊)功夫何等出色咋死剷,十六歲究竟係咪合法'社交'年齡,係咁先實在不太清楚,皆因一向只鐘情於姐姐級別囉;tbb究竟想點呀趴街,國民初戀被廢男公然滋擾搞到險些破相咁滯,冇保安保護咩,十四歲靚妹被非禮都視若無睹?竟然可以被班垃圾近距離接觸?tbb幕後班高層及早死全家喇,為求利益咁樣對待女孩子,雖則佢係富家妹妹,但形象楚楚可憐實屬可愛,求其拉一個Murder隊員落水,包保佢人氣更為爆升,之前係咁先已提及電視城會放一班垃圾入內打氣,已預早在討論區通知警方,警方竟然視若無睹唔去執法派599G告票,搞到個妹妹被人滋擾,十四歲妹妹被人摸摸揸揸就唔抵喇,理應拘捕一衆tbb高層,罪名為煽動群眾聚集造成妹妹不必要嘅傷害,人地係國民初戀嚟呀趴街

發表於 Posted on: 2021-07-21 16:31

封哥
回頂端 / Top
唔到係咁先不時刻認屎認屁,乖乖乖豬,哈哈哈哈,初戀妹妹果然提出要向Murder班死剷好好學習及遲吓想有合作機會喎,係人都想喇初戀妹妹,跟手應該求其拉件垃圾隊員落水話好喜歡佢嘅表演或作品嘛,最理想人選當然係醫登喇,人氣高企單身毒男咁乸樣,個人表態唧,理應絕無違反經理人合約條款卦,tbb幕後班垃圾軍師應該會指示佢下一步怎走吧,等係咁先做佢經理人好過喇,靚妹仔真係唔用死剷字眼來對佢攻擊,係咁先始終鐘情於柔美啊,夠狂野及留心係咁先嘅第四晚心情嘛,哈哈哈哈,慶幸無乜死仔敢當衆對佢作出輕薄,否則係咁先絕對唔會在討論區放佢一條生路囉,假如短期內有機會跟Murder同台演出,即時躪埋去扮鵪鶉扮崇拜,贏取公衆評分就係靠呢d機會,扮大姐大就前程就咁吧;瘟神la係菊花仔,係咁先一早已透露喇,07大哥好似執到隔夜四方諗咁開心,大肆報導,哈哈哈哈,亞叔愛愛已經播完喇,係咁先任務亦已完成,發現新大陸咁乸樣,哈哈哈哈,當今社會搞gay查實有乜大問題呀打靶,假如夢遺幾隻小妖精係Les,係咁先包保佢地人氣急升㖭喇死剷,時代轉變就要面對現實,夾硬扭曲現實,受傷害嘅就係tbb自己囉垃圾

發表於 Posted on: 2021-07-22 0:02

封哥
回頂端 / Top
天大笑話,犯罪者被判刑罰,有條垃圾大叫法官比天收會有報應??究竟係乜鬼道理,是否代表有條女唔比係咁先非禮,條女就必遭天譴??往日呢班趴街家屬唔係應該被誅九族咩,係咁先唔係想睇佢地被誅九族,係想睇吓法官大老爺會有乜報應囉,報應是否風山水起,兒孫滿堂呀,你班打靶無差別攻擊仲洗銅銀夾大聲?金上大人絕非殘暴之徒,一向明辨是非,你班恨揸剷死剩你地幾個,已經算是祖先積福,嘈九之,巴Q閉,法官大老爺係被你班打靶侮辱咩,常委一向強調國家依法治國,幾時輪到你班土罪啊吱啊咗,見人就打就叫合情合理??個話要打法官?拿拿淋叫佢媽媽湊個仔去西藏旅行散心喇廢物,小心留港被秋後算帳呀趴街,咁愛國就即時申請回國去中印邊境打擊外敵或者自薦去邊境做慰安婦喇死剷,竟然去法院嘆住冷氣鬧法官?你估你係邊個,黨員?跟本上就係濕鼠垃圾一堆

發表於 Posted on: 2021-07-22 16:41

封哥
回頂端 / Top
敵人反對我贊成,敵人贊成我反對乃基本辦事原則,兩台高層個腦究竟是否生落屎勿心,tbb一批垃圾查實好使好用,在tbb係地獄,跳過隔離隨時變為天堂,某些捱左十幾年捱到成隻屐咁乸樣依然被困籠內,通常心灰意冷就走夾唔抖蟬過別枝,某些則堅守城池,誓死效忠,誓死效忠??無定走咋嘛,現今查實發展渠道多的是,一套劇或一個節目隨時會飛上枝頭變鳳凰,亞叔愛愛及幾季造星節目就係明確指標,總算有一個跑出機會,而家擺明逢B必死,生路就只在V,咁都唔識選擇?V嘅既定原則就係打死罷就,就算失敗都起碼曾經嘗試,B就從十一層出力跑到落十八層,堅放一批七八歲廢老守護城牆,而家至走幾隻十五六歲富貴幼齒出嚟,為時已晚吧,致命傷係全為富貴囡囡呀打靶,故此唯一被係咁先睇好就只得柔美一個,現今跳唱活潑嘅歌手不多,假如好好打造下必成氣候,冠軍小妖出路已多次提及返內地發展吧,國民初戀就去外國名牌大學繼續學業吧喇,柔美假如安排到跟Murder同台獻技,知名度及受歡迎程度定必極速飈升,殺著係跳唱妹妹嘛,只可惜V已有先見之明,打造造星4一批囡囡突襲,柔美歌唱事業即時被收窄,唯有改唱小鳳姐首無奈

發表於 Posted on: 2021-07-22 19:12

封哥
回頂端 / Top
下一個戰場係奧運,不作他想,話時話最有誠意嘅電視臺定必係tbb,揾班所謂"明星"搞明星運動會,又拳擊又打波又跑步,重點係有囡囡搔首弄姿地射箭,哈哈哈哈,佢媽媽身體別來無恙嗎,下次比賽鋼管舞嘛死剷,講開明星拳擊比賽,爛口邦做拳擊導師??哈哈,直接揾班囡囡上台比佢打好過喇,專業打女天皇喎,佢條趴街究竟有無打過MMA,瞓低後照打嘅死亡活動,假如係咁先去打,定必短時間內被活生生打死,相信呢件爛口邦後果跟係咁先不相伯仲吧 ; 有人批評係咁先言論令人髮指,又令人髮指?髮指左幾年喎,多年來不斷支持金上大人特區政府施政,咁都令人髮指?於理不合吧,只是每日批鬥一班tbb垃圾廢物唧,證明係咁先是堅實嘅環保份子,金上大人亦曾指出環保嘅重要性喎,支持金上施政咁都有錯?按此道理香港超過三百萬人被判處死刑吧,tbb新聞報導被誣衊刪減DSE考生講話內容,證據何在?個學生有否行出嚟作證呀打靶,無就代表從未講過喇,小心揾律師反告你地誣衊呀木咀

發表於 Posted on: 2021-07-22 23:39

封哥
回頂端 / Top
明晚政府直接宣佈宵禁吧,明晚通街都會有粉絲出動,會四處游走呀,為何?明晚奧運開幕,Murder及Ero十六件死剷乸型會出動宣傳啊,係咁先實在杞人憂天,tbb班援交小妹亦有商場活動喎,做晒掩護檢控一班放生一班於理不合嘛,唯一解決辦法就係實施宵禁廿四小時吧,呼籲警方準備屯駐重兵加強人手執法,各方大肆報導明晚有奧運宣傳活動舉行,實在有鼓吹暴動嘅風險啊,幾個援交小妹及一班乸男被一衆粉絲性滋擾就認真無辜,喂 ! 係咁先隨時已經違法,有煽動群聚之嫌,煽動??係向警方預報呀打靶,係咁先線人費都冇收呀,假如咁都被拘捕,就只好認命啊,聽07大哥報導一班聽講進駐屯門一班聽講在奧海城喎,準備定幾千張599G告票派發仲實際喇,花時間拘捕係咁先實在多鬼餘

發表於 Posted on: 2021-07-23 0:06

封哥
回頂端 / Top
醫仁及十一件同胞今晚出現宣傳活動,係咁先嘅焦點並不在於嗰班班鬼殺咁嘈嘅粉絲,而係佢地會著乜衫出席,先前品牌活動,醫仁竟然著冷衫個要打底,冷衫?35度喎,懷疑佢是否有暗病纏身或是被鬼上身,係咁先以為睇緊恐怖片一樣,可否有經理人出嚟代為解釋,否則粉絲們會憂心忡忡喎 ; 今日有小道假新聞報導話姜包醫登或瘟神La或會跟夢遺靚妹合作拍電影,究竟係帶挈定係拖累,實在存疑,隨時係帶挈班靚妹而拖累Murder喎,查實今時今日偶像接拍電影很大機會係攞命籐,包袱太重觀眾入戲院捧場為數絕非唔會太多,當年校長談老輪亦套套仆直,假如姜包飾演殺手必定笑爆,談情說愛就得罪粉絲,扮幹探我係警察又係笑話,發展機會唔會好大囉,加上兩件靚妹,扮援交少女嗎,題材狹窄,電影絕對係摧毀偶像嘅工具,何況演技稚嫩,唔會好睇囉,唯一扮演角色就只有扮乖仔孝順父母,有乜好睇呀大佬,故此相信為假新聞居多,今時今日發報虛假報導會犯罪喎

發表於 Posted on: 2021-07-23 13:17

封哥
回頂端 / Top
被控制流量對係咁先打擊有多大,一d都無喎死剷,廢話日日都咁乸樣寫喇,無人睇又如何?皆因係咁先思想一向都要特訓,要特訓,要特訓嘛,哈哈哈哈,呢類殯儀館死人歌點唱得出口呀打靶,剛剛上網聽吓今年作乜鬼歌贈慶奧運,唱嚟唱去都係要特訓要特訓要特訓,作詞人究竟係咪隔離台間諜呀,呢首奧運歌曲擺明整蠱班夢遺歌手及將tbb堪入滅族嘅處境,呢類大型體育節目活動,竟然揾62歲乾屍dd做重心主持?查實係咪想盡快趕走隻乾屍,跟手開拍屍戰朝鮮3呀,話時話utube為何沒轉播班夢遺歌手今日在商場嘅奧運show情況,應該萬人空巷喎,Murder及Ero班廢物在屯門商場嘅人流相信難以匹敵囉,吓!係咁先是否發放假新聞想去坐花廳呀,屯門show頂多得三兩百粉絲撐場咋喎,竟然講到有三千至五千人?主編人員又要準備接多一封解僱信吧,亂噏一通

發表於 Posted on: 2021-07-23 20:19

封哥
回頂端 / Top
支那屎塔蓋?是否故友嚟呀,自我介紹一下好喎,個名同係咁先一樣咁乸衰噃,哈哈哈哈,tbb訪問好多嬸嬸喎,只不過小朋友背對白背到甩甩咳咳唧,哈哈哈哈,西九有突然咁多臨時演員?第一時間反駁你條趴街係咁先,無錢收又點算臨時演員呀趴街,你估屯門班死剷咩,今日起碼派左幾萬蚊比班靚妹喇,叫到鬼殺咁乸嘈,搞至到廣告客戶上台都嚇一跳,嚇親班客戶賠錢都賠到賠到你V窮呀,得一百幾十人就話有三千,亂發新聞稿真係唔怕被拘捕咩,係咁先有理由相信撞鬼,被鬼壓完跟住又鬼揞眼,得幾十人?其餘嗰d係咪鬼魅呀,V絕對違反牛頓定律喎,得4點收視竟然咁多鬼魂漂出嚟揾食,24,5點收視就只吹得一百幾十人到場支持,乜鬼道理呀,保家衞國嘅村民都吹到幾百人守護家園喇,好心就吹支大雞喇tbb

發表於 Posted on: 2021-07-23 23:37

封哥
回頂端 / Top
正矮要拆彃聯絡係咁先喇,拆解今日屯門為何會有咁多小妖現身,話都冇咁易就解釋到喇,十六隻廢男每個歌迷會吹一百隻到場都已經千六隻濕鼠喇,有幾奇怪,按道理tbb三隻小妖吹三幾百人到場又有幾難啊,何況之前宣傳部唔係話佢地有大量粉絲咩,夢遺歌手比賽觀眾聽講有一百六十幾萬,召集幾百件濕鼠到場支持都咁難?奧海城今日嗰d觀眾全為商場途人咋喎,聽講靜過墳場喎,真係沒有你還是愛你,小妖絕對無揀錯歌囉,哈哈哈哈,聽聞幾隻小妖簽左長約,長約代表幾耐先,五年?十年?十四歲簽五年都只係十九歲,唉!唯有到時至跳槽吧,柔美就此浪費五年光陰,無奈,假如柔美等多兩年參加造星,形勢就絕對不同啊,前景比起造星女陳偉旋必定更為亮麗,本錢就係年青嘛,諗吓假如佢跟姜包合作跳唱,威力實在非同小可

發表於 Posted on: 2021-07-24 0:46

封哥
回頂端 / Top
播奧運嘅目的tbb完全清晰,奪牌運動員絕非焦點,重點係報導干預我國內政國家嘅國家級運動員失手仆街及飲恨失獎牌嘅畫面嘛,國家運動員個個無與倫比,何需報導呢?開電視就擺明勝你班tbb垃圾一籌,報導國手勇奪第一金係" 無與倫比",乜鬼叫無與倫比,可有網民加以說明,是否一贏就代表無與倫比?假如輸左應該用乜鬼形容詞去表達悲傷呢,贏就應該輸就悲哀就係咁簡單?日本老牌知名運動員從單槓跌落,畫面不斷重覆播出,tbb認真值得嘉許,跟住落嚟再有反中嘅國家級選手失手,建議做個專題特輯大肆報導嘛,咁廢嘅運動員就唔該返鄉下耕田喇,我國劍擊選手就完全值得嘉許,原來劍擊可以衝埋去用身體撞Q對手呀,第一次睇到,勁 ! 雖則領紅牌,結果依然勝出,吹得佢漲咩,今晚隨時奪金㖭呀,到時又可以形容為無與倫比啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-24 18:57

封哥
回頂端 / Top