tvb.com

tvb.com

跪低

何謂與時並進,緊貼社會脈搏,特首大人已有一個完美示範,對市民展示出打工仔對僱主忠心及尊重嘅表現,紀律極高嘅一位僱員,當年係咁先查實亦有大人某程度嘅影子,只是堅硬程度絕對明顯被比下去,當年對係咁先致命打擊乃被下屬不停打小報告玩弄於股掌,對待下屬態度上堅實不足,之前係咁先已強調當今擦鞋之覇,無出其右,係咁先絕對已屬名牌大學教授級別,教授??廢話連篇喎,咁咪啱囉,現今社會上專業人士嘅特徵嘛,係咁先最喜出望外就係特首大人原來係央視嘅忠實擁躉啊,難怪越見緊貼內地脈搏,tbb一批垃圾應加以勤奮學習,近期某些節目主持人忽然變為愛國人士,理應多加作出留心監察,奧運期間態度突然完全180度轉變,實在令人有所懷疑其忠心程度嘅真偽,無啦啦建議退役運動員加入紀律部隊,喂!退役至加入?當年係咁先18歲畢業後報名加入紀律部隊都唔請喎,特首話不計較學歷嘛,咁都落選,絕對是係咁先一生人當中第一個精神打擊囉,否則係咁先隨時今日已經攞大筆退休金及食緊長糧㖭呀

發表於 Posted on: 2021-08-10 5:20

封哥
帖數 Posts: 3417
回頂端 / Top
隔離台究竟係咪想自殘,今時今日仲係揾班大胸女郎玩水著節目,將電視臺以往一切艱苦建立嘅健康形象徹底摧毀,仲連累埋鎮台中佬強嚟形象大幅插水呀,造到佢變成金魚佬咁乸樣,呢類cheap精節目以往只會發生於tbb喎,Viu簡直倒行逆施,堅決要破壞自己電視臺嘅名聲,等同自殺行為一樣,玩性感大胸點夠tbb玩呀打靶,係咁先包保佢地收視率極速跌回一點,跟本上只有腰斬節目才可止血,咁乸色情嘅垃圾節目半夜兩三點至播出喇趴街,假如有得選擇情願睇訪問特首環節尚更吸引,吓 ! 證明係咁先鐘意granny及Milf系列多於big breast或幼齒系列囉,哈哈哈哈 ; 20:30-22:30又播陳年低收視韓劇,想自毀前程就keep going吧,注定永遠被tbb食Q住,tbb使鬼再製作節目迎擊咩,擺明人地已經江郎才盡,奔向滅亡指日可待,不斷靠幾隻Murder渣男支撐大局,七年魔咒已經過左三年多,離滅亡嘅日子不遠,查實tbb可以稍為將步伐放慢,重新作出針對性步驟就可以輕鬆奪回主動權吧

發表於 Posted on: 2021-08-10 18:52

封哥
回頂端 / Top
造新聞總需要技巧,女神收割機收割女神究竟有乜奇怪,咁都係娛樂新聞實在有點過份,囡囡比囝囝溝或互助互愛乃天公地道行為,萬年不變嘅定律,食完幾時鬆人至較為有看點嘛,食完可以輕易鬆人乃英雄豪傑偶像級嘅行為,囡囡亦可增添“人身”經驗,何樂而不為,查實有否考慮收割機去收割熟女人妻,新聞爆炸性會更為強勁喎,宣傳部門人員個腦袋究竟諗乜鬼野,之前係咁先已經放晒料比tbb,叫一班幼齒拉Murder班渣男落水製造娛樂新聞包保看點會短期內極速提升,羽毛球女神雪雪跟murder每位渣男拍照,受歡迎程度即時極速爆升,短時間內吸like九萬,跟本無需任何大肆宣傳就被大幅提升知名度,假如viu懂得使用,雪雪真係想窮都難,加上形象清新健康,真性情表露無遺,之前網上採訪雪雪,原來以往乃惡妹妹一名,甚具脾氣,實在非常有趣,總好過tbb一批扮純情扮無知嘅垃圾囡囡喇

發表於 Posted on: 2021-08-11 1:09

封哥
回頂端 / Top
Ero隊員亞Tee應該登報感謝警方對其截查,關注度即時爆升,跟本上亞Tee受歡迎程度有限,被正義嘅警方人員截查過後,知名度激增,之前醫登情慾短訊被揭露,各位垃圾網民批評佢呢次仲唔趴街,點知佢越做越紅,受歡迎程度不跌反升,條死剷保鮮期公開問候完大家媽媽,班靚妹對佢更為喜歡及崇拜,Why?Why?市民真係咁賤格,喜歡被人問題媽媽身體狀況?證明社會已經明顯出現變化,謙虛有禮滿口仁義道德嘅,唔該即時同係咁先躪開,粗口爛舌白鴿眼見高拜見低就狂踩乃現今生存嘅基本條件,會受萬人敬仰,喂 ! 班狗友即時對係咁先作出嚴厲譴責,之前唔係話與時並進咩,以往睇咸片似乎要被五雷轟頂一樣,而家公開評論AV系列就被視為夠薑有型,等同以往警察叔叔跟係咁先無所不談,而家講錯一句隨時受牢獄之災同一道理,唉 ! 又要問WHY?

發表於 Posted on: 2021-08-11 19:14

封哥
回頂端 / Top
終於有新節目登場,聽講痰育嬰婆婆將會擔大旗演出啊,實在值得恭喜恭喜,電視臺總要有一班堅實演員支撐大局,喂喂喂 ! 係咁先搞清楚自己言論先喎,演員??兒童節目主持及煮食節目主持究竟可否稱得上為演員呢,唔係戲劇上嘅演繹才稱得上為演員咩,又再明確說明育嬰婆婆在tbb地位何等崇高,多年來屹立不倒,絕對屬電視界奇蹟, 除非美艷如花,就另作別論,只可惜多年以來,係咁先從穿梭機時期就與佢共同成長,當年係咁先一千五百元薪酬,聽講佢已經月入五萬,數十年以來,從未有一刻感覺佢係靚女囉,奇怪巨星演唱會都係揾佢做嘉賓喎,某些時間懷疑佢係咪米高積遜嘅化身,實在大惑不解,絕對屬娛圈中一大神話,查實世界上佢有多少粉絲,是否收視保證?話時話係咁先問心嗰句,情願睇育嬰都好過睇肥肉媽媽囉,正所謂揼嘅揼嘅揼嘅一樣揼,嘥氣,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-11 23:50

封哥
回頂端 / Top
人地用心良苦,卻慘被市民譴責,實在於理不合,簡直可以作為劇集題材,小巴司機大佬擔心空氣唔流通容易傳染新冠肺炎,一直打開車門行車,係咁先完全理解佢為人民服務嘅宗旨,據照片顯示車速只係81,實在屬安全駕駛速度,係咁先閒閒地在彌敦道都開到八九十喇,高速公路開到八十一絕對屬安全速度,市民總要大驚小怪小題大做,當年無安全帶情況下都吓吓飛到一百二十喇,開著車門實屬理所當然,唔知叫司機有落都已經飛撲落到車,社會經濟效益即時提升,司機大佬何來有錯,乘客理應共同作出嘉許感謝,可以極速回家共享天倫,是否叫魂歸天國呀死剷,哈哈哈哈 ; 奧運播完以為減低Murder班渣男氣勢,氣場為何尚可如斯強勁,係咁先實在又大惑不解,夢遺班靚妹似乎已完成任務,聲音已極速退減,名符其實係咁先,前日聽講佢地進軍兒歌界別,喂 ! 拎廹天地已經被腰斬喎,兒歌仲有乜作為,今時今日除非Murder唱兒歌尚有一線生機,兩條靚妹唱兒歌??等同殯儀館嘅音樂都可以在紅館開show同一道理囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-12 19:27

封哥
回頂端 / Top
數月前已經忠告Viu咪捉番隻老鼠入米缸,點知即時現眼報,哈哈,一早已經話嗰個保鮮期好人有限公司嘅老闆,正所謂相由心生,衰相及cheap精幾個字已經刻在額頭,假如在古代就直接炮烙印在兩邊面上,擺明呢條趴街一向寸咀兼無禮,我係咸虫四隻字已經紋左在背脊正中央,人地紋精忠報國你就紋精虫上腦,咁嘅人注定被所謂朋友專業地出賣,最賤格係將加害者說成受害人,果然又再應驗以往係咁先嘅金石良言,朋友總對是用嚟出賣及利用嘅工具,哈哈哈哈,呢鋪隨時神仙都難救,究竟呢條保鮮期仲會有幾多粉絲力撐,實在存疑,Ero假如仲唔更換隊員,係咁先包保佢地一年內定必被大衆唾棄及摧毀,形象定必破產收場吧 ; 仲有一則新聞又再笑爆係咁先個死人咀,靈異節目都要搶嘉賓??講鬼古咋喎,哈哈哈哈,直接聯繫係咁先講吓自己在醫院見鬼嘅親身經歷好過喇打靶,乃事實之全部,絕無虛言,從未撞鬼嘅乜乜鬼王光頭聰唔該收嗲喇趴街,等同一個廢物從未讀醫科,卻向人講話自己係專科醫生同一道理,趴街死喇趴街

發表於 Posted on: 2021-08-12 22:41

封哥
回頂端 / Top
澄清老公唔係軟飯王?喂 ! 胡姨姨呀,而家社會有得食軟飯絕對係男人光榮,假如當年係咁先有得食,仲使鬼捱到成隻屐咁乸樣咩,簡直要登報紙晒命㖭呀,總好過賺幾百蚊去元朗跟一衆叔叔學煮籐條炆豬肉喇,係咁先實在極為疑惑,唉 ! 學煮餸都要坐監,究竟乜世界,呢個世界乜都假,最緊要有型嘛,一班廚師何來有錯,有個光頭佬叫嘩記,公開出面護航絕對有其英雄本色啊 ,英雄定係七呀??佢都無份煮,有乜資格躪出嚟抽水呀打靶,開記者會籐條都唔敢帶一支就說三道四,金上大人話齋祖國一直會依法辦事嘛,假如上書金上大人,呢條趴街只懂不斷喧賓奪主,理應押返內地接受人格審查吧 ; 原來昨晚夢遺演唱會開鑼喎,一衆廢物上台卡拉ok,台下叫囂嘅聲音來來去去都係得幾件僱員靚妹咋喎,不停大叫呀呀呀呀,上床愛愛咩死剷,哈哈哈哈,tbb無提供吹哨BB咩,叫聲零星落索,毫無演唱會氣氛,人地Murder班廢粉叫聲叫到穿過大氣層咁滯呀趴街

發表於 Posted on: 2021-08-13 18:27

封哥
回頂端 / Top
娛樂圈桃色事件跟飲茶食飯同等平常,奀星要提升知名度少不免要做些違法新聞以作宣傳,爭女打架跟本上小事一盅,爭女爭到撕爛佢地底衫褲至精彩嘛,爭女會爭到打交被捕,顏面何存呀,你要囡囡就隨便攞去使喇趴街,打交喎,提升知名度就做得徹底少少,以往班垃圾甚麼醉駕呀刑毀呀借大耳窿被噴漆呀去屋邨被貼街招呀咋咋啼啼被拍淫照呀,咁至會出名嘛,為女打交??守行為半年罰款幾千就可以走人喇,毫無宣傳要點,小人物果然只做小事,完全無大將之風,開記者會認錯都冇記者會去喇,小薯仔一名有乜利用價值,應該預早聯絡記者話見到條女偷食仲實際喇,正所謂攬住一齊死,總好過只死左自己嘛,咁就玩完認真唔抵,玩完?tbb永遠可以將不可能變成可能喎,一個屈尾十就復出東歪西倒,你吹得佢漲咩,咁又係喎,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-14 22:48

封哥
回頂端 / Top
保鮮期假如呢鋪都走得甩就認真無天理,喂 ! 係咁先大佬呀,約砲究竟係咪違法,確實要請教一下法律界人士,被錄音曾經約砲,假如你情我願理應冇違法卦,無強廹無威脅點告呢,就算無做足安全設施愛愛,相信都未至於違法喎,除非囡囡未成年就抵很死喇,否則成年男女愛愛都違法,全港市民都共同犯法喇,但強廹落藥迷x就另作別論囉,判處終身監禁都理所當然吧,但事過境遷口同鼻拗嘅case實在難以判斷,煩事講證據,假如證據確鑿保鮮期就難以甩身,漂白水加滴露洗都唔清,係咁先實在有點存疑,係咁先年青時期大大話話都有八九件囡囡曾經埋身喎,求其有一個囡囡控告係咁先,事隔幾十年,係咁先會否被控過度愛愛而要坐監呢,唯一優點就係當年當年未有社交媒體吧,但請問就算被錄音又如何,聲音未必屬於當事人喎,相信唯一解決辦法就係保鮮期去自首囉,噢雪 ! 真係祝佢好運,哈哈,Ero提早解散相信乃另一出路啊,總之咸濕就應該被判死刑(睇AV除外),哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-15 2:07

封哥
回頂端 / Top
07大哥又教曉係咁先何謂堅持及集中,堅持己見集中進攻,果然係犀利武器嘅一種,Murder及Ero隊員當中,原來大部分都係咸濕佬呀,保鮮期不在話下,醫登及197原來都好乸咸濕吓喎,情慾短訊都只屬小兒科,見女就直接咀埋去至狼死呀趴街,聽講連人地個名都未知喎,就咀??絕對係五馬分屍嘅死罪,喂 ! 兩隊組合出名並不在於演藝出色,係極度無禮貌呀死剷,之前Viu訪問奧運選手,乃嚴肅話題,班趴街在後面整鬼造馬又扮鬼臉又不停嬉戲古靈精怪,跟本無放奧運選手於眼內,唔比面運動員無所謂,嗰個係雪雪呀趴街恨揸剷,係咁先簡直氣沖天靈,樂壇組合咁乸無禮貌都得咩,尤其嗰個瘟神La,一朝得志就語無倫次,簡直全球最造作藝人嘅首選,電視臺以往極少出產呢類趴街,咁狗作狀嘅男藝人,理應全家死絕祭祀上天,七月十四佢真係唔怕被鬼整嗎,正一鬼整,一班所謂神徒名符其實係妖言惑眾嘅黑五類魔鬼,下次試吓假如坐在前排嘅係特首大人,呢班趴街夠唔夠胆在後面扮鬼臉搞搞震,得罪雪雪,係咁先保證你班垃圾以後永無寧日

發表於 Posted on: 2021-08-15 19:01

封哥
回頂端 / Top
元玲往後會封胸??晴天霹靂呀,點解點解點解???以後07大哥個網頁得番嗰個美臀尋丸痕唱獨腳戲?絕對有違天理,必遭天譴,元玲封胸等同球王比利及馬勒當拿轉行去送外賣,跳水小天后轉職做酒樓侍應生一樣,有冇搞乸錯,封胸之後做乜鬼野好呢,隨時真係轉行送外賣喎,哈哈哈哈,一早已經被打造成性感女神,而家話退就退,認真不負責任,學吓夢遺囡囡温油美喇,八歲就已經入行表演,十四歲就攞獎開埋演唱會,仲大受歡迎㖭呀,大受歡迎??證明做人要夠堅持嘛,查實佢個樣好似隔離屋鐘師奶個囡囡喎,只可惜聽講躪左去做援交唧,十四歲大好"青春"應該價值不菲,公司好好利用前途無量啊,喂 ! 係咁先懷疑查實係佢媽媽發明星夢定係佢自己呢,八歲就推佢入電視臺做茄喱啡,表演乜表演物,佢媽媽究竟想點乸樣,果然有梅姐姐影子,正矮確實有先見之明,抵佢做大佬嘅,假使返內地發展,幼齒到時就真係大受歡迎喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-15 19:38

封哥
回頂端 / Top
近期發現utube究竟是否已經改為國家頻道呢,國家運動員勝利片段多不勝數啊,實在屬祖國嘅光榮,尤其乒乓球羽毛球全數乃國家隊取勝嘅威水片段,勁呀,但國內未能觀看utube頻道喎,Why?威水史理應公諸於世嘛,國民竟然未能觀看,怎麼搞的,幹甚麼?開放頻道給國民欣賞一下國家隊有幾威風啊,查實係咁先有點疑惑,utube頻道唔係世界性資訊滙集地咩,似乎重點報導祖國資訊喎,垃圾美帝想討好偉大祖國,躪開喇廢物美帝,難怪祖國要親塔利班組織,人地為左維護國家不遺餘力,數十年不停戰鬥,反塔利班政府嘅就殺無赦,法律重點乃維護組織核心,值得嘉許,唔通維護國民咩死剷係咁先,甚麼人道支援阿富汗人民喎,真係多多益善,唔係政府邊度有錢買大量武器戰鬥呀,其實想破壞國家安全,大力吹捧班渣男Murder及Ero十幾隻趴街就得喇,反中亂港份子一樣,每每出席宣傳活動就聚集到大量青少年支持,仲唔係危害國家安全行為,違反國安法,理應全數拘捕進行審查,順便可以幫子女們攞埋偶像簽名嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-16 3:17

封哥
回頂端 / Top
兒童節目終於有精心泡製感一首主題曲呀,三個夢遺靚妹主唱,歌曲唔知叫乜鬼乜噏啊,好似叫What's up啊,歌曲適時推出市面,擺明食住一班靚仔靚妹卡拉OK演唱會個勢喇,但迴響似乎一般般喎,有填詞專家綠仔填寫歌詞,應該無得輸囉,Where's my 校長?拿拿淋揾佢出嚟撐場喇,話時話嗰個卡拉OK演唱會,除了校長撐場,仲有邊d巨星到場支持呢,有呀,前國家女排代表都有去捧場呀,前女排球員??關演唱會乜乸野事呀,總之有到好過無到喇死剷係咁先,07大哥報導就代為甚具意義嘛,咁又有道理 ; 亞叔愛愛之後隔離台收視即時趴街無以為繼,預Q左喇,跟本上電視臺競爭力有限,tbb嚴陣對戰簡直多鬼餘,基本上乃對手毫無勝算嘅遊戲,竟要嚴陣以待?擺明抬高別人而自我矮化,tbb搞甚麼?之前人地已經出盡飲奶力,已到達極限,已再沒突破點作出攻堅,再講一次,Murder及Ero絕對離死期不遠矣,跳唱組合頂多捱多三兩年就玩完,到時嘈夾廉臨瘋仲唔脫穎而出,三幾年後都已經六十歲喎,到時至攞最佳男歌手獎,會否遲左少少呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-16 23:57

封哥
回頂端 / Top
係咁先究竟是否已經跟時代脫節,香港新聞無奇不有,開遊戲機鋪都要被大漢入內斬傷,又電擊又雷射槍攻擊,聽講似乎跟賭博有關啊,釣魚機可以用作賭博?係咁先實在太out吧,澳門賭場一早已經有呢類遊戲喎,吓 ! 遊戲機中玩釣魚,點贏錢呀,完全摸不著頭腦喎 ; 仲有一單虐待動物個案,係咁先又係摸不著頭腦,虐待貓狗小白兔龍貓都可理解,虐待蝸牛被捕???What' up?come on baby,蝸牛??大批探員去作出拘捕喎,係咁先煮煮吓公仔麵即時嚇暈廚房內,咁曱甴呢?係咁先日日打死幾隻,會否被控謀殺,鷄鴨檔以往日日用滾水殺雞鴨,按道德都屬於虐待動物喎,虐待蝸牛被捕實在難以置信,香港究竟搞甚麼??假如在街上後巷踩死曱甴,會否被控一級謀殺,腦袋好混亂呀,今晚食完公仔麵又要即時食精神科藥物至瞓得著呀

發表於 Posted on: 2021-08-17 0:36

封哥
回頂端 / Top
而家政治凌駕娛樂,離乸晒大譜,阿富汗同香港民生話題有乜關聯呀,每日報導老連咁遠阿富汗嘅新聞,關人忍事咩,干預別國內政行為,係咁先極為反感,市民只會關注優惠券派幾多錢咋,打仗有死傷就必然喇,一般事不關己嘅事情,隔岸觀火就最過癮,各家自掃門前雪乃幾千以來祖國人民嘅至理名言,就算殺人屠城話之你97喇,何況祖國強調阿富汗城內小販們笑面迎人,社會似乎欣欣向榮喎,係咁先即時放下心頭大石,原來班群眾蜂擁去機場只是好想嘗試乘搭軍機去旅遊咋喎,聽講軍人一入城就去遊樂場玩碰碰車,童心未泯嘅戰士何會殺人屠城呀,假如tbb要開水上遊樂嘅節目,係咁先強烈建議拉隊去阿富汗取景拍攝,率領一批囡囡去拍攝吃喝玩樂嘅旅遊節目,加深祖國跟阿富汗人民嘅感情嘛,瞭解一下班軍人日常嘅生活狀況,又可互相深入瞭解(深入定係插入呀),何樂而不為呢

發表於 Posted on: 2021-08-17 19:06

封哥
回頂端 / Top
係咁先條頸硬過條笨實就係人都知,除了金上大人甚少佩服別人,首先當然要擦吓鞋先,哈哈,件神棍七師傅真係唔到係咁先唔服,擺明鑿住"我係神棍"四個字在額頭上面,依然咁乸受歡迎,佢嗰d所謂理論實在奇形怪狀,嗰個"七九星" 節目跟本只有一個字就係夠"七",第一集做老作媽媽及越美姐姐嘅和事老,真係妳媽媽身體安好嗎,哈哈哈哈,究竟係要節目效果定係預早鋪排呀死剷,簡直聊鬼攞命,老作媽媽一向形象火爆,擺明唔妥越美,竟然將佢地放埋一齊做節目?搞笑十足,條神棍當衆唸經祈福,條趴街師傅唸嘅係家家有本難唸的經喎,叫佢唔好去死,哈哈哈哈,第二集就叫來又如風祈求佢放棄購物喎,唔覺得奇怪,最離譜揾個BB仔出嚟扮靈童呀趴街,哈哈哈哈,Viu認真趴街,咁都諗得出,搞到個靈童喊到鬼殺咁嘈,哈哈哈哈,仲有就係七師傅同如風去深水埗派免費物資比街坊,班師奶亞叔排乸晒隊去攞物資,訪問佢地,竟然班垃圾街坊話唔知排乜隊,總之人排佢就排,哈哈哈哈,認真可愛,隨時係排隊做政治審查呀趴街,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-18 1:10

封哥
回頂端 / Top
Like

發表於 Posted on: 2021-08-18 2:35

支那屎塔蓋
帖數 Posts: 960
回頂端 / Top
剛剛瞓醒,要食番兩粒腦帛金當早餐補補身先,腦帛金?腦神經嚴重受損出現腦癲癇情況啊,為何?昨晚無所事事上網搜尋一下近期有否新AV推出,點知喜出望外即時震撼係咁先神經,Mako Oda原來有新作品呀,刻意減左肥㖭呀,身型蛋面即時回復昔日美艷動人,招牌巨胸依然健在,但各位垃圾網民請將重點返回佢以往嘅殺著,Oda殺手鐧並非其身型體態,咁係乜鬼呀死剷,當年午夜凶鈴電話鈴聲係殺人嘅引線,Mako Oda嘅殺人武器係委屈無限嘅叫聲呀趴街,不論吔咩嗲Kimochi二姑二姑嘅聲音,絕對徹底破壞腦部荷爾蒙分泌,腦部嚴重缺血情況即時出現,皆因血液極速轉移到至親嘅細佬身上,完全可以令人陷入昏迷不醒狀態,故此係咁先昨晚係暈Q左,而唔係好瞓囉,係咁先堅持第一偶像定必係Mako Oda,第二才是BB囉,雖則一個係堅日本人,另一個係偽日本妹,但位置確實未能轉移,無可能叫 Mako Oda做兒童節目而要BB叫到鬼殺咁乸嘈囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-18 16:01

封哥
回頂端 / Top
後生仔做事真係未夠堅持,之前追擊保鮮期條死剷曱甴廢青,雖則樣衰但以為佢為正義而戰,點知無以為繼,不停說三道四話要舉報嗰件保鮮期落迷藥乜乜七七,侵犯女子等罪行,突然收嗲,完 ! 吓吓吓,咁就玩完?假如係咁先就即時反告佢誹謗喇,大肆炒作左幾日就收工,擺明借保鮮期自我宣傳唧打靶,07大哥理應不斷追殺呢單娛樂新聞啊,直至打倒Ero班趴街為目的嘛,否則tbb點樣揾班垃圾後來居上呀,而家Murder及Ero十二件死剷分頭出擊,都會人山人海廹到水洩不通,政府應該立法管制粉絲聚集條例喇,粉絲就代表團體,隨時非法集結大群年青人進行違法行為嘛,聽講金上大人在內地似乎開始管制粉絲群組喎,事實上粉絲只可擁護黨主席一人,不論偶像或實力派全國跟本上只得金上大人一位,Murder理應被強迫解散吧

發表於 Posted on: 2021-08-18 19:01

封哥
回頂端 / Top
擦完一輪鞋言歸正傳,奧運慶功宴嗰個亂噏廿八嘅女主持都有出席,唔該做番一個專業演員喇,事隔一月仲會喊,仲要在公開場合滿佈記者嘅時候喊?究竟喊乜鬼野呀,一早已經公開道歉喇,仲要博同情?tbb包保唔會炒妳喎,要炒都一早炒Q左喇,仲可以出席慶功宴代表已經刻意淡化事件,無啦啦喊乜鬼,專心做回花瓶好過喇,前輩無教過妳,死人都要撐住咩,即是死撐呀,假如係咁先就幾大都唔認錯,等同大學教授公開在螢幕前批死美帝最多只可攞多一面牌,點知人地攞多八面,佢都無認錯喇,小薯仔認乜鬼野錯呀,簡直丟架,返去愛歸家做番個專業茄喱啡仲實際喇,注定已經前途盡毀,唯一逃出生天嘅途徑,又係只得接拍日本廉價AV吧,死剷係咁先呀人地除左接拍AV就無任何工作做咩,係咁先要公開道歉先,囡囡總有出路,去鴨寮街租個劏房開工就得喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-19 0:28

封哥
回頂端 / Top
奧運選手出巡,即是遊街示眾,只可惜得小貓三四隻在街上捧場,彌敦道靜過鬼喎,唯獨一班垃圾依然高舉香港區旗支持,假如被內地網民發現,你班趴街全數被遣返內地作政治審查,高舉區旗?點解唔係五星紅旗,點解點解,是否要否定港市民乃祖國國民啊,國旗法底下,支持高舉國旗實屬唯一合法行為,高舉區旗是否代表香港凌駕偉大祖國啊死剷,係咁先學習嘅速度實在驚人,當年考試名列前茅總有道理,不斷學習主席思想,確令思路更為清晰,喂 ! 係咁先似乎只是學習內地某些垃圾網民嘅慣用詞語咋喎,主席思想未必係咁樣喎,吓 ! 即時好混亂,民間聲音唔係被無聲批准咩,無可能可以亂噏廿四啊,聲音唔係首先被政府審查咩?總之結論就應該係祖國做所有事情都屬正確決定,說三道四嘅立即躪出門外,咁又要諗諗係咁先究竟是否一直說三道四呢,國事都係無謂參與太多,都係揶揄一下tbb,講吓是非會比較安全

發表於 Posted on: 2021-08-19 21:17

封哥
回頂端 / Top
價值驚人,Murder日日派幾隻濕鼠出show,公司收入定必大幅飈升,今日仲要四大主將齊集共同出席一個品牌宣傳,收益必定驚人,某些垃圾質問造星嘅目的係乜鬼,為唱歌為演戲?似乎係為出品牌show囉,粉絲數量每每好似舉行演唱會咁乸樣,叫到拆乸晒天一樣,商場事實上多得佢地唔少,係真感謝啊,人流爆升,商戶定必有所得益,唔係喎,某些商戶話要即時落閘喎,喂 ! 問心嗰個商戶情願見到防暴警察叔叔入商場,定係Murder班死剷呀,係咁先當然支持警方多過Murder喇,為何?第一 : 商戶執笠關係咁先忍事咩,第二係咁先又唔係粉絲,只是食花生居多,第三睇警察叔叔打曱甴,總好過睇tbb嗰d乜鬼狙擊呀刑警呀非苦呀嗰類廢劇喇,商戶假如全數倒閉,係咁先就最多去圍康趴街日本殘買野囉,甚麼名店喎,最理想就係全線倒閉,引入大量內地品牌好過喇,班Murder又adidis又likey,全部為反中亂港品牌,理應永久封殺嚴禁佢地回內地喇,係咁先一向背心短褲白飯魚就躪街,甚麼品牌關係咁先56789事咩

發表於 Posted on: 2021-08-20 14:20

封哥
回頂端 / Top
食奧運口水要食到幾時,日日食口水,會感染呀趴街,頻頻授旗,授旗出發去巡遊宣傳,去廸廸尼去海馬公園定係去拍廣告呀,下次每日授旗去體院做訓練喇,一年三百廿幾日都可以授旗囉,政府政策上究竟是否出錯,理應直接推佢地出嚟拍宣傳影片,共同目的是維護國家安全嘛,呼籲年青人共享運動成果仲實際喇,喂 ! 好敏感喎係咁先,運動成果??運動是否已經係禁用語呀,叫體育成果會較為合適囉,某些運動員,係體育健將呀死剷係咁先,冇錯冇錯,某些體育健將查實有少許明星相喎,假如係咁先是雪雪,第一時間就宣佈退役投身娛樂界喇,三十歲仲打乜鬼野波呢,趁早加入Viu跟Murder拍劇好過,橫掂近期劇集題材多以體育為主線,何況雪雪口材了得愛狗狗如命,形象健康頗討人喜愛,總好過tbb嗰班貪慕虛榮嘅靚妹囡囡喇,聽講仲係鏡粉中亞啫啫嘅粉絲㖭呀,形象正面,但可能係惡惡妹妹啊,之前訪談中提及年青時期係脾氣極差嘅妹豬,認真搞笑,瞓覺嘈醒佢,會打人呀哈哈哈哈,真性情妹妹確實可愛,每日習訓總好過某些妹妹日日去廸廸尼吃喝玩樂喇,係咁先最鐘意佢,皆因聽講佢極喜歡食榴槤囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-21 20:38

封哥
回頂端 / Top
長篇大論報導隻小薯仔桃色新聞,假如比係咁先就一句講晒,爭女打架被拘捕囉,班垃圾作到電影橋段咁乸樣,呢條濕鼠當年第一日參與東歪西倒節目,唔該tbb揾番係咁先當年對呢條趴街嘅評論,四隻字"好人有限",額頭一早已經鑿住"扮型咸蟲"幾個字,正所謂相由心生,tbb嘅一批違法cheap精糞便男,全部面頰上刻上"我係罪犯",背脊就紋住"好人有限,無惡不作",最需要嚴厲譴責唔係佢地嘅違法行為,係不懂得發揮真正愛國精神,目的係減輕自己嘅被指控嘅罪行嘛,刑毀目的係平衡社會既定規律,醉駕目的係警惕市民注意路面安全,借貴利目的係促進經濟發展,被人張貼街招目的係增加清潔工人嘅就業率,全數查實乃貢獻國家嘅先鋒,在女多男少情況下,温女簡直係國家級任務,亦可以加速人口增長,兼且是支持祖國三孩政策嘅行動,道理係人都識講,如何運用才是重點,道理??似乎係歪理多d喎,何謂道理何謂歪理,由誰人判斷?

發表於 Posted on: 2021-08-22 0:34

封哥
回頂端 / Top