tvb.com

tvb.com

跪低

呢個世界每樣野都要相對,廢台廢高層廢劇廢節目廢演員,重點係連評論及haters亦要夠廢嘛,當然包括tbb頭號廢物粉絲係咁先喇,先前泡製甚麼九星連珠,欲殺敗對手,點知竟然殺人變成自殺,諗住響頭砲模仿揶揄姜包,勢估唔到捉虫入屎勿心,劣評如潮自掘墳墓,跟住乜鬼夢遺比賽呀,問候媽咪呀,揾班垃圾鬼哭神號咁乸樣配音呀,節目究竟有乜娛樂性,最搞笑有件皇牌老鬼吩咐班垃圾監製咪用嚟用去都係嗰班垃圾,點知個個節目都有呢件金牌老鬼趴街出鏡,哈哈哈哈,有乜辦法唔死全家,不久將來聽講將有秘密武器節目出籠,乜鬼兇手是誰,原來又係抄外地製作,喂 ! 有進步喎,抄襲外地節目總好過抄隔夜台喇,只不過聽到節目主持人是誰,係咁先又要失眠多晚,真係笑到失眠,前校長旦伯究竟仲有乜吸引,劇屎不在話下,主持工作個衰樣造作到核爆級別,剛剛睇viu嗰個重播節目"家甜家",件臭蛋個樣衰到何止貼地,簡直深入地核三萬公尺,乾屍dd都退休咁滯喇,廢旦掘定個窿生葬自己好過喇,七十歲仲要黐住tbb揾食,呢d叫做有才華?街外無人會再請你呀打靶

發表於 Posted on: 2021-05-31 4:39

封哥
帖數 Posts: 3075
回頂端 / Top
吸煙是罪?笑話一樣,藝人吸煙目的只有兩個,一就係精神陷入崩潰邊緣極度空虛,懷疑佢地晚晚都要聽過“絕對空虛”才可安然入睡,二就係消滅固有口臭啊,話時話係咁先情願聞煙臭味,總好過聞到類似內臟腐爛嘅鮮味,哈哈哈哈,演藝界公開吸煙跟本視作等閒,你班趴街理得我唧,之前被人披露吔大麻吸毒亦大有人在,都無事喇,一日食三幾包又有乜問題呀打靶,但係原來有韓國女神係咁先堅實嘅偶像,志玟竟然係煙民?早d講聲喇姐姐,假如要買禮物,送兩箱“抆屎發”比佢就得喇,跟係咁先竟然同一嗜好,一邊愛愛一邊吸煙確實等同即時唱首“妳令我快樂過”咁興奮,騰雲駕霧欲仙欲死感覺,吸煙絕對比接種疫苗更多優點,為何??有報導指出打針後會滅精及會染上癌症啊,吸煙反而安然無恙,好矛盾吓喎,吸煙或是打針點揀好呢,係咁先已經以身試法,又吸煙亦已打針,理應身體會比較健康卦,負負得正嘛,小學都有教喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-31 18:48

封哥
回頂端 / Top
剛剛收到一則新聞,收視調查於07大哥網頁出籠,哈哈哈哈,Viutv收視得嗰二點幾跟開電視一乸樣,執Q左佢喇,tbb吓吓有二十幾點收視,點同tbb爭呀死剷,理所當然喇,tbb一向係大台嘛,你班隔離台薯仔粉腸啊吱啊咗話自己有幾乸威,攞明係偽造娛樂新聞,甚麼男團組合懷疑是否造假呀,跟本從未有過男團出現,演唱會是否copy內地歌手演唱會片段咋,班粉絲擺明係日薪僱員喇,再次請求07大哥聘請係咁先做創作總監吧,唱衰及造假跟本是係咁先專長咁滯,絕對有教授級數,收視調查顧問公司去大灣區聘請嘛,去深圳聘請伙記工資比較高昂呀打靶,今時今日有百九幾萬人睇tbb?哈哈哈哈,係咁先確實係井底之蛙,先前有報告話有四百幾萬觀眾睇tbb呀,而家竟然得番一半?調查公司理應被內部門查封及抄家喇,得嗰廿幾點收視絕無可能,一個簫正含加仍仍已經天下無敵啊,仲有一則新聞實在抵讚,穿華滿面皺紋應屬老鬼級別,班槍手話顯示佢從未整容喎,哈哈哈哈,老就老喇死剷,內地槍手發功果然非同小可,黑變白,白變黑,勁過尾原髮彩啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-31 23:51

封哥
回頂端 / Top
07大哥令係咁先完全理解內地固有文化藝術,享受打飛機多於做愛,別人總是只有缺點毫無優點可言,只有令你向自己學習,從不喜歡學習別人優點,學習似乎等同抄襲, tbb日日學習當中喎,原來咁樣演繹何謂學習,造假完全等如事實咁乸樣,不停自我表揚自家製造優秀,話班垃圾個個演技高超,令觀眾欲罷不能,欲罷不能咁去鬧呀死剷,求其去西洋菜街揾幾件MK去演,表現絕對等同瞓練班垃圾嘅水準,最難得不停自吹自擂件件演技了得,五十至七十歲個個亦被形容擁有少女味道,影帝影后咁乸樣,令觀眾極為反感,兩年以來係咁先似乎已完全忘記對上一次睇tbb係幾時,觀眾年齡層保證已是六十五歲以上,六十五歲以上人士有誰會睇Murder呀,二十點收視查實已愧對股東,六十五歲以上人士何止一百幾十萬,得二十點等同大約一百五十萬,會否百幾萬長者齊齊睇tbb亦值得懷疑,近期離逝嘅藝人都差不多已達八十歲,證明觀眾亦只會不停減少,年年收視都維持廿五六點,簡直匪夷所思,絕無可能,身邊年青一代基本上已極少人會睇tbb,網上節目已多如天上繁星,有無數選擇吧

發表於 Posted on: 2021-06-01 3:25

封哥
回頂端 / Top
喜歡一個藝人要長時培養情感,討厭一個垃圾只需極短時間內就發生,趴你個街,女神君然豬豬講錯一句說話就被係咁先拖落十八層地獄,伯母近來身體別來無恙嗎,竟然稱讚嗰個打女人爛口趴街吹簫幫,話冇人贏得到佢??呢個死全家一向係衰格cheap精爛賓州爆袋性病王已衆所皆知,讚佢無得輸,係咁先實在唔忍心咀咒偶像女神君然豬豬,只有希望佢被拳擊對手打至爆面毀容就算吧,起碼仲可以有手有腳在街邊乞食,點知一鋪就玩完,娛樂圈就係咁殘忍,枱底偷偷地被玩妹妹一件事,擺上枱面被人當衆開餐,等同從半山亞士厘畢道極速搬去鴨寮街咁乸樣,三線垃圾擦錯爛鞋吹錯簫,呢個親生囡囡完約後注定被放棄,證明鴨寮街姐姐就只可活在鴨寮街或廟街範圍吧

發表於 Posted on: 2021-06-01 19:00

封哥
回頂端 / Top
係咁先雖則多咀,但心地極為善良及堅守原則,多年以來除Mako Oda以外只鐘情於BB,只可惜BB跟係咁先一乸樣同樣堅守不知所謂嘅演技,唯獨飽受欺凌被AV男優蹂躪嘅角色,就必定大受歡迎,否則只會不停蹉跎歲月浪費鵪鶉,青春呀嘛,剛剛上網追回兩集韓劇"Mine",實在無話可說,兩位女角演技明顯已分高低,粗口天后瑞亨姐姐擺明高於惡惡寶瑛姐姐一線,飾演財閥大少奶演技絲絲入扣,表達內心感情嘅戲份,場場令觀眾有震撼感覺,tbb本土垃圾當中跟本無一位可以輕鬆駕馭得到,供加陰低智ling搖煮羚等全數廢物在劇集當中只可飾演工人妹仔角色吧,寶瑛姐姐似乎已用盡心機演繹角色,只可惜已經開始有力有未逮感覺,從純情角色至今集開始扮變壞攻心計嘅二少奶,明顯有點吃力,被粗口瑞亨比下去,大少奶表面冷漠無情,查實乃是極具感情嘅同性戀者,come on,又要等到星期六才有新一集播出,好乸好睇呀趴街

發表於 Posted on: 2021-06-01 23:51

封哥
回頂端 / Top
禮貌週週地借問07大哥一聲,連日來亮精精無間斷地現身07大哥網頁娛樂版,娛樂版??tell me why?相信可能性只有兩個,一就係tbb準備將其推上女一行列,拍劇唱歌及主持工作有理由相信已完全安排妥當,準備強勢出擊,挑戰popo wong太后位置,嬉笑說話說完,事實上當然係為奧運作出準備喇,tbb星級奧運主持絕對已佔上一席,07大哥一舉一動,係咁先實在瞭如指掌,否則精精大姐何會重出江湖,另一重點當然係為老公從政鋪路吧,唔通想選特首?哈哈哈哈;網民槍手實在可愛,腿粗肥腩在娛樂圈已屬五馬分屍死罪,被tbb加持後可以被形容為有真實感自然美,趴街跳海死Q左佢喇打靶,哈哈哈哈,按照此道理係咁先一向惡毒批評一班垃圾,事實上只係恨鐵不成鋼??問心嗰句係咁先一向實話實說,BB絕對切切實實只係AV女優級數,連番被係咁先提及,究竟係關照定係整蠱,同期訓練班學員當中,係咁先只不斷提及BB一件垃圾,佢亦是唯一可以當上女一嘅廢物,奉勸一句千祈咪吹錯簫,生存或可長久一點啊

發表於 Posted on: 2021-06-02 19:06

封哥
回頂端 / Top
隔離台有個節目叫乜鬼亞嬸唔易做,前蕉皮老婆去譚仔扮做侍應生,睇到係咁先怒火中燒,懷疑佢是否從未打過工,天生做少奶奶,趴佢個街,今時今日有得做侍應生已屬萬幸,起碼有萬五蚊薪酬,被顧客及老闆痛罵已包在薪酬以內,條恨揸剷被顧客話兩句就喊??佢仲有兩個仔讀緊書無謂鬧佢x全家,係咁先19歲開始工作,做過六間公司,每間公司嘅老闆顧客都鬧到係咁先狗咁乸樣,都從未喊過,前蕉皮嫂被顧客督責兩句就坐埋一邊喊?拍劇效果咋嘛,人地都無問候伯母身體好嗎,咁就喊晒口,假如係咁先是主管人員,咁乸靚嘅姐姐即時拉佢入後巷"嚴厲教訓”一下吧,哈哈哈哈;大馬神女除了識彈琴露胸露股吊頸以外,究竟仲有乜專長,近期又再現身,以為佢已重新做人,點知又係著件性感泳衣露面,條趴街死剷淫娃下次跳海跳崖定係切割手呀打靶,直接揾個水魚爬上岸好過喇,好好地重新去學吓吹奏仲實際喇發瘟

發表於 Posted on: 2021-06-03 4:30

封哥
回頂端 / Top
所有事情理所當然嘅,就何必大驚小怪,人會變老,食完飯會痾屎,做完愛打完飛機就即時睡覺,定律一樣,即時睡覺?涼都唔沖,好無品德喎,明星結婚查實已屬匪夷所思行為,明星離婚反而正常不過,娛樂記者嘩衆取寵報導以為發現左外星人住在隔離屋咁乸樣,哈哈哈哈,日韓娛樂界一向多姿多彩離婚跟本視在等閒,唯一最慘就係高價廣告合約隨時付諸流水,都唔係問題,要賠償給廣告商至為致命呀死剷,離婚隨時會唔見左幾千萬薪酬,就算晚晚被老公性虐都啞仔食黃蓮喇,結婚跟本就係進入地獄嘅捷徑,跟名人離婚就等同升上天堂咁乸高興,隨時三億現金手到拿來,諗諗吓係咁先已到腦退化階段,假如跟BB結婚是地獄之旅或是天堂之路呢

發表於 Posted on: 2021-06-03 18:51

封哥
回頂端 / Top
生活一向不檢點搞到全身腐爛大有人在,樣子基本上已經肉酸醜怪,而家得番九十磅加上全身潰爛,係咁先建議佢再去日本"進修”一年才強勢回歸喇,強勢??幾十歲從未紅過,成個南昌街廟街道友婆咁乸樣,簡直一式一樣,仲可以生存在娛樂界已屬天方夜譚,直接call車送佢入精神病院乃最合適不過舉動吧,唯一值得嘉許就係竟然夠胆自拍公諸於世,嘉許?擺明係精神病患者喇條打靶;鬼聲鬼氣贏盡口碑?哈哈哈哈,冚家都未睇過一集喎,綠仔話要添食,究竟是否想提早結業呀,已經多次提及無人會再坐定定睇tbb呀,班老柴只係習慣開著電視機咋,咁就代表收視冠軍,哈哈哈哈,返鄉下耕田喇,人地黃金時段係21:30後呀死剷,Viu跟本無需打擊亦會自動沉沒,係咁先一早已經講過一堆垃圾730節目擺明係自殺節目之一,另一沉沒原因就係揾Murder班死仔無啦啦躪去拍戲,注定加速死亡吧,電影絕對是摧毀偶像嘅利器,無人會入戲院睇姜包呀發瘟

發表於 Posted on: 2021-06-03 22:24

封哥
回頂端 / Top
支旗幾個免費電視臺都去晒拍攝,實在有點奇怪,唔係返內地登台仲好揾咩,為何留港?開電視及Viu出得幾多錢呀,應該只為keep住曝光率,方便返祖家揾各級領導照顧咋嘛,但值得一讚42歲生左兩件個樣仲好似靚妹咁乸樣,果然天生異稟,十個讚;壞鬼後生730節目方針跟本毫無問題,敗於播放時段實在大錯特錯,放回22:00播出效果定必不一樣,730時段擺明等同小孩挑戰成人一樣,輸硬喇,有0.9點收視已屬萬幸吧;九年前已經不斷提及尹師妹實屬優質產品,一直被投閒置散,竟然被安排現身三級演員大砲哥及你思春個清談節目,擺明將其送入地獄,一直覺得佢演戲絕對係唯一出路,而家實在前途有限,約滿後及早撤出堆田區喇,再過多兩年就要飾演群姐角色吧,注定玩完

發表於 Posted on: 2021-06-04 4:39

封哥
回頂端 / Top
詆毀偶像屬無恥行為,但從未成為偶像而被侮辱就理所當然喎,帶條女去日本一齊吸毒,就算天皇關照都要死喇,何況只係被條老柴加持,加持定係魔咒呀打靶,做人做到臨死至衰收尾,學吓大馬神女咁去吊頸仲實際喇死剷,講到尾大麻耀查實值得嘉許頌讚,天皇廢老契仔一棵梅菜肯去大排檔做show實屬難得,個大排檔主打菜色是否大麻炒丸仔或是美沙酮清蒸大麻根呀,幾十歲老同跟班落選造星囝囝囡囡在旺角街頭busking尚有一點生存空間,係咁先袋緊錢落你地袋呀tbb,揾班二打六在街頭busking提升知名度先喇,形象親民貼地絕對係而家tbb救命草,扮乸晒自己係大哥大姐十四歲就未紅先驕,注定死全家收場喇,以往所有天皇巨星草根階層起步,而家嗰班垃圾就個個以為自己已經係天皇天后,類似BB之流,以往四五十年代一早就賣左去南洋做人妾侍喇,當年去南洋做AV女優包保佢一砲而紅,現今班廢物後生好似日日躪去食buffet咁乸樣,第日保證佢地落地獄跟係咁先會面呀廢物

發表於 Posted on: 2021-06-05 1:18

封哥
回頂端 / Top
乜鬼叫大人有大量,節目中老公攞件Ex嘅定情信物出嚟,老婆依然笑面迎人就叫為人豁達,哈哈哈哈,假如呢件事發生在家中,係咁先保證呢條露股毫晚上甜夢入睡後,朝早起床隻雀仔就不翼而飛吧,妳媽媽身體好嗎,有邊個女人可以咁乸大方,明知老公保存Ex嘅物品而處之泰然?除非佢係思覺失調或是重症精神病患者吧,罪名輕則弟弟被嚴重摧毀,重則命喪黃泉,假如個老婆可以咁乸大方豁達,下次直接帶埋個Ex回家當住老豆老母面前玩3P㖭呀,想攞視后都唔使咁乸樣呀嘛,扮大方喎,第日閻羅王判罪隨時勾脷筋監生剝Q晒棚牙兼掌咀二萬次呀死剷

發表於 Posted on: 2021-06-05 1:42

封哥
回頂端 / Top
今日實在是悲哀嘅一日,大X離婚啊,悲哀??隨即係咁先接獲海量無錢嘅豬朋狗友查詢,查詢乜鬼,原來係詢問她是誰呀打靶,哈哈哈哈,07大哥又用大篇幅報導,係咁先即時被人辱罵,話年老一代無一不懂喎,係咁先立即打電話給一衆長輩,報告話大X離婚啊,點知被姨媽姑姐伯父即時問候母親身體狀況,話呢條趴街係乜水呀,關佢地义事咩,大X喎,咁都唔識?話時話係咁先對她亦不太熟識,焦點只係大陸跟台灣關係咋喎,咁就離婚?吹水咋嘛,名人離婚上條片已提及乃正常不過行為,查實使唔使刻意超大篇幅報導呀垃圾;係咁先今日至知tbb原來有十大秘密武器啊,話明秘密點會對外公佈呀,仲係從廣受大衆歡迎嘅07大哥報導喎,原來長年係一名奀星及是廢物歌手都竟可成為秘密武器,哈哈哈哈,旺角西洋菜南街靚仔都大把,從中求其揾幾件出嚟就係秘密武器,哈哈哈哈,當年係咁先都係老虎岩胡楓喇,絕對已屬原爆級偶像,現今狗屎垃圾都係武器,相信一班垃圾最強力武器就facesitting及licking囉

發表於 Posted on: 2021-06-05 20:09

封哥
回頂端 / Top
謎團完全解開,原來唔係秘密武器呀,係形容為大殺傷力殺人武器至為貼切,迎戰Murder個垃圾節目聽講係用史上最嚇人嘅猛鬼節目對抗呀,即是講鬼故啊,哈哈哈哈,當年羅蘭姐個區區有鬼故已經嚇到係咁先魂飛魄散咁滯,搞到半夜三更都唔敢上網,懷疑呢個節目係針對係咁先去製作,係咁先通常半夜三更至出動唱衰tbb嘛,擺明想當場嚇Q死係咁先殺一儆百,哈哈,喂!網上講鬼故節目大有人在,tbb揾個老鬼廢物主持叫失失慌力新已經夠嚇人,未知主題是否游游吓水撞見水鬼呢,哈哈哈哈,伯母身體別來無恙嗎,今時今日講鬼故點及得上無啦啦一街都係警察恐怖呀,近期執垃圾嘅姐姐認真多得係咁先全家唔少,冚家嘅黑色衣服已經全部被棄置於垃圾房,相信執去變賣都揾唔少,你條趴街係咁先小心被人落降頭㖭呀,攞你條黑色內褲去落降頭,隨時累到全家無仔生呀,哈哈哈哈,好驚驚呀tbb

發表於 Posted on: 2021-06-06 4:13

封哥
回頂端 / Top
原來萬幾蚊就可以租一駕雪糕車,究竟平定係貴呢,聽聞有500件死靚妹排隊攞一杯雪糕,一支12蚊,500支都係六千蚊咋喎,收萬幾蚊個老闆賺唔少喎,食雪糕事少,可以見到偶像197事大嘛,假如預先有人報寸話有雪糕派,係咁先即時聯絡各大屋邨集體叫班老柴排隊攞雪糕啊,包保二千支都唔夠派呀趴街,相信通街都係老鬼會搶住攞囉,隨時一萬支雪糕亦可輕鬆派完,喂!查實一駕車最多可以派幾多支呢,頂弄六七百咋嘛,未知tbb揾個皇牌垃圾出嚟派雪糕,有否一百個靚仔靚妹排隊都成問題,哈哈哈哈,tbb百幾萬堅實觀眾支持,一百人應該不成問題卦!難講難講

發表於 Posted on: 2021-06-06 4:37

封哥
回頂端 / Top
07大哥呀,係咁先真係要叫聲你做大佬,篇幅全部預留給離婚呀,生仔呀,死人嘅消息,一係就揾班淫娃著住底褲戴住個胸圍通山走,唉!有段A1頭條竟然視若無睹,究竟是否支持政府嘅堅實媒體呀,乜鬼野呀係咁先"姜包打左針呀,姜包已經打左針呀,以後無得打點算呀救命呀”,理應大篇幅報導嘛,只輕描淡寫報導一下,有冇搞乸錯呀,將焦點完全放在Chill club麥花臣演唱會?編輯人員唔該全部拉出去跪玻璃及酷刑對待吧,觀眾一向關心tbb內部嘅堆田情況,竟然隻字不提?係咁先要睇君然豬豬,尹師妹及BB呀趴街,年青人偶像嘈夾廉及母親近來身體如何,竟然毫無內部消息發放,吓吓只聚焦Murder班Guy男,係咁先想睇BB跟君然豬豬及尹師妹拍三P題材嘅劇集呀打靶,係咁先創作嘅題材定必已被Viu抄襲,tbb注定又後悔莫及,唉!

發表於 Posted on: 2021-06-06 18:46

封哥
回頂端 / Top
強烈向tbb建議極速提升垃圾知名度方式,即時推一班廢物或夢遺歌手躪過去viu參加全民造星4喇,係咁先包保迴響將會極大,保證班垃圾不出兩個月就飛黃騰達名成利就,搣甩tbb污名是極速走紅嘅首要條件嘛,你條係咁先是否外星生物呀,人地市場係內地呀打靶,奪冠後隨時即時被安排返內地演唱呀,過viu簡直自掘墳墓,咁又有道理喎,按道理就算在港有50點收視都形同虛設?目標係十三億九千九百九十九萬九千九百零九個人民嘛,原來咁樣,咁tbb討論區觀眾層面咪覆蓋全國,係咁先要返內地登台呀,就算棟企水魚咁乸樣在超市門口唱番兩首金曲都lur飯應呀,邊兩首金曲呀打靶,"斷背話今天及熱咖啡”呀死剷,收費一首歌三萬,抵到爛喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-06-06 20:22

封哥
回頂端 / Top
隔離台就嚟有個Murder主打節目推出,係咁先真係想死,十二隻廢男人講一大堆廢話,簡直笑死街坊,乜鬼互相體諒多左呀,了解多左呀,跟本用嚟呃鬼三歲細路哥,娛樂圈自古至今一向是勾心鬥角遊戲場地,各懷鬼胎個個思維皆認為你死總好過我死,永遠只會望人閉翳多過望人富貴,甚麼好姊妹好兄弟倒頭來大部份總係反面收場,尤其十二隻當中某些跟本上梅過梅菜蒸鯇魚,某些則是鮑魚魚翅煲老雞,話內心無介懷喎,呃鬼食豆腐咩,多Q餘節目一個,老豆老母都冇對子女互相體諒喇,三唔識七會相互體諒??簡直笑話一盅;有報導指電視大戰一觸即發,哈哈哈哈,何謂大戰,勢均力敵至可稱得上為大戰,一個二十幾歲嘅大哥哥對一個四歲靚仔都叫大戰,四歲嘅靚仔必定會死全家收場喇,究竟係哥哥自信心不足或係個靚仔擁有外星黑洞級強力武器呀死剷,大哥哥嚴陣以待咁乸樣,唔係講過話死靚仔絕非對手咩,電視大戰喎,返屋企揾小三小四床上大戰好過喇

發表於 Posted on: 2021-06-07 18:09

封哥
回頂端 / Top
大言不慚真係唔驚被tbb教訓?喂!係咁先你條趴街搞清楚喎,197只不過係隔離台一名廢物員工咋喎,tbb點教訓呀,關佢忍事咩,假如有朝一日條趴街高佬七當衰,咪跪在電視城門外要求見快樂大媽媽及正矮大佬拗撈呀,喂!到時兩件廢老隨時都已經入住老人院舍喎,仲有乜實力,唯一保證就係金上大人依然掌權囉,今日仲唔搭尾班車返內地發展,過後無艇搭就後悔莫及,嗰個性上癮歌手都返去登台喇,係咁先假如肯脫下狼皮面具,相信日薪三幾萬都絕非問題,綠哥帶挈一下細佬好喎,跟十四歲援交歌手成立爺孫組合相信亦有一定叫座力卦,組合名稱亦已考慮清楚,叫Teen&Older,中文就叫幼齒爸爸吧,07大哥今日強調嗰個十四歲幼齒點擊率有一百萬,究竟是否代表高人氣,存在不少疑問,相信網友只係出於好奇心即管聽吓(包括係咁先),哈哈哈哈,幼齒唱情歌硬係感覺援交味道濃厚,內地定必會有一定市場啊,老鬼專食嫩草絕對係指定運作模式吧,吓!!!!

發表於 Posted on: 2021-06-07 19:23

封哥
回頂端 / Top
Murder節目得半小時認真浪費資源,起碼一小時至夠喉喇,半小時節目只係捉誰人遲到,多Q餘,有乜好睇呀,出名嗰幾隻態度明顯比較囂張跋扈,遲到亦視作等閒,正趴街仔,喂 ! 現今幼齒遲到乃指定動作一樣,以往大姐大有誰會敢遲到,而家班後生跟本上毫無職業道德,炒我呀笨,再嘈就算當面訓斥你班老鬼㖭呀,你地吹得我漲咩,咪鬼阻住亞叔揾食喇廢老 ; 反而造美人笑到係咁先趴晒街,成班妖精姥姥咁乸樣,有個做地盤嘅姐姐地獄使者咁乸樣,粗魯無禮貌,好聽就叫耿直,唔好聽就叫臭口無禮,懷疑佢是否茄喱啡特約演員咋,23歲嘅中東姐姐贏梗喇,樣貌討好性格可愛,改造後必成大器啊,花癲姐兩名愛將姜包及醫仁假如態度上不作出微調,距離死期絕對不遠矣

發表於 Posted on: 2021-06-08 3:40

封哥
回頂端 / Top
今日跟豬朋狗友食飯時講一大堆廢話,差點被隔離枱班趴街狗公問候媽媽咁滯,談論中係咁先提及時下年青人毫無禮貌,態度不知所謂,Murder班Guy男組合各懷鬼胎,視長輩如無物,黃毛小子夠胆公開黑面,尤其姜包跟前輩拍照時舉動極度無禮,左顧右盼,知唔知乜鬼叫禮貌呀死剷,入嚟討論區跟係咁先學吓何謂禮貌先喇,吓!吓!隔離枱個狗公搭咀話而家無禮至代表有型呀,被條趴街批評係咁先唔識就收嗲喇,咁又似乎有道理喎,唔怪得近期係咁先被人話有型左喇;今日見到個奀星面青口唇白在內地暈Q左,同伴們認真醒目,第一時間就映相先,話知佢死,攝影師好有型呀,呢d就叫專業嘛,最理想就血花四濺,哈哈,拍攝效果更佳,喂!焦點唔係暈左,係點解暈鬼左喎,無啦啦點會暈呀,懷疑是否同人爭執被人當場打暈呀,定係爭女優呢

發表於 Posted on: 2021-06-08 19:09

封哥
回頂端 / Top
現今香港社會對美麗嘅標準完全已經被扭曲,排骨飯囡囡唔該借歪,肉肉囡囡日漸受廣大嘅狗公男歡迎,查實有誰會喜歡長期咬排骨,肉骨茶都係主打食肉喇,擺明肉肉囡囡是較為可愛,起碼有野渣吓手嘛,成班垃圾長期躪去減肥,個個搞到排骨走肉咁乸樣,會否有男人食排骨飯叫伙記走肉要淨骨呀打靶,除非心理不太正常吧,Viu嗰個造美人節目,班囡囡簡直係天外來客咁乸樣,但亦未至於食唔落之流,最神奇嗰個1號胖胖整容女,竟然係性感私影囡囡,客戶人數亦不少,極有理由相信呢類囡囡頗受狗公歡迎,Why?日日食蒸排骨,總要食吓梅菜扣肉平衡一下嘛,豬腩腩加上易容樣貌,隨時有錢都未必買得到嘛,有機會係咁先都想試食一下,哈哈哈哈,假如臨下眉跟肉肉囡比較,係咁先可以肯定咁講,選擇肉肉囡人數定必遠勝排骨單車褲啊

發表於 Posted on: 2021-06-08 19:40

封哥
回頂端 / Top
tbb四大天王相繼辭職,後續如何輕而易見,接棒嘅理所當然係偉大祖國嘅優質領導喇,柤信往後假若要加入tbb,首要條件或是需要入黨為先啊,否則何謂親生仔女,有黨才有家嘛,簽經理人合約嘅擺明等同認祖歸宗喎,一衆肉彈女優準備埋位,建議BB盡快脫離外國國籍吧,估計tbb將會改名換姓為中央駐港電視廣播公營機關,係咁先實在期待已久此改朝換代時刻,未知執行董事會否改為冰冰周迅及趙薇呢,可以直接聯繫全國電視媒體,tbb往後真係想窮都難,優質演員及歌手內地大有人在,甚麼姜包Murder等住被打包生葬吧,下一部應安排封鎖網絡平台,只容許播放內地節目,廣告收益隨時急升廿億啊,tbb前景實在一片美好

發表於 Posted on: 2021-06-09 2:13

封哥
回頂端 / Top
知喇知喇知道喇,默名d係tbb一姐已經知道喇07大哥,樂此不疲差不多每日專題報導咁滯,究竟07是否已經改為私人廣告雜誌呀,近年來對呢條趴街報導從未間斷,退出左娛樂圈一個屈尾十就躪番出嚟,咁又何必退出呢,係咁先唔係咁乸幼稚呀嘛,退出?哈哈哈哈,集資分拆手段昨嘛,講多無謂;何謂童顏,韓星中女張娜拉實至名歸,點可能中女素顏仲係小學生咁乸樣,係咁先又再展示一下英文,tell me why?以往係咁先被槍手即時反駁攻擊,話內地嗰個乜鬼穎靚過佢十倍喇乜乜七七,喂!聽講而家離左婚喎,有幾乸威呀死剷,不知所謂;懷疑今年tbb乜鬼視帝視后頒獎典禮仲有冇得舉行,剩餘成批廢物都唔係問題,焦點係會否仲係乾屍dd做主持,擺明變左節喎,假如仲係佢做主持,證明人材凋零喇,建議由正矮自己主持好過喇,橫掂佢咁乸鐘意出鏡,直接自己攞埋萬千星輝大獎喇打靶

發表於 Posted on: 2021-06-10 0:23

封哥
回頂端 / Top