tvb.com

tvb.com

跪低

Ero件垃圾保其全面復出,表示現今社會有一古怪現象,網民被件垃圾辱罵後亦可被原諒,尚會支持其復出??真係佢媽媽身體好嗎,被件垃圾於社交平台鬧到狗血淋頭,唔係一兩句喎,係機關槍咁乸樣一輪咀被辱罵,轉頭就支持呢條趴街復出,懷疑呢班網民係咁自小缺乏關懷,要被人不斷問候至可安心入睡,乜叫做死性不改三歲定八十,相信好快viutv會自取其辱,等同捉隻老鼠入米缸,三個月內包保呢條趴街重蹈覆轍,跟網民類似以巴戰爭咁乸樣再展開戰火,建議呢條趴街咁好火要定期去骨場揾越南姐姐出出火為要啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-21 0:24

封哥
帖數 Posts: 3108
回頂端 / Top
結衣BB結婚某些粉絲簡直等同死老豆咁乸樣極度傷心,係咁先毫無感覺喎,故此昨日跟本無興趣報導隻字不提,反之每日無無聊聊得閒總是打開BB唉豬社交平台裝吓佢有乜吃喝玩樂照片上載,喂!姐姐呀,佢個衰樣真係唔做AV女優實在浪費社會資源,越來越似星級日本AV女優明星呀,有過之而無不及啊,某些人切切實實係垃圾就係垃圾,BB明明係AV女優就應做番AV女優角色吧,假如佢係係咁先條女,定必極力推薦佢去日本知名AV娛樂公司尋找新天地,首要條件當然係被係咁先用得七七八八先喇,哈哈哈哈,係咁先依然堅守原則要出道就要盡快啊,否則變成麻美由真小姐咁樣就認真唔抵呀,生Cancer就徹底玩完啊,好賤格呀係咁先,哈哈,幫BB宣傳一下唧

發表於 Posted on: 2021-05-21 0:49

封哥
回頂端 / Top
愛歸家查實要拍到幾時呀,低智劇集究竟要搞到何時至結束,全劇全部角色亦已攞晒垃圾獎項咁滯,仲想點乸樣呀正矮,自己去客串幾集喇趴街,咁乸鐘意出鏡,所有節目都躪出嚟露面,"港嬸選舉"奧運"壞鬼後生亂噏廿四"吓吓要出鏡露出龜頭比人睇,雖則靚仔有型,都唔使咁乸恨出鏡嘛,靚仔有型?假若唔靚仔有型點會有咁多淫娃投懷送抱呀,喂 ! 嗰件愛將巨胸個樣實在不敢恭維,慘慘慘不忍睹,隔離屋1526張師奶咁乸樣,隨時仲靚過佢幾倍,老闆們想食巨胸人妻,去鴨寮街唐一樓求其揾件姐姐就得喇,巨奶喎,旺角西洋菜南街深水埗南昌街街頭都大把喇死剷,比錢佢做內衣show,銷售對象是否屋邨師奶團或是內地富貴同胞呀,拿拿臨安排佢去愛歸家飾演鳳姐喇,真係好乸醜樣呀,相信老闆們隨時要求佢要戴比卡超面具才露面上床㖭呀

發表於 Posted on: 2021-05-21 3:11

封哥
回頂端 / Top
最後一段,娛樂界中大多數人實在違反人權,嬰孩亦是human being,吓吓幫佢地改個別名懶Q可愛,查實只係娛人娛己,有否首先諮詢過嬰孩意見呀打靶家長,假如長大後知道自己叫小乜乜小物物,係咁先真係多得佢唔小,真係小佢媽媽,幾十歲仲叫小臘腸小香蕉小滷味,第日性病去見醫生uncle,問小芒果有乜唔舒服,唔通話比Uncle聽生芒果咩死剷,父母原來係傳說中整蠱專家,懷疑tbb班垃圾小時候是否叫小杏仁或小檸檬,長大後全體就叫杏加檸呀,假如係咁先幫小孩改名必定叫小鋼砲,長大後班垃圾只記得佢係鋼砲囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-21 4:34

封哥
回頂端 / Top
近年來女星懷孕目的只有一個,必然係死人都映幾幅大肚照片公諸於世,死慌無人見到咁乸樣,假如當年日治時期唔捉妳班趴街去軍部慢慢享用,有違日皇教誨,大肚婆喜歡顯露巨肚於人前,青春留倩影??BB未出世就要死全家,真陰公,係咁先假如撞見BB父親,第一句就兜口兜面同佢講,"我見過妳老婆裸體呀",第日BB長大後係咁先就會講"Uncle見過你媽媽裸體呀",顏面何存,兒子以後問媽媽為何要裸體,點答呀死剷,以為自己好乸威,不理後果,點知今時今日係咁先要鄭重作出道歉,現今原來已經流行當衆露胸餵母乳映相呀趴街,目的又係乜鬼,係咁先只會想到一個理由,外賣都要首先睇餐牌喇,想食就要睇辦嘛,否則目的何在,BB長大後跟媽媽講,同學Richael話Untie對奶好大啊,佢都想食喎,點答呀淫娃媽媽

發表於 Posted on: 2021-05-21 18:03

封哥
回頂端 / Top
tbb有幾句專用詞,真係專用,甚麼一班老柴凍齡一樣呀,重温過往呀,神級演技出神入化呀,係咁先以往只相信此類詞彙只會發生在精神病院或復康院舍,儍仔或腦退化者專用,六七十歲就必定凍齡演員?值得懷緬過去?演技定必出神入化?趴你個街,現今六七十歲查實尚是壯年階段,繁事要向前看,每每只強調懷緬過去,是否代表6471831此等數字亦值得懷緬呀死剷,仍仍演技今日被人批評毫無進步,唔係呀嘛,以往07大哥話過佢神級演技演出入木三分喎,邊句真呀大佬,黐脷筋懶音天后佢當之無愧,就算配音員工作亦未能勝任,以往演藝界從未有一個專業垃圾懶音黐脷筋表演者出現,tbb現時就擁有全球垃圾精英滙聚其中,GPS及北斗衞星定位系統無需定位就知全部垃圾在將軍澳喇,何需搜尋,仲不斷自以為是,隔離台大部份節目乃低成本製作,甚麼口罩小姐,擊戰,學神駕駛等等低級節目贏盡口碑,你就仲係歡樂今宵扮呢個扮嗰個,遲吓聽講又搞情色垃圾運動會,不斷燒老闆銀紙,正矮綠仔自動辭職吧

發表於 Posted on: 2021-05-22 3:26

封哥
回頂端 / Top
昨日忘記講一件大事,期待已久tbb終於推出鉅獻,廉政劇集又再出籠,實在天大喜訊,天大喜訊??乜香港而家仲廉署呢間公司咩,真係唔清楚喎,職責係做乜鬼,印像最深刻只有兩單事件啊,一就係有個公司高層無啦啦去左搞拳賽,二就係一名低級調查員近期被控好似違反國安法被拘捕咋喎,電視劇題材究竟係乜鬼,會否負責調查一衆年青暴民行賄受賄行為呢,或是收受利益虐待兒童案件,再者調查公職人員無啦啦去骨場按摩呢,廉署職能蒙糊不清,返公司是否對住電腦打Wargame呀,其他政府部門職能反而比較清晰,廉署實在有點神秘感,之前不斷拍"非苦",紀律部隊劇集,形象健康,難明為何唔拍精英們痛毆暴徒,推違反國安法亞伯落地或是用敏捷身手飛撲跌十二歲黑暴女孩畫面呢?tell me why?創意在那?

發表於 Posted on: 2021-05-22 20:25

封哥
回頂端 / Top
07大哥確實是係咁先偶像,無娛樂新聞就求其揾幾件不知名垃圾就當新聞?哈哈哈哈,你煮紅同年青老婆映幾幅相片就當娛樂新聞,揾件不知名女星叫乜鬼李天中,又當一則新聞,搞乜乸野呀,揾BB出嚟扮被偷拍生活日常尚有一些看點,61歲你煮紅有乜新聞價值呀大哥,建議假如無任何娛樂新聞,就學習某個網上節目,求其揾幾件半紅不黑嘅垃圾扮被偷拍佢地在街等朋友呀,講電話呀,入大廈搭電梯呀,飲茶食飯呀,今日最最最搞笑係偷拍人地掉垃圾入垃圾桶及誤踩發泡膠呀,哈哈哈哈,趴你個臭街,下次係咁先在家抹地洗碗咪要放上C1頭條,係咁先毒舌一直係被廹出嚟呀死剷,見到d咁嘅新聞,有乜辦法唔即時去向伯母問好呀打靶

發表於 Posted on: 2021-05-22 23:51

封哥
回頂端 / Top
以往負面新聞屬深層秘密等同國家軍事機密,埋入地深三萬尺,現今負面新聞成為人氣指標,Ero不斷被外界攻擊騎呢,點知越走越紅,隊員有周圍温女呀,跟老海鮮隔空罵戰呀臭口無比,插蘇鼻煙屎牙,肥豬腩跳勁舞,以往跟本是娛圈斬首死罪,今時今日可以成為年青人偶像?奇蹟一樣,氣候變化搞到世界大亂咁乸樣,呢個奇怪現象唯一可以解決就只有宇宙以外嘅外星人,甚麼正矮哥綠仔理應即時返回月球吧,tbb越改越亂,以往山頭文化被嚴厲批評,被撤換後舊山頭似乎已完全被瓦解,一雞死一雞鳴,以往嗰批被係咁先評為老鬼,點知而家嗰批已屬娛圈人瑞級別,退休年齡才正式回歸入職,唉 ! tbb現時唯一生存路向只有公私合營,名正言順成為中央特區台,甚麼電視廣播有限公司變為歷史名稱吧

發表於 Posted on: 2021-05-23 2:36

封哥
回頂端 / Top
一個人鐘意勞動好恨揸剷掘個窿將自己生葬唔怪得你,一件恨揸剷要模仿另一件頂級恨揸剷就難度極高,四方面垃圾安穿古裝造型切切實實係全家人只剩下佢一個咁乸樣,係咁先偶像勁廢已經返祖國掘金,點知竟然出現另一個爆廢,個衰樣衰到當代年青人思維咁貼地,俗稱衰到貼地呀,造型竟跟勁廢一模一樣,呢種現象點會在地球發生(在tbb除外),咪同係咁先講咁就叫做小生嘛,極有理由相信條廢帝唯一可以擔正嘅角色只有飾演智障人士或死屍,tbb究竟想點乸樣呀,懷疑全台男優是否去晒日本AV界發展,建議tbb重金禮日本AV界偶像級男優朱古力波來港助陣拍劇喇死剷,喂!波哥好乸老喎,咁就啱晒tbb口味喇,垃圾電視臺唔老唔肯要嘛粉腸;當年幼齒tata身材無懈可擊,點知而家樣貌及身材五秒內即時令係咁先要入院急救輸血,鼻血流乾咁滯,當初出道市井妹妹咁乸樣,極為貼近MK感覺,現今變為美熟女模樣,假如有朝一日係咁先失蹤,皆因07大哥不停放其性感照片於網頁,令係咁先腦部即時充血過度,癱瘓入院,腦部充血或是下體充血呀打靶係咁先,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-24 2:20

封哥
回頂端 / Top
tbb條頸硬過係咁先支魔棍,硬係被別人行先一步,之前係咁先已多次提及呢期時興美熟女,呼籲正矮哥考慮跟進,趴你個街,當係咁先衰人咁乸樣當作耳邊風,嗱!而家被人捷足先登搞醜熟女變身美熟女節目,班高層簡直不知所謂,多次呼籲tbb留意係咁先言論,點知不停被人當作賤佬低智仔,賣橋係咁先一向創意無限,之前tbb招聘人手乜配音員呀茄喱啡呀,人材在討論區就當係咁先廢物,劇集題材係咁先腦海中多不勝數,包保賣錢,tbb一批創作人究竟有冇中學程度亦存疑,警匪劇中就只有警匪劇,所有紀律部隊都係好人,好人有限咋嘛,有咁正骨場都唔開誠布公?愧對一衆身心俱疲香港市民呀,係咁先咁大個人都未探訪過骨場,好想去d優質嘅骨場觀摩一下嘛,目的是可從按摩當中學習一下越南語嚒,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-24 2:50

封哥
回頂端 / Top
07大哥果然係高手,只可惜係咁先絕非省油的燈,套路已經知道得一清二楚,大肆報導癲華於內地登台受萬人愛戴,紅透半邊天,極受當地粉絲歡迎,場面失控,哈哈哈哈,逐一回應一下先,既然極受愛戴及歡迎,咁就長留內地發展嘛,歌神話齋D錢係會繼續來啊,在內地有邊位演員唔紅透半邊天,祖國勢力覆蓋半個地球,紅透半邊天屬理所當然喎,假如係咁先回內地發展,一樣咪會紅透,甚至乎紅遍全球㖭呀,紅遍個屎勿心眼睛咋嘛,套路上肯定幫tbb造勢準備安排佢回巢喇,仲使講到明?正矮毫無突破性思維,老人腦筋已經出現明顯退化,隔離台聲勢日漸強大,收視4點對廿四點,實在有違數學定論,係咁先有個實則建議全國媒體調查一下,tbb收視理應覆蓋全國,對比睇吓佢收視幾多點囉,國家統計從不造假,假如全國統計tbb有四點收視,係咁先願意即時返內地貢獻國家,係咁先貢獻國家?是否代表用生命作出貢獻呀,一過關就隨時被即時斬首㖭呀打靶

發表於 Posted on: 2021-05-24 19:03

封哥
回頂端 / Top
買電器要去平覇,而家睇劇集當然要睇韓劇,一星期播出兩集嘅“Mine”點會咁乸好睇呀,兩個女一屬劇集主線乃理所當然,投入感及氣場直飈宇宙邊端,假如發生在tbb,定必被07大哥評為宇宙大爆炸級別嘅劇集,選角方面至為極致,最最最難得其餘配角樣貌極為平凡,甚至乎可說成醜樣及毫不起眼,但個性件件刻畫得頗為突出,純情陰險精神病巴辣惡毒低智樣樣有齊,但估計將會被某些媒體強烈批評為劇情不合乎常理呀犯駁呀此等語言攻擊,皆因係韓劇嘛,跟內地劇集質素絕對不能相提並論,內購劇集及tbb製作一向天下無敵,韓劇掉落垃圾桶乞兒都唔會執嚟睇喇,故此07大哥無需準備舖排連串惡評,係咁先已經捷足先登代為作出嚴厲批評,哈哈哈哈,女一角色假如換上仍仍及尋形就無懈可擊吧,皆因無需任何攻擊就自動粉碎呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-25 4:52

封哥
回頂端 / Top
抄襲及抽水意思上同出一轍Viu一班可愛網民就話你抄,tbb一班惡毒槍手就話你抽水,咁嘅娛樂新聞就叫新聞價值喇07大哥,互相攻擊代表已達宣傳目的,關注度被即時提高,擺明抄你你吹得我漲咩,當年史匹堡回到未來系列似乎亦是抄tbb劇集喎,係咁先係咪想即時入獄呀,誣衊電影大師抄tbb廢劇?tbb認屎認屁似乎已經世界聞名,以往認第二都冇人敢認第一,喂!係以往,而家認尾二就無人敢認包尾囉,哈哈哈哈,淪落到要抄襲別人idea,唔通佢地真係唔驚全間屋得番自己一個,乜鬼意思呀,死全家呀失禁鬼;tbb皇牌節目終於現身,驚喜萬分,兒童性節目齊集所有優質AV女優做主持,天大喜訊,係咁先已經想通為何節目名稱叫TB,見到一班AV女優真係一think就變big呀死剷,哈哈哈哈,建議tbb每晚製作一小時節目,星期日就think big,其餘日子可以叫think hard,think J,think sex,think guy,及think Les喇,一早已經講係咁先創意無限喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-25 20:53

封哥
回頂端 / Top
沒有最賤格只有更賤格,知名三級影片男優批評完人地無一首歌出名及無人認識,搞到人地網上回應,話條垃圾講廢話無需理會,男優被網民鬧爆後即時笠水,躪出嚟認衰仔,話批評皆因有鼓勵佢嘅作用喎,係咁先出名關心別人家人是否齊齊整整,多番呼籲各位tbb廢物要定時打電話回家睇吓有冇人接聽,目的只係關心佢地安危,善心滿載,絕非咀咒佢地死全家,係咁先咁嘅大話都講得出口,賤咀之覇無人能及,哈哈哈哈,博出位就拍番幾套Old and teen系列嘅AV喇,賺番三幾千蚊買SM玩具返屋企跟老鬼太太玩人肉cosplay好過喇廢老,最強低音結他手喎,轉行跟178學吹牧童笛好過喇早洩佬,扮晒高級導師咁乸樣,收工喇;仲有一件賤格天后賤格程度遠勝係咁先,假如自己懷孕映大肚相放上網站唔怪得妳,條恨揸剷確實值得被係咁先嚴厲譴責,將自己個仔嘅老婆張孕照放上網站宣傳,話自己就嚟抱孫,仲強調係男嬰,趴妳個街,養大後性別係男定係女亦未有知曉,男兒身女兒心,到時睇吓妳件趴街有幾威,說不定係菊花仔一名,係咁先幫佢改定個名叫Ansonshit或是瘟神shit喇失禁亞婆

發表於 Posted on: 2021-05-26 3:42

封哥
回頂端 / Top
雀仔安被爆拍拖時偷食??哈哈,世上有那個精英唔一腳踏幾船呀,現今時勢就算結婚後偷食亦天公地道喇,司長相信亦有同感,舊菜竟然會攞出嚟大造文章,動機有點存疑,擺明係地下組織造謠或有外國勢力干預喇,人地梅菜王子時唔講,而家有點名氣就被鞭屍,假如係咁先就立即拖幾件幼齒出嚟示威㖭呀,温女會否危害國家安全或被控終身監禁呀?大驚小怪,精王及正矮有誰唔係結婚後性生活多姿多彩呀,身為高層其身不正,一名奀星藝人未結婚周圍揾食,有乜做錯,去油尖旺爆房亦對得住天地良心喇,小題大做,違恐天下不亂,一名正常男生無番幾條女偷跳點見江東父老呀早洩精;孫藝珍去打Golf被拍攝到腿短肥大,哈哈哈哈,tbb班女優件件牙籤咁腳乾蒸排骨一樣,乾屍dd亦批評過某些女優著單車褲亦有鬆,簡直外星生物咁乸樣,靚女有點肉肉絕對係世上珍品,藝珍BB咁靚都被批評,網民們即時打電話回家睇吓有冇人接聽喇,call定黑箱車趕返屋認屍呀打靶;另一則生活日常新聞擺明抹黑,老婆口臭臭到老公夢中驚醒??係咁先有絕對信心比佢優勝,佢老婆跟本難以匹敵,口臭之覇係咁先並非浪得虛名,從元朗至將軍澳聞者無不即時斃命吧

發表於 Posted on: 2021-05-26 19:51

封哥
回頂端 / Top
07大哥究竟有否緊貼時代步伐,以往七八十年代藝人不停被媒體唱衰就注定演藝生涯玩完,而家就肯定屬一種宣傳技倆,趴你個街今時今日唱衰Murder班男優等同將自己倒吊於懸崖咁乸樣,而家人氣偶像周圍温女簡直英雄一樣,醫燈被前度出賣,絕對有理由懷疑別有用心,醫燈求其放低一舊水比佢買個飯盒就打發佢走喇,啊吱啊咗阻Q住亞叔揾食,有心食外賣一年365日係咁先都有得食喇死剷,何況醫燈,近期攻擊目的明顯集中Murder及Ero隊員,一貫作業手法,唉!佢地唔係tbb班垃圾呀打靶,tbb班垃圾假如出街温女溝仔後巷做愛就即時被判環首死刑,網民即時開幾百箱香檳慶祝都似,現今年青人反叛心態已固若金湯,偶像出軌簡直英雄本色Mark哥一樣,tbb班廢物假如出軌相信後果即時變為大哥成下場咁乸樣,感謝07大哥不斷唱衰Murder及Ero,你就越難越愛,人地就越唱越紅呀,八兩金網上問候完粉絲媽媽,班粉絲依然支持已可見一班喇契哥

發表於 Posted on: 2021-05-27 19:06

封哥
回頂端 / Top
做人最緊要夠熱情,係咁先實在毫無人性,廣州市民對疫苗嘅熱情令係咁先嘩然,簡直瘋癲狀態,唔知tbb班垃圾對公司嘅熱情有否如斯熾熱,假如係咁先定必會對公司熱情如火,熱情如火?對tbb嗰d囡囡何止如火,完全屬於熱情奔放㖭呀,哈哈,今日有個重要至親準備去接種疫苗,差不多要寫定遺囑咁滯,哈哈哈哈,呢個乜世界呀,去打支針唧,使唔使好似訂定殯儀套餐咁乸樣呀,做人要未雨綢繆嘛係咁先,咁又啱 ; 剛剛收到一則訊息,tbb有套新劇好似叫愛上我的衰神,吓,係咁先冇答應演出喎,哈哈哈哈,飾演衰神嗰位實在榮幸,唔知需否聘用茄喱啡呢,係咁先心旭旭想去應徵㖭,未知女角人選是誰,不論是誰,劇集注定怡庭收場,唯一可取聽講有羅蘭姐出演,上網睇吓原來有臭口欣及紅衞軍,咁嘅人選都可以吸睛??實在有違天理,收視假如有15點,係咁先又要準備定砧板切呀,諗諗吓又有點矛盾,唉 !!!!!!

發表於 Posted on: 2021-05-27 23:34

封哥
回頂端 / Top
tbb政策似乎好矛盾,奇天殺蟲記又要翻拍?保證係有人亂噏廿八,係咁先就習慣亂噏廿九,始終高你班垃圾一點,擺明fake news,揾班新鮮肉蟲重新拍攝唔怪得你呀,報導上竟然係揾班半紅不黑垃圾飾演??哈哈哈哈,咪玩野喇打靶,你話揾BB,榴槤姐,唔落雨,河瘀庭等都尚可接受,揾班堆田廢物演出?想自毀就直接叫紅永賤簫正含默名d仍仍出演喇趴街;仲有一件宇宙級垃圾popo wong拿拿臨好退休喇,七八十歲仲要搶住出鏡,學吓偉大嘅金上大人做人低調少少喇,精人出口笨人出手,popo硬係要做專業笨人至安樂,tbb唯一堅守原則就係老人政治,唔老唔要,六七十歲上位就叫做守得雲開,哈哈哈哈,只可惜雲開後見到赤月呢廢物,極有理由相信tbb已預備迎戰隔離台大媽醜女選舉,人地來勢洶洶,會否又係用加長版娛樂大飲茶迎敵呀,簡直類似患上性障礙一乸樣,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-29 0:14

封哥
回頂端 / Top
評核條件何謂頂級男優女優究竟係咪用一身體肌肉或蜜桃臀來取決,07大哥宣傳技倆焦點只在男優朱古力肌及女優屎勿心,哈哈哈哈,故此之前係咁先已強調重金禮聘日本AV男優朱古力波及Mako oda來港獻技,肉旦尋日痕次次露個屎勿心躪去行山,想點乸樣呀,假如可以揾到BB及榴槤姐著住胸圍去表演行山就無敵呀,影視圈查實最吸引係揾班唔似AV女優嘅女星行性感就最正,吓!以上兩位擺明係AV界極具潛質嘅明日之星喎,叫佢地扮純情就等同叫儍標大儍扮善良咁乸樣,聽講BB將會做女一,咁嘅演技點做女一,喂!當年亞蛇初出道時被狠批演技幼嫩,而家已成天后級人馬喎,天后級??係咁先夢遺時就絕對肯定佢係小電影天后啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-29 0:44

封哥
回頂端 / Top
一蟹不如一蟹,近期utube頻道播出咸豐年嘅粵語長片,當年嗰d女星質素實在非同小可,乜野叫做明星,唔該而家tbb班垃圾廢物上網學吓野喇淫娃,白燕丁瑩梅綺譚蘭卿林鳳粒粒皆星光芒萬丈,儀態表情動作絲絲入扣演技入木三分,認真值得表揚,而家嗰班恨揸剷喊兩吓就代表演技精湛出神入化?急電殯儀館幫冚家辦定喪事吧,現今睇番當年影片竟然又未感覺好老套喎,只不過係睇嗰d觀眾好似老乸套唧,哈哈哈哈,老鬼睇老片有乜做錯,總好過晚晚打開tbb睇“西”片喇趴街;醜女選舉囡囡似乎又真係幾醜吓喎,喂!係咁先究竟知唔知乜鬼叫做醜呀打靶,人地肉冧冧不知幾好味,仲有某些參與性感私影㖭呀,查實感覺又幾可愛吓喎,總好過tbb嗰班乾蒸排骨牙籤天殘腳喇,呢鋪相信tbb又要被迎頭痛擊啊,最後強烈呼籲07大哥即時解僱娛樂版主編員工,資料搜集竟然錯漏百出,人地叫178呀死剷,改人地個名叫173,於老闆呢類員工隨時會連累公司死全家呀

發表於 Posted on: 2021-05-29 19:49

封哥
回頂端 / Top
呢期天靈靈默靈靈被七師傅打到落花流水,七師傅搞笑功力十足,佢有佢講,你班趴街你有你笑,佢就真係豬籠入水,兩個共通點就係神棍扮專家,七師傅擺明自稱神棍咁滯,天靈靈就神棍味道更加十足十,一時返內地拍劇呀一時又扮性感呀,直接去拍granny系列小電影喇死剷,幾十歲吓吓著紅衣低胸出鏡目的何在?唔通有老闆咁重口味想請佢回家驅神趕鬼,驅風神油趕住鬼混咋嘛,哈哈哈哈,假如兩個樣衰師傅去參加醜女選舉,勝負實在難料,可愛及詐儍扮矇程度,七師傅定必遠勝遠勝,觀眾更為喜歡

發表於 Posted on: 2021-05-29 20:30

封哥
回頂端 / Top
響應祖國呼籲,係咁先昨日終於打下有生以來第一魔針,魔針??聽講某些人打完會即時暈低送醫,面部肌肉癱瘓頭部腫脹,同埋變成馮峯咁嘅咀啊,傷口話會出現大範圍紅腫㖭,係咁先證明如有雷同,純屬虛構,全個體育館幾十條打靶一齊打針,無一個暈Q低喎,至於有冇以上其他症狀就要返屋企問佢媽媽至知,係咁先昨日打完針,班廢物朋友竟然問係咁先痛唔乸痛?實則只關注係咁先條趴街有冇即時斃命,準備擺幾圍慶祝唧,安然無恙呀死剷,傷口隔夜今日至痛呀趴街,街坊張師奶仲問是否整左容,靚仔左㖭呀,成個真正矮咁樣,哈哈哈哈,吓!咁情願變成面部肌肉硬化嘅角俊安咁乸樣好過吧,聽政府講接種後會有一日假期啊,係咁先日日都係假期,使鬼佢施舍咩,建議反對接種嘅市民就等如叛國,即時判刑三日,相信兩日就超過五百萬市民接種喇,下屆特首人選有冇考慮係咁先去接替呢!!!!!!!

發表於 Posted on: 2021-05-30 19:36

封哥
回頂端 / Top
周圍豪搬去大灣區居住喇,呢件大話精色盲愛國人士,似乎愛國情愫極高,又色盲又大話精?咪詆毀誣衊大衆偶像喎,一時黃一時藍唔怪得你呀,解釋可能只是間歇性色盲,最最最離Q晒譜竟然拍照話非常喜歡國產李情牌波鞋??趴你個臭街,之前就對對係美帝Nikey垃圾波鞋,係咁先從小到大就極喜歡穿國產白飯魚返學$8.5元一對,今時今日條趴街才講話非常喜歡李情牌波鞋?即時拉去槍斃喇,國產一向無分任何品牌,只要國產貨品係咁先就極其喜愛,為何?唔使半個學期就爛Q晒,又可以買對新嘛,愛國程度怎可以跟係咁先相提並論,拉出電視城門外處決吧;騰雞鳴話從未拿下tbb任何獎項,有冇搞錯呀,全台衰格天后首三甲人選必定有呢條趴街份喇,出名擺欵扮野欺凌弱小喎,擺欵??有乜資格呀,唯一令係咁先記得一個畫面就係以前同條賤男在茶餐廳食煙咋喎,有幾威呀,除非食1800蚊一包嘅國產煙就話妳威水,晚晚只係現身陣台劇集愛歸家,假如套劇收檔,呢件垃圾咪只有演出廟街龜婆角色囉,假如咁有型就返內地揾食喇打靶,使鬼日日踎在堆田區執垃圾咩

發表於 Posted on: 2021-05-31 1:31

封哥
回頂端 / Top
藝人宣傳技倆似乎層出不窮,真空露出巨胸著件背心去行超市購物喎,哈哈哈哈,想點乸樣呀,何不脫光衣服行街shopping喇淫娃,之前戴胸圍行山原來只屬小兒科,真空行街至為吸睛啊,聽講正矮件愛將巨胸將會出演古裝劇飾演妓女,哈哈哈哈,真係貼切非常,咁嘅樣假如唔做妓女實在浪費,巨胸師奶咁乸樣,隔離屋張太都起碼38F喇,絕對完勝呢條巨胸女,假如去參加Viutv個醜女選舉,隨時輕易取勝㖭呀,叫你個老友精黃開拍一套鴨寮街唐樓嬌娃比佢演好過喇,佢個衰樣點帶得出街見人呀正矮

發表於 Posted on: 2021-05-31 1:50

封哥
回頂端 / Top