tvb.com

tvb.com

跪低

Murder個節目究竟想點乸樣,播左三日完全沒有主題,個個行行企企食飯幾味又一集,先前唔係話好感人咩,對住幾個鏡頭不停被拍攝,咁都叫真人 show,要講真話?咪玩喇,假如有攝影機拍住係咁先,老虎魚蝦蟹都扮純情扮無知喇,唔通話比人知自己係cheap精衰格之覇咩,喂!tbb揾訊號老婆上樓去派口罩扮貼地,叫個廢物監製收工喇,等同叫當年大儍哥魯芬姐扮純情學生同一道理,炒Q左個監製喇,扮親民揾希落尹師妹說服力尚可被接受,訊號老婆喎,擺明佢形象都唔係純情玉女喇,惡人谷長大咁乸樣,想入屋已經難過登天,絕大部分觀眾只會記得佢嗰條十秒情色影片囉,tbb咪再整蠱佢喇,根深蒂固嘅觀念已沒辦法洗底呀,估計亦是訊號人生中其中一個污點囉

發表於 Posted on: 2021-06-10 0:46

封哥
帖數 Posts: 3082
回頂端 / Top
造美人又係另一頂級廢物節目,嗰個一號肉肉整容囡囡集集都喊,想點乸樣呀,選喊包肉女定必會大熱勝出,節目中擺明虐待班醜女,叫佢地化妝,做運動絕對有理由相信比死更為痛苦,根本無可能可以全面被改造,等同叫係咁先三個月內變成肌肉男,絕無可能,得閒講吓廢話仲實際,喂!又唔係咁講喎,隨時以後會財源滾滾,造星3嗰個反骨奀星都承認節目帶挈佢揾左六位數字金額嘅酬勞喇,只可惜加入tbb注定演藝生涯已徹底玩完,就算想揾老細都有一定難度,樣貌成個菱角咁乸樣,亦非青春少艾,拿拿臨叫公司搭路返內地揾真銀好過喇,查實應該去參加造美人選舉尚有一點生機

發表於 Posted on: 2021-06-10 1:10

封哥
回頂端 / Top
偶像級女優熊田曜子被老公虐打?係咁先思緒實在有點混亂,AV女優結婚已列入世界第八大奇蹟之一,等同將隻優質鮑魚及海參魚翅私有化,咁嘅二頭糖心鮑魚質素絕對應該拿來共同分享啊,將其私有化,仲要食完就扣喉將其吐出,有冇搞乸錯,金字塔食物鏈就此遭受破壞,嚴重危害地球生態,喂!曜子絕對是終極人間胸器,佢老公會否被五馬分屍,係咁先亦相當存疑,聽講曜子不停送新帽比佢,只係顏色比較單一,總算對佢有所交代吧,返屋企竟然慘被虐打實在人神共憤,39歲應該尚有一點揾食空間,希望佢可以尋回昔日光輝;今日重點報導係一年一度港嬸選舉,問心嗰句查實有點沉悶,年年選年年廣告收益卻不斷下降,唉!近年較為熟悉只有不停拉醫仁落水嘅港嬸乜鬼華,其餘實在聞所未聞,消失於天與地咁乸樣,焦點係主持人會係乜水,有點掛住荷蘭威條趴街㖭,亞boom及聾fail應該又無得走雞,乾屍dd就注定玩完吧

發表於 Posted on: 2021-06-10 20:03

封哥
回頂端 / Top
tbb果然有先見之明,劇集題材完全符合國安條款,歌頌國家讚揚公安嘉許警隊實在是明智之舉,建議往後劇集題材如有任何人士(包括孕婦小孩長者殘疾人士智障復康人士)挑釁政府警隊威權,監製及編審人員就應即時當場槍決,當街罰跪玻璃,偉大警隊及特區政府乃是被長久尊重嘅團隊,假若被無理侮辱,輕則抄家重則誅連九族,絕對大快人心,熱愛祖國乃係咁先既定原則,tbb假如有任何垃圾未向祖國聊表忠心,理應即時作出拘捕,除了刑毀明及柴九祥明確表態之外,其餘完全龜縮??大部分拿取外國國籍,記憶中從未集體於tbb唱過一次國歌,正矮哥為顯示忠黨愛國心意,港嬸選舉及台慶大日子應集合一衆垃圾大合唱喇打靶,回響絕對不會少吧,有助收視攀升啊,四百萬tbb堅實粉絲定必予以支持,難以理解隔離台陣台之寶姜包亦已公開接種疫苗,tbb班垃圾就完全F22隱形戰機咁乸樣,不論男女全數捉返邊疆勞動吧,最重要留番BB在港就可以,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-06-11 19:16

封哥
回頂端 / Top
終於可以對tbb前景充滿信心,盈利將會蒸蒸日上,往後劇集創作完全可歸零,省回數以億計嘅製作成本,全部改為內購劇集簡直天大喜訊,內地精英演員演技絕對不會比tbb班垃圾差,人材輩出,尤其女星們件件質素美若天仙,甚麼低ling定陰煮羚可以提早解約收工吧,tbb而家谷訊號老婆上位,哈哈哈哈,叫班高層唔好去死,竟然將個亞嬸突然成為被吹捧對象,甚麼聲演天后呀,演技大爆發呀,仙姑下凡呀,仙姑定仙女呀打靶係咁先,哈哈,極之期待默名d盡快回巢,組成神勇雙姝重振以往popo wong年代光輝歲月吧,強烈呼籲tbb今年甚麼視帝視后選舉理應跟內地媒體聯盟共同舉辦,何謂兩地融合tbb應身先士卒啊,吓吓要係咁先提供意見,硬係死口唔認攞嚟用作參考,不斷偷係咁先概念進行製作,乜鬼叫做知識產權呀,早於多年前已講無數次電視殺著定必係懸疑靈異路線,你班趴街就吓吓賣警匪,愛情,最終咪一樣要低頭扮矮仔囉死剷

發表於 Posted on: 2021-06-13 2:05

封哥
回頂端 / Top
上網睇夢遺嗰班靚仔靚妹唱情歌硬係感覺有點格格不入,欠缺人生經驗下唱一批老歌,實在有點受不了,感覺上完全夾硬嚟,味道完全欠奉,跟憶蓮及Danny仔差天共地,等同叫個一年級學生諗唐詩一乸樣,小孩子扮成熟乃演藝圈大忌,甚麼明日之星,你估仲可以當年梅姐咁樣,簡直笑話,現今社會環境已完全改變,講過無數次以往天皇天后件件基層出身,個個捱到隻屐咁乸樣,靚妹仔想一步登天,番去讀書喇,跟本形象上極不討好,甚至乎有點討厭,從未吃過苦頭,就當正自己天后咁乸樣,早抖喇,樣子囂張跋扈,嗰個艾力角對佢讚口不絕,擺明係催命靈符,捧到佢上天擺明整Q蠱佢,注定提早拜拜

發表於 Posted on: 2021-06-13 3:20

封哥
回頂端 / Top
震台之寶popo wong 終於肯公開展示去打針,領導性人物理應一早去打喇,搞到今時今日政府要谷針至去打,究竟佢有幾忠心,不言而喻,最奇怪一點打針時無啦啦叫左哎呀一聲,代表甚麼?當然是痛喇,係咁先即時有點疑惑,理應完全唔痛喎,叫乜鬼野呀,嚇怕市民及小朋友呀廢老,幾十歲身經百戰竟然打支針叫痛?家玲哥即場兜巴星佢喇,叫哎呀喎,係咁先當場笑爆,廢物就係廢物無得解釋,後生嗰班被打到頭破血流都未叫一聲,你條廢老打支針就叫晒救命咁乸樣,幸好佢家中人口稀少,否則連累家人就認真無謂,連累家人被恥笑呀打靶,有位小朋友即時問係咁先打針是否好痛,點答呀亞婆,下次家玲哥比對拖鞋佢咬住至打喇死剷,乜鬼叫唔化,呢類就係代表性人物囉

發表於 Posted on: 2021-06-13 20:17

封哥
回頂端 / Top
知你想回巢喇,知道你忠黨愛國喇,在內地通知所有媒體話去做街頭檢測義工,無問題喎,愛心滿滿嘅表現,之後慈善show預你一份好未呀,最令係咁先感覺得無恥就係公開話"低調”喎,低調??07大哥報導出來就代表高調喇死剷,伯母近況如何,呢種宣傳手法80年代就極為流行,而家係2021呀打靶,又倒退四十年,唉!請問有乜係真正前進前進前進進呀,直接扮自己感染憑意志戰勝病毒尚有點激勵人心感受,做義工喎,醫護人員個心隨時諗咪Q阻手阻腳喇廢物奀星,保證呢條趴街企十分鐘就走夾唔抖,所有政治show都只係十分鐘內就完成,甚麼掃街洗地呀抹扶手電梯呀老人院派糭派月餅呀,十分鐘內就必定搞掂走頭,07大哥咪咁乸老套喇,一向屬於係咁先嘅偶像傳媒,質素越見差勁,Why?

發表於 Posted on: 2021-06-14 20:03

封哥
回頂端 / Top
今晚忍耐不住要幫07大哥助下攻,今晚對viutv造美人嗰集節目,要作出嚴厲譴責,成晚拍攝目標係班囡囡胸部,都唔係問題重點,重點係全班都係醜女呀趴街,雖則正矮條新女胸胸賣點亦是其巨胸,起碼都叫big波蕩漾,趴佢個街,醜樣都可以原諒,加上無胸就絕對是終身監禁或是五馬分屍死罪一樣,明日07大哥可以專題報導一下喇,全集下流程度跟當年正矮在節目中抽囡囡水同出一轍咁賤格,班垃圾主持不斷對佢地胸部即場指指點點,包括女主持在內,何不直接從日本聘請一班AV女優上節目表演好過喇木契,打沙灘排球跟本難度極高,要班醜女不停著件三點式跳跳跌跌,想點乸樣呀,正所謂就算走光都冇乜觀眾想睇喇發瘟智障性無能,監製準備接解僱信吧,另一死全家焦點係竟然揾埋強尼兩個講波舊拍檔一同出席排球賽,兩件垃圾形象一向並不討好,絕對係死剷咸蟲咁乸樣,收檔喇打靶Viu

發表於 Posted on: 2021-06-15 0:24

封哥
回頂端 / Top
有兩個人物要點提一下,子而被批評發福走樣,吓!中女嚟講完全合格有餘喎,有些肉肉感反而順眼得多,對比年輕時期狀態猶有過之,係咁先多年以來鐘情熟女乃衆所週知(BB除外),哈哈,話時話tbb五十多年來,popo wong事實上是最有星味嘅一位,七十三歲戴住口罩絕對完勝一衆tbb垃圾女優,假如參加口罩小姐選舉絕對可以輕鬆取勝,查實最難得數十年以來似乎從未有乾蒸排骨感覺,乃肉骨茶最佳材料啊;另一個打靶菊花皇班粉絲投訴Viu金曲榜三甲竟然無份,甚麼辦?係咁先醒妳班趴街粉絲兩招喇,威脅即時解約嘛瘟神菊花佬,睇吓最終邊個做契弟囉,吓吓落街都著到紅館開show咁乸樣,呢條菊花精假如夜晚素顏出街,街坊必定以為日日都係七月十四,每日撞鬼呀契弟,十二隻當中最令人討厭就係呢條趴街,想攞獎就即時去和合石叫個師傅幫你鑿個牌匾就得喇

發表於 Posted on: 2021-06-15 2:28

封哥
回頂端 / Top
正矮未知有否打針,但終於被打左一支強心針,內地綜藝水上節目女優可以被公然抽水喎,簡直天大喜訊,tbb又可做跟尾狗製作情色水上節目喇,一衆tbb女優準備定豐胸膏脫毛液及七彩繽紛嘅三點式性感泳衣,最重要食定止痛藥預備出戰,隨時被男優當衆揸爆啊,哈哈,尋丸痕及巨胸新女終可吐氣揚眉可以公然盡展big爆身材嘛,假如係咁先是節目監製,必會吩咐一衆咸濕男優詐詐諦諦扯脫佢地上身泳衣,當益吓街坊喇,最理想當然係BB要落場表演囉,係咁先咁乸賤格都諗得出,隨時會變成正矮哥頭馬啊,喂!正矮隨時連下半身泳衣都扯脫埋喎,哈哈哈哈,內地節目可觀性絕對已遠勝tbb,不論女優樣貌身材及扮純情指數,明顯已經脫穎而出,tbb班垃圾想回內地發展,相信只是夢想吧

發表於 Posted on: 2021-06-15 19:36

封哥
回頂端 / Top
諗吓仲有乜Q野可以幫手宣傳一下港嬸選舉,候選淫娃跟前度狂爆粗口都係娛樂新聞,哈哈哈哈,宣傳部門廢物又可以抄幾件,又要準備接解僱信,佢地媽媽依然健在嗎,代為深切問候一下,而家有邊乸個智商正常嘅囡囡唔講流利粗口呀打靶,不論中小大學女生件件講粗口流利過唱"蒙著咀說愛妳”,簡直屬閒話家常一樣,傳媒又小題大作,發現外星人居住在深水埗咁乸樣,快d趴街死喇死剷,咁就叫爆破性新聞,仲有就係一班廢青星二代又躪去參賽,仲要父母陪同出席面試,果然撈娛樂界都係智障人士,明知娛樂圈一向黑過煲芝麻糊,竟然叫個女加入仲要由家長陪同?突然忽發奇想,何不大力宣傳近期熱話,參考家中亂倫案喇,懷疑有人認為橫掂遲早被老闆開餐,一早被爸爸食左先才推佢進入火坑喇,包保宣傳力度即時加重百倍吧,又可賣出悲劇人生,宣傳效果保證遠超想像囉,尚可是劇集題材㖭呀

發表於 Posted on: 2021-06-16 23:28

封哥
回頂端 / Top
諗左成晚終於被係咁先破解密碼,粗口港嬸講粗口並非重點呀,佢絕對係年青人榜樣,最重要一句就係"好x後悔同你一齊”及正在食緊魚蛋問候伯母身體啊,代表甚麼?呢個後生囡囡懂得反省嘛,起碼識得講好x後悔,以及飢餓時期尚記掛住前度媽媽嘅健康情況,證明懂得改過及孝順長輩囉,但有點擔心往後港嬸答問環節,會忍唔住口即場關心主持人媽媽身體狀態喎,哈哈哈哈;另一單娛樂新聞終於破解係咁先多年以來嘅謎團,既有概念吸毒絕對係連累死全家嘅死亡遊戲,但懷疑日本嬌娃是否來自否外星,50歲女星跳井法子竟然仲可以靚到核爆級別,嚴厲譴責有傳媒將其跟五大姑相提並論,五大姑成件北河街街市拾荒者咁乸樣,頸紋老樹盆根一樣,跟跳井法子比較,等同將Mako Oda跟仍仍對比同一道理,建議五大姑拿拿臨去油麻地揾班道友入一批頂級靚貨喇,跳井法子竟然可以食到咁乸靚,係咁先都有點心動嘗試一下,按道理嗰個十四歲夢遺女歌手應該去食埋一份,隨時變得更加氣如洪鐘㖭呀,吓!!!!

發表於 Posted on: 2021-06-17 19:47

封哥
回頂端 / Top
玲玲豬終於肯承認沖涼短片中嗰個係佢自己??喂!點到你條趴街唔認呀,有人證有物證證據確鑿,假如夠胆話唔係自己,相信佢要即時截的士去郊區搭載時空穿梭器材返回宇宙星際吧,擺明全星系生物都知係你條基男當衆玩洗雀仔喇,包括宇宙邊端嘅契媽都想聯絡你條恨揸剷即時回去天蠍座星系教跳老舞呀,查實洗雀清潔絕非問題,等同將大肚照片公諸於世,著三點式性感泳衣行出彌敦道,實屬理所當然行為,更正:應該係tbb垃圾女優嘅專利,按道理大肚照可以被上載,下次直接公開放塊牛肺上網進行網購喇死剷

發表於 Posted on: 2021-06-18 20:13

封哥
回頂端 / Top
tbb終於有機會大展身手,節目就叫造星狙擊,造星4下星期開始招募參賽者,擺幾件臥底去參賽感覺包保耳目一新,就放一班梅菜蒸瘦肉嘅囡囡做潛藏參賽者,一個屈尾十就重返tbb,知名度絕對可以極速提升,到時就真係"look at me look at me,咪當我死剷”,假如BB去參賽,係咁先絕對保證佢會光速上位,跟手同姜包或Murder班廢帝合作,想唔紅都難,何況BB乃日系女優模樣,可愛程度實在挑戰麻美由真小姐,哈哈哈哈,你條死剷係咁先咁嘅死橋都諗到,抵你從頭發到落腳趾尾,生疱疹生到落腳趾尾就有你份,BB總好過留在廢台蹉跎歲月喇,查實榴槤姐及文胃姐姐盡地一煲躪去參加隨時闖出另一新天地啊

發表於 Posted on: 2021-06-19 0:08

封哥
回頂端 / Top
07大哥咁大整蠱話包包面開刀??嚇得係咁先即時魂飛魄散,女神交交敏原來只係脫牙令致塊野腫Q晒,慘變大細面,簡直face off咁乸樣,查實包包面係妳標誌嚒,係咁先講過無數無數次肉肉包囡囡受歡迎程度遠超排骨飯道友婆師奶,交交敏跟BB可愛度絕對並駕齊驅,特點就係夠晒包包嘛,哈哈,只不過奉勸BB一句千祈咪著三點式泳衣出鏡囉,完全無睇頭呀趴街,對腳跟對胸完全未能配合,等同機場跑道結構上就非常穩固,但唔實用嘛死剷,事實上交交敏絕對技術性擊倒BB,寸咀兼無品就係娛樂界五馬分屍嘅死罪喇BB,得閒要搞吓情色緋聞,老闆們才會揾跟班叩門問候嘛打靶

發表於 Posted on: 2021-06-19 19:10

封哥
回頂端 / Top
訊號太太之前唔係好鬼得戚咩,又etuber又映性感照又黑人問號乜乜七七咁乸樣,做節目竟然狂哭代表唔專重製作組同事監製導演及乾屍,做唔嚟就喊喎,等同隔離台節目中女唔易做嗰個師奶一乸樣,去譚仔做亞四,做唔嚟就坐埋一邊喊喎,呢批死全家證明左一樣東西,出嚟打工從未受過老闆氣囉,否則點敢當衆責罵導演話辭演呀淫娃死女包,假如係咁先係佢直屬上司,即時call佢入房嚴厲地狠狠"瞓”斥一番,趴妳個街,喊???究竟佢地知唔知乜叫做叫天不應叫地不聞,或者呼天搶地欲罷不能呀,比面色高層睇?假若遇上當時八十年代社團大哥哥定必對其好好招呼吧,喊住都要拍笑聲救地球呀廢物,同亞叔扮野,悉心安排幾旅遊地點供其選擇,西貢郊野公園城門水塘定係大嶼山石壁呀打靶,當年得罪大哥哥下場慘淡,今時今日比妳班師奶啊吱啊咗,即時拉出公司施行滿清十大酷刑吧

發表於 Posted on: 2021-06-19 19:40

封哥
回頂端 / Top
娛樂圈而家搞乜鬼,肥肉豬豬沙蓮利都可以開到三場演唱會,憑甚麼?真係呢條女無野呀嘛,Gin李都好聽過佢十萬倍喇,按此道理夢遺十四歲女歌手咪可以挑戰紅磡大館開四十場,大館?差館定殯儀館呀,聽講佢網上點擊有二百萬以上喎,係咁先建議條援交靚妹直接去美日韓開show好過喇,美日韓?人地情願返內地貢獻祖國呀,小妖精咁乸樣,相信啱晒各級領導紅二代口味喎,極有理由相信不出兩年已經"做"到佢不似人形啊,請教一下tbb之前嗰d乜后物后喇,通常內地嘅職業係專業開Party及陪酒囉,眼見一個囡囡從昔日純情小女孩捱到而家成個風塵女子咁乸樣,實感難受,相信佢副駕撐連街邊牛雜佬都唔會要,似乎實在太邋遢啊,浸幾日漂白水都可能仲有魚腥腐肉味囉;聽講今季造星4全女班,Viu真係自掘墳墓,一班男生已經勾心鬥角,何況成班女孩?相信準備50個胸圍100條底褲都唔夠被相互扯破,囡囡互相撕殺在所難免,共同相處練習幾個月,完全可以體會何謂比死更難受囉

發表於 Posted on: 2021-06-19 21:51

封哥
回頂端 / Top
日本女優白石媽媽,係咁先真係要叫聲妳做媽媽之覇,佢嘅人生簡直係AV影片內橋段咁乸樣,冚家包括爸爸媽媽細佬細妹全部給予支持,叫佢投入拍攝AV工作,亦都未算奇怪,最神奇就係佢嗰個讀緊小學級四年級囝囝都支持媽媽做女優???come on ,What's going on ?聽講白石媽媽仲指導囝囝有關性知識嘅深層道理,嘩嘩嘩,簡直係AV題材Mom&Son嘅現實版本啊,忍唔住要問句伯母身體好嗎,查實佢幾多歲,樣子確實又幾標緻喎,AV熟女系列當中絕對有理由相信白石媽媽穩佔一席,甚麼多high野結姨,急上悠雅唔該躪埋一邊喇,強烈呼籲白石媽媽全家總動員開拍一套sex family嘅AV記念作品,假如加埋BB飾演路過嘅學生妹,被色魔男優推入公廁蹂躪半小時,咁就有機會大破票房紀錄啊,哈哈哈哈,枉你條係咁先咁都講得出口,講到尾再次再次強調係咁先嘅AV女優系列中Mako Oda及麻美由真小姐,心目中地位絕對無人可取代囉,哦!原來咁乸樣

發表於 Posted on: 2021-06-20 19:15

封哥
回頂端 / Top
虐老演唱會已經大功告成??究竟係咪幻覺呀,好似前幾日至話舉行,咁乸快就做完?無乜聽聞話老人院派飛喎,Where's my ticket,家in婆婆又仆出嚟抽水,為何唔抱埋個TB孫仔現身呢,咁乸威有孫抱喎,仲唔乘機宣傳一下個孫有幾乸靚仔嘛,佢一向係喪禮及一衆虐老演唱會嘅常客,逢請必到逢到就必早嘛,懷疑佢就算隔離屋梁太死老公,佢會否call齊記者去殯儀館映相,證明佢一向跟鄰居互助互愛呢,成日鐘意揾d死人嚟搞,名正言順係食古不化;美而姨姨呀,無人會關心妳為何離婚呀,一直以來姨姨究竟被關注度有幾高,相信各位網友只有恭喜吳生可以及早逃出魔掌囉,將自己說成受害者咁乸樣,博取同情?相信大部分網友奉勸佢比條生路吳生走好過喇,臭寸口賤通行皆知,成日當正自己係大姐,類似砲哥一直以為自己係樂壇教父同一道理,收嗲喇垃圾廢物,咁有料就跳離tbb獨立發展喇死剷,喊喎,是否生痔瘡生左上腦呀

發表於 Posted on: 2021-06-20 19:54

封哥
回頂端 / Top
假如係咁先娶左個富豪老婆,首先要做嘅就係聯絡社團大哥哥即時將自己對腳打斷,正所謂打跛腳都唔憂,露股毫話假如唔使做,仲使乜上電視娛樂大宗偽喎,原因極之簡單,皆因犯賤囉,假如係咁先生活必定變得充滿色彩,花小小金錢隔日享受一件“美食",跟手帶件“美食"環遊世界,去民主壞國肆無忌憚說三道四,而家在本土講句“香港真係好靚,香港加油"隨時要坐監呀趴街,係咁先從來唔買蒸餾水飲,絕對認為買水係低智行為,但見有美麗圖案印刷,心郁郁都想買四支收藏,點知一個屈尾十聽講被全數回收??tell me why?搞甚麼,唔通係大殺傷力武器,而家全港最大殺傷力武器全部在tbb呀死剷,垃圾收集站及堆田區咁乸樣,充斥沼氣,十四歲夢遺靚妹歌手仲話想簽五年合約喎,勢估唔到年青一代竟然咁後生就有輕生念頭,唉!為其著想後生一代拿拿臨將佢地拘捕入獄吧

發表於 Posted on: 2021-06-21 19:15

封哥
回頂端 / Top
Where's“ my 偉大警隊,置地廣場被數以千計粉絲聚集,擺明屬群眾聚集違反限聚令,理應發出599G告票嚴厲懲罰,唔通Murder成員有外交豁免權,查實佢地聰明到不得之了,出席成員只有三人絕無違反限聚令,違法就只有班無腦粉絲呀趴街,奇怪tbb為何收唔到風?第一時間打電話去國安局報寸喇,睇吓下次仲有冇廢粉敢去現場支持,喂!報寸咪等同害到自己,往後假如tbb有大明星安心出行,咪自討苦吃,好矛盾啊,tbb大明星尚餘多少呀,尚有多少粉絲各位網友心中有數,哈哈哈哈,嘈夾廉快快趣康復推出個人專輯喇,進行絕地反擊吧,喂!上網有段影片有條木咀掟手榴彈,點知條廢帝掟番轉頭呀死剷,哈哈哈哈,真係茄喱啡扮乸晒電影大師

發表於 Posted on: 2021-06-21 19:37

封哥
回頂端 / Top
近期晚晚忙到不可開交,要睇歐洲國家盃又要批鬥tbb班垃圾廢物,疲於奔命認真攞命,醜女已經好難頂,醜女著泳衣仲難頂,醜女著件白色泳衣映相就更加難頂,趴你個街,痰罐而樣貌已經奇形怪狀,幾十歲不斷仲想行性感,今日07大哥助攻鋪佢幾張白色泳裝照上網頁,想謀殺觀眾另覓出路吧,BB著泳衣出pose已經慘被係咁先嚴厲譴責,罐而無啦啦又著件泳衣出場,想搏老命揾第樣喇醜婦,做人要學懂乜叫做自知之明,好似係咁先咁乸靚仔就唔怕認,罐而唔該死埋一邊喇,秀兒都靚過妳件歪鼻亞嬸十倍以上,硬係要躪出嚟獻世比係咁先辱罵,喂!你條廢物係咁先見唔到佢在遊艇上咩,擺明係船P地點喇,咪Q阻住人地揾食呀死剷,哦!Sorry

發表於 Posted on: 2021-06-22 2:13

封哥
回頂端 / Top
tbb班梅菜硬係唔肯面對現實,愛歸家及嗰個乜鬼大個天節目中,聽講有個之前完全不起眼嘅女仔做過茄喱啡,跟本上無可能會有觀眾認得佢係乜水,點知佢一不做二不休就躪去Viu參加醜女選舉,即時被人肉起底,之後就通行都知佢係邊位,原來係tbb茄喱啡演員,竟然比佢殺出一條血路,起碼有人會知道佢個名叫Ice,乜野叫突破自己重新出發就係呢種囡囡,凡事要嘩眾取寵才有機會闖出新天地,加上樣貌平凡,就要諗計衝出重圍,首要條件係要被觀眾記得自己,不論靚定係醜,重點係要人地知妳叫乜名,係咁先保證全港唔會超過七百人知道BB名字係乜鬼,只會認為個妹妹衰樣幾得意咁乸樣,齋扮可愛可以生存得幾耐,唔通三十幾歲仲要扮可愛咩,正所謂天無絕人之路,窮途末路就躪去拍AV都唔會餓得死嘛,臨死前可以睇到BB嘅AV作品就死而無憾呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-06-22 2:55

封哥
回頂端 / Top
黃口黃面夠胆當街纏綿熱吻??哈哈哈哈,就算二打六咸魚巨星都唔會咁乸樣喇,你估好似係咁先鐘意同條中女在後巷熱吻咩,正打靶,擺明老屈製造娛樂新聞, 就算想纏綿都去私竇爆房喇,使唔使當街呀死剷,下次唔該映張相嚟證實一下喇,兩件奀星正所謂人地識你地老鼠咩,直接叫件賤佬跪低被連環打十幾巴尚可有些新聞價值,熱吻喎,在彌敦道定係上海街後巷呀垃圾,無片無真相,亂噏廿四,直接加入討論區廢噏好過喇,簡直廢話連篇;交交敏突然又生野,唉!搞到對腳一撻撻,係咁先實在欲哭無淚,聽講話唔會傳染別人,鄭重聲明就算會輕易被傳染,係咁先絕對願意成為首位被傳染嘅男仕,可以同生共死嘛,你條趴街係咁先,人地隨時搽兩日無比膏就無事喎,同生共死??去預約腦科醫生做吓檢測喇廢物,借問一聲07大哥,下次會否寫佢可能花柳生上眼睛呢,温仔面腫跟住突然生野生到落腳趾尾,懷疑交交敏是否分期付款給07大哥當作自我宣傳嘅維穩費呀交交姐

發表於 Posted on: 2021-06-22 19:19

封哥
回頂端 / Top