tvb.com

tvb.com

跪低

隔離台嗰個Porkchop選舉搞邊科,事實上顯示有Porkchop又係幾好味喎,係咁先強調自己口味比較特殊,假如要排骨飯走肉淨骨或係扣肉豬腩飯,係咁先必選後者囉,係咁先以往多次強調而家d所謂明星,大部分淨骨走肉咁乸樣,但雞胸肉卻極厚,實在有違物理定律,怎可能會咁乸樣,難得一大堆垃圾網民話好乸靚,why?Why?WHY?最令係咁先難以接受就係鉛筆腿及排骨臂,d男士真係唔怕哽骨咩,懷疑有機會在愛愛途中骨折㖭呀,班囡囡究竟是否準備移居去赤貧國家呀,擺明係一件營養不良嘅廢物,有誰會鐘意一個厭食症著單車褲都有鬆嘅垃圾呀,真係有收藏木乃伊嘅習慣嗎,肉肉囡囡暖笠笠全身裝上避震器一樣,男士受傷程度大減,按道理係咁先落樓下揾肉檔全哥買成隻死豬返屋企陪睡好過喇死剷,錯錯錯,死豬要買幾箱花雕酒癖騷,肉肉囡囡就飲XO之後才陪睡,點同呀打靶

發表於 Posted on: 2022-04-21 22:58

封哥
帖數 Posts: 3894
回頂端 / Top
今日有件打靶瘋狂追住係咁先咒罵,話係咁先說三道四,只懂垃圾廢物打靶呢d字眼,即時回應先,近期已經加多左叫契弟喎,你條契弟,哈哈哈哈,究竟佢有冇腦呀呢件杏仁加落橙,粗口文化一向博大精深,身為中國人唔識番幾句傍身,愧對列祖列宗喇,何況係咁先從未在討論區寫過一句粗口喎,唔信就翻查一下係咁先過往言論,假如發現有半句粗口嘅話,係咁先就無仔生,你條打靶係咁先,係人都知你用呢個借口叫班垃圾睇你呢d垃圾言論喇,屎橋,下下玩踢爆就無癮呀大哥,哈哈,最難明就係有一次在內地購物,諗住買件精品送比媽咪,係咁先個擦鞋跟班又話要買,我跟售貨員姐姐講呢件是我媽的,嗰件是他媽的,按道理毫無出錯喎,個售貨員姐姐當場笑到流白濁咁乸樣,係咁先以為佢愛上係咁先㖭呀,送禮給我媽的及送禮給他媽的,究竟有乜咁好笑???有誰可以回答?原來問候人地媽咪就係解他媽的,假如話他媽的料理好好味,是否粗口?好混亂呀

發表於 Posted on: 2022-04-22 18:14

封哥
回頂端 / Top
有人確實愛心爆棚,喜歡貓咪狗狗嘅程度非比尋常,又要做一次心理分析,貓咪狗狗乃最受一班廢物歡迎嘅動物,遠超倉鼠烏龜王八白兔蜥蜴魚魚等等嘅物種,Why?原因太簡單吧,皆因貓咪狗狗個衰樣總係似乎聽得明你班廢物講乜Q野咁乸樣,絕對好似有個朋友陪著你走一樣,貓科類物種態度上一向較為冷漠,個樣十足話之你2047咁乸樣,cool爆,類似毫無感情一樣,但奇怪在近期好多靚妹鍾意養貓,原因有二,一是羊群心理,二就係主人自己亦屬一名冷漠人士,個個垃圾在社交媒體話一定要養貓,反之養狗狗似乎不多,寵物當中狗狗讀心技術明顯遠勝其他動物一籌,貓咪跟本上攻擊能力極強,專抓主人似的,人類喜歡養寵物查實理由只有一個,自己身邊沒有朋友跟自己傾心事,將寵物代入人類角色,例如死左隻心愛狗狗比起死全家隨時更為傷心,你班垃圾咪再扮有愛心喇唔該,擺明係自欺欺人嘅一種心態,俗稱相互利用呀,係咁先有一個秘密,年少時期養了隻西施狗狗,係一名專業Doctor dog,當年皆因年老關係,是係咁先抱住佢去人道毀滅的,致令心理創傷極大,係咁先今時今日唔變殺人犯已屬萬幸,現今生活上唯有寄情於AV電影啊,BB有否覺得有少少感動呢,感冒就有,感動喎,收嗲喇,小鳳姐又要出場,無奈奈奈奈 !!!! 秘密喎,哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-22 20:09

封哥
回頂端 / Top
借問一下tbb,究竟狂野時速及魔介系列嘅電影有幾多輯,個個禮拜都係呢兩套電影無限loop,轉頭又黑超揼警組123,之後又再侏羅紀123,無限蜘蛛俠123,想點乸樣呀,完全無買其他影片,有乜辦法唔衰,個個禮拜木子田心節,每個星期六就翻播七八十年代陳年舊電影,許老闆有否聽到觀眾嘅呼喊聲, 淒慘過奪命狂呼1234及死神來了12345嘅電影橋段呀大佬,點解硬係唔肯聽係咁先咁講,真接跟中央台聯播好過喇,中央台每個星期都可能會有春夏秋冬之類嘅慶祝晚會啊,一班內地同胞唱國產金曲跳中國古典舞,例如孔雀舞呀,建國舞等等,精彩無比,每個星期都睇到跳你嘅老舞,聽到你吊樑三日嘅金曲,想起已感覺興奮,強烈呼籲盡快合併吧,應該是tbb唯一生路吧,總好過無限播放陳年舊影片嘛,話時話tbb真係好少播放壞國嘅恐怖電影喎,例如舊年暑假搞乜鬼,奪命狂呼,死神來了之類嘅電影,為何?是否會有違國安法呢

發表於 Posted on: 2022-04-22 21:34

封哥
回頂端 / Top
而家呢個年代歌唱得好聽,舞跳得好睇,並不一定會受歡迎,反之唱得好聽就返內地揾食乃致富條件之一,魷魚娃娃明顯就係呢種,tbb之前有個跳舞比賽,好多件濕鼠都跳得好好,只不過邊個打邊個,所有垃圾觀眾跟本毫無頭緒,反而隔離台班廢物唱得差勁,跳得一般就爆紅,原因係咁先已經多次提及,借問一聲假如將呢班廢物搬左過tbb,係咁先保證佢地連曇花一現嘅機會都沒有,跟本上tbb似乎完全沒有重生嘅可能,但隔離台亦會因更換行政架構,生存條件似乎亦即時下降,老生及花癲姐已屬Icon人物,離職後必然會有沒落嘅跡象,係咁先夠胆講佢地幾隊組合過埋今年嘅演唱會,就代表慧星隨即殞落,又將會還原基本步,故此姜包曾表明七年後就退休,聰明絕頂,否則隨時會步丹尼仔及賴士利嘅後塵,一個唔覺意慘變behind嘅主音,慘死台上就大吉利是吧,查實最無陰公就係Cutter班囡囡,從未出道就似乎玩完,確實時不與我,慘慘豬啊,係咁先唔想佢地好似BB咁乸樣,未來要拍AV為生囉,重回正題,隔離台賣盤乃必然會發生嘅事情,話事人風格一向喜歡買及賣,電視臺生存嘅空間跟本就係零

發表於 Posted on: 2022-04-23 0:45

封哥
回頂端 / Top
長期分隔兩地令感情無法維繫,哈哈哈哈,重點又唔講,被男人食厭左,每個男人都會走夾唔抖呀死剷,當年係咁先條女未到手時,日日搭船入南丫島大嶼山長洲就算要坐洗頭艇都要去見面呀,無時間??哈哈,查實司韻之前分手關乜事男方劈腿呀,多餘,互相都有劈咋嘛,媒體將責任推比男方,必被天譴,性格不合為借口,真係唔怕五雷轟頂乎,玩厭左就換乃天公地道行為,食得多住家飯,外賣總會感覺好味d囉,乃人生正律,各位垃圾網民iphone仲用緊1嗎?講得出口話性格不合,就絕對要死全家,初戀時期風度翩翩,得手後就變成色魔喇死剷, 跟本就係愛因斯坦相對論一樣,只有係咁先明白,識條鐵咩你件恨揸剷,兩個字就講完喇,咸濕咸濕呀打靶

發表於 Posted on: 2022-04-23 18:19

封哥
回頂端 / Top
百思不解,肥人全部撲出嚟話曾被欺凌,係咁先從小就係一件乾蒸排骨,同樣被欺凌到生不如死喎,最基本就係要懂得做亞四,呼之則來,揮之則去,叫你企就千祈唔好坐,叫你買維他爽就千祈唔好買錯維他奶,否則後果堪虞,被欺凌嘅原因並不是肥胖呀,係樣衰乞入憎駁咀口臭怕事懦弱呀,百思不解嘅原因重點係欺凌係咁先嘅垃圾全是肥人啊,係咁先被佢地推落坑渠呀,罰食囗水鼻屎呀,幫手打手鎗呀,協助吹笛呀,令到係咁先時至今日,樣樣皆能,被欺凌對係咁先來講等同各位垃圾網民出街嫖妓咁簡單,一班肥囡囡在螢幕前喊苦喊忽話被欺凌喎,被欺凌係你地專利咩,頂多咪口頭上被揶揄幾句死肥妹,肉肉囡囡總有某些人喜歡呀,包括係咁先,唯一最有危機感就係愛愛嘅時候,有機會被坐斷重要部位唧,哈哈,呢句說話明顯係欺凌喎係咁先,咁都叫做欺凌??按道理祝福你地死全家咪要終身監禁

發表於 Posted on: 2022-04-23 21:56

封哥
回頂端 / Top
唉 ! 07大哥報導娛樂新聞嘅水平,係咁先真係想死,隔離台所謂嘅頒獎典禮基本上並非一個頒獎典禮,只屬一個音樂表演,一班小丑上台求其唱幾句就算乸數,係咁先確實係大細超,人地就叫小丑,tbb嗰班就時常被形容為垃圾堆填區廢物,究竟係咪想被拘捕呀你條打靶,理由絕對係違反公平性質底下,說三道四,喂 ! 咪亂咁上岡上線喎,道歉囉,又再言歸正傳,07大哥大篇幅報導昨晚頒獎典禮,以為有乜料爆,趴佢個街,點知原來報導一d小丑飲水呀,工作人員帶小丑上落台呀,互相說話呀,相互對望呀,唔鼓掌但實際又有鼓掌之類嘅廢話,07招聘人手似乎無需任何條件,只需懂寫廢話就可以,唔信自己去07網頁睇睇,映左成百張相片,每張相片亦加添上一句廢話,睇到係咁先即時想掟爛部電話咁滯,官媒硬係唔肯聘請係咁先為智囊,俗稱要死唔通唔比你死咩,極度失望囉

發表於 Posted on: 2022-04-25 17:17

封哥
回頂端 / Top
科技日新月異,乃不變規律,今日係咁先終於初嘗科技對自己嘅打擊,世界上最最最失敗嘅發明係乜Q,絕對係無線耳機,呢件垃圾產品發明嘅目的明顯係令消費者不斷消費,甚至乎可稱得上係不斷浪費,為何?係咁先之前不斷揶揄d垃圾廢老,使用無線產品乃最愚蠢行為,擺明有無限更換新產品嘅思維,佢地總係無諗過會不知不覺地遺失嘛,會令自己變成一個名符其實嘅儍更更懵飲一名,話明無線就代表無線連繫,確實可稱為遺失之覇,不翼而飛實屬理所當然吧,今日係咁先亦初嘗敗績,終於遺失一個一百八十八蚊嘅耳機,最無恥就係完全沒被察覺情況底下消失得無影無蹤,戴Q住都會遺失,實在要死全家以謝天下,究竟邊條廢物發明呢類產品呀,條趴街實在要被五馬分屍喇,班趴街市民仲懶Q有型戴住藍牙耳機通街走,快d死喇死剷,今日係咁先終於初嘗何謂趴街死剷嘅滋味呀

發表於 Posted on: 2022-04-26 17:31

封哥
回頂端 / Top
無啦啦提乜鬼無線耳樣機呀,垃圾網民話之你條趴街跌左塊野咩,重點話題終於可以開始,浪費係咁先金錢等同殺死係咁先全家,Why?係咁先儲蓄緊一定金額為的是要買演唱會門票呀,大批廢物躪出嚟話要開演唱會,點都要準備定三幾萬買飛嘛,三幾萬??當然要喇,準備買炒飛呀,俗稱yellow cow呀,尤其Murder班死剷隨時炒到要一萬幾千蚊一張飛嘛,假如唔準備定一筆退休金存款,點有錢買飛呀,查實點乸樣可以加入歌迷會呢,聽講歌迷會優先購票嘛,加入歌迷會假如年費三千,計落都有So喎,多餘喇,假若識得有朋友在隔離台工作,門票就手到拿來喇,係咁先都識得三幾個垃圾狗友在隔離台工作喎,隨時有機會攞到飛喎,在此呼籲假如有垃圾想睇,盡快聯絡係咁先,例如BB呀,CC呀,揾C妹呀之類,係咁先免為其難陪妳地睇囉,哈哈,代續………………!

發表於 Posted on: 2022-04-26 18:35

封哥
回頂端 / Top
收視率1:3叫大幅拋離,哈哈哈哈,何謂大幅,當年1:50就叫做大幅拋離,而家1:3就好似執到隔夜四方飲咁高興,大肆報導,唔好咁喇07大哥,衆所皆知係咁先一向極為尊重07大哥,近期卻被係咁先大力批評,查實佢地有冇心徹底改進報導方針,1:3理應咋咋啼啼扮鵪鶉收聲吧,仲以為好乸叻,Kol老五開心到想去六星級酒店擺酒慶咁滯,哈哈哈哈,唔該查吓辭典何謂累死全家,條趴街廢五擦鞋擦到腦癱咁乸樣,奉勸佢盡快去覆診精神科吧,講到尾最可憐就係佢隻私家知希哥,隨時慘被佢禍及,唉 ! 美斯都轉會喇,希希仲要死守城池,後果定會就慘不忍睹啊,顧掂自己先喇廢物係咁先,懶咁苦口婆心,盲嘅都睇到你條趴街想細嚼希希喇,死咸蟲,哈哈哈哈 ; 另一則重心報導,Murder班死剷招數只得一招,又扮暈,哈哈,菊花邪教教主呢個名字,係咁先已經堅持三年以上,究竟佢d粉絲從何來,菊花男一名,查實粉絲數量絕無可能有咁多,自己友嘅頒獎典禮上面,班觀眾跟本對其毫無反應,及後更被大肆抨擊,網上回響跟本極差,呢鋪又扮暈,玩小一晚菊花喇死剷

發表於 Posted on: 2022-04-26 20:14

封哥
回頂端 / Top
呢個世界已經完全違反物理定律,頒獎典禮收視差勁,回響亦未有極佳嘅聲音,出動一班渣男murder支撐亦無補於事,按道歉已呈現衰落跡象,隨後宣佈將會七月尾開演唱會,班垃圾觀眾即時變成喪屍電影屍殺列車咁乸樣,撲飛撲飛又撲飛,喂 ! 1280蚊一張,相信一班垃圾歌迷要變賣所有家當咁滯,有人推算演唱會收益超過一億??究竟係咪發開口夢呀,一億?咁少?按道理假如魷魚娃娃開演唱會收益咪隨時十億喇,絕非謊言喎,佢咁受內地觀眾歡迎,內地有十四億同胞,演唱會你夠胆話無十億收益,係咁先打死都唔信囉,tbb盡快幫佢開胞喇,開胞代表舉行演唱會呀,咪亂諗呀,擺明係一隻會生金蛋嘅雞嘛,假如佢一張門票二千蚊,相信大批官媒捧場囉,而家可說是紅透半邊天,假如係咁先是幕後推手,就直接進軍歐美地區㖭呀,垃圾Kol老五簡直讚到佢好似再生媽媽一樣,想拉關係幾時輪至你條廢物呀打靶佬

發表於 Posted on: 2022-04-27 19:15

封哥
回頂端 / Top
曾光叔離開對係咁先來講,實在有一定打擊,光叔無論學歷及演藝成績實在非同小可,粵語片年代已經是型爆偶像,形象亦正亦邪,電視及電影成就非凡,係咁先今日實在極為傷感,收到呢個消息之時正在樓下買緊牛腩河粉,即場呆若木雞,原本今日要強烈譴責該麵家食物水平,皆因係咁先終於認識何謂一碗牛腩河粉,牛腩河代表一碗充滿廋肉渣嘅河粉,味道跟本上就係一舊煲過湯嘅柴皮廋肉,未知可否去消委會投訴貨不對辦,完全違法商品說明條例,用柴皮廋肉當牛腩,個老闆絕對要死全家謝罪,假如發生在古時,老闆隨時要被罰五馬分屍,話說回頭,光叔死因要剖屍檢查,死於隔離酒店中,會令人有不少遐想,會否感染而死亡呢,但按照某些權威媒體報導,強調光叔之前有高血壓嘅說法,究竟是否準備宣佈死於心臟病發呢,相信有機會為指定答案吧,總之係咁先難以接受光叔叔嘅突然死亡,今晚唔會再在討論區出post吧,一路好走光叔叔

發表於 Posted on: 2022-04-27 21:06

封哥
回頂端 / Top
深切悼念一晚,神智似乎已經回復清醒,有班狗友今日拉大隊嚟探訪係咁先,並作出深切問候,只可惜未到一小時嘅探訪中,成班狗友反被係咁先深切問候佢地嘅媽咪,剷到佢地各位母親相信而家依然黐住在天花板上面,Why?之前有件垃圾奉勸係咁先假如有外人來家娛樂或探訪,千萬不可借廁所比班濕鼠使用,為何?痾尿痾到屎塔周圍都係尿液,係咁先已未能接受,趴佢個臭街,今日有兩件濕鼠竟然在係咁先家中痾屎,第一個垃圾已經將廁所變成中左核武咁乸樣,條恨揸剷可能搞肚痛肚痾炸到成個屎塔全為屎水,係咁先問候佢媽咪一排後,堅持叫佢清理完至死番屋企,否則隨時今晚就有滅門慘案發生,清理完成後,第二個姨媽又話要去埋廁所至走,呢件恨揸剷痾完就拿拿淋走頭話趕返屋煮飯,係咁先心知事有蹺蹊,六姨媽究竟係咪食錯超能膠水落肚,搞到成個廁所邊黐滿陳年屎跡咁乸樣,用強力水喉亦未能將其清理,呢個垃圾親戚絕對要全家死絕才可洩係咁先心頭之憤,係咁先即時叫個廢物幫手造一個'謝絕探訪'嘅塑膠膠牌,準確貼在大門外,假如下次想來係咁先家中造訪,麻煩所有垃圾首先上書國安部門提出申請備案吧,備案??下次再咁乸樣係咁先真係會隨時殺人呀

發表於 Posted on: 2022-04-28 19:54

封哥
回頂端 / Top
通識試題對係咁先來講簡直手到拿來,跟本有人生經驗就必定懂得如何作答,今年幾條題目實在簡單,kol老五講到自己乜七都識,即管較量一下,睇吓你條趴街如何作答,條廢物中文字都讀Q錯晒,識Q答咩,正一廢物一件,查實通識係邊乸個發明呀,跟本上無指定答案,今時今日視乎政治環境去解答就包保無衰,何能容許有個人見解呀,政治不正確就注定fail,假如係咁先出題,必定會問一條黨對港嘅影響力有何評價,思想上如何解讀,如何可以加強黨嘅領導目標,進一步改善民生,咁就保證諗到你班廢物同學腦癱喇垃圾,中文科實在太容易吧

發表於 Posted on: 2022-04-29 3:15

封哥
回頂端 / Top
而家網台究竟有乜好聽,件件擦鞋狗歌頌偉大祖國及中央,佢地究竟有否聽過金上大人嘅思想指導及向黨努力學習,金上大人話以民為先,在官媒網會聽取人民意見嘛,係咁先只希望中央聽取咋,並沒有強烈要求執行呀,個個Kol就驚到將會抄家滅族咁乸樣,瀨屎勿心呀,即場吹簫呀亦在所不辭,按此道理某些上海市民打晒鑼鼓抗議,咪要全數斬首示眾,佢地唔應該仲驚咩,班垃圾Kol尤其嗰個老五,日日幫人吹簫,打壓異見Kol,哈哈,查實佢真係唔驚被人起底自己過往嘅反共態度咩,講到愛國情愫,近三兩年以來,係咁先必定名列前茅,再強調一次,過往甚麼抗議遊行示威活動係咁先從未參與,假如有證據顯示係咁先曾參與過任何一次呢種反共活動,係咁先實在死而無憾,怎至願意一年三百六十五日晚晚扮演機師,跟所有AV女優在媒體間晚晚談戀愛,至死不渝,言歸正傳,吓吓吓!!又嚟又嚟又嚟,係咁先將要返學上堂吧,成百歲人瑞仲學乜Q野呀,除了學習領導嘅思想以外,聽講BB將會教日本語啊,好開心呀,教日語??擺明反中亂港行為喎,準備定一隻洗頭艇接佢返內地接受再教育吧,此乃跟佢分手最佳借口啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-04-29 20:51

封哥
回頂端 / Top
風水佬呃你班垃圾十年八年,係咁先一向不喜歡胡亂猜測,有一件事唔到係咁先認第二,冇人敢認第一,上年十二月係咁先曾大胆預測女團Cutter生存年期難以超過一年,講多無謂,相信全港絕無一件廢物敢講得出口呢句說話,係咁先當日保證呢隊垃圾難以生存,理由極其簡單,囡囡各懷鬼胎乃指定動作,面和心不和亦是女性天職咁乸樣,分門分派早已呈現人前,幾個跳舞組排擠幾件騎呢組,但事實上跳舞組嗰幾句就係累全家嘅根源,睇跳舞女團,係咁先已多次提及何需睇妳班垃圾,跳得唔湯唔水,當正自己係Blackpink咁乸樣,之前有條趴街老女隊員仲話要邁向國際,哈哈哈哈,就嚟死全家喇,睇吓社交媒體View數就一清二楚,慘不忍睹,Where's her fans?第二首嘅團歌view數已大幅滑落,今晚嗰首更為慘烈,跟本已屬毀滅性,闖出國際??國際是否代表地府呀,跟本上港產女團毫無生存空間,Cutter憑甚麼爆紅,夠老?夠渣?夠哨牙?有否垃圾告訴係咁先佢地優越之處在哪?花癲姐管理上確實有一手,男團幾年以來有紋有路,亞Wind明顯級數有限,過度縱容班囡囡,佢地簡直為所欲為,當正自己係明星一樣,盡快死全家做回Dancer吧

發表於 Posted on: 2022-04-29 22:38

封哥
回頂端 / Top
簡直笑話,近期係咁先電話響個不停,致令係咁先精神上受到極大困擾,係咪叫你條趴街返內地買樓或是叫你將d強積金乜乜七七呀,定係有人知道你就快死,叫你做定體驗定係介紹殯儀套餐比你件契弟呀,似乎突然相識滿天下咁乸樣,再講一次,朋友嘅作用係用來徹底利用,你以為班死剷會致電係咁先問候身體狀況嗎,咁即係乜乸野事呀,硬係要賣關子,快d講喇打靶佬,佢地竟然問係咁先攞Murder演唱會門票呀,攞攞攞???免費??拿拿淋寫張十萬蚊支票過來,係咁先即是揾專人送上兩張到你府上,趴佢個街,有d垃圾仲話要幫別人攞喎,係咁先即時好似答問會咁乸樣作出提問,究竟佢地是否已經全家死絕,假如已經死絕,係咁先就即時送上一張山頂位置嘅門票比你囉,死剷,班趴街真係當正係咁先提款機一樣,話要就要喎,BB晚晚話要,係咁先都唔比喇,正垃圾,好學唔學,學埋Kol老五咁乸樣日日做乞兒,咁想睇叫自己老豆扮姜包囉死剷,唱蒙著咀砌爆妳囉,打靶

發表於 Posted on: 2022-04-30 22:19

封哥
回頂端 / Top
而家班廢物真係無乜腦,跟係咁先腦筋相差十萬八千里,心臟病王子離巢被大肆炒作,最奇怪連佢自己都拍片上載社交網站宣佈自己離巢,究竟有誰會關心佢躪去邊乸度,唔該翻查係咁先過往言論,之前已經斷定呢個心臟病王子徹底玩完,試問一句,一個患上隱性心臟病嘅體育王子,尚可怎樣打造未來,拍劇又缺乏觀眾緣,運動工作又未能隨心發展,尚有甚麼利用價值,一個沒有利用價值嘅垃圾,tbb必定放棄,跟本上毫無商業價值,之前不斷傳緋聞話佢同邊個邊個談戀愛,哈哈哈哈,問心嗰句有邊個囡囡會跟一個隨時心臟病發嘅男士相處呀,咪玩喇姐姐,除非佢係億萬富翁就另作別論,嫁老公會隨時死喎,啱使嘅話唔該隨便拿走吧,究竟下一站會如何,隔離台必定睬佢都儍,人地大量男生可用,何需還要一個心臟病王子,唔唱得唔跳得唔演得,尚可怎麼辦?唯一出路似乎就只有去open電視囉,無人會接手呀哥哥

發表於 Posted on: 2022-05-01 18:41

封哥
回頂端 / Top
女團Cutter嘅經理人撲出嚟道歉,俗稱乸屎上身,媒體焦點話佢地抄襲別人歌曲,哈哈哈哈,呢班垃圾媒體刻意唱衰佢地,目的顯而易見,要將佢地嘅氣勢徹底拉下馬,造就另一批廢物準備上位,另一批廢物是否代表另一批發明夢嘅堆填垃圾呀,哈哈,一班愚蠢嘅垃圾網民會輕鬆受騙,只不過係咁先並不一般囉,呢種手段係咁先四十年前已懂得運用,固有手段嘅一種,實在太簡單,反之最難以理解反而係經理人撲出嚟道歉??太年輕吧,跟本上毫無管理經驗,只會跟著別人尾巴走,唉 ! 話佢抄襲?盤古初開抄襲之覇究竟是誰,呢個世界唔係我抄你,就係你抄我喇,你夠胆話節目夢遺歌手唔係抄襲全人造丁?查實攻擊焦點完全錯誤,係咁先要極度嚴厲譴責反而係八人團體,拍攝商業廣告,竟然可以缺少一個,得七個??廣告商絕對要告上法庭追究喇,揾女團做代言竟然可以缺少一個,輕則解僱其一隊員,重則滅團吧,離晒大譜,擺明係詐騙行為,不斷追殺呢點,佢地就徹底玩完喇,確實係低智媒體

發表於 Posted on: 2022-05-01 19:07

封哥
回頂端 / Top
係咁先剛剛在社交網站聽日本二人組合yoasobi嘅成名作品,話Cutter抄襲佢地作品,喂 ! 毫無疑問喎,以係咁先嘅聽歌白痴,聾嘅都聽得到一模一樣,但又有乜問題??日本名牌飲品用回日本歌曲旋律又如何,日本一向乃愛國團結嘅民族,廣告歌用回自己國家嘅歌曲旋律究竟究竟有乜問題,被人大造文章,關經理人乜鬼野事呀,經理人嘅首要重心工作,係團結每個隊員,反之呢點就令係咁先極為反感,每次活動都各懷鬼胎貌合神離,面孔上擺明刻住關妳忍事四個大字,完全沒有紀律可言,最後再再再再強調一次,件件垃圾當正自己係天皇巨星咁乸樣,十九歲靚妹又遲到又黑面,化妝時仲要揾人幫手托住個死人頭瞓覺,何謂要死全家,呢類咪係囉,當上司無到一樣,駁咀駁舌,叫佢地減肥就照樣日日大魚大肉,食自助餐咁乸樣,十幾歲小薯仔扮大牌,責任必然在經理人身上,管理上擺明出現嚴重問題,絕對絕對要有人問責,輕則要公開警告,重則即時解約吧,係咁先工作多年,從未出現過呢類垃圾上司,放縱部下任意妄為,公司點都要揾人制旗吧,仲有一點就係有隊員竟是缺席廣告拍攝宣傳??話唔舒服??係咁先工作五十多年請病假不超過三次,靚妹話病就缺席重點廣告宣傳?唔全家死絕就毫無天理吧

發表於 Posted on: 2022-05-02 0:05

封哥
回頂端 / Top
嘩 ! 網上群起攻擊Cutter,剝花生嘅垃圾網民確實感覺過癮,哈哈,呢件事越鬧越烈,盲嘅都知道有人幕後操控喇,出道三首歌都話抄襲,實在搞笑,一向團歌創作極為艱難,查實Murder嘅歌曲同樣有抄襲情況,以往八九十年代天皇巨星有邊個趴街唔抄呀,大部分係從泰國南韓嘅歌曲抄出嚟,歌曲旋律來來去去都係差不多,女團歌曲唔係日本就係韓國喇,本地作曲人實在不太多,歌曲入到屋嘅更加困難,假如係咁先就話之你2047,擺明抄你就抄妳喇,道歉??笑話,以往係咁先已經講過多次,煩事死口唔認,你吹得我漲咩,抄?無呀,報警拉我呀笨,話Cutter全隊亦冷處理喎,借問如何熱處理呢,哈哈哈哈,熱處理只有兩個可能,一就死口唔認,二就直接認囉,咬佢食咩,多Q餘,係咁先保證佢地隊員中,已經有人後悔加入女團,否則點會有隊員詐病缺席活動呀

發表於 Posted on: 2022-05-02 4:10

封哥
回頂端 / Top
係咁先一向譴責暴力,只不過容忍實在有限,今日返公司逛逛睇吓有乜新搞作,突然有隻恨揸剷靚妹失驚無神飛撲出嚟嚇Q係咁先,跟住仲要自己大笑一餐,無名火起,趴佢個臭街,三唔識七無啦啦撲出嚟玩Q係咁先,即時兜巴車過去,相信打到佢即時天旋地轉,原來條死剷一向有呢個習慣玩人自娛,對於凌虐女性,係咁先一向不遺餘力,令佢地叫做到呼天搶地實在興奮萬分,AV咩垃圾,哈哈,得罪係咁先等同得罪領導,條靚妹最後仲要整句話係咁先唔玩得喎,呢件死全家叫佢媽咪出嚟比係咁先玩足一晚喇趴街,唔玩得??年青一代完全不知所謂,最緊要自己開心就話之你地死,老豆老母唔教就係咁先嚟教,總之唔啱就要打,話之你係廢男定係七女

發表於 Posted on: 2022-05-02 17:04

封哥
回頂端 / Top
有人話係咁先口沒遮攔,成日聊交打究竟想點乸樣,喂 ,你班垃圾何謂聊交打都未識,互有回應至叫做打交,互相口沫橫飛至係嘈交,從未有垃圾回應一句,呢種係叫做精神病發噏瘋,究竟精神病及發噏瘋是否違反國安法?假如有人話係,係咁先就立即收嗲,吹簫先生及淘寶杰嗰種亦只是各自表述,並非嘈交,支持Murder及反對Murder嘅廢話,查實有乜問題,有人質問係咁先究竟講唔講得出十二件菊花男名字,哈哈哈哈,問得出口嘅切切實實係一堆垃圾,重點係認唔認得出,唔係講唔講得出其名字呀廢物,BB中文名係乜鬼,相信無乜人會知,但必定認得到佢係類似日本AV嘅tbb女仔囉,知道佢個名又如何,都無人睇,呢個咪現實囉,做演藝最重要有人睇呀打靶,問人地名字喎,叫'我要死全家'呀趴街,跟係咁先再講一次

發表於 Posted on: 2022-05-03 20:07

封哥
回頂端 / Top
衣錦還鄉雙親淚灑當場亦是新聞,哈哈哈哈,兩年無見回鄉見父母,發覺自己女兒已變得富貴,名正言順係帶挈冚家富貴,有乜辦法唔喊,話說回頭,當年七八十年代大把囡囡從內地來港揾食,去夜總會撈幾年就身光頸靚,回鄉買田買地買電動摩托空調電冰箱錄像機,成條村燒炮仗放煙花慶祝咁滯,唔知d村民知否佢在港做邊科發達呢,係咪做左千金小姐?減左千金兩個字唔該,做小姐呀趴街,一班垃圾親戚當正佢係上賓咁乸樣招呼,原來佢地在港嘅工作就係招呼上賓,哈哈哈哈,喊喎,晚晚被客人砌到標眼淚,你班貧窮打靶親戚又知唔知呀,煙炮仗慶祝?一晚被人在床上放幾次炮仗,佢地又知唔知呀,上電視唱幾首喪曲就開心到好似執到隔夜四方諗咁興奮,新鮮豬肉永遠係值錢好多囉垃圾

發表於 Posted on: 2022-05-05 1:12

封哥
回頂端 / Top