tvb.com

tvb.com

跪低

今日焦點當然係有關投票活動喇,今日??係日日焦點呀,揾Murder班菊花男協助宣傳實在明智之舉,一舉兩得,隨時會推高投票率及可以徹底破壞其形象嘛,解釋一下好喎,參選人查實一早要揾係咁先做選舉智囊,宣傳策略理所當然要從名字入手,改番英文名字叫瘟神,甚至乎連姓氏都改埋叫Lo,中文名字就去入境處改為一個"濤"字,例如洪濤,黃濤,史濤諸如此類,競選口號就改為"要陳豪定投洪濤,由選民決定",我叫瘟神洪,打響頭砲就無往而不利喇,用過往思維玩選舉遊戲,極之愚蠢,要夠嘩眾取寵才可脫穎而出嘛,以係咁先嘅共產思維,tbb將係咁先封殺實屬不智,要推高投票率下次預早聯絡係咁先出謀獻策喇,免費搭車呢類死橋就係一班月薪幾十萬嘅垃圾諗出嚟嗎?係咁先月薪只需八千就足夠吧,除了揾Murder,究竟有冇揾魷魚及談戀愛孖寶助選呀,可以推高年青選民投票意欲嘛,喂 ! 乜五六十歲舉晒牌嘅粉絲仲可以叫年青選民咩,係咁先見識認真淺薄,孖寶粉絲覆蓋全球老中青嘛,真實的假話及原來談戀愛隨時上埋美帝嘅billboard流行榜十大㖭呀,正一垃圾係咁先

發表於 Posted on: 2021-12-14 18:01

封哥
帖數 Posts: 3898
回頂端 / Top
又講錯乜鬼說話被內地網民譴責呀,人改名你改名,好叫唔叫叫魔童,做得魔童就即是代表要死全家喇,I'm in Hong kong??仲要講英文已經係死罪一,in Hong kong?你估香港仲好似以往咁大乸晒呀,係咁先被無數廢物詢問住在那裡,係咁先第一時間就用純正普通話回答,喎主寨中果生講狗窿殘嘛",為防廣東市民聽不懂,係咁先再用廣東話再講一次,我住在中國香港九龍城嘛,愛人各字叫嬰兒呀,BB就BB喇,嬰乜鬼兒呀,BB係英文,係咁先已鞭策自己以後要改口叫佢做嬰兒,但有所疑惑為何係咁先一向言論激進,從未有內地垃圾網民作出譴責喎,點解點解,代表從無內地網民睇tbb討論區?或是係咁先被封殺咋,係咁先愛國愛黨乃衆所周知,從未有反中亂港言論出現,只有無限嘉許黨領導行政指令,盡快將魔童趕出中國土地喇,叫佢去壞國生活喇趴街仔,理應嚴懲佢老豆老母對小孩毫無實施思想準備,往後日日起床第一時間並非洗面刷牙,首先係大聲叫我係中國人,愛國愛黨,主席萬歲,否則魔鬼連累死全家就正式成為恨揸剷吧

發表於 Posted on: 2021-12-14 18:38

封哥
回頂端 / Top
係咁先近期喜歡上網購,買波鞋買衣飾,昨日諗住買香檳酒及食物,比班狗友鬧到係咁先趴街,對上一次買對波鞋,成對鞋係歪呀,衣飾全部尺碼縮水童裝咁乸樣,仲話要買食物?想死就直接吊頸好過喇,香檳究竟產地在那裡,隨時糖水加氣再加工業用酒精就趴街杏加檸,係咁先你死無所謂呀,咪連累全家做地盤工作,即是恨揸剷呀,上次嬰兒(即是BB)想上網買甜合桃食,勢估唔到佢未接拍AV就自尋短見,查實上網買垃圾絕非問題,係送貨哥哥隨時在門外偷映相呀趴街,跟手寃枉係咁先買走私煙就名符其實杏加檸喇,唔講唔知網購會有人在門外偷拍啊,映到嬰兒個靚樣無問題呀,映到係咁先就隨時第日落街買報紙時,後庭不保菊花都被玩到爆裂呀,係咁先係邨內嘅Charm覇,無人不知,後庭不保,仲點仲有顏面面對街市燒臘店亞May姐,未夠鐘夢遺呀,有鬼人會映你件乞兒咩,肚腩大過屎勿心,塊面就爛面四咁乸樣,一開口把口臭到隔離鄰舍就以往搬左入油麻油公廁一樣,係咁先繼續生活在垃圾討論區喇,日日發開口夢夢遺,收嗲喇死剷

發表於 Posted on: 2021-12-14 19:50

封哥
回頂端 / Top
你班粉擦,係咁先有新名詞喎,哈哈,亞啫跟女朋友分手都係新聞?下次就算幾點去痾屎都要報導嗎,人紅分手乃指定動作喇正常不過,唔分手至為奇聞,成班女埋身揾著數,假如係咁先就日日換畫㖭喇,趙完鬆跟本上天公地道,但千祈唔好趙完唱就無問題喇,某些造星囡囡顏值超強,重點係夠新鮮嘛,舊菜食足五年,點都要嘆吓新菜式喇,等同食得多豉汁,都要試吓食咖喱喇,戴得鑽石多,都要試戴吓玉器喇,係咁先確實係曲線揪擊之覇,哈哈,對咖喱及玉器念念不忘簡直係一種煎熬,念念不忘?去鴨寮街探吓Macy囉死剷,亞啫都係一個男生,充滿性幻想有乜咁出奇,傳聞中嘅造星囡囡,事實上飲得杯落喎,當做下午茶點未嘗係一種不錯選擇囉,話時話雪雪BB咪可以乘虛而入?雖則年齡稍大,作為宵夜亦算係不錯選擇囉,係咁先原則上唔理老嫩最緊要自願,食完嫩滑BB鴿再食蘿蔔炆牛腩又乜咁出奇,雜食類嘅動物,雖則大便極臭,食得舒服就話之你2047喇,哦 !

發表於 Posted on: 2021-12-15 19:26

封哥
回頂端 / Top
瘟神係瘟神無容置疑,瘟神肛要退團就拿拿淋喇,跟本上成日黑口黑面累全家,假如係咁先就直接解散Murder好過喇,有幾個跟本毫無作為,做左幾年墊屍底角色,理應功成身退喇,造就左幾個打靶上位,都已經沒有愧對天地,其餘六件快快趣趣去tbb叩門喇,或者去麥當當賣包喇,否則又多幾件加入失業大軍呀,近期無乜焦點韓劇,憂鬱症查實係咁先感覺好好睇喎,收視率卻偏低,可能係咁先太過喜歡秀晶姐姐,扮委屈嘅表神情實在高超,事實套劇又幾好睇吓嘛

發表於 Posted on: 2021-12-16 2:39

封哥
回頂端 / Top
有個喜歡自吹自擂嘅Kol,話自己做過監製導演老闆茄喱啡喎,茄喱啡?日日躪出嚟做乞兒叫人記得比like佢喎,不停吹噓自己訂閱人數,絕無問題,但字都唔識讀喎,言論上不斷誣衊別人搞基,無限恥笑姜包係雙性人,瘟神la係基man就衆所周知,呢條死全家公開恥笑姜包搞基?不斷教網民乜乜七七,叫人唔好呢度食呢度痾喎,哈哈哈哈,呢條死剷以往一直做緊呢樣野,仲教人?哈哈,等同一個淫魔教人千祈唔好淫慾婦人一乸樣,口賤衰格絕對是係咁先專利嘛,就嚟去商業登記處注冊㖭呀,又話自己學彿又話係中醫推拿針灸樣樣都話識喎,要係咁先相信就比條私家菜希希嚟享用一下先至講喇死剷,假如唔係被tbb封殺,係咁先才能絕對不下於你條神棍,係咁先一向自娛為先,你個恨揸剷就日日做契弟說三道四,話警察係藍營?淨係呢個誣衊已可以被判終身監禁喇垃圾

發表於 Posted on: 2021-12-16 17:29

封哥
回頂端 / Top
Murder團歌跌出咜吒八大,證明菊花團已經到達末日,四年內就徹底粉碎,比係咁先預期七年還要短三年,話左好多次團體七年魔咒牢不可破,當年強如Exid亦難逃厄運,Murder貴姓呀,可以收工喇,tbb就自己攞嚟驚,如臨大敵咁乸樣,定律不變呀垃圾,有幸有不幸?女團組軍已近完成,生存空間實在不大,觀眾年齡層如何分配,係咁先又再次強調一次,男粉只在於睇女副body顏值,女粉會捧女團?在華人社會簡直天方夜譚,女團一向嘅職責係被觀眾痛罵,以往跳唱組合有誰可以成功收尾,活得到一年已經當妳贏喇,加上經理人江湖地位有限,點帶女團闖蕩江湖,個個紋身想撈金融才俊亦有一定難度,壞國廿七八歲已屬老團,而家隨時有一個三十五歲隊員,點搞?tbb直接揾班亂噏廿四(胡說789道呀)中女組織女團迎戰好過喇,幼齒孖寶生存空間亦必然只局限在內陸一帶,加上tbb收視越來越縮水,近乎末日咁乸樣,要諗吓點解決喎,係咁先腦筋古靈精怪,大把怪招在腦中浮動,tbb就無限封殺係咁先言論,究竟內部有冇智囊團都成問題,仲係加in媽媽打麻雀,哈哈哈哈,喂 ! 係咁先期待已久嘅加in男團,在那裡?答案終於現身,原來要等佢個孫大啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-17 0:43

封哥
回頂端 / Top
成日話要唱廣東話歌,學習廣東話,簡直笑話,首先搞好d懶音先喇垃圾,識講廣東話以為好叻?作為歌手廣東話發音真係打靶,說話有懶音勉強都值得原諒,而家唱廣東歌喎姐姐,借問一聲“質疑”究竟係點乸樣讀,唱成“則而”??係咁先真係叫救命,專業歌手都係咁乸樣,業餘歌手仲可以點?係咁先有兩個建議囉,一就直接唱番國語喇,二就返國內表演喇,國內一般廢物網民完全聽不懂廣東話嘛,就算唱錯歌詞都無垃圾網民會知喇,何況區區懶音,係咁先實在有點“則”疑,佢地為何要夾硬講廣東話呢,唱回普通話喇垃圾,普通話重點係條脷識得卷嘛,尤其囡囡條脷乃重點工具囉,哈哈哈哈,識講普通話實在有著數啊,係咁先估計全球懂講普通話嘅人類,為數已經必定不少囉

發表於 Posted on: 2021-12-17 22:05

封哥
回頂端 / Top
此風不可長喎,而家時下嘅年青人,硬係要惡搞自己出世至今嘅名字,明明三個字嘅名字,硬係要縮減至兩個字,並非問題呀,例如係咁先叫“咁先”都不足為奇,竟然而家班垃圾可以改為係先??個“咁”字去左邊乸度,例如揸剷就改為恨剷,加檸就叫做杏檸?實在難以理解,諗諗吓羊明個真實名字係咪叫鉅明,將中間個字消除,就變成羊明呢,哈哈,中振途叫中途,中途宿舍咩垃圾,哈哈,為何要夾硬將中間個字省卻呢,以為好型??有誰可以解答,查實又話分兩頭,叫炎熹及姚菲又好似幾好聽喎,係咁先腦筋係咪出現問題,仲有一個重心隊員按道理咪要剔除其名字,邊個呀打靶,鍾美呀,呢個名字必定會令呢個妹妹消失於天與地,故此都係用番柔美好少少囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-17 22:54

封哥
回頂端 / Top
神棍光頭聰究竟有幾多垃圾廢物會相信佢呀,在山上迷路除底褲笠頭,哈哈哈哈,假如係咁先就直接在山上打一個靚飛機,揾精蟲指路仲實際喇死剷,係咁先想借問光頭神棍一下,有乜辦法請鬼增加星期日嘅投票率呀,使唔使在獅子銀行地底種生機呢,或者在所有票站門外燒衣請神幫手呀,人地趕狗入窮巷,你就趕人入票站囉,要谷高投票率查實易如反掌,揾一班義工早上六點逐戶按鐘強制居民落樓下投票,跟手送义燒鴨肶飯一盒,未知加廿蚊可否轉燒鵝肶呢,哈哈,吓!早餐食鵝肶飯,義工當日都隨時會失蹤喎,可能搭免費巴士去晒郊野公園郊遊嚒,否則光頭神棍為何要指點郊遊人士用底褲笠頭揾出路呀打靶,好似係咁先之前提及已經相約一班老廢入西貢食海鮮,再放生幾十條錦鯉鯇魚落海幫香港積下福嘛,跟住就出鴨寮街揾探望一下Macy嘛,投完票有鵝肶飯送,跟住晚餐又食半邊燒鵝肶,投票日變成鵝肶日,一舉兩得喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-18 4:53

封哥
回頂端 / Top
今日九成版面都係力暈,唉 ! 唉 ! 唉 ! 咪扮無奈喇死剷,無奈在於今時今日偷食都係新聞,高調地被報導,假如係咁先發現BB偷食咪世界末日?唔好咁乸樣喇大哥,男人在呢個世代偷食等同向各位問好一樣,以往媽媽從來唔會在家整料理,而家就隨時個個變為料理媽媽咁乸樣,要與時並進呀,講過無數次喇,女士派帽男人偷食在呢個社會已屬常態,係咁先就算返到屋企見到BB跟男士愛愛,第一時間就問佢留唔留低食埋飯至走㖭呀,簡直視作等閒,BB隨時跟手換埋床單,為係咁先準備帶第二個囡囡上床呀,有何奇怪,被大肆報導喎,有幾多垃圾網民會關心佢係咪偷食,只係關心佢有冇戴袋工作咋,假如冇戴,下次就咪搞靚妹呀,傳染芒果比人當送禮就無謂喇,假如啱胃口,係咁先送埋BB去做外賣都仲得呀,竟然九成版面都係呢件雙性型男偷食嘅新聞,想點乸樣呀,係咁先只想確認一下,偷食要否坐監?假如無需入獄,囡囡們唔該排好隊一個接一個,咪爭先恐後㖭呀打靶

發表於 Posted on: 2021-12-18 21:21

封哥
回頂端 / Top
恭喜恭喜,建設派全勝呀,建制呀嘛,建設就返大灣區喇,立法會變人大,勁呀,果然撥亂反正,未知會否有花車巡遊呢,下一部係咁先呼籲全民家庭必需掛上國旗,每朝早上對住國旗扯旗以示尊重欽敬嘛,金上大人照片定必擺放在當眼處以表崇拜,諗起要日日扯旗實在興奮莫名,但係咁先有點疑惑為何商業機構總是未肯聽從係咁先忠告,所有甚麼台慶呀,頒獎典禮呀,開幕之前為何唔首先唱國歌呢?當年係咁先在中資公司打工,每年staff party都在大型酒樓舉行,總會首先播放國歌喎,今年聽講港台tbb合作舉辦金曲頒獎典禮,此乃表忠大好機會囉,選出金曲之前,首先共同合唱國歌實屬理所當然,至尊金曲毫無疑問必然係向前衝吧,甚具意義囉

發表於 Posted on: 2021-12-20 0:35

封哥
回頂端 / Top
選舉大勝,昨日開心得暈Q低左,故此消失於天與地,多謝關心,你條係咁先自戀程度與日俱增,無人會關心你呀死剷,哈哈,喂!日日被班垃圾問候全家咁都唔算關心?認真無話可說,哈哈,今日睇到一篇報導有條人中之龍,絕對係未來社會楝樑,幾歲人仔粗口連珠爆發喎,咪以為自己好乸威喇細路,好乸威??係咁先相信佢心態上完全唔會感覺自己好威喎,極有理由相信在家中嘅日常對話都係咁乸樣,否則怎會咁流利呀,奉勸呢條細路假如要學習得更為流利,必定要返內地深造囉,內地小孩實力上確實非同小可,每次係咁先返內地探望一班貧窮親戚,總有件五歲細蚊仔用極之流利嘅普通話粗口不停向係咁先深切問候,指罵係咁先無名車無豪宅就及早歸西喇打靶佬,吓!佢又寸得幾有道理喎,內地一衆賤格親戚最最最貧困嘅都擁有一套樓房及一部奔馳喎,此乃不爭嘅事實,故此係咁先目的是讚揚在金上大人偉大領導之下,國民個個豐衣足食啊,喂!係咁先是否有點矛盾,有樓房及奔馳跑車隨時似乎係破產嘅先兆喎,次次回鄉都係炒一堆野菜及幾碟腐肉一隻死雞出嚟招呼係咁先,咁就叫富貴?正一恨揸富貴就有佢地份囉

發表於 Posted on: 2021-12-21 18:05

封哥
回頂端 / Top
呢兩日接收到一個天大喜訊,係咁先有一個嗜好之前絕無向各位垃圾網民作出透露,係跳舞呀,跳舞??跳你係咁先老舞就日日都跳,你條趴街跳乜鬼野舞呀,上網認識到一個豬朋,可能係狗友咋嘛,介紹給係咁先去跳舞強身健體,幾十歲仲跳乜鬼呀,睇豔舞就有你條趴街份,唔係喎,教師絕對係靚女呀,瑜伽學校呀嘛,係咁先都未及肯定教乜鬼野,上網查閱一番叫乜鬼一行人跳舞學校喎,原本完全沒有興趣,點知一睇相片竟然有造星囡囡做導師啊,仲係係咁先其中一件女神呀,救命救命,致令係咁先即時搜尋地址在那裡,好想報名呀趴街,唔講必定有批垃圾以為係咁先收錢幫人賣廣告,多多多鬼餘,係咁先一向以自娛為樂,每日提供免費娛樂給予一衆垃圾網民,係咁先而家擺明益街坊去睇靚靚囡囡學跳舞練習瑜伽呀,咁都要鬧?假如係咖喱醫生就直接免費幫手登廣告㖭呀打靶,雖則沒有咖喱,但係有亞玉亞玉亞玉呀,killing me pls.,陽光少女呀,只不過似乎有男朋友令係咁先即時有些失落,人地識你老鼠咩係咁先,硬係自作多情,拿拿淋去報名用作精神食糧喇死剷,但強調此姝個樣絕不合適飾演AV囉,毫無AV.感覺,但再一次強調BB乃唯一應該及早出道AV界嘅藝人囉,你個係咁先正一衰神,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-21 19:11

封哥
回頂端 / Top
近期真係極喜歡上網,日日你條趴街都上喇,無得上女就只好上網,真係好鬼得意,竟然好鐘意睇班鬼子跳poppin'啊,好鬼過癮,一得閒就會在家不停係咁跳,係咁先係咁跳??咁是否想改名叫係咁跳呀你個打靶,搞到屋企個BB笑到全家死絕咁滯,俗稱笑到杏加檸,係咁先一向有食腦抽筋藥物,假如有人見到係咁先跳poppin',往往被人以為未食藥呀,你條抽筋,哈哈哈哈,上網即時睇吓靚靚學校有冇請跳poppin'嘅老師,又想去學?你班垃圾真係見識淺薄,係咁先硬係去教喇,仲使去學?而家學乜鬼野都係靠上網,除了去學靚靚亞玉嘅瑜伽班及中國舞就當然要去一行人跳舞學校喇,喂!你條趴街擺明賣廣告喎,橫掂討論區而家無人再睇係咁先呀,無人睇?定係無得被人睇到呀,正常不過喇趴街,係咁先不停唱好黨及金上大人亦被無理封殺,實在天理難容,有違天命,故此係咁先已經決定1/1轉移陣地,在外另創天地,協助黨及金上大人打造新中國,統一國土實在刻不容緩,外長提及加強中美關係喎,按此道理究竟係咁先先處理統一或是中美關係好呢

發表於 Posted on: 2021-12-21 20:50

封哥
回頂端 / Top
今日新聞頗為豐富,昨晚做冬,做冬?係咁先真係要幫佢做忌,一般家庭通常費鬼事煮飯,叫個外賣盆菜就算乸數,係咁先一向知慳識儉,訂一個六人份量嘅盆菜加幾碟八蚊一斤嘅爛心菜心,就滿足得到十二人食量,十個讚,趴你個街,貧菜好人有限公司竟然提供冰封盆菜?盆菜即時變成貧菜,起碼要解凍到1/1號係咁先退休嘅日子才可食到嗰盤極地盆菜,硬567晒點食呀,查實要嚴厲譴責嘅,唔係嗰間貧菜公司,係送貨嗰班趴街呀,將舊石頭送比客戶當晚餐?假如係咁先就去油麻地公廁裝一盤屎水加幾條染血衞生巾及幾個充滿精液嘅避孕套就當作鮑魚花膠海參一鑊熟盆菜喇,叫人溶雪先喎,係咁先簡直想將負責人溶屍呀,整盤冰封石頭比係咁先,係咁先即時成盤捧去中聯辦投訴㖭呀,咁樣做生意咩?搞到係人都知你係奸商,但又奸得未夠極緻,下次一於跟係咁先指引去公廁訂定幾個廁格,準備製作盤菜好過喇死剷

發表於 Posted on: 2021-12-22 16:52

封哥
回頂端 / Top
另一則新聞查實毫無特點,力暈係揸波龍爪手掌門??未免過於抬舉佢喎,龍爪手每日都發生,不論在任何職場,簡直屬日常生活一樣喎,唔係呀嘛,咁色膽包天?尤其拍戲途中,有邊個囡囡夠膽講未曾被人揸波?唔小心掂到唧,唔係咁都嬲呀,一般渣男都會咁講,等同整蠱完人後,就問人唔係唔玩得呀嘛,一樣咁衰格,造星囡囡當中亦有呢類垃圾喇,唔係咁都嬲嘛,呢種人遲早有一次點著火水就知死,試吓入tbb大言不慚,係咁先保證妳未來嘅日子慘過活在地獄,一玩還有一玩高,妳玩人條毛,人地成執毛幫妳即時清理呀打靶妹

發表於 Posted on: 2021-12-22 17:15

封哥
回頂端 / Top
鬼后一直是係咁先最尊重嘅前輩之一,幾十歲慈祥長者一名咁乸樣,今日講錯說話竟然無被垃圾網民嚴厲譴責?講錯乜鬼野呀你件抽筋,話香港人善良有愛心,在港鐵有年青人讓座比佢喎??香港人??講呢三個字已屬死罪呀,痴林個衰仔講I'm in hongkong已經被嚴厲攻擊,打靶父母都要即時躪出嚟道歉,鬼后竟然話香港人乜乜七七,應該講中國香港人呀老鬼,死罪二:在黨領導底下,竟然信壞國鬼子嘅邪教?理應拖出彌敦道罷跪玻璃遊街示眾,不停說三道四,感謝煮??亞厘no呀?妖言惑眾,理應被即時批鬥,以儆效尤,係咁先建議即時將所有教會關閉,所有廟宇即時全面拆卸,當今世上只會有金上大人及黨最值得信賴,妖言惑眾者,斬!

發表於 Posted on: 2021-12-23 0:27

封哥
回頂端 / Top
仲有一單大事,其中一名造星囡囡公開表示選女團點到你班網民話事??當今世上最偉大嘅國家唔係網民做主導咩,而家被網民攻擊簡直慘過死無全屍,竟然話幾時輪到你地班網民話事?理應即時作出拘捕以儆效尤吧,呢個囡囡參賽原因理應被嚴厲譴責,話志在去玩吓喎,無諗過會入決賽喎,趴妳個臭街,某些囡囡辭職放棄一切去參賽,妳個三尖八角醜女竟然公開講風涼說話?話只是求其去玩吓?簡直侮辱其他參賽者嘅積極行為,必定要押返內地進行思想清洗吧,跳得兩吓破地獄舞步就以為自己高人一等,簡直未見到乜叫做大蛇痾尿,又係說三道四之輩,理應即時吊上尖沙咀五支旗杆示眾謝罪啊

發表於 Posted on: 2021-12-23 0:46

封哥
回頂端 / Top
07大哥確實是係咁先嘅媒體偶像,造星臨近決賽,爆出渣男跟大熱囡囡暗撻兩星期,兩星期??哈哈哈哈,唔該盡快聯絡係咁先,等老係教吓你地乜叫做製造娛樂新聞,拍拖兩星期跟本爆炸力嚴重不足呀垃圾,又要係咁先教你班趴街兩度屎橋,突然咁似五仔風格?不停教人乜乜七七喎,哈哈哈哈,應該爆出過往嘅黑歷史更為震撼呀,相識兩星期會有乜黑歷史呀,爆嚟爆去咪只得條廢男係渣男一名囉,有乜好睇,對囡囡跟本上毫無一點致命嘅攻擊,應該求其安排一個動物診所嘅顧客出嚟爆料,話佢在工作期間不斷向顧客拋眉眼仲實際喇死剷,認識所有嘅朋友都係豬朋狗友呀,生活唔得檢點呀,暗中虐待動物呀,在家中食野味呀,煙頭隨處掉呀諸如此類,咁至係叫做抹黑嘛,認識一件渣男就想將佢徹底摧毀?實在太可笑吧,或是指控成班囡囡全為好人有限公司出品囉,壞事做盡呀,當中有精神病患者呀,乜鬼都濫呀,係咁先保證成個女團會被極速摧毀,多次建議各方媒體聘請係咁先作為專業顧問,只懂扮偷拍呢類手段過晒時喇打靶

發表於 Posted on: 2021-12-23 19:19

封哥
回頂端 / Top
原來一班發明夢嘅夢遺少女有宣傳活動,著晒紅色聖誕服飾咁乸樣,高調慶祝聖誕節?聖誕節係乜節日究竟有冇搞清楚,係妖言惑眾嘅邪教節日呀,黨已經表明要嚴厲整肅邪教活動,聖誕節大肆慶祝實在有違黨章喎,理應依法懲治,一班夢遺囡囡全部著聖誕服飾都勉強可以原諒,當中有一個仲要露出腰部?絕對有賣弄情色之嫌,最難堪仲有媒體話佢夠晒脫穎而出??邊個媒體助紂為虐咁大胆呀,喂!係咁先係咪想即時入獄呀,竟然要問邊個媒體?今時今日大哥點敢得罪呀,當然唔會係07大哥喇,吓!係咁先有冇眨眼呀,哈哈哈哈,甚麼普天同慶大日子喎,普天同慶大日子唔係十一國慶咩,竟然有人話係聖誕節?所有甚麼報佳音活動理應即時全面禁止,否則牢獄之災絕對無可避免,拿拿淋吩咐班夢遺囡囡盡快更換服飾吧,改戴紅領巾歌頌黨偉大領導仲實際喇,再有宣傳聖誕活動嘅媒體,被褫奪牌照,在所難免啊

發表於 Posted on: 2021-12-23 23:13

封哥
回頂端 / Top
重新回應一下造星囡囡被渣男搭上,查實渣男定義係乜鬼,係咁先完全未能認同囉,周圍約砲嘅就係渣男?實在開玩笑,跟本上大家都未結婚,約砲乃正常男女基本活動之一,你情我願嘅遊戲,大家都玩得過癮,男嘅就叫渣男,女嘅就叫被騙?乜鬼道理呀大佬,某些時候更係女方做主動喎,只攻擊所謂嘅渣男,絕非公平遊戲囉,Cheap精食渣男簡直天造地設,有何問題?只不過做得女團主力球員,有呢種行為,絕對會加速女團被摧毀嘅速度,罪名當然係行為不檢,哈哈哈哈,隊中有十件八件勾心鬥角嘅Cheap精,係咁先再講一次,女團生存得到一年以上,係咁先隨時可以將BB嘅人生作為籌碼來下注,是否代表要推BB出嚟送死呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-24 1:34

封哥
回頂端 / Top
56歲飾演48歲嘅媽媽?劇中就係飾演66歲對44歲啊,平心而論56歲嘅演員樣貌確實似66歲喎,反而48歲嘅演員飾演44歲就毫無問題喎,證明一係確實老貌演員或是以往跟本係刻意報細年紀呀,佢個樣真係唔似56歲囉,似66歲多少少啊,睇條頸絕對無得呃人,尤其係韓國演員,一變老後,樣貌就非同小可,擺明係老就係老囉,最難堪查實係嗰個56歲演員,假如真實年齡係56歲,幕後人員真係玩野咩,揾個48歲飾演佢個女,哈哈哈哈,唔知要講多謝給予演出機會或係有幕後老闆刻意整蠱我呀打靶,假如比係咁先就即時反枱辭演喇,等同叫大砲嫂飾演yaya老母同一道理 ; tbb好似就嚟有套乜鬼衰神中女神劇集推出,個女一擺明係二打六演員喎,咁都可以做女一?唉 ! tbb有一大班靚靚女神候命當中,為何要揾件茄喱啡出嚟做女一呀,貪威識食寸咀扮可愛乃最無恥藝人嘅典範,短短出道幾年就上位?記憶中之前好似外遊拍過節目嘅紀錄喎,外遊定係外賣呀打靶,BB被豹隱多年,依然毫無發圍機會,成日叫佢飾演舞小姐或扮豬肉檔師奶,有冇搞乸錯呀,某些網民即時有所疑惑,究竟BB係乜水呀,好混亂呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-25 2:57

封哥
回頂端 / Top
大哥, 今晚造星決賽,竟然娛樂版無報導?乜鬼媒體呀,係咁先以為今晚tbb用乜鬼迎戰,劇集?小童星頒獎典禮?喂 ! 搞甚麼,起碼搞一個視帝視后特備節目喇,係咁先要睇tbb大show呀打靶,還我大show啊,有班狗友今日跟係咁先講而家tbb差不多每個星期都有大型節目製作喎,今晚竟然沒有?乜鬼道理呀,理應今晚舉辦三十大勁雞金曲頒獎典禮嘛,三十大??有冇三十首歌都成問題喎,哈哈 ; 另外有一則私人爆料,今日途經大型警署門外,有個畫面絕對匪夷所思,有個亞婆在警署門外推住架小販栗子車炒栗子賣蕃薯鹽焗雞蛋??天理難容嘅事情竟然發生在警署門外?邊間警署呀係咁先,最"旺"嗰間啊,有冇搞錯有冇搞錯,按道理係咪可以在警署門外露營BBQ?小販可以咁乸樣咩,簡直視法律於無物,政府點都要作出解釋喎

發表於 Posted on: 2021-12-25 17:13

封哥
回頂端 / Top
無話可說,造星決賽好好睇呀,收視危機隨時又會降臨在tbb,盡快推幾件幼齒四寶出嚟迎戰喇大佬,否則一個第四名winwin已經隨時可以將你地殲滅呀,人地真係好有才華喎,跳得勁又有創作力,擺明勝幼齒一籌呀,十幾至廿幾歲嘅囡囡才是殺著呀,求其揾幾件念口枉嘅幼齒出嚟,毫無創造力,新一代嘅玩法,tbb完全脫節,晚晚仍用劇集做主力,已經係自毀長城嘅做法,製作綁手綁腳已屬死路,一係全面跟內地節目接軌仲實際喇,深圳廣州電視臺連繫tbb聯播,絕對係唯一路徑,又可提供國民教育,宣揚愛黨愛國精神,全面禁播壞國劇集喇,禁播??內地國民好鬼聰明呀,班垃圾會上網偷睇呀打靶,實則要立法懲治喇,偷看AV除外,哈哈哈哈,話分兩頭,女團生存空間實在有限,想衝向國際喎簡直天方夜譚,衝出香港闖入內地乃最實際做法嘛

發表於 Posted on: 2021-12-26 0:08

封哥
回頂端 / Top