tvb.com

tvb.com

跪低

係咁先自小從嫲嫲口水做人要刻盡己任,做乞兒就要當一個專業嘅乞兒,口臭就要去賣臭豆腐,好波就要廣告天下,脷小姐好波就要學懂展露自己專長,叫觀眾將注意力集中番其工作身上咩?其工作咪就係騷乳半露真空出鏡囉芫荽,否則尚有乜賣點呀死剷,正矮愛將巨胸唔通叫觀看專注其演技身上?呢類淫娃竟然叫觀眾焦點切勿放在其body?等同叫Mako Oda扮演賢妻良母,麻美由真小姐扮演燒臘店玲姐或賣菜嬸嬸珠婆,要AV女優做兒童節目主持係咁先已極難接受,脷小姐強項明顯在其body,任東歪西倒嘅主持查實已令人有所疑惑,肚兜胸圍透視衣飾已屬制服一樣,著得出嚟就預左比人睇喇,下次建議直接學情尾段咁乸樣,只貼上乳貼就出鏡喇打靶臭芫荽,假如係咁先是形象設計叫佢留番兩執胳肋底毛或咋咋啼啼露出陰毛採訪㖭呀,枉佢自己講得出口話叫觀眾專注於自己演出?按此道理教育電視節目力邀日本AV女優指導日語課程喇垃圾

發表於 Posted on: 2021-10-01 18:52

封哥
帖數 Posts: 3406
回頂端 / Top
尚有一點忘記點提,富貴人家有名牌汽車代步有月薪四五萬嘅專業司機差遣,躪去搭地鐵?講到尾目的只有一個,嘩衆取寵扮親民扮貼地乎! 揾定專業記者扮偷拍,係咁先絕對有理由相信乃專業攝影師,拍攝角度及燈光擺明係專業技師嘅技巧,否則無啦啦去搭地鐵做乜乸野,試吓六七點叫佢地在金鐘站上車,睇吓有冇空間可以拍攝得到,嘥氣,發哥就真係搭地鐵周圍去嘛,靚靚周迅都去上海搭地鐵?就算有保鏢事實上亦太危險吧,唔知富貴BB識唔識搭地鐵呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-01 19:55

封哥
回頂端 / Top
做任何野都亦要進行催谷才可蜚聲國際,例如想去主題公園必然性需要接種國產精品疫苗呀,著底褲必定要露出有牌子嘅底褲邊才可行出彌敦道呀,喪樂當粵語流行曲咁乸樣播呀,破地獄就當係時尚舞步嘅一種呀,講到搞宣傳係咁先思維確實無出其右,游泳健兒究竟係明關照定係暗整蠱,發炎希希近期大力宣傳其奔喪歌曲,甚麼妖怪野獸千年乾屍出土文物全部躪出嚟助攻,聽講首歌係廣東歌曲嘅大突破啊,係咁先絕對絕對認同,等同一個為情自殺嘅少女在出殯期間播放嘅喪樂,卻可以打進各個娛樂平台嘅流行榜位置,有邊件垃圾會唔認同係世紀大突破?跟宇宙大爆炸同等震撼,簡直跟天體物理學家愛陰C癱齊名,聽完佢嗰首乜鬼真話中的謊言就極速走去自殘,感染力度隨時會極強啊,對不起,係咁先總是說不出歌曲正確名字,總之就似乎係乜鬼真相假話扮清高之類,以係咁先腦殘嘅嚴重程度,首金曲實在頗難入到腦囉 ,好亂好亂腦筋好混亂呀,聽完相信又要提前覆診精神科啊

發表於 Posted on: 2021-10-02 16:46

封哥
回頂端 / Top
瘟神La條趴街又有小動作,話以後說話會坦誠不再用官方態度喎,講坦白少少喇死剷,呢句對白就代表以後可以口沒遮攔,俗稱仲使鬼再驚得罪你班趴街咩,而家菊花佬咁乸爆紅,就算當面問候你爸爸身體狀態,你都要即時講聲多謝光臨,你吹得佢漲咩,一陣條趴街鼓吹或煽動一班廢粉到處搞破壞,你就後悔莫及,擺明講到出口話以後唔會再修飾言詞喎,想做採訪唔該安排一年後喇垃圾媒體,今時今日要朵菊花比面你地?唔該洗乾淨個屎勿心及用漂白水漱完口至好嚟做訪問㖭呀,皆因假如啱佢胃口,隨時即場拖你去殘廁uhoh uhoh uhoh亦屬未知之數呀,到時您就知為何叫做神徒,係懂搽神油嘅信徒呀打靶,班廢粉查實就定過抬炸彈,全部女性居多,菊花佬唔會對妳地有興趣呀姣精,故此係咁先絕對唔敢出席佢嗰d見面會囉,點知佢係咪Granny papa系列嘅支持者呀

發表於 Posted on: 2021-10-02 19:20

封哥
回頂端 / Top
多年前係咁先尚未成名,咁乸自戀就入房打番個飛機先喇死剷,無人識你隻坑渠老鼠呀,自戀唔使打靶呀嘛各位,當時係咁先仲係一隻小型坑渠老鼠,已經提及韓星張娜拉絕對係童顏之覇,嗰陣時有件打靶網友飛撲出嚟反駁係咁先,話內地有個標緻女星,係咁先已經忘記佢個名,好似叫做乜鬼泳,靚過佢多多聲乜乜七七,鬧到係咁先似乎笠晒水,係咁先以一向以話之你97嘅態度面對,今日已成為聞名於世嘅Mr.堅毅(暱稱係咁先),相信金上大人亦會欣賞係咁先嘅奮鬥精神,永遠事實乃證明一切,今日終於有人認同係咁先觀點,等同強國就始終係強國,無得否認,嗰個國產靚女聽講已離婚收場,掉於人前,娜拉雖則被廣傳以往不斷被影視圈人士性騷擾,喂 ! 鴨寮街姨姨被垃圾賤男不斷蹂躪,樣貌上總會有點殘虐感覺,娜拉冇喎,今時今日仲依然係童顏呀趴佢個街,完全違反時間定律,未知可否跟據國安法將其拘捕,簡直有違天理,有機會會煽動一衆國內嬸嬸集體去韓國整容啊,絕對屬於顛覆國家嘅死罪,韓國姨姨實際上又真係非同小可,容貌上為何可以咁乸樣,劇集上流戰爭中幾件四十歲姨姨都違反物理定律一樣,李智雅四十三歲有乜可能仲咁乸靚靚呀,係咁先簡直有窒息及即時死亡嘅感覺,係咁先極有理由相信係泡菜嘅潛在威力囉,否則how come?

發表於 Posted on: 2021-10-02 22:47

封哥
回頂端 / Top
tbb有套殺手劇聽講即將出籠,有獅子撲兔嘅姿勢,撕紙搏吐咋嘛?有冇咁乸勁呀,好似叫做光天化日的淫醫之類,唔係紀律部隊就醫生仲有乜突破性題材呀唔該,突破就係冇突破囉,仲要講?唔係喎,有套劇集製作中叫乜鬼鵪鶉係我喎,好似係由一班幼齒領銜鵪鶉主演嘛,幼齒代表絕對係嗰幾件煎釀三寶細蚊仔歌手喇,正矮又躪出嚟露面助攻,直接開一套劇比自己做主角絕對係秘密武器之一囉,廢老配合幼齒嘅畫面,印象中只會發生在AV橋段嘅obedient baby系列當中咋喎,點會發生在tbb銀幕上呀打靶,銀幕後就難講,哈哈,煎釀三寶似乎係tbb往後嘅秘密武器喎,查實係咁先肯定賣點在於人地仲係女仔嚟呀,罕有動物女仔呀,諗起都變硬漢子

發表於 Posted on: 2021-10-03 18:59

封哥
回頂端 / Top
近期焦點人物徹底轉移到魷魚娃娃身上,毫無疑問多得套韓劇不斷助攻,tbb真係要請韓國劇組人員食飯獻上無限嘅感謝,為隆重其事就決定在tbb飯堂請客吧,Canteen?即是在樓下茶餐廳擺結婚喜宴或擺七十歲大壽?未免有點不近人情吧,查實呢套廢劇係咁先一集都冇睇過,絕無虛言否則天打雷劈,黨領導話禁播嘛,係咁先要支持黨中央領導思想,定當需要執行其指令,禁播??六舅父七姑媽八姨婆甚至乎倒夜香嗰個九嬸都話睇過喎,吓,即時代表345678邊9個都已經偷睇過?究竟係咪睇過嗰套竊看風雲有樣學樣呀,影視局領導人員必需要責上法律責任,追究到底,話時話呢套韓劇絕對有死回生之效,龍哥公子都好似話咸魚翻生喎,魷魚娃娃訪問途中,時不時提及呢套劇集,究竟係咪想顛覆國家,即時拉去勞軍吧,勞軍?不如勞左係咁先喇,哈哈哈哈,仲有一個話題批垃圾樂此不疲地提及,跟本上乃小事一盅,嚴禁打機好似死老豆老母咁傷心,不停譴責政府點解點解,係咁先可以明確地代為作答,一個人假如從未打過遊戲機毫無興趣嘅話,點會感覺可惜,類似係咁先之流,無得打機又如何,性生活上跟本上毫無影響,毫不感覺可惜,係咁先絕對支持禁止打遊戲機法案,直接納入國家憲法當中吧,係咁先跟金上大人思維似乎越見接近吧

發表於 Posted on: 2021-10-03 20:07

封哥
回頂端 / Top
十五六歲靚妹全力投身娛樂圈查實係咪有點離經叛道,而家d細蚊仔真係可以唔使讀書而全身投身娛樂界?簡直不顧後果,個腦係咪生左落私處,尤其跟住個大咸濕老江湖揾食,前景唔使畫公仔畫出腸都知結果如何,唯獨係咁先感覺奇怪其父母皆為專業人士,竟會容許個女投入打令浴室金魚缸工作?社會敗壞到何等地步實在顯而易見,反之假如父母生活在內地,就老虎魚蝦蟹推個女出嚟結識金融才俊及一衆富豪喇,妳唔食,妳老豆老母都要住大屋坐賓跑享用鮑參翅肚嘛,讀書??情願佢出席飯局温佬好過喇,何況仲有個金牌代理人從旁協助,富貴之路已近在咫尺,富貴之路定係通往地獄嘅捷徑呀,凡事要從兩個層面來觀看,被一衆才俊及各級富豪蹂躪過後就等同已經進入暗黑地獄一樣,進入娛樂圈可能係天堂之路呢,喂 ! 有乜分別呀打靶係咁先,入口不同但係出口一樣喎,哈哈哈哈,受苦或是享受,以係咁先八十四年嘅人生經歷,視乎自己價值觀唧,等同被爆菊可以係一種痛苦,但又可能係另一種享受噃,哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-03 23:44

封哥
回頂端 / Top
菊花佬快閃出巡?以為又做乜乸野品牌代言,好似仲係宣傳緊條底褲咋喎,快閃出巡嘅意義係咪著住條有閃燈嘅底褲遊街呀打靶佬,查實品牌要搞宣傳,攞幾百條紙底褲免費派街坊就最直接喇,某些國民會好鬼貪心嘛,紙底褲上可以印上品牌名字,七月十四重陽清明節去拜山隨便可以燒埋比先人使用,正所謂連死人都唔好放過,唔使係咁先教你點做生意呀嘛,著住條紙底褲一邊破地獄,一邊宣傳埋首牛奶公司Mega雪糕批新歌,一炮幾響何樂而不為呀,呢條趴街遲早成為被重點打壓嘅藝人之一,咁鐘意露出d彩繪腹肌,下次畫朵菊花圖案在屎勿心位置,一來可以宣傳底褲,二來又可證明自己係堅實嘅菊花佬喇,今年樂壇頒獎典禮可以完美顯示呢條菊花佬有幾撐兄弟醫登,新人獎擺明係醫登同將天富爭奪,假如條菊花佬突然砲隱,證明佢切切實實係一條過橋抽板打靶死剷囉,忘記一樣好重要嘅野點提一下,通常菊花佬係一種好乸小氣嘅乸型物體,瘟神菊花佬絕對有此特質,用盡方法踩兄弟膊頭上位,歷史絕對可以證明係咁先所言非虛吧,歷史?被刪除及被篡改晒喎,仲有乜意義呀,再加上兄弟嘅功能係用嚟出賣及利用,係咁先已經講到口腔都生Cancer呀

發表於 Posted on: 2021-10-04 4:14

封哥
回頂端 / Top
今日去公立醫院精神科覆診,又可以觀察人生百態,重點唔係班朋輩而係醫生啊,遲大到情況令人難以接受,成班朋輩在門口鬼殺咁乸嘈,係咁先幾驚會隨時會發生打交性騷擾互相撕殺嘅場面出現啊,精神病患者打Q你確實無仇報嘛,忽發奇想,假如開拍一套以精神病為主題嘅劇集,主角當然非係咁先莫屬,在病院內可以發生多重情況,例如朋輩們互相用拖鞋開片呀用牙膏自殘呀凌虐性侵打茄輪等等,主角亦可以係以醫生及護士為主體,跟病人談戀愛呀殘廁開波呀飯菜加入抗抑鬱藥治療呀諸如此類,監獄風雲咩死剷,劇名叫精神病院仁醫係咁先,保證收視有一定保證,隨時三四十點收視手到拿來,只不過選角方面實在有些難度,除了係咁先以外,女主角揾邊乸個扮精神病人呀,BB?在醫院被凌虐只會發生在AV當中喎,你肯定?可以飾演護士嘛,毫無亮點喎,絕對係茄喱啡角色囉,唯一可以有所突破只有飾演扮成病人嘅臥底警察囉,好乸複雜呀打靶,調查性侵事件嘛,喂 ! 除時成為兇徒目標㖭喎,哈哈哈哈,,可以從頭演到尾假如攞唔到視后寶座,係咁先誓不為人呀,唔使呀嘛,就嚟輪到係咁先見醫生,係咁先啦

發表於 Posted on: 2021-10-04 18:04

封哥
回頂端 / Top
而家日日有班趴街飛撲出嚟話自己係中國人喎,金錢係萬能呢個概念實在恒久不變,但係係咁先再次作出警告,皇上絕非無能之士,假如認做中國人就會風山水起衣食無憂,係咁先呼籲全球發起我是中國人大行動,7,80億人當中肯認自己係中國人就免費派發"我係中國人"T shirt一件,出入境護照都可以唔使帶,只要著上中國李寧牌指定嘅T shirt就保證可以安全進入國境,咁樣得未,係咁先從未公開自認中國人身份,中國人係自認嘅咩,要國家批准確認嘛打靶,係咁先極有理由相信自己身份早已被黨認定為中國族群,亂噏廿九嘅特質,唔使揾考古學家考證都知道係咁先必然係中國人喇,網上亂打飛機呀日日話消滅外國勢力呀嚴禁顛覆國家呀禁止睇AV呀,等同每日刷牙洗面食飯痾屎乃必需要做嘅事情一樣,無需多作解釋,只不過係咁先總有疑問,禁止睇AV點乸樣促進生育率呢,係咁先就係為響應國家號召才會晚晚鐘情於AV影片,不斷學習做愛姿勢,咪說三道四喇垃圾,八十四歲仲點生仔呀你條打靶,Who know?醫學報告話一定唔可以咩死剷,世上只有金上大人話你唔得就一定唔得,故此係咁先一直懷疑原來金上大人就係天父囉,噢 !

發表於 Posted on: 2021-10-04 22:29

封哥
回頂端 / Top
全球Whatsapp死機呀,呢鋪名符其實為恨揸剷呀,哈哈哈哈,又一例子證明對某些人跟本上絲毫沒有影響,包括係咁先,為何?當你一個朋友都冇,冇Whatsapp查實有乜問題呀打靶,太過依賴單一種通訊工具,絕對抵全家死絕,在係咁先角度無朋友絕對係一個優點,毫無顧慮地可以謾罵一批所謂垃圾狗友,討論區已經屬係咁先嘅Whatsapp喇,班契弟鬼殺咁嘈話無得跟朋友通訊喎,查實免卻被狗友們借錢嘅煩惱絕對係好事一盅囉,最好永久刪除此程式㖭呀,班老鬼即時慘過喪偶咁乸樣,班後生就慘過無得做愛咁乸樣,連細蚊仔都即時喊醒,好似受核子攻擊咁乸樣,另一潛在顯示亦代表假如一班富貴茄喱啡突然無父母經濟支助,相信佢地情願聯同一班所謂朋友食完壽司朗就去同歸於盡呀,同歸於盡??對佢地呢班趴街富貴後生來講,無錢使就等同落地獄一樣,假如要佢地去垃圾站倒垃圾或去茶餐廳洗碗賺錢過活,係咁先保證呢班打靶情願選擇從一樓跳落街自盡囉,一樓??皆因班垃圾絕對怕死鼠輩囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-05 1:09

封哥
回頂端 / Top
而家d所謂宣傳媒體,乜鬼Kol,Utuber件件皆小學生水平,嗰個死全家2345仔日日讀報紙就當新聞,係咁先絕對理解,一個毫無文化嘅小學雞口水淫蟲,每日讀報紙練習一下發音都未嘗唔係好事,唯獨大部分字都唔識讀或讀到錯乸晒,咁呃飯食嘅死剷依然可以生存,多得亞So幫佢一把喇,話佢可以連續不斷講十五分鐘喎,睇住報紙讀十五分鐘有幾乸難呀,係咁先在地獄之門日日公然玩火,都可以處之泰然,全屬個人意見,絕無朗讀報紙成份,呢條恨揸剷就只懂鬧一班對自己毫無攻勢性嘅廢物,最叻就話唔關我事呀,讀報紙咋,講到自己大人物咁乸樣,乜狗都話識乜七都話知,咁知唔知點解自己做左幾年電視都係只做茄喱啡呀打靶,只懂認屎認屁嘅垃圾,係咁先最為睇不起,總括來講就係廢物一件,讀報紙究竟賺唔賺到一碟頹飯呀打靶佬,唯一值得一讚就係嗰件用完即棄嘅囡囡晞哥似乎又幾標緻囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-05 1:49

封哥
回頂端 / Top
班垃圾狗友果然係無恥之徒,同係咁先孫仔話要躪上嚟唱卡拉ok喎,而家仲興緊唱K咩垃圾?呢種遊戲簡直係對係咁先精神虐待嘅一種方法,絕對係破壞腦神經嘅利器,之前有個Kol批評發炎娃娃首新歌唱到淆淆聲,話佢懶鬼高技巧喎,係咁先要代其作出嚴厲反擊,呢種發音叫痾屎唔出而唔係淆淆聲呀打靶,懷疑究竟佢係咪已經便秘左幾日呀,宣傳部門話佢身世可憐被父母掉棄來港,掉棄來港?想賣温情喎收嗲喇,來港應該話係恩賜喎,否則有鬼人會識得佢似足嗰個魷魚娃娃咩,話當年來港喊爆?本地好多細蚊仔從小就被送到外國獨立生活喇,按道理班細蚊仔咪要一落飛機就躪去自殺,喊喎,大把人慘過妳幾百倍喇,人地全程半工半讀嚟生活,妳條趴街就十幾歲就部署躪去參加比賽?加上樣貌奇特,做梅姐接班人喎,係咪感染HPV病毒生Cancer都要學埋人地呀,幕後人員擺明想送佢一程,但有一樣野絕對會比較優勝,內地囡囡一向頗為捱得苦的,觀看一衆鴨寮街姨姨及當年嘅砵蘭街姑姑嘅艱苦奮鬥故事就一清二楚,係咁先絕非揶揄係事實囉

發表於 Posted on: 2021-10-05 17:58

封哥
回頂端 / Top
懷舊菜比較受衆絕對係生老病死定律,tbb及友好媒體話嘅,430穿梭機受大衆歡迎衆所周知,育嬰婆婆及強國張簡直係台柱一樣,俗稱鎮台之寶,強烈呼籲重新製作在黃金時段播放,人地有個節目叫乜鬼730,tbb理應製作兒童節目在0830至1030播放,由幼齒煎釀三寶做主持,呢d就叫做突破嘛,以老帶嫩嘅精神乃千古不變嘅定律,tbb就完全違反固有演藝文化,以老帶老,以嫩帶嫩,有乜辦法唔日本沉沒咁乸樣,今時今日仲要揾乾屍支撐大局,一班中老年男優仲可以係小生,最最最離譜就係仲要揾三哥力頂男一位置,三哥都已經變左三爺喇大佬,咁你條趴街有乜垃圾建議呀,韓國已經用事實證明一切,用三件中佬四件中年靚靚女優帶住五件幼齒出演劇集,效果實在喜出望外,劇情就算不知所謂,起碼新鮮感十足十,瑞真愛羅尚熹帶住幾件幼齒出場,震撼力十足,主軸完全係幾個女優呀打靶,形象健康正派搞笑,你地tbb嗰班女優形象全部類似淫娃一樣,係咁先保證假如揾到幾個形象健康女優出嚟帶住幾個BB演出,絕對係唯一生路,tbb查實女優多的是,點解會無人用?答案就係個個形象都好人有限囉

發表於 Posted on: 2021-10-05 19:18

封哥
回頂端 / Top
叫低智ling露股嫂加入東歪西倒跟利尿兒組成性感三寶喇,只戴胸圍著底褲肚兜透視裝進行採訪就得喇,節目名稱改埋做開張望西喇打靶,祖國國土內竟然容許有間咁嘅三級電視臺存在咩,個個女演員跟本無需任何服裝贊助,去花園街街市買幾十蚊胸圍底褲就可以直接出鏡喇垃圾,係咁先真係火都嚟埋,直接在黃金時間播日本AV喇趴街,咁趴街都做得出嘅,下次叫乾屍dd著泳衣主持旅遊飲食節目喇打靶,紅色企業可以容許員工不停賣弄色情咩,資訊性節目可以安排性感女主持外出做採訪嘅咩,中央電視臺以往有否呢種情況出現過,金上大人無可能視而不見,五十多年嘅老牌電視臺變成每晚賣弄色情??成何體統,主理人應否被拿下嚴懲,未來會否叫嗰幾個十五六歲幼齒性感演出呀死剷,上書中央嚴肅處理喇,改朝換代後節目越見色情,主管實在責無旁貸,演員合約上沒有訂明員工守則咩,隨時著胸圍底褲就可以出席品牌宣傳活動?尤其行山旅行跟本上係健康戶外活動,演員們可以隨便著套三點式表演行山咩,難怪Murder班菊花佬大熱天時都要著羽絨毛衣出席活動喇,人地確實有先見之明呀,係咁先日日在地獄之門玩火真係唔怕死?假如講出事實都要被拘捕坐監就真係死而無憾吧

發表於 Posted on: 2021-10-06 3:30

封哥
回頂端 / Top
幼齒魷魚娃娃出道作品乜鬼真相的假話,絕對係近期劣作之一,有Kol批評佢唱到淆淆聲懶要扮高技巧,係咁先只是感覺佢可能有點便秘痾屎唔出唧,旋律完全唔掂呀垃圾,昨晚突然聽到一首歌由衞詩主唱嘅歌叫做懸崖有路,嘩!好聽到不得之了,係咁先又忽發奇想,俗稱發住白日夢夢遺,假如呢首歌由魷魚娃娃主唱,係咁先保證係保證呀,今年新人獎絕對有權挑戰任何一件垃圾,首歌有一定難度,但係咁先包保外星娃娃可以輕鬆駕馭,旋律係近期小見嘅好聽,應該話係好乸好聽至真,任何一個流行榜必然係前十位置,只不過出於衛詩口中實在有點難堪,佢絕對可以駕馭得到,只不過係以往形象破壞今日嘅成績,確實有點無奈,叫外星娃娃翻唱喇,呢首歌絕對可以令佢起死回生囉,但只係可惜必然會輸給另一經曲金曲吧,乜鬼野歌呀打靶,歌名叫係咁先啦,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-06 14:59

封哥
回頂端 / Top
而家好難有笑話引得到係咁先大笑,反而自話自說嘅時候,自己會在家笑餐飽,擺明係精神病嘅徵狀喎,今日竟然有則娛樂新聞令係咁先苦笑,煎釀三寶拍攝廢劇期間,有班粉絲躪出嚟支持,出嚟支持自己偶像絕非奇事,何必大驚小怪呀係咁先,最令係咁先疑惑係一衆粉絲當中有部分係類似隔離張太帶住個智障女兒去行街市買菜咁乸樣,配合一班類似食左藥嘅無業廢物青年共同舉牌儍笑,甚至於某些前排師奶木無表情,哈哈,請問佢地出自邊個聯誼會社團呢,假如有二百蚊一位,係咁先帶齊一家大細去捧場㖭呀,預早通知一聲喇大佬,否則點做PA呀,真係冇人感覺三隻濕鼠表情一向好唔自然咩,富貴飛象反而表現尚較自然,細路哥唔該就做番一個細路哥角色喇,等同叫個演技精湛嘅小朋友飾演妓女或嫖客,唔係咁乸野做野呀大佬,簡直亂789咁嚟呀

發表於 Posted on: 2021-10-06 16:57

封哥
回頂端 / Top
女人變M字額實在匪夷所思,何況仲係一個視后,唉 ! 按道理演藝生涯就此玩完,但係咪當係咁先一般垃圾網民咁低智喇,擺明係宣傳多於事實喇,哈哈,等如叫亞Li飾演老母親同一道理,宣傳大於一切,tbb出最後一招絕招係咁先可以作出堅實預測,嗰套升胸下的淫醫絕對係tbb往後劇集嘅指標,收視率係咁先保證絕對會係全年最佳收視劇集,假如呢套劇都升唔到上廿六七點,tbb往後劇集製作可以立即全面叫停吧,馬明絕對係現今tbb唯一殺手加上有期待已久嘅翻版朴敏瑛演出,假如咁都無法挽回局面,注定所有劇集徹底完蛋吧,假如係咁先係幕後智囊,定必安排馬明帶領幾件幼齒BB殺出一條血路,只可惜劇集中有地獄使者加泳阻住地球旋轉,變相有一定危機,加泳兩公婆形象已經非佳,很有可能會連累整套劇集正常運行,唉 ! 而家tbb已近乎絕路,再沒有新思維就注定融入內地搞合併吧

發表於 Posted on: 2021-10-07 2:12

封哥
回頂端 / Top
乜鬼都強人,正所謂幾十年來輪住嚟強,刑事罪行嚟呀大佬,究竟有冇人建議過改名呀,例如覇王呀猛虎呀核彈呀航母呀諸如此類,硬係要叫強人呀狙擊呀風暴呀,來來去去都係警察醫生律師廉署,搞吓殯儀館雞竇屋邨師奶做一樓一通街撞鬼得唔得呀,搞吓Gay都好吖,毫無新意,等同以往話要將上海深圳變成香港,而家一個屈尾十就改為香港要融入深圳大灣區,咁至叫新意嘛tbb,係咁先講過無數次搞合併絕對係tbb唯一出路,只作出人事變動究竟有乜乸野用呀,係咁先實在有點大惑不解,今日特首大人話要唯才是用,適當時候要講適當說話,tbb就硬係故步自封,死都唔肯聘請係咁先做顧問,結果咪一團糟囉

發表於 Posted on: 2021-10-07 2:48

封哥
回頂端 / Top
一萬個放心,比安心出行更為安心十萬倍,內地垃圾網民批評Murder班菊花佬毫不靚仔兼奇形怪狀,係咁先感激非常,按道理咁乸醜樣怎可能係娘砲呀死剷,等同有個人妖話想幫你吹奏及愛愛,你會急不及待嗎,Murder簡直不成氣候,想打入內地市場絕對係痴人說夢,進軍內地市場全港跟本上只有肺炎娃娃可以輕鬆做得到,十六歲就可以在秋晚盛會獻唱獅子山下,獅子山下??廿六歲咪可以在國家領導人面前獻唱真的愛你及共晉晚餐?唔通叫Murder班菊花佬在國慶節表演Ignited及Boss咩,絕對有顛覆國家之嫌,加上特首大人話跟本唔識邊隊男團乜乜七七,證明並非焦點攻擊對象喎,以後一於Show照開廢歌照唱,總之題材唔觸動黨中樞神經就應該無問題卦,uhoh uhoh uhoh,哈哈哈哈,好開心呀

發表於 Posted on: 2021-10-07 15:01

封哥
回頂端 / Top
而來香港新聞無奇不有,個個港人都似乎患上精神錯亂,用單車掉落的士呀,在巴士上無故打交呀在行車天橋上過馬路呀通街揸住刀棍周圍跑呀,作埋d歌又不知所謂呀,慘變妖獸都市一樣,中國人社會d歌名全部以英文設為歌曲名稱,甚麼Ignited,Boss,BTWF,Dear my friend,近期仲要整首My Apple Pie出嚟,想點乸樣呀,大佬,按道理魷魚娃娃首歌咪要叫做Clearly the truth?假如係咁先是公司CEO全部同係咁先改回中文歌名跟手送去有關部門作出審批吧,例如燃點呀老闆呀短期女友呀親愛的朋友呀我的蘋果撻,搞到今日apple pie全線斷市,得番蘋果撻,簡直破壞社會安定繁榮,係咁先唯一擔心係往後要強制用簡體文字,直接僱用職業殺手將係咁先從閣樓掉落街吧,職業殺手?叫隔離屋張太出動已經可以將係咁先搞到慾仙慾死喇,係咁先可以說一隻簡體文字都唔識寫,怎麼辦?隨時被滅聲都指日可待啊

發表於 Posted on: 2021-10-07 17:42

封哥
回頂端 / Top
醫登首新歌我的蘋果撻,MV內嘅女主角係電磁音個囡囡?磁音姐姐實在太聰明,叫個女黐住當紅嘅醫登拍MV,百利而無一害,十個讚,假如MV配上BB可能更具衝擊力囉,只可惜BB只會拍AV而唔係MV,要緣慳一面吧,查實BB已屬前輩級演員,俗稱中女級別,現今娛樂圈廿五六歲嘅囡囡已算老海鮮級數,精英份子已經屬於一班十五六歲幼齒,係咁先估計BB就嚟要改名叫EE喎 ; 發哥嗰套2019作品竟然係收山腳之作,英名盡喪,套戲叫做我不是賭神,套戲名究竟係邊個垃圾廢物諗出嚟呀打靶,咁乸老套嘅戲名,假如諮詢係咁先意見,應該直接叫賭神已死或是賭神沉沒好過喇,2019年拍完嘅電影,2022年都未能播放,必定有政治考量在其中,題材係咪賭神做左返中亂港嘅幕後金主,賭神已經徹底變成瘟神呀,故此叫我不是賭神呢,咁嘅垃圾理由你條廢物係咁先都諗到,正確原因應該係後期製作起碼花上三年才可完成吧,吓吓吓,導演係黑超衞咩,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-07 22:39

封哥
回頂端 / Top
網民眼睛果真雪亮,MV我的蘋果撻女角被說成演繹盲人角色,係咁先亦有同感,究竟係導演問題定係演員走火入魔,睇一百次都感覺係扮演盲人喎,所有網民都發覺,冇理由導演會唔知,造成極大錯誤而並非誤會囉,保證個女角回家會被母親磁音鬧爆,演藝生涯隨時即時玩完,簡直係低級錯誤,導演位置可能都不保吧,到時個女角有可能往後意志消沉,走去自殘,揾邊乸個負責,假如係咁先就直接將錯就錯,話個女角係飾演盲人,但被醫登感動,食完蘋果撻後盲人都會即時復明,內容有愛情又有靈異混入當中,MV可能更受歡迎喎,一日都係得五十七萬view,實在太少吧,以往瘟神菊花佬初出道第一首歌數小時內就六十八萬view喇,吓!好重手喎老細,死菊花佬第一首單曲都竟然短時間內超越以往所有金牌歌手,憑甚麼?你話唔係造假?係咁先就即場剖腹自盡啊

發表於 Posted on: 2021-10-08 1:38

封哥
回頂端 / Top
呢個世界好多事情不言而喻,一個OL開OT至半夜係咁先一點都唔感覺奇怪,默名d已退出娛樂圈從事法律工作,譴責一: 半夜收工影乜鬼野相呀,譴責二: 在電梯有乜好影呀打靶,真係唔怕電梯撞鬼咩,譴責三: 07大哥幫呢條趴街助攻係一貫手法,係咁先毫不感到意外,譴責4: 目的只係要向公衆證明自己工作認真捱更抵夜不怕苦,係咁先再講一次,無人會關心妳條死剷嘅動向呀,要嘩眾取寵就應該半夜三更著套三點式泳衣去彌敦道路中心拍幾張性感濕身照喇垃圾,橫掂妳一向都唔介意公開坦胸露背喇十優,係咁先堅持己見做女優總好過做十優,有邊個夠胆講三上悠雅麻美由真唔受歡迎過妳條趴街?假如BB肯去拍AV,係咁先用全家性命擔保,BB假若唔紅透半邊天,係咁先願意全家死絕,作為地獄使者嘅奴隸一小時呀,剩下廿三小時就無間斷不停睇BB套AV呀,嘩 ! 嘩 ! 嘩 !

發表於 Posted on: 2021-10-08 19:25

封哥
回頂端 / Top