tvb.com

tvb.com

跪低

世上只有媽媽好,特首大人果然係市民老母親一樣,何謂愛民如子簡直是人類典範,下届樂貝耳和平獎得獎人絕對無出其右(金上大人除外),感動得係咁先昨晚在廁所內嚎哭,廁所內??通常係咁先大便都會閱讀文學巨著老夫子,每晚都笑到爆肛咁滯,突然被一句說話感動得嚎哭,理由只有一個,就係特首大人話愛踢子女就係盡快帶細蚊仔去打針,就代表愛踢咁話,愛錫呀死剷係咁先,唔係愛踢,某些小朋友指出愛錫等同愛踢喎,錫係用咀巴,踢係用腳喎,是否代表要踢佢地去死咁嘅意思呢?係咁先確實係歪理之覇,等同係咁先第一時間就帶老豆老母去針,唔係為佢地健康著想呀垃圾,事實上係想佢地快d死,就盡快領取到遺產呀打靶,行為上簡直一舉兩得,又可以支持政府施政,自己又可以肚滿腸肥,係咁先再次要求領導盡快聯絡係咁先做智囊團隊員吧,愛民如子係口號,懂得執行政策才為重中之重呀,支持政府支持中央支持金上支持林太

發表於 Posted on: 2022-02-23 18:17

封哥
帖數 Posts: 4033
回頂端 / Top
一萬蚊消費卷,咁多點洗呀,點洗??係咁先真係問嚟多Q餘,去胃康百街麥當當大瓜落日本殘絕對係市民唯一選擇,Why?共餘垃圾餐廳士多已經執晒笠喇,仲有邊度可以消費呀,想去鴨寮街買部水貨平價電話,佢地唔收八達通呀趴街,伯老會嗰d就貴到趴街,叫人去邊度消費,超市物價近一年來已經加價十幾巴仙,一年前四個啱味道杯麵廿蚊,今日四個就已經要廿四個半,足足加左20%,罐頭至誇張,三罐禁保湯一年前$33,而家已經$39.9,想點乸樣呀奸商,屎云生雞湯一向堅守三盒39.9,今日入伯街竟然變成45蚊??一萬蚊消費卷可以使幾耐呀死剷,幸好租金未加,係咁先近期已經兩日至沖一次涼,慳水之外,慳媒氣至為重要,媒氣費簡直貴到嚇人,一季就幾百蚊,係咪要夾生廹死係咁先至安樂,今日隻垃圾kol老五話一日起碼要使一百蚊以上喎,死全家喇趴街,隔離許生一日食一餐,買一個廿八蚊飯盒,一百蚊都已經夠食三日喇,趴街佬,仲講風涼說話,日日做乞兒叫人比like,竟然話比月費50蚊美金,聽佢網上演唱會,去殯儀館做堂官喇恨揸剷,你死你事,咪連累條女hay哥啊

發表於 Posted on: 2022-02-24 3:10

封哥
回頂端 / Top
近兩三年以來每日都有痛苦嘅事發生,暴徒不斷破壞社會安寧,暴徒??有點混淆,等同有人話係咁先心地善良好事做盡同一道理,究竟係咁先係乜鬼野人呀,懶鬼深奧,扮晒高人咁乸樣,整體來說咪廢老一名囉,言歸正傳,唉!講喇廢物,疫苗通行證究竟係乜鬼,呢句說話係89歲老父問係咁先,解釋三萬次佢都唔明,佢一向無用智能手機習慣,安心出行已經令佢生不如死,學極都唔識,佢習慣定時去胃康買餅乾食,而家叫佢仲點去?一個唔覺意在超市被人檢查就即時叫佢恨揸剷,大拿拿被罰一萬蚊,相信佢即時會去跳樓囉,到時係咁先恨揸剷絕對會揾人填命,長者理應被豁免展示針咭,佢地落街連身份證都唔會帶,而家要佢地安心出行又針咭乜乜七七,佢跟係咁先講已經想死喇,假如佢收取告票,係咁先保證佢會自盡囉

發表於 Posted on: 2022-02-24 19:49

封哥
回頂端 / Top
七十幾歲老鬼被冷待正常不過喇,財爺都話年青人上流機會不多,班老鬼咪阻住地球轉喇,又打電話比珍姐乜乜七七,養埋你全家好未呀,老鬼們跟本上只有兩個選擇,一就拿拿淋去賣咸鴨蛋,二就躪去瞓天橋底喇,公司唔係慈善機構呀,何況tbb,一家大細搬入電視城住喇趴街廢老,幾十歲都唔化,用到你七十歲已經仁至義盡,話公司唔理你喎,何德何能要繼續錄用你條廢老呀,你估tbb真係無你無飯開咩,BB廿六歲都差不多要吔蕉咁滯,拍完一套廢劇就已經到終點,仲留在公司做乜春呀,解約跳槽喇死女包,毫無特色只不斷扮可愛,演技亦差到直達天庭咁滯,唔唱得唔跳得唔演得,仲可以生存在演藝圈,究竟佢後台係咪國家級元老呀,肶得伯伯幾十歲仲要做契弟,tell me why?舊人被淘汰係物理定律一樣,茄喱啡都有大量廢物後生爭住演,七十幾歲跟本在職場上絕對係絕路吧

發表於 Posted on: 2022-02-24 21:04

封哥
回頂端 / Top
疫症聽講會喉嚨痛及咳嗽,係咁先以往日日都係咁乸樣喎,但檢測就次次陰性,班狗友話係咁先陰陽怪氣,陰性都正常不過喇,但借問一聲喉嚨痛可否食煎炸食物,正常喉嚨痛就肯定唔得喇,但疫症嘅喉嚨痛應該另作別論喎,唔係一般嘅喉嚨發炎,應該callcallcallcallcall炸雞餐都無問題卦,講開嗰間炸雞店嘅廣告宣傳實在不敢恭維,對比起默當當明顯輸足一條街喎,最離譜就係打咭店d紙牌公仔,究竟是誰?係糖果定係唉肥騷都完全認唔出,魚皮餃就好似侏儒咁乸樣,仲有就係五顏六色嘅宣傳照片,焦點完全出錯,有一幅跟本騷情對鞋唔啱著,超大對的,低級錯誤,幕後團隊責無旁貸,呢個廣告實在失敗之作,不斷krispy做乜乸野呀,簡簡單單一齊食一堆炸麵粉落肚仲實際喇,個鬼佬講幾個中文字,完全唔知佢講乜鬼,口號應該改為"脆脆雞like a girl,皮脆內嫩,好正",內嫩?有件三十五喎,點內嫩呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-02-24 21:57

封哥
回頂端 / Top
今晚有兩大重點提出,係咁先以後假如有機會去旅行,甚麼牙膏牙刷紙底褲胸圍衞生巾全部唔使帶,唔使帶??Why?最緊要帶兩件東西就足夠,乜鬼野呀,成日賣關子,帶一支國旗及一件印有國旗國徽嘅T-shirt,就應該包保安全嘛,戰地中要保命就必備呢兩種孖寶,世界太危險吧,只有偉大祖國最為安全,係咁先只想借問一聲假如胸圍內褲可否印上國徽呢,戰事中隨時被敵人除清光搜身檢查喎,有條國徽內褲比較安全少少喎,但又會否被控侮辱國家呢,想直接紋上身體,但又驚金上大人唔批准,好矛盾呀

發表於 Posted on: 2022-02-25 13:24

封哥
回頂端 / Top
第二重點標題係感染途徑,社區無枉管情況下,人群川流不息周圍走,大規模感染實屬理所當然,係咁先以往建議封城問題就會迎刃而解,點知完全錯誤,何來有錯呀打靶係咁先,封城理應等同被監禁,但今日有消息報導話監獄大範圍感染喎,大範圍??tell me why,監獄應該無流動人口喎,為何會大規模感染呢?是否有內鬼刻意傳染開去呀,否則監倉理應係全港最安全地點之一,無人可以入去探監,擺明係職員傳播喎,入獄前所有囚犯應該被檢測得好仔細樣可入住監倉,無可能係囚犯傳播開去,感染源頭不言而喻喎,此乃正常分析並非刻意抹黑職球員,查實假如要揾人試藥,直接聯繫監倉兄弟幫忙就可以喇,使鬼去糟糕灣揾市民試藥咩,試藥者可以提早放監,一舉兩得,政策上係咁先絕對正確,應該有某些人認同卦,剛剛收到另一則消息,話屠房又有感染,屠房??come on,劏豬咋喎,咁都會領野,係咁先實在大惑不解呀,思緒越來越混亂,借問一句假如行行吓街急屎去公廁方便,感染率相信會超過九成啊

發表於 Posted on: 2022-02-25 22:44

封哥
回頂端 / Top
天理何在,隔離台竟然賺錢??憑甚麼呀廢台,件件二打六垃圾,收視率又勁差,對比起tbb起碼有六倍距離,正矮大佬話過佢地都係得三四點收視,tbb有廿幾點喎,按道理今年tbb起碼有六七億盈餘喎,加上今年有人氣女團After glass及超級十虎坐陣,真係無輸嘅道理,隔離台就不斷賣炸子雞廣告,又派垃圾閃咭又安排紙紮公仔被一班廢物通處打咭,簡直有破壞社會安寧之嫌,隨時可能已經違反國安法,竟然今年話賺錢?係咁先呼籲盡快立假新聞法以正視聽,tbb後起之秀多如銀河星宿,BB已經幫手打嚮頭炮,打嚮頭炮??打砲咋嘩,係咁先再講最後一次,試吓叫佢企在彌敦道梳士巴利道交界,測試一下有幾多市民知道佢係乜水,揾幾個茄喱啡扮路人甲乙丙話佢叫BB嘛,係咁先條女嘛,咁就包保佢人氣急升兩格囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-02-25 23:25

封哥
回頂端 / Top
從小長輩就奉勸係咁先長大後盡量唔好揸車揾食喎,正一發神經老柴,職業無分貴賤,做乜有乜所謂呀,關你地忍事咩,做乞兒都唔關你事喇,多Q餘,但近日事實證明班老柴又有少少道理喎,感染人事竟然係司機但僱主就安然無恙喎,正常不過,司機接觸外界必定高過僱主嘛,Why?高官司機件件感染,但高官就全部陰性,高官對民間嘅疾苦絕對比司機認知嘅小喇,佢地未住過劏房又無瞓過街邊天橋底,你件係咁先唔通瞓過街咩打靶佬,住劏房及飲醉酒瞓街簡單係以往生活日常喎,話時話街邊乞兒又無聽聞佢地感染喎,為何高官司機會咁容易感染,低下階層條命真係無咁矜貴乎?低下階層??高官司機薪酬隨時高過大學生幾倍呀,低階?你班垃圾kol就低階,老五條趴街佬硬係日日要比係咁先剷過至安樂,言論完全本末倒置,擺明思想傾斜得極為嚴重囉,言論跟本毫無中立性,今日竟然話高官違法情有可原喎,正地盤工人恨揸剷,但緊記要留番希哥比係咁先玩吓先喎,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-02-26 20:51

封哥
回頂端 / Top
假消息滿天飛,竟然有人話俄羅斯節節敗退,實在天大笑話,俄國一向給予係咁先嘅印象,係戰鬥英雄,相比起偉大祖國尤有過之,竟然話佢地捱打?有冇搞乸錯呀,總統又識打冰上曲棍球又識打功夫乜乜七七,點會被人打倒呀,係咁先最害怕就係核,包括陽核或陰核,俄國係最大核國之一,假如出陽核尚可抵擋,出陰核嘅話,係咁先就即是瞓低投降,前後左右嘅猛烈核攻擊,誰可招架?淨係BB副核武器已經令係咁先晚晚呼天搶地慾仙慾死咁乸樣,假如四面夾擊,保證係咁先極短時間就精盡人亡,按此道理俄國怎可能會輸,太過開玩笑吧

發表於 Posted on: 2022-02-27 21:42

封哥
回頂端 / Top
香港人真係六咕碌個細佬,排行第七,簡稱七咕碌,上次搶完廁紙,今日又搶,相信上次存貨量已經可以用到2025,而家又搶,今日超市條隊簡直係從尖沙咀排到元朗咁乸樣,死慌會餓死,次次臨急抱彿腳,係咁先平日已經積穀防饑,買定大量垃圾食物在家,而家搞到打仗咁乸樣,究竟佢地知唔知乜叫未雨綢繆,乜鬼都搶,死全家喇趴街,好心平時買定一箱即食麵幾條生命麵包在家喇,包保唔會餓死,麵包發霉係咁先都照食,有霉菌幫助消化總好過無野食嘛,要補充糖分就買定幾箱甜飲或大量kinder出奇震蛋就可以,缺乏鹽分就買定幾十包卡落d薯片又搞掂,搶購喎,仲有買定幾把剷等恨揸剷囉,真打靶,BB話緊記買避震袋及性玩具㖭呀,起碼要足夠用十四日咁話,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-02-28 23:39

封哥
回頂端 / Top
陣亡及被殺完全係兩碼子事喎,假如係咁先被形容為陣亡,型爆;假如係咁先被形容為被殺,廢物;係咁先包保俄軍是陣亡並非被殺囉,喂!結果咪一乸樣,等如死亡,分別實在超大呀廢物係咁先,形容詞對事件嘅發生,可以完全反轉意義,言詞上假如BB說成被別人共同享用,似乎好有詩意,實則咪等同被人輪X,昨日07大哥有一篇報導令係咁先極感矛盾,報導話俄國士兵有規律地在便利店搶掠食物,大惑不解,搶掠跟有規律係兩碼子事喎,等同形容有禮貌地強姦同出一轍,搞甚麼??假如係咁先落樓下去打劫細蚊仔,是否要講“唔該小朋友可否比個銀包叔叔係咁先呢",簡直違反人性定律喎,係咁先事實上已經好有禮貌地打劫喎,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-01 21:20

封哥
回頂端 / Top
係咁先思想越來越混亂,簡直懷疑自己已進入腦退化階段,有報導話將會九日強檢三次,又話禁足令乜鬼七三廿一呀,三三該九呀,九九八十一呀,即係點乸樣呀趴街,班八十歲以上嘅老鬼狗友件件都唔明呀死剷,係咪檢測出現陽性就會被判入集中營監禁咁嘅意思呀,仲有一個重心問題,入到集中營單位,裏面有冇電視睇呀,假如沒有嘅話,日子點過,上網又唔識,會夾生被屈死在房內喎,坐監每日都有幾個字放風,入隔離營連放風時間都無,班老鬼真係情願死呀,係咁先以往從沒有出現過譴責過政府嘅任何言論,但呢次真係忍無可忍,嚴厲譴責政府工作混亂,查實解決問題擺明簡單複雜化,假如係咁先是內部智囊,將感染人士全部安排乘搭高鐵列車運回內地比較偏僻嘅地方拘禁,隔離呀嘛,拘乜鬼野禁呀,又亂噏廿九,問題就迎刃而解喇,又要揾地方起集中營乜乜七七,未及建設就已經破壞,俗稱有破壞無建設呀,正一核子廢料咁乸樣,嚴重破壞環境呀

發表於 Posted on: 2022-03-02 2:16

封哥
回頂端 / Top
係咁先昨晚突然暈倒在家,你條趴街係咪生愛滋定係生Cancer呀,突然暈低??事實上係多條新聞嚇到係咁先即時暈Q左,首先祝姐突然話死左?how come,點會咁後生突然就死左呀,原來肺癌,唉!應該死嘅就永遠唔死,死神來了就無得躲避,係咁先呢類臭口趴街就應該快d死喇,死極都死唔去,祝姐心地善良就咁早死,乜鬼道理,簡直毫無天理,喪禮嘅專業戶近年有人死就必定第一時間博見報,躪出嚟說三道四,話早知就乜乜七七喎,早知??早知妳件亞婆就應該死全家喇趴街,邊個亞婆呀係咁先,認識係咁先多年嘅垃圾網民絕對知道是誰,總之有演藝人死就必然第一時間接受訪問嗰個囉死剷,關心問候喎,佢媽媽身體無恙嗎?代為係咁先深喉問候,深切呀嘛,在生時唔問候,總是死後就即時聯絡傳媒問候,究竟想點乸樣?抱孫又即時聯絡傳媒,第日佢死全家嘅時候,係咁先必定會第一時間幫你聯絡傳媒囉,放心喎,究竟邊個究竟邊個??唔好廹我呀媽媽,媽媽??哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-02 18:58

封哥
回頂端 / Top
香港人怕死程度絕對係世一,在茶餐廳在港鐵都心急到要自行檢測,哈哈哈哈,咁怕死就唔好做人好過喇趴街,假如香港發生戰亂,呢班恨揸剷可以走去邊乸度逃難,相信佢地即時會躲進街頭污水渠當防空洞,打仗無野食,有得食老鼠都算係極品,難以想像呢班打靶到時會點乸樣,竟然大人大姐咁怕死,人地敘利亞兒童見到漫天戰火都處變不驚,你班趴街理應即時捉去營場打靶鞭屍吧,感染唔會即時死呀趴街,假如係咁先染疫,第一時間去鴨寮街揾Macy姨姨輕鬆一下好過喇,去超市搶物資喎,呢兩日個個師奶亞伯攞住幾條廁紙在街示威,示威??哈哈哈哈,你老公同條女在家開戰中,你老婆在家泡製緊綠帽蒸臘腸比你嘆呀死剷,仲搶廁紙!!

發表於 Posted on: 2022-03-02 23:47

封哥
回頂端 / Top
終於有一則娛樂新聞,交交敏分手喎,係分手定係被分手呀靚女,差別好大啊,等同出軌定係被出軌,完全係兩碼子事,有人話係男方出軌致令分手,好正常喎,男方得閒唔外出揾食,絕對係觸犯天條行為,假如女人外出偷食,亦是生活日常嘅一種,又有乜問題,只不過有條報導話皆因交交敏剪左短頭髮,令男方唔開胃故此分手,哈哈哈哈,報導呢則新聞嘅垃圾,名符其實死全家之輩,剪短頭髮就分手??不如話佢剃毛剃到變左白虎,令男方嘔心仲實際喇趴街,唔知佢媽媽身體如何,代為問候,交交敏一向是係咁先心目中女神兼神女,分手對係咁先來講絕對係好消息,又可以存有一些幻想空間嘛,得閒去參加一下船P好過喇,又可結識一下富234代或金融才俊等廢物,何樂而不為,理應值得恭喜囉

發表於 Posted on: 2022-03-03 23:43

封哥
回頂端 / Top
香港人家居面積有限?絕對值得懷疑,班趴街杏汁加檸檬囤積大量貨物在家,假如佢地家徒四壁,或一家六口住一個一百五十尺單位,仲可以儲存大量廁紙,大量罐頭杯麵幾包白米幾桶漂白水大批肉食在家,係咁先懷疑佢地家中個雪櫃究竟有幾大,家居面積有多大?後來終於被係咁先諗通,廁紙絕對可以當床瞓嘛,大床都已經慳番,大量罐頭及杯麵亦可解釋,五香肉丁公仔麵絕對係香港美食嘅代表,支持本土文化何來有錯,至於幾桶漂白水亦情有可原,洗頭水沖涼液亦可以慳番,用漂白水沖涼洗頭包保全身消毒喎,合理,至於大量肉食,只係仿效內地居民,人地成隻豬抬返屋企都係咁乸樣喇,又有乜錯呀,天氣咁凍晚晚抱住隻死豬瞓覺都不知幾咁温暖,BB近期又無乜工作,慳得就慳喇,BB養埋你係咁先一家都綽綽有餘呀打靶,使鬼你做咩,問佢老豆攞就得喇,慳喎,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-04 0:08

封哥
回頂端 / Top
今日通街都係廁紙,仲唔去搶?香港人正一垃圾打靶怪,昨日衛健委大哥講野確實有佢道理,重心問題絕對係老人院長者,係咁先起碼在九個月前已嚴厲地提出,老人院舍不斷限制家屬探訪,查實重心問題係院舍職員呀死剷,當日係咁先為左院舍嘅媽媽,不斷跟院舍當面對質,家屬唔嚟無問題,咁職員如何處理,當時佢地當自己神一乸樣,話院舍職員唔會感染喎,你地媽媽確實要被係咁先好好深切問候,職員唔會感染??乜鬼道理,今日終於現眼報喇,源頭就係所有院舍職員,慶幸隔離期間媽媽已經離世,否則今日係咁先定必去中聯辦請願或上書中央向金上大人投訴,院舍限制家屬探訪理所當然,職員卻毫無防範措施,甚至乎防護衣物亦沒有穿上,呢鋪仲唔恨揸剷,名符其實隨時會累死人地全家,奉勸中央大人多加留意係咁先言論,一向係咁先出錯嘅百分比極微,只是tbb就一直當係咁先仇人咁乸樣唧

發表於 Posted on: 2022-03-04 17:08

封哥
回頂端 / Top
綠仔領軍北上揾食,係咁先實在極感奇怪,八九十年代港星就比較吃香值錢,今時今日人地真係當你臭四喎,點解??內地人才濟濟,有潛質嘅歌手藝人無一億都有八千萬,為何要益你班垃圾廢物港星返回祖國揾食掘金,件件垃圾已經逐一回流香港,綠仔就帶隊北上,似乎明關照暗整蠱喎,After glasses都被傳會返內地發展,真係呃係咁先膝頭哥唔食辣椒醬,哈哈哈哈,十幾歲靚妹跟你返內地絕不為過,夠晒皮脆肉嫩及新鮮嘛,魷魚娃娃及玻璃心靚妹讀書唔成,返去揾食正常不過,國際學校談戀愛會跟你條趴街返大陸??講笑咋嘛,佢老豆老母似乎發明星夢比起談戀愛妹子更為嚴重,直接叫佢多d認識紅三代仲實際喇死剷,推個女出嚟做接待員,實在天理不容啊

發表於 Posted on: 2022-03-05 0:24

封哥
回頂端 / Top
係咁先相信離開中伏嘅日子不遠,中伏??即是感染呀垃圾,假如打齊三針都中招,死而無憾啊,無憾??應該死唔眼閉至真喎,唔打針嘅要死,打左針又要死,究竟想點乸樣呀趴街,係咁先一向心地善良無可能咁早被天收,心地善良定係無惡不作呀打靶,之前係咁先話感染後第一時間去鴨寮街揾Macy姨姨放鬆一下,咁恨揸剷嘅行為仲夠胆話自己心地善良?係咁先用心良苦總是無人知道,Macy試砲後證明佢身體無恙,就可以跟BB瘋狂愛愛嘛,BB假如被係咁先感染,實在愧對天地,Macy姨姨無事,BB就理應安全吧,只不過性病生芒果就難以保證囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-05 18:58

封哥
回頂端 / Top
今日終於要被強制檢測,工作人員多到即時嚇死係咁先,差不多一個工作人員對三個市民咁乸樣,政府最大財政開支理應係職員薪酬噃,有部分人員跟本全程只係坐定定在公園範圍發呆,究竟等乜鬼,上樓叫居民落樓檢測都已經一層樓有幾十工作人員,落到樓下簡直將係咁先即時嚇暈,多人到呢,唔係市民呀,係工作人員呀,相信差不多有一千幾百人,究竟係咪驚會發生暴亂呢,但又真係有市民發晒神經,嘈之巴閉乜乜七七,呢類趴街理應將佢地五花大綁押返內地嚴懲吧,嘈嘈嘈乜鬼呀,咁夠薑就咪做檢測囉,睇吓你班趴街有乜後果,係咁先假如要入方倉隔離,無問題呀,最緊要有電視睇呀,假如無電視睇,相信係咁先即時會發神經周圍叫囂啊,到時你地就知係咁先是甚麼來頭,精神病院嘅專業戶問你怕未,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-06 20:05

封哥
回頂端 / Top
忘記一提,大部分工作人員都好鬼有禮貌啊,似乎驚得罪任何一個垃圾市民咁乸樣,值得嘉許,喂 ! 試吓比係咁先日薪三千蚊,係咁先即場幫手抹埋屎忽都肯呀,講禮貌係咁先絕對係首屈一指,通常問候各位之餘,總會問侯埋各位家庭成員,尤其媽咪囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-06 20:12

封哥
回頂端 / Top
呢鋪真係好大機會恨揸剷,有咳嗽但無喉嚨痛無發燒,話其中有一個特徵係疲倦喎,趴你個臭街,係咁先從出生之後日日都疲倦喎,唔通自小就感染新冠病毒?今晚好似等待判刑咁乸樣,老虎魚蝦蟹今晚狂煲四仔盡量打手槍降火,否則隨時會被隔離十幾廿日,隔離無問題呀,無得睇四仔及做專業機師實在慘無人道,係咁先另外極為擔心沖涼唔夠熱水,無沖涼液只提供漂白水洗頭就趴街,最慘假如廁所無廁紙就仲杏仁加落檸,以往在家無廁紙不是問題,即刻用水沖屎勿心就可以,隔離營無可能一砲雙嚮,係咁先呢次仲唔死,簡直等同五雷轟頂一樣,假如有得選擇係咁先情願去打仗戰死,都唔想被隔離困死呀,起碼有型少少嘛,仲有聽講膳食頗為難食,點算?係咁先只要有薯仔沙律加千島醬就可以,未知有否提供呢,但最令係咁先開心,今晚聽局長講有玩具喎,玩具??性玩具嗎,未知鄰居會否有類似BB嘅隔離人士一齊呢,假如有就樂而忘返啊

發表於 Posted on: 2022-03-07 0:14

封哥
回頂端 / Top
係咁先處事從未令垃圾網民失望,呢次真係要跪地求諒,無感染無感染無感染呀趴街,哈哈哈哈,實在天無眼,係咁先應該染疫倒閉在家嘛,咁鬼臭口理應遭天譴喇,竟然無感染?唉 ! 要死就總死唔去,無奈,等同鼓吹戰爭嘅唔死,唔打仗嘅市民就死晒,乜道理,每晚諗起一班婦女兒童被炸死就痛不欲生,係咁先臨死前有一個願望,就係親眼看見核武威力,係咁先最想就係被核彈兜頭炸爆身體,溶化全身,起碼唔使被一班廢物鞭屍,世界末日似乎已指日可待,絕對係好事,全球八九十億人類,實在太多,起碼要死番五六十億,地球才可重新再洗牌吧,重點係要死剩所有偉大祖國嘅人民,到時就必定可以吔文吔武啊,到時仲唔輪到祖國發威,頂多只會係自相殘殺嘛,唔會周圍殺人先喇打靶,又似乎有少少道理喎

發表於 Posted on: 2022-03-07 18:25

封哥
回頂端 / Top
喂 ! 以係咁先所知,有好多感染人士隱瞞病情留在家中喎,為的是逃避被隔離,咁都得??仲懶得戚周圍同人講話唔申報就可以喎,咁無人性都得咩,電台DJ通街都知佢感染,仲可以留家??乜道理,理應捉入方艙醫院喇,屋邨所有染疫人士就要入營,為何有人可以豁免??孫大姐相信要下令徹查喎,染疫人士仲可以不斷上載照片上社交網站示威,理應要秋後算帳吧,真係咁都得?擺明置中央於不理,起碼要將佢地監禁十年以上喇,一般市民就終日惶恐不安,你呢批知名人士就可逃避法律責任?留家自我隔離?運晒佢地去烏克蘭做炮灰或做慰安婦喇趴街,仲要向人示威,絕對要用十大酷刑加以嚴懲吧

發表於 Posted on: 2022-03-07 18:43

封哥
回頂端 / Top