tvb.com

tvb.com

跪低

究竟邊個真邊個假,一個就話個老鬼依然有型有款,另一個就話肥腫難分,簡直係兩極喎,係咁先實在太年輕定係扮儍,等同自己老婆就必定賢良熟德,別人嘅就貌似淫妻蕩婦,同一道理嘛,查實認真多鬼餘,要證明佢是否仲有型有款,拿拿淋揾佢返嚟香港飾演非苦隊隊員就可以喇,喂 ! 六十三歲仲點做非苦呀,係咁先確實太年輕吧,其他媒體唔敢講,發生在tbb絕對並非奇怪嘅事情喎,香港其中一個企業機構支持長者不停勞動,值得嘉許的,要令班老柴感覺到自己嘅存在價值嘛,十個讚,又唔係喎,有班狗友即時向係咁先作出指責,好多年青嘅亦不獲續約喎,為何要批老鬼呢,估計理由應該係較平宜卦,吓!!! 純屬猜測,千祈咪上岡上線呀

發表於 Posted on: 2022-05-14 21:14

封哥
帖數 Posts: 3776
回頂端 / Top
哈哈,Cutter嗰個缺席宣傳嘅死女包終於爆響口話後悔參加造星,代表甚麼?即係後悔加入Cutter囉,在社交網站公開講話假如小薯茄收佢,就絕對唔會參加造星節目,喂 ! 經理人應該即時做野,踢佢出團喇,可以講係大逆不道,點可以講得出口呀,係咁先絕無說謊,各位垃圾可以自己去佢唉豬睇睇,網民今日不絕追殺佢呢句說話,今日就改口不置可否喎,查實缺席大型廣告宣傳活動已明顯暗示會退團,甚麼I don't care,甚麼不會參加造星節目,究竟高層有否發覺佢疑似精神病患者,有人問佢靠甚麼入團,只係懂得跳幾款破地獄舞步,就代表好型咁乸樣,靚妹態度上簡直不可一世,相信短期內拆伙乃必然事情,只不過係咁先感覺佢真係可憐囉,每次出show演出毫不投入,不斷說三道四,樣子總是怪怪的,假如佢唔跳舞,係咁先保證呢條趴街做ptgf乃唯一途徑吧,千祈咪比佢走紅㖭呀,否則想佢望你班垃圾一眼都難過登天

發表於 Posted on: 2022-05-14 22:38

封哥
回頂端 / Top
係咁先今日罕有地聯絡內地一個近年突變富貴嘅衰格親戚,以往叫係咁先乜哥物哥,而家想佢望你一眼都好乸難,嗰d口面藐嘴藐舌,最難頂係毒舌嘛,毒舌??毒舌得過你條打靶係咁先,相信非同小可啊,係咁先聯絡佢主要目的係想打探一下,在經濟困難情況下,佢間餐廳生意如何,料理佢個媽咪,佢嗰d種態度簡直完全無視係咁先,佢間餐廳改個名字之前係咁先已經感覺極為不妥當,改個美國明星嘅名字,叫甚麼“落其”餐廳之類,不停向係咁先示威開分店開到穿州過省,生意好到不得之了,吓!聽報道講唔係話經濟十分嚴峻咩,好生意到不停開分店??係咁先十年前去過一次,十年前喎,一條德國香腸賣八十幾蚊,据一個扒已經要兩三百蚊,但又真係好乸多水魚去幫襯喎,咁都叫做經濟困難??證明人民富裕程度絕對嚇人,金上大人主張共享財富,係咁先實在舉腳贊成,點可能有間美國明星名字嘅餐廳存在在偉大祖國領土上大賺祖國人民金錢,怎可能怎可能?富貴程度簡直挑戰共產社會主義思想,理應實行公私合營政策,將其資產上繳中央人民政府吧,竟然在偉大祖國經濟困難底下,有民營企業如斯富裕?怎麼可能怎麼可能,經營者應被即時被政治審查,竟然起用美國人名字嘅餐廳,用意何在,絕對要嚴肅處理吧,親戚都無情講,篤灰乃係咁先專業行為,為左愛國愛黨,就算出賣BB亦在所不辭啊,好似無乜人性喎你條係咁先

發表於 Posted on: 2022-05-15 19:13

封哥
回頂端 / Top
而家d垃圾網民討厭一間電視臺嘅程度簡直嚇人,社內演員外出採訪被人打,已經報晒警,竟然有不少網民指出佢抵打,抵打???Why?網民將憤怒壓上演員身上囉,話個演員採訪態度不正確,不正確??查實又不無道理喎,去訪問一個精神病患者,絕對有準備隨時會有生命危險喎,等同去採訪一個色情狂,跟手現場被輕薄,事實上又真係無仇報喎,何況係一個精神病患者,就算殺人都唔使坐監呀,假如嗰個亞嬸突然拿出漒水潑上女演員面部,邊個負責??報警?已被毀容怎樣追究,未能保障自身安全就亂咁採訪,到頭來換來一句抵死,亦無話可說吧,很久之前係咁先已提及多次,tbb專門派遣女演員去危險地帶採訪,假如女孩子有任何損傷,誰來負責,甚麼野豬馬騮染疫白鴿大爆炸之類嘅報導,全部派遣女演員去採訪,究竟想點乸樣,假如BB從此毀容,係咁先真係感激不盡,可以即時另覓對象嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-05-15 19:47

封哥
回頂端 / Top
慘不忍睹天理何在?今晚睇超cup班面和心不和嘅醜女,完全有痛苦嘅感覺,以往面和心不和,而家直情連面亦都已經不和,件件貌合神離,完全心不在焉,究竟想點乸樣?擺明已經各自為政,個個亦互相唔順眼咁乸樣,充滿敵意,尚有幾多生存空間各位所謂粉絲心中有數,盡快盡快拆伙絕對是唯一路向,見到佢地各懷鬼胎實在有種去殯儀館嘅悲傷感覺,不停虐待觀眾眼球嘅組合,何以可以走下去?問心嗰句真係好礙眼囉,係咁先諗左好耐,用慘不忍睹呢個字眼最為貼切不過吧,高層真係完全感覺唔到情況越來越嚴重嗎,再講一次呢個年代女孩子組合跟本上已經不合時宜,假如係咁先是幕後高層就盡量將八個分拆成四個組合,代表二人組合相互競爭,鹿死誰手即時現形好過喇,個別獨立發展就必然性潰敗,全間公司嘅毒瘤就係呢班囡囡,遲早累死全家,唉 !

發表於 Posted on: 2022-05-15 22:36

封哥
回頂端 / Top
估唔到隔離台就此玩完,夜晚嗰幾個節目收視慘淡,乃必然事情,為何?嗰件乜師傅嘅節目究竟主題係乜鬼呀,晚晚亂七八糟,班垃圾嘈之巴閉,尤其嗰個不男不女嘅趴街男演員,賣點係乜,樣衰程度媲美tbb任何一個垃圾,造型唔男唔女都算數,重點係唔好笑又悶爆,懷疑佢係咪變性人嚟呀,成班碌葛咁乸樣嘅精神病人放埋一齊做節目,無主題又唔好笑,監製導演炒得喇趴街,跟本上就係廹人睇番tbb,幾條濕鼠連自己亦話唔知究竟拍左d乜,咁就已經宣佈死亡,即時腰斬重播膠戰好過喇,條造星靚妹擺明係精神病患者,跟本揾佢飾演援交妹妹或PTGF就最適合不過,亂Q咁嚟,在社交媒體大言不慚,胡言亂語,家人拿拿淋報警捉佢返入精神病院治療喇,個節目切切實實已玩完,無人會睇呀,繼續睇嗰d相信亦只是院友嚟囉,製作人簡直走火入魔,節目路向只係求其揾幾件廢物出嚟Wewa鬼叫,完成半小時節目就算乸數,甚麼Make a life喎,改為Make a killer好過喇垃圾

發表於 Posted on: 2022-05-16 19:12

封哥
回頂端 / Top
好無奈好無奈,究竟係咁先是否已經到魂歸天國階段,魂歸天國?落地獄就有你份打靶佬,現今年青一代只有兩種,一就係正常精神病人,二就係發明星夢嘅精神病患者,去餐廳做女僕已算是精神心理不平衡嘅第一類吧,講到自己拯救世界咁乸樣,投訴某些客人對其輕薄,喂 ! 有乜問題?正常不過嘅行為喎,現今社會就稱為女僕,當年嘅社會就擺明就係砵蘭街援交妹一名喇,女僕??服務社會?究竟有何分別,當年嘅援交妹,今時今日隨時已是業主一名喇,身家隨時擁有幾百萬,故此係咁先對佢地極為欽敬尊重,欽敬?第二類就係發明夢有精神病嘅囡囡,讀書唔成就周圍躪去參加歌唱比賽,讀書唔成??係有得讀佢都唔去讀呀,魷魚娃娃絕對係佼佼者,當年梅姐想讀就無得讀,焗住一早出社會養家,魷魚妹擺明挑戰金上大人旨意,叫左你班垃圾首要讀書充實為先,你班趴街就十四五歲周圍參加比賽發夢,呢類垃圾就絕不會被係咁先尊重吧,何謂廢青,呢類垃圾就已經加以說明,成功例子查實絕無僅有,成功因素並非妳唱得好聽呀趴街,係咁先已講過多次,識人好過識字就係原因囉各位垃圾

發表於 Posted on: 2022-05-16 21:36

封哥
回頂端 / Top
世界事件確實匪夷所思,偉大祖國無限封城封村實屬理所當然嘅規則,為人民服務絕對沒有任何問題喎,上網睇到一班垃圾居民嘈之巴閉,又瞓街又鬼殺唔嘈乜乜七七,政府用心良苦,你班趴街仲不斷挑戰政府行政策略,想點乸樣,黨國偉大又一例證,一班垃圾上雪山排大隊做檢測,理應無限感謝中央政府,此乃為人民謀取幸福嘅行為,班居民一陣投訴無飯食,一陣又投訴無衛生巾用,假如係咁先就直接用衛生巾包飯比佢地食喇,有何不可,等同蛋包飯一樣咋嘛,食完又用得,簡直好玩過Kinser出奇蛋吧,日日啊吱啊咗,呼天搶地,叫妳去做檢測仲擺晒pose拍照,拒絕做檢測,究竟想點呀亞嬸,係咁先借問一聲為何唔直接封城宵禁呢,言歸正傳,唉 ! 你個死全家快d講喇,又賣關子,英超球賽差不多全部球迷唔戴口罩入場睇波喎,起碼有幾萬件濕鼠共同觀賽,Why??仲成世界,偉大祖國為市民健康著想,緊張到核子戰爭咁乸樣,你班趴街就集體去睇波??怎麽可能,幹甚麼?懷疑佢地係咪一早食定蓮花清温膠囊才入場呀,壞國人搞甚麼,視死如歸嗎

發表於 Posted on: 2022-05-17 21:18

封哥
回頂端 / Top
似乎逐漸步向滅亡,Cutter班機心囡囡,一衆廢粉們反響越來越大,粉絲人數明顯已極速下降,仲話開演唱會喎,門票注定必然性滯銷吧,誰是離心最大嘅兩件跟本顯而易見,冠軍嗰個亞媽及哨牙妹唔使講出口,態度上已顯示有離隊心態,件冠軍嗰d口面簡直難以令人接受,十幾歲女孩擁有不可一世嘅態度,每次都黑口黑面,跟本沒有一次投入過演出,令人感覺好討厭囉,查實跟據過往娛圈歷史,呢種態度嘅演員早已被擯出局,遲到及未紅先驕已屬死罪,最致命乃經理人似乎買佢怕,竟然要公開向佢道歉?經理人喎,要道歉?原因係話過佢遲到喎,吓 ! 係咁先好少鬧女士死全家,呢個真係例外囉,經理要跟下屬道歉,真係聞所未聞,亂象明顯越見嚴重,假如肥姐未死,呢類囡囡想在娛圈過好日子,絕對天方夜譚,究竟佢有乜條件扮大牌呀,假如在街上遇到,係咁先真係驚忍唔住向佢吐口水痰教訓一下呀,近廿幾三十年有誰可以未紅先驕而其後爆紅,似乎一個都無,紋身MK妹一名,借問經理人一聲,佢有乜本錢會爆紅

發表於 Posted on: 2022-05-18 0:01

封哥
回頂端 / Top
唉 ! 係咁先真係後悔莫及,點解點解點解,點解乜鬼野呀,點解係咁先唔去報警呀,餐廳上菜慢,衞生環境不佳,員工服務態度差勁,竟然有件垃圾躪去報警,哈哈哈哈,之前係咁先已專題報導,樓下兩間屋邨食肆食物質素惡劣,究竟可否去報警處理,點知今日真係有人去報警投訴上菜慢員工態度不佳,原來真係可以報警啊,哈哈,點解當日係咁先唔去報警呢,牛腩變成煲湯瘦肉渣,油炸雞肶變成油浸雞腳,奶茶變成過期奶加落隔夜茶,按道理可以告佢刻意傷害他人身體喎,係咁先確實佩服條趴街咁都夠胆報警,擺明浪費警力及納稅人金錢,上菜慢?伙記態度差?會構成甚麼罪行呢,無奇不有 ; 仲有一單新聞,係咁先真係唔想再批評07大哥啊,同學仔被同學仔打一拳就不停大肆報導兩日,擺明幫當事人助攻咁乸樣,正所謂學校事學校了,何需大造文章啊,又驗傷又乜又七,似乎係家長博出鏡多少少喎,小朋友互相欺凌盤古初開就發生,何需大驚小怪,係磨練人生嘅一種社會經歷呀家長,喊晒口咁乸樣,想點先,正所謂各執一詞,有證據就報警搞大件事囉,其他人食吓花生都不知幾過癮,哈哈,網民只會記得妳喜歡小題大做及個靚仔係肥仔囉,哈哈

發表於 Posted on: 2022-05-18 0:45

封哥
回頂端 / Top
人事關係複雜一直存在各家公司企業,乃最致命傷嘅其中一種,對人定係公司有致命傷呀垃圾,兩方面亦當然有喇,係人都知喇打靶佬,昨日去唉豬睇吓班垃圾鋪乜鬼野上社交平台,即時笑到係咁先趴街杏汁加檸檬,隔離台有件寸咀醜樣靚妹竟然搞內訌,將嗰隊日本組合嘅歌擺上社交平台播放,邊隊呀死佬,快講快講,就係香港條打靶作曲家炒人地旋律嗰首日本歌呀,哈哈哈哈,喂 ! 擺明整蠱自己公司隊Cutter喎,自己人打自己人呀,攞首歌出嚟揶揄cutter班趴街,絕對等同將佢地就地鞭屍,笑死係咁先咁滯,搞內訌搞到出晒面呀,條寸咀靚妹理應即時解約喇,公司咁都可以容忍?對住自己友打毒針一向乃自我運行嘅指定動作,理念上你死總好過我死乃入職首要條件,呢條靚妹內心極為惡毒,喂 ! 據係咁先了解隨時係有幕後黑手操控,邊個邊個?查實顯而易見喎,硬係Cutter當中嘅隊員從中作梗喇,有人想滅團退出呀,誰??懷疑人物只有兩件,一就係哨牙妹二就係熟女囉,一直參賽時亦都同聲同氣嘛,呢種咪叫做借刀殺人囉

發表於 Posted on: 2022-05-18 17:11

封哥
回頂端 / Top
有人質疑係咁先究竟係乜鬼人,質疑?有咩,係人都知你係一個精神病患者喇,並非秘密,係咁先亦樂意承認,雖則係精神病人只不過思想卻極為正確,無限擁戴金上大人思維乃衆所皆知,只做一隻聽話狗狗就會安枕無憂啊,係咁先嘅年齡層相信無乜邊個會太清楚,只可以講係咁先嘅偶像係同學友,每日不停聽其首本金曲,情失禁及只想一世温女走囉,只不過係咁先並沒跟時代脫節喎,同樣聽Murder及Cutter嘅金曲,金曲??邊首呀垃圾,吓 ! 歌曲名字全部乃英文喎,甚麼温到痾呀,call白車呀,Go to hell呀,究竟想點乸樣呀,中國人就改番中文名喇,查實中國人嘅名字理應禁止再起用英文名字喇,組合名字全為英文名字,查實改番鏡子呀,呼喚白車呀,流浪呀咪得囉,好人好者叫甚麼lose lose呀乜乜七七,直接叫損失就可以喇打靶妹,呢種擺明就叫勾結壞國勢力囉,盡快改回中文喇垃圾,喂 ! 係咁先第一個就理應被嚴打喎,成日講BBBB改為叫嬰兒喇契弟,哦 ! 係咁先會徹底改過吧,往後就一於叫嬰兒喇,諗起都想喊呀,係太過感動唧,嗚嗚嗚嗚

發表於 Posted on: 2022-05-18 23:33

封哥
回頂端 / Top
彩排到半夜,攰到想死咁滯,故此今晚諗住求其應酬幾句就算,咪扮繁忙喇死剷,有鬼野做咩你條趴街,哦 ! 咁都被你班廢物踢爆,哈哈,呢套舞台劇充滿歌唱戲劇元素,包保令人有耳目一新感覺,休戰左足足半年,終於可以重踏台板,呢鋪仲唔到係咁先威威,只不過考慮緊點乸樣送飛比嬰兒嚟捧場呢,唔知寄去電視城佢會否收到?估計嬰兒豬豬亦會到場支持係咁先卦,好唔慣呀,甚麼嬰兒呀,而家唔可以隨便講英文BB嘛,一陣被懷疑勾結壞國勢力係咁先就真係要死全家呀 ; 今日好似有則新聞話老鬼穿華喊晒口喎,唔知做乜鬼,周圍拗撈無人要囉趴街,一哭二鬧乃老女人揾食指定絕招,過晒時喇老柴,運氣行足廿幾三十年,前世應該好事做盡,今世才獲得回報吧,到時候收工喇

發表於 Posted on: 2022-05-20 1:38

封哥
回頂端 / Top
舞台劇嘅主題明日詳談吧,係咁先真係想做楝篤笑㖭呀

發表於 Posted on: 2022-05-20 5:06

封哥
回頂端 / Top
古怪新聞日新月異,某些新聞係咁先實感無奈,男教師課堂上睇AV,被廹辭職,喂喂喂 ! 焦點係乜,似乎唔係播放AV喎,係竟然會被同學篤灰,借問各位垃圾呢個世界有邊乸個未睇過AV,老師校長校監名流富豪有誰未曾睇過,就算嬰兒寶貝從小就已經睇到成年喇,何需小題大做,問心嗰句有邊位同學唔會想嘗試睇AV影片?某些幻想自己係主角㖭喇,佢地嘅責任唔係篤灰,係發問,係咁先從小到大對老師極為尊重,尊師重道乃人生守則,去投訴老師睇AV?假如係咁先年代,呢批同學理應即時被記大過,擺明係愧對老師嘅行為,佢地應該發問男女主角是誰,點解一條線會變成大咕窿呢,點解會咁長咁大呢,點解會叫晒救命呢,諸如此類,竟然去投訴,仲話要心理輔導?校方又要向家長解釋乜乜七七,Why??家長會唔睇AV嗎,在課堂上實施性教育指導,究竟做錯乜野?理應做問卷調查,有邊位同學即時有標水感覺,有誰想飾演影片主角之類嘛,投訴喎,拘捕佢地再接受思想教育吧,呢類係乜學校嚟呀

發表於 Posted on: 2022-05-20 19:30

封哥
回頂端 / Top
係咁先一向不平則鳴,有一則報導老婆被老公撞破去酒店偷食,在停車場即場對其指罵,竟然背夫偷漢?停車場??係咁先做人一向比較公道,實話實說,呢單野事實上老婆有其道理喎,一句說話就徹底KO件綠帽俠喇,"咁多年你比過乜野我呀" ,又破產無樓又無車,愛愛技巧亦差勁,偷食實在天公地道喇,以係咁先嘅理念談戀愛只限於首幾日咋嘛,談完食完就走頭乃天經地義事情,老婆應該加多一句,咁巴閉你都可以隨便偷㗎,無料到就收嗲喇,到時小妹染左性病至揾番你件廢物囉,偷食就大驚小怪,有句成語囡囡唔偷食男人就攤直,老婆去偷食,老公等同在面上貼金呀,識唔識呀打靶,呢位美艷太太又真係幾有氣勢,簡直有"你吹得我漲咩"之意,勁呀,正所謂淫人妻子笑啊啊,妻子被淫就莫奈何嘛,睇開少少喇老友,始終Milf及Mature乃最受歡迎AV系列加上facesitting,弟弟真係會爆炸㗎,哈哈哈哈,最難得位姨姨真係唔淆底喎,映咪映囉,驚你有牙咩咁乸樣,鴨寮街Macy姨姨都好似比佢端莊囉,吓吓吓

發表於 Posted on: 2022-05-20 21:26

封哥
回頂端 / Top
今日至知悉原來今屆夢遺巨星竟然有件秘密武器出擊,tbb實在聰明至極,本來係咁先絕對唔會睇一集,上屆一集魷魚娃娃亦沒有留意,甚麼談戀愛呀翻版加陰呀跟本提唔起係咁先任何興趣觀看,點知今屆竟然有造星冠軍個妹妹參加,竟然會咁乸樣??造星仔一家形象頗為健康,姐姐亦是極具才華嘅藝術家,呢次妹妹出擊,確實有免費宣傳之效果,妹妹名字叫趙頌怡,各位垃圾網民可以多加留意一下,雖則樣子不算漂亮,皆因形象健康關係底下,總有些親切感覺,經過係咁先加持以後,相信凶多吉少吧,哈哈哈哈,假如tbb想重新建立良好形象,呢步確實有關鍵作用,盡量減少內地形象化乃屬首要處理嘅事情,造星妹妹絕對形象本土化,似乎並沒有內地背景,魷魚娃娃內地味道濃烈,談戀愛形象就過度富貴,難以全面入屋的,現今平民化形象至為重要,觀乎近年爆紅嘅垃圾,全為平民化藝人,件件入屋,魷魚呢類形象如何能衝出國際,談戀愛嗰類就代表富貴豪宅型,有誰個平民會喜愛一個千萬富豪嘅千金唱歌呀,唱歌又唔係特別好聽,賣可愛喎,係咁先講過無數次,呢個世界大部人只望人閉翳,絕不可能望人富貴的,頌怡妹妹集有利條件於一身,假如歌唱水平不太差,乃tbb重塑形象嘅最大機會吧,隨時係打通兩台關係橋樑啊

發表於 Posted on: 2022-05-21 3:24

封哥
回頂端 / Top
究竟有冇人性,日本51歲美魔女絕對多的是,07大哥今日鋪上一位五十一歲嘅魔女上網頁,佢媽咪身體好嗎,確實要深切問候,,有邊個垃圾網民夠胆話佢食唔落就絕對要死全家,怎可能怎可能會靚到咁乸樣,身材簡直弗爆,樣子完美無瑕,濾鏡咋嘛死剷,邊個夠胆當面對係咁先話佢唔靚,就要全家死絕,喂 ! 話時話日本美魔女事實上充斥整個國家喎,唔信去社交網站唉豬睇睇,大量五六十歲姨姨去健身室做Gym嘅照片,身材樣貌確實火爆喎,加上成個時裝達人咁乸樣,點會咁樣怎可能?係咁先弟弟即時毀滅性爆炸呀,嬰兒寶貝唔該盡快躪番日本保養保養吧

發表於 Posted on: 2022-05-21 4:26

封哥
回頂端 / Top
係咁先真係攰到趴街,消失一日,終於可以偷少少時間講吓89卦嘅新聞,各位垃圾網民明確地顯示自己係超級垃圾一件,各位醜陋嘅姐姐呀,有否法律明文規定唔准著瑜伽褲出街,究竟你班垃圾係姐姐定係嬸嬸,係咁先亦搞不懂,係咁先樓下賣燒臘嘅May姨姨,日日都係著瑜伽褲開工喎,詢問一下是否可以報警將其拘捕,你班死剷網民硬係唯恐天下不亂,人地著泳褲出街亦有權利喇,有乜問題,通街d囡囡著bratop就出旺角購物喇,俗稱戴個胸圍就躪落街,有乜問題呀打靶,小見多怪,係咪在內地從未出現過戴胸圍就落街嘅囡囡呀,係喎,在內地好多姐姐直接唔戴胸圍著件背心就行街喇,公安大佬們有否即時將其拘禁十四日呀,著瑜伽褲去街就被小題大做,係咁先曾經在深圳都見過有囡囡著露晒馬碲嘅褲去飲茶喇,咁又唔講?正廢物

發表於 Posted on: 2022-05-22 19:02

封哥
回頂端 / Top
斬豬肉斬到出晒位,究竟乜世界,此乃一般垃圾嘅睇法,哈哈,齋靠個死人樣出位,通街都大把喎,焦點係有媒體刻意做大佢嘛低智網民,否則鬼知荃灣有個豬肉佬咩,係咁先強調呢個世界無鬼就唔死得人,齋賣廣告可以頂到幾耐,大家心中有數,一剎那光輝可以永恒?咪玩喇,佢前景會係點,會否唱歌跳舞或表演戲劇呀,一直拍廣告拍到四十歲?哈哈哈哈,有邊個大明星可以做得到只拍硬照廣告就可以爆紅,人地Kol老五咁靚仔,靚仔??哈哈,做足幾年茄喱啡又話監製又話導演又話中醫師又健身教練最後仲做晒神棍,今時今日咪日日做契弟乞兒囉,日日叫批垃圾加pay床pay床,比like比like,呢類咪係名正言順嘅死全家囉,俗稱死契弟呀

發表於 Posted on: 2022-05-22 21:12

封哥
回頂端 / Top
打爛人野要賠償乃天公地道,何需被大肆宣傳呀,班垃圾將焦點放在係家長問題或係店舖問題,簡直多多多Q餘,呢個問題絕對係口同鼻嗌,事實上擺明要法律解決喇,有影片有人證有物證,個細蚊仔挨落隻垃圾公仔映相,隻公仔承受不住倒下,個細蚊仔有乜做錯?等同通街找發哥映相,轉頭就被告侵犯發哥私隱,同一道理,跟手要賠償金錢比發哥,乜鬼道理,擺得隻公仔出嚟就預左被人映相喇打靶,一挨落去公仔就瞓低,第一證明公仔質素有絕對性問題,第二嚇親個小朋友,心理陰影對細蚊仔尤物嚴重,店主絕對要賠償給小朋友,細路哥心理嚴重受創,影響往後心理正常發展,有虐待兒童之嫌喇,個廢物家長竟然即時賠償三萬幾蚊?呢個家長理應全家死絕,完全本末倒置,個囝囝往後假如心理出現嚴重問題,誰人負責??打爛公仔要賠償幾萬,假如殺人要賠償幾多,心理狀態完全可以被嚴重扭曲,第一時間就應該報警處理喇,邊個賠比邊個亦是未知之數呀

發表於 Posted on: 2022-05-24 18:05

封哥
回頂端 / Top
係咁先一直疑惑有d垃圾咁乸鍾意攞住手機通街映女仔,不論係淑女淫婦學生師奶小孩亞嬸,保證連鴨寮街Macy姨姨亦會是其獵物之一,借問一聲廢物們,映人裙底究竟有何樂趣,有乜好睇呀大佬,相信全部為底底或一條內胆褲,無毛又無肉,究竟想睇乜567?可否上課時幫係咁先問問老師,'亞Sir,裙底內究竟有那些美景欣賞呢'?點解叔叔咁鍾意映人地底褲嘅?係咁先有個建議叫呢班垃圾儲幾百蚊去鴨寮街揾班職業姨姨擘大比你映飽佢喇,通街偷拍,據係咁先認知,應該叔叔們想嘗試被拘捕嘅感覺卦,否則眾目睽睽底下偷拍,點走得甩呀趴街,擺明係鼠輩行為吧,麻甩佬一名,咁有種就做XX色魔囉,映喎,返屋企一係叫工人姐姐起身比你映,一係直接叫醒個老母親比你條打靶仔映飽佢囉,正廢物

發表於 Posted on: 2022-05-26 14:45

封哥
回頂端 / Top
近期網上多左一些報導,唔係非禮女孩就係亂倫,係爸爸及叔叔搞自己囡囡喎,查實呢d報導證明甚麼?比五秒時間你地班垃圾諗諗,12345,有人即時躪出嚟講話有違道德倫理呀乜乜七七,大仁大義到耶穌一樣,自己就係正人君子?哈哈哈哈,正確答案有幾個呀打靶,唔講尤自可,以下言論將會包含大量粗言穢語,請見諒,唔該你條係咁先咪扮有禮貌有文化喇,垃圾程度跟咸蟲Kol老五同出一轍唧,原因一 : 資訊過度發達,甚麼虐兒非禮強暴亂倫打架開片跟本上每日亦發生當中,以往無人報導皆因資訊唔流通嘛,細蚊仔被人綁起嚟打,班房內被老師揪爆眼角,係咁先有個年老女朋友幾十年前被班趴街親戚在家非禮,個個d手指低音結他手咁乸樣,當時七歲咋恨揸剷,最遺憾呢班打靶仲未全家死絕,假如死絕就連累女朋友都死埋喎,故此決定收回不恰當言論,甚麼人權喎,係咁先出生以後,從未享用,鐵一般事實證明人類嘅心理陰影可以一世永留存,垃圾Kol老五網上日日報導強姦非禮新聞,想點乸樣,擺明係不斷擾亂社會安寧,無限鼓勵呢類不法行為發生,理應起用國安法將其拘捕吧,封網實在事在必行啊

發表於 Posted on: 2022-05-26 15:33

封哥
回頂端 / Top
呢兩日瞓左唔夠三粒鐘,攰到就嚟要去核爆場測試核爆咁乸樣,係咁先硬係要玩語言偽術,話攰到核爆咪得囉垃圾,係咁先一向無喱頭喇,無乜邊個廢物網民唔知喎,哈哈,套宅男日記令到係咁先腦癱咁滯,嬰兒寶貝記住留意公司有否比門票妳呀,係咁先會寄去電視城比妳啊,真定假呀你條打靶,拭目以待,不論幾攰係咁先亦會留意一下韓劇,好耐無睇喇,唔係無時間睇,係無乜好劇睇,期待已久"我的出走日記"終於播放,仲有兩集就大結局喇垃圾,咪當係咁先係流野村喇,集中兩日一次過就睇晒啊,三位重心演員簡直是係咁先最愛演員之一,三神奶奶,李民基及金智媛呢個組合點有得輸呀趴街,韓劇一向有個特點,就係劇本看似沉悶,但總有追看性喎,事實上節奏慢到超乎想像,實際上又好好睇呀,對上一套係咁先極力推薦,叫花樣年華生如夏花,節奏亦是慢到趴街,但係好好睇好好睇呀,李寶瑛姐姐嘅演出,係咁先必定捧場,呢套妹妹金智媛繼三流之路後,乃係咁先極為喜歡嘅一套劇集,好寫實好温馨,事實上劇本橋段每日亦會在生活中發生,並不造作,但係咁先肯定呢班演員對劇集並非自己預期之內,竟然受歡迎喎,皆因金智媛早段演出明顯投入程度不足,李民基乃最稱職演員之一,唔靚仔但演技極為出色,難以理解金智媛似乎有點老態,廿九歲咋喎,係咁先相信過往兩年被"照顧"得頗為嚴重啊,明顯有些肥腫難分,女性荷爾蒙有點失調似的,喜愛一個人不論佢係豬扒定係韮菜,係咁先亦從不放棄,故此嬰兒寶貝絕對可以放心吧

發表於 Posted on: 2022-05-26 16:41

封哥
回頂端 / Top
唉!完全提不起勁留意乜鬼節目巡禮,講多無謂,到此一遊,係咁先已算比足面子tbb,重提一下Cutter條哨牙妹,新公司究竟聘請一班乜鬼垃圾公關呀,跟本完全不懂如何拆彈,哨牙妹缺席大型廣告宣傳,真係無任何解釋喎,求其講話唔舒服就算乸數,想點乸樣呀趴街,唔舒服就大晒?假如一隊有三個廢物唔舒服,會照樣出席宣傳活動嗎,絕對說不過去,就算姨媽到或肚痾奧運選手一樣要照樣出賽,打支針就算痛到趴街杏汁加落檸都要出場喇,後生細女跟本在疫情期間毫無工作,一句唔舒服就可以缺席大型宣傳活動,死全家喇垃圾,係咁先極少提及呢隊垃圾女團,未來路向完全不清晰,跟本呢班姐姐以現時實力,沒有一個可以獨立發展,及早拆夥解散好過喇,年尾仲話要開甚麼奔喪會喎,無錯喎,奔完喪就各行各路囉,鐘意遲到嘅就照樣遲到囉,鐘意講粗口就照樣講粗口囉,鐘意扮病嘅就請繼續扮病囉,廢物一堆,建議盡快解散所有乜鬼應援會喇,粉絲人數有理由相信係假數嚟,派飛亦未必有人去睇呢班呃錢黨呀,到時就自有分曉

發表於 Posted on: 2022-05-27 2:36

封哥
回頂端 / Top