tvb.com

tvb.com

跪低

今日個遙控器係多年來用得最多嘅一日,不停轉台77,81,99,忙到不可開交,水準上開電視明顯稍勝一籌,運動節目鋪排上,頗為流暢,tbb就只堅實地報導國家選手有幾叻乜乜七七,其他國家就全為奴隸國一樣,報導佢地又失手又乜又七,干預國家內政嘅垃圾別國毫無值得被表揚嘅價值咁乸樣,現實上獎牌數字遙遙領先,點到你班趴街唔服,跳水乒乓球項目將會囊括所有獎牌不在話下,絕對又係無與倫比,又嚟?哈哈哈哈,喂 ! 發現外國乒乓球教練多數係國內叔叔喎,絕對係輸出技術嘅一種,技術定必屬國家機密喎,算唔算勾結外國勢力,危害國家安全呀,道理上絕對係噃,仲有一樣想講左好耐,每屆皆高調報導港隊游泳項目,衆所週知跟本上毫無競爭能力喇,次次都輸九條街咁遠,夾硬揾幾件垃圾出席奧運簡直浪費資源,焦點年年都係嗰個廢物區乜純,樣貌已經古靈精怪,竟多年被形容為女神,理應叫佢歸還多年政府津貼㖭呀,屆屆參加屆屆輸,越輸越遠,究竟參加有乜意義呀打靶

發表於 Posted on: 2021-07-24 22:21

封哥
帖數 Posts: 3956
回頂端 / Top
剛剛上網原來亞Jer今日都有宣傳活動,宣傳嗰套神奇小子跑跑跑嘅主題曲,在奧海城喎,昨日tbb班垃圾好似在同一地點舉行活動,昨日水靜河飛一點都唔感覺出奇,最出奇係今日亞Jer單飛出席活動,班垃圾廢粉依然蜂擁而至,一樣叫到鬼殺咁乸嘈,懷疑香港精神病人數字絕對已經超出二百萬,連Jer粉都叫到拆天,查實有冇搞錯,聽講tbb即時再開第二季夢遺比賽,好呀好呀,總有一批垃圾咁鐘意到地獄一遊,無理由唔參加地獄之旅嘛,tbb班垃圾高層究竟知唔知十幾歲靚妹有乜賣點呀,唯一給予觀眾深刻印象就係一班發白日夢貪慕虛榮嘅援交少女要入娛圈捕水魚,十幾歲就當正自己係天后咁乸樣,黑面扮可愛扮專業絕對係一班初出茅廬嘅靚妹大忌,佢地現時嘅責任應該係讀書嘛,周圍躪去比賽,柔美原來從六歲已經參加過超過百次嘅比賽,趴佢個街,佢亞媽係咪精神病院專業戶呀,不斷推個女出嚟想佢加入娛樂圈,又做童星又通街表演,佢老母想點乸樣呀,直接幫佢接客喇死剷,做亞媽係咁做嘅咩,發神經

發表於 Posted on: 2021-07-24 23:11

封哥
回頂端 / Top
07大哥硬係要比係咁先問候身體情況,報導日本泳手輸就輸喇,係都要加埋"偷食"兩個字,叫佢做偷食飛魚,哈哈哈哈,大哥支筆唔夠狠毒就請教一下係咁先喇,應該叫佢做温女水魚嘛趴街,哈哈哈哈,一係就叫佢好似港隊咁乸樣輸遠少少,排第九喎,仲要慘變石九公,哈哈,咁至鬧得過癮嘛死剷,話要攞奧運獎牌喎,叫佢下世投胎至好諗喇打靶仔,日本AV大行其道,係都要偷食,得閒睇吓幼齒AV做吓飛機仔仲實際喇契弟,偷食喎,已經唔流行喇,而家興搞gay呀死剷 ; 有粉絲混入記者群扮記者唔怪得妳呀,扮東方娛樂版記者至為值得嚴厲譴責,扮東方大報記者?要扮都扮大x元娛樂記者嘛,隨時會被蒙混過關,皆因佢地都冇娛樂版,應該冇人會懷疑佢身份嘛,係咁先咪教唆班廢粉喎,隨時拉你坐花廳喎,扮記者絕對係蠢豬行為,但被蒙騙嗰班死剷比豬更豬囉,竟然被條女欺騙得到,假如係咁先就即時跳海詐死㖭呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-25 2:18

封哥
回頂端 / Top
外貌及外觀竟然成為賽事焦點,乜野叫小題大做就係呢種廢物,舉重選手發力時面容扭曲乃正常不過表現,竟然有人話刻意醜化佢個樣貌,乜鬼道理呀,唔通要濃妝豔抹恤番個頭髮著喱士長裙舉重?拍照至為首要條件比賽是第二選擇?係咁先冒住被拘捕嘅危險,嚴厲批評呢班拆白黨所作所為,舉重選手勝出才是比賽焦點嘛,竟變成樣貌才為焦點?問請中央相信亦會對係咁先嘅言詞認同,仲有假如唔準著黑色衣服參賽,預早列明比賽規章上嘛死剷,民電聯兩隻垃圾急不及待躪出嚟七,話著黑色出賽就要死全家咁滯,人地比賽咋,冇錢聘請服裝顧問呀打靶,假如著tubetop出賽,咁咪要被抄家滅族,而家班廢物完全走火入魔,乜都上綱上線,07大哥呀,唔該聘請一班質素高少少嘅編寫人員喇,tbb班六七十歲娛圈廢物已經不斷被評為仙氣十足,唔怪得你,始終係娛樂界人士,喂 ! 奧運國手都被形容仙氣十足?哈哈哈哈,人地嚟比賽呀,唔係拍劇呀,仙乜鬼野氣呀,大哥員工水平日漸低落,直接在網上招聘寫手好過喇,例如係咁先之流,哈哈哈哈,你隻打靶係咁先擺明在討論區抓撈唧,唔使畫公仔畫出腸嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-25 18:55

封哥
回頂端 / Top
借問一聲tbb個醜字點寫?抄抄抄,人地全能造星你就發夢傳奇,為何效果不一樣?道理實在太簡單,人地經營多年,你就想一鋪就將人擊倒,果然係發夢傳奇噃,致命一擊就係齊集一班扮專業呢導師及評判出嚟七,代表乜野呀係咁先,代表一班反骨精英雲集囉,係咁先認真唔明為何仲有垃圾對地獄尚有憧憬,先前擺明V台幫你班廢物洗底,一個屈尾十就蜂擁跑回地獄,做嘉賓喎,有人類唔做硬係要做鬼,萬梓良大叫話齋 : 點解,So What?最令係咁先存疑就係勁雞狗曲,聽聞收視得番幾點??Why?之前唔係話會跟現場觀眾打成一片咩,可以即時批評歌手唱功乜乜七七㗎,係咁先已經講過無數咁乸多次,現今樂壇唱功其次,打造形象至為首要條件呀打靶,Murder班廢男唱功全為一般卡拉ok貨色,姜包可說話毫無唱功可言,但一班廢物依然爆紅,已經說明一切喇,創意垃圾官及爛口正矮實在難辭其咎,進行垃圾大清洗跟本係解決問題嘅唯一辦法,件件垃圾演員狗眼看人低咁乸樣,寸咀程度簡直有專業培訓一樣,幾十年來固有文化,點改呀,為何硬係唔搞合併,tbb跟內地媒體合併絕對係唯一出路,盲嘅都睇到喇,另一解決方法就係直接聘用係咁先做技術顧問喇,聘請你條趴街去殯儀館守夜或去殮房做屍體顧問就有你條恨揸疫份,技術顧問喎,收嗲喇

發表於 Posted on: 2021-07-25 20:37

封哥
回頂端 / Top
講一句河南加油鄭州加油有幾乸難呀,tbb成班不論大少嘅垃圾竟然全部炮隱?係咁先身先士卒講晒所有省市加油都唔成問題,講吓又唔使錢,何樂而不為,隨時內地商演蜂擁而至㖭呀,班垃圾簡直不知天高地厚視若無睹,視帝長投入程度值得一讚,完全係偽人榜樣,跪拜天地祈求水災災民平安,抵佢買幾部價值千萬林寶堅尼跑車嘅,相信佢一年三百六十四日每日內地都有幾場商演啊,全年只有一日係放假,放假?放假去銀行辦大額存款呀條趴街,假如係咁先擁有家財千萬,捐三兩百萬出嚟鎮災實屬理所當然,班巨星捐出幾十萬就扮乸晒义燒,絕對愧對祖國,正矮哥話齋不在乎銀碼,只需出心,出心??個心足金打造而成嗎,呢條趴街當然叫人不在乎銀碼喇,否認自己咪要捐三幾百萬出嚟鎮災,呢條矮七點會咁乸蠢呀,自己就出心,你班趴街就出錢喇打靶

發表於 Posted on: 2021-07-26 3:31

封哥
回頂端 / Top
使唔使咁興奮呀趴街,有兩點要提出,一:劍擊隊員入決賽竟然咁高興?劍擊運動乃港英餘孽遺留落嚟活動,有乒乓球羽毛球跳水唔學,去學劍擊?絕對屬反中亂港嘅運動,隨時要被批鬥,班垃圾市民好似執到隔夜四方諗咁開心,理應全部要秋後算帳,全民拖出彌敦道戴尖角嘅牛鬼蛇神帽罰跪玻璃喇,二:聽講對手係意大利選手,意大利似乎係祖國嘅忠實粉絲,是否應該為意大利選手打氣呢,假如輸15:0即時開香檳慶祝㖭呀,證明係咁先絕對係愛國份子喇,tbb不斷對係咁先網頁作出滋擾,刻意減少觀看流量,tbb究竟係咪想違反國安法被檢控,打擊愛國之仕行為絕對需被嚴厲譴責及作出責罰,假如家中有細蚊仔即時為佢報名參加乒乓球跳水訓練班,參加甚麼劍擊柔道空手道項目嘅細路哥,即時安排回國接受再教育培訓吧,簡直要進行思想改造,假如細路哥思想有所偏差,家長即時要被判處極刑,男嘅就去中印邊境服務國家,女嘅就送去山區慰安吧,係咁先咁無人性,又可以聘用為黨嘅技術顧問㖭呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-26 19:27

封哥
回頂端 / Top
成班死剷仆出嚟攞光環,劍手贏左關你班粉腸鬼事呀,運動員有獎金獎勵就足夠,乜乜七七,咪話感謝國家栽培呀,有Q栽培劍擊運動員咩,乒乓球羽毛球游水就有栽培,但全部枱庭收場,劍擊一向係外國勢力嘅運動,運動對香港社會毫無貢獻,前任特首都係咁講喇,一點對經濟利益都沒有,可說對香港毫無價值,前特首(現任國家領導)過往已經公開說明,反而換返來就係一句香港加油,極有煽動性意義,入境後理應即時作出拘捕調查,運動員贏左,特首就極速撲出嚟乜乜七七,有否首先諮詢中央首肯呀,中央未出聲就躪出嚟講野,中央話可以感謝至可以感謝嘛,究竟懂唔懂規矩及守則,準許運動員著黑衣出賽嘅奧委會高層,實在要問責,負起全部責任,穿著煽動性黑色衣物出賽,理應推出彌敦道問斬吧,殺雞儆猴嘛,相信係咁先絕對有資格為國家服務吧

發表於 Posted on: 2021-07-26 23:13

封哥
回頂端 / Top
tbb做採訪嗰個淫娃女主持究竟係食左藥定係未食藥,訪問劍擊金牌選手,訪問??定係示愛呀打靶,竟然當衆話"我好鐘意你,點算",佢媽媽身體安好嗎,趴佢個街,直接問"今晚我地上床好嗎"好過喇死剷,tbb專出淫娃顯而易見,高層如何,下屬就必如何,唔識採訪就首先到訪係咁先家中請教一下先喇,記得著埋性感衣服先呀垃圾,做採訪做到咁乸色情,叫佢去荃灣或元朗街頭開工問價好過喇廢物,呢類垃圾即時越洋解僱喇,簡直愧對公衆及國家,咁叫做專業採訪?擺明係叫勾引選手吧

發表於 Posted on: 2021-07-27 1:19

封哥
回頂端 / Top
網民絕對係一種職業,但批評謾罵極不專業囉,又要跟係咁先學吓野,批評日本乒乓女子運動員無資格攞冠軍,無資格嘅準則係乜鬼呀大佬,擺明係贏左但又無資格攞冠軍極之矛盾喎,批評嘅焦點笑到係咁先趴街杏加檸,打波時點解要笑喎,哈哈哈哈,原因有二,一就係睇住敵人輸到被槍斃咁乸樣當然笑到趴街喇,二就必定係精神病發作喇,應該鬧佢地身為日本人有乜資格參加奧運呀,喂 ! 人地係主辦方喎,參加都理所當然噃,只限於參賽囉,攞獎就理應無份喇,禮儀之邦理應崇尚禮儀精神嘛,攞金牌即時掉落垃圾桶咁就話你夠有型,係咁先之前成日叫人去跳海好過,似乎跳落綠色嘅日本海就必死無疑,聽講選手們嘔到七彩喎,食壽司剌身多咋嘛,飲兩啖污水點死得人呀,係咁先食多年地溝油都健步如飛喇,腸胃體質差就要認嘛,按道理足球員是否一邊踢波一邊飲污水,操練期間好多時操到嘔自泡噃,究竟批垃圾網民知唔知乜叫做辛苦到嘔呢,飲幾啖污水唔會嘔到咁乸樣呀嘛,除非核廢水囉

發表於 Posted on: 2021-07-27 20:01

封哥
回頂端 / Top
叻叻豬,果然緊貼內地文化腳步,做採訪做到要寫悔過書,實在奇聞,前日公司至力撐話佢夠晒專業,無做錯,似足前警隊一哥勉勵下屬話"你地無做錯"同出一轍,點知今日寫悔過書話自己唔夠專業,要向大家道歉?成何體統,擺明跟公司步伐不一致,就算綁起嚟鞭打都死不悔改嘛,竟然低頭認錯?搞甚麼,幹嗎?偉大祖國既定原則係從不犯錯嘛,公開道歉?實在有違國法家規,無需回港吧,直接從日本送去山區慰安吧,大道理係一名記者對烈士偶像話"我好鐘意你",請解釋何來犯錯,只係代表記者都可以充滿感情宣洩情緒,當年一班知識份子喊晒口攞住毛語錄擁戴毛主席亦正常不過,今日發生在廿五年一遇嘅金牌選手身上,又有何不可,竟然要躪出嚟道歉?人生最大苦痛之一就係無做錯事而要公開認錯,簡直比戴綠帽更為難受,絕對愧對祖宗世世代代難再抬得起頭做人,假如係咁先就盡快辭職情願去七十一或OK做收銀好過喇,認衰就係為左保住份垃圾工作?揾朋友租個劏房開工,每月收入應該有兩三萬喇打靶

發表於 Posted on: 2021-07-27 23:02

封哥
回頂端 / Top
媒體報導實在令係咁先佩服到五體投地,唱衰揶揄無限批評別國選手無能低智,唔怪得你呀,偉大祖國選手犯錯卻視若無睹喎,擺明跳水選手落水有水花,tbb評述員竟然話跳得好靚?喂 ! 盲嘅都睇到有水花喇,有水花絕非問題,唔好話佢跳得好靚嘛趴街,今日港隊羽毛球選手唔著黑衣出賽即心不在焉,唔係唔著,係唔比著呀,擺明放軟晒手腳喎,毫無進攻意欲,不停放網前球,想點乸樣呀,係咪想反中亂港呀,攻擊意識薄弱,毫無鬥志,終於輸左,唉 ! 採訪問佢話心情明顯被垃圾言論所影響,將運動拉上政治,簡直滅絕人性,大幅影響選手心情,按道理著黑色泳衣戴黑色泳帽是否要嚴厲譴責呀,改穿白色seethrough泳衣喇死剷,毫無人性破壞香港人團結精神,樣樣政治先行,要平伏港人心理,往後引用國安法直接拘捕所有街上著黑衣人士吧,係咁先理應絕對比較安全,全屋一件黑色衣服都沒有,是否可以做模範家庭呢

發表於 Posted on: 2021-07-28 18:53

封哥
回頂端 / Top
講過無數咁多次呀,無錯竟然道歉絕對係懦夫弱者行為,理應將其狠狠地進行批鬥,要抗爭就抗爭至底喇,道歉喎,假如係咁先被支AK47指住太陽穴,亦誓死不從,要係咁先道歉勢係假,中國人一向絕非低等民族及病夫,要作為公開道歉簡直愧對黨國,歷史上偉大祖國從未向別國低頭,道歉者要被抄家滅族實屬理所當然,國家顏面何在?嗰個叫木乜鬼嘅垃圾民見聯黨員,絕對具備叛國者嘅所有條件,明明做緊忠誠廢物,轉頭就躪出嚟認衰認七?有朝一日反黨叛國就係呢類堆田垃圾,死罪一 : 辦事唔夠堅持,死罪二將國家數千年建立嘅美好形象完全被粉碎,即時拖出黨總部門外,罰跪國產啤酒玻璃瓶,跟手用國產麻繩將其吊起九龍城寨門外進行鞭屍及用花椒八角粗鹽醃幾日進行烹調喇,侮辱國家拖累黨嘅廢物,係咁先實在難以容忍,當年誅九族嘅刑罰理應重新納入黨規內吧

發表於 Posted on: 2021-07-28 23:54

封哥
回頂端 / Top
呢兩日精神陷入崩潰狀態,並非奧運關係,原因水雞姐及有村架純傳出結婚消息,簡直難以接受,水雞姐27歲就嫁比一件組合嘅隊員,代表短期內就必然離婚收場,時間上絕對可以證明係咁先所言非虛,日本名人太年青結婚,下一part嘅環節就係離婚,係咁先可以用全家弟弟作為賭注,離婚必然會發生,其二就係有村架純又話結婚,結婚唔緊要,聽聞嫁比相樸手,即時晴天霹靂,相樸手以係咁先嘅認知只係一堆豬腩肉覆蓋全身,加上唔靚仔囉,但有傳聞話佢地性能力好強喎,好強??全身都郁唔到點乸樣強呀,幻想一下一團肥糕擁抱住BB乜乜,會好似奧運選手咁樣嘔爆囉,點搞呀死剷,哈哈哈哈,何況BB近期仲喜歡上滑水,喜歡滑水?宣傳新劇咋嘛趴街,動作上仲要好似成個相樸手坐踎廁一樣,哈哈哈哈,叫佢唔好去死,訓練好少少至學人表演喇垃圾,完全破壞日妹形象,破壞形象?日妹踎廁應該熟能生巧喎,踎慣嘛,滑水就咪踎喇,好乸肉酸吓囉,女仔嚟嘛,女仔??哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-29 2:25

封哥
回頂端 / Top
批評tbb究竟會否被拘捕實在有點疑惑,聽講有人作出批評就被拘捕,有冇搞乸錯,批評等同建議希望佢地有所改進咋噃,係咁先在tbb討論區無限揶揄班垃圾,會否等同在刀口上揾飯食呢,實在太危險吧,有班狗友呼籲係咁先理應即時收嗲會比較安全,喂!係咁先嘅意見tbb一向被tbb班友仔參考喎,咁都要坐監實在於理不合,,但聽聞在社交媒體嘅網站有人有恐嚇成份,故此才被拘捕,按道理係咁先會安全卦,無可能係咁先講笑話都要坐監噃,甚麼五雷轟頂五馬分屍將垃圾吊起嚟鞭屍嘅行為,只屬戲言一大堆唧,博取大家垃圾嘅笑聲,之前有好多粉絲睇得好開心吓喎,使唔使拉呀,何況連x高x網站,係咁先從未現身,tbb討論區絕對是係咁先專頁一乸樣,證明係咁先忠誠度極高喇,每個話題都具備建設性揶揄,情況等同07大哥不斷揶揄奧運選手一樣咋喎,哈哈哈哈,又可以隔空跟BB溝通,雖則BB識係咁先係老鼠咩,但極為過癮囉

發表於 Posted on: 2021-07-29 16:25

封哥
回頂端 / Top
有人忠告係咁先從此收檔,tell me why?近年係咁先所有評論極少被垃圾網民干擾,可以給予係咁先任意發揮天馬行空嘅空間,皆因一向從未被重視,只於廢話一堆,故此係咁先一直樂意參予討論區運作,差不多變成專用網頁一樣,講堅持係咁先絕對係屬俵俵者,以往被tbb無限打壓依然迄立不倒,需要不停改名換姓逃避針對,竟然係咁先個名字亦被盜用,證明有一定嘅網民喜歡,網民?哈哈哈哈,言論堅守大言不慚精神,卻毫無攻擊性質,故此可以生存至今,某些言論連自己都笑餐飽,翻查紀錄煽動性言詞從未發生,頂多叫人罰跪玻璃謝罪及時常忠告BB盡早接拍凌虐系列嘅AV打響知名度唧,哈哈哈哈,吓,咁都得,要跟BB說再見,於心不忍,係咁先臨死前嘅遺願,係可以觀看一套BB演出嘅AV,男優求其揾件街市榮賣雞發都絕非問題,諗起拉佢入公廁享用叫到鬼殺咁嘈嘅畫面,即時從棺材都彈番起身,係咁先怎可脫離tbb討論區呢,等陣必定睇番套Mako Oda嘅成名作品舒緩一下低落嘅情緒至瞓得著,再強調一次係咁先唔想坐監啊,每朝早刷完牙痾完屎都已深切反省一次,仲想點乸樣呀tbb,而家火標心,等一陣再寫過,等一陣?躪去睇AV就睇AV死剷,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-07-29 21:30

封哥
回頂端 / Top
專業人士做事要夠專業乃必然嘅事,一名笑匠就算死全家亦要在台上為觀眾帶上歡樂,講就易呀死剷,人類是有情感嘅動物,死老豆老母老婆仔女仲要哈哈大笑至叫專業?人性表達跟日常生活跟本上完全掛勾,表情上或可盡力演繹,睇住老婆被鄰居王伯蹂躪跟住被宰殺,依然可以投入比賽?絕對屬滅絕人性嘅一種喎,仲點專業呀京子,人生最痛苦事情並非死全家,而係被一班垃圾上綱上線誣衊廹害,假如被人誣衊強姦打劫,是否可以輕鬆面對繼續去參加比賽呀打靶,咁至叫專業?被冤枉確實屬十大酷刑一樣,被人冤枉後仲要被人當作罪犯判處終身,唔通仲可以處之泰然,無咁偉大嘛,除非你係耶穌囉,乜鬼都用專業作掩飾自己錯誤嘅借口,超級離譜囉 ; 肉成叔叔話條木咀被批鬥,係咁先絕對理解叔叔嘅道理,昨日已經提及無犯錯要出嚟道歉,簡直掉盡偉大祖國嘅面子,意思唔係話被人民批鬥呀,係會被黨嚴厲譴責呀,竟然道歉,道歉係外國鬼子固有技倆,乜都Sorry,簡直有辱國家嘅尊嚴,話時話批鬥文化已屬陳年往事,今時今日仲會有批鬥呢回事?仁慈嘅金上大人絕對唔會做得出囉

發表於 Posted on: 2021-07-30 1:05

封哥
回頂端 / Top
杏加檸班電視奥運評述員,係咁先完全體會到乜叫做跟紅頂白,銀牌泳手被班垃圾評為擁有超能力,哈哈哈哈,擁有超能力就攞金牌喇死剷,作為評述員態度咁唔中立,扮晒老海鮮咁乸樣,叫佢收嗲喇,假如明日輸左,係咁先包保呢條趴街話選手皆因失眠瞓唔著影響表現,否則有超能力點會輸呀,係咁先見到呢類所謂專業評述員,簡直想了結生命,某些國家代表表現一般,竟然被評為高水平演出,擦鞋及喜歡瀨鞋底嘅專業垃圾,唔該用國產北斗衛星定位一下落地獄嘅捷徑喇,瀨鞋底要瀨到落地獄,聞所未聞吧,呢個世界越來越多垃圾靠瀨屎勿心眼睛為生,用垃圾來形容佢地絕對係一種抬舉,應該用烏蠅來形容比較貼切,好似專門食屎咁乸樣

發表於 Posted on: 2021-07-30 3:28

封哥
回頂端 / Top
今晚棄睇奧運,一來要去醫院探病,二來乒乓球決賽毫無睇頭,兩位國手互片,代表互相殘殺,有何意義,散播不良訊息國手竟然要互片?國手唔係應該抵抗外敵,打擊外國鬼子咩,故此比賽毫無意義,就算好似女足女排慘敗唔夠打,都要打打打,就算被打到無地自容,都要拼死一搏嘛,咁至係我國偉大嘅抗爭精神喎,田徑賽事不論長跑短跑都要踴躍參與吧,起碼都叫做跑過嘛,龜縮嘅態度絕不容忍,就算跑包尾都可以被班垃圾評述員評為拼搏精神可嘉,態度值得尊重,假如別國嘅廢物跑輸,就嚴厲批評佢地丟盡國家架,令國家無面,愧對國民之類,理應剖腹自盡,可以180度轉變嘛,係咁先一向活學活用,從奧運評述員中學得到不少歪理,結論就係國手屎都係美味無窮,外國敵對嘅國家選手全部賽果皆造假及被偏幫的,咁就包保一家平安,冚家不剷吧

發表於 Posted on: 2021-07-30 21:49

封哥
回頂端 / Top
有一個問題困擾左係咁先幾日,金牌國手查實有冇讀書,聽聞好多從小就開始接受艱苦培訓成為金牌運動員,實在勵志,但外國有好多金牌選手係專業人士喎,又博士又數學家又牙醫又CEO乜乜七七,咁都攞到金牌是否造假呀趴街,做運動員要專心一意嘛,贏左金牌後,往後就算在街邊售賣金牌一件事,總算曾經為國爭光,爭光完畢做乞兒都抵喇,吓,要做乞兒唔係呀嘛,唔係國家會供養一世咩,唔會供養變成供奉呀嘛,國家制度完善金上大人多次提及實現小康社會,金牌選手點會做乞兒呀係咁先,詆毀祖國隨時要坐長期花廳呀,係咁先八卦問吓唧,使唔使咁認真呀,老師從小教導唔明白就要發問嘛,只是好奇為何總有人永遠將焦點放在金牌上,而忽略多元化教育,你估仲係七小福年代咩,每日只有苦練就書都可以唔讀,世界上有幾多個成龍洪金寶呀,就算李小龍都係哲學系嘅畢業生喇打靶

發表於 Posted on: 2021-07-31 0:15

封哥
回頂端 / Top
深層問候亞視班高層嘅媽媽身體好嗎,簽一個妖怪異形返公司?請問安排佢做甚麼項目,主持拍劇或是專門扮鬼呀趴街,通常係咁先只會用垃圾廢物等形容詞作出嚴厲批評,只不過呢件妖怪異獸族,就算去參加Viu嘅造美人節目,相信亦會被摒於門外,咁乸肉酸嘅物體,竟然係人類?簡直比山上嘅野豬更具殺傷力,有人曾經跟係咁先講過,今世嘅人形物體假如似隻豬,前生很可能就係隻豬,但呢件異獸究竟前生係乜鬼野,樣子身型比野豬更為恐怖,懷疑係咪外星生物混入人類,以破壞地球為基本目的,咁嘅異類野獸,簡直屬“胸”殘猛獸一種,殺人武器就係自己個樣及身材,有誰唔會有中毒嘔吐徵狀產生,盡力呼吸都會即時嚇至窒息死亡,日本仔拍貞子絕對浪費聘用化妝師嘅費用,聘請呢條妖怪去拍,化妝師都慳番喇死剷,係咁先保證隔離屋豬扒咁乸樣嘅七十歲張太戴住一個三十蚊嘅胸圍行出嚟,都絕對靚過呢條恨揸剷喇,但奇蹟總會發生,參選已屬奇蹟之一,被簽約又係另一奇蹟,世界上究竟有冇一個選美比賽會准許呢類妖怪異種報名呢

發表於 Posted on: 2021-07-31 2:29

封哥
回頂端 / Top
特首大人話被鄧謝羽毛球組合,令其有衝動重執球拍,絕對是好消息喎,假如係咁先有幸可以跟特首打番場友誼波就死而無憾,係咁先通常打波叫到 we wa鬼叫,殺球會呀呀呀咁乸樣正所謂鬼殺咁嘈,球拍都會殺到啪啪聲,可以跟特首叫到拆天兼且啪啪聲咁打一場友誼羽毛球賽,簡直與有榮焉光宗耀祖,但只怕都係有違國安法唧,有違國安法?同特首大人打場羽毛球都要跟中央申請嗎?唔係卦,做運動都要申請於理不合吧,何況係咁先一向是屎波之王,無可能贏得到特首大人囉,就算明明領先18比1,最終都會輸番21比19囉,叻仔,十個讚 ! 哈哈哈哈,有人在網台叫人唔好在tbb落廣告,實際已經違反法律喎,有煽動性嘅言詞,已屬違法嘛,為何佢地依然可以逍遙法外呢,慶幸係咁先從未呼籲群眾抵制tbb,只反映事實,基於自己感覺認為唔好睇囉,假如咁都要被拘捕,係咁先實在死不瞑目啊

發表於 Posted on: 2021-07-31 20:18

封哥
回頂端 / Top
夢遺歌手開演唱會聽講門票極速售罄,係咁先想揾朋友摸兩張飛都咁難,唉 ! 你條趴街有Q朋友咩,仇人就通街都係,咁就啱喇,仇人送兩張飛比你話都冇咁易,擺明靠害咋嘛,哈哈哈哈,今日班靚仔靚妹聽講在銅鑼灣有商演喎,仲好多人捧場㖭呀,粉絲覆蓋層面極高喎,有叔叔亞姨去支持啊,實在太勁,甚麼Murder及Ero返屋企抖抖喇,大部分係死靚妹粉絲,覆蓋層極為狹窄,唯有等時間收檔吧,富貴妹乜鬼菲有好多躝癱粉絲支持咁乸樣喎,假如係咁先就即時將佢加簽廿年合約比較穩陣,十四歲廿年後至三十四歲,尚有大把光陰可以被浪費,tbb觀眾年齡層平均六十五歲以上,十四歲起碼可以做到七八十歲,仲有六十幾年演藝時光可供運用,前途實在一片光明,某些人話佢地係梅姐嘅copy,不甚認同,應該話係仙姐嘅翻版更為貼切,受萬人景仰至九十歲,絕對千年一遇無出其右,係咁先每晚都聽帝女花幾次至瞓得著,絕非謊話,實在萬聽不厭繞樑七十年,建議一班綺夢靚妹直接學唱粵曲博一博更為合理囉,祖國文化遺產嘛,哦 !!!!!

發表於 Posted on: 2021-07-31 23:34

封哥
回頂端 / Top
睇完第一集就已宣佈棄劇,證明係咁先睇劇嘅眼光絕對無錯,嗰套惡魔法官都唔知做乜鬼,收視率已經直插深淵,池晟呢鋪真係比你個編劇累Q死,廢劇一套,加上嗰個叫珍榮定係榮珍嘅死仔,以為自己好乸有型,收檔喇,朴桂英真係多得佢唔少,聲名慘被盡毀,曾比特都靚仔過佢百九幾倍喇,爆炸頭曾比特?係咁先口味實在獨特,哈哈哈哈,聽講tbb嗰個皇牌兒童節目拎廹天地會斷播?咁班援x可愛女主持點算,點算?唔做主持咪轉做全職囉,可能仲揾得多d㖭,咁又有少少道理,唔係喎,之前離巢嘅小妹女主持話都有五萬工資噃,五萬?聽講育嬰婆婆三十幾年前都已經唔止呢個價錢喇死剷,今時今日揾五萬,食得幾多餐六星級酒店lunch&dinner呀打靶,吃喝玩樂一星期都唔夠喇,聽聞間唔中出席吓飯局都一千幾百萬喇,五萬喎,請兩個外傭都唔夠喇亞妹

發表於 Posted on: 2021-08-01 23:06

封哥
回頂端 / Top
班夢遺歌手實在氣勢如虹喎,演唱會又加場啊,四場起碼有六千粉絲呀,粉絲?用觀眾嚟形容比較貼切少少喎,假如有人送幾張門票比係咁先,放入隔離屋七十歲張太嘅信箱,相信佢瞓唔著都或會搭兩蚊巴士去捧吓場卦,假如邀請到曾比特去做表演嘉賓,係咁先就慎重考慮去捧吓場囉,始終幼齒絕非係咁先杯茶,姐姐年齡層起碼超過五十至啱口味嘛(BB除外),哈哈哈哈,今晚唯一令係咁先精神有所振奮,就係二號AV偶像麻美由真小姐在utube開live呀趴街,生完cancer可愛程度依然維持十級,how come?係咁先一生之中從未是一條硬漢,唯獨每每見到Mako Oda及麻美由真小姐就極速變成硬漢囉,自信心完全回歸,哈哈哈哈,你條係咁先正一人肉剷泥機,正恨揸剷呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-01 23:30

封哥
回頂端 / Top