tvb.com

tvb.com

跪低

談戀愛男朋友話被人出賣,哈哈,馬加斯先生借問一聲你有否一直睇係咁先嘅言論,後生仔實在太後生吧,係咁先已經無數次提及朋友嘅功能係被人無限利用,兄弟嘅功能就係用嚟出賣嘛,定律嚟呀垃圾,幼齒談戀愛妹妹近期完全沒有新聞,總要拖人出嚟幫佢製造人氣嘛,利用馬先生乃最佳宣傳工具囉,否則仲有鬼人會記得談戀愛呢個妹妹咩,宣傳重心查實有幾個,第一當然係十四歲就談戀愛喇,無問題呀妹妹,只不過之前講過話從未有戀愛經驗,從未??代表係大話精一名喎,第二扮純潔嘅小妖精乃最受各位老闆歡迎嘅object,價格相信即時飈升,乜價格呀,咪亂噏喎係咁先,當然係出show嘅價值喇,唔係乜價格呀打靶,第三必然係有免費宣傳嘅奇效喇,係免費呀,宣傳效果簡直似足集束炸彈咁乸樣,係大殺傷力武器呀,何謂置於死地而後生,就係呢種,假如之後再有爆炸性照片流出,相信談戀愛妹妹嘅人氣即時贏回魷魚娃娃一仗,馬先生為左顯示自己情操高尚,應該飛撲出嚟維護條妞吧,營造小戀人形象,局面隨時即時急轉彎嘛

發表於 Posted on: 2022-06-24 18:51

封哥
帖數 Posts: 3907
回頂端 / Top
近期似乎無乜韓劇好睇,唯有睇吓之前口碑不俗嘅模範計程車,係一套大快人心嘅劇集啊,法律以外幫弱勢人士復仇嘅故事,聽講女角表藝珍屬暫時頂替別的女演員出演,皆因該個死剷女藝人聽講在女團組合中欺凌隊友,有影片有真相㖭呀,係咁先有點奇怪韓國欺凌嘅定義係乜鬼,例如在節目中揶揄隊友呀,每當隊友發言就擰歪塊死人面呀,觀眾讚嗰個隊友漂亮,咁就當佢仇家一乸樣對待呀,咁就係欺凌??有人話背後可能更加慘烈啊,否則為何該位隊員要有自殘行為呢,仲話要送入醫院治療㖭呀,假如要入院治療就應該叫虐待喎,以係咁先嘅認知,欺凌行為係有侮辱嘅成份才叫欺凌囉,例如吐佢口水呀脫光佢衣服示衆呀偷拍佢換內衣情況呀廹佢玩奏樂器呀諸如此類才叫欺凌囉,被揶揄幾句嗰d叫玩吓唧,唔使死呀嘛,按此道理係咁先咪要死幾百次以上?

發表於 Posted on: 2022-06-24 21:36

封哥
回頂端 / Top
而家網媒d標題,係咁先睇到真係想死咁滯,拖住媽咪入餐廳開餐就話好乖女,哈哈,係咁先從小到大出街亦是拖住媽咪喎,媽咪未過世之前,每逢出街係咁先亦拖到佢實,代表甚麼?理所當然行為囉,有乜咁奇怪,究竟又有幾孝順呢,明顯又係小題大造之舉,另外一則嗰條造星淫妻著件bratop去行山,被形容為胖胖好cute喎,喂!盲嗰個都知係一種宣傳技倆喇垃圾,假如被係咁先品評,只用兩句說話就完成描述,形容為一名荷爾蒙失調嘅肥胖婦女戴住胸圍行山就可以喇,何需大驚小怪呀,最後一則更加不知所謂,星二代著件三點式泳衣示眾,被形容完全震撼網民神經喎,哈哈哈哈,著住件三點式撼頭埋牆就震撼神經,整個海灘d囡囡們都係咁著喇,何需大肆宣傳呀打靶,媒體水平日益下降,各位垃圾網民猜下,假如係咁先著孖煙囪去泳灘游水,會否被形容為有一名弱智佬去游泳呀,改善一下員工質素喇大哥

發表於 Posted on: 2022-06-25 6:01

封哥
回頂端 / Top
使唔使咁無恥呀,踩到咁盡?獨臂刀囡囡一向屬女神級數,竟然今日有報導刋登其素顏照片上網,被一班乞兒批評樣貌嚇人成個師奶咁乸樣??喂!假如你班垃圾個老婆有咁靚,係咁先保證你班垃圾戴帽戴到落腳趾尾喇,擺明係一種無恥嘅批評,佢有乜得罪你地呀,無端端踩到佢咁盡,為乜??指名道姓嘅批評實在無恥至極,係咁先從未指出一衆垃圾嘅名字作出批評的,實在太無品德吧,佢殺你全家嗎?係一種詆譭呀打靶,不知所謂 ; 豬肉餵近期被人不斷攻擊,指出佢係社團人士呀乜乜七七,今日竟然有人爆料話佢當年斬人開片,仲話佢開毒品Party??大佬,有機會告你誹謗喎,事件非同小可,實在要報警處理,涉及毒品嘅事件,並不可隨口噏,無證無據,擺明有機會屬於誹謗,否則拿出證據來吧,假如佢係社團人士即是代表有大把襯家招呼喇,要拿出證據實在易如反掌,而家無喎,代表乜鬼,有機會係被寃枉囉!話佢專呃女仔錢喎,屬實的話必然會有囡囡挺身而出指證,又無喎,故此好大機會被人造謠抹黑囉

發表於 Posted on: 2022-06-25 22:53

封哥
回頂端 / Top
而家有個熟女Kol有後來居上之勢,叫乜鬼沙pan喎,主打娛樂消息,資料頗為充分,條垃圾kol老五差不多日日照抄佢標題,無恥到極點,抄別人資訊嘅正一垃圾渣滓,人地講完寶寶姐,跟手又照搬,乜鬼幕後團隊呀,有理由相信係某內媒嘅棋子囉,娛樂新聞查實使鬼抄咩,日日老作咪得囉,班垃圾網民好容易呃咋嘛,佢地完全無腦毫無分析能力咁乸樣,水平簡直廢到無朋友一樣,今日唯一值得高興嘅消息,就係妹妹談戀愛有份出席回歸晚會啊,唔知會否獻唱沿途談戀愛,原來係菠菜呢,未知係咁先偶像棕油美會否出席呢,嗰首勿碎玻璃心簡直聽到係咁先吊樑三日啊,歌詞至正嘛,Don't breakin my heart of glasses,wowwowwow,正到爆炸啊,哈哈哈哈,諗起都開心

發表於 Posted on: 2022-06-27 0:49

封哥
回頂端 / Top
何謂人在江湖身不由己,醫頓就係明顯一個例子,粉絲群組嘅Admin.可以胡作非為啊,偶像係完全唔可以有say㖭啊,原來公司話可以就可以喎,叫醫頓做番自己野就得喇,咪理咁多咁話,公司實權可以大過金上嗎,又一證明偶像只係公司一隻棋子囉,公司政策可以凌駕道德規限?話要收費就收費,加入歌迷會要收費理所當然,是否代表Admin四人組隨時可以跟公司有枱底交易?有否公開歌迷會財政狀況,會費用在那裡?一群粉絲群起反抗實屬正常行為反應囉,著數就係公司及Adnin四人組,受害就係醫頓及一班粉絲?乜鬼道理,仲惡過黨國及十四億人民喎

發表於 Posted on: 2022-06-27 19:11

封哥
回頂端 / Top
以係咁先多年嘅經驗,某些媒體強調四大天王得華dee一人出席,實在可笑,假如中央吩咐你地幾個要到齊,有人敢違抗命令嗎?跟本上只視乎有否邀請佢地唧,媒體講到佢地唔肯出席咁樣,係咁先相信一切只是定於中央,假如邀請係咁先出席,係咁先就算變賣所有家當都要買套西裝出席喇,西裝??你件垃圾係咁先著西裝咪成個西樣咁乸樣囉,哦!故此媒體嘅舉動實在令人大惑不解,假如指定要你出席,你夠胆唔到嗎?試吓假如談戀愛話唔得閒出席,係咁先相信佢一生就已經徹底玩完吧,所有事項定必經金上大人批核嘛,當今世上權力核心完全定於金上大人啊,各位唔該觀察一下其他壞國嘅取態,個個都要來祖國做生意呀,全部做晒矮仔喇,抵制喎,睇吓邊個領野先囉,祖國何只是一隻睡醒嘅雄獅,簡直是一頭絕不失敗嘅........??唔知用乜字眼形容㖭

發表於 Posted on: 2022-06-28 3:10

封哥
回頂端 / Top
永遠一家唔知一家事,大利哥話無愛何來有性,喂!乜概念呢,呢個世界大把垃圾有性冇愛喎(包括係咁先),鴨寮街Macy姨姨就係最佳例子,係咁先跟姨姨交手多次,交手?一直亦是有性無愛喎,只不過借問大利哥一聲,假如無愛又為何要結婚呢,實在有點奇怪,還說了一句,假如佢唔飲酒亦頗為可愛,喂!大利哥,究竟想點乸樣呀,據係咁先所知,飲酒後理應更加樂趣無窮啊,完全變成野獸一樣㖭呀,大利哥就話太太會變成怪物,怪物??係咁先某程度上認同的,喝醉後隨時會變為民主女神及小野貓嘅混合體,情況等同一時變型俠醫,轉頭就變成Q太郎咁乸樣,查實頗有趣味才是,話大利哥呃飲呃食呃住就未盡認同囉,理應互相亦有付出喎,假如無感情太太就唔會成日想要愛愛喇,每項亦有跟本性疑點,疑點利益歸於被告,大利哥應該屬無罪釋放囉,最最最最令係咁先疑惑反而係大利堅持唔離婚,無愛無性為何仲要一齊呢,審死官

發表於 Posted on: 2022-06-28 15:06

封哥
回頂端 / Top
係咁先日常生活極為簡單,去街市温下女呀,去鴨寮街逛逛乃基本日常,唉!又講一堆廢話,温女?去街市燒臘檔聊亞May姐吹水咋嘛,去鴨寮街逛逛?去揾Macy姨姨開炮咋嘛,呢個世界被人踢爆乃最無趣味嘅事,心照就算喇垃圾,係咁先好少機會接觸到小學生,今日在街市見到幾個小學生買燒買食,煩事總要適者生存,各位垃圾網民盡快報名學習普通話吧,一大堆小學生即是未來社會楝樑,全部用普通話對話啊,係咁先懷疑自己是否夢遊返回內地生活,此情況證明一班講普通話嘅年青人將會全面掌管往後香港日常生活,一班六十歲或以上嘅廢物,假如唔與時俱進,將來去街唔識講普通話嘅話,去餐廳酒樓怎樣叫干炒牛河星洲炒米呀,唔通要看圖指示?再怎樣跟別人溝通,會否完全變成啞巴?幸好係咁先一向堅毅不屈及有先見之明,一早就不斷學習講普通話,就算被Macy姨姨笑餐死亦要堅持,否則怎可在tbb討論區生存經年呢,有一個公務員朋友極為抗拒學習普通話,故此申請提早退休食長糧,54歲咋喎,係咁先實在擔心佢往後生活怎算好呢,相信及早死全家比較恰當囉

發表於 Posted on: 2022-06-29 21:16

封哥
回頂端 / Top
近年係咁先有一句說話成日都掛在口邊,今日又無乜新聞“又無乜新聞”,謎底終於被揭曉,估計每條新聞要嚴格審查才可刋登啊,唔怪之得以往嘅娛樂新聞總是拍到一班垃圾行街呀,講電話呀,食飯呀,搭電梯都係新聞,哈哈哈哈,估計皆因毫無殺傷力囉,最大殺傷力武器嘅新聞就應該係著三點式行山呀,著條露西瑜珈褲出街呀,戴個七彩繽紛嘅胸圍去游水呀諸如此類,否則就係一班粵語片老鬼逝世呀,或是老鬼抱孫呀,真係趴你個街,新聞自由?借問一聲而家究竟邊個媒體係官方喉舌,應該從何處接收新聞比較正確,近期07大哥似乎情況比較尷尬,編審人員質素明顯有所下滑,成日寫錯字不特止,某些時候連字眼亦出現錯誤,而家官方喉舌似乎係Kol老五咁乸樣,為何有此見解,條垃圾中文字又讀錯晒,英文又唔乸識,不停強調自己係監製導演歌手喎,以係咁先認知佢只係死茄喱啡一件囉,每日胡言亂語說三道四,話自己識好多警司大律師喎,又如何,中央話國家而家係民主法治嘅國家,豈可容許你官民勾結呀打靶佬,以佢嘅能力何來可以一晚就製作七八條片呀,係每日喎,資訊完全類似內媒提供咁乸樣,真係離晒大譜,叫老五喎,是否應該加多一個義字在頭呢,即是義五呀

發表於 Posted on: 2022-06-30 0:39

封哥
回頂端 / Top
煩事無極限,代表無恥亦可無極限,愛國導演不斷批評壞國反中亂港,係咁先絕對認同,今日有報導話佢去英國參加女兒婚禮??英國??個女??到埗後就不斷批評倫敦地鐵落後乜乜七七,係咁先亦甚為認同,咁你條趴街又送個女去英國嫁人注冊?是誰反中亂港,各位垃圾網民唔該用吓你地個死人腦諗吓,究竟誰人反中賣港,返內地嘛返內地嘛返內地嘛,去英國???呢類人士理應將其拘捕作出調查,或要仔細政治審查,擺明違反國法,高調將個女送去英國學習,怎至於嫁人,跟手就唱衰英國,想點乸樣想點乸樣想點乸樣呀呀呀呀,係咁先今日激到差一點爆血管咁滯,血壓即時飈升到190/118,最無恥最無恥就係口說愛國,行動上就離開祖國媚外?係咁先咁多年以來,從未考慮離港移民,為何?皆因係咁先是一名堅實愛國者,何以見得呀打靶係咁先,已經講過無數次,係咁先有生以來從未參與過任何一場示威活動,假如有證據嘅話,係咁先絕對願意被判終身監禁,剝奪政治權力終身,甚至乎當場被槍決亦毫無怨言,你條垃圾導演就送個女去英國嫁人????SaysaysaysayX家喇垃圾

發表於 Posted on: 2022-06-30 18:33

封哥
回頂端 / Top
乜野叫好做唔做,做左反而會影響到人氣下調,就咪搞好過搞喇Uncle,某些事不作回應或可顯示自己有氣量,時間總會過去,香港人一向無乜記性,一個屈尾十就忘記發生過乜事,談戀愛一向形象鮮明,扮純真實在扮得非常出色,大部分垃圾觀眾亦已頗為接受,無啦啦告上法庭控告別人乜乜七七,係咁先跟本上已忘記發生過發生乜事,原來係控告有人發放談戀愛私人照片,吓 ! 究竟乜野事呀,做得娛樂界有新聞總好過無新聞嘛,被人發放私照,又唔存有任何色情成份嘅話,問題出在那裡?唯一就係被揭發有個男朋友唧,跟本上年青一代乃常規行為,何來出錯?Uncle請指教一下,問題出在那裡呢?演藝界人士被人翻出底牌,以係咁先做人多年嘅經驗,乃正常不過嘅行為,習以為常喎,唔通談戀愛十五歲就不可以拍拖嗎,拍拖時期拍社交照又可有問題呢?被公開應該有心理準備啊,總之毫無色情成份就應該可以接受囉

發表於 Posted on: 2022-06-30 20:37

封哥
回頂端 / Top
喂!究竟係乜文化,今日有個狗友問左係咁先一個奇怪問題,令係咁先又再一次大惑不解,首先條趴街狗公問係咁先有否返內地唱過卡拉OK,呢個問題簡直多鬼餘,作為一個正常嘅人類怎可能未曾嘗試唱K,跟手就問有否嘗試揾妹妹陪唱,又係多鬼餘,假如未曾嘗試過攬住妹妹或姐姐唱K,名符其實係垃圾廢物一名,跟住就轉入正題,條死剷問係咁先有否試過在K房內愛愛,趴佢個臭街,係咁先當埸對其作出辱罵,在K房內愛愛乃必然性違法行為嘛,怎可能會發生,奇怪問題終於出埸,佢話呢類行為絕不違法,竟然問係咁先有否嘗試過一邊唱歌一邊按摩喎,按摩???係咁先即時作出反問,是否代表一邊唱歌一邊攬女一邊按摩??同時間內做三種事情,係咪會好玩過Kinser出奇蛋?怎可能有K場會咁乸樣做生意呀,條趴街似乎真係拍照證明喎,怎可能?究竟係乜文化,腳部按摩已經痛到趴街,又要攬女加上唱歌,懷疑是否新一代酷刑嘅一種呢

發表於 Posted on: 2022-06-30 21:13

封哥
回頂端 / Top
每件事情亦需作出理性分析,豬肉餵被人不停抹黑,原因是甚麼?威脅到Murder地位?簡直笑話,靠二分之一嘅面貌就可以縱橫天下?不懂演戲不懂唱歌不懂跳舞,只靠每日温住一班師奶,查實問題並非單一在佢身上,班師奶似乎乃罪魁禍首喎,一個男人沒有任何才藝,只懂恤髮及斬豬肉,班師奶就發晒神經咁乸樣,責任又隨時在師奶嘅老公身上喎,老婆外出温個豬肉佬?究竟想點乸樣呀,去街市都會行到出晒水嗎?係汗水,被人無限抹黑,原因只有呢幾點,一就係被一班襯家整蠱,二就係自造人氣,又去化驗所驗毒呀,又喊晒口不斷否認自己係社團人士呀,話舞獅乃正常活動嘅一種呀,紋身乃是一門藝術呀乜乜七七,何不強調打架開片為的是保家衛國嘅行為喇,紋身紋到件背心一樣,又龍又虎,跟住就去舞獅,借問一聲各位垃圾網民,有何見解?以係咁先多年嘅認知,此乃社團嘅商標一乸樣囉,係咁先嘅年代無背景人士走去舞獅,實在係胆大包天行為囉

發表於 Posted on: 2022-07-01 2:40

封哥
回頂端 / Top
喂!各位垃圾網民有乜意見,一間酒店房間發生謀殺案,酒店究竟如何處理,第一件事要做嘅當然封鎖消息喇,封鎖消息??係咁先係咪發神經呀,如何封鎖呀,用下腦喇趴街,梗係唔係新聞封鎖喇,係封鎖消息在邊間房發生啊,否則點會仲有人夠胆入住呀,就算入住都唔敢痾屎及沖涼喇,命案喎,買樓都要查清楚係咪凶宅喇,入住曾發生命案嘅酒店,當然要查詢清楚好少少噃,假如有鬼就大件事,房間有鬼無問題,最擔心係跟住你班垃圾返屋企就認真大濟啊,相信公關部門首要工作就係控制員工把口要佢地徹底封咀喇,跟手提供入住優惠,例如Staycation一晚一百三十元呀,送一星期自助晚餐呀,免費享用酒店內設施呀,假如沒有任何設施就直接免租入住一個月吧,相信有大把家庭願意入住,或是直接封鎖整個房間,避免引起恐嚇囉,否則點搞好,究竟可否扮完全無事發生呢,最慘就係所有人都已經知道邊間酒店嘛,怎麼辦??

發表於 Posted on: 2022-07-01 21:16

封哥
回頂端 / Top
認屎認屁絕非係咁先嘅作風,三數年前係咁先已經預期法國製空中巴士必然會取代美帝波音嘅飛機,為何?空中巴士型號320乃中短程民航機之覇,設施裝備確實稍遜一籌,當初波音嘅廁所乃沖水式設計,空巴已經設有抽真空沖廁嘅系統,員工為737-100,200進行排污工作實在火滾,隨時淋到周身屎至收工,抽真空則實在輕鬆得多,空巴乃極受員工歡迎嘅飛機機種,簡單易做得多,只不過講句公道說話,737-700,800已經有實則改善,已經改為真空處理,故此型號亦極為受大衆歡迎的,中國航空改用空巴為主力機種查實亦怎是聰明嘅舉動,美帝制裁偉大祖國簡直自討苦吃,失去生意相收入亦隨之減少,當初南航主力機種乃波音,東航主力機種就係空巴,如沒記錯國航亦是波音為主打,未知呢個秩序往後會否更改呢,係咁先係咪老作呀,你又點會知道呀,即管向有關方面查詢一下,睇吓是否屬實囉

發表於 Posted on: 2022-07-02 19:22

封哥
回頂端 / Top
係咁先今日終於可以證明豬肉餵嘅襯家乃搞事之源,今日又有單消息話佢開船P淫亂派對,哈哈哈哈,咪玩喇各位大佬,第一假如開淫亂船P,會否在岸上攬住條女先映相呀大哥,宣佈自己將會出海搞淫亂船P嗎,哈哈,第二唔該各位垃圾網民用吓你地對ABC眼睇清楚,嗰架係乜船呀趴街,開淫亂船P用呢種船??哈哈哈哈,究竟乜叫做船P,你班垃圾都未了解清楚,嗰種叫艇唔係叫船呀打靶精,當日係咁先攬住依扶連上船開P,有晒船艙房內設備齊全呀趴街,求其揾隻漁船就叫開淫亂Party,哈哈哈哈,即時笑到Macy姨姨都標水㖭呀趴街,襯家們是誰已經被揭曉吧,幫佢映相嗰個垃圾咪就係囉,點會有人咁乸蠢呀,自編自導,扺你做蠱惑仔,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-02 19:57

封哥
回頂端 / Top
今日有單韓國娛樂新聞,有個男星似乎暗喻一名女演員有口臭,仲要拍完接吻戲後揶揄該位女星,究竟之前食左乜鬼,哈哈哈哈,絕對係一種侮辱囉,作為專業演員就算對手把口臭到好似油麻地公廁咁乸樣或臭豆腐加咸魚咁嘅味道,暗啞底去廁所嘔吐一回事,硬食左佢就算喇,咪打開口牌嘛,年前係咁先亦曾提及呢個問題,對手口臭確實比死更難受,最攞命仲要近距離地扮談情及接吻,如何可以投入演出呢,真係會嘔呀趴街,未知可否去衛生署或食環署投訴,演藝學院會否教授如何忍耐對手嘅口臭問題呢,某些確實會比起中沙林毒氣或沼氣更易致命,假如係咁先就必定即時要求對手去見專科醫生,拍攝途中中毒身亡就認真大吉利是,隨時會控以誤殺罪名㖭呀,唔該噴左殺虫水至好開工喇死剷,係咁先温女首要條件必然係需要無口臭及無臭狐,尤其口臭就絕對嚴重破壞浪漫氣氛,拍戲拍劇對手有口臭,係咁先相信係現代酷刑嘅一種囉,話無任何心理陰影就絕對係謊言

發表於 Posted on: 2022-07-03 4:29

封哥
回頂端 / Top
飛行服務隊一向是係咁先最推崇嘅機構之一,並非之一,係唯一至啱,為何會有此觀感,皆因隊中大部位嘅隊員非常有禮,就算當年係咁先只是一個小薯條,佢地態度依然令人頗為窩心,不論大佬或下屬皆禮貌周周,故此印象非常良好,難明之前某段時間被別人狠批,Why??隊員態度好正面喎,當年每一個隊員亦理應值得嘉許,反之全個航空業最令人討厭嘅航空機構,必然是某間速遞航空公司員工嘅服務態度,無禮貌程度相比起各社團人士更為惡劣,喝神喝鬼,以係咁先一向温和友善嘅態度亦被即埸被問候無數次(當然包括媽咪),品格用個'衰'字來形容已經算對佢一種抬舉,應該用賤及死全家系列形容才是最為貼切,並非個別員工喎,係每一個垃圾嘅態度亦同出一轍,每次第一句就係深切問候衆人身體健康嗎,實在感激萬分,假如發生在現今d壞鬼後生身上,係咁先相信隨時即埸開片都似,鬧班垃圾後生,第一時間返屋企同媽咪投訴,跟手就開片吧,嗰間航空公司衆所皆知係屎坑咁臭,每間地勤服務公司亦聞風喪膽的,幸好只做貨運,否則不敢想像啊

發表於 Posted on: 2022-07-03 17:42

封哥
回頂端 / Top
係咁先生存之道,相信各位垃圾亦需學習,每日總會將偉大祖國及金上大人時常掛在口邊,甚麼香港收油之類嘅說話從未出現過在討論區範圍內,愛國程度不下於一衆垃圾網民,天皇歌手說話毫不慎言,理由極為簡單,佢地已經上晒岸就話之你2067喇,d錢隨時使兩三世亦用唔完,愛情陷阱亞伯要顧及個仔前途,又有乜辦法唔長期做矮仔呢,跟本以往嘅天皇巨星問心嗰句,大部分乃港英餘孽,係咁先最難以理解反而係政黨人士之中,大部分屬港英餘孽,為何今時今日尚可身居要職呢,難聽d講句佢地更可以說為漢奸,八十年代尾個個反對祖國政府,民主乜乜唱中華,擺明係反黨節目喇,時至今日大部分當年出席嘅表演者已經轉呔博上位???搞甚麼?祖國理應銘記在心囉

發表於 Posted on: 2022-07-03 18:15

封哥
回頂端 / Top
今日又一班垃圾飛撲出嚟扮感性,前輩逝世遠古以來千載不變嘅定律,人生得數十年光景究竟有乜好懷念,過去就代表過去,絕對不會變成將來嘛,昨日是童話,今日已變為智齒喇,昨日嘅神奇女俠今日已經變為媽媽的神奇小子,唔通今日仲會翻拍神奇兩女俠?懷緬過去喎,薰妮姨姨都退休喇,仲要唱懷緬過去?過去是英治時代,今日已返回祖國懷抱,仲有乜好講呀,做人總要面對現實,死左就死左,無得翻轉頭喇,喪禮專業戶又有機會發揮所長吧,預備call齊記者映相及接受訪問喇

發表於 Posted on: 2022-07-03 22:44

封哥
回頂端 / Top
喬妹被人批評老態畢現,借問聲各位垃圾嘅母親身體安康嗎,代為深切問候,喬妹四十幾歲屬中女,假如屋企有件咁嘅中女,係咁先相信要即時加裝幾重門鎖以防止被一班垃圾入侵犯罪呀,係咁先心目中喬妹絕對係美魔中女一名,人生閱歷豐富,即是代表所有經驗亦頗為豐富,想講性經驗呀嘛趴街,哈哈,之前講過玩踢爆就最無癮嘛,竟然有批垃圾網民話佢老態龍鍾?係咁先懷疑而家批垃圾確實唔怕被咀咒死全家,假如你有個老婆好似喬妹咁乸樣,相信日日唔願意出門口返工㖭呀,日日??頂多三日咋嘛,玩足三日已經走夾唔抖喇,就算嬰兒寶貝玩一次就可以鳴金收兵喇,話日日?未免過於抬舉吧,秀晶姐姐四十二歲嬸嬸一樣,依然是係咁先首幾位嘅偶像之一,極為喜愛的,批評別人有老態,標準是甚麼,Popo Wong多年以來被指可愛少女一樣已經不止一次,七十幾歲可以被形容可愛少女味濃,喬妹就老態龍鍾?乜道理先

發表於 Posted on: 2022-07-04 18:49

封哥
回頂端 / Top
係咁先做人一向頗為謙虛,煩事總喜歡發問,讀書時期已經頗得老師歡心,今日又有問題產生,借問各位垃圾網民,從古至今香港有誰屬於世界級藝人及歌手,今日謎底終於被解開,原來談戀愛小姐就係當今世界知名嘅歌手藝人啊,之前嗰d乜校長呀哥哥呀同學朋友呀妹姐呀唔該借歪少少,世界級?天下間除了談戀愛小姐以外,無出其右吧,其餘嘅所謂天皇巨星躪埋一邊喇,何謂世界級歌手,就係好似談戀愛小姐呢類小朋友嘛,有人質問佢有乜資格係世界級藝人,即時被係咁先辱罵一番,現今世界已經屬於偉大祖國嘛,世界知名又有乜出奇呀打靶,形象甜美可愛,假如被人公開不雅視頻或照片,隨時前途盡毀嘛,Uncle嘅觀點係咁先非常認同囉,但又話分兩頭,當下好多世界級藝人被媒體踢爆周圍温女呀通處愛愛呀,按道理呢類媒體咪要被判終身監禁或死緩,及剝奪政治權利終身,查實借問各位垃圾網民一聲,談戀愛小姐d照片或視頻顯示了甚麼呢,是否大便後唔沖廁或跟朋友去酒店staycation呢,Uncle究竟發現乜野視頻呢,要告上法庭咁大濟,係咁先相信可能拍到呢位世界級天皇巨星去迪廸尼玩機動遊戲喎,假如拍到去水上樂園游泳,咪要全埸guest被滅口?公開談戀愛出街嘅照片實在胆天包天,理應向法庭申請禁令,非必要就切勿公開談戀愛私人照片,否則後果自負吧,話晒係世界級藝人嘛

發表於 Posted on: 2022-07-05 18:40

封哥
回頂端 / Top
釣魚臺一向是祖國固有領土,沒有任何爭議,中國軍艦在領土附近遊逆絕非問題,軍國主義嘅國家想入侵簡直妙想天開,必要時必定用核武保衛領土,喂!偉大祖國搞清楚少少好喎,俄國軍艦竟然大模大樣進入祖國固有領土範圍,講清楚想點乸樣先,會否假以時日又會被認為屬俄國領土呀,預先搞清楚好喎,否則將來會否因此跟俄國發生戰爭啊,到時兩頭唔到岸就大濟,歴史上固有嘅規矩覇下覇下就變為固有領土呀,到時話釣魚臺被稱為俄國領土咪大大鑊,祖國要小心為妙喎,別國想覇佔釣魚臺實在乃天理不容行為,假如有朝一日俄國用核武威脅偉大祖國要奪回釣魚臺就自找麻煩呀,故此係咁先建議在香港應該部署核武,作為保衛國家主權嘅展示嘛,假如在尖沙咀興建核武基地,就認真威水呀,尖沙咀??陰陰濕濕嘅核武俗稱陰核似乎在深水埗多少少囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-07-05 23:58

封哥
回頂端 / Top
而家呢個娛圈已經完全崩壞,所有係所有所有嘅演唱會門票都內部認購,最鬼火滾就係乜鬼狗屎垃圾演唱會唱笑會亦已經全部被內部認購,佢母親身體無羗嗎,嗰個垃圾乜師傅剛賣廣告話有唱笑會,今晚竟然躪出嚟話已經全被內部認購,街外門票已經沒有,係咁先想借問一聲如何可以成為內部人士呀趴街,所有演唱會門票八成都係向內部人士派發,跟本上佢地無需付出門票價錢就可以免費觀看,一般市民無可能買得到,以往係咁先年代都可以去通利琴行排隊買飛,而家???有關係就有得睇,否則跟本無可能入場觀看演唱會,跟電視臺有關係嘅機構必定會有免費門票派發,就算唔係免費姨媽姑姐必然可以有飛,而家仲多左一班黨領導,大衆市民想睇演唱會實在難過登天啊,除非二蚊呀或一批垃圾歌手就有可能買得到,其餘嘅就唯有夢遺時才有機會睇得到囉

發表於 Posted on: 2022-07-06 1:07

封哥
回頂端 / Top