tvb.com

tvb.com

跪低

Why?Why?Why? 男歡女愛乃天公地道嘅事情,男女偷食劈腿有何不可,你係人,佢又係人,新聞主播及總經理,女性Kol唔係人咩,就算五六十歲亦可有理想性生活嘛,話時話就算廿六歲嘅嬰兒寶貝有自己性生活,亦理所當然喇,兩公婆各有各玩,一字記之曰:忍,問題就迎刃而解吧,得閒無事做吓綠帽俠又如何,維護世界和平嘅一種囉,有些疑惑跟前度已經分手,為何佢仲會有門匙入屋捉姦拍攝?聽講已經分手喎,跟現任女朋友在家愛愛又有乜問題,反告佢非法闖入民居㖭喇,捉姦??假如係咁先發現寶貝在家偷食,即時問佢有無野買呀,而家落七十一買野,使唔使幫手買避震膠袋㖭呀,做大俠要有氣量嘛,tbb電視劇都有教喇,奇怪 ; 仲有一件事又係一種心理分析,訪問一班渣男喜歡平胸定係大波,哈哈,答案證明小子未見過世面,七成以上話喜歡平胸,以係咁先多年嘅經驗,初期必然喜歡平胸,首先皆因沒有比較,其二就顯示自己思想比較高尚,喜歡大波就代表咸濕,係咁先某程度上可以保證,經過三數年性愛經驗之係,有八成渣男會轉呔喜歡大波妹,年紀漸長,心態就會改變,等同亞叔亞伯會鍾情於靚妹,心態完全一致,係咁先初期同樣喜歡平胸囡囡,而家............??哈哈哈哈,衆所皆知吧

發表於 Posted on: 2022-06-15 20:57

封哥
帖數 Posts: 4045
回頂端 / Top
全世界明星亦是一樣,同樣必然性擘大眼講大話,最慘就是係人都知妳地講緊大話呀大佬姐姐,頒獎典禮之後永遠都話估唔到自己會攞獎,哈哈哈哈,全球嘅影星假如知道自己無獎攞,有五成機會缺席頒獎典禮,有獎嘅就算缺席都預早錄影定感謝詞,夠胆話唔知??估唔到??絕對呃鬼食豆腐吧,乾屍以往亦講過最考演技就係頒獎典禮當晚,要扮驚喜呀扮無知呀扮感謝對手呀喊晒口感謝支持呀,查實最要感謝就係各位老細肯捧場,無老闆就無你喇打靶,每逢一聽到佢地話勢估到自己攞獎,係咁先就會不停在螢幕前對佢地作出深切問候,最無恥就係要扮狂哭,Cut ! 一去廣告就即時變面,變回西口西面藐嘴藐舌,哈哈,木偶鼻已是最佳例子喇,簡直國際級演技,變面速度媲美川劇大師,螢幕背後雙面剎星咁乸樣,係咁先絕對理解呀,演員嚟嘛,重點係咪被記者映到嘛垃圾,跟本上未必係被記者映到喎,估計係有同事刻意整蠱,證明佢人品有毀滅性問題囉,被同事公開地出賣,係公然呀,真係驚妳有牙咩,娛樂圈嘅生態就是這樣嘛

發表於 Posted on: 2022-06-16 0:38

封哥
回頂端 / Top
打人事件究竟乜事,仲有人不斷發酵當中,為何有人會公開去燒烤店獻花,想證明甚麼?法院辦事當中為何尚要干涉,實在不宜再多說,問題是要用來解決,而不是被無限製造,相信政府自然會處理吧,各方已經發聲多日,理應給予一些時間處理,涉案人士已經被拘捕,理應會被公開處置,媒體亦會跟進,說話太多並非好事吧,今日又播出後巷有新影片流出,每日亦有一點視頻被公開,實際上究竟想如何呢,為何唔一次過公開,而要分段播放?係咁先事實上有點難以明白,事件中查實每人已心中有數發生何事,無謂再無限發酵吧,對傷者及家屬存有一點尊重

發表於 Posted on: 2022-06-17 3:29

封哥
回頂端 / Top
係咁先想問左呢個問題幾日,究竟一個人被打到甚麼程度才會死亡呢,某些女孩子被人用玻璃瓶痛擊多次以及拳打腳踢血流如注,原來都有機會只是二度受傷啊,按此可以證明乜野,假如被人痛毆至不似人形亦有可能唔死喎,幾個醉酒大漢痛毆幾個靚妹至不似人形,聽講有人仲可以出院回家休養??網絡上有個化晒妝嘅受傷女子話自己係當事人???究竟係咁先應否笑出聲呢,So sorry,此情景係咁先只在電影龍在江湖內睇過咋,爆晒缸劉華仲可以擔起支煙好型㖭呀,未知嗰幾個靚妹過多兩三日可否相約去蘭桂坊劈酒呢,按公布頭頂鏠多針,多處骨折頭顱內受創,有媒體話想做訪問??相信該媒體內嘅工作人員,腦受創更為嚴重囉

發表於 Posted on: 2022-06-17 16:29

封哥
回頂端 / Top
有人話紋身就是黑社會實在笑話,咁唔紋身嘅就代表係好人?究竟d人個腦究竟諗乜鬼野,現今社會不論男女躪去紋身嘅目的,係咁先認為都係自我感覺良好嘅一種心態,只不過完全未顧及後果,紋左上身就無得甩,乃不爭嘅事實,後生仔女在社交網站上相約就可以一齊去紋爆個body,假如在係咁先年代無啦啦躪去紋身,返到屋企見到老豆老母準備承受滿清十大酷刑之一炮烙吧,當年紋身嘅基本概念係代表好人有限公司嘅出品,為何咁講,觀乎款式嘅比較就一清二楚,當年龍虎鳳is equal to社團人士,不言而喻,而家批垃圾後生嘅款式奇形怪狀畫水彩畫咁乸樣,屎勿心又紋,細佬妹妹都照紋,完全無需向別人交代咁乸樣,喂 !今晚紋我愛BB,隨時下個月已經我愛菊花喎,How come?查實紋身還紋身,有否首先考慮清楚採用乜鬼圖案,紋到成件T-Shirt咁乸樣,係咁先只在日本電影社團人士身上發現囉,真係出尖沙咀行街亦唔使著衫咁滯,豬肉餵就係紋到咁乸樣才會被人誤會啊,誤會?誤會??誤會???下一段再作分析..........!!

發表於 Posted on: 2022-06-17 17:58

封哥
回頂端 / Top
另一則新聞,確認係咁先實在孤陋寡聞,紋身原來要打麻醉針咩,紋紋下暈左?按道理打左麻醉針已經不醒人事,無理由仲會用'暈'呢個字眼喎,應該無理由會嚇到暈呀驚到暈呀痛到暈呀等等,懷疑是否爽到高潮暈左呢,查實紋身嘅益處及害處係乜?優點當然係有型囉(短暫囉),缺點對上嘅一段文字已經講左,今日BB明日隨時變為春麗嘛,仲有一點最致命嘅,係咁先亦曾經提及,第日個八歲囡囡問為何料理媽媽你全身有公仔而我無嘅,如何辨解?轉頭囡囡十二歲就跟十七歲男朋友去紋個咸蛋超人在屎勿心,怎麼辦?料理媽媽有資格指責佢咩,係咁先認識好多紋身垃圾狗友(大部分係囡囡),通常係咁先好乸八卦咁詢問佢地為何要紋身,答案通常係一時之氣呀,條仔要求呀,呢類嘅答案就要死全家家家家,及後大多數呢類囡囡會後悔收場,但有一種紋身事實係值得係咁先尊重,小時候擁有某些不佳記憶,刻意將回憶紋在身上,作為對自己及後人嘅一種警戒,例如有一個囡囡在細蚊仔時候家中被Uncle騷擾,六十年後依然記憶猶新,佢目的係要至死不忘,亦可警戒一衆兒孫遇上困難要如何解決問題,簡直十個讚,會哭的十字架圖案有否見過

發表於 Posted on: 2022-06-17 18:51

封哥
回頂端 / Top
天大喜訊,原來下屆世界盃決賽周增加至四十八隊,祖國呢次確實發達,呢鋪仲唔輪到我,即代表有四份之一機會進入到決賽周,為何四份之一呀打靶係咁先,跟據全球世界排名,大約有二百個國家計算在足球排名上,四十八個國家入決賽周咪等同四份之一機會囉,代表亞洲區起碼有七至八席入圍,偉大祖國具備世界級訓練場地及宇宙級管理,加上十四億國民做後盾,仲有一班秘密武器㖭呀,入藉中國嘅巴西兵團嘛,查實加多廿一名外籍兵團代表祖國,入決賽周嘅機會就必定手到拿來,隨時捧埋世界盃亦非天方夜譚啊,有人詢問係咁先中國人為何有黑人,係咁先一句就將其KO,祖國種族一向多元化,邊疆一帶嘅同胞樣貌咪好似外籍人士咁乸樣,有乜咁出奇,之前你班垃圾無聽過咩,非洲黑人亦可能源自中國嘛,隨時全球人類跟本上就係中國人,喂!按此道理屆屆世界盃亦是祖國捧杯喎,人民使乜咁嬲呢

發表於 Posted on: 2022-06-18 17:11

封哥
回頂端 / Top
唉!乜都係新聞,行山仆倒又係新聞,踩單車炒車都係新聞,神經漢裸跑也係新聞,醉娃飲醉亦係新聞,究竟乜野叫做新聞,等係咁先指點一下你班愚蠢震動雞蛋,直接講蠢蛋咪得囉,你條趴街係咁先硬係要嘩眾取寵,何謂新聞七八十年代嗰種就叫新聞,例如長者行山途中在山邊草叢突然愛愛呀,裸跑神經漢在後巷強暴細蚊仔呀,醉娃進入便利店,點知被老闆在收銀機後當場進入呀,咁至係新聞嘛,照稿讀嗰種叫聽取指令報導,甚麼叔叔騷擾女童,童黨橫行,每日發生當中,近期係咁先仲學懂何謂保護傘呢個名詞㖭呀,話時話甚麼保護傘盤古初開已經出現喇,強者一向保護強者,甚少保護弱者的,弱者嘅專業精神就係被欺凌嘛,覇凌行為從動物世界就開始有,近期睇好多荒野弱肉強食嘅影片,一隻老虎攻擊一頭小鹿,一群老虎就自然會進行集體攻擊小鹿,本能一樣,人類似乎亦然吧,會否有一隻老虎會保護小鹿以免佢受攻擊呢,相信例子極極極極少囉

發表於 Posted on: 2022-06-18 18:13

封哥
回頂端 / Top
日日亦有事情令係咁先感覺無奈,你班廢物究竟知唔知製作綜藝節目嘅目的係乜Q呀,成鬼日以為可以夾硬捧出一班演藝接班人,甚麼好可愛呀好有才華呀乜乜七七,係咁先教下你班廢物究竟原因係乜,只不過係為電視臺賺錢嘅一個Show呀打靶,捧出一班垃圾後,以過往嘅經驗分析,通常就會將之投閒置散,除非你對電視臺有好多商業利益嘅就另作別論,否則比賽後一個屈尾十就唔會記得你係乜水,骨折舞王就係最佳例子,比賽時期迴響極大,商業價值飈升一陣子,過後就吔蕉收場,談戀愛及勿碎玻璃心又係另一例子,後勁完全不繼,班第二代夢遺歌手又將會出場,又係話件件才華橫溢,又如何?又如何??有件富二代男生去乾屍節目接受訪問,查實佢有乜資格去乾屍呢個節目呀,理應去某些專門介紹新歌手嘅節目嘛,按此道理係咁先咪同樣可以去乾屍節目接受訪問??完全唔知呢條靚仔係邊乸個,竟然可以隨便去高收聽率嘅節目接受訪問咩,據係咁先所知大部分聽衆即時關機,難怪發達仔永遠不去乾屍節目就係咁解囉,要證明條靚仔跟自己同一級數嗎?用下腦喇各位垃圾

發表於 Posted on: 2022-06-19 19:11

封哥
回頂端 / Top
折骨舞王個妹妹參與新一屆夢遺show,差d被摒出局,全靠兩蚊救回佢一命,話時話當日折骨舞王做過佢演唱會表演嘉賓,點都要回禮囉,查實妹妹歌藝認真一般,被淘汰只是時間問題,暫時尚有一點話題性,以tbb個性必定用到盡頭才會放走吧,難以理解為何佢要參加夢遺比賽,唯一解釋就只有皆因發明星夢囉,咁嘅聲音跟本難以在樂壇生存,顏值亦不算太高,係咁先奉勸佢盡快退出尚可存有一點尊嚴吧,否則只會無限被班垃圾不停揶揄,佢得十九歲頂得順嗎,假如係咁先就直接在節目中鬧爆班評判㖭喇,借問一聲評判假如係咁先有強力保護傘,就算唱到好似殯儀館喪曲咁乸樣,係咁先亦可以輕鬆入圍嗎?答問跟本不言而喻,夠胆擯棄係咁先嘅話,隨時後果堪虞喎

發表於 Posted on: 2022-06-19 21:07

封哥
回頂端 / Top
係咁先討厭政治以外就係極討厭造作嘅垃圾藝人,台上台下完全兩幅面孔,喂 !你條廢物係咁先究竟有冇外出打過工呀,職場上件件垃圾都係咁乸樣喇,有乜咁出奇呀,係咁先當然清楚暸解,螢光幕上下兩幅模樣乃必然,只不過假如你面上刻住好人有限四個大字,跟住要扮演一個感性人物又哭又喊博同情,觀眾們實在難以接受囉,一個毫無演出經驗嘅人要扮演感性人物,垃圾觀眾們睇完之後,定必會撼入精神崩潰狀態,例如當年一個條頸紋身嘅演員要飾演紀律部隊人員,大佬呀,真係可以接受咩,條頸喎唔係屎勿心喎,現實上紀律部隊究竟可否容許呢,等同一個全身紋身嘅大男人,突然在公衆媒體上哭喊強調自己被誤會為社團人士,喂 !唔講好過講喇大佬,好兀突好造作呀,今日父親節仲要刻意拍照顯示自己係慈父,救命,甚至乎仲要加多一句話每日最開心就係見到個仔??以係咁先多年以來嘅人生經歷,擺明擺明係一個自我宣傳嘅show喇哥哥,佢有小朋友,係咁先真係唔想咀咒佢xx家囉,係咁先即時想對其發問,假如有一個心儀女士及自己囝囝選擇其中一人共享一晚乜鬼staycation,你會否選擇囝囝呀紋身打靶佬

發表於 Posted on: 2022-06-19 22:50

封哥
回頂端 / Top
記憶中坤女哥哥大約於兩年前跟快樂大媽媽約見,聽講談及切勿現身於隔離台,否則後果堪虞諸如此類,學下Kol老五咁講先,強調係聽聞呀睇報紙咋,唔關我事呀,正死剷佬,哈哈,點知昨日接受媒體訪問,最最最令係咁先驚奇嘅一件事,唔係period嗰種經期呀,訪問嘅咪牌竟然沒有tbb份兒??全部係隔離台嘅咪牌啊,come on ,What happened?訪問當中提及會否現身其他電視臺,喂!答案等同兜巴星落tbb面孔上,擺明會係另外一個峰哥囉,相信短期內就會現身隔離台嘅音樂節目,話分兩頭,事業上隨時另一番景象,原來近期佢跟粗口保鮮期合作唱左一首歌喎,係咁先之前卻從未聽聞,歌名叫甚麼原來你不夠猥瑣,搞乜鬼野呀大佬,假如發生在三十年前,係咁先保證佢演藝事業就已經永不超生,三十年後似乎卻另一景象,藝人事業重心已轉為內地,tbb處境實在有點尷尬囉,只要無限愛回家就可以嗎?

發表於 Posted on: 2022-06-20 17:59

封哥
回頂端 / Top
近一衆女星被人指出突然變乸晒樣,係咁先心底感覺詆毀多於一切,現今化妝技巧高超,電腦技術已經衝出冥界,查實仲使鬼整容咩,隨時係咁先亦可短時間內變成世紀型男喇,簡直多Q餘,又一小題大做例子; 另一則新聞就係指出某些韓國女星一出道就可以成為女一,哈哈,有些垃圾強調佢地演技超卓嘛,未出道何以斷定佢地演技超凡?一出道就飾演女一,理由只得一個,就係幕後老闆及一衆老細喜歡囉,有否留意部分女星初期總會拍攝一些裸露電影,才有機會上位,例子實在多的是,上位就要裸露?似乎不無道理喎,假如嬰兒寶貝要去日韓發展,係咁先相信裸露就少不免囉,只不過最慘就係裸露後亦未必上到位嘛,畀你班垃圾睇完全副body,之後就還原基本步,都無所謂呀,之後隨時變成全職共享裸露就大濟喇,話演藝圈黑暗相信就係咁解囉,有否留意韓國女星每逢出席公衆埸合,面容總是顯得不快樂不自在,係咁先實在有點傷感囉,故此係咁先已講過多次,撈得呢行就預備被共享吧

發表於 Posted on: 2022-06-20 19:15

封哥
回頂端 / Top
老作究竟係咪真係想坐花廳,以往說三道四尚可原諒,呢鋪絕對挑戰別人底線喎,質疑別人父子嘅血統關係,確實難以原諒喎,人地係咪親生父子關你條粉腸忍事咩,有否考慮最難堪是誰,並非子女呀,係嗰個爸爸呀打靶,代表甚麼??要證明佢係綠帽俠嗎,假如嗰個爸爸為左你嘅言論走去自殘,於心何忍呀,講還講,挑戰別人底線嘅事,係咁先從未敢公開運行,正所謂講笑揾第樣嘛,是與否又如何呀,一家唔知一家事,人地關埋門,裏面發生乜事又與你何干,仲話要跟當事人下注,徹底是一種侮辱囉,喜歡日日打飛機,會否公開出街做呀垃圾,個個都只會在家做喇(公園亞伯除外),重點係關你乜事呀,係咁先亦只會不斷呼籲寶貝去日本接拍AV,只屬一種善意提醒,並沒強廹的,善意提醒??你條粉腸竟然用人地父母落注,真係唔驚被五雷轟頂咩,雖則好多人都想知,噢!吓!目的都只係為左奚落嗰個港姐之嘛

發表於 Posted on: 2022-06-21 1:03

封哥
回頂端 / Top
今晚竟然被班垃圾富貴衰格親戚激到係咁先暴跳如雷,話比係咁先聽要抗洪好忙喎,抗洪?抗洪??為何要抗洪,香港好平靜喎,為何要抗洪啊,咪亂噏廿九發報假訊息,去國安處舉報你班垃圾,係咁先母親當埸被佢地集體問候一番,話係咁先無睇新聞咩,真係無喎,已經好少睇電視啊,究竟有無電視臺報導呀,事實上落街市都冇乜人講喎,佢地話到咁嚴重為何會唔知,無人講就唔知喇有乜咁出奇呀,跟手係咁先仲問係咪黃河長江一帶咋,廣東地區怎有可能會抗洪,跟住又被佢地無限問候媽媽,諗諗吓佢地住廣州及清遠喎,叫佢地拍幾張相比係咁先睇睇,喂!喂!係咁先即時呼籲佢地要立即收聲,否則有機會係洩漏國家機密打靶,講真一句係咁先確實唔知有水災喎,呢段講話會否造成違法,係咁先實在有點擔心,即時上網查下究竟乜情況先,係咁先

發表於 Posted on: 2022-06-21 2:03

封哥
回頂端 / Top
實在有點擔心,原來情況頗為嚴重啊,今晚佢地仲未瞓覺要抗洪,唉!以往極少此種情況出現,雖則佢地平時頗為囂張跋扈,但生命安全為上,叔叔已經年近七十幾歲,只有女兒照顧,今晚竟然唔敢瞓覺準備避走完安全地點,係咁先平時雖然說話比較涼薄,亦唔想佢地出事嘛,無任何救生用品,遲下未知要否寄些救生衣回鄉比佢地呢,按道理佢地咁富貴應該無需係咁先救濟卦,難明焦點新聞為何只有俄烏戰事,國家大事會輕描淡寫呢,係咁先一向咁八卦亦蒙在鼓裡啊,以為只是特大暴雨咋,香港新聞究竟發生乜事,只不停發酵唐山毆打斬人等新聞報導,以及火箭發射,福建號航母啟航,唉!小鳳姐又要出場,無奈奈奈奈奈啊,此去不易

發表於 Posted on: 2022-06-21 2:48

封哥
回頂端 / Top
今日勁多新聞,實在有趣,終於放下心頭大石,四名少女十多日後有兩個可以出院回家,另外留院兩個只是輕傷,欣喜若狂,相信短期內可以悉數出院回家吧,又一證明原來被幾個大漢毆打至豬頭咁乸樣內臟重創變成骨折舞王一樣嘅少女,短期內就可復原,人體結構實在奇妙,相信幾位打手亦理應短期內被釋放吧,簡直齊歡暢同慶賀,隨時遲少少相約食火鍋唱卡拉ok㖭呀,偉大祖國醫療技術確實高超,未知幾名少女會否短期內可以變回美少女呢,係咁先相信佢地返到屋企,會問媽咪妳係邊位,皆因被打到連亞媽嘅樣子亦已忘記,祖國絕對係世界上最安全國家之一,法制健全官民一心,聽講重創後可以用一百萬解決問題,未知輕傷收費多少呢,假如被爆樽嘅只得一千幾百,按此道理係咁先咪要被爆二千個玻璃樽才可致富喎

發表於 Posted on: 2022-06-21 18:39

封哥
回頂端 / Top
無啦啦突然又搬返淫泳出嚟講,原因究竟係乜Q,以係咁先認知娛圈嘅套路,擺明係試水温囉,睇吓你班濕鼠反應如何,迴響有多大就準備復出吧,喂!理所當然喎,原來呢件淫泳仲有八年合約呀打靶,未知雪藏期間薪酬有否調整㖭呀,薪酬??無工作何來有薪酬呀係咁先,咁會否凍薪呢,假如佢復出會以乜身份現身,tbb台慶?勁雞金曲?拍劇?定係兒童節目?唉!又要係咁先出屎橋,好似垃圾kol老五咁乸樣,叫tbb翻拍獎門人一乸樣,哈哈,開拍一個時事綜藝節目採訪一衆內地小三為題,剖釋佢地心路歷程,當中有否真愛,偷食者心態如何,當初從事甚麼職業,淫泳做節目主持,係咁先保證收視率會飈升至廿五點或以上,原因節目題材夠晒新穎,加上淫泳主持,絕對無得輸囉,節目名稱係咁先亦已諗定,叫三姐日記,何會有輸嘅道理,重點係題材沒有違反國安法嘛

發表於 Posted on: 2022-06-21 19:09

封哥
回頂端 / Top
夢遺歌唱比賽收視率急跌,為何會無人預知?實在奇怪,呢個節目似乎為左捧出一堆樂壇新秀,查實反而捧出一班垃圾評判及導師,等同幫佢地免費提高知名度咁乸樣,佢地就可以周圍揾食,班參賽者跟本上從頭到尾亦只是棋子,首先得益者當然係電視臺,其次就係一衆評判導師,第三就係一班老闆老細,最後才到一批用完即棄嘅棋子,之前嗰批除左魷魚以外,其餘十幾件全數已經被打倒,呈現嚴重後勁不繼情況,十五六歲靚妹查實歌藝始終係其次,未經人道才是價值所在,之前係咁先已多次提及,重點係要好好保養身體直至十八歲吧,作為經理人公司定必要加以提醒 ; 內地有一種名菜叫鴨鴨,蒸炒煮炸都無所謂,重點係食得落肚就可以,顧客群擁有大量姨姨嬸嬸婆婆喎,可以講客戶係源源不絕,係咁先年輕時間已經聽聞好多姨姨喜歡返內地按壓推拿,價格平宜咁話,按摩is equal to 食鴨?查實有乜問題呢,有買有賣嘅商業活動為何會違法,係咁先多年以來亦不太明白囉

發表於 Posted on: 2022-06-21 23:13

封哥
回頂端 / Top
已經三日,係時候收聲喇,仲提海鮮船做乜?就算打撈到又如何,係咁先百思不解,回憶並不是要保留,是要刪除的,否則何來進步?唔通今日仲要研究如何建造金字塔?復活島石像?圖騰何來?咪玩喇,船沉左就沉左,仲想點乸樣,要回憶咪呼籲政府重新建造一隻囉,咁巴閉,做民調睇吓結果如何,係咁先保證超過八成垃圾會贊成係咁先嘅講話,真係超過八成??又胡言亂語 ; 有一單新聞係咁先真係懷疑你班恨揸剷有無腦,父妻在電梯熱吻被保安人員偷拍放上網,疑惑一 : 有誰可以證明佢地係兩公婆,父妻在電梯內熱吻已是匪夷所思,兩公婆何需在電梯咁做,疑惑二 : 偷拍二人熱吻究竟有乜咁好睇,除非保安跟佢地有仇唧,否則為何要放上網,以係咁先分析,條囡囡可能是保安哥哥嘅心儀對象,竟然跟別人在佢監控情況下熱吻,有仇不報非君子,故此被放上網共享囉,查實熱吻有乜奇怪,假如跟寶貝交往當中,在電梯咀咀亦然理所當然喎,竟然係兩公婆??唔該借歪喇趴街,結左婚仲會在電梯熱吻?男方定必精神上受到某種剌激囉,要入院治療呀

發表於 Posted on: 2022-06-22 17:54

封哥
回頂端 / Top
咁嘅新聞亦可以發酵,哈哈,為證明人地係乜血統,咁都可以打口水戰賭乜賭物,真係唔會感覺無聊咩,最慘就係竟然有家人出嚟答咀,話老作出手低呀乜乜七七,究竟件老作想點乸樣呀,好好好無聊囉,家人亦理應收聲,隨便佢自己發神經就算喇,清者自清,人地爸爸是誰真係關你忍事咩,大家姐個樣似足父親,另外兩個龍鳳胎似媽媽就係咁簡單,事件無限被發酵有乜益處呀老作,07大哥亦將事件日日跟進,為乜?事件明顯叫精人出口笨人出手,老作明顯就係笨人一名喇,垃圾網民當中無幾多人會支持佢囉,係咁先相信無乜人想知佢兩姊弟究竟係乜血統呀

發表於 Posted on: 2022-06-22 19:33

封哥
回頂端 / Top
查實呢兩日感覺悲傷,之前提及內地一班富貴囂張跋扈嘅垃圾親屬,要抗洪逃避洪水侵襲,要逃離自己家園暫時避洪,內心事實上有點難受,雖則好少見面,但話晒亦是相識一場,聽講食左兩日八寶粥今日終於有飯派吧,按照片顯示秩序井然的,並沒爭先恐後情況出現,但據了解佢地心情亦感悲傷,一名五十歲女子帶住一個七十幾歲嘅爸爸,及一名十來歲嘅兒子逃避水災,係咁先心諗假如發生在自己身上,情緒必然會深受打擊,精神隨時會陷入崩潰狀態,只不過係咁先相信過多三兩日洪水退卻,生活或可回復正常吧,香港近數十年以來從未發生極大天災,只有人禍,實在要享受僅有嘅幸福啊,但據照片顯示有一奇怪現象,避水地點查實近在咫尺,從四樓映落去,對面就係洪水覆蓋地點啊,究竟地型是怎樣,係咁先實在有點摸不著頭腦

發表於 Posted on: 2022-06-22 20:09

封哥
回頂端 / Top
今日又要去政府醫院覆診,唔係精神科,係眼科呀,查實係咁先已經想講左幾年,醫院制度令人大惑不解,乜鬼野呀垃圾快d講喇,成鬼日去睇醫生,又唔見你死正打靶,係咁先只是攞張覆診紙去登記,首先要去131房測試視力,跟手就要去123房檢測眼壓,房內並沒有電腦設備,覆診紙上亦沒列明跟手要去邊間房見醫生,佢地可以即時叫係咁先去128房滴眼藥水見醫生,怎可能做得到,覆診紙上只列上係咁先名字,為何驗眼壓嘅姑娘可以知道係128號房?房內已經有晒係咁先嘅排翻版喎,實在有點大惑不解囉,以上言論並非重點,全為廢話,重點是一間覆診房間內為何可以有幾個病人共同等待覆診,即是在毫無私隱情況底下,所有房內病人亦知道係咁先隻眼睛發生過乜鬼事?係咁先想問醫生問題亦難於啟齒喎,怎可能咁乸樣,內地醫院亦要尊重四名少女嘅私隱,故並沒對外提及病情,香港竟然可以容納幾個三唔識七嘅病人在同一房內覆診??係咁先想問未知性病毒有否上眼,皆因曾會見過鴨寮街Macy姨姨,實在難於啟齒囉趴街

發表於 Posted on: 2022-06-23 19:29

封哥
回頂端 / Top
世上最難做嘅一種職業知否係乜鬼,係咁先今日終於找到答案,並非醫生律師會計師殭屍,係教師呀,係咁先並沒有考慮任何政治因素,咁係乜原因呀打靶佬,廿幾三十幾歲嘅男士假如去教書,教男校就應非問題,教男女校或女校跟本上就等同落左地獄一樣,近期有單新聞講男教師威廹女學生性交,簡直人神共憤,從另一角度考慮,三十來歲男教師會被女學生外表吸引,問心嗰句實屬理所當然,只視乎男教師嘅自身定力及職業操守,呢個男教師擺明定力不足及心存歪念,但亦需話分兩頭,某些女學生自己嘅行為操守亦應被質疑,當年女同學鐘意亞Sir嘅大有人在,假如係咁先遇上寶貝之類嘅女同學,加上寶貝向係咁先發出錯誤訊息,係咁先隨時思想會出現絕對性錯誤喎,寶貝喎,有誰不會心動,例如寶貝不停諮詢係咁先在那些學鋼琴結他比較合適,補習老師在那裡可以找得到,閒時有甚麼娛樂,會否睇Murder演唱會等等,喂!應該點答呀大佬,唔答代表無禮貌,答就等同搭上女同學?How come??故此係咁先在此呼籲所有男士就算揸貨車送貨亦不可以做老師囉

發表於 Posted on: 2022-06-23 20:12

封哥
回頂端 / Top
天大笑話,談戀愛妹妹談戀愛究竟有乜問題,外國嘅鬼仔鬼妹一早就談戀愛喇,在國際學校讀書,跟回國際規矩有乜咁出奇呀死剷,今年十五歲,聽聞已經拍拖一年,代表十四歲已經拍拖,談戀愛小姐查實何來有錯,兩小無猜就算有秘密性行為,只有天知地知,大家亦唔會知喎,話時話流出嘅照片,跟以往清純嘅形象完全兩碼子事啊,成個性感小妖精咁樣呀,事實上是非一般嘅妹妹,成個係咁先年代砵蘭街最知名嘅四眼妹咁乸樣呀,姿態頗為撩人,三十五年前四眼妹已經要收費二百八十啊,估計今時今日假如未死,隨時有幾層樓揸手㖭呀,回想當年娛樂場所事實上百花齊放,大場姐姐知書識禮大方得體,中細埸妹妹簡直寶貝豬豬一樣,但要有心理準備隨時工作途中,會被佢地問候你媽咪囉,確實唔使擇日,哈哈哈哈,不停話快d喇快d喇仲未得仲未得?唔知仲以為叫巴士司機揸快d喇,但仲未埋到站一乸樣,樂趣無窮啊,哈哈

發表於 Posted on: 2022-06-24 15:27

封哥
回頂端 / Top