tvb.com

tvb.com

跪低

剛剛睇Utube一則煮麵教學,真係未知佢媽咪健康如何,又要代係咁先深切問候,教煮麵餅唔怪得你呀,教人煮麵嘅一段短片四分鐘,四分鐘??呢個世界真係有人會唔識煮麵??竟然有一萬七千幾View,懷疑是否真係有咁多人廢物低智人士睇utube學煮麵,簡直有冇搞乸錯,煮鹼水麵餅竟然唔洗過冷河??一煮起個麵餅焗兩分鐘就食得??哈哈哈哈,係咁先相信佢已經全家死絕,睇嘅廢物垃圾亦相信全家已經死無全屍,假如係咁先教煮梅菜蒸豬肉,按道理起碼超過有十萬View?呢種唔係叫煮麵呀打靶,只係用滾水淥麵餅呀垃圾,求其揾個六歲小朋友都識喇,要上網學??咁都唔死全家絕對有違天命,下次係咁先建議何不上網教人煲水或教人如何抆屎喇趴街,見到真係火都嚟埋,係咁先唔係好識飲水食飯喎,可否教吓係咁先點做好呢垃圾,正廢物

發表於 Posted on: 2022-03-07 20:04

封哥
帖數 Posts: 4041
回頂端 / Top
有批垃圾老鬼遺失八達通或已經轉用樂悠咭,驚可能未能享用消費券福利,故此全部躪去中心尋求協助,廹爆中心咁滯,查實確是無陰公,好多長者跟本無人可以諮詢,叫佢地點乸樣,唯有廹爆中心求助,為何唔直接過戶比佢地呀,跟本上七十歲以上嘅垃圾,好大部分唔識如何上網,叫佢地㩒入八達通apps申請乜乜七七,乜叫做apps都未識聽,叫佢地點好,政府真係毫無人性可言,愧對一衆無知長者,最令係咁先難過嘅畫面,有位長者竟然話對上嗰次消費券都未用完,係咁先簡直淚崩,五千蚊用成年?佢地唔係唔想用呀打靶呀,係唔敢用呀,驚用完就無呀,正一料理媽咪湊仔過去西藏,究竟有冇為班垃圾老鬼著想呀趴街,搞到去申請消費券好似乞兒一樣,下次何不指定七十五歲以上嘅垃圾,無權攞政府著數喇死剷,虐待長者及兒童,係咁先實感天地不容,雖則係咁先不停虐待BB豬,但BB絕對係樂在其中囉,吓!!!!

發表於 Posted on: 2022-03-08 2:59

封哥
回頂端 / Top
查實之前不斷話全民強檢,事實上已經進行當中,每日幾條邨被圍封強檢,成條邨兩日就強檢左十五座大廈,每日進行中,仲使乜全民強檢,日日咁強檢,好快就完成喎,香港實際上要感謝中央無限嘅支援,否則怎會進行得咁順利,最令係咁先難以理解只係啟德兩條邨嘅居民已經全部被檢測,但周邊嘅貴價私樓就安然無恙??仲得得戚話自己住私樓就無事,擺明分一二,呼籲政府要公平處理好喎,在同一個街市買餸同一間伯街購物,為何佢地唔使檢測,富貴人士就無需檢測嗎,窮人就要做狗?昨日有單Case實在無陰公,一個師奶拖住一個小朋友來大廈探朋友,突然大廈被圍封就無得回家,搞到暴動咁滯,叫佢地留在朋家過夜乎,怎說得過去,佢地要返屋企煮飯比家人食呀趴街,困在別人家中一整晚,叫佢地瞓邊乸度,簡直有違天理,故此係咁先上次已經提及情願去打仗都尚有一點尊嚴,慘被困在朋友家中,隨時以後連朋友都無得做呀

發表於 Posted on: 2022-03-08 21:45

封哥
回頂端 / Top
菜價肉價近期升幅驚人,呢幾日貨源已經加大,理應價格有所下降,理應??係咁先實在太天真,加左價之後想佢地減番落去,簡直天方夜譚,物價一向有加無減,三十九個九三盒清雞湯,一加就已經加到四十五蚊,叫佢減價??兩星期前係咁先買十蚊免治豬肉已經夠係咁先煮一餐飯,而家要廿蚊起跳,加左一百巴仙,老闆話加左就無得減,懷疑商敗是否全家已經移民烏克蘭,代表已經全家死絕,絕對係無良奸商,一小份菜以往十蚊一份,而家蔬菜已經大量供港,仲要十五蚊一份,加左足足百分之五十,網台話皆因運輸費用大幅加價喎,運輸業人士唔該政府即時安排專機運送佢地去烏克蘭做箭靶喇趴街,簡直係一級奸商,加價加到核爆咁乸樣,叫市民點生活,無需出動核武,市民已經死無全屍,個個居民已經淪為乞兒咁乸樣,不斷呼籲政府增加消費券金額,個個市民已經做晒契弟,集團式經營嘅老闆絕對係市民嘅公敵,係咁先對上幾個月已經點提過物價飈升,而家變本加厲,遲早廹到市民終有一日爆煲,到時就知死啊

發表於 Posted on: 2022-03-09 0:32

封哥
回頂端 / Top
唔到你班趴街唔服,孫大姐一到場指揮,染疫人士即時大幅下降,中央力量值得一讚,距離清靈日子應該不遠,星期四就仲可以去頭髮,實在天大嘅喜訊,最搞笑係咁先有一個狗友叻唔切去買左個剪頭髮嘅刨,將自己剃光左個頭,哈哈哈哈,真係近期最令係咁先開心嘅笑話,唔知佢係咪一家大細都已經變成光頭cake,哈哈哈哈,好彩BB番電視城有得剪髮,否則係咁先就趁住佢熟睡中幫佢上下都剪晒佢d毛毛就知死,哈哈,到時就可以加入tbb十隻超級老虎成為一員,綽號白虎BB,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-09 1:01

封哥
回頂端 / Top
而家班Kol究竟有無腦,包括所有時事評論員亦係不知所謂,戰事跟本勝負已分,俄國最大殺傷力武器已出鞘,唔係核武器,係燃料供應呀,歐美日依靠大量俄國石油天然氣,只要俄國控制燃料出口,你班垃圾就即時跪低,班垃圾評論員不斷發放假消息話俄國唔夠打,查實使鬼再打,勝負已明確顯示,只要限制原油出口,你班所謂正義分子就即時投降,德國日本依賴俄國燃料超過五六成,制裁俄國等同制裁自己國家,跟本喉嚨已被人握緊,仲話要制裁人地喎,實在搞笑,武器就係燃料供應,後盾就有偉大祖國,點會有得輸,要保命跟本就只有投降,歐美無燃料,國民自然就會反抗,無需戰爭就已經取勝,班kol說三道四,分析乜分析物,轉頭就叫人拾事龜比like給予每月幾百蚊加入pay床聽佢演唱會喎,死全家喇打靶老五,最搞笑就係某些人分析完就叫人去自己公司消費,買食糧呀買防護用品呀甚麼竹龍卷EA mask鮑魚魚翅喎,又係趴街打靶佬一名,有乜咁好分析呀,俄國已經取勝呀

發表於 Posted on: 2022-03-09 3:22

封哥
回頂端 / Top
近日有人評論話大As剛剛離婚就結婚,有乜咁出奇呀趴街,無見廿年嘅情侶終於有情人終成眷屬,簡直劇集情節一乸樣,竟然被一批垃圾批評??大把人結左婚外出偷食就理所當然,離左婚另覓愛人就慘被鞭屍,究竟佢有乜做錯,有人死老婆轉頭就結婚都係咁乸樣喇,去山邊跟情夫偷食蛋糕,搭uber摸人地老公雀仔都未至於死罪喇,一個屈尾十就可以復出,大As慘被揶揄,擺明有人刻意制造社會回響,死全家喇趴街,係咁先絕對係嘉許其勇氣,簡直女中豪傑,佢之前無派帽比之前嘅老公已經無愧於心,離婚後重新做人就被一批垃圾批評?乜道理,你估個個可以好似係咁先咁乸樣,得閒無事就去鴨寮街揾macy放鬆一下咩,BB卻可以視若無睹,故此係咁先最錫BB總有道理,女人最聰明就要識得扮儍,老公外出應酬絕對要理解嘛,應酬?? 召妓就召妓喇趴街係咁先,結左婚唔外出召妓嘅男士就應該死全家恨揸剷,假如要有爆炸性新聞,就即時安排安心拖住手去旺角西洋菜南街伯老會購物喇死剷,包保即時炒起整個娛樂界新聞呀打靶

發表於 Posted on: 2022-03-09 23:39

封哥
回頂端 / Top
今日無所事事又躪左出旺角八九卦,去到廣東道嘅街市諗住買些廉價爛生菓返去比BB吔,點知見到一班垃圾亞叔群聚,以為有野派,以係咁先死都唔執輸嘅性格,幾大望吓發生乜事,趴佢個臭街,件件垃圾老鬼坐晒在街邊排隊等死咁乸樣,排隊??派米呀嘛,米你媽咪咩,原來成班廢老排隊剪頭髮呀打靶,呢類香港人理應即時將其安樂死,佢地媽咪身體好嗎,又要代為深切問候,剪遲少少個死人頭係咪會爆炸呀趴街,爭先恐後就係為剪個死人頭,去鴨寮街唐二樓排隊揾Macy姨姨唔怪得你,恨揸剷直接將香港割讓比俄羅斯喇,擺明已經徹底淪陷,班垃圾個腦究竟諗緊乜鬼野,連剪髮都爭??捉晒佢地去烏波邊境難民營住番一頭半個月,無得剪頭髮係咪等同被判死刑呀趴街,係咁先相信佢地假如有得選擇,情願被核彈炸死定係無得剪頭髮,比核彈炸死尚無乜痛苦,無得剪髮就痛苦無比,故此定必選擇前者囉,班恨揸剷拿拿淋去申報定死亡證喇,廢老嘅責任就係廢做廢噏及死亡,按道理係咁先就係廢老代表喎,吓吓吓.!!!!!!

發表於 Posted on: 2022-03-10 18:28

封哥
回頂端 / Top
再次強調一次,係咁先真係羨慕清遠一班垃圾親朋狗友,而家依然晚晚歌舞昇平,夜夜笙歌,有個狗友嘅親戚生日,在酒樓大排筵席舉行生日派對,歡天喜地,起碼群聚數十件垃圾以上,一大棚人飲酒食飯嘅日子,似乎已經絕跡香港,但內地班廢物富貴狗友卻歡天喜地慶祝生日,乜世界?前幾日仲在微訊大模大樣鋪上照片,趴佢個街,佢地真係唔驚被鬼頭仔篤灰咩,剛剛想睇吓佢地扮高興嗰個衰樣,點知所有照片已經被刪除啊,tell me why?但肯定佢地每晚依然可以夜夜笙歌囉,仲有一批照片就係竟然可以周圍旅遊喎,雪花紛飛實在漂亮,佢地同樣係群聚喎,真係無枉管嗎,內地管控疫情實在首屈一指,全省一日得幾個人染疫,市民日日歡天喜地過日子,名符其實吃喝玩樂就一日,為何香港會咁乸慘呢?佢地似乎有一個固有文化,生日就必然會大棚廢物共同慶祝,包括細蚊仔生日亦然,班死靚仔個個生日都一定外出慶祝,食Pizza及意粉或据牛扒乃必然節目,香港嘅小朋友就被困在家吔飯盒,唉!

發表於 Posted on: 2022-03-10 22:12

封哥
回頂端 / Top
今日被班久未露面嘅狗友揶揄,話係咁先為何會變左賊仔咁乸樣,賊仔??長毛賊呀,叫係咁先拿拿淋去剪髮喎,喂!無名火起,要排大隊剪個死人頭?以係咁先嘅固有髮型,跟本上無需花四分鐘,個垃圾髮型師就可完成,髮型師?退休嘅老柴亞叔咋嘛死剷,趴你個臭街,排隊要半小時以上已經屬於死全家嘅時間,浪費時間去排隊剪髮,楝企水魚咁乸樣在街邊等剪髮,實在天理難容,唔係免費喎,起碼要花五六十蚊,任意坐定定四分鐘被亞叔屠宰已經好唔開胃,諗諗吓何不留Q長佢扮廸克與牛仔好過;昨日聽講嘈夾廉被人騙財騙色喎,騙色?係呀,有導演揾佢拍戲啊,當然有番咁上下姿色才會被人賞識喇,可以挑戰姜包當然差極有限,正矮話過佢係秘密武器嘛,幸好佢一向係醒目老鬼,否則連底褲都被人呃埋就無陰公呀,哈哈哈哈,要返內地掘金喎,係咁先建議佢何不首先出隻單曲加精選先喇,出唱片?假如佢賣得出三百張,係咁先即時安排BB去新伊館跳豔舞呀趴街

發表於 Posted on: 2022-03-11 21:18

封哥
回頂端 / Top
係咁先無間斷地被人批評亂噏廿九,遲早禍及全家,喂!係咁先已經多次公開係咁先絕對係死全家之輩,正所謂甚麼家人真係你死你事關人忍事,假如有一科目叫滅絕人性嘅行為研究,係咁先絕對屬教授級別,而家市場總是提及甚麼三無人士,係咁先絕對係九無人事呀,從早到晚只會攬住BB練功,家人就只有BB一人,有本事就捉佢去蹂躪囉,係咁先毫不介意,橫掂佢遲早都會被日本仔分享喇,分享?即係返去拍AV呀,何需介懷;而家禍及全家嘅似乎係香港喎,各省各市通通圍插香港累全家,數據上又似乎係事實喎,係咁先近期被內地嘅狗友們及富貴無恥嘅親戚無限咀咒,叫係咁先要死就自己快死喇,咪躪返嚟傳播病毒呀,到時連累全家就名符其實恨揸剷,大佬呀,知唔知乜叫借刀殺人呀,係咁先想你地死好耐喇,你地班臭口打靶,感染病毒關人忍事咩,重中之重係金上大人無事就得嘛,係咁先才會放下心頭大石,你班賤格富貴親戚用嚟墊屍底亦未有資格呀垃圾,連累喎!

發表於 Posted on: 2022-03-14 21:17

封哥
回頂端 / Top
係咁先呢兩日失蹤,理由係要平伏心理,否則又要入院接受精神治療,又乜事呀垃圾,前日跟多個廢物街坊嘈交,差少少被人追打,幾乎發生命案咁滯,班廢物怕死程度直達宇宙級,入電梯永遠唔會按掣,係咁先完全變成電梯服務員咁x樣,出到大閘就永遠唔會推門,搞到係咁先又變成門僮咁x樣,再者乘搭扶手電梯,批垃圾完全沒有緊握扶手,又係怕死尊者之一,係咁先有一唯願,就係鬼唔望你班x街以後按掣觸電而死,跟住夾生被大閘夾死,扶手電梯在六樓突然剎停,當場仆死你班杏汁加落橙,點知精神病發作從幻想突然變成言語,班街坊即時用鋒利嘅手指指住係咁先個頭辱罵,情況就似足電影癲佬正傳內秦沛角色咁x樣,幸好區內沒有幼稚園,否則隨時發生命案,係咁先已經展示出實際年齡喎,睇癲佬正傳起碼三十幾年前喎,哈哈哈哈,乜你地唔知tbb已經重播過十次咩,吓!!!

發表於 Posted on: 2022-03-14 21:56

封哥
回頂端 / Top
回應一下,fake news處處,tbb發盈警?蝕幾億??絕無可能,之前管理層話唔會縮減經費製作大型節目喎,之前有標誌性節目發明星夢歌唱比賽,打造一批幼齒成名,尤其有韓國魷魚劇集配合魷魚娃娃出道,歌唱技巧亦屬近年少見,嗰種依依咬咬哭喪嘅唱功絕對值得嘉許,依依咬咬?係擦鞋鬼Kol老五講咋,次值十五六歲嘅談戀愛妹妹著晒低胸裝唱情歌,給予一衆幼齒咸蟲有無限遐想,三值嘅產品玻璃心妹妹唱嗰首切勿玻璃心,係咁先簡直發夢都懂得背唱,Don't breaking my glass heart,你條趴街係咁先夢遺咋嘛,識唱?絕非謊言,三首主打歌,真實的假話,自少談戀愛及切勿玻璃心,朗朗上口,口碑極佳,近期再次出動秘密武器超班十虎,簡直令觀眾聞風喪膽,仲聽講近期被對家廢粉們攻擊,實在天理難容,同情分必定會劇增,第二梯隊亦準備就緒,另外一批發明星夢嘅幼齒又要出擊,絕對係無輸嘅道理,加上嗰個知名導師乜鬼亞力角加持,仲有得輸?知名?好似砲哥咁借問一聲,佢有乜代表作品,硬係有喇,茶餐廳代言嘛,七十蚊一碟雙拼飯啊,證明佢有一定價值囉,tbb作為一班幼齒嘅經理人,大把老闆排隊嚟輪喇,係輪住贊助呀,咪諗錯第樣呀,跟本上想窮都幾難,蝕幾億?係咁先呼籲盡快設立假新聞法杜絕一切fake news囉

發表於 Posted on: 2022-03-15 0:33

封哥
回頂端 / Top
呢次係咁先真係要學做地盤工人,名符其實恨揸剷,股票劇跌強積金基金今年已經蝕左幾萬,仲唔死全家,簡直要滴蠟或用皮帶自殘咁滯,呢兩類物件係用作SM嘅玩具喎,點自殘呀,頂多用嚟虐待BB豬咋喎,趴你個街,當年政府強烈推行強積金政策,係咁先亦相信退休後會安枕無憂,點知要蝕到杏仁加落檸?以後會用lemon & nuts來形容,舊年年中積金戶口仲有幾十個,今日無左幾個,點算好?確實已經蝕左係咁先日後整個喪禮嘅費用,正所謂棺材本都無埋,還我強積金呀,救命呀,喪盡天良呀,唯一發財嘅絕對只係一班基金佬,佣金就年年抽,本金就不斷蝕,誰來救係咁先一命呀,精神隨時會陷入崩潰狀態,到時又入精神病院揾邊個負責?

發表於 Posted on: 2022-03-15 19:35

封哥
回頂端 / Top
相識左五十幾年嘅垃圾廢物小學同學俊達致電係咁先,建議係咁先查實現今有兩個選擇止蝕,係咁先懷疑呢條趴街係咪有心靠害,當年係咁先只係呃左佢條孖條雪條半支,究竟仲得罪佢乜鬼野,咁大整蠱?第一選擇竟然叫係咁先一不做二不休,將基金轉為高風險投資,一舖就可以翻身,第二選擇就將全副身家買晒tbb股票作長線投資,趴你個街,逐一回應,第一係咁先嘅基金一直已經係高風險組合,已經高無可高,第二個回應購買tbb嘅股票,係咁先從第一日出社會工作,已經從股價81.5開始入貨,當中不斷無限溝貨,溝到今日股價得番4.25,借問俊達同學係咪再溝呢,棺材本都溝到欠奉,仲點乸樣溝,俊達同學究竟係咪已經轉職財務公司,想向係咁國囉先貸款,致令係咁先永不超生,最多還番幾箱孖條雪條比你件趴街,係咁先唔係你殺父仇人呀,咁大整蠱叫人買tbb股票?係咁先已經決定假如tbb股價有機跌到0.99,係咁先保證賣晒所有田地作最後攻擊,但相信到時係咁先已經魂歸天國啊

發表於 Posted on: 2022-03-15 20:15

封哥
回頂端 / Top
而家製造新聞嘅簡直喪盡天良,大肆宣傳有件送件員在街邊食飯,係咁先要作出嚴厲批評,送件員竟然有飯食,隔離屋梁生梁太失業一家四口飯就嚟飯都無得開咁滯,報導個送件員竟然有飯食?報導人員究竟有無體諒有人就嚟無飯食呀,嗰個送件大佬已經幸福無比,在街邊有飯食,人地一家四口就嚟餓死喇,係咁先送兩個垃圾腐肉漢堡包比佢地,已經當係咁先救命恩人咁乸樣,在街邊有飯食絕對已需感恩,假如有飯派比係咁先,係咁先即時躲入油麻地公廁廁格內開餐㖭呀,為何?費事被人羨慕係咁先有飯食㖭呀,寫到嗰個派件員幾咁陰公,Kol老五都叫佢應該上車食喇,同意!在街頭食想示威嗎,第一次跟廢五同一口徑,但佢叫人在車上食?借問一聲應該在地鐵食定係在巴士小巴上食呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-16 18:33

封哥
回頂端 / Top
淫婦復出話要先試水温?多鬼餘,係咁先已經多次提及女生派帽鈎佬拋夫棄子乃生活日常,重點係乜?當然係要令自己開心喇,所有廢物垃圾而家有句口頭禪“做人最緊要開心”嘛,竟然話要試水温才敢復出,簡直已經跟時代嚴重脫節,性玩具而家通街及各網上平台都有得賣呀,以往就話敗壞社會風氣,現今買少一件震蛋及玩具巨根都會比BB辱罵呀,話唔夠剌激呀乜乜七七趴街,假如係咁先是高層話事人,就直接揾佢開拍一個真人show叫人妻人人嗒,或者叫派帽智多星諸如此類嘅節目,係咁先包保收視又會飈升,特別嘉賓就理所當然揾插蘇安淫泳天賦異品嘅樂壇新人喇,試水温喎,簡直浪費時間,趁勢炒起佢嘛,宣傳都慳番,係咁先絕對係橋王之覇相信無一個垃圾會反對,就算反對亦無效囉,喂!係咁先曲線揪擊嘅技巧認真要向其多加學習,哈哈哈哈,仲有一樣野係咁先完全不明白,廣告代言方面,為何沒有公司揾佢地代言記憶海綿枕頭呀床褥之類嘅產品,唔使長年累月都係揾popo wong嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-16 19:12

封哥
回頂端 / Top
生活壓力咁乸大,總要有放鬆嘅時間,你件垃圾係咁先最巴閉咪去鴨寮街揾Macy姨姨 relax一下囉,唔係有乜好做呀打靶佬,夜晚BB要開工,睇AV已經睇到無乜癮,Mako oda又無乜新作品推出,今日有件新相識嘅咸濕垃圾狗友有提建議比係咁先,話去現今嘅新式夜總會喎,日式泰式中式港式嘅夜總會係咁先都已經光顧無數次喎,高級的日式夜場至低級的蛋檔馬檻,全部都有係咁先嘅毛毛留低,腳毛呀趴街,仲有乜新場介紹呀死剷,原來有一種叫女僕餐廳喎,件件扮演日本動漫角色嘅靚妹做主打喎,係咁先第一個問題就係招唔招呼老鬼呀,有冇普洱茶飲呀,狗友話有錢幫你全家招魂都招呀,普洱?有錢嘅話去元朗買埋老婆餅比你都得呀垃圾,元朗?登打士街都有分店喎,聽講女僕係眼看手勿動啊,吓!勿動??上去真係飲普洱茶嗎?留家叫BB煲水沖茶好過喇,無啦啦去比錢d靚妹做乜乸野呀,呢類餐廳賣點係乜Q,實在難以理解,抽水聽講仲會被投訴,吓!!!據係咁先認知,去得呢種地方目的當然係咸濕一番喇,唔比人摸??仲要被投訴,揾鬼去咩,係咁先懷疑目標客人究竟係咪靈體呀,去情色餐廳會被人告上法庭?借問餐廳老闆一聲會否違反國安法先

發表於 Posted on: 2022-03-18 0:32

封哥
回頂端 / Top
今日聽講又有錢派喎,係咁先夢遺就夜晚返屋企至夢飽佢喇,唔係有錢派呀,係失業支援金啊,援助金?靚妹出去援交賺返嚟嗰d係唔係援助金呢,你條死剷係咁先不斷污蔑一衆援交靚妹,佢地嗰d叫援交金唔係援助金,哦!申請資格有點混亂喎,係咁先有個五十幾歲嘅狗友,時不時外出幫補家計做日薪工作喎,可能得二百蚊一日,但似乎未合乎資格喎,未合乎資格?佢話通常出糧出現金,無得證明喎,點算好??申請又驚被政府話呃政府錢,好慘唧,援助目標係經濟有困難人士嘛,佢地一家四口會無份??實在有點殘忍,佢問係咁先究竟要點至可以證明,叫個垃圾僱主做證明就得喇,僱主會幫你做證明,等同叫鴨寮街姨姨Macy去重新入學一乸樣,近乎無乜可能囉,究竟係乜鬼政策呀,假如係咁先生活困難申請到一萬蚊支助,即時除褲做契弟都肯呀,審查乜審查物,審查得嚟隨時已經發生滅門慘案喇死剷,最慘經濟欠佳,想揾契媽支助都有困難,皆因契媽亦被契爺經濟封鎖啊,噢!!!

發表於 Posted on: 2022-03-18 21:14

封哥
回頂端 / Top
好開心呀tbb終於出動超高音速導彈加上核彈頭攻擊對手呀,講乜野呀垃圾,話事人要出場助攻呀,你班廢物對手仲唔即時投降驚到瀨尿,大胸師奶明顯係導彈,陰核彈頭理所當然就係話事人喇,見到嗰個大胸C9,係咁先真係要瞓上水床即時扯旗投降,BB亦可暫時置諸不理,出動如斯大殺傷力武器,隔離台唔該提早退出演藝界,專注網絡生意好過喇,tbb擁有大量秘密武器尚未出籠,聽講將會又有幼齒新鮮出爐,人才濟濟底下加上嘈夾平已經砲隱多時,隨時進行突擊,問你班趴街怕未,假如係咁先就即時召回幾隻大灣區老虎回娘家助攻㖭呀,絕對令觀眾聞風喪膽,慢子哥及大雨近期人氣急升,理應邀請佢地回歸拍劇喇,飾演非苦隊員保證令觀眾耳目一新喎,或者挑戰難度叫慢子哥扮演精神病患者,大雨哥就扮演心理不平衡嘅公園飛機亞叔嘛,絕對已是收視保證,飾演扮演??似乎佢地事實已經係喎,哈哈哈哈,掌咀掌咀,tbb加油tbb加油加油加油

發表於 Posted on: 2022-03-19 22:45

封哥
回頂端 / Top
今日特首大人有一句說話令係咁先大惑不解,佢話已經諮詢所有部門首長,所有人願意企出最前線抗疫喎,喂 ! 借問一聲是否等同訪問俄軍願唔願意上前線打仗?妳估有人會夠胆話唔願意咩,假如金上大人指派係咁先去支援俄軍,係咁先夠胆話唔去咩,借問一聲呢類語言係咪就係被班垃圾稱之為偽術呀,係咁先有個公務員衰格親戚為逃避學習普通話及要宣誓,個打靶佬情願申請提早退休攞幾百萬退休金及食長糧呀,黑暴時期仲不停攞病假,呢類又唔講?佢嘅職業仲係而家所謂嘅英勇醫護人員㖭呀死剷,政府醫院理應全有紀錄,特首大人呢d唔講?呢類事件有冇人作出過諮詢呀,呢類叫個別事件呀垃圾係咁先,果然學得好快喎,哈哈 ; 喂 ! 係咁先擺明出賣呢個衰格親屬喎,篤灰及出賣豬朋狗友乃係咪先嘅專業,做人當然要緊守專業操守嘛,有乜做錯,假如篤灰有獎金,係咁先或已成富翁,再講多一億次,朋友嘅功能係用作出賣及利用呀,係咁先老豆老母都可以出賣,何況呢種反中嘅垃圾親戚,害怕學普通話喎,害怕宣誓喎,呢類趴街絕對要死全家謝罪呀

發表於 Posted on: 2022-03-20 19:12

封哥
回頂端 / Top
班垃圾女團Cutter真係垃圾中嘅極品,聽講竟然要抄宇宙天團After glasses嘅造型?無恥至極喎,向商品審裁處投訴佢地喇,之前嗰個垃圾記者已經得罪偉大祖國嘅醫護工作人員,已屬死罪,得罪??話時話等同係咁先當年細蚊仔問老師為何男生有雀仔,女仔就雀仔失蹤,只有笑哈哈形態呢,即時扣係咁先操行分數至D級,係咁先耿耿於懷數十年,依然難以將呢口氣吞下,問吓咋喎老師,咁要被校方鞭屍?事實上為何女生沒有雀仔,有責任要向同學解答疑難嘛,竟然被罰企在操場守夜咁滯,仲要公開向同學仔道歉,承認自己問錯問題?乜世界,返到屋企仲要慘被老豆虐待到小女孩琳琳咁乸樣,係咁先解釋話問吓咋喎,又罰企又要比老豆虐打,造成係咁先長大後成為精神病患者,責任究竟在誰呀;話時話Cutter首新歌似乎以雷霆萬鈞之勢推出喎,好似極大迴響㖭呀,一班醜女大作戰咁乸樣,點算好聽呀,上次就cutcutcutcutcutcutter,今次就lalalalalalala,無限lalalala,使鬼妳唱咩,只不過又似乎通街d垃圾趴街都跟住唱咁乸樣喎,呼籲tbb班玻璃囡囡盡快推出新嘅喪曲迎戰喇,喪曲??可以wuwuwuwuwuwu嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-20 21:59

封哥
回頂端 / Top
剛剛有個笨六小孩個妹妹問係咁先一個問題,假如有個靚女係大食囡囡,乜鬼都食,係咁先第一樣聯想到乜鬼,答中有冇獎先,無固定答案呀打靶佬,視乎你答乜鬼野就可以有心理推理咁話,笨六小孩個妹妹話假如答會肚痛,名符其實屬笨小孩一名,假如答會好肥好唔健康囉,乃小學二年級程度嘅答案,假如答咪要減肥囉,只等同中一程度嘅答案,假如答要節食控制體重,乃中五程度嘅低智為左交差嘅答案,究竟呢個問題有乜乸野意義呀係咁先,當然有意義,容後解釋,上等程度嘅人就會答假如第日無得佢食就知死,拍拖為左要愛愛就自然會瘦喇,諸如此類,嗰個笨六小孩嘅妹妹答案又頗令係咁先感覺奇怪,會諗起打仗有人無食物好慘喎,連寵物狗都要食,吓!確有求生之道,係咁先問為何唔食坑渠老鼠,佢話佢地移動咁快無可能捉得到,又啱喎,至於係咁先第一個嘅諗法就係假如有得食冇得痾個口咪好臭,個樣就算幾靚都無補於事喇,佢話係咁先嘅思考能力實在有點複雜咁話,解答問呢個問題嘅目的,就係有班低智人士會睇晒係咁先呢段廢話,你地咪切切實實係廢物囉垃圾,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-03-20 23:17

封哥
回頂端 / Top
究竟呢個世界d人知唔知乜叫做品德,把口衰到完全沒有社會責任,你話緊你自己呀係咁先,意見不同當然就係敵人喇,係咁先有乜做錯先,今日有兩篇報導簡直滅絕人性,有人竟然問一個類似tomboy嘅女生,究竟仲係咪處女,何不問吓自己老母親嫁比你老豆時係咪處女喇打靶,跟住訪問自己老豆戴綠帽嘅感覺喇,問吓自己條女為何唔係處女呀,係咪做個援交妹或係曾經在廟街做過企街呀死剷,呢條趴街擺明要將個囡囡羞辱,呢類評論員絕對要食Nuts add orange以作謝罪,人地係咪處女關你忍事咩,揾個大學教授評估一下佢係咪囉,Who know?呢個問題究竟係咪只想找出證明,找到又如何?係又如何唔係又如何,係咁先無名火起,擺明你條趴街想驗貨唧,顧掂自己屋企d女人先喇,干涉別人內政,要付出沉重代價呀打靶

發表於 Posted on: 2022-03-21 18:01

封哥
回頂端 / Top
另一則報導竟然詆毀內地女星尋尋覓覓,據之前報導人地絕對係女神級別喎,而家話佢鉛筆腿乜乜七七,係咁先極之疑惑,先前有傳媒報導話佢擁有魔鬼濕柴喎,身裁呀嘛濕柴,Sorry,今日被人誣衊為鉛筆腿?有可能被人P圖咋嘛,據以往報導佢絕對係可以跟新彊美女,好似叫乜鬼熱辣巴夫之類嘅女星齊名喎,係咁先很久之前確實曾批評佢有一對筷子腿,筷子功能可以食飯,今時今日鉛筆只係用作掃描咋喎,功用上絕對完勝鉛筆,係咁先對其絕對是一種嘉許,跟中女亞蛇對筷子腳孖寶一樣,喂 ! 佢地全部係二十世紀女神喎,二十世紀?而家好似係廿一世紀喎,係咁先未曾見過尋尋覓覓嘅真人,但照片上顯示確實是big波蕩漾喎,怎可能是鉛筆腿呢,做左媽媽依然保養得宜,呢種囡囡就算唔係處女都飲得杯落喇垃圾傳媒,問tomboy係咪處女喎,死全家喇趴街

發表於 Posted on: 2022-03-21 19:15

封哥
回頂端 / Top