tvb.com

tvb.com

跪低

喂!問題老人又出場,往後在街上假如要揾警察幫忙,應該怎樣求救,以往會叫亞Sir前面有人打交呀,有人搶野呀,有人斬細蚊仔呀乜乜七七,而家是否要叫長官前面有壞份子打鬥啊,有叛逆份子發生搶劫啊或有小孩子被劈殺呢,假如有人想跳樓自尋短見,是否應該講懷疑有人患上抑鬱症想跳樓咁講呢,假如有個唔生性打靶唔小心叫左亞Sir,會否已經違反國安法呢,隨時未報警自己就已經被拘捕啊,事實上警方有權將你班垃圾拘捕喎,Sirsirsirsir乜狗野呀,大聲叫十聲公安大人至准離開,否則即時判入獄再度被懲教感化啊,俗稱再教育,假如係咁先立法就授權警方可以即時槍斃㖭呀,睇吓仲有冇廢物敢再叫亞Sir,愛國就要叫長官,哦!知道長官!!!!

發表於 Posted on: 2022-09-21 2:59

封哥
帖數 Posts: 4038
回頂端 / Top
內地資訊實在令係咁先目不暇給,評論極為生鬼有趣,證明係咁先智慧實在有限,原來俄羅斯尚是沉睡中嘅北極熊啊,嘩!好勁呀,只不過聽聞北極熊皆因温室效應缺乏浮冰及食物,有瀕臨滅絕嘅危機喎,形容為北極熊是否有點不恰當呢,係咁先認為應該形容為未發射嘅核彈嘛,吓!未發射嘅核彈應該是偉大祖國喎,六七十年代偉大祖國亦被形容為沉睡嘅獅子,係咁先難以明白為何總是用動物形容國家呢,而家d野生動物已經全部瀕臨滅絕,理由係温室效應嘛,按此道理再沿用動物作為比喻國家,極不恰當囉,咁你條垃圾係咁先認為乜Q至為合適呀打靶佬,係咁先一向與時俱進,當然要形容為外星生物至夠勁嘛,實力應該深不可測囉,智囊就在呢度呀各大垃圾媒體,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-09-21 7:12

封哥
回頂端 / Top
滅台兼滅團喇死打靶,Cutter件哨牙妹想點乸樣呀,男友受傷五十幾日足足就賣悲情五十幾日,直接退團喇垃圾,徹底拖累其餘七件囡囡嘅發展呀,當日係咁先死老母,第二日就要返工喇,休息左五十幾日真係唔使做咩,唔想做就盡快退出喇死剷,連累公司及隊友呀垃圾,早於數月前係咁先已經批評呢條靚妹正恨揸剷,扮病缺席廣告商大型宣傳活動,跟本上已經需要鞭屍,仲成鬼日燶口燶面,直接問小小超攞幾千萬退休喇廢物,垃圾女朋友一名查實有幾傷心呀,兩公婆相處左幾十年,老伴去世都未至於咁傷心喇打靶精,後生細女將生活完全停止運行,大把人死全家後都要繼續工作生活喇,何況只係男友工傷,條趴街靚妹演技實在非比尋常,難得有件utuver不停話好同情佢喎,死全家喇趴街,同情??呢個年代問心嗰句有幾多後生女會真係為男朋友受傷而傷心足幾十日呀死剷

發表於 Posted on: 2022-09-22 2:01

封哥
回頂端 / Top
即時有批垃圾批評係咁先冷血喎,你班廢物總是不敢面對現實,唉!親人受創傷心欲絕就可以唔返工?乜道理,當日李克勤有隻相處多年至愛狗狗死亡,照樣要演出搞笑節目殘酷一叮呀,妳件垃圾靚妹男朋友受傷就可以長期曠工?直接辭職喇死剷,Cutter班隊友都無辜呀,被妳條趴街拖累,人地父母傷心就絕對理所當然,作為一名女朋友亦可以咁乸樣咩,名符其實一個就累全家,呢種就係俗稱死全家呀,既然咁傷心就濫藥自殘喇,每人家中亦會有成員離逝,唔通可以全部將生活停頓嗎,唔使揾食嗎,證明呢類垃圾為人極為自私囉,不分輕重

發表於 Posted on: 2022-09-22 2:28

封哥
回頂端 / Top
荒誕事情確實每日都在發生,係咁先已經活在地球八十多年,年少時期不斷工作,但每月總喜歡曠工一兩日,原因只不過係好乸懶惰,哈哈哈哈,第一時間必需要做嘅當然要去私家醫生索取醫生證明吧,俗稱醫生紙,衆多同事均認同此乃正常行為,總有一批垃圾排隊跟係咁先告假,絕對是生活日常喎,當日去私生醫生處攞醫生紙公價一百,醫生及扮病嘅垃圾,究竟邊個才是罪魁禍首,扮病去睇醫生,當然最錯係扮病嘅廢物喇,關醫生乜事,醫生簡直就是英雄本色嘅Mark哥,醫生而家竟然被拘捕?乜道理,醫生有專業判斷,扮病嘅垃圾並非專業嘛,只拘捕醫生,扮病嗰個就逍遙法外?當年公然去攞醫生紙嘅垃圾,好多是政府公務員㖭呀打靶,仲係醫護人員呀,有冇人舉報呀,今時今日嗰個公務員已經攞退休金及食緊長糧呀死剷

發表於 Posted on: 2022-09-22 19:52

封哥
回頂端 / Top
而家日日好鬼鍾意睇微訊內嘅短片,實在極為有趣,當中有個叫炒粉姐嘅姨姨,日日時裝表演咁乸樣在街頭炒粉炒麵,圍裙都唔使著,衣著卻依然光鮮明艷照人毫無污漬喎,絕對匪夷所思囉,哈哈哈哈,有專人幫佢手拍攝炒粉炒麵情況,聽講每日要炒至半夜三更㖭呀,每日化晒妝衣著光鮮在炒粉麵,最難得係攝氏三十幾度竟然無汗出呀打靶,哈哈哈哈,懷疑佢是否來自外太空嘅生物,最搞笑有批垃圾睇得極為投入,又話佢老公受傷呀辛苦養家呀乜乜七七,究竟呢批垃圾係咪廣告公司員工呀,近期最搞笑就係穿著鮮黃色衣裙炒粉,裙上真係一滴油漬都無喎,哈哈哈哈,唯一解釋就係每炒一碟就去換衫囉,係咁先實在睇到火滾,造假到咁乸樣都有人會相信??

發表於 Posted on: 2022-09-22 20:14

封哥
回頂端 / Top
仲有26件濕鼠就到達三十二萬view,首先要強調呢個並非係咁先目的,就算得十幾個濕鼠偷睇,係咁先依然會堅持寫垃圾言論,做人最緊要懂得自得其樂嘛,怎至乎恨揸剷係咁先亦無乜所謂囉,絕對唔會為條仔受重創就不斷在社交媒體扮傷感囉,曠工兼拖累公司同事嘅事,係咁先絕對唔會做,係咁先在此保證呢條靚妹在娛圈已經徹底玩完,做人毫無鬥志何不自我放棄生命呢,跟本毫無分別,言歸正傳,又嚟??剛剛在微訊看見幾段交通意外片段,意外情形實在層出不窮,細蚊仔可以任意在馬路亂竄喎,笑死,撞到飛上車頂,個家長就躪出嚟喊苦喊忽,哈哈,呢種俗稱抵乸死,懷疑個細蚊仔係咪一出世就跟父母有仇,擺明整蠱佢咋喎,容許佢地馬路上亂竄,家長原來去左傾計呀趴街,哈哈哈哈,仲有一段簡直笑到不能呼吸,兩車碰撞兩個濕鼠司機在路邊講數,對面線突然有駕車輛剷上佢地頭殼頂將佢壓在車底,吓,咁都得??假如係咁先第一時間要做嘅,並非入醫院,係去投注站買六合彩呀趴街,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-09-22 22:57

封哥
回頂端 / Top
仲有一條片段忘記補充,如此神奇事件又係發生在偉大祖國,有件垃圾駕駛電動摩托無戴頭盔,無戴頭盔好正常喎,無問題呀,條契弟跟住駕私家車車尾,都無問題呀,駕私家車已經停車,都無錯呀,盡快言歸正傳,哈哈哈哈,點知揸電動摩托條趴街,直接撞埋私家車尾,成個頭插左入車尾玻璃,玻璃完全粉碎,事件重點在於車尾玻璃點解會咁容易被頭撞至粉碎呀,哈哈哈哈,真係抵乸死,借問一聲嗰塊玻璃邊度製造,現今車窗點可能會咁乸樣粉碎呀,用頭就可以令車窗完全粉碎?相信製造國定必係低等國家囉,你估拍成龍電影咩,用糖膠玻璃嗎,哈哈哈哈,今晚笑到肚痛

發表於 Posted on: 2022-09-23 0:18

封哥
回頂端 / Top
唉 ! 網上安慰嘅說話已聽到有點討厭,無限期待神蹟奇蹟來臨等言論已有點不切實際吧,人總要回歸現實,最令係咁先討厭係某些Dancer竟然自責,自責?自責自己當時救唔到亞Mo,吓 ! 乜野理論,當時有誰可以救到佢,除非你係耶穌基督,否則怎救?重回工作岡位乃實際情況,日日不斷回憶真係唔使揾食嗎,再問各位一次,假如你老豆老母老公老婆突然遭遇嚴重事故,是否從此只是每日不停懷念,始終要面對往後嘅生活,街外人似乎有無限安慰,查實亦有不少嚴厲批評,哨牙妹就此會無限沉淪?簡直係笑話囉,跟本上只有一個選擇,就係重新出發嘛,係咁先打句問句亦唔會相信一個靚妹會咁長情囉,會孤獨終老??係咁先用BB塊野及自己條七作擔保,佢唔會囉,攞番一筆退團費用另謀出路吧,跟手求其揾件金融才俊做幕後老闆仲實際啊

發表於 Posted on: 2022-09-23 1:26

封哥
回頂端 / Top
今日有兩單新聞想講講,偉大祖國有個大媽認真慘慘豬,在地鐵除鞋只是瞓左一陣,瞓醒後發現有隻鞋不翼而飛,點解點解會無故失蹤,從係咁先角度考量,大媽有乜做錯,呢個世界有誰會著鞋睡覺,除鞋乃正常不過行為,原來有乘客話佢隻腳好乸臭喎,故此掉左佢隻鞋出車廂,喂 ! 毫無邏輯可言,隻腳臭就應該斬左佢對腳嘛大佬,點解要掉左佢隻鞋??道理何在,最慘要去邊度買番隻鞋嘛,係咁先借問一聲有誰隻腳係香嘅呢,當日係咁先在公司工作中,突然有陣腐屍味道撲鼻而來,比起口臭強烈大於一萬倍,原來有條趴街皆因對鞋濕晒,就用強力風扇欲將其吹乾,嗰陣味道確實三世難忘,係咁先懷疑佢對腳係咪生Cancer,怎可能臭到即時有嘔吐感覺啊,假如有人認為臭豆腐唔夠臭,係咁先保證呢種味道比臭豆腐臭三萬倍囉,按此道理有理由相信嗰個大媽對腳就係呢個味道,但點解唔將佢對腳斬斷掉出車廂,而掉佢隻鞋呢??哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-09-23 19:44

封哥
回頂端 / Top
仲有一單新聞原本對係咁先來說並非新聞,有性感女郎從窗門爬出逃難,求生之道人皆有之,不排除被人挾持禁錮吧,爬窗逃跑乃正常不過行為,樓下有幾個男生幫手接住,男生們又有乜做錯,救人一命勝過七級浮屠嘛,假如係咁先在場必然不甘後人搶住手口並用上前拯救,俗稱抽爆水,哈哈哈哈,遠睇事實上係性感美女喎,只不過跟據垃圾媒體報導原來係一名變性人啊,喂!問心嗰句呢個性感(女郎),查實尚算標緻喎,唔講真係唔知原本係男兒身喎,係咁先即時詢問幾個老鬼狗友,難得佢地都話正啊趴街佬,哈哈哈哈,係咁先又再借問一聲各位垃圾,假如唔知佢係男兒身,有誰唔想食呢,係咁先心諗始終鴨寮街Macy姨姨比較穩陣囉,起碼確實係姨姨嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-09-23 20:13

封哥
回頂端 / Top
近期好少談論AV,強調並非無睇,係來來去去都係嗰幾件老鬼男優呀,到底搞甚麼?招聘男優有困難嗎,係咁多先絕對敢於挑戰難度喎,何不聘請係咁先作為男優人選呢,喂!你條打靶咁乸老有乜資格出演AV呀垃圾,你班趴街究竟有冇睇過AV呀,嗰d男優比起係咁先更為年長啊,擺明係亞爺亞伯嚟啊,佢個料理媽咪,咁乸老就咪走出嚟獻世喇死剷,成百歲仲有冇咁硬呀打靶佬,查實佢地係咪食壯陽藥進行拍攝呢,否則點可能會咁大咁長咁堅硬,係咁先感覺實在匪夷所思囉,係咁先今時今日就算見到BB都唔會咁堅強嘛,哈哈哈哈,強烈要求AV娛樂公司更換男優,否則罷睇㖭呀,喂!多你一個唔多喎,悉隨專便吧

發表於 Posted on: 2022-09-25 2:54

封哥
回頂端 / Top
係咁先絕對支持立假新聞法,某些媒體無恥程度簡直令人咋舌,前特首條長遠路去街市買餸認真值得一讚,顯示極度親民啊,只不過令係咁先摸不著頭腦,點解要去到新界呢,究竟有乜食物要去嗰度買,媒體有否報導,係咁先只是八九卦想知道,並無其他想法,哈哈,但媒體報導話好多人走埋去跟佢合照??喂!冇圖無真相,唔可以空口說白話喎,究竟有幾多人去合照,請加以說明及提出證據,照片中只見到有兩件唔知乜人陪前特首去街市咋喎,假如係咁先是採訪媒體,在毫無法律框架底下,定必寫有大批市民爭相上前合照喇,按道理咁樣寫應該絕對合法喎,無圖無真相,你咬我食咩,尚有大批小朋友蜂擁而上攬住佢親吻㖭呀,原來媒體就有權說三道四,市民就不可以嗎,下次唔該映張相證明一下,有幾多市民合照嘛,該批市民隨時紫荊勳章都有得攞啊,愛護官員簡直情同父母嘛

發表於 Posted on: 2022-09-25 21:09

封哥
回頂端 / Top
港嬸選舉係咁先只總結幾句,原來昨晚係選舉決賽,係咁先只從07大哥網頁晚上報導才知道,有小姐被形容甚麼翻版孫藝珍乜乜七七,最終奪得季軍而回,亞軍就係黑面嬸嬸,冠軍就係過氣男演員被拋棄嘅女兒,係咁先有幾點可以作出合理猜測,季軍必然是未來被重點栽培演藝新星,定律一樣,亞軍黑面嬸嬸咁有性格真係祝佢好運,娛圈中聰明囡囡必定會將其徹底玩殘,在一衆姐姐面前夠胆黑面?究竟知否何謂買棺材唔知掟,冠軍從面相分析,絕對有理由相信係惡女一名,顴骨嚴重外露嘅囡囡必然屬惡人一族嘅面相,牙尖咀利之輩,聽講仲係性女一名㖭呀,喂 ! 啱晒某些電視臺垃圾嘅胃口喎,只不過想嫁入豪門就有一定難度,假如飾演一名PTGF絕對唔需要化妝囉,飾演???或是現實呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-09-26 20:35

封哥
回頂端 / Top
係咁先近年已經甚少食零食,甚麼薯片芝士條keep away from me,今日行超市準備買漂白水洗兩張染滿精液嘅床單,八九卦順便睇吓零食價錢,當年(應該係大約三年前)係咁先極之喜歡吔卡落E薯片九州紫菜及粟七燒等食物,後期就改為吔即食栗子,喂!借問一聲供應商們嘅媽媽身體近來無恙嗎,又再代為深切問候,料理佢嘅媽媽薯片價錢竟然飈升至令係咁先精神即時崩潰,三四年前十二蚊三包,今時今日竟然十幾廿蚊有一包?兩包特價都仲要28蚊,天理不容,薯片咋喎,賣咁乸貴?一盒飯都係27蚊,食薯片要28蚊?奸商們理應改行做地盤恨揸剷吧,食一包零食通常幾分鐘內就可完成,並非必需用品,價錢實在貴到可被形容為天打雷劈,係咁先發誓以後永遠唔會再食呢d貴價薯片,再食嘅話就全家絕啊

發表於 Posted on: 2022-09-27 20:48

封哥
回頂端 / Top
而家d人確實多Q餘,明星擺款乃理所當然嘅行為,竟然有垃圾市民投訴佢地無禮貌被無視乜乜七七,呢班垃圾及早死全家喇趴街,明星擺款跟本完全正常不過,最誇張反而就係有批廢物未上位就擺款呀打靶,喂!諗諗吓查實又有乜問題,假如係咁先被邀請去tbb做嘉賓,就算見到一班大哥大姐,係咁先照樣對佢地藐嘴藐舌㖭喇,連係咁先都唔知係邊個,實在好打極都有限,只有一個要求,想見吓BB豬一面囉,係咁先極有理由相信第一時間會被BB當面吐口水洩憤,哈哈哈哈,對待你班打靶當然要黑面喇,就算今時今日嘅BB亦已經有權比面色你地班趴街睇喇,話晒佢已經係tbb女一嘛 ; 今日祖國又出現英雄呀,係咁先之前講過無數次,作為英雄本色當然係當街打女人及打細蚊仔喇,只不過今次呢個細蚊仔有七歲喎,頗年長吧,下次要打嘅總要有選擇性啊,小孩四歲或以下,女人體重要七十斤或以下,絕對會比較安全囉,佢地理應毫無反擊能力嘛,此乃英雄本色定義囉

發表於 Posted on: 2022-09-30 20:00

封哥
回頂端 / Top
微訊又出現好多靈異視頻啊,乜鬼咁靈異呀係咁先,同胞們充滿愛心程度簡直令係咁先汗顏啊,通街有人搶住比錢某個殘疾老人呀,有專人拍攝㖭呀,又有人爭相拯救狗狗呀,拯救狗狗好正常喎,隻狗狗被煙焗到得番半條狗命,救援人員不停用水淋佢實在聰明絕頂,可以協助降溫嘛,拍攝人員嘅鏡頭焦點係隻狗狗大頭,焦點唔係應該救援人員咩?奇怪,只不過舖排並不完美啊,假如狗狗未能搶救成功,應安排即時處理狗狗屍體程序囉,係咁先以往亦時常返內地城市拯救狗狗,專門環保地協助處理佢地屍體,會將其盡快食晒落肚,目的只是維持生態平衡,並不殘忍的 ; 剛剛微訊又有重點新聞報導,即時充斥整個網頁,中國女籃準決賽戰勝澳洲女籃呀,準決賽??簡直好似報導俄國戰爭勝利咁開心啊,影片中有架烏克蘭坦克被俄國坦克轟炸成功,偉大祖國興奮程度,係咁先以為已經成功收復台灣㖭呀,查實點解要大肆報導俄烏戰爭呢,關偉大祖國乜事??有一句說話叫各家自掃門前雪嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-09-30 21:43

封哥
回頂端 / Top
係咁先每日亦不斷學習當中,國家女籃勇奪世界賽銀牌啊,認真值得恭喜,攞景定贈慶呀你條趴街係咁先,奪得銀牌都開心到好似執到隔夜四方諗咁乸樣,喂!傳媒都話奪銀比起奪金更光榮啊,光榮??究竟乜道理呢,謎底最終被係咁先解開,俄國領導人指導各國人民何謂歷史事實嘛,概念上似乎令係咁先有點矇糊,奪銀比奪金更高興,按此道理完全成立囉,係咁先即時想在屋邨大廈進行公投,投票目的是單位跟本性是屬於市民的,假如贊成票超過九成,按照呢個道理推算,好大機會單位是屬於居民囉,人人都即時變為業主㖭呀,原來解讀難題就係咁乸簡單,往後繁事進行公投,問題就迎刃而解喇,各位垃圾網民認為BB係咪靚女,係咁先好想公投進行測試囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-10-02 0:23

封哥
回頂端 / Top
超市實在是世界上最無良嘅商業運作,食物價格加價幅度實在嚇人,上個月蠔油優惠裝兩支加一支垃圾豉油六十五蚊,查實已經加左五蚊,呢兩日去超市逛逛,突然發覺價格飈升至七十,料理佢嘅媽咪臭豆腐,有冇搞乸錯呀趴街,短期內就加左十蚊??係咁先即時去睇睇單獨一支蠔油賣幾多錢,佢媽媽身體無恙嗎,竟然四十蚊一支蠔油??係咁先即時在超市內精神病發作,爆粗不斷What the fucxxx=xxxxxfu,點可以無良到呢個程度,對上一條標題已經提及現今薯片價格嚇人,點知原來加價一浪接一浪,再咁乸樣真係跳樓都唔掂喎,伯街胃腔可以咁乸樣做生意咩,基本食品都加到趴晒街,市民等同被天打雷劈一樣,各位黨領導仲話全國已經踏入小康社會?係咁先只係想有錢踏入胃腔超市咋死剷,不出一兩年係咁先可能在街執垃圾及瞓公廁吧

發表於 Posted on: 2022-10-02 19:53

封哥
回頂端 / Top
喂 ! 認真搞笑又再小題大做,私人生日宴會咀咀壽星女好正常喎,社交禮儀嚟嘛,社交?私家地方就算即場開炮,你班趴街都吹佢唔漲喇,假如係咁先在場,直接玩盡一切AV花式㖭呀,789P又如何呀,絕對大驚小怪,查實死口唔認咪得囉,解釋只係被外國勢力刻意抹黑,說成全部為電腦合成影片就可以喇,呢單case擺明係外國勢力入侵,忠黨愛國嘅高層何罪之有,建議用祖國法律追究到底喇,鬼鬼祟祟偷拍放上網,目的何在?有機會屬於洩漏國家機密㖭呀,高官領導食外賣乃指定福利嘛,即時合唱番隻首本名曲'毛需要太多'賀一賀壽星女㖭呀,傳媒嘈之巴閉小事化大,下次直接用低音結他手勢公開表演,包保壽星女即時興奮得呼天搶地囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-10-03 0:02

封哥
回頂端 / Top
近日依然不斷學習當中,感謝高層領導作出指點,某些事情早響呀大佬,原來在互不相識情況底下係可以錫錫呀,係咁先暗戀鄰居梁太多時,上星期聽講佢Happy Birthday,一家大細幫佢慶祝生日,早知係咁先就鬼鬼祟祟參與其中喇,切蛋糕時就名正言順飛撲埋去咀咀,應該係法式濕吻至啱,按道理此舉動絕非違法喎,互不相識都可以咀咀,係咁先跟梁太總算相識一場,絕對合法囉,假如係咁先被拘捕,證明高層領導是否有特權咀咀?假如事件發生在偉大祖國其他城市,領導必然被黨中央嚴正追究及處理,香港果然係一國兩制囉,香港領導可以隨便錫錫素未謀面嘅囡囡啊,係咁先想查詢一下,一般市民有否此權利呢,下次鴨寮街Macy姨姨生日,未知可否給係咁先食一次覇壬餐呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-10-03 19:48

封哥
回頂端 / Top
喂!原來隻保鮮期出左新歌叫乜鬼羅曼蒂克初戀之類,大佬呀,係咁先講過無數次呢條死剷形象已經徹底崩壞,仲要不停唱情歌,死全家喇趴街,情況等同叫個凶神惡煞嘅社團大哥去幼稚園參加親子活動一乸樣,或是叫個油麻地食冰老鬼扮紳士一樣,咪再唱喇趴街佬,呢種形象唯一合適只可出演AV心理不平衡嘅男優,唱情歌??年尾叫Uivtv直接頒個最受歡迎男歌手比佢喇死剷,某些人成日祈求有神蹟出現,已經出現左喇,呢件垃圾可以生存左在娛圈幾年,仲唔係奇蹟?唔靚仔又唔好笑,成個色情狂咁乸樣,諗諗吓仲有一個人生角色可以扮演,送佢去烏克蘭幫俄軍出戰喇趴街,有件事令係咁先耿耿於懷幾年,未敢公開表達,近年一大班垃圾急不及待飛撲出嚟講自己愛國,行動呢??行動就只係不停揾祖國著數,假如要對偉大祖國示忠,不單只靠把口,第日假如要人民上前線戰鬥,理應(謹記)自己報名上前線作戰吧,愛國就要為國犧牲喇你班打靶,係咁先就算做砲灰又如何,要共同愛國嘛垃圾藝人

發表於 Posted on: 2022-10-04 23:14

封哥
回頂端 / Top
Niutv究竟想點乸樣,真係毫無策略可言喎,分拆出嚟嘅Majelilli聽講專門處理Murder十二條濕鼠及Cutter班渣滓,受傷事件已經過左兩個月,公司運作完全停頓,之前係咁先已經提出唯一可行策略,Murder最站得穩及人氣最高始終係姜包,理應推佢出嚟做先鋒,帶動一班垃圾兄弟重新出發嘛,竟然安排佢去法國旅行??公司就求其推套野戰老師出嚟試水温,擺明推兩件垃圾史單利及法蘭基去死,完全浪費左套劇集,唉 ! 無奈 ; 另外Cutter班渣滓如何再被重新打造,路線只有兩條,一就及早解散重整,二就理應乘機分拆其餘七件,安排獨立工作吧,哨牙妹明顯係罪魁禍首,係咁先再講一次,人地死老公老婆老豆老母,第二日就要重新開工喇,妳條哨牙妹就日日扮消極曠工,假如要做番個人就應即時退團喇,而家名符其實叫連累全家呀,一個不知名嘅Dancer受傷,就禍及全世界,特區政府理應作出行政處理吧,無一個夠胆面對公衆,據以往紀錄四個字事件"純屬意外"就可解決喇,假如受傷嘅係路人甲,事件一早已完滿解決,哨牙妹一直利用其他Dancer幫佢發聲,借問一聲從事件初期,究竟有邊個大哥大或大姐大出嚟發聲呀,成班小薯仔只管不斷破壞社會安寧,哨牙妹應即時被拘捕調查至為正確,何謂殺雞儆猴就係呢種,豈可比妳地不停說三道四,追究乜追究七,攞錢就走喇垃圾,假如有人承擔責任,個Dancer就可活動自如嗎,多Q餘

發表於 Posted on: 2022-10-06 20:56

封哥
回頂端 / Top
查實係咁先絕對有潛則做一名專業騙子,方法一就係胡言亂語講一大堆各位垃圾市民一知半解嘅專用名詞,例如講乜鬼雲計算呀,超高音速飛彈晶片運作呀,Md-90高智能裝甲坦克構造呀,強積金內部計算方式呀,買保險重點欺詐注意事項呀,高空擲物拋物距離線如何評估及如何作出適切閃避,一班垃圾老鬼及師奶必定聽到如痴如醉,即時當係咁先偶像咁乸樣,隨時比起姜包更受歡迎,估計大批亞嬸姨姨興奮即時趕返屋企自摸奶奶㖭呀,蠢材們事實低智無極限,而家呢個社會充斥一大批甚麼utber及乜鬼Kol亂噏廿九,每每話自己消息係獨家,網民唔聽就係一個蠢能,呢班料理媽媽嘅偽專業人士配合一批蠢材之覇嘅垃圾,必定係促進香港繁榮安定嘅基石,係咁先呢個頻道保證有班專業死剷日日留意,每次總有一定回應,昨日係咁先提及Nivtv毫無策略可言,今日就出聲明乜乜七七,證明乜野呀垃圾係咁先,證明偽專業人士跟一班蠢材們配合得天衣無縫囉,官方語言係咁先一清二楚,政府調查完成後就會有所交代,哈哈哈哈,事件實屬不幸純屬工業意外,檢討過後會盡量避免類似事件再次發生,會深切反省,完成!!!!!唯一難以理解就係為何時至今日,尚未有人聯絡係咁先做幕後智囊呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-10-07 19:27

封哥
回頂端 / Top
兩件乸型菊花仔無啦啦去韓國旅遊,假如有人相信佢地去旅遊,證明呢個世界充斥著大量懵能,至愛手足仲瞓在醫院,你條趴街瘟神lo仲要出國旅遊?哈哈哈哈,哨牙妹扮可憐都扮幾個月喇,你條菊花仔就掛住外遊賣菊?果然英雄本色喎,起碼要守孝三年喇打靶仔,哨牙妹似乎會永遠豹隱喎,永遠豹隱??永遠代表幾耐先,代表等到tbb會跟佢簽約為止囉,哨牙妹路線已經好明確喇,擺明想獨立發展啊,呢條趴街真係當正自己係梅姐咁乸樣,博同情博收視目的顯而易見,實在太年輕吧,形象已經徹底崩壞呀,缺席廣告宣傳又發小姐皮四,唔x全家實在天理難容吧;近日有最新AV女優推出市場,喂!質素確實大不如前喎,樣貌小學生咁乸樣,毫不起眼,一點性愛感覺亦沒有,點睇落去呀大佬,以往Mako Oda嘅質素已消失得無影無蹤,就算連Milf系列亦未有人能夠接班,係咁先唯有不斷重温過往AV影片,解決飢荒問題囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-10-09 1:11

封哥
回頂端 / Top