tvb.com

tvb.com

跪低

七十幾歲嘅亞森話要開show??眼都睜唔大咁乸樣喎,仲點開show呀,是否要晚晚食一包腦白金提神呢,年青一代無人會睇呀,條垃圾蛋仲要推波助瀾幫手宣傳?乜野叫幾十歲都唔化就係呢種,人地winwin話最緊要有得玩,你隻老柴就仲係唱最緊要好玩,拍笑片咩,何不開套電影叫最佳人瑞拍檔仲好睇喇,絕非奇聞喎,tbb揾幾個六十幾歲嘅老鬼都飾演非苦前線隊員都係咁喇,有乜咁出奇,睇完造星好鬼肚餓㖭,食個老餅頂吓肚先,哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-26 0:21

封哥
帖數 Posts: 3676
回頂端 / Top
記者定係槍手呀,垃圾記者採訪幾個幼齒,問佢地有冇睇造星決賽,理所當然,訪問佢地有乜評價,亦唔係問題,話互相學習喎,互相??借問一聲有乜可以從妳地身上學得到乜鬼呀,互相??準備模仿喇幼齒們,跟手嗰個垃圾記者竟然話佢地唱到走晒音喎,係咁先絕對認同,但叫幾個幼齒點答呀打靶,呢個問題擺明目的係踩低造星囡囡水準喇,係咁先早幾日已經想講呢個話題,唱得好就必定係天皇巨星?必定會攞新人獎?等同跟天富用上同一屎橋,不停翻唱醫登歌曲,只想證明自己實力高佢一等籌唧,盲嘅都知道你條趴街點諗喇,踩低別人抬高自己,一向係tbb固有文化,偶像重點係要夠入屋呀木契,造星囡囡迴響實在極大,對比夢遺幼齒明顯又勝出一仗,唉!Where's幕後顧問,在呢度呀tbb,盡快聯絡係咁先喇,下下跟別人尾巴走,總唔係辦法囉,哈哈,BB應該飾演衰神,就叫佢做兒童節目,擺明係淑女就叫佢做師奶,究竟究竟究竟想點?

發表於 Posted on: 2021-12-26 20:29

封哥
回頂端 / Top
垃圾收集站係時候要開工喇,造星落敗嘅參賽者又可以收歸國有呀,上次執到嗰兩件廢物,開心到執到隔夜四方X咁乸樣,點知仲慘過執到核廢料一樣,查實係咪內鬼嚟呀,有冇首先對兩人做過政治審查呀,喂!昨日管理層無訓示過所有員工咩,千祈咪話有睇造星決賽呀,點鬼知個個垃圾都話有睇(包括一衆幼齒),記者們應該採訪所有藝員,昨晚tbb有乜節目迎戰造星決賽呢,係咁先保證無一個員工答得出,皆因全部垃圾睇緊造星決賽呀打靶佬,哈哈哈哈,係咁先難以明白為何昨晚唔用秘密武器嘅劇集迎戰呢,邊套呀?嗰套乜鬼衰神衰到盡定係衰神變瘟神呀,係咁先忘記了劇名so sorry,只係記得係件廢物靚妹做女一囉,昨晚擺明隔離台大勝喎,但係咁先保證收視率亦只係五六點,依然遠遠落後於心愛嘅tbb幾倍囉,唯一批評就係班囡囡唱到好似鬼叫咁乸樣,星倒嘅記者都係強調呢點嘛,只不過唱到鬼叫咁乸樣都依然有咁多廢物睇喎,tell me why?正矮哥,哈哈,唔使擔心,tbb仲有強大後盾支撐,夢遺幼齒第二季將會再次出籠嘛,呢鋪仲唔連本帶利贏到盡,哦!

發表於 Posted on: 2021-12-27 5:43

封哥
回頂端 / Top
肥就肥喇談戀愛,被說成圓潤勁可愛,哈哈哈哈,係咁先真係想死呀,自己人果然係自己人,07大哥助攻助到出晒面喎,呢種叫做持平報導?話條魷魚仙氣十足已經極難接受,不久將來係咁先保證造星囡囡亞Day會被形容為肥腫難分呀豬扒咁乸樣呀,係咪打左煲托屎啊搞到成塊面腫晒喎胖妹諸如此類,踩低對手絕對是係咁先專業呀,冠軍囡囡就只顧温仔,亞軍嗰個就只會跳不知所謂嘅locking,造星囡囡就係垃圾地底泥,唱歌就件件走晒音,理應全數被擯出娛樂界,實在有映衰娛樂圈之嫌,,總之全球最標清就只有tbb幼齒孖寶喇,講多無謂,又唱得又有仙氣又圓潤可愛,問你地點頂,喂 ! 內地隨時擁有一二千萬年青人都係咁乸樣喎,香港得兩個??比例上有點不完整喎,要問責可以找誰呢??

發表於 Posted on: 2021-12-27 20:30

封哥
回頂端 / Top
tbbtbbtbb,搞甚麼搞甚麼搞甚麼,九點半唔係播放劇集衰神衰到底咩,為何今日睇睇吓賽馬節目,竟然話九點半會播一套叫乜鬼鐵拳打壞人,總之個劇名係咁上下喇,係咁先皆因腦退化比較容易忘記事情,點解會無左衰神睇呀,天呀還係咁先衰神呀,聽講今晚係第一集咋,點解咁乸快就預告會播放鐵拳無敵金師傅呀,係咁先腦筋好混亂呀,就嚟發神經喇,究竟衰神係咪只得五集呀,或未播出就已經決定腰斬呀,好殘忍好殘忍呀,BB點算好呀,即時解約遠走日本投身AV界喇,已經蹉跎左幾年光陰,從teenage系列已轉為凌虐系列喇,遲下就隨時變為Mature或Milf系列㖭啊,唉 ! BB娛樂夢就此完結吧,只要一日有Granny系列,BB絕對不會退出演藝圈囉,吓 ! 做到變左Granny仲要拍??趁仲後生BB真接去投考大廈管理員或是去燒臘檔賣燒妳鹵味好過喇

發表於 Posted on: 2021-12-27 21:06

封哥
回頂端 / Top
又要高度讚揚07大哥多一次,喂 ! 每日你條係咁先都讚揚緊07大哥喎,今日又有乜鬼嘉許表揚呀,消息話昨日音樂頒獎典禮全靠魷魚撑住成場嘛,三大唱片公司只派得一件濕鼠到場咁講,呢鋪真係多得妳魷魚唔少喎,全靠妳樂壇才可重現生機啊,原來咁樣,係咁先下一步應該如何接力嘉許呢,諗到諗到仙氣十足新一代樂壇小龍女重現江湖,小龍女??小魷魚呀嘛,係咁先查實重新審視何謂仙氣女神,原來當今世上魷魚嘅類型就係仙氣界代表,乜唔係談戀愛小姐咩,而家談戀愛小姐係圓潤小可愛呀老係,哦 ! 標準隨時更改好難適應啊,七十幾歲popo wong都可以被形象為少女味十足喇,證明今時今日呢個世界有乜事唔會發生呀

發表於 Posted on: 2021-12-28 20:07

封哥
回頂端 / Top
有人真係冇Asshole無法生存,大胸痕又做跟尾狗,人地返去tbb做狗,妳就跟住現身東歪西倒喊苦喊忽,話人地呃佢老母三千萬乜乜七七,假如係咁先有三千萬比人呃都值得喇,第一:咁乸蠢嘅女人都有三千萬零用錢比人呃,嗰個騙徒簡直值得嘉許,第二騙徒實在眼光獨到,竟然認識得到一個咁乸蠢兼咁有錢嘅老女人,買保險會令人損失幾千萬金額,騙徒實在聰明絕頂,扮醒目嘅水魚通行都有,原來自己切切實實係水魚一條,下次唔該介紹比係咁先認識一下痕姐老母吧,等專業嘅舞蹈員係咁先呃番佢一筆學習嘅跳舞費用嘛,遇到咁乸蠢嘅老女人簡直千載難逢,唔呃佢呃邊個呀,貪字得個貧,乃世上不變定律,尤其係有錢加上極蠢兼貪心嘅老女人,係咁先送三個字比佢老母,抵乸死呀,咁567蠢,哈哈,落井下石呢一招絕對是一種絕招,哈哈哈哈,財到光棍手要追討?隨時叫美帝相信共產主義更為容易囉

發表於 Posted on: 2021-12-28 22:08

封哥
回頂端 / Top
係咁先感謝討論區收視率一向不高,保障係咁先人身安全,之前已經有個網友向係咁先提及,人地識你係老鼠咩,日日得幾十個垃圾關注係咁先言論,但係咁先絕對認為有某些濕鼠極度留意係咁先言論囉,有絕對性嘅參考價值喎,包括tbb幕後一些精英在內,精英??廢物咋嘛,每日激嬲BB乃必然性任務,有理由相信BB會睇囉,而家就難講,哈哈,痕姐日日躪出嚟567博同情,加上有07大哥及東歪西倒助攻,確實想窮都難,被遺忘已久嘅垃圾即時日日變C1人物,前景絕對樂觀,真係??令係咁先比較印象深刻就係呢條趴街係遲到大王囉,當年跟乾屍拍劇都敢遲到,當正自己係大姐大乎,茄喱啡遲到係唯一令同行感覺齒冷嘅行為,妳估真係以為自己大波就大Q晒?趁住近期聲勢浩大,拿拿淋揾個光頭水魚泊岸喇,泊岸定係跳崖呀打靶,係咁先從小至老從未有過遲到紀錄,遲到嘅垃圾絕對需要嚴厲譴責行為囉,簡直係人生黑歷史呀,講多無謂,條渣男都係要還錢先囉,哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-29 18:01

封哥
回頂端 / Top
而家d大人簡直係鼠輩一樣,下下打殘晒dBB仔至安樂,係BB仔唔係BB呀,有冇搞乸錯,究竟想點?滅絕人性行為,可以視而不見?要BB仔死左至判疏忽照顧兒童罪?乜鬼法律呀,上次整死林林嘅男女被判幾年監禁,查實認真梳乎,幾年後又可以重新玩過,呢種就叫法治精神,再次詢問一下政府高層,人道毀滅合法,人道地殺人究竟係咪合法,葉太太話明人道嘛,有乜咁唔人道呀,按道理人道地虐兒又是否合法,虐兒唔一定會死嘛,虐待並不代表殺人嘛,律師係咪可以咁打官司呢,話時話當年係咁先被老豆打到抽晒筋,未知可有追溯當年爸爸嘅法律責任呢,甚麼過度活躍症喎,使乜食藥呀,將細路哥打到佢抽晒筋就極速復原喇,係咪呀法官大人

發表於 Posted on: 2021-12-29 20:49

封哥
回頂端 / Top
致命女團名單即將出籠,係咁先又再保證,內部大量矛盾將會產生,某些跳舞擔當某些乃唱歌擔當,各自為政,最慘就係囡囡要面對無間斷嘅緋聞及日日口和心不和嘅隊友,嗌交必定多過食飯,乃團體必定會發生嘅事情,妳死總好過我死,蕉皮無限提供,當中有人扮晒大家姐就少不免,跳得唔好就等待被剷上天花板做天花板嘅女人吧,聽講有一個叫乜鬼糖果,跳唱技巧簡直慘不忍睹,靠樣貌揾食,理應短期內就可能有老闆或金融才俊出現,隨時會退團喎,最攞命件件乃成年女仕,緋聞將會不斷,係咁先都係嗰句,女團生存到一年以上,係咁先即時將BB交出去任由渣男享用吧,tbb幼齒孖寶嘅殺著絕非演藝技巧出色,係未夠合法年齡,你班色情狂有得睇就無得食,故此幼齒嘅人身安全得以保障,只不過十八歲後就聽天由命,新鮮始終好過冰鮮或雪藏嘛,優點真係財源滾滾,缺點就係極速被污染囉,再講多一次,此乃娛圈遊戲嘅規矩呀

發表於 Posted on: 2021-12-30 20:13

封哥
回頂端 / Top
唉!一月就到都捱唔到廿九萬view,過往真係感謝tbb厚愛,對係咁先言論深切關注,真係要忍著淚說goodbye吧,講過1/1後要另覓天地絕不爽約,絕不爽約??係咁先一向無乜口恥喎,哈哈哈哈,煩事總有終結嘛,只要有一件垃圾躪出嚟作出挽留,係咁先都會考慮留低,只不過呢個情況只會在夢遺時發生囉,哈哈,要係咁先做乞兒,顧及面子底下,絕不會向各位垃圾網民乞求,面子??一向你件趴街都無乜喇,發噏風多年,時事體育娛樂無所不談,正所謂橫跨政商兩界,咁乸勁??收嗲喇死剷,隨時朝早六點被㩒門鐘拘捕你條恨揸剷㖭呀,喂!晏少少得唔得呀大佬,未瞓醒覺啊,只不過唔知可否給予係咁先少少時間洗面刷牙才戴上手銬呢,哈哈哈哈,你條精神病患者記得定時去覆診呀打靶,最後一句希望BB套衰神愛妳廢劇可以收視飈升喇,BB身份終於揭盅啊,哈哈!江湖再見,請呀

發表於 Posted on: 2021-12-31 5:01

封哥
回頂端 / Top
所有舞台工作慘被剎停,慘無人道嘅事每日發生,唯有又再現身消磨時間,哈哈,消磨時間等同蹉跎歲月囉,突然又躪番出嚟,精神病院咁快可以放番個精神病患者出嚟咩,十幾日咋喎,喂 ! 你估強姦非禮咩,行為良好就提早放監喇,另一復出原因必然係BB對係咁先難以忘懷吧,callcallcallcallcallcall翻嚟喇,近期娛樂圈簡直不知所謂,不知所謂??查實係正常不過呀打靶,講過無數次偷食人妻,人妻派帽乃人類正常行為,AV電影中Milf系列永遠最受歡迎之一嘛,絕對小題大做,最慘就係珠寶公司揾條淫娃拍婚戒廣告呀趴街,一鑊就炒起,假如係咁先是廣告商,要sale胸圍底褲衛生棉避孕套即時聯絡佢經理人公司喇,包保銷量激增呀打靶,衞生棉就改為叫記憶衛生棉,正呀,哈哈

發表於 Posted on: 2022-01-14 0:19

封哥
回頂端 / Top
呢個世界真係有人未見過大蛇痾尿,甚麼Collar喎,究竟佢地知唔知有隊飛出宇宙嘅女團叫After class呀,咁出名竟然無人知?正一垃圾網民,callcallcallcallcall乜鬼野呀,call白車喇打靶,應call就躪番屋企或叫經理人接老細call喇,見到嗰個中女就眼火爆,幾十歲就躪去tbb見工喇,尊貴嘅公司專收過期物件呀,俗稱古董,夠晒保值呀垃圾,想賣弄風騷唔該去bob乞學吓一衆Japanese mature姨姨如何演繹喇,認真食古不化,人地韓團強如當年Exid,隊長率智三十一歲同樣要被放入焚化爐,而家香港就整件三十五歲出嚟做主打球員?究竟Uiv高層個腦諗乜鬼呀,個個囡囡三尖八角,機械人又有,超人怪獸又有,各款AV女優一應俱全,真心的假話係咁先只係想揾一隻怪物談戀愛咋,一大堆妖怪共同現身,想點乸樣呀趴街,唔該揾人幫手將佢地全部關入竹篙灣隔離營吧,到時就真係日日callcallcallcalllcall白車呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-01-14 18:45

封哥
回頂端 / Top
係咁先一復出就即時短幾年命,07大哥呀,係咁先上次退休之時已經話佩服到你五體投地呀,呢兩日睇大哥報導嘅娛樂新聞,簡直等同謀殺,話件垃圾搖住拎係最老花旦??41歲咋喎,主編人員真係買板唔知掟,你地當鎮台之寶及in媽媽係流野村?人地七十歲都仲做緊女一呀,竟然當佢地無到?生存在tbb41歲簡直只係幼稚園學生,popo wong上幾個月行山嘅照片,仲係被人形容為少女味十足呀打靶,搖住拎係最年長花旦?使唔使係咁先介紹一個精神科醫生比你呀趴街,娛樂版水平日益下降,有媒體報導話嗰班垃圾Cutter有力威脅After glass??哈哈哈哈,After glass係飛出宇宙嘅天團呀,誰可取締,為何要飛出宇宙??代表絕無人類會認識囉,哈哈哈哈,有力挑戰喎,挑選食材做媽媽料理好過喇

發表於 Posted on: 2022-01-15 1:14

封哥
回頂端 / Top
偷食人妻咁乸快就在唉豬話想找回昨日的燦爛喎,呢件死全家面皮真係幾丈厚,剛食完條嫩腸,咁乸快就想食鮑參翅肚?人地家屬謝禮閔條女豬豬都已經被判死刑喇,妳件淫娃以為可以輕易途出生天?太開玩笑吧,轉行去拍AV似乎係唯一生路,負評跟當年淫泳尤有過之,幸運只係無被拍下玩雀仔短片,當年安仔哥都係首先無事,淫泳就已經永不超生,情況等同今日天富及淫妻一乸樣,越扮可憐越扮純情就死得越慘,又要係咁先出橋幫手化解,唉,製造一個假像被天富極速拋棄,俗稱用完即棄,營造為遇人不淑受害人身份,公開向公衆跪地道歉,往後會作出深切反省,以後會專注於歌唱事業,希望前夫諒解,為表決心會將手臂上嘅紋身徹底清除,重新出發,承諾向當年校園受欺凌嘅同學深表歉意,最後一招就在家自殘,食幾粒維他命扮自殘囉,或可救回自己一命吧, 兵行險著跟手就揾一件鏡仔出嚟做死侍,話同佢共享音樂,組成二人拍檔闖入樂壇,絕對係另一生路囉,係咁先果然係明關照暗整蠱之覇喎,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-01-15 1:57

封哥
回頂端 / Top
係咁先閉關十二日當中,竟然依然有九百幾View新增?實在匪夷所思,是否證明有人一日唔睇過係咁先言論就會即時斃命,哈哈,果然係一堆垃圾中嘅極品,又再言歸正傳,每日見到班垃圾女團接受各媒體嘅訪問,係咁先真係要掟爛部電話咁滯,各懷鬼胎底下,竟然有人躪出嚟講話"我地最緊要團結",趴街死喇趴街,隊員當中擺明有人想獨佔鰲頭,成日話自己多粉絲支持呀乜乜七七,不停搞個人崇拜等同自取滅亡(金上大人除外),要出位就獨立出道喇,無料又要扮四條,懂跳幾吓破地獄就以為自己係大姐大,總要搶盡風頭,對隊長又毫不尊重,假如係咁先是隊長就即時喝令呢條老鬼收聲喇,認真乞人憎,以為自己係老海鮮就大乸晒?Where's 經理人?可以比班伙記任意莽為咩,人地談戀愛組合嘅儍氣青春形象,絕對比較討好,今日07娛樂報導話有件41歲嘅韓國媽媽,重組女團乜乜七七,當然無問題喇大哥,查實七十歲都可以組女團㖭,只不過係賣點係乜乸野嘛,觀眾有不同年齡層喎,簡直廢話連篇,叫一個十九歲靚仔去睇姨姨跳唱?叫個中老年男人去睇嬸嬸扮風騷跳舞?三十五歲姨姨賣點究竟係乜Q,最慘仲要扮晒大家姐,叫班十九二十歲隊員如何生存,都係嗰句,呢班女團假如可以生存超過一年,BB就即時返回日本接拍AV,揾個亞嬸加入女團定必成為千古罪人

發表於 Posted on: 2022-01-15 19:01

封哥
回頂端 / Top
喂!高層盡快控制一下班伙記情緒喇,有消息顯示有大量員工在公司不停唱callcallcallcallcallcall呀趴街,究竟係咪作反呀,tbb班幼齒盡快推出一首洗腦歌對撼喇,歌詞直接揶揄班垃圾cutter喇,cutcutcutcutcut晒colour用黑白拍攝MV,擺明揾首作品說話踩Q佢地,係咁先包保tbb無一件垃圾諗到呢條死橋,姜包話用作品說話,就借力打力,一鋪歸還比佢地嘆,你地玩創新科技,我就玩懷舊,問你死未,假如係咁先是高層成員,即時call齊一班四十歲花旦集合,組成經驗女團名字都諗好就叫Old school,幼齒就叫After glass,簡直係絕配嘛,被剃眼眉以往從未在tbb發生,幾大要想辦法挽回面子呀

發表於 Posted on: 2022-01-16 1:47

封哥
回頂端 / Top
係咁先終於揾到辦法奚落嗰班女團Cutter,甚麼點擊率三日就破一百二十萬喎,盡快撼頭埋牆喇,魷魚娃娃真實的假話嘅MV點擊率有四百幾萬呀垃圾,談戀愛嘅MV都有二百一十幾萬點擊喇,Callcallcall得嗰一百幾十萬就懶得戚,嘈之巴閉,人地充斥水份,你班趴街又學人地泵水,魷魚起碼有三分之二嘅香港人支持呀,真係??數字上談戀愛都有三十巴仙香港人支持喇,百幾萬點擊就認屎認屁,理解全數拘捕呢班女團㖭呀,擺明係未來反中亂港份子,吓吓吓!你又知?不停callcallcallcall,係咪想暗示call外國勢力支援呀趴街,係咁先學習上岡上線確實有所進步,哈哈,否則點在港繼續生存呀打靶,叻叻叻

發表於 Posted on: 2022-01-17 1:18

封哥
回頂端 / Top
越大越精緻電力十足,哈哈,皆因無P 圖,哈哈哈哈,angel就全程P圖,又肥又老又醜,解決辦法實在簡單,假如現身在tbb,就極速成為仙氣女神喇,即時變為少女味道十足加上極為可愛呀,輸泳就算全身發霉爆晒毒瘡,係咁先包保依然係仙氣女神呀趴街,胸襲高層就叫識撈,用手翹住姜包映相就叫發老姣,how come?Murder IG被玻璃粉瘋狂攻擊,花癲姐竟然要躪出嚟道歉?關佢忍事咩,擺明係一班槍手爬出嚟玩野唧嘛,使鬼理班垃圾咩,下一部就派人偷拍姜包行程囉,假如係咁先就日日好似楝企水魚咁乸樣企定定在佢屋企樓下等佢㖭呀,私人空間只會發生在天堂或地獄呀趴街,死靚仔想脫穎而出有冇問過tbb呀,秘密武器嘈夾平已經豹隱多時,蓄勢待發,Murder食定鎮靜劑吧廢物

發表於 Posted on: 2022-01-18 18:08

封哥
回頂端 / Top
主持人辛尾一向是係咁先心目中正義女神,當年tbb在屋邨做show,辛尾係唯一曾跟係咁先拍照嘅女藝人,極為有禮,只可惜今次竟然破壞亞叔成為專業機師嘅美夢,在公園公然撚雀代表叔叔極為喜歡小動物,保護動物協會理應對其頒獎嘉許,專業進修學院亦應以此好好鼓勵年青一代,人地幾十歲仲不斷進修飛機工程課程,廢枕忘餐在公園不斷實習飛機升降測試,聽講在幼稚園門前示範正確姿勢,對年青人及社會作出正面貢獻,辛尾實在大逆不道,叔叔用心良苦地指導小朋友,手部功能並非只為食飯及做習作,絕對係多功能老婆一樣,竟然破壞小朋友學習環境?辛尾隨時難逃被解僱厄運啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-01-20 4:52

封哥
回頂端 / Top
近期頗為沉悶,疫情越見擴散,封乜封物,慶幸未封到自己住處,假如想逃亡是否要參考電影白夜逃亡?或callcallcall直升機暗中運走呢,娛樂新聞又轉趨平靜,好乸悶呀趴街,女團Cutter今日竟然去簽約做水特代言??據報導佢地唔知代言價錢係多少,唔知?咪玩喇,假如係咁先就第一時間質問究竟幾多錢先,食魚蛋而家都要十幾蚊一串喇,唔知幾多錢代言,唔通要係咁先食屎咩,老虎魚蝦蟹都收左錢至躪上台跳callcallcallcallcallcutter喇,否則真係跳妳媽咪呀,話時話咁乸快就代言名牌水特,憑甚麼呀,how about my After glass?當佢地係流野村嗎,隨時罷唱㖭呀,罷唱?都沒有歌推出,罷乜鬼呀係咁先,集體上台唱原來談戀愛,或者大合唱真實的假話囉,哈哈哈哈,求其揾檔鴨寮街地攤做代言喇,代言乜鬼呀係咁先,垃圾網民話在鴨寮街可以代言乜野呢,當然係唐一樓鳳樓吧,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-01-24 18:06

封哥
回頂端 / Top
而家d人究竟仲有無腦,近期Murder被批評唉豬渺無生氣,係咁先已經多次提及原因,跟本上七年魔咒已經極速縮短,部署解散已在進行當中,單飛只係時間問題,有躪去拍劇嘅,躪去唱歌作曲嘅,躪去做主持嘅,躪去做綜藝嘅,基本上已安排完成,年尾演唱會後定必解散,係咁先絕對唔會估錯,女團跟本上就係推出嚟暫時作出頂替,五年內Uiv定必倒台,掘金團體總會有盡時,姜包確實有先見之明,一早已經部署退出樂壇,聰明絕頂,翻查歷史,每當有藝人紅透半邊天,自然會有魔咒產生,每每會死於非命,姜包可能跟係咁先同樣有所預測,三十歲前退休亦理所當然吧,只不過人在江湖身不由己,以往話退出隨時生命不保,今日娛圈應該會有所改進吧,支持姜包退出

發表於 Posted on: 2022-01-24 19:10

封哥
回頂端 / Top
面皮厚過鱷魚皮,造星淫婦近期動作頻頻,部署復出,究竟有冇天理,掉低老公躪去温仔,而家就抱住隻狗仔出嚟扮純情,周圍映相扮晒擁有清新氣息,死全家喇趴街,連隻狗仔都被利用,真係唔怕被雷劈,淫泳及豬豬已經被判死刑,妳條趴街就想極速復出賺錢,聯絡一衆老闆等開工,或尚有一線生機,只不過呢個世代實在奇怪,就算媽媽被問候,都依然擁護自己偶像,等同補奇情形一樣,可能勾佬後會仲受歡迎,係咁先明顯老了,跟社會已經有點脫節,往後被公開問候完,未知要否向各位垃圾講聲多謝,假如呢條趴街復出,究竟有多少粉絲,係咁先真係要拭目以待

發表於 Posted on: 2022-01-24 21:07

封哥
回頂端 / Top
借問tbb一聲,當年賓妹港姐被批評到體無完膚,被仍仍及默名d在電視節目上當衆鞭屍,無問題喎,但當年被高調唱好嗰個落選垃圾五落而,砲隱多時依然無影無蹤,幾年前簽左約喎,tbb究竟做乜乸野,後生嗰批新人輩出,五小姐已經過時喎,怎麼辦?仲有一個榴槤姐又係奇女子一名,富貴得嚇人,之前不斷開舖賣榴槤食品,週遊列國,但依然留在tbb做茄喱啡,how come?榴槤小姐究竟想點乸樣,身材火辣樣貌標緻,仲留在tbb,目的似乎得一個喎,不言而喻,查實tbb有好多寶藏未被發掘,假如隔離台要人用,要刮角大把人使,只不過隔離台不太喜歡tbb嘅垃圾遺珠,tbb政策上實在奇怪,BB機會只有一次,亦已經推出,係咁先保證BB往後數年定必吔蕉,三十歲一定仲要扮學生之類,唉 ! 無數幼齒上緊位,中女遲早全部收檔,BB處境極為尷尬,假如有腦就完約後走夾唔抖吧,富貴妹妹衣食無憂,留在tbb究竟又係想點乸樣,時下年青人真係用屎勿心諗野

發表於 Posted on: 2022-01-25 19:28

封哥
回頂端 / Top
娛圈除了Murder及Cutter,就完全沒有話題,不停翻炒一班老柴返內地抓撈嘅新聞,身為龍頭電視臺依然杳無生氣,乜鬼策劃師物物分析師躪晒去邊呀大佬,隔離台一浪接一浪,不斷收窄收視率,鎮台之寶在那裡,家in婆婆在那裡,秘密武器嘈夾平在那,BB亦極速玩完,後浪在那?係咁先建議拿拿淋揾方面安開拍英雄本色叫佢飾演Mark哥喇,狄狄仔就飾演豪哥,尿震朗就飾演傑仔,重點係可以用上大量不知名嘅學員飾演一班中槍嘅恨揸剷喇,否則佢地邊有劇拍呀,做死使簡直恰到好處喇,一個鏡頭亂槍掃射都死幾十件喇,應該重金禮聘吳大導演返tbb執導,劇名就叫死得人多喇,查實一班恨揸剷爭住撲出嚟中槍嗰幕,名符其實件件死唔切咁乸樣,絕對可以當笑片咁拍囉,曲線揪擊,假如死唔切就入tbb拍呢套"死得人多"喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-02-02 18:42

封哥
回頂端 / Top