tvb.com

tvb.com

跪低

睇完第一集就已宣佈棄劇,證明係咁先睇劇嘅眼光絕對無錯,嗰套惡魔法官都唔知做乜鬼,收視率已經直插深淵,池晟呢鋪真係比你個編劇累Q死,廢劇一套,加上嗰個叫珍榮定係榮珍嘅死仔,以為自己好乸有型,收檔喇,朴桂英真係多得佢唔少,聲名慘被盡毀,曾比特都靚仔過佢百九幾倍喇,爆炸頭曾比特?係咁先口味實在獨特,哈哈哈哈,聽講tbb嗰個皇牌兒童節目拎廹天地會斷播?咁班援x可愛女主持點算,點算?唔做主持咪轉做全職囉,可能仲揾得多d㖭,咁又有少少道理,唔係喎,之前離巢嘅小妹女主持話都有五萬工資噃,五萬?聽講育嬰婆婆三十幾年前都已經唔止呢個價錢喇死剷,今時今日揾五萬,食得幾多餐六星級酒店lunch&dinner呀打靶,吃喝玩樂一星期都唔夠喇,聽聞間唔中出席吓飯局都一千幾百萬喇,五萬喎,請兩個外傭都唔夠喇亞妹

發表於 Posted on: 2021-08-01 23:06

封哥
帖數 Posts: 3233
回頂端 / Top
班夢遺歌手實在氣勢如虹喎,演唱會又加場啊,四場起碼有六千粉絲呀,粉絲?用觀眾嚟形容比較貼切少少喎,假如有人送幾張門票比係咁先,放入隔離屋七十歲張太嘅信箱,相信佢瞓唔著都或會搭兩蚊巴士去捧吓場卦,假如邀請到曾比特去做表演嘉賓,係咁先就慎重考慮去捧吓場囉,始終幼齒絕非係咁先杯茶,姐姐年齡層起碼超過五十至啱口味嘛(BB除外),哈哈哈哈,今晚唯一令係咁先精神有所振奮,就係二號AV偶像麻美由真小姐在utube開live呀趴街,生完cancer可愛程度依然維持十級,how come?係咁先一生之中從未是一條硬漢,唯獨每每見到Mako Oda及麻美由真小姐就極速變成硬漢囉,自信心完全回歸,哈哈哈哈,你條係咁先正一人肉剷泥機,正恨揸剷呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-01 23:30

封哥
回頂端 / Top
睇奧運已經睇到好悶,個個項目都係國家隊贏,壞國簡直毫無競爭能力,唔係喎,壞國都有贏金牌喎,有咩?是否假新聞呀,頒獎台似乎只有國手踪影噃,電視臺只播放國家隊奪獎,其他國家消失於宇宙咁乸樣,懷疑參賽國家是否只有中國呀,其他運動員只是臨時演員咋,揾批人染晒金色頭髮戴藍色大眼仔隱形眼鏡扮鬼佬,究竟是否違法呀,講真每個項目國手參與率極高,並且平均質素頗高,絕對是不爭事實,問心嗰句實在值得一讚,壞國勢力雜亂無章,各自為政,祖國嘅發展重心係全民愛國愛黨嘛,反中亂港之士已無立足之處,年前係咁先已經多次提及做人總要面對現實,做牆頭草絕對係唯一出路,爭取乜爭取物,邊個係莊家都未認清楚就亂落注,跟本上等同自掘墳墓,下一步絕對要嚴厲規管偶像團體,聚集社會力量嘅唯一途徑,就係班偶像,tbb盡力推介一班幼齒出市場抗衡吧,係咁先認真多鬼餘,而家社會使鬼靠偶像力量咩,一吹雞開一百場演唱會都易如反掌喇,在屋邨搞宣傳工作起碼集結到三兩百萬人支持喇

發表於 Posted on: 2021-08-02 17:19

封哥
回頂端 / Top
網民嘅專業原來係無理取鬧,無理取鬧就梗喇係咁先,仲使人教,鬧得有咁賤格就得咁賤格實屬理所當然,但網絡欺凌嘅程度,實在匪夷所思,韓國選手奪金有網民聯名要剝奪佢所有金牌,為何為何?趴佢個街,皆因佢短頭髮喎,哈哈哈哈,呢類網民簡直係極品中嘅極品,話佢無剃乾淨胳肋底毛無剪鼻毛都情有可原,剪短頭髮都要被批鬥?究竟佢地係咪食飽飯無屎痾呀死剷,乜都鬧得一餐,等同假如有選手未能奪取獎牌,必定係無即場大講粗口宣洩情緒喇同一道理,聽講有羽毛球選手在場中大叫操操操,果然比佢過關斬將喎,只可惜決賽輸了啊,懷疑佢是否過份“操”勞呢,諗諗吓又似乎無乜理由喎,金上大人話偉大祖國係禮貌國家噃,有乜理由會爆粗呢,擺明有人刻意製造假新聞誣衊國手吧,理應抽出幕後黑手以作嚴懲,要殺一儆百啊

發表於 Posted on: 2021-08-02 21:35

封哥
回頂端 / Top
一班主持人及評述員擦鞋技巧確實要返回內地深造一下,擦鞋需要明擦實在乃極其愚蠢下等行為,擦鞋要暗擦至為高手嘛,係咁先可說是當中高手,首要條件當然係一啖糖一啖屎喇廢物,只懂不停落鞋油搏老命咁乸樣擦,會擦出火呀趴街,跟條女愛愛時,都絕不可以好似打樁機不斷磨擦喇打靶,會受傷嘛,正所謂慢工出細貨才可共享温柔嘛濕鼠,係又擦唔係又擦,終於擦到爆炸收場囉,批垃圾只會盛讚國家隊乜乜七七,一句批評說話都唔敢講,咁怕死就用鐵鏈鎖住自己在房間生活喇死剷,為人師表乜野叫進諫都唔識?讀屎片喇廢物,只懂無限量唱好,堂堂大國一點批評話語都唔能接納嗎,何來有大國之風範呀金上大人,何況只係批評某些運動員表現,內地網民都夠胆表達喇,呢班廢物主持評述員每晚見到佢地個瀨鞋底衰樣,係咁先無需飲東京灣海水都已經嘔死呀垃圾

發表於 Posted on: 2021-08-03 0:52

封哥
回頂端 / Top
係咁先晚晚討論區玩火遲早出事,假如咁都出事,所有網台都已經收檔喇,某些網台仲日日批評政府,鬧特首大人乜乜七七尚可勉強容忍,竟然某些廣為人知嘅網台不斷批評共產政權,無間斷指摘共產黨,查實係咁先亦難以容忍,明顯已經越過紅線,為何依然在網上可以大放厥詞說三道四,但仍可逍遙法外呢,假如係咁先咁嘅垃圾言論都要被拘捕,佢地咪應該被判終身監禁或環首死刑,有一件事昨日忘記提及,乒乓球教練被錄音話佢講粗口?硬係要小題大做,數千年以來師傅辱罵徒弟乃理所當然行為,講一個字粗口就被無限放大,最攞命係被自己友當笑話咁宣傳,傳媒出賣自己人已屬死罪,何況仲係發生在大台tbb,唉 ! 沒有最無恥只有更無恥就係呢種啊

發表於 Posted on: 2021-08-03 1:17

封哥
回頂端 / Top
奥運焦點絕對不是體育運動,係撳女呀趴街,個個網媒講呢個運動員又仙氣呀又絕世美人呀,又話似邊個明星呀,乜乜七七,佢地mama still healthy ?代加以問候,究竟奧運是否已經轉型為選美活動,運動焦點已消失得無影無蹤,仲要被班垃圾不斷政治化,著乜衫都要被干預,tbb班廢物戴胸圍行山,又無被譴責危害社會穩定,影響國家形象,建議呢班廢物下次直接彩繪出旺角鬧市發花癲喇死剷,吩咐幾隻幼齒著三點式去商場商演喇色情打靶王,童星劍擊選手焦點完全被改為演小茄喱啡時期片段,人地已經係香港隊隊員呀,仲要不停話佢係當年童星乜乜七七,班垃圾仲要攞番當年舊照出嚟揚威一番,收工喇打靶,人地而家大好前途呀,收嗲喇

發表於 Posted on: 2021-08-03 15:39

封哥
回頂端 / Top
究竟屬唔屬於體育強國,乒乓跳水射擊體操囊括大部分固有獎牌,事實上又係幾勁吓喎,美帝沒落事實上已經被證明,歐洲南美國家明顯已經有超越之勢,運動員一無是處,毫無鬥志,總統腦退化國民何來熱血精神,金上大人精神煥發,顯露出運動員意志堅毅,香港細蚊仔理應盡快送回內地接受教育,送回內地?香港教育已經緊貼內地喎,假如細路哥認為老師態度不正確唔夠純正,即時向教育局篤灰囉咩事呀,使鬼睇通勝擇日,係咁先假如發覺父母妻兒態度唔夠純正,即時致電國安處舉報㖭呀,咁至代表忠於黨國嘛,只怕第日地獄唔夠位置,廹到係咁先連企位都冇咋,哈哈哈哈,港奧委會究竟處事方式怎麼樣,本地田徑選手跟本上毫無招架能力,可說是浪費奧運經費,結果等同派係咁先去參加100米跑咁乸樣,輸梗,為何仲要去參加呢

發表於 Posted on: 2021-08-03 18:47

封哥
回頂端 / Top
除了扮可愛就毫無特別技能,加入tbb幾年一無是處,不斷只懂扮可愛,究竟仲有乜演藝才能,出演劇集表情僵硬,無限低智嘅扮可愛演出,成條西洋菜南街都大Q把女孩子係咁乸樣喇,依然誓死硬守大茄嘅岡位,唔知話妳夠堅持定係無腦,喊又唔識,笑又只有儍笑,發怒開心興奮悲傷驚恐嘅表情全部單一演繹,叫佢唔好去死,以往tbb專業導師唔係蛋伯咩,侏件垃圾當佢祖先咁拜,查實叫個不懂演戲嘅垃圾,去教一班廢物演戲,真係無人會感覺屬於違反天理咩,上上吓堂就躪去海洋公園旅行,跟住就上山頂觀光,想點乸樣呀廢物,何不問d大佬借隻遊艇一齊出海開"人"亂party好過喇,一班前高層已經全數被炒,跟據歷史紀錄幾千年以來誅九族嘅古代文化,學生老師應享有同等待遇,共同被抄家滅族吧,BB應該拿拿淋買張飛機票回日本避一下風頭仲實際喇,發明星夢嘅廢物總會有朝一日會醒的

發表於 Posted on: 2021-08-04 4:02

封哥
回頂端 / Top
輸唔起就唔好參賽喇打靶,出局後就啊吱啊咗說三道四,批評國手講粗口又無原無故大叫乜乜七七,做人真性情都要被衰人指責?真性情?似乎係特登叫到鬼殺咁嘈喎,哈哈哈哈,爛口運動員實在有趣,哈哈,I like it,係咁先都時不時在討論區問候各位媽媽身體狀態喇,屬於有禮貌或是無禮,只係見人見智喎 ; 仲有要嚴厲批評一件超級垃圾,聽07大哥報導嗰個垃圾醉駕豪唔批准女朋友接拍kiss戲份喎,呢條趴街有理由相信佢全家已經消失得無影無蹤,代表已經杏汁加落檸,做演員唔拍咀咀戲實在天理不容必遭天譴,男優們薪酬咁低都要攞吓額外福利㗎,返屋企將件女優囡囡狠狠"教訓",另作別論,拍戲唔比咀咀??比落地獄更為痛苦,摸胸撩妹妹打茄輪乃從古至今指定動作喇,醉駕豪咁乸樣擺明累死條女,男優們定必將怒火發洩在女優身上啊,佢條女真係多得佢唔少吧,假如係咁先係佢條女嘅劇中對手,極有理由鋼波都將其揸爆,哈哈哈哈,係咁先真係死剷中嘅極品,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-04 17:01

封哥
回頂端 / Top
亞Li好似有套機械人劇集出籠,片段中顯示其演技不知所謂,夾硬扮機械人嘅舉動好難睇囉,收視注定趴街收場,最難得就係內地網民極其讚賞佢演技,喂 ! 眼睛有問題就去睇吓眼科,腦部有問題就睇吓腦外科,精神有問題就睇吓精神科喇,咁嘅演技都叫出色?維肖維妙?羽毛球選手話齋我操操操操,打吓氣唧,哈哈,究竟佢地有冇睇過綾瀨遙嗰套"我的機械人女友"呀死剷,人地咁就叫聲色藝俱全喇,亞Li嘅演出絕對格格不入,演出太過刻意造作吧,tbb擺明係求其揾個女人扮機械人就算數,觀眾跟本上毫無投入感,唉 ! 遲吓聽講仲有一套揾個AV女優扮衰神喎,哈哈,唔使演都知道佢係切切實實一個衰神喇,AV女優就做番女優喇,扮衰神喎,扮瘟神好過喇妳隻發瘟,哈哈,近期狗屎垃圾都叫瘟神,又撈又鞭又光,直接改名叫埋瘟神家喇打靶,哈哈哈哈,係咁先向tbb提出一個建議,求其從新演員中揾幾個演出等待突破點出現好過喇,何於停榴槤姐在那?將其擺放幾年,究竟想乸樣呀tbb

發表於 Posted on: 2021-08-04 21:53

封哥
回頂端 / Top
Atv從零開始絕對係好事,但策略上究竟想點呀大哥,雖則現今社會妖氣沖天,都唔使刻意聘請一隻低層次腦智障怪獸演出呀嘛,呢個世界乜叫做醜怪肉酸核突面目猙獰,唔該去Atv網站睇吓嗰個深海異形人型嘅妖獸怪物,稱呼為人型絕對已經說不上,係咁先從小到老極少狠狠將一個人狠評,呢次實在忍無可忍,電視臺直接將貞子放入電視機製造人類恐慌,擾亂社會秩序,問心嗰句係咁先情願晚晚睇恐怖片都唔想見到呢隻怪物呀,係咁先唔想死呀,假如有得選擇情願落地獄都唔願意見到隻怪物現身深水埗街頭呀,saving my life pls.,就算將其蒙面,聽到佢把聲都已經令係咁先精神陷入崩潰狀態,剛剛㩒入utube點知隻妖怪即時現身,仲唱歌呀隻趴街恨揸剷,老婆即時向係咁先提出要否入院治療,當場嚇親即時發燒呀趴街,殺人武器竟然出現社交網站中,考慮應否向聯合國總部或國務院即時反映有大殺傷力武器出現呀打靶

發表於 Posted on: 2021-08-04 22:26

封哥
回頂端 / Top
今日起床情緒頗為震撼,興奮得即是播放張立基先生首Passion聽聽,原因並非是港隊奪得獎牌,奪獎牌係叫做開心高興,未至於興奮,興奮在於見到美帝籃球隊大幅落後澳洲隊呀,被人領先十幾分,諗住輸Q梗興奮得即時攞住消費券落超市買支鮮奶賀賀佢,趴佢個街,落街十幾分鐘後回家竟然發覺被美帝追返上嚟??第一要嚴厲譴責澳洲隊為何咁乸渣呀,買鮮奶之前表現極為出色喎,竟被美帝追回??究竟佢地係咪嫌屋企人太多,要死番幾個至安樂呀死剷,,第二當然要嚴厲譴責美帝班死剷喇,之前逗得係咁先咁乸興奮,以為呢次仲唔輸到無面見江東父老,竟然落後咁多都追回?懷疑佢地係咪聘請降頭師傅落左輸波降呀打靶,難怪電視臺未有報導喇,原來贏Q左,假如美帝輸波,相信tbb定必大肆宣傳,全台高呼慶祝喇,無聲無氣證明事有蹺蹊,點知真係比佢班趴街贏左,仲有希望就係決賽定必大敗,假如佢地輸波,係咁先保證會轉買豆漿慶祝囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-05 15:49

封哥
回頂端 / Top
終於有得揚威,一百米跑美帝入唔到決賽呀,入唔到呀,哈哈哈哈,入唔到唔值興奮,最興奮係國家隊入到呀趴街,擺明美帝跑輸比祖國呀,要開香檳慶祝,或者開茅台紹興酒都可以,今屆大輸家絕對係美帝,選手們食左安眠藥咁乸樣,下次食興奮劑喇,或者去燉湯店買幾盅鹿血燉野味補補身喇,懷疑佢地係咪操操操操得多變軟腳蟹呀班死剷,哈哈 ; 07大哥搞邊科呀,批評默名d仆出嚟認親認戚?佢唔係07大哥嫡係部隊咩,係咁先都躪出嚟扮吓义燒先,乒乓球選手是係咁先師弟嘅姨媽嘅姪仔嘅女朋友嘅隔離屋陳太個仔個同學嘅朋友呀,嚴厲譴責07大哥批評默名d嘅行為呀,一日係死剷就永遠都係死剷,呢條趴得著低胸單車衣服踩單車已被係咁先嚴厲批評打落十九層地獄咁滯,而家仲要仆出嚟抽水,呢件廢物注定要孤獨終老,皆因xx已經死絕,建議佢求其揾個得獎選手,幫佢地吹簫打氣博出位好過喇打靶

發表於 Posted on: 2021-08-05 17:54

封哥
回頂端 / Top
播完奧運即時變為空虛寂寞及凍,得獎運動員值得鼓掌恭喜,加油繼續努力,一代新人換舊人乃世界不變嘅定律,只有美帝總統及tbb堅決維護老人化概念,之前一批垃圾網民話要懷緬舊日足跡腳印嘛,to be continued 吧,未死得幾大都用到盡喇,之前女車神詩詩夾硬被一批垃圾捧到上天,話佢係獎牌指定嘅希望,真係冇人諗過佢感受咩,無限壓力乃擊倒佢嘅最強力武器,班垃圾不斷吹捧佢會得獎,冇人考慮過佢年齡增長,體力會下降咩,其他國家選手擺明已年輕化,重點追擊重量級選手詩詩,一項需要極大體能負荷嘅運動,係咁先一早已感覺會輸,你班恨揸剷就只懂不停唱好,冇理過別人感受,名符其實要死全家謝罪,下屆係咪仲要佢參賽呀打靶,曾為港爭光嘅運動員總會有生銹嘅一日,年年都女車神,你估佢係popo wong及修哥咩死剷,一批市民跟本心中有數詩詩會輸,只有你班電視臺垃圾不停為佢造勢,而家就等同將其打佢落十八層地獄一樣,希望佢光榮退役生活愉快吧 ,最後一點就係一批選手父母急不及待躪出嚟七,做乜Q野呀,子女擺獎父母就躪出嚟搏上鏡,責任究竟係電視臺定係班垃圾家長呀,以往父母們唔係一向在背後默默支持咩,躪出嚟喊苦喊忽仲乜乸野呀

發表於 Posted on: 2021-08-05 23:21

封哥
回頂端 / Top
韓劇近期毫無突破點,唯有轉戰日劇,剛剛睇一套日劇叫Night doctor又幾好睇吓喎,劇情上頗為寫實極具意義,幾個垃圾夜班醫生炒埋一碟,幾有追看性噃,tbb過廿年後可能會照抄啊,等同我的機械人女友一乸樣,抄抄抄,只可惜編導演功力不足,搞到劇集不倫不類,唉 ! 係咁先唔係話冇睇tbb劇集咩,又會知人地不倫不類?亞Li造型加上六泳條趴街,假如有人敢話好好睇,建議佢地即時聯絡腦外科專家及早醫治,腦神經必然受過重創才會講得出咁嘅說話囉,話時話tbb劇集究竟仲有冇賣埠呢,賣埠?估計揾班囡囡去賀埠就有,乜叫賀埠呀死剷係咁先,爸爸話慶賀有得出埠囉,哦 !原來咁解,哈哈哈哈 ; 查實tbb拍埋拍埋咁多劇集賣回祖國究竟有冇市場呢,內地網民假如感覺好好睇,顯示係咁先思維已經出現嚴重扭曲問題,唔夠緊貼內地脈搏囉,按道理應該係咁先要睇腦神經外科定係內地網民呢

發表於 Posted on: 2021-08-05 23:52

封哥
回頂端 / Top
來來去去都係得一個話題,國家金牌數字有幾咁威,輕易擊敗美帝,係咁先一早預左喇,講嚟多鬼餘,最可惡就係一班垃圾主持,擦鞋擦到出晒面,哈哈,不斷揶揄美帝乜鬼自取其辱呀,自以為是呀,自圓其說呀,自討沒趣呀乜乜七七,評述奧運變成批鬥節目,喂 ! 查實有冇人懷疑佢地別有用心,大力評擊美帝所作所為,人地參與奧運咋喎,體育評述變為政治評論,某些評述員突然態度卻一百八十度轉變,以往不斷批評偉大祖國,而家忽然愛國?究竟佢地係咪外國機構嘅臥底呀打靶,建議要將佢地作出政治審查以正視聽,祖國日益強大已是不爭事實,日日不停被公開唱好,實在已經有點沉悶囉,係咁先實在係有先見之明嘅天才,天才?十四歲跳水運動員就係天才,幾時輪到你條趴街係咁先呀,之前係咁先懷疑過運動員究竟有冇讀書,做運動員讀乜鬼野書呀,要效忠國家就幫國家攞多d金牌喇,讀書?補習?做知識份子?全部戴三角帽拖出彌敦道遊街示眾吧,當教育局長係咁先實在當之無愧,從幼兒教育就應強制幼兒戴紅領巾及習語錄上學喇,某些公務員而家仲長期攞病假等緊攞筆退休嘆世界呀,為的是唔想學唱國歌及普通話,理應抽出呢種敗類嚴打喇,簡直有辱國體啊,正一垃圾

發表於 Posted on: 2021-08-07 0:56

封哥
回頂端 / Top
女車神明日又出戰爭先賽,復活之後又復活,唉 ! 不斷要個選手復活,唔會感覺有點殘忍咩,車神擺明已經拼盡老命作賽,但明顯已有點力不從心,不停叫市民幫佢打氣,等同叫一個戴住呼吸機嘅人去參加馬拉松,但依然呼籲市民上街為佢打氣,係咁先未至於滅絕人性,絕對唔會幫佢打氣囉,復活完仲要佢不停復活,比佢舒舒服服表現真我就已經係最大支持,吊住鹽水日日要應付高強度比賽,見到個46歲女選手仲要參加跳馬比賽,係咁先實在於心不忍再看下去,感覺有點悲傷,女車神理應給予長期服務金永享社會福利以作獎賞,總好過養住一班反黨扮病公務員等攞一大筆退休金喇,諗起都爆火

發表於 Posted on: 2021-08-07 1:12

封哥
回頂端 / Top
口不擇言不顧後果講出一堆滅絕人性廢話,德國單車名將禾歌上屆擊敗詩詩奮冠,付出嘅努力值得嘉許,只可惜及後發生嚴重事故令其變成傷殘,絕對屬於一個傷感嘅人生故事,趴你個臭街,今日tbb個評述員竟然講出一句滅絕人性呢說話,話佢傷殘左咁咪仲好喇,可以專心做單車論述員,呢個恨揸剷評述員理應即時吊出電視城千刀萬剮跟住用粗鹽幫佢療傷三星期再爆佢菊花鞭屍嚴懲喇,咁無人性說話竟然出現在tbb,按道理呢條恨揸剷叫人打跛自己雙手雙腳切埋隻雀仔專心做體育專業評論喇打靶,咁趴街無良嘅說話都講得出口,要求國安處即是派員對佢作出拘捕,拘捕??係咁先係咪想被抄家滅族呀,假如人地同一鼻孔呼吸,你條係咁先就被拖落樓下被atv嗰個妖怪亞儀蹂躪幾日跟住就被佢五馬分屍㖭呀,死剷 ; 話分兩頭,今日詩詩明顯展示放鬆心情享受比賽過程,帶上微笑比賽係咁先內心完全感覺頗為恩惠,將壓力減至最低,無需向任何人作出交代,只需向自己交代就足夠吧

發表於 Posted on: 2021-08-07 19:00

封哥
回頂端 / Top
奧運令係咁先學懂很多技巧,最重心一種技巧就係幾大都唔會認輸,說出無限嘅借日就可以,評判唔公平呀,別國選手作弊呀,用錯洗手液呀,牙刷搞到口腔潰瘍呀,毛巾太多毛呀,只需乜都夠胆講出口就可以,假如係咁先參加拳擊摔跤等近距離跟對手接觸嘅運動,輸左第一時間就上網投訴話對手有口臭及體臭影響自己專業嘅表現嚴重影響發揮,總之責任絕不在於自己就得,上網投訴??現今網民威力覆蓋全球嘛,吓吓網絡欺凌在韓國已經奪走多條人命喇,在內地假如被網民捕獲講錯一句說話,必定慘過受十大酷刑呀,查實係咁先已經講過無數次網絡欺凌為何會咁可怕,要講咪比佢講飽佢囉,甚麼人肉起底連累家人究竟有乜問題,第一: 家人被欺凌關自己忍事,第二被人貼相上網令自己知名度極速提升三兩日又有乜問題,三兩日班垃圾網民仲會記得你個衰樣乜鬼老鼠樣咩,正所謂只係濕鼠一隻,好快就被遺忘喇,係咁先自己老豆老母個樣都已經忘記,驚你班垃圾網絡欺凌??哈哈哈哈,班韓國廢物被人講兩句就躪去自殺喎,快死喇咪阻住地球運行呀打靶,把口在人地度,係咁先先前都被討論區班廢物咀咒老婆被人砌呀,死老豆老母呀乜乜七七喇,哈哈哈哈,係就唔該快d喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-07 23:16

封哥
回頂端 / Top
網絡言論不需負責似乎乃既定規律一樣,tbb電視螢幕前原來亦可以不需負上任何責任?說三道四大言不慚,評述員胡亂批評別國運動員表現,絕對可以被原諒,皆因評述人員自家水平亦不算很高,評述員可以變成邊頭粉絲咁乸樣,高呼大叫興奮,你估你係隔離屋張師奶,樓下管理員華姐,茶餐廳洗碗群姐咩死剷,成班似足復病院舍智障患者一樣,低水平的胡言亂語值得原諒,專業大學教授亦胡言亂語實在過份,令係咁先受盡驚嚇,昨晚在節目評述中,批評今日美帝最多只會奪得一面金牌,點知人地連奪五面,咁不負責嘅評論竟然出自大學教授把口,難怪金上大人要嚴控所有教職人員,簡直說三道四唯恐天下不亂,大學教授要擦鞋就電聯係咁先向你指點兩度先喇打靶,只懂在大氣電波揶揄對手,夠胆就上網跟聰明嘅網民發表廢話共同研究一下喇,大學教授唔係應該態度中立咩,批死美帝只得一面金牌,簡直攞架嚟丟,從事教育嘅要被嚴打,金上大人確實有先見之明吧,敗壞國家形象嘅廢物理應被徹底剷除啊,係咁先忠黨愛國嘅原則堅決不變,嗰位大學教授借問一聲你究竟有冇專心學習金上大人嘅思維呀,正一頂尖垃圾一名,係又擦唔係又擦,遲早擦中火水就等同即場自焚

發表於 Posted on: 2021-08-08 0:32

封哥
回頂端 / Top
翻查係咁先過往在討論區所有嘅言論,命中率極高,包括英格蘭進入世界盃四強,大部分網民對係咁先進行反擊,話係咁先胡言亂語,亂噏廿八,點知竟被不幸言中,所有球賽命中率超過九成,剛剛在網上發現某些媒體對奧運金牌數目作出預測,跟本上廢話連篇,係咁先毫不懷疑祖國定必可以領前至最後,最後一日奧運賽事決賽項目,美帝跟本毫無勝算,女排對巴西擺明輸梗,拳擊對古巴又係攞架嚟丟嘅項目,又係毫無勝算,金牌數目止於三十六面乃必然嘅事實,係咁先之前不斷強調做人總要面對現實,祖國必然會走在美帝前過終點,分析今屆整體運動項目,祖國覆蓋層面極高,最令係咁先喜出望外就係某些冷門項目表現極為突出,除了幾個固有項目幾乎全取金牌,其他田徑項目表現亦非同小可,實在令人有所驚喜,查實理應四十多面金牌可以手到拿來,美帝望塵莫及,係咁先保證三年後祖國實力更加強橫,橫掃獎牌跟本指日可待,係咁先嘅分析絕對比起嗰d所謂大學教授客觀持平,亂咁發表美帝只會奪得一面金獎喎,即時被別人剝牙揶揄,簡直自取其辱,係咁先保證祖國領先至最後乃終極預測,即管來將係咁先牙齒剝掉吧教授,教授?哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-08 2:37

封哥
回頂端 / Top
Killing me pls,被美帝超越呀趴街,鐘sir潘sir怎麼辦?之前不斷揶揄美帝玩弄獎牌數字,將焦點轉為獎牌總數乜乜七七,金牌數字才是王道,喂 ! 潘sir呀而家想點乸樣呀趴街,不斷混淆市民視聽,逗得市民開心左兩日,呢類垃圾就叫專業評述?擺明反中亂港份子,亂咁發放不實報導,理應即時抄家減族,係咁先都預測祖國必勝美帝喇,講過無數次網絡世界係人都亂噏廿八喇,竟然被相信,反省一下究竟係咁先有問題定係一群低等生物太愚蠢呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-08-08 15:25

封哥
回頂端 / Top
政治奧運完美結束,奧運會說明左幾樣事情,未到最後結局實在難料,做人總要面對現實無得抵賴,往後評述人員及嘉賓水平實在要嚴格審核及徹底清洗所有不實報導,反中亂港嘅美帝兩日內連奪八面金牌,前日嗰個垃圾教授學者就預先批死人地只會得一面,面對祖國實在望塵莫及,金牌數字被大幅拋離乜乜七七,吓 ! 而家點收科,假如回收以往言論,顏面何存?體育界教授級學者喎,怎麼辦,係咁先昨晚已經提及小心擦著火水,點知今日就引火自焚,為乜呢,體育精神就歸還給體育,政治垃圾就歸還給政治,夾硬將其拉上關係,罪魁禍首究竟是誰,唉 !

發表於 Posted on: 2021-08-08 19:56

封哥
回頂端 / Top
tbb又要揾人救亡??唔係呀嘛,人才輩出都要一堆垃圾回歸救亡,實在太看輕tbb吧,兩支大砲popo wong及修哥簡直係定海神針,竟要向外call馬幫拖?拖馬並非問題,拖幾隻跛嘅出嚟支撐頂級賽事,究竟佢地個腦諗乜鬼,擺明已經降左落第五班嘅自私捷,夾硬要佢回歸應付一班嘅特首盃,輸硬喎大佬,求其揾番頂爺肥肉媽媽煮餸仲實際喇 ; 叫佢地唔該添加少少新意喇,一群奧運選手呢排爆紅,隔離台揾羽毛球選手靚靚影雪出席贈慶,跳脫形象頗有新鮮感,你就揾班一班老樹盤根嘅老柴飾演專業主持,飾演??唔好同係咁先講佢地夠晒專業呀,每晚都廢話連篇,個個扮晒燶邊义燒咁乸樣,唯一值得嘉許就係今晚請到特首大人做嘉賓,睇到大人興奮嘅樣子,一衆tbb花旦可以提早收工吧,係咁先睇電視及電影超過七十年,對演技分析瞭如指掌,但只係對港人心態實在難以捕捉,所有國家選手奪獎奏起國歌,國民都投入地加入演出,唯獨港人會噓爆國歌,為何為何?懷疑佢地究竟識唔識唱,某些扮病嘅公務人員都唔識唱喇,一般市民唔識唱又有乜咁奇怪,建議政府進行全民測試,不懂唱國歌者,即時遣送內地查辦吧

發表於 Posted on: 2021-08-09 0:06

封哥
回頂端 / Top