tvb.com

tvb.com

跪低

佢媽媽身體好嗎,演唱會有一種飛叫VIP飛,專門比所謂VIP去睇,即是免費喇打靶,有件垃圾攞張VIP飛出嚟示威喎,證明自己係一名VIP,哈哈,咁多人死唔見你死,送張vip飛比係咁先,係證明你條打靶係VIP,而唔係係咁先呀,係咁先假如肯去捧你場,你才是VIP呀,D人硬係掉轉嚟講,以為有張VIP飛就高人一等,查實頭幾行就叫VIP,上次係咁先在同學友演唱會坐第一行又如何,左右隔離全部師奶亞叔,係咁先以為關愛座呀垃圾,D廢物好似執到隔夜四方諗咁興奮,乜叫做大蛇痾尿都未知,有機會坐在金上大人隔離嗰種就名符其實係VIP喇,示威喎,VIP飛跟本就係等同去地府嘅通行證呀打靶廢物

發表於 Posted on: 2022-06-06 0:55

封哥
帖數 Posts: 3963
回頂端 / Top
活到老學到老,係咁先今日定必有新體驗,今晚決定沖涼唔再洗屎忽,專家話洗屎勿心隨時會爛菊花呀,乜鬼肛門線體會被沖涼液或梘液破壞人體嘅均衡,會破壞生態平衡嗎,係咁先是一名環保份子,破壞生態平衡嘅事,絕對反對,原來洗屎忽會影響世界啊,係咁先從今日開始決定抆屎唔用廁紙,痾完拍吓蘿友就走人,跟手去戲院睇戲呀,去五星食肆開餐呀,去搭公共交通工具呀,返工返學呀,睇吓左右隔離其他人有乜反應,假如有垃圾投訴為何咁乸臭,係咁先就會解釋為左維護世界和平囉,哈哈哈哈 ; 往後再有人投訴女士著瑜伽褲不雅,就要全家死絕,總有人喜歡將小雞展露人前,亦總有男士喜歡睇嘛,違法嗎?奶奶阻止媳婦著瑜伽褲出街,借問一聲奶奶,瞓覺沖涼是否亦要穿著牛皮褲呢,攝氏三十九度吩咐心抱亦要著棉襖去街市買菜囉,有誰認為奶奶唔應該死全家,就要自己死全家家家家,限制別人衣著簡直天理不容滅絕人性,係咁先半夜三更出門掉垃圾,亦只是著底褲就行出去喎,假如被人發現未知會否被判無期徒刑呢

發表於 Posted on: 2022-06-06 19:02

封哥
回頂端 / Top
係咁先離開小學校園已經數十載,唯一嘅記憶就只有被一衆老師揶揄為何讀書咁乸屎及體罰囉,只不過操行分數卻永遠數一數二,年年上台攞獎的,代表乜鬼呀,只顧住扮乖而讀書不成囉,校園環境唯一記得就只有係有被校長無限教訓嘅校務處呀,貴到趴街嘅小食部呀,被一班扮代表嘅風紀在操場問候媽媽呀,或是被老師數之不盡體罰嘅課室,甚至乎被衰同學拖入去毆打嘅廁所囉,但今日途經係咁先嘅母校,離遠望入去睇睇,係咁先即時嚇到面如死灰,咀唇發紫,懷疑究竟係咪入左酒店或五星級會所,門口位置竟然有私家醫院或五星酒店嘅接待處,有晒燈牌嗰隻喎,係一間小學咋喎,借問各位垃圾網民是否現今所有學校亦同出一轍?以往嘅校務處是否更改為叫接待處呢,事實上好豪華啊,有誰會諗得到數十年前,係一個虐待兒童嘅場所,今日已變成豪華酒店咁嘅學校,可以說為等同一個納粹營變成慈善機構嘅總部咁乸樣,係咁先是否進入異度空間,how come?係咁先想入課室睇下,有否電動圓床SM用具,在操場有否跳樓機過山車等機動遊戲呢,廁所有否清潔嬸嬸收小費呢,小食部會否有米芝蓮大廚泡製咖哩魚蛋呢?係咁先需否入老人院長住呢

發表於 Posted on: 2022-06-07 17:28

封哥
回頂端 / Top
Cutter其中一個醜女在節目中講左一句“都唔知玩嚟做乜Q",皆因玩遊戲輸Q左,假如佢係tbb員工,係咁先就會話佢夠晒真性情,個性耿直可愛,假如係咁先是專業打手就會恨批呢個趴街無家教,胡說八道兼說三道四,品德有嚴重問題,俗稱衰9格,喂!一批垃圾已經即時飛撲作出報導,將佢踩到地底泥咁乸樣喎,要將佢置諸死地一樣,某些讀者們亦對佢大肆評擊,讀者們??廢物網民及打手咋嘛,講盡難聽嘅說話,問心嗰句真係多得你地唔少,幫節目免費宣傳呀打靶,哈哈,節目組理應感激萬分,刻意唔剪掉呢句說話,本來節目無乜垃圾睇,而家集集亦希望睇到呢個醜女爆粗,哈哈,用吓腦喇你班垃圾,被打手無限利用,毫無自主分析能力,係咁先怕死程度簡直宇宙級,甚麼自主分析能力呀,講獨立思考咪得囉,想係咁先被槍斃就等一陣,講獨立??立即將係咁先全家拖出彌敦道罰跪玻璃,跟住斬首及後被鞭屍吧

發表於 Posted on: 2022-06-08 16:47

封哥
回頂端 / Top
睇Cutter嗰個垃圾節目確實想死咁滯,係咁先從未睇過一班玩遊戲嘅濕鼠投入程度完全係零,甚至乎有點Hea玩,反而粗口妹尚算玩得投入,最嚴厲被譴責嘅絕對係哨牙妹及遲到大王,Hea到有幾隻字寫在面上咁乸樣,乜字呀?'唔想拍呀,給我走吧',兩隻打靶態度上必然想退團,遊戲節目玩到好似死老豆咁乸樣,再次呼籲盡早解散乃唯一出路,一班面和心不和嘅醜女,跟本完全無條件走紅,組團幾個月以來一直毫不投入工作,究竟做嚟為乜,一班廢物齋拍廣告就算巴喇,問心嗰句必定係死路一條,為何仲要向前死衝,擺明前路有核武等住招呼佢地呀,極度懷疑年尾嘅演唱會,究竟有無垃圾會買飛入去捧場,毫無特色毫無賣點,令人最記得嘅就只有拍攝大型廣告竟然有成員會缺席及容許佢地唔知醒而遲到囉,徹底顯示何謂未紅先驕

發表於 Posted on: 2022-06-08 23:36

封哥
回頂端 / Top
tbb幕後團隊究竟知唔知乜叫做行政策略,隔離台氣勢已經明顯回落,理應乘機打落水狗喇,策略上應該即時安排幾個青春可愛嘅囡囡作出反攻喇,一來可以即時搶走對方光環,二來何謂乘勢而起呀,將對手壓制在地上,即使對方想反攻耗力亦絕對不會少,對幾個致命弱點作出重點攻擊,對手團隊有件姨姨乃一大敗筆,擺明係Macy姨姨咁乸樣,或係夜總會媽媽生 : 老細幾多位呢嗰隻,鵝公喉一樣,想點乸樣呀經理人姐姐,吸納各年齡層嘅觀眾喎,借問一聲嗰個姨姨嘅粉絲年齡層係多少,五六十歲嘅大叔鍾意妹妹呀,通常鍾意睇Milf系列嘅AV,係一班廢青囉,只不過呢位姨姨嘅樣貌毫不性愛,只屬砵蘭街媽媽生貨色,點搞呀老細,智囊團究竟在哪?隔離台要起死回生查實極為簡單,聯絡係咁先作出適當策略調整吧,tbb亦可聯繫係咁先反攻策略如何囉,出謀獻策乃係咁先專長啊

發表於 Posted on: 2022-06-09 0:04

封哥
回頂端 / Top
呢個係乜世界,完全違反物理定律,落大雨就停工停課實在於理不合,當年係咁先尚是一名蠢材學生,落雨落到雨傘都爛埋,亦要照常返學,從未試過缺課,而家d人郁下就話停課缺勤,糧就照出,工就唔返,扮病缺席亦大有人在,遲到皆因眼瞓喎,講得出口嘅就理應趕出校或即時被炒魷魚吧,打工又要求舒服,返學就要求唔可以被雨淋親,返工就話驚天雨路滑會撞車,呢類垃圾各位網民認為要否即時全家死絕呢?咁驚死就僱用打手將自己四肢打斷,咪可以瞓足一世囉打靶,下下都紅雨黃雨,究竟想點乸樣呀,日日唔使返工有糧出,好未?唔使考試就直入哈佛大學,好未?再有紅雨黑雨就全球停運,好未?幾時有行星撞地球呀,地球應該被毀滅,再重新出發好過喇

發表於 Posted on: 2022-06-09 2:56

封哥
回頂端 / Top
07大哥真係好識氹人開心,十個讚,呢則報導實在令係咁先開心歡呼大叫,夢遺閃咭確實需要盡快加推,好快樂提供一批制作精美嘅夢遺明星閃咭,制作精美??係咁先屋邨樓下嗰間好快樂,卻並沒有人龍排大隊啊,相信只是宣傳不足,但係咁先一早已經知道有閃咭派發,只不過唔知要買乜鬼野至有得派發,係咁先一向有生意頭腦,簡直想攞出旺角西洋菜南街炒賣㖭呀,一班超高人氣明星閃咭喎,當中重心人物當然係魷魚及切勿玻璃心兩位靚妹喇,假如將佢地張閃咭貼上家中大門,相信驅邪驅鬼簡直尤如鎮宅門神咁乸樣,確保家宅平安,跟手半夜三更播放埋兩首喪曲真實的假話及勿破玻璃心,絕對比起諗金剛經或大悲咒更為有力量,盡快加推五萬張吧唔該,萬衆期待呀,仲有未來偶像,男神洗淨瘋㖭呀,只可惜被牽公揶揄唱好d歌先才諗做嘉賓喇,哈哈哈哈,感謝07大哥資訊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-06-09 20:26

封哥
回頂端 / Top
舞台劇加楝篤笑彩排時團隊亦笑到趴街恨加檸,忍唔住劇透一下叫宅男手記,係咁先思潮確實源源不絕,只是擔心記性不皆,忘記段落,查實收入極為微薄,只不過係咁先才華橫溢,無理由將潛能隱藏嘛,尚未正式公佈上台日期,嬰兒寶貝必定會係第一個知道囉,第一個??係咁先有多個嬰兒寶貝喎,個個都係話第一個,似乎於理不合囉,哈哈,跟左係咁先多年嘅垃圾,係人都知誰是寶貝喇,人地已經上晒位,睬你條杏揸剷至出奇,係咁先保證佢會捧場囉,皆因人類嘅好奇心使然嘛,總會有人想知道你條趴街究竟係乜水,為何可以在tbb討論區堅持幾年,樂此不疲而且屹立不倒呢,無收錢喎免費喎,你班垃圾有著數會唔睇?完全違反宇宙定律囉,有班狗友話隨時你條趴街一落台就被逮捕喇,逮捕??Why?日日踩屎,唔判你入獄十五廿十年,絕對有違天理,十五廿十猜拳咩,哈哈

發表於 Posted on: 2022-06-09 21:55

封哥
回頂端 / Top
做人只要夠胆講,就無往不利,故此係咁先一向做事問心無愧,並受各位垃圾網民認同及尊重,不斷願意接受你地班廢物鞭策,令係咁先獲益良多,違背良心嘅事從來不會參與其中,感謝國家及tbb一直以來對係咁先嘅包容,實在感激流鼻涕,感激流涕呀嘛打靶,流鼻涕只會在感染性病時才會發生呀,係咁先從未考慮過會離開討論區範圍,皆因非常願意被人長期監察,咁樣才會產生存在感嘛,自問一向盡心盡力,每日提供大堆廢話給予各位垃圾娛樂一番,絕對問心無愧吧,以上嘅講話,係咁先夠胆講得出口,證明胆色實在非凡,活足八十多年,依然日日服務一衆垃圾,相信已經無悔今生,有批狗友問係咁先閒來究竟有乜娛樂,除了長期觀看AV以外,當然喜歡每日抽數小時學習金上大人嘅話語及思維,係咁先一向明人不做暗事乃既定嘅做人原則,衆所周知的,係咁先雖則做事沒有違背良心,但總有一些壞習慣,乜野呀,頗鍾意講大話囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2022-06-10 4:41

封哥
回頂端 / Top
喂!係咁先首先要走出嚟嚴厲嚴厲譴責,金上大人就到呀,就到呀,治安竟然可以咁乸樣??大街大巷開槍劈友??中環喎經濟發展區喎,視法紀如無物,市民如何生活下去,嬰兒寶貝會否落街被人公開強暴呀?係咁先會否在街市無故被人斬死,按道理真係隨時可以死全家喎,社團真係可以目無王法咩,國家理應作出嚴正處理,包括外部或內部,應該要揾負責人出嚟孭飛喎,世界上最安全都市之一,怎可以容許在鬧市發生槍擊斬人事件,似乎擺明係社團辦事,涉事車輛在元朗焚毀,警方話事件有可疑???有可疑???似乎擺明係燒毀證據喇,有腦亦分析得到喇,拿拿淋拉人向中央交代喇,假如發生在內地,係咁先相信公安會極速破案,以往從未有罪犯可以逃出內地法網,香港可以輕鬆面對呢類嚴重事故嗎,係咁先實在難以置信會發生在香港法治社會當中囉,支持特色社會主義實在刻不容緩

發表於 Posted on: 2022-06-10 19:06

封哥
回頂端 / Top
剛剛睇到一段視頻,內地有群人在食店毆打女士導致嚴重受傷,大量評論話人神共憤乜乜七七,盡快將打人者繩之以法,有否留意係咁先並沒將兇徒說為垃圾打靶廢物,係咁先可能較為理智,俗稱古九惑,凡事要多方面考慮嘛,首先要深入研究打人者政治背景如何,跟法務人員關係如何,老父老母是何許人,叔伯親戚跟頂層人士有何關係,被毆打人士假如只是地踎平民,I'm so sorry,賠上三數萬就可能將事件擺平,假如是非一般平民三數十萬亦隨時可以將問題解決,只不過呢次迴響似乎極大,或許需要一千幾百萬才可擺平吧,呢件事重點在於那裡?在於被人拍下視頻呀打靶,假如無證無據,兇徒已逃之夭夭,往後隨時照樣聊女非禮,依然可以無法無天喎,情況等同強姦犯無證無據,你咬佢食嗎,事件零晨兩點發生,晚上九點才拘捕涉案人事?有晒人證物證,為何咁長時間才行動,跟據媒體報導最奇怪兇徒於傍晚六點幾仲大模大樣用手機自拍緊喎,come on,按此道理背景可能非凡嘛,故此調查之前弄清楚至行動安全少少囉,隨時罰款三千就可以回家休息吧

發表於 Posted on: 2022-06-11 0:47

封哥
回頂端 / Top
內地打人事件估計過多幾日網民就會自動收嗲,為何?爆炸性新聞通常過左三日,記憶就會被抹去,之前係咁先已經講過世上最大敵人就係時間,殺人犯過左三四十年後隨時可以被形容為善長人翁嘛,只要不停將一班垃圾洗腦就瞞天過海喇,假如要係咁先作智囊,將打人者放回社會運作,去醫院跪求受傷者原諒,跟手日日躪去老人院做義工,做得一年半載已經將佢變成傑出青年喇,又可重回起點,又可證明社會趨向文明化,黨國又可應記一功吧,將魔鬼打造成天使,金上大人又可戴上明君嘅光環,三贏局面,再問一次,究竟有否人想聘請係咁先做幕後智囊呢,似乎係咁先將會步入思想正軌啊,啊啊啊,講到尾必需賠償番幾百萬給被害者家屬,事件就完滿解決吧,只不過呢類打靶過多幾年佢又再躪去非禮,到時吹得佢漲咩,應該話奈得佢何嗎,善長人翁喎,拍電影咩係咁先,大堆廢話

發表於 Posted on: 2022-06-11 15:32

封哥
回頂端 / Top
今日差一點命喪王泉,被一個情緒病患者用菜刀追斬,幸好嗰位已經係八十六歲長者,係咁先可以用武力將其克制,用武力??你亦一把年紀喎,係咁先尚非省油的燈,將其按在梳化上制服,將手上菜刀搶走,實在匪夷所思,一個八十六歲長者竟然可以攞菜刀斬人,似乎難以置信,但事實上佢真係可以做到,係咁先即時考慮要否報警處理,皆因此長者是係咁先認識多年嘅人,勢估唔到何謂老馬有火就係呢種,呢類長者有一個特點,就係時常妄想被人陷害,幻想被人偷錢偷物件諸如此類,一火標心就殺人都夠胆,只不過係咁先當時又唔係好驚,因為有信心可以制服呢位長者,但往後如何是好呢,要否報警處理,心情實在有點矛盾,呢個長者實在極為固執硬頸,仲行得走得,怎樣辦好呢,情況等同癲佬正傳秦沛一樣啊,對外面嘅人好正常,對家人態度就完全兩碼子啊,頗為煩惱

發表於 Posted on: 2022-06-12 19:32

封哥
回頂端 / Top
網上究竟可否自我宣傳賣產品廣告,係咁先實在存疑,全條影片亦是推銷性用品,可以嗎?並非中途插入嘅廣告喎,係全條影片亦是賣性用品廣告,似乎於理不合,雖則主持人亦是靚女一名,又如何呢?按此道理可以播放AV喇,推銷薄荷味士多啤梨味西瓜味嘅避震袋,甚麼飛機水杯潤滑番梘液跳動雞蛋,即是會震嘅雞蛋,食完會堅過堅叔嘅堅到爆食品,how come?又無真人示範如何證明好好用呢,尤其堅到爆炸嘅食品,如何得以證實真係堅到爆,只有幫襯買過食過至知,代表甚麼?最堅到爆就係有你班濕鼠做水魚囉,一食就硬到爆炸,有否敘述副作用係乜,會否有不良反應,完全沒有提及喎,聽聞高血壓心臟病係不適宜食用,硬到爆炸是否心血管硬化或是肝硬化?佢地強調係天然食品,天然??可有醫學證明?威哥哥係咪天然呢,似乎天然化學物喎,實在有些矛盾

發表於 Posted on: 2022-06-12 21:17

封哥
回頂端 / Top
近期又睇左幾套AV,某些女優有一定特色,身材fit爆加上樣子超級淫蕩,只不過從不中出啊,幾套作品都只係向外噴射或是向面豬發射,從未發生內部引爆,有理由相信價錢必然係不一樣吧,聽講以往男優們係用豆漿就算乸數,擺明瞞天過海,而家真係真材實料喎,睇住佢從槍枝發射啊,跟據過往某些紀錄,女優性病感染率極高,理所當然,男優會否臨開工前一小時先做身體檢查呢,女優們不論佢收費多少,有一個舉動乃指定動作,食精神液呀,有乜辦法唔死,做得女優跟本上就代表人生就此玩完,橫又死掂又死,食咪食囉要擇日嗎?中女女優受歡迎程度一向高企,可能經驗十足嘛,對係咁先來講實在特別吸引,剛剛睇左AV女優奧田咲嘅作品,中女姐姐身型fit爆,但只限於向外噴射,認真浪費,但同樣需要不停吞吐精神液,趴你個街,究竟有何分別,一個直接吞落肚,另一個就噴射入肚內,有何分別,同樣會感染嘛,咪同係咁先講話要留比老公呀打靶,簡直廢話,橫掂人生已徹底玩完,係咁先就情願前後左右上上下下食全餐好過喇,收費必定最高啊,只不過奥田咲演技極為幼嫩,跟Mako Oda差天共地囉

發表於 Posted on: 2022-06-13 5:30

封哥
回頂端 / Top
有些垃圾感覺係咁先好乸咸濕,作為一個智商正常嘅男士,借問一聲有誰會唔咸濕,就算性障礙人士同樣會咸濕喎,有班廢物猛烈批評一對男女在露臺做愛,應該拉番窗簾至好搞喎,哈哈哈哈,講得出呢番說話嘅廢物,極大可能心理上出現嚴重問題,呢個世界好多人喜歡尋找剌激,做愛跟本上唔係個只屬Appetizer,Main course就係要公開被你班垃圾睇呀打靶,為何係咁先鍾情於野戰,但並非響應環保,係夠乸晒剌激嘛,愛愛只發生在床上嘅話,就要死全家家家家,有誰曾經嘗試過在巴士上,在私家醫院廁所內,在沙灘上,在戲院內愛愛??有人全部試過,剌激到腦沖血咁滯,被投訴屬違法行為,被人映晒放上視頻,就死左9×9喇低智仔,被人發現無問題呀,咪被人映到嘛死剷,等同想拘捕一個毒犯但係無證無據,你地真係吹佢唔漲,在露臺打砲實在愚蠢到核爆,一批八卦市民為左服務公衆,必然會公開視頻嘛打靶情侶,究竟係咪情侶亦未知呀,哈哈

發表於 Posted on: 2022-06-13 18:12

封哥
回頂端 / Top
打人血案似乎餘波未了,老闆娘確實最大受害者之一,食完野無人埋單呀趴街,做生意無錢收實在係慘絕人寰嘅一種懲罰,外面打死人咁滯,老闆娘就為左顧客唔比錢而淚灑當埸,淒慘程度直廹全家死絕,從另一角度出發,可能係一種免費宣傳喎,只是做少兩日生意,店舖名字就街知巷聞,往後日子隨時財源滾滾喎,到時日日數銀紙就笑逐顏開吧,歡迎黑幫日日開片㖭呀,查實幾個受傷女士是甚麼背景呢,似乎沒有提及喎,半夜三更去火鍋店食野,一係剛剛收工,二就係消遣娛樂,以係咁先嘅觀察,有位倒地嘅黑衣女士實在夠薑,夠胆爆嗰個垃圾打靶樽喎,證明亦非善類,最可憐事實上係嗰個被非禮女士,自衞用手阻擋幾次攻擊,就被打到媽咪樣子也忘記,太悲慘吧,假如佢往後有機會來港,係咁先實在想認識一下呢兩位女士囉,等叔叔帶佢去飲番一杯,以作安撫吧

發表於 Posted on: 2022-06-14 1:11

封哥
回頂端 / Top
韓國童顏女星似乎多如銀河星宿,係咁先一向認為41歲張娜拉絕對是童顏代表,其後32歲嘅朴寶英、金泰梨絕對是後起之秀,樣子成個細蚊仔咁乸樣,扮十七八歲亦綽綽有餘,反而41歲韓志旼及池晟老婆李寶英明顯呈現老態吧,只不過呢類中年Milf又確實吸引喎,呢班姐姐有一個特色,就係樣貌好似打左蠟一樣,反光程度隨時可以用來當鏡子咁乸樣,但亦有某些女星樣貌比實際年紀老邁,徐玄只是三十歲就好似一個可憐姨姨咁乸樣,係咁先強調對徐玄極為鍾愛,皆因拍攝劇集“時間”被條垃圾男角在記者會當衆侮辱,被黑口黑面對待不特止,徐玄動作上想用手撓住男角手臂拍照,條死剷避開喎,對住一個拍檔女演員可以咁乸樣態度咩,實在好殘忍吧,假如係咁先就即時向佢面部吐口水喇,難得徐玄依然專業地面對公衆,贏盡掌聲,其後聽講皆因男角怕女友徐睿知責罵才會咁乸樣喎,係咁先強調怕女朋友嘅垃圾就要死全家,怕老婆就理所當然,女朋友???係咁先用來愛愛咋喎

發表於 Posted on: 2022-06-14 2:09

封哥
回頂端 / Top
一般垃圾蠢材群聚搞到染疫已經慘慘豬,係咁先理解佢地心態,情感上絕對值得原諒的,只不過只不過呢班係乜人??係護士呀係護士呀薪高糧準醫護人員呀,作為醫護人員都可以咁乸樣,一般市民如何解讀好呢,專業醫護喎,要讀幾年書考晒專業試才可拿到執照喎,可以妄顧市民安全咩,精神科外展護士代表要外出探訪喇,傳染給精神病患者如何,查實佢地紀律一向不佳,當日外展護士約左係咁先兩點三十分在家會見,但沒有現身,於三點四十分致電給係咁先話佢今日唔舒服所以缺席,唔緊要呀打靶,唔可以預早通知一聲嗎??話今日唔舒服來不了,約下次吧,完全沒有,係咁先當日在家等足佢一個半小時,才致電話要改期???專業???精神病患者亦是人嚟呀,可以被專業人士愚弄嗎?下次嗰個女醫護再來到係咁先家中探訪,一入門口就被係咁先惡言對待,鬧到佢狗血淋頭,教訓左佢起碼十幾分鐘,後生細女可以咁乸樣咩,可以完全沒有時間觀念?看其樣子跟本不出三十五歲,亞妹可以咁樣做人咩,當日假如係咁先即時向醫院投訴,寫report都寫到佢手震,慶幸係咁先一向心地善良故此沒將事件鬧大囉,跟本佢地毫無紀律可言,佢地??群聚三十人呀

發表於 Posted on: 2022-06-14 18:13

封哥
回頂端 / Top
懸紅廿五萬提供線索緝兇,係咁先永遠係一件Mr. 問題,總有無限提問,此類嚴重案件一般市民何來會有消息來源,唔係應該社團事社團了嗎,唔係有專業線人報料咩,俗稱臥底線人,係咁先只有一種解讀,就係對南亞裔人士跟本上毫無頭緒,係咁先對上幾段嘅講話已經說出重點,南亞裔人士個個樣貌實在差不多的,一般市民難以辨認得出,係咁先只會認得出劇集魷魚遊戲嘅南亞裔演員咋,其餘就毫無記憶,怎樣能有線索呢,其二槍械來源從電影中嘅認知,應該有專門槍家供應嘛,查實以係咁先一般分析,假如要入口槍械,來源必定係從水路囉,唔會搭飛機送來香港吧,偉大警隊應該總有辦法查出來吧,呢類事件一般市民怎麼提供線索呢,話時話幾年前有個屋邨亞叔在電梯開槍打人,後來好似在家自殺死了,佢支槍從何而來呢,當年有否報導?係咁先借問一聲查實槍支要入境,是否極其容易,而家香港竟然有人拿槍出街,仲係社團人士喎,叫市民無需恐慌,實在難以服衆囉

發表於 Posted on: 2022-06-14 18:46

封哥
回頂端 / Top
偉大祖國嘅優質人民數字近日突然飈升,唐山打人事件之後,大部分人士飛撲出嚟嚴厲譴責,俗稱事後無數人走出嚟集體打飛機,話應該點做乜乜七七,教老豆做愛一樣,係咁先卻相信假如佢地在案發現場,有九成人會視而不見,會盡快逃之夭夭啊,人性就係這樣吧,係咁先講過無數次,呢個世界"諸事八卦最濕滯,明哲保身最實際",在香港見義勇為嘅事反而多的是,係咁先可能孤陋寡聞,在內地係咁先似乎並未發現有類似報導喎,查實見義勇為嘅行為,對黨國嘅形象必定有益而無害,可以證明人民質素高尚,教育制度良好,法制完善,表示金上大人領導下,國泰民安,在歷史冊上必然屬於明君一名,呢個事件被大肆報導,係咁先勢估唔到反應兩極,被某些人士批評執法遲緩,互相勾結諸如此類,借問一聲究竟有誰可以證實,沒有喎,有可能只是被人炒作爭取各方迴響,凡事要講證據,毫無堅實證據底下,切勿胡言亂語吧,沒人考慮過會損害祖國名聲咩

發表於 Posted on: 2022-06-14 21:08

封哥
回頂端 / Top
又再童黨打人,係咁先之前已經提出過呢個問題好多好多次,欺凌事件盤古初開就大量發生,中小學時期被人拖入廁所毆打呀,原因係皆因你去痾屎,通街被童黨恐嚇廹你加入社團呀,打劫你一蚊為左去買支維他奶及買一包健牌呀,唔好再比佢見到你再當衆梳頭呀,真係梳頭都要打,被人見到吸煙,你去老師嗰度報寸,後果隨時係被打火機燒頭髮及用煙頭幫你在手臂打烙印,廹食鼻屎及被當衆吐口水簡直視作等閒,你班垃圾網民又有否聽聞?在網上胡言亂語被人拉上天台打巴掌,有乜咁出奇有乜咁出奇,近年欺凌事件似乎大幅增加,完全係錯覺嘅一種,原因係呢個年代每人都有大量自拍神器隨身攜帶,下下會被人拍下當證據嘛,跟本上係大驚小怪,當年求助無門咪當係一種人生磨練囉,而家社會個個小孩身嬌肉貴,以往打你嗰d可能係屋邨流氓,而家打你嗰d隨時係富二三四代呀死剷

發表於 Posted on: 2022-06-14 21:48

封哥
回頂端 / Top
剛剛傳左首姜包新歌乜鬼作品講大話給遠方一個狗友聽聽,佢嘅即時反應嚇死係咁先,話歌手係邊乸個唱呀,把聲怪怪的,背讀歌詞把聲音時時沙沙咁乸樣,問係咪隔離鄰舍梁太個仔唱呀,梁太個仔?得八歲咋喎,佢話事實上好難聽啊,好似小學生背書咁乸樣,係咁先同條狗友講話佢好紅啊,點知換來一連串粗口被條狗友不停問候,咁叫做歌星?仲係好紅?叫係咁先給予佢究竟係乜名字,要上網搜索一下呢條濕鼠係乜料,結論有兩個,歌唱水平極低,只不過形象頗為入屋,佢話個樣好似幾正派及健康,係咁先解釋話現今潮流已經徹底改變,形象大於一切,唱歌水準係其次,形象管理至為重中之重啊,條狗友嘈到要跟係咁先絕交咁滯,冷靜少少,原來佢話老婆好乸鍾意,仲叫係咁先死全家㖭,哈哈哈哈,以係咁先嘅水平就交呢種狗友囉,下下叫人死全家,查實係咁先想問左好耐,死全家呢個字眼會否違反國安法呢

發表於 Posted on: 2022-06-14 23:48

封哥
回頂端 / Top
去海鮮舫食野查實樂趣在哪,食野時在船上飄下飄下咁乸樣,準備上天堂咩打靶,究竟有乜特色,跟本就係一衆垃圾用嚟自我炫耀嘅一種行為,食物價錢高昂,質素卻極為平庸,理應拖出公海將其炸毀喇,甚麼集體回憶喎,當時大把人跟本無能力去食野喎包括係咁先,何來回憶呀打靶,窮等人家跟本從未去過,無錢點去海鮮舫食海鮮呀,去樓下酒家食豉汁蒸鯇魚加一碟蝦仁炒蛋咪一乸樣,仲實際一千倍喇垃圾,咁何謂集體回憶呀打靶係咁先,當年屋邨七層大廈呀,公衆浴室呀,街邊臭到仆街嘅臭豆腐廢什車仔麵平價腸粉燒買魚蛋牛什魚肉翅呀,呢類就係集體回憶,將舊有嘅街邊檔已經搬晒入舖頭經營,跟本上已毫無特色可言,兼且價錢貴到嚇人,當年擺街邊檔口嘅叔叔嬸嬸,相信有可能而家已經住大屋甚至移民吧,海鮮舫??係咁先強烈建議要將船隻盡快毀滅,對窮人來說簡直眼寃,部分垃圾喊晒口話好可惜喎,有否留意喊晒口嗰班垃圾全為富貴人家呀,資本主義絕對要嚴打,習主席新時代中國特色社會主義思想迎難而上吧,分裂國土嘅,打打打,有誰會開口反對??咀巴必然性絕對去支持,你班垃圾個心點諗,係咁先就真係唔知,係咁先原則上全力支持金上大人思維囉

發表於 Posted on: 2022-06-15 19:45

封哥
回頂端 / Top