tvb.com

tvb.com

跪低

向基層派手機??實在天大笑話,焦點完全徹底錯誤,唔係無手機問題呀,係識唔識用嘅問題呀大佬,係咁先教一班低智老鬼如何操作安心出行程式,已經每日作出指點,一個屈尾十佢地就忘記,問題一就係佢地嫌麻煩,二就係教左轉頭就忘記,三就係出街已經忘記帶手機,就算落公園仔休息都唔會帶手機呀,會驚遺失及班老鬼驚比人偷呀垃圾,之前有個垃圾網民鬧係咁先唔教班廢老點用喎,問吓自己九十歲仲識唔識自己去廁所痾屎仲好喇,用手機安心出行程式?直接攞佢地狗命好過喇,有種野叫腦退化呀知唔知呀你班垃圾,話自己一百歲都行行得走得喎,試吓教一班國家級元老,睇吓仲有幾多個識用囉,有人三十幾歲就中風成世瞓床喇,呢d你唔講廢物,扮乸晒醒目垃圾

發表於 Posted on: 2021-12-03 5:23

封哥
帖數 Posts: 3783
回頂端 / Top
壞鬼後生抗壓能力真係一pat屎一樣,下下就話情緒低落唔開心,當年無粉就話無粉,而家爆粉就話壓力太大喎,切切實實係死全家嘅人辦,紅又低落,唔紅又話低落,究竟想點乸樣呀打靶仔,辭職返屋企瞓覺喇死剷,橫又死掂又死,直接公開呼籲迷粉咪鬼聽喇,應該日日躪出嚟咀咒一班廢粉全家死絕喇,聽聽聽聽乜鬼野呀垃圾,唔鐘意就離家出走,或去街市買幾隻香蕉返屋企自殘喇趴街,香蕉??矮瓜都可以囉,唔開心喎,不斷放負想點乸樣呢,或許返內地重新學習會開心少少囉

發表於 Posted on: 2021-12-03 16:29

封哥
回頂端 / Top
廢話連篇,有人建議將野豬列入城市規劃?D人有精神病就入醫院喇趴街,係咁先首次認同鄧局長講話,野豬唔係寵物呀死剷,按道理假如要保護野豬咁咪要保護所有曱甴老鼠,局長明顯有其道理,但並非等同葉太話人道毀滅為何會不人道,按此道理人道地殺人等同合法??說話明顯有所誤導,係咁先就明確表態獵殺野豬乃絕對合法行為,何謂不人道,當年定期上山獵殺野豬隊伍實則上為民除害,野豬確實會攻擊人類嘛,假如有細蚊仔被咬,責備誰人要責上?保護野豬協會?政府?定係無知市民呀打靶,用吓腦喇趴街,樣樣都反對,究竟想點乸樣,現今市民越見親黨總有其道理,起碼係咁先確實觀感上對黨有所改觀囉,假如國民教育提早三十年執行,社會步伐已經穩步上揚,通街示威者理應即時槍決吧,統一國土乃重中之重國策,有人話係咁先取態上頗為飄忽,飄忽??再講一次,係面對現實呀垃圾

發表於 Posted on: 2021-12-04 2:47

封哥
回頂端 / Top
而家就算唱"有隻雀仔跌落水"或"足球小將"都會話佢感情表達豐富,繞樑三日,誰呀?談戀愛小姐呀,無論唱乜鬼歌都話被網民大讚有實力喎,哈哈,埋沒良心到呢個地步,必遭天譴啊,失憶海綿呢首歌難度咁乸高,竟然話個靚妹唱得好好聽,證明又多一批精神病人出籠,有誰夠胆企出嚟對住螢光幕話佢唱得極為出色,真係要頒個真話的清高大獎比佢作出嘉許,呢條靚妹唱戀愛預報,歌唱技巧上係咁先絕對存疑,係咁先上網聽過百九幾次,真係好好聽嗎??跟本上只係類似一個小朋友在生日宴會上對住一衆世叔伯獻唱一曲咁乸樣,竟然有幾百萬點擊率?當中有多少係違背良心嘅垃圾網民呢,係咁先又要唱一次小鳳姐首“無奈”來舒緩一下情緒吧

發表於 Posted on: 2021-12-04 22:21

封哥
回頂端 / Top
係又告唔係又告,下下鬧上法庭就係要從死去嘅妹妹名聲中撈油水,呢個垃圾就算搬佢去堆填,都驚污染土地呀趴街,發錢寒嘅地步可以超越係咁先嘅人,依然存活嘅實在已不多,呢條趴街當衆消費一名已逝世嘅親人,呢個世界真係有人唔怕被雷劈,咁恨錢係咁先有幾個建議比佢,半夜三更落街劏亞婆死牛,恐嚇八歲以下小孩騙取其零用錢,或攞幾張A4紙落街市揾一班無腦亞嬸話幫佢地畫符祈福喇打靶,佢老母親必然係料理能手,真係名符其實嘅料理媽媽,係咁先雖則毫無大志亦未至於會消費死人,咁恨揸剷就去地盤撈地盤工揸剷喇廢柴,個衰樣成隻老鼠咁乸樣,仲要去周圍温女,假如地獄有告示板,展示何謂飽受酷刑嘅死剷面容,呢條死全家個衰樣定必係人辦當中嘅人辦,佢仲未死全家喎,仲有兩隻坑渠老鼠在世呀,等落地獄受刑吧,包保佢係排前十名其中之一呀打靶佬

發表於 Posted on: 2021-12-04 22:52

封哥
回頂端 / Top
視后影后理應亦會手到拿來,魷魚娃娃認真懂得tbb遊戲規則,幾大要學識點樣喊先,聽講喊到下巴都識震呀,嘩 ! 實在非同小可喎,十六歲就喊到下巴老震,廿六歲咪不得之了,隨時喊到即時瀨屎瀨尿㖭呀,俗稱失禁?究竟係喊到定係痛到呀打靶係咁先,傷痛亦會令人哭泣嘛,毫無戲劇經驗嘅小女孩可以喊到下巴老震,除了有痛苦記憶以外,跟本無可能做得到喎,鴨寮街姐姐每次跟係咁先言談當中,都會喊到死去活來啊,叫到死去活來定係喊到呀垃圾,魷魚有影后級演技,談戀愛歌聲就繞樑三日,跟手仲有乜要嘉許呢,直接衝出國際邁向世界吧,衝出國際何不衝入國內仲實際喇,內地票房隨時輕輕鬆鬆過十億,歌迷人口又超過十億以上,難明為何以往總有批廢物成日講要衝出國際??簡直有辱華之嫌喎,第日應該要講衝入內地,摒棄國際吧

發表於 Posted on: 2021-12-05 19:57

封哥
回頂端 / Top
07大哥思維跟係咁先實在極為相似,唱衰一個敵人吹捧另外一個上位,損人不利己嘅事情,係咁先一向甚為認同,多月前已經預測醫登今年咜吒新人金獎跟本必然地危危乎,失憶海綿絕對有實力挑戰,只欠東風出現,今日東風終於出現,話電台造馬將敵對歌手歌曲壓下,造就醫登攞獎喎,想法未免太幼稚吧,係咁先多次提及每逢越唱衰就等同幫對手助攻一乸樣,呢個時代已經不同往日呀,你估市民仲係七八十年代思維?現今幫tbb助攻等同加速將佢送入地獄一樣,你越贊成,d人就越見反對,徹底洗腦並非一朝一夕就可以完成呀,二三十年後思想自然又會出現另一世界,定律一樣嘛,前幾日係咁先已經作出提示叫各位要學定普通話歌曲,練習定普通話語言,點知轉頭就有消息話未來將會全面用上普通話講話,係咁先舉腳贊成啊,以往公務員連國歌都未識唱就話做公務員喎,今時今日唔識講普通話成何體統呀,長俸就識攞,普通話就唔識講,理應即時槍決吧

發表於 Posted on: 2021-12-05 20:23

封哥
回頂端 / Top
AV女優重返職場做OL工作,簡直笑話,訴說慘被上司騷擾,喂 ! 姐姐,預左喇,一日做"知"一世就"知",定律嚟呀囡囡,一日做過AV女優,轉頭就話從良?妳可以,妳老公可以咩?對佢成副架撐,一堆咸蟲已經瞭如指掌,邊度有粒墨都一清二楚,成個patpat生晒暗瘡亦一目了然,而家要站在道德高地掉翻轉頭講被職場老闆騷擾?用吓腦喇姐姐,而家人地話妳博出位博宣傳推高自己人氣呀打靶,一般市民會相信誰?係咁先就相信老闆被誣衊囉,拍得AV就預左後果如何,唔騷擾妳絕對會被天打雷劈呀垃圾,係AV女優喎,AV影片橋段上將佢抬上電腦臺就好好被嚴厲教訓喇,竟然高呼被老闆騷擾?絕對有違天理啊,等同鳳姐姐投訴有專業人員上門作出騷擾,道理何在,信妳定係信專業人員好呢,大家都持有專業守則嘛,提供服務係理所當然喎,投訴被人騷擾實在說不過去囉

發表於 Posted on: 2021-12-06 19:40

封哥
回頂端 / Top
係咁先從出生至今,沒有一刻不愛國愛港喎,在討論區卻無限被封殺,投訴又無門,擺明要廹令係咁先自動滅聲,討論區除了發表個意見之外,係跟BB嘅溝通橋樑呀大佬,單向都可以叫溝通??係咁先係咪又要入醫院住幾個月治療呀垃圾,喂,tbb跟觀眾溝通嘅橋樑在07大哥,係咁先嘅溝通橋樑在討論區又有乜問題呀,某程度上tbb不停受關注嘅原因實在要多得係咁先㖭喎,多得你唔少呀廢物,唱衰tbb作為生活日常咁乸樣,唱衰??用另類方式給予意見咋喎大佬,兩位主任異口同聲地表示,建議並非清一色嘛,tbb就將係咁先滅聲?無滅你聲呀,係封鎖你條恨揸剷account喳嘛,無啦啦封乜鬼野呀,所有狗友都話睇唔到喎,奇怪為何唔完全封殺係咁先在討論區account呢,似乎好聰明咁乸樣喎,你有你封,係咁先依然有係咁先咁寫喳嘛,只不過無垃圾睇又實在無癮囉,情況等同將Murder困在本土範圍一乸樣,姜包設定廿九歲退休確有其道理,但另一問題亦隨之而來,幼齒孖寶為何唔直接闖入內地市場呢,同樣被困在港咋喎,談戀愛仲話要繼續讀書或留學海外喎,有齊反中亂港嘅特質,反而魷魚返內地發展就指日可待啊

發表於 Posted on: 2021-12-07 2:39

封哥
回頂端 / Top
今年tbb大可放心收尾,造星囡囡已經變成得不成氣候,剩番一班奇形怪狀完全唔入屋嘅騎呢怪,無一個感覺係平易近人,起碼有一半乃紋身怪物,態度囂張跋扈,毫不謙虛,件件未紅先驕,比賽未完成就預早周圍接拍廣告揾錢,何不直接聯絡老細開工喇死剷,而家留低嗰班囡囡個個刻上“好人有限"在額頭咁乸樣,女團?係咁先保證打靶收場,玩得到一年或以上,係咁先願意用BB條命作為籌碼,跟本上無可能入得到屋,Erro班契弟出場三年,表面上似乎好受歡迎,查實粉絲絕對有限,只係無任何競爭對手才可也文也武,兩年後Erro及Murder定必自動會消失,tbb自己攞嚟驚,裝家講到尾都仲係tbb天下,十年內Uiv唔倒閉已算奇蹟,娛圈定律難以被打破呀

發表於 Posted on: 2021-12-07 5:25

封哥
回頂端 / Top
電單車撞到野豬,網民問候隻野豬有冇事?哈哈哈哈,豬命當然比人命重要喇,有價值嘅市民已經全數搬進大灣區,留港嘅跟本上全為廢物,豬用嚟養嘛,通街走嘅咩,被車撞到,司機理應判刑入獄吧,係咁先已經用盡腦汁幫野豬講好說話,究竟誰對誰錯,實在難以妄下判斷,政府及係咁先一向主將殺殺殺,係咁先應該無站錯邊卦,某些垃圾網民就去慰問野豬,應該只屬一小撮垃圾咋嘛,咁偉大咁有愛心就捉幾隻回家養喇打靶,大量繁殖情況下,遲早數量上遠超選民人數㖭呀,土生土長嘅話幫佢地登記為選民喇,選民數字包保即時飈升呀,一貽會生五六隻喎,香港呢次仲唔死,遲早被野豬滅港啊,想像一下油尖旺深水埗有野豬在街出現,保證無市民再敢出街,警方隨時慳番唔小人手周街巡邏㖭呀,到時包保全港水靜河飛喇

發表於 Posted on: 2021-12-07 22:42

封哥
回頂端 / Top
Murder六隻濕鼠今晚開show咩,之前無人提及喎,07大哥唔聲唔聲避重就輕,將焦點完全放在tbb廢劇當中,喂!聽講今晚有幾千個打靶在演唱會場地聚集喎,警方人員理應即時做野對一班廢粉作出拘捕喇,塞爆所有警署嘛,未來擾亂香港秩序嘅,定必就係呢班尋釁滋事壞份子,晚晚搞演唱會咪隨時製造暴動場面,有關部門認真要嚴肅處理喎,係咁先查實有個建議,警方三萬幾精英隊伍當中,總有一批擁有演藝潛質喎,揾十個八個出嚟搞男團,百利而無一害,營造與民同樂形象嘛,一來可以幫警隊洗底,二來亦可乘機監控廢粉人數喎,只不過隊伍名稱要嚴格把關,叫Fighting或是Killer比較好呢,夠晒殺氣,班廢物靚妹至喜歡囉

發表於 Posted on: 2021-12-07 23:02

封哥
回頂端 / Top
為何近月不停將係咁先壓下,終於有點頭緒,可預見情況下,咤吒“係咁先喇"呢首歌必然會上十大金曲,甚至於隨時會奪得大獎,喂!tbb查實要高調感謝及嘉許係咁先嘅毅力至為正路,何謂重回正軌,tbb硬係學不懂,係咁先擺明係tbb幕後打手,係人都知道,不斷想幫tbb重執昔日光輝,你就無間斷將係咁先打壓,限制討論區嘅流量,簡直係趕狗入窮巷嘅行為,脫離tbb欠缺即時監管,後果隨時更為嚴重,到時係咁先通街走,吓!你想用人面識別系統找尋係咁先亦相對困難,將係咁先困在討論區跟本百利而無一害,竟然被封殺??封殺無問題呀,係咁先已經考慮回utube頻道開講,到時係咁先冒著被tbb起訴嘅危險,公開批評tbb,呢種係咪叫攬炒呢,好地地在討論區免費幫tbb宣傳,卻慘被蹂躪,觀眾口味係咁先一清二楚,無限批評表面上係靠害,查實只係不斷提升tbb形象當中,高層們咁嘅道理及管理模式都唔知?對係咁先最最最致命傷係跟BB完全斷絕聯絡呀打靶,臨離開討論區前定必爆響口將BB身份公諸於世,問你怕未,怕???哈哈哈哈,BB心諗盡快公佈幫自己宣傳一下仲實際喇垃圾,唔係日本AV嘅娛樂公司真係識我老鼠咩,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-08 17:37

封哥
回頂端 / Top
造星女四四方方被網民嚴厲批評,假如係咁先就自動退賽好過喇,擺明入女團連累全家死絕,話佢好努力夠堅持喎,撈演藝無觀眾緣已經證明係絕症喇,樣貌毫不討好,紋身囡囡洞洞都好過佢萬九幾倍喇,就算餐廳女僕絲加都好過佢萬七倍,卻慘被淘汰,話時話責任並非在導師搖呀,擺明係電視臺內定賽果喇,將責任推晒比導師絕對說不過去,女團初型跟本上已經組成,翻版魷魚及亞日已成主力隊員之一,假如三十五歲中女都入圍,係咁先必定作出嚴厲譴責,淘汰咖喱醫生已令係咁先氣憤難平,後來仲要淘汰埋亞玉,近五集已經關機罷看,大熱門亞媽扶個樣跟本毫不討好,藐嘴藐舌,寸過當年西環碼頭咕喱咁乸樣,跳得就可以加入女團,何不聘請Dancer直接入團喇死剷,訪問幾個入圍參賽者,佢地原來跟本唔喜歡跳舞唱歌喎,吓!咁又去參加覇位?有熱誠嘅就被淘汰,唔想參賽嘅入選?乜鬼道理呀,多名被淘汰嘅參賽者,事實熱衷表演藝術,在樂壇必定有所作為,女團喎,執笠喇垃圾,年年都係嗰班評判,毫無突破,跟本請唔到去Uiv服務,直接倒閉喇趴街

發表於 Posted on: 2021-12-09 3:02

封哥
回頂端 / Top
淪為攻擊對象??花癲姐講乜鬼野呀,講完之後連自己都成為攻擊對象,哈哈哈哈,媒體在07大哥管治好底下,妳會有運行?實在開玩笑吧,Murder及Erro十六件濕鼠逐一攻擊有排你受喇,仲躪出嚟在網絡上反擊,正所謂仲躪出嚟七,證明撈左幾十年演藝,裝閒點樣分都仲未識,係咁先不斷批評tbb已經將生死置於道外,正所謂揾命搏一樣,只不過兩位主任強調話會容納不同聲音嘛,係咁先才敢肆意妄為向tbb作出指導,係咁先你條趴街咪當自己係英雄喇死剷,查實最怕死就係你喇,怕死?無錯,最怕令BB慾仙慾死囉,哈哈,網民只係嚴厲批評導師及評判之嘛,關妳花癲姐鬼事咩,自從淘汰咖喱醫生及靚靚亞玉,節目已經徹底崩壞喇,係咁先已經多次提及女團定必失敗告終,最可憐就係經理人亞泳做晒擋箭牌,女團嘅失敗責任全在亞泳囉,呢招係咁先已經操作多年,手法上簡直滾瓜爛熟,經此一役亞早準備絕跡娛樂界吧,係咁先心儀嘅參賽者已經全數被淘汰,明確地顯示高層已嚴重脫離民意囉

發表於 Posted on: 2021-12-09 18:13

封哥
回頂端 / Top
入紅館睇表演要打齊兩針疫苗才可入場實屬理所當然喎,一早就應該推行喇,對上一次牽仔開show時乃疫情最嚴重嘅時刻,當時一大批垃圾照樣入場觀看,係咁先已經極之質疑當時嘅行政措施,在討論區已經作出質疑,Why can they go?仲可以大模施樣喎,當時無任何官員回應,今時今日就話要入場先打針?打針無問題呀,係咁先一早已經接種,但係咁先有所疑惑到時入場,要成萬人首先接受檢查針紙才可入場??八點半開show,係咁先咪五點就要到場排隊接受檢查?點搞呀,代表一班老柴呢世唔使再睇演唱會?叫班死老鬼打針慘過殺佢全家,係咁先慶幸一早已經押解老父去打針,並非要配合措施,而係希望假如佢一針打死左,攞番一筆賠償金,兼且可以承繼遺產嘛,簡直一舉幾得,可以配合政府措施亦可攞盡其遺產,絕對百利而無一害囉

發表於 Posted on: 2021-12-10 0:24

封哥
回頂端 / Top
新聞實在無奇不有,假如在超市買食物及日用品途中,有條女從天花板墮下,應該有乜反應,笑定係喊好呢,趴佢個臭街,百思不解,唯一解釋就只有住處就在天花板之上,豆腐渣工程令地板倒塌?故此撻生魚咁乸樣撻落超市貨架,係咁先比個細蚊睇條影片,個細路即時笑到入醫院咁滯,問係咁先嗰個姐姐是否在天花板做緊愛喎,應該不是囉,男生為何會失蹤呢,無原無故有人會從天而降,絕對皆因豆腐渣工程囉

發表於 Posted on: 2021-12-10 21:07

封哥
回頂端 / Top
選舉日免費坐車?票站在樓下咋喎,坐車去行山遊玩定係投票好呢,對係咁先絕無影響喎,通常每天全日在家等死咋,按當日安排,市民隨時一家大細定必去街玩喎,點算好呢,係咁先實在難以理解政府行政措施,查實要谷起投票率極為簡單,當日去投票嘅選民,每人派發一千元特別津貼,包保投票率必然提升吧,只不過特首話不是問題嘛,只是證明市民對政府執政極其滿意,故此投票率偏低亦理所當然囉咁講,吓 ! 咁解釋都得?按道理當日免費坐車目的確實係鼓勵市民去郊遊囉,票站通常在區內,跟本無需坐車,剛剛已經有批狗友相約係咁先當日投完票,去西貢食海鮮,之後再去鴨寮街探訪一下Macy姐囉,早午晚節目已經安排好晒,感謝政府支付車費,只支助一日車費?選民應該免費坐車起碼三個月喇,係咁先一日來回車費只是四蚊,就算三個月內日日出街,都只係三百幾元,日日出街??直接攞係咁先條命好過喇,骨頭打鼓啊

發表於 Posted on: 2021-12-11 2:33

封哥
回頂端 / Top
昨日全日失蹤,有班垃圾致電係咁先作出慰問,慰問??睇吓你條打靶係咪被拘捕或坐洗頭艇去左旅遊咋嘛,無人會關心你呀垃圾,只係每日被某些系統監察言論有冇踩界呀,重回正軌先,今日話題認真有趣瘟神La被Mama頒新人獎?Mama係乜鬼野嚟呀,音樂節目?韓國?香港歌手關你地忍事咩,頒呢個獎比佢只證明兩件事情,一為此乃反中亂港歌手,二為唔向祖國獻媚而去韓國叩頭?成何體統,甚麼衝出國際喎,而家應該衝入內地呀死剷,魷魚娃娃就認真識得做人,話唔介意返內地比賽呀,參賽??表演呀嘛,已經出晒名仲參乜鬼野賽呀,仲要未紅先驕,不停扮病缺席重要場合,後生細女咁孱弱,申請入復康院舍居住喇打壞,又話腳軟又話太攰又乜又七,叫佢搬返大灣區養老會適合少少囉,談戀愛十六歲靚妹就扮到佢好似天皇巨星咁乸樣,又私人驗屍官呀乜乜七七,係化妝師及服裝師呀,亂噏廿九,人地俗稱形象設計師呀,係咪想去坐花廳呀係咁先,係又噏唔係又噏,Sorry囉,收回言論囉,韓國國花係咪菊花呢,專輯喜歡濃妝豔抹菊花類型嘅男生,係咁先只鍾情於熟女秀晶姐姐呀,並不喜歡菊花男生呀

發表於 Posted on: 2021-12-12 19:38

封哥
回頂端 / Top
係咁先真係比班窮鬼親戚激乸死咁滯,今日出尖沙咀飲茶,表姑姐話昨日有班囡囡在街頭跳舞,有班記者圍住拍攝,仲有一班亞叔亞嬸舉牌吶喊助威㖭呀,成個八婆一樣,佢地一講,係咁先已經知道乜事,表姑姐問係咁先係咪一班造星囡囡喎,趴佢個臭街,係咁先已經忍住唔講粗口,有叔叔嬸嬸粉絲嘅必然係夢遺囡囡呀,表姑姐咪同人講話識得係咁先㖭呀,夢遺囡囡咁出名都竟然認錯,話係班垃圾造星靚妹?真係咪使旨意係咁先會請妳班窮鬼親戚飲茶,其中有一個囡囡好似叫乜鬼"由"年頭衰到年"尾"嘛,全名就突然忘記,假如係造星囡囡表演,係咁先已經即時搭的士去踩場柴台喇,咖喱醫生及亞玉在場就除外,哈哈,奇怪在tbb揾幾個囡囡在街頭跳舞做乜鬼野,戴晒口罩真係無人會認得囉,喂 ! 就算唔戴都未必有人會認得喎,學吓默名d咁乸樣,著件紅色三點式出嚟表演,或者收視仲高企少少,靚妹著三點式在鬧市表演,係咁先包保會即時多一班咸濕渣男粉絲囉

發表於 Posted on: 2021-12-13 0:54

封哥
回頂端 / Top
係咁先一向討厭發霉熱茶嗰個厭食症淫娃,當年突然解約退團話去日本學習喎,九個月後生完仔就躪返香港,不停自製新聞話自己厭食症呀,生到成身都係毒瘡呀, 抑鬱症呀,幾十歲被玩到殘晒嘅醜婦,今時今日無人會要妳呀垃圾,係咁先保證鴨寮街Macy姐帶住嗰班囡囡質素起碼高佢幾班,排骨飯走肉淨骨咁乸樣,近期又躪出嚟說三道四,話被一名過氣男生唱衰佢喎,唱乜Q呀,話佢係小三喎,係咁先代為澄清,呢條淫娃絕對無做小三囉,借問各位垃圾網民,你會否去完召妓,就話鳳姐姐係你小三呀打靶,做小三做到梅菜咁乸樣,要深切反省問題出於那裡喇,通常小三富貴逼人,好似佢咁嘅衰樣,以為佢係咪倒垃圾嘅嬸嬸呀,竟然誣衊別人詆毀妳??人地已經算有口德,假如係咁先就直接當面痛斥呢條死剷淫婦,勾人老公喇,勾唔到就躪出嚟博宣傳,知妳無錢呀,去廟街企番幾晚揾伙食喇,或聯絡鴨寮街Macy姐,幫妳租番個唐一樓劏房開工好過喇,搞係咁先女神頭髮拉,簡直自取其辱

發表於 Posted on: 2021-12-13 17:37

封哥
回頂端 / Top
係咁先對黨確實越見忠誠,秋後算帳理應即時執行,Uiv班造星囡囡絕大部分乃紋身囡囡,譴責一:紋身乃有辱囯体行為,係咁先寫簡體字喎,国体喎,勁呀!譴責二:展示紋身嘅囡囡可以著校服返學嘅咩,理應趕出校門喇,譴責三:鼓吹年青一代紋身文化,第日d子女假如問媽媽八歲可否去紋身,好想跟同學去紋身呀,妳點答妳點答?再講多一次,紋身位置又係絕對值得商榷,紋在手臂或心口都可理解,紋在後腰背脊屎勿心位置究竟想比邊個睇呀打靶,答案跟本上只得一個,必然係做愛時比男人睇喇,簡直敗壞社會風氣,理應被重罰,look at me look at me,邊個會look到妳屎勿心有隻鬼呀,俗稱seafood鬼呀,究竟佢地做事之前,有冇好似金上大人咁樣諗定後果呀,子女問媽媽點解有紋身,妳會點答?係咪話跟前男朋友開餐後,分左手當作治療情傷之用呀垃圾,咁鍾意紋身,判佢地全身紋上“忠黨愛國”呢幾個字上身喇打靶

發表於 Posted on: 2021-12-13 19:05

封哥
回頂端 / Top
廢粉攻擊廢粉乃理所當然行為,一個不知名嘅靚妹有班粉絲話比Murder廢粉攻擊其靚妹偶像?有腦都會知係乜事喇,從07大哥報導出嚟,宣傳多於事實喇,Murder班廢粉真係識妳老鼠咩,天皇巨星?攻擊妳把鬼咩,當年廢輪跟哥哥粉絲有衝突,實屬正常不過,皆因兩個都係當年嘅天皇巨星,爭個你死我活,等同今時今日會否有Murder廢物無啦啦攻擊係咁先呀,人地識係咁先老鼠咩,跟本同一道理,妳貴姓呀妹妹,在街頭攻擊妳,何不直接報警話有人性侵妳仲實際喇,用手踭撞佢喎,哈哈哈哈,係咁先搭巴士都時不時被亞嬸推撞喇,07大哥下次幫手報導一下,係咁先廹巴士時被亞嬸推撞好過喇,有非禮係咁先之嫌喎,哈哈哈哈 , 咁都係新聞?直接叫條靚妹扮自殘可能更有新聞價值喇,假如係咁先就即時報警處理,無啦啦被Murder廢粉打喎,有片就有真相,跟本難逃法網喇07大哥,最後提提BB,為何近期突然肥肥腫腫,係咪有左身孕呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-12-14 0:15

封哥
回頂端 / Top
UIV招募女團名稱,網民又發出其小宇宙,笑到係咁先趴街杏加檸,叫甚麼方方不敗,有方方無窮人,月光光心方方,總之乜鬼狗屎垃圾都關方方事,查實對佢都幾殘忍,雖則佢廿幾歲就似足四十歲嬸嬸咁乸樣,都無需咁樣批評佢嘛,某些人總需要有自知之明,跟本不適合幕前演出,就咪再出嚟獻世喇,娛圈定律 : 努力並非大晒,唔入屋就係唔入屋,無得否認啊,Dancer就係Dancer,總要面對現實吧,等同咖喱醫生沒有平台吹捧,要經營自家頻道實在困難,觀眾好快就會將其忘記,最終亦只會做回醫生角色,娛圈就係咁無奈,戰場一樣,無後台支撐結局就只會被淘汰啊,又係需要學習面對現實吧,形象太健康發展會好困難,醫生形象假如太壞,亦會破壞往後發展,兩難存情況下,勸籲佢一係做回醫生或者嫁作IT狗做狗媽媽吧

發表於 Posted on: 2021-12-14 0:36

封哥
回頂端 / Top
喂 ! 在小學播放南京大屠殺究竟有乜問題,小朋友亦要有知情權嘛,你殺我國國民,以牙還牙殺番你班鬼子又有乜問題呀,當年強暴我國婦女,今日咪狠狠教訓一下你班女優囉,又有乜做錯呀,你用軍刀剌殺我國嬰兒,今時今日活埋你國鬼子BB,又有乜做錯,有人話鼓吹仇恨喎,簡直廢話,就算揮軍直搗黃龍,出動激光車大炮超高音速陰核導彈,今時今日你地都吹我唔漲喇,但係咁先需要明確指令,到時攻打台灣究竟殺唔殺人好呢,當年國民黨殺害我們共產勇士,今日假若攻打台灣,理應殺回國民黨員喎,點解敵人會變成民進黨?係咁先有點不明白囉,係咁先建議從小一開始就應該接受軍訓㖭呀,保家衛國乃小孩基本概念,要學懂如何殘殺敵人,從小灌輸南京大屠殺概念究竟究竟有乜問題,首先要教懂小朋友如何殘殺小動物為先,否則日後點識殺敵呀,何謂十大酷刑理應列入必修科目呀,殘忍喎,當你每日都劏雞殺鴨殺貓殺狗,就唔會感覺殘忍喇垃圾,年終學校旅行申請去廣西參加肉林節㖭呀,觀察一下如何殺狗嘛,係咁先講得出以上說話,擺明已經想遊覽地獄受盡酷刑吧,要忠黨愛國就要這樣,係咁先都沒辦法

發表於 Posted on: 2021-12-14 2:47

封哥
回頂端 / Top