tvb.com

tvb.com

跪低

全球最多家產嘅電視臺定必係tbb,電視城都值幾十億喇,有人夠胆話佢唔多家產,所有垃圾網民都好恨佢地d家產㖭呀,而家係咁先好日都唔會睇tbb,諗住人地隔離台買緊廣告轉一轉台睇吓做緊乜垃圾節目,真係真係趴佢個新填地街,竟然仲係紀律部隊劇集嘅宣傳預告,每次都係個個垃圾演員戴晒pass扮警察扮海關扮廉署人員扮非苦扮高級督察,最特別就係全部都係好人啊,概念上全國國民只有好人,沒有壞人存在,偉大祖國簡直就係人類烏托邦,童話故事一樣, 偷呃拐騙姦淫擄掠打家劫舍無可能存在偉大祖國裏面,祖國人民全為精英份子品格高尚禮義廉之輩,不斷唱衰祖國嘅打靶,即時拉落街打靶吧,但最離奇嘅就係某些內地國民理應無可能睇得到日本AV影片,但好多人躪出嚟譴責AV女優三上老師著deep v 辱華??三上老師是誰,剛剛問過一批貧窮無能嘅內地親戚,無人知道佢係乜水喎,都上唔到咸網咁話,按道理無乜人會知道三上老師是誰,集體出嚟譴責嗰班垃圾網軍,查實已全屬違法,假如發生在北韓領域,全部已經被判死刑,網軍們真係膽大包天啊,中央唔批准國民胡亂上網,竟然挑戰中央底線?殺殺殺

發表於 Posted on: 2021-09-12 21:06

封哥
帖數 Posts: 3294
回頂端 / Top
係咁先作為tbb頭號粉絲,tbb唔該爭氣少少喇趴街,今晚原來係埃塞俄比亞飢荒亞姨選舉,唉!節目實在慘不忍睹,一件Granny一件錯漏百出嘅Milf一件老牌男優加上兩件體弱多病嘅乸型做主持,嚴重缺人程況可見一斑,係咁先一分鐘亦沒浪費,只是廣告時段轉台睇睇,畫面驚嚇程度遠超以往嘅恐怖電影,鏡頭捕捉觀眾席幾件前任嘅掃地亞嬸,幾件去亞嬸嘅面容完全黑晒口面,毫無笑容,唔知真係以為佢地全家被劫匪綁架左咁乸樣,或是條仔剛被捉姦在床,表情管理完全無人監管咩,假如有重播嘅話,各位垃圾網民即管睇睇,證明係咁先絕非謊話,做show做到好似辦喪事咁乸樣,被金上大人發現衆人態度完全未能達標,被嚴厲責備及重點指導,在所難免,正矮實在難辭其咎,另一被焦點譴責嘅機構定必係07大哥,歌神唱歌聽出耳油已非今時今日至發生,三十年前歌迷已經聽得如痴如醉,今時今日後生嗰班垃圾真係識你老鼠咩,就算家駒未死,相信班垃圾後生亦會講借歪嘅亞伯,tbb硬係停留在四十年前嘅輝煌時期,畫面上已經證明兩個不爭嘅事實,而家班後生無厘規矩嘅態度,老闆坐在隔離依然做出黑面嘅慣性表情,加上老野始終要被淘汰,tbb就堅持用到班老野口吐白沫為止,tbb跟本上路向只有兩條,一就及早轉營為國企,二就即時安排清盤吧

發表於 Posted on: 2021-09-13 0:40

封哥
回頂端 / Top
呢鋪真係世界末日,全球陷入世紀災難呀,又做乜呀?你件係咁先又發開口夢?甚麼人道危機,發生內戰,帶乞兒去焗桑拿沖涼,叫智障小孩子入殘廁大小便,入港鐵亂789咁打人,都未至於係滅絕人性行為,入正題喇死剷,無麥當當炸雞食呀恨揸剷,全世界都有雞,相信每日輕而易舉地就有三幾億隻雞推出市面,你話比係咁先聽無貨無貨??供應商六十巴仙嘅雞來自巴西,六十巴仙?偉大祖國無雞咩,十四億人一人養一隻都已經有十四億隻喇,通街都係雞,竟然麥當當話無貨?麥當當資本應該已全面轉紅喎,無雞提供來港?內地唔係話會善待港人咩,無炸雞食尤如全家被殺般痛苦,無麥當當去Jfc囉,大驚小怪,點解Jfc有炸雞,麥當當沒有呢,喂 ! 查實麥當當d雞唔係炸雞啊,似烚雞多d喎,炸雞係外層雞皮用十桶油炸到外皮脆卜卜才稱得上係炸雞,食完一小時內極速生痱滋就代表產品貨真價實,脆皮及極之油膩絕對係炸雞嘅特色,食完肚痛就代表為正貨,07大哥今日報導話無炸雞,係咁先即時食抗抑鬱藥來舒緩情緒,係咁先假如皆因無麥當當炸雞而躪去尋死,相信當上全球A1新聞都似,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-09-13 19:42

封哥
回頂端 / Top
男人之家著裙出街已屬黑五類份子,著透視衣服出席大型演出,簡直屬於全家滅族嘅行為,Gay show 咩趴街,內穿泳褲外面就著黑色透視喱士,呢類情況假如發生在內地綜藝節目,輕則被抄家滅族,重則拖落樓下五馬分屍絕對在所難免,呢度係中國香港呀,你估仲係以往嘅香港?Murder班菊花廢男都未敢著透視喇趴街,tbb膽大包天竟然安排兩件頂級垃圾廢物挑戰國家底線,話事人理應寫上萬字悔過書承認錯誤,否則估計金上大人隨時會重刑侍候,用兩件藥煲方面安加上叮噹噹做大show主持,究竟係邊個嘅建議,直接重金禮聘麥包紅天光傲加廉三個地獄使者回歸好過喇,兩件垃圾跟本毫無觀眾緣,被委以重任做一年一度嘅亞嬸選舉主持人,等同直接送全家入地獄一樣,乾屍dd完美顯現何為無奈嘅表情,今日在電台節目提都無提過昨晚選舉嘅情況,代表慘不忍睹吧,懷疑07大哥係咪前世未被係咁先譴責過,著透視褲就代表展現雄風??哈哈哈哈,日本AV班男優就可以被稱為雄風猶在喇,六七十歲亞伯依然堅挺無比,呢種才可稱得上為雄風呀大哥

發表於 Posted on: 2021-09-14 3:52

封哥
回頂端 / Top
今日終於有重點娛樂新聞,姜包做活動時暈乸左,垃圾網民們即時福爾摩斯上身,有多種原因猜度,話佢著大褸中暑呀工作量難以負擔呀有抑鬱症呀食包食到中毒呀乜乜七七,係咁先猜測以上全部皆乃致命重擊,最重傷嘅又無乜垃圾提出,被外界不斷說三道四,話佢爭乜爭物,查實廿一歲當紅男仔心理質素必定會比較差勁,從未被社會巨輪磨練,未曾遇過心理崎型嘅契爺契媽契哥契弟,當年四大天王梅姐及所有頂級明星,有誰未經過被社會嚴厲磨練,姜包全程在温室內被種大,唯一最難以承受嘅就係外界嘅流言蜚語,究竟係網絡欺凌定係被媒體欺凌呀,死因跟本上90巴仙以上皆因工作量過度及各界嘅流言蜚語未能承受,查實十幾件菊花隊友絕對有理由相信係幫兇,又被舉中指揶揄,背後亦存在無限中傷,第一批回家開香檳慶祝嘅垃圾,定必係兩件邪教菊花教主,查實要報警處理㖭呀,集體欺凌隊友,要全面封殺Murder班趴街及要作出深入調查啊

發表於 Posted on: 2021-09-14 18:47

封哥
回頂端 / Top
有班異形怪乘機抽水,話Viu收買人命咩,廹班仔狂接廣告,想做死人呀,第一個瞓低係姜包,往後陸續有來,如無意外第二個就係菊花邪教教主,並非代表佢勤力,呢條死剷一向跟風就最乸叻,當初小貓戴眼鏡出show迴響極佳,第二日條趴街就第一時間跟風戴眼鏡出show,名符其實死全家之輩,呢條恨揸剷成日煽動班邪教教徒起哄,查實粉絲數量極其有限,買like買view絕對係專家中嘅專家,不停放料比班神徒出show位置,搞到一班隊員想落街食碗魚蛋粉都被廢粉跟蹤,菊花仔擺明鑿住"我係賤佬",四個字在額頭,係咁先實在疑惑香港市民當中有幾多菊花仔存在,以往社會從沒有粉絲大叫我愛菊花,現今社會文化完全被扭曲,一群靚妹竟然會鐘意菊花仔,乜世界,世界滅亡前必有妖孽,妖孽究竟是誰由誰來斷定?唉

發表於 Posted on: 2021-09-15 0:27

封哥
回頂端 / Top
而家d女仔認真揀擇,幾十歲都仲唔拍拖,臨死前才拉兩件老鬼叔叔出嚟講最愛??係咁先知唔知自己講緊乜乸野呀,嗰d係亞嬸仲點稱得上係女仔呀,但係咁先最感奇怪係保胃姐姐長年以來亦是係咁先嘅潛在女神之一,身材爆炸力十足,技術遠超球壇巨星侯克,侯克??乜水呀,以前嘅巴西垃圾球星返內地服務祖國球隊嘅廢物呀,週薪過百萬不斷消耗內地偉大球會嘅資本,正所謂名大於實嘅垃圾,咁叫做好波??有冇請教過保胃姐姐何謂好波呀,原來消息話佢鐘情於茅躉華啊,係咁先相信茅躉華場上(定係床上呀)技術上絕對比侯克更有價值,起碼有型過佢三百倍喇,情況等同當年郎拿度拍住卡路士一樣,理應屬於絕配組合啊,但有一pair另類怪物實在難以接受,大王跟韓國亞豬媽拍拖?堅定流呀趴街,夾硬製造新聞咋嘛,重點係冇人會關心呢條死剷感情生活如何呀打靶,何不源用係咁先一貫手段,扮偷拍到去九龍塘爆房更為實際,或者垃圾網民們將討論焦點轉移到中老年廢男嘅性障礙問題嘛,哈哈哈哈,查實呢批廢物已非milf階段,實在已步向mature年紀,拍拖??拿拿淋安排上床趙完鬆仲實際喇

發表於 Posted on: 2021-09-15 21:45

封哥
回頂端 / Top
竟然出現驚天大重播,可否想像假如他來自江湖昨晚已經播放大結局,今晚重新再開始從第一集播放,哈哈哈哈,真係想點乸樣呀,"開心電視"播放陳年韓劇毫不感覺奇怪,全套劇集昨晚已經播放大結局,竟然今晚又再重新播出第一集,想執笠就及早喇打靶,通訊局究竟有無監管呀,真係咁都得?需則係半夜三更,但總有三幾十個觀眾嘛,例如係咁先呢類廢物,總是半夜三更仲要睇電視,專睇廢劇而聞名,但係都唔好零距離咁重播喇大佬,世界上真係會有一套劇集咁乸好睇,要即是重播?哈哈哈哈,等同tbb中午播放超舊嘅大電影,半夜三點就會再重播一次同一道理,何不重播拎big小天地好過喇,起碼有幾件女優小妹睇吓嘛,開心電視實在太過份,又要作出嚴厲譴責,但係有人即時向係咁先作出指責,呢類情況叫做翻播而唔係叫重播喎,係咁先唯有即時道歉,回收言論囉

發表於 Posted on: 2021-09-16 5:37

封哥
回頂端 / Top
自我崇拜及偶像崇拜絕對是兩碼子事喎,自我崇拜就代表自信心十足,偶像崇拜就應該係一群缺乏自信而去崇拜他人行為嘅廢物,究竟是對是錯,答案理應全在金上大人心中啊,昨晚有個狗友致電係咁先譴責係咁先搞個人崇拜,吓 ! 野可以亂食說話咪亂講喎,隨時連累係咁先要即時被送去坐花廳啊打靶精,為何譴責係咁先搞個人崇拜呀趴街,討論區跟本上冇人會留意係咁先廢噏呀,件垃圾狗友話近期有首歌叫"係咁先啦"呀,喂 ! 邊乸個咁大整蠱呀,係咪殯儀館主打嘅三甲歌呀,咁嘅歌名擺明要將係咁先上岡上線喎,一個唔覺意隨時被抄家滅族呀死剷,係咁先即時好乸八卦作出提問勁雞雞曲及咜吒有冇上榜先,假如上榜就代表係咁先人生已經徹底玩完,改個咁乸樣嘅歌名好肉酸吓喎大佬,邊個係歌曲監製呀死打靶,即時上網聽吓d歌詞講乜鬼,好Hea囉,乜鬼係咁先啦,下次再見喇,伯母身體狀態好嗎,係咁先查實某程度上相信有人想利用名作家係咁先嘅名字招搖撞騙,想即時報警備案㖭呀,一陣係咁先被誣衊搞個人崇拜而被拘捕誰來負責,強烈呼籲盡快更改歌曲名稱為伯母近期身體好嗎更為貼切,咪搞壞係咁先個花朵呀,下次假如有續集會否叫"唔係咩呀",哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-09-16 18:54

封哥
回頂端 / Top
07大哥究竟係咪號稱整蠱之覇,報導日本電視臺專題剖析Murder班廢物菊花仔成功因素未算奇怪,用四分鐘時間剖析?查實長定係短呀,講清楚少少好喎,但跟據07大哥過往紀錄,係踩多過讚,似乎貶多於褒喎,假如日本電視臺用四分鐘專題剖析夢遺班十四歲靚妹,相信即時變成C1頭條啊,喂!你件係咁先夢遺就入廁所解決喇,日本每年十來歲嘅靚妹出道多的是,要報導你班高竇港女?老幾呀,年中出道嘅AV女優都有一萬人以上,就算BB回歸日本,相信亦要乞食收場,又話分兩頭喎,港星假如可以打入AV市場,收益相信亦非同小可呀,何況仲係兒童節目嘅囡囡主持,身價定必飈升啊,皆因AV裏面教師系列亦深受歡迎,最搞笑一班打靶中年男優扮成中小學生強暴老師,實在剌激感十足啊,故此係咁先建議不斷荼毒年青人嘅AV理應全面被禁制,喂,但係要兼顧一班中老年人士啊,班老鬼無錢嫖妓唯一生存意義就係觀看AV充實日常嘅生活,禁制隨時會令死亡率急速提升啊,嚮應世界控制人口政策,唯有犧牲一班老柴嘅生命吧,咁都比你件廢物係咁先諗得到,求神拜佛望你條垃圾及早睇AV睇到爆血管中風呀,唔使咁狠毒呀嘛,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-09-17 0:06

封哥
回頂端 / Top
十四歲靚妹用冷豔來形容,真係唔怕條靚妹被網民打落十八層地獄咩,用造型頗有型格來形容絕對比較貼切囉,一名中三同學返學會否被訓導主任形容亞xxx,妳今日好冷豔喎,假如係咁先係個靚妹家長,直接控告訓導主任性騷擾㖭呀,話係咁先個囡囡冷豔?想點乸樣呀死剷,校園欺凌就係咁樣發生囉,冷豔呢個形容詞是係咁先年代對夜總會小姐嘅描述,例如冷豔Lily,Sisi,kiki,gigi諸如此類,十四歲學生假如冷豔地回校上課,相信教育局即時採取行動向學校校長開刀都似,學生可以冷豔嘅咩,極有可能校董校長班主任老師甚至於校工都要接受教育局嚴格調查啊,學生被說成夠晒冷豔,是否代表叫佢地畢業後要做個冷豔稱職嘅夜場小姐啊死剷,上岡上線呢種技巧係咁先已經略懂一二, 融會貫通地使用,果然係好使好用萬潔靈呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-09-17 5:40

封哥
回頂端 / Top
有否法律條文做演員一定要識講英文啊馬拉糕,有冇人讚過你條趴街識講英文好乸叻呀契弟,定係契妹呀,男唔似男,女唔似女,身為中國人當然要講中文喇,講乜乸野英文呀打靶,金上大人從未公開講過英文喇,你條趴唔上書去質問一下中央,為何金上大人唔講英文,當今指手畫腳說三道四嘅絕對係死罪,指責一個演員講錯代表你自己好乸威咩,返北京跟政治局委員講英文討論政治囉,睇吓你條死剷仲有冇命回港,呢件馬拉糕無留意新聞咩,嚴打學習外語呀,普通話都尚未熟練,學乜鬼英文呀,國家往後嘅方針係鬼佬學普通話而唔係中國人學英文,擺明係中央嘅一種指引,你條馬拉糕行出街咪認屎認屁話自己識講英文㖭呀,一開口就即時變成菊姐首講不出聲,再教人講英文就縫住你把臭口呀死剷

發表於 Posted on: 2021-09-17 12:17

封哥
回頂端 / Top
今晚原來老作將會飾演沙包角色,盡快映定多幾張生活照給媽媽保管,唔係驚佢會被打死呀,係有心理準備會被打到連亞媽都唔認得到,白面書生加以一身豬腩咁乸樣,有班狗友話佢飾演洛奇電影最適合不過,飾演洛奇對手嗎?係咁先太高估佢能力吧,係扮演電影中洛奇練拳被吊起嗰隻死豬呀垃圾,睇打拳最大樂趣就係見到拳手被打到周身蕃茄醬及慘變豬頭嘅567樣,鐘先生齋睇身型已經贏晒呢條趴街,一個唔覺意老作被打至性功能產生障礙,預美姐姐就可以蟬過別枝另覓理想生活吧,咁嘅處境要另覓理想生活簡直難如登天喎,假如係咁先是預美姐姐老虎魚蝦蟹攞番個尾彩,約佢媽媽出嚟當面兜巴星佢老母一鑊喇,妳個仔鐘意温女關你個千年老妖鬼事咩,不停說三道四,又係雞仔唔管管麻鷹嘅例子,極有理由相信老作下一個動作有機會溝十四歲靚妹而再嘩衆取寵吧,十四歲靚妹??雖則美艷但違法喎,查實係咁先想搞清楚一回事,跟十四歲靚妹談情究竟是否違法呀,拍拖咋喎,咁都要被拘捕實在於理不合,按此道理係咁先跟BB去麥當當吔菊花套餐,會否扣成性騷擾嘅罪行呢

發表於 Posted on: 2021-09-17 20:14

封哥
回頂端 / Top
成批神棍躪出嚟預測話老作輸梗喎,等同預測你地老豆係咪男人,你老母係咪女人一乸樣,廢廢廢話連篇,係咁先作出專題探討,假如贏嗰個就代表贏,輸嗰個就代表一定輸,趴你個街,所謂神棍跟本上就係選擇一個說謊能力最強嘅廢物出嚟亂789咁噏,難得又有一批食飽飯無屎痾嘅垃圾信到十足十喎,係咁先亦肯定地準確預測tbb往後五年位置必定依然穩如泰山,必然係本土電視臺嘅收視冠軍,及預測兩年內天靈靈默靈靈師傅仲未死得囉,而家通街垃圾都自稱師傅,懂講廢話就係師傅,老作明晚想贏拳賽,唯一途徑就只有去油麻地公廁種生機轉運,否則想贏簡直係妙想天開,跟據係咁先用塔羅牌占卜夜觀星象面相掌相時辰八字嘅綜合分析,都注定老作呢鋪輸左九成,出路只有拿拿淋漏夜call八折的士去油麻地公廁做個$18888嘅法事套餐喇,乜七都係師傅,乜七都係救星,用半年時間練拳,何不用十分鐘練吓七連閃電鞭喇死剷,某些廢物話擺九粒綠色水晶在東南方有利取勝喎,假如中央出手嚴打呢類神棍,係咁先保證一個月月內所有神棍會被自動消失得無影無蹤呀死剷,靈異節目中嘅所謂師傅話會同鬼講數呀,同鬼講道理呀,下次直接話同鬼共同烹飪喇,跟住開個飲食節目叫“鬼同你煮”喇打靶精

發表於 Posted on: 2021-09-18 4:58

封哥
回頂端 / Top
喂!一個大人打一件濕鼠,戰術上件濕鼠必定要通場走避喇,故此今晚大人取勝實屬理所當然,查實表面上嬉皮笑臉扮唔認真嘅老作,已經用盡全力抵抗,件濕鼠老作擺明操練上比較懶散,正所謂Hea住嚟做,睇身上嘅肌肉就知道鐘先生確實有認真操練,但咁都未能未能KO件濕鼠對手,實在說不個去,評述員裁判跟本全部係主辦單位人員,件垃圾評述員廢物忠全程揶揄老作叫佢唔好走避喎,比d勇氣喎,試吓你條趴街在街被條紋身佬追住嚟打,比d勇氣抵抗嚟睇吓喇死剷,擦爆鐘生對鞋咁滯,瘋狂踩隻濕鼠而抬高自己,好無品囉,你估少林足球謝老四角色咩,“足總足協足委裁判球證全部係我嘅人,點同我鬥呀”,劇本同出一轍喎,唔使打就直接頒獎好過喇,老作開賽前跟本上勝算係等如零,使鬼d垃圾神棍師傅預測咩,無被KO已算贏左喇,下次唔知又會有乜挑戰呢,係咁先建議最公平嘅比賽辦法,相約一齊從十二樓跳落街,睇吓邊個唔死得就話你最威喇,假如一個十四歲一個八十四歲,極有理由相信十四歲靚妹生存機會絕對大於八十四歲係咁先囉,哈哈哈哈,最後回應一下鐘生嗰句忠告,叫件濕鼠以為後要小心講野喎,係咁先說明一下,亂講野跟說三道四係兩碼子事囉,說三道四隨時性命不保,亂講廢話就通街市民每日都做緊喎,哈哈

發表於 Posted on: 2021-09-19 4:46

封哥
回頂端 / Top
姜包條死靚仔真係唔識乜叫做禮貌,跟毛姐及彭導做訪問,成Q日做個發呆矇能樣出嚟,當年發哥都未至於咁乸大牌喇,扮到成個儍仔咁乸樣完全唔懂如何回答傳媒問題,花癲姐無教佢點做人咩,只係不停瘋狂咁接拍廣告,跟本上何謂禮貌,班打靶仔簡直一竅不通,查實仲使鬼唱歌咩,而家d後生乜叫做大體完全不懂,擺欵扮野就最乸叻,隊員當中有個垃圾話一向唔鐘意笑喎,去殯儀館做堂官就最適合不過喇死剷,又要做演藝又唔識笑,仲點撈呀,去地盤撈泥喇打靶,正所謂做得演藝就算當日死老豆死老母,跟住去片場拍搞笑賀歲片都要強顏歡笑喇,只懂扮有型扮cool,去澳牛做侍應生都未夠資格呀垃圾,又要威又要死扮野,墳場請通宵班管理員呀,去應徵喇死剷,一代不如一代,當年一夜情被視為賤格行為,而家就變成社交禮儀咁乸樣,幸好係咁先一向走在時代尖端,年輕時期周圍呃女愛愛就代表係有型砲手,就算做綠帽俠亦算是一種無尚光榮吧呀,吓吓吓,吓乜鬼野呀,做人要與時並進嘛,甚麼道德倫理喎,out of order吧

發表於 Posted on: 2021-09-20 0:33

封哥
回頂端 / Top
乜叫做大教壞細就係呢種,毛姐姜包互相偷拍睡覺照片,係咁先一d都感覺唔到有乜乸野問題喎,被媒體批評行為幼稚,何謂幼稚呀死剷,將一班十四歲靚妹打扮成鴨寮街姨姨嬸嬸咁乸樣,才是正常行為?幼齒就係幼齒,mature就係熟女,將熟女打扮成幼齒尚可接受,tbb以往成日都咁做喇,但將幼齒變成老雞咁乸樣就極難接受囉,幼稚就叫援交,熟女就叫妓女,咁都要係咁先教?假如將個五歲小孩畫到變成鳳凰女咁乸樣去返學,咁就代表行為幼稚,大人同細路玩吓互相偷拍說到底都只係親子互動嘅娛樂,夾硬將人地說為行為幼稚喎,按道理校園親子活動都極為幼稚喇,大人大姐跟細路拋豆袋玩呼拉圈,都同樣幼稚喇,去教育局投訴家長公開亂倫嘛,上岡上線呢家玩意,係咁先亦略懂如何運用,標題提及乜叫做大教壞細,代表堂堂大媒體機構教壞一批垃圾網民如何思考呀打靶,行為確實幼稚

發表於 Posted on: 2021-09-20 4:00

封哥
回頂端 / Top
Morning麗出海大跳手勢舞好可愛啊,讚完妳隻垃圾至踩Q到妳盡,係咁先有所質疑囉,大熱天時出海娛樂一下理所當然,但係出海為何要濃妝豔抹呀死剷,出海娛樂定係出海娛樂別人呀,娛樂邊個別人呀打靶係咁先,一陣告你條趴街誹謗就知死,別人當然係代表觀眾喇,唔通老闆咩,化晒濃妝唔講以為佢去開工㖭呀,喂,可能人地真係在船上開緊工呢,拍廣告呀拍電影呀諸如此類卦,哈哈哈哈,你條趴街係咁先不停戴頭盔,好驚得罪別人咁乸樣喎,一句講晒,係咁先唔想咁快死呀,哈哈哈哈,但係有冇人代為解釋一下,為何要濃妝豔抹上船呢,查實又真係幾靚吓,只可惜似乎開始有點Milf feel 唧,顏值上Morning麗一向係tbb嘅數一數二女優,翻查係咁先以往言論已經多次提及,但負面新聞不斷已經徹底形象上被破壞吧

發表於 Posted on: 2021-09-20 4:42

封哥
回頂端 / Top
07大哥近日大篇幅報導嗰個發炎希,不停對其表揚話佢又純真又美艷又可愛又換書包又乜又七,總括來講就係一件靚妹扮大人囉,無間斷幫佢製造新聞,今年祖國慶典邀請佢去返去表演嘛,全國十四億人為佢鼓掌㖭呀,但係咁先估計真心為佢鼓掌嘅寥寥可數囉,但頗為肯定元朗嗰件咸濕索女人底底嘅死剷亞叔,有可能係發炎粉絲囉,懷疑佢陣發炎嘅味道,亞叔唔聞過瞓唔著㖭呀件打靶佬,查實設定個陷阱等條趴街中計仲實際喇,揾條底底搽上山埃劇毒放在佢屋企門口,一索條恨揸剷就返魂乏術喇,戀物癖就返屋企廁所至索飽佢喇,在後巷索喎,最慘仲要係被近距離拍攝到個衰樣嘛,完全無得否認,假如係咁先被偷拍到跟BB行街街去食菊花套餐(俗稱爆菊),係咁先即時lur飯應,自認係我係我係我嚟呀,可以跟未來嘅AV偶像紅星BB一齊去麥當當爆菊,絕對係一生人嘅夢想囉

發表於 Posted on: 2021-09-20 20:38

封哥
回頂端 / Top
而家呢個世界,做任何事情都會違法啊,小市民如何適應呀,唔用安心出行會違法?係呼籲人地唔用才是違法呀,呼籲嗰個違法?唔裝程式嗰個就過關?究竟乜道理呀大佬,強身習武亦屬違法?建議查封所有健身室強制佢地全部倒閉吧,查實無啦啦健乜鬼野身呀,是否想用血肉之軀抵擋槍彈呀你班打靶,有時間就學習一下黨史好過喇,想健身就準備五隻馬綁住自己五肢,鍛鍊一下五肢力度喇,唔做健身諗住去做吓善事,派吓物資給予弱勢社群,喂!亦屬違法呀,想拉攏一群垃圾組織社團想對抗政府嗎?任何事情都違法,查實上網就必屬違法,好多網絡資訊亦會教壞細蚊仔,擾亂其思維,睇電影絕對亦會是一種思想滋擾,故此收緊電檢審查實在刻不容緩,去郊野公園郊遊隨時又會被截查,無啦啦為何來郊野公園,點答呀大佬,想強身健體?又係違反法律行為,點搞呀大哥,相信唯一可以做嘅就只有去街市買餸,或是去後巷索女裝內褲小便嗎?係咁先實在有點驚恐啊,在家睇AV做吓飛機仔會否被即時拘捕呢,實在難以安寢,唔好咁乸樣喇大佬

發表於 Posted on: 2021-09-21 0:21

封哥
回頂端 / Top
仲有乜形容詞可以再用,之前就純情天真可愛美艷,今日又創新猷,充滿仙氣嘅國際級歌手,哈哈哈哈,下次係咁先建議可以用前無古人後無來者嘅宇宙天后級嘅演唱家喎,後無來者?係咁先咪亂噏廿九喇,第二季夢遺選秀show又嚟緊呀,又有一批大白天都夢遺嘅廢物又會報名參與呀,點會後無來者呀垃圾係咁先,哦 ! 聽講有歌曲派台及上載utube啊,係咁先急不及待躪去聽吓乜料先,喂 ! 技巧上好乸多歌手都唱得到喎,最令係咁先震撼就係嗰句wowowowowo,查實wo乜鬼野呀,旋律上毫不突出,歌詞上奇奇怪怪,下次揾係咁先寫或尚可能有一點衝擊,最深刻印象就只是一名幼齒扮乸晒情感豐富唱情歌囉,再講一次,揾細路仔唱情歌絕對係自毀長城嘅行為,完全缺乏人生經驗,毫無情感鍊歷底下,點唱情歌呀打靶,咪玩喇垃圾,十六歲靚妹扮到婀娜多姿,實在有反胃嘅感覺囉,呢類情緒表達去鴨寮街唐二樓揾班姨姨指導一下,包保演出上才有機會入木三分呀,一個沒有性愛經驗嘅靚妹要扮婀娜多姿,簡直十級難度囉,技術指導或可聯絡係咁先加以調教,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-09-21 18:40

封哥
回頂端 / Top
近期個個Murder隊員都周圍放負,偶像歌手係一班廢粉榜樣嚟呀大佬,證明人生鍊歷何等重要,而家後生嗰批垃圾完全唔了解何謂民間疾苦,老豆老母有無限支持認為係理所當然,舉例假如老豆老母突然破產或者死完老豆死老母,你班垃圾仲點生存,無得去老鼠樂園淺水灣酒店食早餐及去六星級酒店爆房或無靚車駕駛,係咁先相信班廢物即時上網搜尋,極速死亡嘅方法吧,皆因班後生而家無得吃喝玩樂比起死亡更為痛苦,從未感受過挫敗,以往七八十年代嘅巨星個個滿途荊棘,日日被大哥們威嚇,而家嗰批垃圾就係唔夠瞓喎食唔夠飽喎被人鬧幾句就等同死全家咁痛苦喎,嘆世界就多過捱苦,十二件垃圾下次約埋一齊集體跳海喇死剷,吓吓只懂鬧情緒,當年毛姐連續工作三十六小時無瞓覺都亦敬業樂業,你班垃圾仲有時間去打籃球,你同係咁先講暈??即時遣返內地邊疆地區等呢班趴街捱吓苦喇

發表於 Posted on: 2021-09-21 19:09

封哥
回頂端 / Top
今晚秋晚原來有批廢物在海港城演出,好似話係跟內地合作聯播,係咁先多次提出合作何不合併呢,統一全港只有一個電視臺存在就可以喇,直接稱為中央台就最合適不過,甚麼廢台廣播有限公司,開心電視,Livtv全數下馬吧,愛國情愫及對黨忠誠乃重中之重嘛,全力呼籲tbb及早倒台,由中央電視台直接管轄,就保證萬無一失,甚麼選秀show由全省推舉選出參賽者,目標並非其才藝,係絕對要經過嚴格審查政治正確才可出選,豈可給你班垃圾參賽者說三道四,當中表演項目及歌曲審查需經中央嚴格審視,指定表演歌曲為乃我的中國心,我是中國人,真的漢子,我愛祖國此等歌曲,最後就大合唱“朋友”,香港有特權情況下,就勉強可以批准不斷翻唱獅子山下,喂!係咁先八十四歲都感覺好乸老套吓喎,點算呀,借問一聲特首大人除了獅子山下以外,仲有邊首歌妳係識呢,樂壇有邊個係特首大人認識而尚在人間呢,係咁先抖膽地相信金上大人隨時都知道誰是樂壇組合Murder囉,今時今日假如唔識Murder真係好打有限,幸好tbb及時發現有件外星怪獸叫肺炎希原來長居中國,簡直係世紀重大發現,等同兵馬俑一樣知名,號稱宇宙女皇,地球無人能及,年齡十六但係咁先相信佢已經生存在地球已近千萬年,只不過切忌喧賓奪主,史上最強絕對只有金上大人一人囉

發表於 Posted on: 2021-09-22 1:26

封哥
回頂端 / Top
政府電台抵制Murder班菊花仔理所當然喇,邪惡美帝抵制偉大祖國,政府抵制班菊花仔有何不可,甚麼十大中文金曲查實名字上已違反國安法,應該改為十九大國有華語金曲嘛,做事一成不變確實會自毀長城,政府電台亦需改革一下喇,年年都係十大中文金曲,tbb都已經改革為二十大勁雞雞曲幾年喇,仲係堅持只係十大,國有歌曲每年產量大大話話都有三幾萬首,只選出十大查實係咪要跟國家作對呀,就算每日要選出十大,經過嚴格審批程序起碼要排期三年以上才完成審查過程喇,Murder班菊花仔老幾呀,想打入政府電台十大簡直妙想天開痴人說夢,查實內地有冇網民知否有個垃圾組合叫Murder係咁先都有所懷疑,起碼係咁先所有在內地嘅貧窮賤格親戚,無一個知道囉,在政府電台上榜有幾乸威呀,假如被全國媒體確認才算得上極品嘛,香港電台喎,而家仲有冇人聽都成問題,要聽都聽大灣區電台喇打靶,大灣區電台?係咪等同深圳電台呀廢物係咁先

發表於 Posted on: 2021-09-22 22:13

封哥
回頂端 / Top
聽金上大人指導,感動至深,在聯合國講一大堆廢苦之言,你條廢物係咁先唔識字就去報讀夜校小三喇死剷,孫仔話係肺腑呀廢老,字都唔識寫仲點學“習語錄”呀你件打靶死老野,係咁先即時熱淚盈眶,原因並非被孫仔指責,係聽完習金上大人講話,感激涕零,大段講話當中有兩個字令係咁先終於放下心頭大石,金上大人話要學懂包容呀,包容呀tbb,假如無任何耳疾定必聽得明白,據係咁先解讀代表建議及廢噏尚可接受,但中央態度上需表現堅持(即係投訴接受,態度依舊),但有幾樣精髓要銘記於心,切忌“說三道四”,“政治要徹底正確”及需“忠黨愛國”,而家係咁先每晚睡覺前,齊集一家衆人作出思想指導,唱完國歌才可上床瞓覺,喂!睇埋AV至瞓得唔得呀,應該不屬違法卦,唱國歌是否近乎神徒祈禱呢,皆因假如愛國情愫只隱藏內心,有理由相信已違反國安法,理應每日要在彌敦道大街小大巷大聲疾呼“我愛祖國”才絕對代表思想正確吧,喂!廢物係咁先呀,思想雖則正確,但隨時被拘禁精神病院長住喎,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-09-23 20:25

封哥
回頂端 / Top