tvb.com

tvb.com

跪低

跟網民罵戰?兩隻死全家認同要跟網民展開罵戰,哈哈哈哈,係咁先一直在佢地公司討論區無間斷進行辱罵,你班恨揸剷連駁一句咀都唔夠胆,只利用一班垃圾槍手作出無力反攻,收嗲喇死剷,呢件紅衞軍在tbb生存到咁乸耐,第一個感激定必係條輻射魚喇,點知呢條恨揸剷前世唔知係咪拖過亞婆過馬路,第二個接班人係佢契哥正矮,哈哈哈哈,跟住仲有得撈廢物角色,揸住雞毛當令箭,大言不慚啊吱啊咗,跟網民嘈交,What a luck?哈哈,要死就去跳崖或好似韓國女星咁乸樣割手腕或係在衣櫃吊頸喇打靶佬,一個屈尾十另一個海鮮鬼嘈夾廉躪出嚟助攻喎,哈哈哈哈,拿拿臨問同事借個電話致電回家,睇吓家人是否健在好過喇恨揸剷,搭嗲喎,快d準備去灣仔修頓球場彩排演唱會喇垃圾,好多亞伯等緊你條趴街盒杏汁义燒飯加檸檬茶呀,杏加檸

發表於 Posted on: 2021-05-11 20:34

封哥
帖數 Posts: 3017
回頂端 / Top
天天歡樂大哥去捧Murder場??咁搞笑,班擦鞋仔連姜包係邊個都唔知喎,娛圈大哥竟然會知Murder係乜鬼?擦鞋仔唔該就做番擦鞋仔角色喇,姜包被你件擦鞋狗認識簡直係恥辱㖭喇,天天歡樂大哥值得比十個讚,自組娛樂公司相信往後會有一番作為,跟Murder合作指日可待,正矮件垃圾以往咪一樣係擦鞋仔一名,你估你真係演技超群大哥大咩,諧星一名,假如係咁先係tbb話事人,就直接拉隊去捧Murder場,幫公司洗白喇,只懂用下三流手法揶揄姜包,你估你仲係黑勢力大哥?哈哈哈哈,叫番班擦鞋友躪返入坑渠窿喇,全球氣候會議祖國亦非常重視,你班垃圾就不斷污染地球大氣,推哂佢地入地深埋葬喇打靶

發表於 Posted on: 2021-05-11 23:24

封哥
回頂端 / Top
國安公署有份派人員去監察Murder演唱會進行呀,班粉絲大叫口號簡直有反中亂港氣焰,有危害國家安全之嫌喎,理應全團先要被作出政治審查喎,否則國家安全存在毀滅性攻擊啊,全場激光砲亂射已經係一種對警方挑釁行為,聲音雷動音量直廹各種音波砲武器咁乸樣,班歌迷行為簡直暴徒咁瘋狂,仲要家長子女共同參與,絕對有理由相信國民教育嚴重不足,家長們理應全數遣返內地接受再教育,子女全數被安排去參加洗腦課程,迷上偶像絕對係思想敗壞行為,偶像只可是金上大人一尊嘛,係咁先實在要作出怒吼,Murder成員將其全數Murder吧,吓!!極有理由相信係咁先一踏出家門就被粉絲們安裝自動毀滅系統摧毀吧,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-12 0:17

封哥
回頂端 / Top
今日特別安心,警務處處長話犯案要審視其“內心”動機,即時放下心頭大石,首先係咁先從未有犯案動機,其二係咁先“內心”極為尊重國家,其三就係“內心”一向忠心於tbb,包保安全卦,之前不斷批評一班垃圾為垃圾,就絕對誓不低頭吧,切切實實係一件垃圾就要招認嘛,係擦鞋仔就係擦鞋仔,等同一日做雞一世就係雞同一道理啊,哈哈哈哈,係咁先絕對無任何理由會被拘捕,除非廢物都係罪名囉,哈哈,喂!頭號嫌疑犯全在tbb喎,廢物充斥處處,走左幾件核廢料點知又返嚟幾桶核廢水,似乎要外星人襲地球才可重生啊,外星人?是否代表中央呢,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-12 0:48

封哥
回頂端 / Top
不斷利用負面新聞當作宣傳工具乃tbb專長,而家加上正矮大佬不停吹噓,一把鋒利嘅刀總有生銹嘅一日,呢個比喻代表乜鬼野呀係先生,鋒利嘅刀保存到55年實屬奇蹟,55年??70-90年最多都只係廿年喎,90後嘅劇集差不多套套趴直,除了一套巾幗梟雄以外,其餘無一套可以存在腦海中,總未重播相信要等到巾幗梟雄4快將出籠才肯半夜三更隆重推出,隆重??重播劇集叫隆重推出實在有點那個啊,哈哈哈哈,等同viutv半夜三更嘅節目鋪排究竟想點乸樣,播播吓教束無端端又播出幾集詭探,跟住又轉播出另一套,真係你亞媽身體好嗎?今個星期就重播chill club,哈哈,相信距離死全家日子不遠矣,係咁先習慣左半夜三更至睇電視,一時教束一時詭探一時綠豆一時嘆息橋,想點乸樣呀死剷,隨時執笠快過tbb呀木咀

發表於 Posted on: 2021-05-12 4:33

封哥
回頂端 / Top
tbb正矮點都要出嚟表態呀,過氣保安司躪出嚟說三道四,話要推Murder北上宣揚港娛文化,究竟佢有冇睇內地節目呀,內地大型娛樂真人show充斥宇宙,一大班男團選手有型靚仔,竟然要香港派班垃圾北上宣揚港文化?how's my 嘈夾廉及娛樂天皇衛兵毫呀,要推廣港人文化夠堅強有毅力永不言敗精神乃重心,喂!要講以上幾項優點,除了過氣司長實在無出其右,何不自己展現巨胸美腿回國發展仲實際喇,簡直係香港人精神佼佼者,聽講佢白淨貌美“如花”啊,唱首月亮代表我的心包保會紅遍宇宙,Murder及Ero憑甚麼回國發展啊,演唱會期間班歌迷胡亂叫囂絕對有理由相信乃反中亂港份子,Murder號召能力極強,實在有危害國家安全之嫌,呼籲中央政府將佢地全數安排入境即時作出拘捕,重新安排一批tbb垃圾北上揾食好過喇,一班暴徒借演唱會名義入場叫香港人加油?擺明挑戰領導人底線,應該安排一班“粉絲”入場大叫我愛祖國嘛打靶

發表於 Posted on: 2021-05-12 18:31

封哥
回頂端 / Top
tbb一批垃圾要扭轉觀感查實易如反掌,假如肯現身Murder演唱會,形象將定必被提高,重點係一班扮花旦口碑不佳嘅演員,有免費自我宣傳機會亦放棄,總好過揾批垃圾男優成鬼日扮姜包喇,假如仍仍肯出席,係咁先包保佢觀感形象即時飈升,最慘佢只流於網上打飛機狀態,話自己係粉絲喎,簡直超級乞人憎,要抽水就直接少少喇死剷,正矮條廢老個腦明顯已經出現退化狀態,扮扮扮喎,已經呼籲揾班趴街出嚟扮瘟神La跳破地獄舞步或折骨舞王呀,喂!揾邊個扮呀係咁先,唔通叫方面安或粗口boom扮咩,揾d特色少少喇打靶,一個屈尾十隨時又揾肛陰厭扮梅姐啊,哈哈哈哈,諗起都發惡夢,BB不思進取態度注定已極速玩完,依然沉迷吃喝玩樂階段,究竟憑甚麼仲扮义燒,廿五六歲起碼應該在tbb仲有五十年撈吧,兒童節目主持育嬰婆婆老妖咁樣都做到六七十喇,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-13 0:18

封哥
回頂端 / Top
無大無細,何謂尊師重道及禮貌,viutv班廢青口不擇言亂噏廿九,尤其嗰件913,究竟佢是否應改名為9413,歐洲國家杯講波就講波喇,竟然無啦啦擺港人代表荷蘭另上枱,荷蘭另??哈哈哈哈,亞另哥係愛祖國人士衆所周知,任何違法行為亦情有可原,有誰唔想將屋企從二千呎改為四千呎呀,有誰唔可以幫朋友慶祝生辰呀,有誰唔想去西貢食海鮮呀,思維上何來出錯,就算甚麼僭建,限聚令,只為求生活更加舒適,為朋友舉辦生日party,只為求加深朋友感情,食海鮮大快朵頤錯在何方?喂!話明只限於思維上就只可思維,思維配合行動就大錯特錯喎,等同學習金上大人思維,係學習其思維無話要行動呀死剷,唔通係咁先夢想跟BB温馨,就可以立刻行動嗎,實屬低智,諗吓就算把喇,搞到自己好似搬左去煩帝岡咁乸樣,日日就得個“煩”字,假如係咁先有佢咁嘅身份,就直接攞一千萬cash出嚟大排筵席攞番個尾彩喇,要罰款就罰飽佢喇,亞叔大把錢就驚你有牙咩,噢!!

發表於 Posted on: 2021-05-13 19:54

封哥
回頂端 / Top
07大哥,建議下次揾番一批五十年代影星出嚟嘉許喇,每段新聞都懷緬過去,popo wong推出新歌絕非問題,值得鼓勵,唔該咪再將焦點放在其樣貌喇大哥,現今P圖技術高超,將一個七十幾歲嘅老野P到變成廿幾歲少女簡直易如反掌,宣傳焦點話佢猶如少女咁乸樣,哈哈哈哈,07大哥幫佢宣傳唔話得你,但首先幫佢揾定一間高檔老人院先喇,你件係咁先究竟是否來自外太空,優質老人院全部在大灣區呀,支持祖國就支持到底吧,第日死於大灣區實在是光榮,新歌會否叫“願榮光歸大灣”呢,哈哈哈哈;大雨哥建議tbb揾外援幫手,極不認同,tbb人才濟濟全台四五十歲嘅茄喱啡多如天上繁星,揾外援?簡直係一種侮辱,可說成有辱國體,內地娛樂練習生節目,當中大部分靚仔有型,向內地招聘佢地來港組織一班新男團對付Murder喇,隨時可以將佢地連根拔起吧,隊名就叫Rubbish或是Ruins吧

發表於 Posted on: 2021-05-14 2:15

封哥
回頂端 / Top
今日又有新同志登場,口徑一致簡直有他鄉遇故知感覺,Murder班垃圾粉絲究竟鐘意索電油定係火水或是天拿水呀,鐘意Murder班廢帝,佢話旺角有大把喎粉絲係井底蛙之類說話,絕對百分百認同,旺角實在各類人種都有,穿著老西嘅,口臭嘅,賤格嘅,衰相嘅,以為自己係美女嘅大有人在,原來有一件近在咫尺,簡直係六神合體,將所有優點共冶一爐,係咁先絕對係井底蛙之覇,以為所有垃圾在tbb,原來仲有件巨型垃圾坐在後面,之前已經寫過內地存有大批靚仔型男組合,俗稱鴨仔,哈哈哈哈,條同志外國女人,俗稱“西婆”咁鐘意鴨仔就搬返偉大祖國定居喇死剷,鐘意幫人打飛機就去深水埗唐二樓開個骨場喇打靶,人地鐘意食垃圾定係食臭豆腐都有佢地自由,等同係咁先鐘意吹口琴,妳條恨揸剷就鐘意吹簫同一道理,果然係同路人喎,特徵係口臭衰相賤格陰毒,係咁先第日被五雷轟頂,妳件趴街就準備被炮烙後庭吧,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-14 17:51

封哥
回頂端 / Top
垃圾廢物總是共冶一爐,自己一早出賣隊友被屬會擯棄,幾十歲老柴死都要躪出來七一番至安樂,評論人地節目低俗唔話得妳,人地低俗佢地就下賤有乜問題呀,等同在鴨寮街唐一樓開工,跟新填地街唐二樓開工有何分別,我露屎勿心,妳露西煎雙蛋,同樣衰格唧,呢件過氣老柴娛記,以往出賣團員已聞名於世,被趕出九尾狐會簡直自取其辱,唔躪出嚟說三道四,仲以為佢中風等緊死㖭,批評Ero節目低俗,以往西門人節目不斷抽女嘉賓水就屬健康理所當然?幾十歲堆田廢物瘦到生Cancer咁乸樣,去骨灰庵買定位入住喇打靶,寫專欄喎,寫定遺書好過喇,呢類廢物旺角深水埗都有大量,咁嘅水準寫評論文章,睇係咁先亂噏廿九尚有更高娛樂性喇

發表於 Posted on: 2021-05-15 3:55

封哥
回頂端 / Top
條光頭葱呃神騙鬼節目樂此不疲個個星期五就妖言惑眾,次次班大話嘉賓唔係女鬼就係小孩,班打靶從未有人提及見到男鬼喎,恨揸剷擺明鬼域都有性別歧視,只准女人及小孩出關?一個從未見鬼嘅光頭神棍胡言亂語,理應捉拿入精神病院治療,呢條恨揸剷又網台又拍電影又上電視節目,揾到盤滿砵滿,你班腦智障觀眾就當佢神咁拜晚晚裝香,成日話欠缺編劇人才,班垃圾嘉賓咪人才囉,見鬼見到生活一部分咁乸樣,哈哈哈哈,一起身就見鬼,返工又見,收工又見,睡覺又見,懷疑佢地是否已經死全家連自己都唔知,哈哈,專業神婆七師傅相信亦未至於從朝見鬼見到晚,你班懷腦嘉賓就繪影繪聲,又話實體又話黑影白影,無神論者一生從未嘗被鬼壓喎,證明疑生心暗鬼定論有確實證據支持啊,只聽其聲擺明係精神病患聽病人,最搞笑有個院友話試過跟蛇思慢做愛呀,哈哈哈哈,痴線仔快d申請長期入住精神病院吧,咪阻住行星撞地球宇宙大爆炸喇,跟成班思覺失調相處,確實有趣

發表於 Posted on: 2021-05-15 4:56

封哥
回頂端 / Top
個恨揸剷秘密入院一星期係秘密喎,07大哥公開人地秘密,品格絕對值得懷疑,你件係咁先腦賤就入院喇,公開即是代表宣傳呀,咁都要扮無知?生痱滋當然要入院檢查清楚喇,隨時係咽喉癌食道癌口腔癌或舌癌初期病徵嘛,重點係把口咁乸臭,定必係徵狀之一,一陣返工臭暈幾件垃圾就認真無辜,哈哈哈哈,大哥認真唔話得,今日終於報導93歲神仙姐,粵劇界殿堂級人馬,粵劇界??究竟係用娛樂界定係影視界形容好呢?神級人馬假如邀請得到去tbb任評審,包保收視會極速飈升,係對家電視臺呀,哈哈哈哈,年青一代連天天歡樂哥都唔識,會識得神仙姐??70歲後嘅觀眾就會認識啊,例如係咁先呢類廢物咪識囉,假如姜包跟神仙姐crossover,係咁先保證收視會創歷史新高,唔講住,今晚要睇英雄好色先

發表於 Posted on: 2021-05-15 20:33

封哥
回頂端 / Top
今日留意一下廣告雜誌有乜新聞,乜鬼廣告雜誌呀係咁先,07大哥一向係tbb廣告雜誌嘛,新聞包羅萬有,囊括所有遠古恐龍時代明星至近代萬千垃圾,無一或缺,今日似乎冇乜娛樂新聞,全數垃圾節目共冶一爐,乜鬼每星期夢遺呀訪問各位老母呀揾班廢物去扮配音呀,話乜鬼九星連珠爆發喎,九星?狗星咋嘛,件件垃圾已經五勞七傷,係咁先一早已經呼籲tbb揾班垃圾後生出嚟試戲,來來去去都係揾番班舊梅菜現身,唉!懶胃零初出道時期擺明係明日之星,將其投閒置散,搞到人地結左婚生埋仔,而家至攞番出嚟使用,人地保鮮期已經過乸晒喇死剷,尋仍九年前已經開始拍劇,而家至講重點栽培,哈哈哈哈,隨時人地老豆老母已經身亡,俗稱已經死全家呀,從囡囡捱到變成亞嬸才可以當上女三女四,叫公司唔好快d去死,浪費資源,君然妹妹簽約成為親生仔女後,即時被消失的子彈,想點乸樣呀tbb,求Q其揾件垃圾出嚟扮姜包,又係等同揾件社團黑人物扮律師醫生同一道理,去以色列巴勒斯坦借幾個飛彈射落電視城自我摧毀喇打靶,無良機構無良僱主,加上一班不知所謂浪費青春嘅壞鬼後生,Viu導彈已經不停發射,tbb防空導彈完全沒有準備,咪話比係咁先聽,用人海戰術呀嘛廢物

發表於 Posted on: 2021-05-16 19:40

封哥
回頂端 / Top
有兩單新聞極令係咁先氣結,當上職業歌女幾年,受盡萬人景仰,真係谷鬼氣,竟然被條咸片賤佬當衆批評歌唱水準,假如係咁先就即場衝埋去兜巴星呢條趴街喇,於樂壇頗有地位??記憶中只有玩band,咸片及躪回家咋喎,批評舊老闆愛將?可能憑自己係AV男優地位聳高卦,哈哈哈哈,假如攞佢張相片去警署,隨時即時被懷疑係屋邨色魔,個衰樣簡直好似刻上“我係咸蟲”字樣在額頭,批評專業歌手,知你係咸濕亞伯呀,仲使唔使博宣傳上娛樂新聞頭版呀色魔;另外要嚴厲譴責過氣編導說三道四,話有人擅自改劇本改對白喎,你第一日做tbb呀死剷,慣例嚟喇,使比面你班垃圾高層?現今導演監製都要跟演員道歉喇,將呢條編導直接調去守公廁喇契弟,喂!人地走左囉喎,點調呀,咁Q多咀,通知國安人員將佢拘捕,起訴佢擾亂公衆秩序,危害國家安全吧

發表於 Posted on: 2021-05-17 0:33

封哥
回頂端 / Top
係咁先講過幾百次,去打針一來唔係罪,二來有乜咁大不了,建議條靚妹奀星真接於報紙刊登頭版廣告或去紅隧口租用巨型螢幕Led燈箱,表示已經接種疫苗喇死剷,打針有幾乸威呀,一邊打針一邊奶屎勿心眼睛就話妳有型,打針等同注射,係咁先屬注射能手,聯絡係咁先幫妳手注“射”喇打靶,多次強調係咁先係吹奏高手,相約外出相互交流一下仲實際喇,公開宣傳打針喎,攞定回鄉咭返祖國表演喇,奶完鞋底不仇無得撈呀;韓劇Mine二三四五線演員演技皆出類拔萃,定係出入別墅呀,哈哈,兩位主角氣場驚人,眼神凌厲,身體每寸肌肉都在演戲,吓!AV女優咩,確實好睇喎,又要等一個星期才有得睇,很有期待,搞笑在男角跟私教老師在後樓梯咀爆,畫展後樓梯喎,趴你個街,直接做埋愛喇死剷,真係有冇搞錯,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-17 19:52

封哥
回頂端 / Top
韓國觀眾究竟是否全數患上精神病,雞蛋裏挑骨頭地步直達宇宙邊緣,韓劇Mine劇情發展已循序漸進,多線發展,魔鬼女家教及女僕少爺感情線恰到好處,你媽媽身體好嗎,班韓國觀眾一時一樣,之前話極為期待,推出後又嫌金瑞亨戲份少乜乜七七,兩大姐姐跟本演藝圈地位相若,各有捧場粉絲,班垃圾不停啊吱啊咗嫌乜嫌七,佢地言論甚至乎可以令劇集腰斬,名符其實死全家之輩,全部垃圾好似編劇咁乸樣,話應該乜應該七,自己衆籌開拍喇死剷,可以說佢媽媽湊住個仔去西藏,兩大女角劇情共同出演場數必定不會太多,無謂分邊個一邊個二嘛發瘟,事實上似乎李寶瑛被焦點比較強,總之就幾好睇喇打靶,唔鐘意就咪睇喇廢物

發表於 Posted on: 2021-05-17 21:31

封哥
回頂端 / Top
全港首屈一指低音結他手喎,手淫冠軍咋嘛,咁乸威躪番去彈結他喇,躪出嚟彈係咁先女神谷氣橋?真係谷鬼氣,係咁先去鴨寮街探望姐姐都係頂級低陰彈結他咁手喇,鴨寮街家駒之名當之無愧,班粉絲姐姐們叫到鬼殺咁乸嘈㖭呀,風頭比Murder猶有過之,大砲哥喎返屋企對住個亞嬸燃砲好過喇,扮晒專業評判,六十幾歲留番啖氣跟係咁先學吹口琴喇,係咁先認左第二都冇人敢認第一呀打靶,07大哥專門幫班廢物護航,盡踩樂壇未嚟之星谷氣橋?在tbb唔唱劇集主題曲仲有乜好唱呀,唔通唱勇敢的強國人或獨自去偷窺咩,仲有一件事要叮囑正矮條垃圾,安排班老鬼廢青學習"忠字舞"呀,準備台慶中表演呀契弟,要做好榜樣比班壞鬼後生好好學習嘛,榜樣?學咸豬手技巧定係咸豬咀技術呀

發表於 Posted on: 2021-05-18 5:31

封哥
回頂端 / Top
又有條海鮮鬼躪出嚟阻頭阻勢,無謂咁乸悶嘛,哈哈有趣,無人識邊個叫姜包,仲要揾件趴街躪出嚟扮佢,為乜鬼呀廢帝high層,搞到條垃圾後生被網民問候家人,問候代表厚待喎,否則識你係老鼠咩,條死靚仔都係揾食唧,關佢鬼事,鬧佢查實係代罪羔羊,要鬧都鬧正矮件趴街喇,擺明攞件靚仔出嚟生葬,前途從此黯淡吧,除非去隔離台參加全神造星4或尚有重生機會,今時今日扮姜包就等同自毀長城,姜糖無處不在,扮佢行出街真係會被人打啊,累死條靚仔呀,唉!學習普通話定必要請教係咁先嘛,每每參加研討會議歡樂擔當地位實在無與倫比,一出聲問候各位嘉賓就掌聲雷動,大揸姣,禍是朱支能係金先,豬戴揸仙tee賤岡,鮮鑊魚塊”,即時歡呼聲不絕喇,揶揄人地Murder.,Ero喎,連痴大哥真係要屎蠢揸,侮辱別人係咁先絕對係專家,下次參考一下係咁先言論至講喇,屎橙

發表於 Posted on: 2021-05-18 19:06

封哥
回頂端 / Top
係咁先由始至終戥淫泳唔抵,人地勾人夫上山食蛋糕吔西餅,有男星拍片玩雀仔,醉駕刑毀全部可以復出,單單淫泳被永久雪藏,天理何在,佢只係在車廂內摸下老鬼隻雀仔及咀咀,怎可能係死罪,簡直被判終身監禁一樣,假如係咁先就跪在tbb電視城門外要求原諒,否則告上國際法庭或平機會,指控為公司未能公平對待伙記,無理被雪藏呀,聽丸華網上節目透露,當年被男星於拍攝期間多次被非禮,亦要被廹啞忍,投訴亦無人理會,早少少通知係咁先嘛,非禮行為原來可以唾手可得,唔怪得咁乸多垃圾男生想做茄喱啡喇,除了霞姨飯盒原來加料送咸豬手啊,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-18 21:38

封哥
回頂端 / Top
剛剛係咁先被班廢物鬧爆,話已經跟時代脫節,一班垃圾演員而家就算出軌偷食犯法公開咀咒辱罵網民,亦絕非問題,酒照飲女照溝車照片飛機照打乃定律,班恨揸剷鬧係咁先又不無道理喎,有證據顯示所有事情亦發生當中,現今娛圈已經聲名狼藉至無惡不作地步,對比以往有過之而無不及,監製導演竟然可以被班囡囡當面訓斥,要高層躪出嚟道歉,道歉??以往唔預留一個月被高層狠狠教訓就枉為人,而家竟要向班垃圾道歉,成何體統呀,而家個個囡囡拖條仔出嚟就當護身符,哈哈哈哈,假如係咁先為有演出機會,即時推件囡囡去貢獻祖國都可以呀,班女簡直係智障等級,被條仔用完即棄乃娛圈定律,食完叫條囡囡埋單至好走㖭呀,今年乜鬼視帝視后選舉改為弱能小生小花選舉好過喇

發表於 Posted on: 2021-05-19 1:08

封哥
回頂端 / Top
開香檳都開到手軟,唔熱温慘被飛出劇組,tbb博宣傳咋嘛,利用個9413幫温哥造勢,映張合照相片就被07大哥大肆宣揚,盲嘅都知係抽條9413水喇,解釋被飛出劇組皆因要應付奧運會節目,哈哈哈哈,奧運有幾多人會關注實在存疑,温哥話必定要二選其一,哈哈,選擇過Viutv或係留守tbb咋嘛,雪藏跟本上毫無意義,直接將其解僱吧,假若解約相信温哥即時回家開香檳慶祝都似,温哥假如現身viu,相信最受歡迎男歌手席位又再指日可待,留守tbb發展擺明係進入地獄嘅捷徑,正矮上場後tbb口碑更為低落,Viutv聲望反之日漸提升,現今狀況就算召齊集全港影帝影后去tbb宣傳,一樣慘死收場,牌子已經被嚴重摧毀要重塑形象,難如登天,名符其實神仙都難救啊,破解困局跟本易如反掌,多加留意係咁先討論區喇乜鬼廢物重整師喎,綠哥收檔喇

發表於 Posted on: 2021-05-19 19:48

封哥
回頂端 / Top
確實有趣,姜包跟AV女優掛勾,原來唔係愛上AV女優呀,係話佢個樣似AV女優呀趴街,哈哈哈哈,似咩?嗰個女優樣子妖怪咁乸樣喎,講到相似,條菊花仔瘟神La仲似喇,懷疑佢在家痾屎都要首先去化妝先啊,趴街仔從未見過佢素顏上鏡,極有理由相信佢個屎勿心亦需搽上粉底,弟弟都要搽唇膏,唔知佢出街要唔要戴胸圍呢,哈哈哈哈;一日童星就一世都係童星,小時候無論有幾可愛,長大就咪玩性感喇打靶,搞到觀眾好似戀童癖咁乸樣,童星唯一生存條件就係盡快成為人妻後才玩性感,咁就另作別論,玩人妻總好過玩童星嘛,童星性感造形簡直令人有嘔吐感覺,收檔喇,呢件童星出名只在於毫無品德,之前周圍樹敵,惡名昭著,而家躪出嚟玩性感?係咁先忠告一句,就算拍AV都無乜觀眾有興趣睇呀死剷淫娃

發表於 Posted on: 2021-05-20 1:26

封哥
回頂端 / Top
07大哥態度上似乎有所改動,令係咁先“腦”懷安慰,娛樂新聞無謂吓吓tbb班垃圾嘛,剛睇左一段娛樂新聞係咁先即時精神為之一振,角精精竟然被放上娛樂版??哈哈哈哈,揮霍先生理應係港聞版或體育版喎,為何被搬上娛樂版實在匪夷所思,唔通揮霍先生想重新開拍神鵰俠侶飾演楊過小龍女,建議下次可以將偉大特首放上娛樂版頭條,舒緩一下民意嘛,哈哈哈哈,對07大哥另眼相看,十個讚;唔熱温聽講皆因9413而被雪藏,理所當然喎,咁衰收尾大哥跟Murder隊員女雀鞍拉上關係就安然無恙?違反常理啊,正矮及快樂媽媽理應作出嚴厲譴責喇,又叫女婿又叫外父,温哥跟9413應該只係朋友咋喎,難道有非一般密切關係乎?咁就被雪藏,天理不容,假如係咁先就立即去平機會作出投訴,解約去隔離台跟安其BB做男一女一好過喇,拍番套“天家與地府”仲實際喇;Viu真係比吹Q漲,笑到係咁先趴街杏加檸,搞笑節目中叫個亞dill用胳肋底毛生火,哈哈哈哈,真係要死全家,下次tbb叫班垃圾每人脫條屎勿心毛出嚟BBQ喇死剷,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-20 18:53

封哥
回頂端 / Top
接受善意批評及尊重各位支持偶像嘅人?回應一下條垃圾先,話明批評就唔會有善意喇,尊重大家喎,你條粉腸有乜資格尊重別人呀,會否有件廢物躪出嚟會話尊重偉大特首呀死剷,一個精神病人會尊重拜登呀?係咁先就必定唔會囉,寫評論要九唔搭八才可嘩眾取寵擦存在感嘛,係咁先已經被班垃圾批評為擦存在感喇,事實上又擦得幾過癮吓喎,哈哈哈哈,九萬幾view評論被tbb刪掉,一個屈尾十就上番七八千,擺明切切實實有班廢物捧場,從未造假,tbb班槍手就只會安排垃圾幕後人事造勢,極有理由相信係咁先在tbb討論區就算鬧爆tbb,專貼粉絲人數仍是最多,難得在tbb中亦有不少捧場客,係咁先某些專用言詞,在劇集上亦時有出現,你班垃圾話無用作參考,真係呃鬼食豆腐,係咁先無睇tbb劇集又知有垃圾會盜取?某些人士認為竊取資訊係偉大祖國專利嘛,係咁先咁有存在價值,怎會冇被竊取資料呀打靶,哈哈哈哈,戴番頭盔先,偉大祖國何來會抄襲,擺明有人勾結外國勢力抹黑喇,咁寫就包保安全卦,哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-20 23:49

封哥
回頂端 / Top