tvb.com

tvb.com

跪低

哈哈,又慘被滅聲,係咁先別名叫永不放棄乃衆所周知,一切重新開始

發表於 Posted on: 2021-05-01 5:38

封哥
帖數 Posts: 3013
回頂端 / Top
98664 view為終點,未嘗是一件壞事喎,tbb揾個垃圾出嚟比併毅力,無一個可以跟係咁先相比,幾年來不停被打壓,有人問係咁先究竟有冇反省錯誤,毫無疑問定必需要反省喇,故此咪要不停改名囉廢物,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-01 5:49

封哥
回頂端 / Top
今晚睇睇吓麻美由真小姐AV,有重大發現,由真小姐竟然跟BB有八分相似,唔信即管上網搜尋一下,包保嚇你地班趴街一跳,相似程度有85%以上啊,成台都係女優,點搞呀大佬,Mako Oda就似足肥版仍仍,三上悠亞友田真希小姐又似邊個好呢,哈哈哈哈,係人都知係咁先一向係tbb忠誠嘅廢物,竟然無數次被滅聲究竟有冇人性呀,係咁先慎重考慮應否加入只經黨加強支持國家力度啊,要徹底脫離忠誠廢物呢個稱號

發表於 Posted on: 2021-05-01 6:12

封哥
回頂端 / Top
係咁先屬囂張之覇無乜廢物會反對,趴你個街嗰條老作躪去打拳唔話得你,佢要自盡絕無能力阻止,個死剷初戰打Q輸左,竟然話只係出一成功力?哈哈哈哈,假如出十成對手咪要好似嫦娥號咁乸樣飛出太空降落火星?唔該收聲喇死廢佬,最離奇就係潛在對手竟然去觀戰,目的何在,擺明係去睇吓佢實力如何,驚打輸囉死剷,假如係咁先就費Q事理佢,橫掂決戰之日佢亦會被當場打死,睇吓佢威得幾耐;07大哥鋪一班囡囡泳衣照上網頁,竟無一個囡囡名字係咁先認識,想點乸樣呀大哥,外賣餐牌都要有初步認識嘛,腸仔雞翼定係士多啤梨蘋果橙都要有基本認知喇,一堆性愛網站鳳姐照片咁乸樣,算點先?BB個正確中文名字係咁先查實亦不太清楚,只知佢似足麻美由真小姐,老闆揀女都要有基本認識喇,07契哥唔好咁喇

發表於 Posted on: 2021-05-01 20:31

封哥
回頂端 / Top
實在奇怪,大隻凌沖涼有乜出奇,每人都會沖涼喇,有邊個沖涼會著衫,有邊個沖涼唔洗雀仔,係人都有手機,拍攝簡直係生活日常一樣,奇怪在又唔係偷拍,係擺明映你喎,佢又無即時阻止,老虎魚蝦蟹都映全相喇,咁乸大隻,大隻??邊度先,哈哈哈哈,係咁先日日沖涼不特止,仲係專業飛機師啊,假如被拍攝簡直係導師級數實拍教材一樣,咁都係娛樂新聞?有乜價值呀死剷,從頭到尾又冇女優現身,條片究竟有乜用途呀,教導兒童沖涼乎!就算係影帝沖涼又有乜問題呀,難以理解;甚麼純情女神主播,竟然要用低級手法自我宣傳,搞邊科呀,吊起係咁先嚟鞭打都唔信,拍拖行街搭地鐵全程有個記者跟住佢拍攝一舉一動,扮無知?擺明學習當年河衣停咁乸樣,從早到晚近距離拍攝都依然扮懵扮儍,理應死全家作為懲罰,查實女神主播使乜用呢招呀,近日曝光頻頻,相信短期內定必有所搞作吧,加善BB被人揶揄多日,呢鋪一鑊就炒起海零BB喇,揾人扮偷拍喎,無恥至極

發表於 Posted on: 2021-05-02 1:38

封哥
回頂端 / Top
發酵兩日仲係死唔斷氣,唉!自拍沖涼竟然去報警備案,簡直匪夷所思,細心觀看十二秒片段,大隻凌係笑緊喎,Why?目的應該只有兩個,一就係享受body級別人觀看,二就係當自己係一件商品囉,唔係有乜咁好笑呀趴街,假如係咁先洗洗吓雀仔無故發笑,定必再次被家人送入精神病院啊,哈哈!性感baba一向是係咁先其中一個位女神,無論何等軟弱,短時間內必會極速變成堅強,堅硬定係堅強呀死剷係咁先,哈哈,樣子簡直係性愛頂尖級別,甚麼黑雲白雲派帽豬唔該借歪喇,人仔細細卻係“空”前巨獸點對付呀大佬,07大哥無啦啦發放佢幾張性感相片,謀殺咩,即時聯想起過往爆炸糖日子;而家無乜娛樂新聞,竟然揾個過氣崩鼻亞姐做新聞?佢係邊位,應該唔超過一百人會認識,情願報導一下新一代女神好過,跟本上無新一代何來報導呀係咁先

發表於 Posted on: 2021-05-02 20:13

封哥
回頂端 / Top
好笑過開心大宗偽,鶴有錄像現身tbb螢光幕勁雞雞曲講幾句廢話,究竟有幾多觀眾感覺興奮,哈哈,tbb總會自得其樂,當係娛樂圈大事咁宣傳,宣示姿態代表乜鬼野呀死剷,假如舊日四大歌王現身tbb,咪要全港大遊行慶祝,哈哈哈哈,只可惜遊行違反限聚令喎,唯有在自己地獄範圍慶祝囉,高層話接納各種意見及批評喎,係咁先頻道都無乜人睇情況下,亦容不下,被多番打壓,只係累積九萬幾view都要被滅聲?哈哈哈哈,九萬幾大Q晒咩,十三億九千幾萬人做後盾,驚你條係咁先有牙咩,查實揾件李輸節扮四大歌王現身tbb就得喇,哈哈哈哈,何需自吹自擂呀

發表於 Posted on: 2021-05-03 1:58

封哥
回頂端 / Top
懂說人話嘅藝人今日在tbb終於現身,沖涼凌出事後件件所謂同事垃圾極速割席,喂!查實有乜問題呀,在tbb工作講感情,等同自毁前途趕住入地獄一樣,冷漠敵視無情乃基本家規,拍左千幾集嘅垃圾同事紛紛跳船,咪搞到自己咁乸樣,毫無人性行為等同警察叔叔摟打十二歲小女孩咁乸樣,簡單說兩句敷衍說話亦避之則吉,今日家樂嫂仍仍回應幾句認真大方得體,跟本上無傷大雅,其餘同劇無一敢於回應一句,完全係垃圾中嘅垃圾渣滓,成班之前扮乸晒親切形象,一出事就走夾唔抖,實在懷疑有點不可告人內情,大隻凌拍埋呢d視頻,究竟send比邊乸個,佢自己心知肚明,去報警為乜鬼,名符其實叫自作自受啊,懸案一盅,家樂嫂呢鋪值得嘉許

發表於 Posted on: 2021-05-03 23:32

封哥
回頂端 / Top
假如選舉全年最無品格藝人,tbb一班垃圾定必落選,Viutv毫無疑問大比數獲勝,單單一個保其已經得票95%,娛樂圈致命重傷乃於網上大爆粗話狂鬧網友,跟本上已經係落十八層地獄嘅死罪,竟然有批垃圾話放佢一馬?幫佢求情原諒?假如咁都可以被原諒免疫,認真無天理簡直係無法無天行為,等同係咁先入警署大聲無理取鬧,講句對唔住就可以被無罪釋放?乜道理呀,花癲姐假如再對佢作出護航,對murder及Ero絕對屬於毀滅性攻擊,代表胡言亂語後,求其講聲會反省就可以逃之夭夭?你估你係天皇級數咩,維護一隻癲狗破壞兩個團隊,值得就即管做吧

發表於 Posted on: 2021-05-03 23:50

封哥
回頂端 / Top
呢個乜世界,別人出錯自己要負責任?編劇歪曲歷史演員受牽連,連廣告都被抵制,實在無理至極,慧善認真無辜慘慘豬,除銳之自己無品就自己攞嚟衰唧,劇集被換角廣告被撤,呢條鵝公喉專制欺凌講大話樣樣齊,一睇佢個樣就知係難相處之輩,封鎖佢揾錢門路,確實係自取其辱,甚麼螞蟻腰巨乳娘,澳門葡京沙圈內大把喇,有乜咁特別,當正自己係頂級偶像,姜包粉絲話齋,捧得妳起就踩得低妳喇打靶,韓國13/5號演藝精英頒獎典禮,呢條趴街選票大幅領先,假如贏Q左,會否暴動?要否港警去指導一下佢地抗暴技巧,經驗頗為豐富喎,慧善姐姐查實演得鬼馬,唯獨男主角衰格無恥,之前曾經精神虐待女拍檔除完,為何韓國演藝圈唔對佢作出強烈抵制,仲有男主角出演,毫無天理

發表於 Posted on: 2021-05-04 3:14

封哥
回頂端 / Top
內地妹豬去日本做AV女優,聰明絕頂,樣子平庸妹子一名,被日本娛樂公司看上,即時返屋企跟父母開香檳慶祝,國家理應頒個嘉許獎狀比佢㖭呀,為國家爭取面子衝出國際,十個讚,查實BB靚佢不特止十倍,假如返日本發展無可能在AV界唔大紅大紫,咁嘅豬兜模樣都拍AV,真係吔咩爹囉,色情網站亦有可能隨時被關門大吉;tbb花旦究竟是否只有一個,套套仍仍,似足當年套套脆魚一乸樣,又一例子等待被埋葬,佢好受歡迎?哈哈哈哈,無另一擦鞋海鮮鬼用就不停使用,想製造下一個popo wong?節目“死靚仔講廢話”似乎亦會變成tbb長壽節目,究竟呢個節目係J2定悲翠台,係咁先實在不太關心,咁嘅節目都係皇牌,唉!無說話好講;呢兩晚睇韓劇優雅的朋友們,又似乎幾好睇吓喎,五男五女組合,查實畫面頗為豐富,有點好奇,各有特色,一於上網追爆佢先,今時今日tbb要拍五男女劇集機會近乎零,鬼有十件垃圾可同一時間使用咩,都冇人,哈哈,唔通又要揾天靈靈默靈靈頂檔??哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-04 22:39

封哥
回頂端 / Top
無分你我前輩又說再見,有文化氣息嘅前輩已所餘無幾,應該話係恐龍一樣已全線絕跡,廣播界所有前輩已消聲匿跡,剩番一班舔tbb鞋底嘅DJ,乜鬼艾甩衰收尾奴才咁乸樣,甚麼聾膚幾年來不停為tbb吹簫,查實隻隻都係被乾屍帶上螢幕發展,究竟佢地知唔知而家乜鬼係潛規則呀,每逢幫正矮品簫嘅就係恨揸剷自毀長城,等同撼頭埋牆一樣,難明為何總有一批垃圾喜歡自殘,完全人格破產,每個搞笑節目都被嚴厲批評,件件皮笑肉不笑,以為自己好乸風趣,尤其見到嗰個寸咀趴街肛尾兒,即時趕客垃圾之一,睇吓係咁先亂噏廿九好過喇,炒冷飯就當主菜,where's my 創意官,每個節目總係要加入popo wong蹤影,快d相約你我叔去聚舊喇死剷,硬係要揾班人瑞出嚟獻世,故步自封,剛剛見到全哥話搞六合一頒獎典禮喎,哈哈哈哈,夾錢拱照tbb??直接返大灣區搞全國頒獎禮喇打靶

發表於 Posted on: 2021-05-06 0:19

封哥
回頂端 / Top
請問tbb成批垃圾當中,有幾多有飛去睇murder演唱會,班粉絲真係鬼殺咁乸嘈,一到姜包唱就叫到好似全家被宰殺一樣,呼天搶地鬼哭神號相信班廢物粉絲明日就要入院治療喉嚨爆裂,哈哈哈哈,快d叫萬千偶像嘈夾廉躪出嚟應戰喇死剷,就算免費送上菊花做禮相信都無同志去捧佢場呀,去修頓球場開演唱會門票十蚊一張都要滯銷喇條契弟,建議佢在旺角街頭免費獻唱測試一下人氣先好喎,隨時搞到成地膠水樽汽水罐口水痰拖鞋就無謂喇,假如食環作出檢控,tbb顏面何存,哈哈哈哈,去殯儀館打齋唸經或更受歡迎啊

發表於 Posted on: 2021-05-06 2:07

封哥
回頂端 / Top
tbb有天靈靈地靈靈,viutv有譚仔搞笑七師父,一個神棍扮專業,一個就神棍扮神棍,哈哈哈哈,某程度懷疑天靈靈究竟憑乜鬼做神棍,靠巨胸定係美貌呀,趴佢個臭街,最慘就係佢又未到馬後砲之覇級數,著鮮紅低胸裝去睇風水,查實搞邊科呀,內衣褲是否要著SM欵式斬鬼辟邪,無啦啦不停躪去拍劇,演技超群?一班訓練班同學提早退學吧,研究風水命理好過入訓練班喇,簡直係入娛樂圈捷徑咁乸樣,建議何不邀請天靈靈師父做真人show仲實際喇,真人show是否代表真人表演呀趴街,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-06 2:45

封哥
回頂端 / Top
係咁先包保Murder演唱會有tbb垃圾去捧場,didi姐竟然坐第一排捧場,哈哈哈哈,勁呀,音樂及粉絲叫聲嘈到腦血管都即時暢通無阻,難怪一班媽媽級別嘅粉絲瞞住老公都去捧場,以防爆血管嘛,哈哈,tell me why要瞞住老公?證明Murder粉絲年齡層覆蓋全民,tbb話觀眾年齡層多屬年長人仕,叫佢唔好去死,長者都係Murder粉絲呀死剷,映到個師奶舉牌狂叫,唔知真係以為佢係精神病患,哈哈哈哈,萬衆期待嘈夾廉盡快去修頓球場開演唱會呀,班亞叔排隊入場支持啊,皆因有一盒杏仁义燒飯及檸檬茶送呀,名正言順叫杏加檸,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-06 23:22

封哥
回頂端 / Top
成個演唱會utube頻道播出,有冇搞乸錯,搞到係咁先全晚睇佢地演唱會嘈之巴閉,班靚妹叫到鬼殺咁乸嘈,係咁先要睇粵劇呀趴街,想推廣粵劇就放影片上utube喇,只懂投訴政府乜乜七七,劇曲中心究竟做過乜鬼戲呀打靶,件popo wong啊吱啊咗對偉大特首申訴,一把年紀慳番啖氣早d上床休息喇,即係叫妳早抖呀,特首嘻皮笑臉都話說之妳九哥喇,席位cut妳一半已經比面,假如係咁先就直接完全刪掉呢個界別㖭呀,除了一班人瑞觀眾仲有鬼人睇粵劇咩,講起睇粵劇就無名火起,原本聽表演者唱,點知坐隔離條老西八婆自己從頭唱到尾,嘈Q住晒人地睇戲,幾驚班人瑞唱唱吓唔夠氣即場暴斃呀班棺材釘

發表於 Posted on: 2021-05-07 4:33

封哥
回頂端 / Top
07大哥呀,真係要叫多聲大哥大,要玩唱衰抹黑揶揄誣衊聯絡元祖級導師係咁先喇,姜包當年係吸毒廢青攬女高手,係人都知喇,之前拍過套劇飾演死剷趴街仔嘛,演出簡直入木三分,標題語應該只竊取頭幾隻字就叫嘩衆取寵嘛,等同突然唱衰didi周圍攬仔同一道理,去捧murder場就被唱衰,哈哈,應該咁寫:乾屍發花癲發老姣全球開餐,情繫一衆鴨仔群,就算拍AV granny系列都無乜人會睇喇,咁樣寫就叫踩到盡嘛,07大哥胆子太少吧,仲有就係murder班垃圾竟然在台上除衫上陣,簡直係向粉絲賣弄情色,完全違反國安法,全班垃圾理應即時被拘捕入獄,喂!對住佢地人人都想做垃圾婆掃垃圾喎,掃幾件返屋企儲存就最正啊,哈哈哈哈;專業演員係應該全程投入角色,仍仍拍攝中被摸大肶都不感尷尬,問你一句假如晚晚瞓垃圾堆田區仲會否感覺臭氣熏天呀打靶,尷尬喎,習慣嘅就絕非問題喇死剷

發表於 Posted on: 2021-05-07 21:17

封哥
回頂端 / Top
借問一聲十七歲跟廿二歲有乜分別,當然大分別喇核廢水係咁先,17歲未流行P圖22歲就廣泛流傳喇,應該攞番十歲嗰張肥西相片作出比較嘛,跟住就唱衰佢小時候心理唔平衡患上暴食症要入院治療八個月嘛,出院後不停要見心理醫生治療,及後迷上韓流女星,故作出韓星打扮為的要結識一衆韓國女團,跟住嚴格地自我減肥,周圍參加比賽目的係要進軍韓國娛樂市場,攻陷韓國娛樂界為祖國爭光,咁樣至可能稱得上老作嘛死剷,07大哥聯絡係咁先聘用為創作部員工喇,講大話及編寫劇情絕對已屬教授級別 ; 仍仍演技出衆已傳遍宇宙,連外星人都知曉咁滯,下次祖國發射火箭載埋仍仍將佢射往宇宙邊端吧,推廣tbb劇集比外星人睇嘛,喂 ! 一個唔覺意爆炸咪要佢消失於宇宙?目的就係咁乸樣囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-05-08 23:17

封哥
回頂端 / Top
實在有點疑惑,班男優開演唱會,竟然有批垃圾不停揾佢地映相打咭,為乜鬼呀,講風趣不及六號,講有型又不及嘈夾廉,講專業又唔及仍仍,班垃圾影星搞邊科呀,爭住映相,懷疑佢地是否想攞張相片回家落降頭或是整個稻草人晚晚用針拮Q佢地呀,要映都入電視城喇,電視城??垃圾堆田區咋嘛,班夢遺歌手個個出類拔萃,出類拔萃定係出入別墅呀死剷係咁先,聽講有個十四歲歌手屋企可以放下八人飯枱,喂,係咁先當年一家八口住一百三十尺嘅屋邨,都可以擺八人飯枱喇,有幾乸威呀,只不過塞到無晒位行出家門唧,當年公用沖涼房廁所環境濶落,擺兩圍都仲得呀打靶,死靚妹以為自己好乸叻,八人飯枱喎,第日有八人幫妳扶靈就話妳叻援交妹

發表於 Posted on: 2021-05-08 23:51

封哥
回頂端 / Top
男團查實威得幾耐,兩年前快樂大媽已經話考慮搞男團,考慮?搞男團?分開嚟講咋嘛,好彩考慮左兩年都搞唔成,其實搞男團日日都可以搞喇,十二P?哈哈哈哈,搞幾年就只搞左件廢物默名d,而家就搞左個仍仍出嚟, 應該叫醉駕豪刑毀明自摸凌及尿震朗組個男團叫家安四人組,共同保家衞國嘛,合唱我的祖國包保紅透半邊天,甚麼男團murder行埋一邊喇死剷,查實tbb人材濟濟,獨立歌手就有嘈夾廉,主持人選就有契勾拳及爛口boom,男一就刑毀明,女一就仍仍,男團就家安四人組,綜藝界別又有偉智豪做後盾,點有得輸呀,新一代青春少艾仲有一班夢遺歌手,為何tbb咁都唔識起用一批新力軍呀,唉!

發表於 Posted on: 2021-05-09 4:05

封哥
回頂端 / Top
Murder十二件廢物當中六件被網民叫佢自動辭職,哈哈哈哈,網民?槍手咋嘛,哈哈哈哈,tbb一衆槍手多年來被係咁先一一擊退,名符其實已經死全家,但原來意見全被垃圾高層接收,哈哈,叫六件廢物自行退團,咁隊名亦要改為Suicide或Cancelled喎,十二件假如死剩六件,何不直接拆夥喇死剷,自行退團喎,用吓個死人腦喇槍手;十四歲靚妹參加廢台歌唱比賽,扮乸晒可憐話無同學同佢傾計,哈哈,乜佢要讀書咩,當年梅姐無讀書都係天后喇,無人傾計喎,第日亞妹紅Q左就識妳地班打靶老鼠呀,到時咪問佢攞簽名㖭呀,奇怪十四歲靚妹使鬼在港讀書咩,返大灣區跟黨走熟讀黨紀好過喇,現今留港讀書嗰d正恨揸剷呀,確實偷渡都要返大陸努力學習喇

發表於 Posted on: 2021-05-10 1:30

封哥
回頂端 / Top
艱苦經營三年,組合Murder簡直係堵亂娛圈運行嘅壞份子,人地好好地經營五十五年,栽培過一班過氣天皇巨星,停頓在七十年代嘅制作,幾十部滅台之作劇集應運而生,竟然被你班打靶仔出嚟倒亂?近年有一套核武級劇集推出記憶猶新,唔記得叫乜鬼武林,好似簫正含飾演,見到嗰個佈景真係笑到係咁先冚家爆肺咁滯,古代牌匾牌坊武台竟然全是發泡膠製造,喂!係二千後作品喎,粗製濫造到不特止達到核爆級別,絕對係行星撞地球毀滅性等級,另外一套就係加落添明做男一嘅劇集,簡直係十四億人民陪葬產品,絕對有反中亂港破壞社會秩序之嫌,為何tbb產品每況愈下,一班高層視而不見,唉!建議直接搬內地嗰套來港營運喇,揾兩件矮仔做智囊,事實加快滅台速度,重新洗牌再嚟過喇死剷,個個節目依然係popo wong掛帥,你估接受特首訪問就大Q晒咩人瑞姥姥

發表於 Posted on: 2021-05-10 3:47

封哥
回頂端 / Top
之前有人話揾姜包宣傳疫苗接種,係咁先極為認同,大哥一定要身先士卒嘛,理應強制佢地在演唱會宣傳呼籲一班歌迷即時接種,接種後送兩張閃咭比班垃圾粉絲就得喇,喂!做大哥身先士卒應該係tbb喎,話晒係娛樂界龍頭,推班親生仔女去接種嘛,一來可以自我宣傳二來可以支持國家,何樂而不為,正矮亞綠兩件趴街究竟係咪食屎痾飯,幕前員工無一千都有八百,集體在電視城接種包保係代表愛國愛黨之仕喇,自己無聲無氣就叫姜包去打針,簡直係滅絕行為喎,強烈呼籲特區政府去電視城擺設欄位代所有員工接種吧

發表於 Posted on: 2021-05-10 4:16

封哥
回頂端 / Top
班槍手查實多Q餘,不停叫Murder解體,娛樂圈定律一早已被打破,以往電視界既定規矩一件垃圾從出廠就用到與世長辭為止,現今韓國娛樂界一早已用行動證明,歌唱團體生存期只限於七年,七年後就自動消失,重新整合,Murder已存在三年期,最多尚有四年就玩完,不停將其抹黑查實浪費子彈,拿拿臨揾多幾年錢就解體獨立發展仲實際喇,到時另一批廢物發力接上,定律一樣,韓國娛樂界已經徹底反映,tbb堅守原則值得嘉許,襯住幾隻姥姥仲未死,就好用到佢地盡吧,再無新一代願意現身tbb呢個堆田區,恐怕做臭自己個朵呀;正矮哥愛將醜樣巨胸,近日有單報導話佢被滾油燙傷,叫苦連天,哈哈哈哈,解決方法玩多幾十次滴蠟就銅皮鐵骨喇打靶,滾油定係滾友呀死剷

發表於 Posted on: 2021-05-10 21:46

封哥
回頂端 / Top
韓劇Mine李寶瑛金瑞亨確實無得輸,剛剛睇第一集兩位演員氣場強勁,佈景取景華麗,拍攝手法高超,tbb返鄉下耕田喇,人地一星期得兩集,追劇情緒高漲,建議tbb應該重回一星期播足七晚劇集路線嘛,睇到一班低智觀眾腦智障為止,咁就正喇,到時全港市民腦癱瘓都冇乸晒智慧反中亂港喇,正矮及綠哥理應短期內被解僱,搞港嬸選舉安排外遊拍攝,竟然唔強制一班淫娃接種疫苗?兩件廢物簡直乜野叫行政指令都唔識,完全不支援特區政府施政,公司幾千員工袖手旁觀放棄支持金上大人理念?全數解僱永不錄用吧

發表於 Posted on: 2021-05-11 1:08

封哥
回頂端 / Top