tvb.com

tvb.com

跪低

假如叫燈光師打晒大光燈搽勻全身豬油加上P圖P到到自己亞Rock咁乸大隻,係咁先都可以係拳王呀,尿震郎真身成隻曱甴咁乸樣,視帝長成隻五歲皺皮老鴨咁乸樣加上件好人有限公司嘅妹仔玲,究竟套劇想表達乜鬼野,等係咁先組織一下劇情先,一件曱甴排骨頹廢青年讀書唔成,走去學人上網P圖,P到自己成個美帝鐵金剛渣吓摸吓咁乸樣,去燒臘檔買頹飯時認識過氣AV男優老鬼义燒長,及後去馬檻嫖妓時又認識到從砵蘭街援交妹轉到做鴨寮街老雞嘅妹仔玲,發展成一連串嘅愛情故事,係咁先實在係夫才,咁嘅屎橋都諗得到,當中情色畫面絕不可少吧,係义燒長跟曱甴郎嘅愛情關係呀,主題曲就起用剷福偉首斷背話今天喇,應該有點收視保證吧 ; 另外造星4一班囡囡女優,烈日當空下拍攝MV,查實可以去勞工處告發佢地虐待喎,被暴晒幾小時,隨時會命喪王泉呀,假如BB去暴晒幾小姐,係咪先可以用性命擔保,包保佢會好似食左含笑半步釘或一日冚包散咁乸樣,全身爆炸而死,千金小時要被暴晒拍MV,相信BB情願去北海道拍AV好過吧

發表於 Posted on: 2021-10-09 19:48

封哥
帖數 Posts: 3421
回頂端 / Top
幾十歲只有兩條路可供選擇,一就及早死亡,二就退休入住大灣區老人院趴住收嗲等死喇,硬係死唔斷氣仲要攞個死人出嚟消費鞭屍,梅姐當年在消費場所被大哥欺凌,報導已經被刋登無數次,已經事過境遷,今日竟然有條老柴躪出嚟說三道四,話梅姐事實上係被人質幾野喎,唔係被掌摑喎,懷疑呢條老柴係咪剛剛已經死全家,就撲出嚟消費一代天后呀,正所謂人走茶涼,究竟識否何謂尊重,咁無恥嘅行為都可以做得出,下次揾d依然健在嘅至爆大獲嘛,揾個已經逝世嘅一代天后嚟講,必遭天譴呀妳件打靶 ; 07大哥呀,究竟你知否乜叫做蜜桃臀呀,一堆豬油撻落屎勿心係叫做豬油渣臀呀,亂噏廿四,按道理係咁先個豬扒老婆嗰個屎勿心咪叫蜜桃臀,哈哈,例題以往就叫蜜桃臀,而家嗰個擺明就係一個只懂化糞嘅屎勿心,最難得仲教人如何可以製成蜜桃臀喎,係咁先教妳用兩舊泥膠或用咕臣塞落屎勿心位置就可以喇,健臀喎,用途只會用於doggy姿勢時會比較好睇囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-10 2:03

封哥
回頂端 / Top
垃圾廢物網民們為何今日仲唔做野,首先羽球小子求婚成功值得恭喜,點解兩伙子要著黑色衣服拍求婚照,實在要嚴厲譴責,理應即時上岡上線將其拿下,求婚都要反中亂港?係咪想將婚禮變成葬禮,紅色乃指定結婚嘅制服顏色,竟然著黑衣?假如第日結婚要辦喜宴,絕對需要嚴管所有賓客服飾,包括貧窮賤格嘅親戚,所有豬朋狗友小三小四全部要穿紅衣出席,穿黑衣者即時作出拘捕,睇吓仲有邊個夠胆去贈慶,係咁先剛剛有個貧窮親戚年紀老邁嘅侄女在清遠結婚,婚宴中所有親朋狗友無一個會穿黑色衣服出席,代表政治非常正確,批准結婚,此乃事實之全部,係咁先有相片為證,傳統文化上喜事就要穿上紅色,喪事才會穿上黑衣,勾結外國勢力嘅證據確鑿,係咁先除了愛撻的士運動褲以外,從未有過一件黑色衣服儲存,就算國安處來家搜查,係咁先亦會處之泰然,行得正企得正還怕誰,只是擔心會被發現存有震蛋,飛機杯,大量潤滑劑及所有愛愛工具唧,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-10 19:33

封哥
回頂端 / Top
醫登被某些傳媒採訪,話佢歌藝不及魷魚娃娃,喂!唔使問,全世界都知喇,採訪水平實在D子(低級呀),話佢地只靠賣樣喎,喂!團體當中某些賣樣都無呀大佬,咁憑甚麼爆紅呀打靶,爆紅原因極為簡單,就係個衰樣唔夠衰及唔夠賤格囉,某些垃圾電視臺中,件件蛇頭鼠眼,衰無過犯面目可憎,人地背脊紋上精忠報國,你班趴街就右邊紋上醉駕刑毀左邊就紋上爭女借貸,個個都要請大律師幫手打官司收科,係咁先有時會懷疑電視臺究竟係淫窟定係罪犯嘅棲息地,魷魚娃娃查實有爆紅條件,只不過愛講大話囉,在拍攝劇集途中做功課温習??哈哈哈哈,究竟而家係咪所有觀眾都係智障人士,等同各位假如在工作進行中,會否仲有時間温習書本呀打靶,哈哈,讀書成績係咁先保證好極有限,日日只顧發白日夢做明星,但係有一本作業必定會攞滿分囉,本作業叫荒廢學業呀垃圾,呢條魷魚假如可以爆紅,幫係咁先準備定一個砧板切呀,做藝人要以綜合層面去評分,只靠唱得出色,係咁先相信內地起碼超過三千萬人會唱得好好囉

發表於 Posted on: 2021-10-10 20:18

封哥
回頂端 / Top
全民造星嗰個集體Video相信要改名,叫邱彥筒Music Video喇死剷,是誰人呀打靶係咁先,係似足魷魚娃娃嗰個垃圾呀,全程起碼被捕捉十個鏡頭以上,其餘一個都認唔到邊個打邊個,個導演炒得喇,造馬造到出晒面呀,九十六件囡囡重心只捕捉一個??是否代表其餘已經死全家呀,假如呢個死剷三甲不入,十九歲妹妹隨時剖腹自盡都似,焦點過份集中,累死佢呀趴街,簡直離晒大譜,Viu等執笠喇垃圾,跟本造星4全女班已屬自掘墳墓嘅遊戲,囡囡勾心鬥角絕對係指定動作,tbb三幾件花旦都鬥到妳死重活喇,何況九十六件垃圾共冶一爐,隨時變成為滅台節目之一,花癲姐就認真聰明,呢次置身事外,將個波交比另一個惡女乜鬼亞Wing喎,擺明送佢去陪葬一樣,妳就Murder我就Rubbish,假如係咁先就直接倒戈出賣佢喇,等同妳就住六星級酒店,我就去油麻扡公寓??

發表於 Posted on: 2021-10-10 21:08

封哥
回頂端 / Top
係咁先實在智商明顯有問題,有d問題諗極都諗唔明白,查實要壟斷一樣野,只要控制到一樣野就可以手到拿來喇,魷魚娃娃要搶攻樂壇實在易如反掌喎,各大媒體已經徹底被內地掌控,娛樂界別宣傳方面跟本不成問題,只要做多一步掌控所有電台媒體樂壇頒獎典禮,絕對無可能會出現偏差及失誤,Murder其中一個最佳助攻拍檔必然係電台,魷魚娃娃只要keep住呢個低智妹妹嘅形象,隨時會出現另一翻景象嘛,最最最致命傷跟本上就有一個,唔係宣傳力度乜乜七七,係始終佢只係一個細蚊仔呀打靶,將佢夾硬搞到熟女咁乸樣,痾屎唔出咁唱情歌又扮成當年夜總會小姐咁乸樣,係咁先已經講過多次,要將一個精英小朋友打扮成一個銀行家模樣,觀眾反應必然唔會讚佢叻仔呀,只會稱讚佢係好聰明嘅一位小朋友咋,細路就係細路,就算揾中央出手,佢都只係一個細路,事實無法改變,而家死谷爛谷,簡直將佢送入地獄一樣,花幾年時間慢慢打造好自己形象就最實際喇垃圾,當年梅姐振苦多年才有如此輝煌戰績,難以想像一個援交妹妹被夾硬打扮成熟女去鴨寮街開工嘅模樣囉

發表於 Posted on: 2021-10-11 14:37

封哥
回頂端 / Top
近期流量急劇下跌咁乸樣喎,回復以往一百幾十粉絲階段,係咁先反而感覺良好,實在是會令係咁先比較安全嘅舉動,無人工收就無需粉絲支持喇,日日提供免費娛樂比你班趴街濕鼠,仲想點乸樣,聽講某些高層好乸鐘意開工作會議喎,你估你地係黨中央領導咩,咁多會開?查實係咪開會研究係咁先每日有乜話題咋死剷,吓吓攞係咁先廢話文章以作參考,創作部門正一食塞米,會塞肺眼呀你班垃圾,叫記者招待會嘅富貴飯堂煲d杏汁燉豬肺或粟子燉豬腦補吓身先喇死剷,吓吓只懂抄抄抄,抄你婆婆個女個B呀打靶,講起盜竊知識產權就火都嚟埋,盜竊壞國嘅無問題呀,盜竊係咁先嘅就天理不容吧

發表於 Posted on: 2021-10-11 15:05

封哥
回頂端 / Top
呢排日日有人討論台慶劇乜乜七七,突然咁重視劇集,Why?台慶月嚟緊呀係咁先,咁都要講到明,跟手就要安排頒獎典禮嘛,頒獎典禮事少,廣告商事大呀大佬,頒比邊個查實都無乜問題,係有幾多廣告商支持才是重中之重嘛,話之你班垃圾到時著透視露出兩點定整個屎勿心展露人前或全身赤裸都關公司忍事咩,最緊要有一班富貴大老闆嚟睇辦嘛,係咁先預測當晚重點必然係幾隻女仔魷魚娃娃,為何刻意提及女仔呢兩隻字呢係咁先,當今全城最貴重嘅物件定必係tbb一班女仔喇,BB之流已被提升至女優階段,問心嗰句,各位垃圾網民喜歡女仔定係女優呢,打句問句底下答案已經呼之欲出,係咁先就必定選擇女優囉,皆因嘩衆取寵絕對是係咁先強項嘛,近期不斷力谷魷魚娃娃現身,目的只有一個,佢絕對係tbb近年最吸金嘅細蚊仔啊,BB確實連排隊都未夠資格,係咁先一而再再而三重提一次,十六歲知名嘅“女仔”本港已絕無僅有,嗰首真實的假話已經唱到街知巷聞,街知巷聞??真係?問心嗰句,係咁先都係鐘意聽衛詩嗰首懸崖有路多少少囉,等同每日都要食菊花套餐一樣,百吃不厭啊

發表於 Posted on: 2021-10-11 18:12

封哥
回頂端 / Top
而家真係無晒所謂有價值嘅新聞,查實正常不過喎,等同有病就要睇醫生,肚餓就要食垃圾食物,肚痾就要痾爛屎,人之常情,某些媒體總是喜歡小題大做,有心臟病入醫院治療有乜問題,有乜鬼好報導呀,第日有人便秘是否亦是新聞呀,咁乜鬼叫做有價值新聞呀垃圾係咁先,例如一個窮光蛋為何會突然富貴呀,行山為何只戴胸圍呀心理究竟係咪有問題呀,擺明係AV女優為何仲要時常扮賢妻良母呀,十四歲女仔為何咁想入廢台做茄喱啡明星呀,做開特約演員為何會突然變為馬會會員呀,呢類新聞才叫有價值嘛,著三點式又係新聞,死老母又係新聞,露吓蜜桃臀就當頭條咁乸樣,懂先生八九十歲心臟出現問題係理所當然嘅事,咁都算新聞??新聞部門由中央直接管轄實在毫無疑問,監控新聞部亦是重中之重,領導人有病竟然要對外公佈?被革職查辦在所難免,除非中央首肯就另作別論吧

發表於 Posted on: 2021-10-11 22:53

封哥
回頂端 / Top
從那裡來咁乸多怪物,全數來自韓國呀,又出現妖精,究竟應該稱呼為小妖精定係老妖精,林秀晶42歲大姐姐,甚至於可稱得上為嬸嬸,點可以仲係成個女仔咁乸樣呀,假如魷魚娃娃跟秀晶之中要作出選擇,毫不猶豫就揀選秀晶姐姐呀,繼娜拉之後又出現童顏妖后,How come?韓國究竟是一個國家或是外星人基地,大部份姨姨都仲係大殺傷力武器啊,Killing me pls.,跟李到晛似乎又會飾演情侶,相差十六年呀大佬,卻仲甚具說服力呀打靶,上次跟40歲漂亮姨姨金荷娜飾演情侶,今次仲整件42歲比佢嘆,救命救命,最難得就係件件姐姐仲可以飲得杯落呀趴街,喂!係咁先有幾耐無睇tbb呀,tbb一班女優從60至80都被形容為仙氣十足呀,仙氣十足?買定白蠟燭咋嘛,Popo wong之前被07大哥仲將佢評為少女味十足藝人喎,七十幾歲都仲少女味十足,味覺神經是否徹底已被破壞呢,係咪搞錯老人陣除及少女味咋嘛,哈哈哈哈,但係咁先保證BB過多幾年,假如再成熟性感一點,一線AV熟女女優地位無可匹敵囉,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-12 1:23

封哥
回頂端 / Top
神乎其技,係咁先用自慰棒按摩已屬匪夷所思行為,今日有則新聞簡直比張立基先生首歌Passion更為震撼,狗狗可以成支自慰棒吞落肚?有圖有真相,真係真話的清高喎,呢次終於無記錯個歌名,哈哈,點吞呀,懷疑係咪比人夾硬塞落口咋,或是類似係咁先時常夾硬將硬物塞入秘密通道咁乸樣咋,教導細蚊仔將硬幣入錢罌呀,班趴街成日諗埋d咸濕野,再講一次,係咁先絕對係正人君子啊,再講一次??以往從未提及喎,哈哈哈哈,係咁先人生紀錄上從未做任何違法行為,包括隨地吐痰亂掉垃圾,喂!以上兩點絕對係正常行為喎,假如有人極度衰格類似木偶鼻當年在頒獎典禮藐嘴藐舌嘅行為,向其兜口兜面吐口水乃正常不過喎,垃圾用途當然係用嚟掉喇,唔通要學tbb咁乸樣珍貴地被儲存咩,故此係咁先相信絕非違法囉,但係跟據警方提供嘅資料,違法行為實在又確實吸引,走私凍肉金額可以有五億,五億???再要聽多一次首名曲Passion,利潤簡直嚇人,係咁先懷疑會否對比運毒更為賺錢,警方無可能公佈呢個驚人數字喎,可能會吸引一批細蚊仔爭相入行呀,走私凍肉竟有五億??係咁先好想知道幕後老闆究竟是誰囉

發表於 Posted on: 2021-10-12 16:34

封哥
回頂端 / Top
人命究竟為何會越來越珍貴,八十年前係咁先仲係細蚊仔嘅時候,返學就算落狗屎呀落腐蝕性液體呀或是當面在屋企樓下被叔叔顏X口X呀,都要以返學上課為先,返到學校一入校門首先就要先過校長訓導主任雙剎嘅一關,返到課室就要準備被老師辱罵及用十大武器之一木間尺痛毆,跟手最後一關就係企定定隨時被同學整蠱或吐口水被廹食鼻屎,人生最大責任就係每日放學返到屋企被父母無限訓斥無乸用及用摺櫈兜頭車落頭殼頂,呢種痛苦當年實屬理所當然,只要不被打死就可以,等同食飯痾屎咁正常,今時今日就變成不人道體罰虐待性侵校園欺凌?後生一代最痛苦嘅事情竟然係無車揸?證明佢地人生目標只有揸波撩陰及揸名車,故此係咁先絕對認為低智天文台無能嘅學校校長訓導主任老師及死全家嘅賤格同學及無良嘅貧窮父母,絕對無做錯任何事情,你地無做錯,唯獨做錯只係生左件廢物垃圾出嚟消費人生,你要堅持消費你自己人生無問題呀,正所謂話之你死喇,咪用父母d錢消費嘛死剷,故此係咁先確實有先見之明,後生時期已經盡情消費於砵蘭街廟街一帶,年紀漸長就轉戰鴨寮街,何謂死而無憾就係呢種喇廢物,儲蓄??可以無限借貸咪等同儲蓄囉打靶,再講一次落大雨唔返學唔返工就係恨揸剷,再有人敢譴責政府??即時拖驚樓下公園仔,比班細路音波功夾生嘈到七孔流血吧

發表於 Posted on: 2021-10-12 18:07

封哥
回頂端 / Top
兩間電視臺用人方面真係出現嚴重問題,tbb作風守舊怕死,Viu就有人唔用,搞到來來去去都係嗰幾個歌手唱Chill club,有d樂隊名稱甚至乎完全無聽過,何不直接在街頭求其揾幾個乞兒去唱喇,亂789咁嚟,連續幾個星期都係泳兒,想點乸樣呀趴街,泳兒雖則係一名出色嘅歌手,都唔使個個禮拜去表演嘛,直接腰斬個節目喇打靶,造星已經舉行三季,靚仔靚妹730有幾件新人擺明唱得唔差,為何唔邀請佢上chill club表演呀死剷,三季以來大大話話都有一百幾十件垃圾出產,為何唔好好利用,互相利用咋嘛,自己有籌碼在手,就只專係揾班垃圾上去唱,橫掂只係唱口水歌求其叫幾隻造星靚仔靚妹去唱就得喇,Hugo,Oscar等都係演得之人,有才華嘅表演者有大乸把,比賽完就直接將佢地掉晒落垃圾桶,實則毫不人道,搞到好似電視臺完全冇人用咁乸樣,乜鬼節目都係強尼,中佬頂唔順呀,查實係咪幕後人手唔夠呢,每每造星完畢,就相計跳船,咁嘅公司又係等執笠收場

發表於 Posted on: 2021-10-12 21:38

封哥
回頂端 / Top
而家d記者究竟有冇讀過書,採訪技巧嘅低智程度實屬宇宙大爆炸級別,打風採訪一班刻意落街睇浪嘅死剷街坊,問乜野呀?問佢地怕唔怕有危險喎,哈哈哈哈,各位垃圾網友,借問一聲會否有人會答好怕呀打靶契細佬,中國人乜野叫做唔見過鬼就唔黑,水浸眼眉至會怕死,炸彈一日未爆,都會講唔驚喇廢物,老虎魚蝦蟹都話唔怕喇,呢個世界總之未死得,點會有人會怕有危險呀,試吓311福島大地震前,3月10號訪問一下d居民驚唔驚水浸,都未死到臨頭,點會有人會話驚呀死剷,有個幾細路哥懶得戚話當然唔驚喇,呢條趴街仔直接揾人掟佢落海,睇吓佢驚唔驚囉,咁記者應該點問呀垃圾係咁先,問佢:小朋友你知唔知乜叫做水浸眼眉呀,乜叫做死到臨頭呀,識唔識個死字點寫呀,假如唔識嘅話,明日有命就返學校問吓老師喇,咁樣問至為專業記者嘛,問佢怕唔怕危險喎,傳理系褫奪佢個學位喇,咁就叫做記者?聘請係咁先主管新聞部喇tbb

發表於 Posted on: 2021-10-13 1:42

封哥
回頂端 / Top
難得有一日放假去嘆吓咖啡放鬆一下心情,亦算是不錯嘅選擇,哈哈哈哈,就算著住件低胸充滿事業心嘅內衣去飲咖啡,都絕對無問題,只不過為何要聯絡記者去影相呢,哈哈哈哈,下次何不真接在咖啡店內拍埋三級寫真或拍套四仔娛樂大家喇豬脷小姐,何謂死人都要露就係呢種淫娃,採訪露時,休閑時又再露,名符其實唔露就硬係唔安樂,明顯精神心理上已出現嚴重問題,最佳測試就係假如有豬朋狗友貧病親戚出殯,睇吓呢件淫娃會否真空露奶出席喪禮囉,假若對住屍體都要露胸,證明要即時安排送入精神病院接受長期治療吧,電視臺係妖獸樂園,專出怪人亦在所難免,假如佢嚟係咁先家中採訪,係咁先唔即場狠狠將佢教訓一番,絕對等同絕子絕孫愧對祖宗嘅行徑啊

發表於 Posted on: 2021-10-13 17:57

封哥
回頂端 / Top
誰人廹我,屈我辱我,只怕面對災禍,係咁先昨日失蹤似乎消失於天與地,但始終要向現實低頭,全球九十個國家熱炒魷魚遊戲呢個劇集,假如係咁先唔參予其中,實在說不過去,之前強調要支持國家呼籲罷睇,係咁先一於誓不向韓劇低頭,幾星期堅持罷看,喂!係咁先一直堅持,但國家唔夠係咁先堅持喎,有六十幾個網站免費播放喎,點搞呀你班國民,竟然出賣國家去偷睇??係咁先嘅原則從不出賣國家,非法網站立即彈開,係咁先要從合法網站睇吓呢套劇集究竟有乜咁好睇,搞到全球進入瘋狂狀態,及後再反映給國家知道為何垃圾劇集都咁受關注,關注程度竟然遠超學習主席大人嘅思維??成何體統,擺明有壞國勢力借套劇集煽動顛覆國家,呼籲親愛國民們共同攻擊韓國影藝圈,夠胆搶佔祖國娛樂業市場?理應派出兩首航母進行有限度威嚇吧,不斷攻擊國民思維,係咁先要睇抗日神劇呀,魷乜鬼野魚遊戲呀,tbb認真唔生性,整件十六歲魷魚娃娃出嚟助攻?偉大中央應該怎麼辦,擺明係煽動顛覆國家政權喇,再外購韓國劇集就理應全家死絕啊

發表於 Posted on: 2021-10-14 19:49

封哥
回頂端 / Top
昨晚捱完五集魷魚狙擊定乜鬼魷魚風暴,喂呀 ! 大佬呀大姐呀套劇最大敗筆究竟有冇人提及呀,女角個個樣貌奇形怪狀,可以講係每個都係平胸醜女,甚至乎可以直接說為好乸肉酸,但最為奇異難以置信就係唉豬粉絲數量確實驚人地爆升,原本得幾萬,竟然短時間內飈升上千萬,用幾多錢買view及like呀,真係要請教一下tbb班垃圾,如何可以極速爆升至百萬及千萬,嗰個中年師奶金乜鬼亦從幾千飈升至幾十萬,Why?tbb求其從垃圾桶執幾件EFG Cup去演,效果隨時更佳喎,可能揾七十幾歲依然萌爆嘅C其姐去演韓美人仲更有張力喇,男主角查實可以重金禮聘七十四歲嘅真的漢子去演吧,幾十歲老野仲啜手指擺出可愛姿勢,演技必定需要超乸晒班才可做得出,咁醜樣嘅韓女竟然咁受歡迎?全球上億觀眾實際上需要送返內地進行思想教育啊,雀斑豆豆面及滿面皺紋都可以瘋魔全球, tbb就算揾七十幾歲女優飾演女一又有乜咁出奇呀打靶係咁先,港星女優又蜜桃臀又巨胸透視露底又乜又七樣樣做齊,都及不上一班醜女??電視城究竟係咪可以被核彈徹底摧毀呢

發表於 Posted on: 2021-10-15 4:02

封哥
回頂端 / Top
特派記者係咁先又躪出嚟報導重要新聞,各位觀眾大家好,我係係仔,又到讀新聞時間,昨晚有三隻濕鼠大嬸在路邊燒烤,實在要作出嚴厲譴責,人地燒烤定係燒衣都未搞清楚就撲出嚟說三道四?拍攝者及報導者理應即時推出馬路被老漢推爆佢地後庭吧,咁大個人有腦袋嘅,都唔會大搖大擺在馬路邊燒烤喇打靶,擺明係嘩眾取寵行為,三隻大嬸燒衣查實有乜做錯?係咁先小時候嫲嫲姨婆個個都係在街邊燒衣喇,今日卻被拖出佐敦道鞭屍,有冇搞乸錯呀,嘩眾取寵嘅技巧,係咁先絕對無人能及,致電tbb問佢地借幾件精英垃圾在路邊扮鬼食半邊燒鵝髀好過喇,新聞效果必定會更佳,燒烤喎,假如發生在清朝,拍攝者小不免會慘遭砲烙及騎木馬此等酷刑啊

發表於 Posted on: 2021-10-15 17:53

封哥
回頂端 / Top
而家娛樂圈完全沒有討論空間,就算連亂噏廿九嘅話題亦非常缺乏,娛樂界Kol都要改為評論時事,跟本就只係讀報紙及翻炒網上新聞,毫無突破,甚麼八花齊放,查實只係死水一潭,多年來係咁先不斷評論韓國劇集,韓國劇集水平實屬低智,不斷被本地傳媒話佢乜鬼犯駁呀劇情來來去去都係穿越時空呀,但又依然吸納到大批觀眾,Why?人地題材上毫無顧忌,正所謂話之你2047,揶揄政府批評高層都照拍照做,但有一種話題卻從未敢深入觸及,職場上性騷擾比比皆是,女優們尋死自殘多的是,是否認為此乃正常不過嘅規則?查實又好鬼正常喎,等同食飯痾屎有乜好講,日日都做嘅野,有乜好拍,係咁先以往亦提及撈得娛樂圈就預Q左會被人性騷擾喇,否則點會年中捉得到幾條富貴水魚呀,忽然富貴住豪宅莫名其妙地取得遊艇會高爾夫球會高級會員會席,假如係咁先要入娛樂界揾食,必備三寶,一般市民出門三寶係水壺雨傘風褸,係咁先準備避避袋潤滑液及內褲囉,哈哈哈哈,果然醒目,魷魚遊戲父妻的世界乃十九禁劇集,十九禁??全球播放喎,穿越時空揶揄政府靈異青少年愛情劇集全部唔比拍,只可拍攝歌頌紀律部隊打擊壞國及讚頌國家嘅劇集,真係你睇埋係咁先嗰份,好乸悶呀,類似魷魚狙擊咁乸樣貧窮戶被人槍擊夾生整死至好睇嘛,噢!

發表於 Posted on: 2021-10-15 23:16

封哥
回頂端 / Top
鄭好娟定係鄭浩然呀死剷,你班垃圾翻譯到亂七八糟,韓國明星名字究竟有冇指定中文名稱呀,一時孔孝珍一時孔曉振,真係又要問候一下身體狀況,加上一個李瑜美,可否翻譯做李裕美呢,兩件醜女唉豬吸like實在嚇人,求其放兩三張廣告照都竟然有過千萬like?想點乸樣呀,論才華魷魚肺炎娃娃必定在其之上,按道理起碼過千萬like喎,唱歌咁乸出色,又懂詐傻扮矇又係梅姐接班人,竟然會輸比兩件韓國醜女?買極都係得一萬幾千like,經理人點做野呀,聯絡各大老闆支持一下嘛,話晒人地都係"女仔"喎,等多兩年時間入住豪宅已指日可待,兩年?十八歲到時就做乜都得喇,到時"工作"不斷,要入住豪宅實在易如反掌,假如係咁先係佢姑丈伯父或係舅父契爺,預早攞幾期按金買定幾間豪宅等收租喇,話時話李瑜美27歲,扮學生妹仲似過真係學生妹嘅肺炎娃娃喎,一衆韓國寶寶真係攞命

發表於 Posted on: 2021-10-16 0:36

封哥
回頂端 / Top
乜鬼節目巡禮2022呀,來來去去咪一樣係嗰班死剷,嗰件993究竟係咪濫藥呀,瘦到排骨飯走肉淨骨咁乸樣,兩件女主持簡直可以用低質來形容,一姐??九嬸咋噃,全程睇稿嚟做,使鬼妳做咩,最後整件吉祥物乜鬼生菜出嚟,不如叫死魚喇打靶,生菜喎,老套過tbb嗰d劇集內容,造星囡囡得番幾十個登場,似乎已經淘汰左四五十個,16歲靚妹亞yo跳舞跳到毫無鬥志咁乸樣,自我放棄態度實在係會比人睇小呀,死女包,鬆踭攝位著透視T-Back露毛博出位喇亞妹,或者即刻躪去紋身喇,紋身??紋乜鬼野呀,十六歲當然係紋"I am still a girl"喇,否則點同魷魚娃娃戰鬥呀

發表於 Posted on: 2021-10-16 23:36

封哥
回頂端 / Top
濕疹浸泡漂白水可以根治?早響呀姐姐,係咁先被疱疹折磨幾十年,要即時落樓下超市搶購呀,咪一陣班死剷網民搶幾百桶回家待浸,係咁先無貨用就恨揸剷,疱疹?濕疹呀死剷,哦 ! 按道理漂白水殺菌能力極強,隨時所有性病亦可治癒喎,但係咁先又有疑問,一般貧窮族垃圾市民家中何來有浴缸呀,telling me how to 浸浴?寫中文喇死剷,寫英文係咪想辱華呀打靶係咁先,有時間相約BB一齊去浸泡一下漂白水先,或許有美白效果㖭呀,借問一聲姐姐,假如家中只有花灑沖涼,可否直接用漂白水當作沖涼液呢,剛剛派件垃圾去超市格價三公升只係21.9咋喎,平過一般沖涼液呀,一桶用得幾乸耐呀死剷,幾日就用清光喇打靶仔,係咁先往後考慮刷牙洗頭都用漂白水㖭呀,講真一句查實係咁先每日用漂白水清洗家中floor,雙手實在從未出現濕疹喎,未知係咁先可否做產品代言呢,仲可出現二次創作濕疹呀濕疹呀係咁先啦,係咁先果然托567都識轉膊呀,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-17 18:40

封哥
回頂端 / Top
做演員最高境界並非懂大哭狂叫扮有型,係在擺明不和情況底下,要扮關懷及愛護呀死剷,假如被係咁先當面見到呢類趴街,唔直接兜口兜面向其吐口水,就愧對天地,見到兩件幼齒扮互相關懷,係咁先即場毛管直戙狂打冷震,家中各人以為係咁先撞鬼或急病,實在忍受唔住要爆喇,三十八個字嘅粗口即時橫飛,而家d幼齒點解會咁識演戲呀垃圾廢物,扮知己扮好朋友只會發生於甚麼會甚麼群當中,現實生活中竟然可以演得絲絲入扣,絲絲入扣??絲襪甩扣咋嘛,面頰上已明確刻住"衰格賤妹"四個字,竟然扮關懷扮好姊妹?真係唔怕慘遭天譴咩 ; 另一則有趣國際新聞,偉大祖國靚靚女太空人要帶化妝品上太空?Why?come on,疑惑一 : 揀選咁靚女太空人上太空做乜,做科研?可否加以說明,疑惑二 : 咁靚女為何要做太空人,做明星嘛,係咁先保證所有女優都要行埋一邊,會吸引好多麻甩佬去報名投考太空人呀大佬,未知八十四歲可否參與其中呢,揾靚女上太空,係咁先實在大惑不解,係咁先唔想只做一世飛機仔呀,絕對係想做太空人呀,但要保證係有靚女太空人囉

發表於 Posted on: 2021-10-17 19:49

封哥
回頂端 / Top
係咁先眼淚鼻涕直標只會基於兩個原因,一就食左白麵粉,二就睇緊韓劇,今晚竟然出現第三原因,致令全家響鬧裝置全部響起,Why?皆因今晚個二廠BB煮左激辣碼頭水餃比係咁先嘆,即時辣到全家鈴聲響起,名符其實叫做辣到恨家鈴,口水鼻涕即時狂標,喂!你條死剷想做代言都唔使咁乸硬銷吖嘛,今晚食水餃查實係一種慶祝,皆因係咁先啦全面進佔各大流行榜呀,有人話係咁先抽人地水喎,係咁先呢個名字已闖蕩江湖幾年,甚至乎在討論區亦曾被垃圾槍手抄襲名字及被封貼多次,咁乸受歡迎係咁先真係唔想呀,反駁你條死剷,闖蕩江湖咪只在tbb討論區,受歡迎好似係你自己自誇自擂咋喎,喂!網上Kol2345仔都好鐘意日日網上打飛機喇,識好多人喎,仲有乜狗都話知喎,只係唔識字囉,做幾十套劇嘅茄喱啡,大大話都識到一百幾十件所謂垃圾明星喇,圈中豬朋狗友當中,好多人話識佢老鼠喎,日日無恥地讀網上新聞就話自己係知名Kol喎,KY佬就有佢份呢條打靶,係咁先出嚟揾食時,呢條打靶仔都未入行喇,話自己健身教練喎,屈人入會嗰d教練吖嘛,言歸正傳,吓!講咁乸耐廢話而家至話言歸正傳?抵你條趴街係咁先死全家,哈哈哈哈

發表於 Posted on: 2021-10-18 3:41

封哥
回頂端 / Top
又講吓一件韓國男優,26歲嗰個李乜鬼晛拍親劇都係夾靚靚熟女,之前40歲荷娜跟手就42歲瘦晶,而家竟然話考慮跟元老級演員胃喬再有演一套新劇,喂!大佬,係咁先懷疑究竟佢係咪將片酬同導演二一添作五嚟分享來獲取跟靚靚姨姨演出機會呀,年齡上吓吓相差十六七年,最難得又唔點感覺好核突喎,反而假如佢跟靚妹仔合作,好可能又無咁受歡迎㖭,假若係咁先有機會跟姨姨合作拍戲,拍戲?飾演乜鬼角色呀你條打靶,扮狗屎上面隻蒼蠅都未夠資格喇你條死廢物老柴,跟毛姨姨拍都要鬧?毛姨姨被拘留中,係敏感詞呀,係咁先要立即收嗲先

發表於 Posted on: 2021-10-18 4:14

封哥
回頂端 / Top