tvb.com

tvb.com

都係 Helen 做 Terry 舅母好啲

我知大部份人都係鍾意 Kcy,但係 Helen Terry KC 三人先係我 CP。

以前 Helen Terry KC 佢哋三人行好 sweet。依家 Icy 唔想 Terry 做電燈膽 / 問題兒童,覺得佢唔合格。以前 Helen 會陪 / 幫 Terry,愛 KC 就要接受埋 Terry 㗎啦。

發表於 Posted on: 2019-08-15 23:22

jojochowchow
帖數 Posts: 39
回頂端 / Top
Icy可以為咗KC而無視佢最厭惡嘅缺點,我唸接受埋Terry都只不過係需要啲時間。佢覺得KC會因為鬧咗Terry一次而同佢分手,就證明佢知愛KC就要愛屋及烏。係就應該唔會好似以前HelenxKCxTerry咁sweet,但睇佢無奈要忍住唔爆個樣都幾過癮haha.

發表於 Posted on: 2019-08-16 12:08

Vannnnn
帖數 Posts: 15
回頂端 / Top
直接將terry變返聰明就解決了

發表於 Posted on: 2019-08-19 8:04

愛回家好睇
帖數 Posts: 43
回頂端 / Top
我認同Helen,KC 同Terry 三人行係sweet,但係Helen 同KC 真係冇火花,離離合合拖咗咁耐,觀眾已經冇興趣再睇佢兩個。反而 KC 同 Icy 感覺好refreshing,好sweet。我覺得Icy 忍咗Terry 兩次之後先發作已經好有容忍。比著係Mary Hung,一早發曬爛渣!鬧爆Terry!又或者換咗係熊尚善嘅話,都唔知會出埋d 咩陰毒招數報復一個一次又一次咗住佢二人世界嘅麻煩友啊!

發表於 Posted on: 2019-08-20 4:12

kostar
帖數 Posts: 58
回頂端 / Top
下星期二有 Helen Terry KC Icy 四人行,希望有火花!

發表於 Posted on: 2019-08-31 0:05

jojochowchow
帖數 Posts: 39
回頂端 / Top
今日呢集好睇,好笑呀!

發表於 Posted on: 2019-09-03 21:13

hymnlau
帖數 Posts: 18
回頂端 / Top