tvb.com

tvb.com

支持陳展鵬討論區

不僅手賤 不斷踩煞 那麼多手指 控稱 控制力

發表於 Posted on: 2018-11-02 9:27

俊逸處女座星號
帖數 Posts: 52
回頂端 / Top
有消息《TVB節目巡禮2019》11月2號舉行﹐問題係喺出席嘉賓名單裏﹐冇展鵬兩夫妻﹑定欣﹑阿田﹑李施嬅、黃智雯、陳煒﹑譚俊彥?!

發表於 Posted on: 2018-11-02 10:52

JessicaTvb
帖數 Posts: 538
回頂端 / Top
唔見一缐小生花旦,卡司真心弱。

發表於 Posted on: 2018-11-02 11:11

waiyueenn
帖數 Posts: 517
回頂端 / Top
係BBC睇到sales presentation 係有陳生陳太的,好開心終於見到陳氏伉儷合體係節目上出現,希望展鵬快啲可以拍劇或主持綜藝或旅遊節目等等……

發表於 Posted on: 2018-11-02 23:14

mb_angelatam_4ecca32ac661f
帖數 Posts: 936
回頂端 / Top
相信"曼谷唐人街"女主角會系王君馨,做完兄妹做情侶。

發表於 Posted on: 2018-11-03 1:48

cakatg
帖數 Posts: 1051
回頂端 / Top
❁·❁·❁…花曼…❁·❁·❁
.....…………………………………

發表於 Posted on: 2018-11-03 6:33

amychai
帖數 Posts: 534
回頂端 / Top
撐「天命」陳展鵬,踢走「兄弟」「臭帝」王浩信。

發表於 Posted on: 2018-11-03 11:11

星座运势
帖數 Posts: 95
回頂端 / Top
原來曼谷劇本仲未寫好,難怪遲遲未公佈開拍時間,真係等死人~

發表於 Posted on: 2018-11-03 11:22

wiayneenn
帖數 Posts: 869
回頂端 / Top
哦﹑原來如此﹐睇個樣可能明年先會開拍!
前兩日睇到飛虎二記招﹐其實展鵬外型和高度都適合比個角色佢﹐總之唔知掂講我有種感覺…

發表於 Posted on: 2018-11-03 14:06

JessicaTvb
回頂端 / Top
可能他重承諾,所以就一心一意等文偉鴻的劇,一方面是文偉鴻對他有知遇之恩,一連三套劇都找他擔演,所以為免節外生技和尊重對方而犧牲其他選擇吧!以上所說衹是個人推測!我也希望就是這樣,而不是其他原因就好!

發表於 Posted on: 2018-11-03 14:27

yeelinging
帖數 Posts: 1279
回頂端 / Top
開頭話今年七八月拍Jazz新劇,之後話十月然後就傳十二月(KK講),其實展鵬綁實都郁唔到……無計~

發表於 Posted on: 2018-11-03 14:49

wiayneenn
帖數 Posts: 869
回頂端 / Top
劇名去除曼谷兩個字變成【唐人街】係咪意味住唔去曼谷拍攝?
無論出唔出外景,都希望盡快開拍,千期唔好將套劇攤到凍曬,然後就不了了之!
大台政策動盪,當權者又用人唯親,所以唔敢寄望佢地會公平對CP!

發表於 Posted on: 2018-11-03 18:26

月飄渺
帖數 Posts: 1065
回頂端 / Top
我覺得yeelinging講得啱,應該係展鵬重承諾, 一早已經答應文監制拍"唐人街"……就這麼簡單吧! 現在就希望盡快寫好劇本,可以趕得切明年播出就好了!

發表於 Posted on: 2018-11-03 23:59

回頂端 / Top
睇曬2019節目巡禮在BBC的視頻﹐最明顯個幕﹐藝人介紹比廣告商﹐出場順序搭配﹐第一對: 胡定欣同馬明﹑上年視帝後﹐大合照胡定欣比去年前年企前左﹐有份參與星馬拉票活動 ( 因弟弟結婚才缺席星加坡)﹐ 喺出場派發禮物排位上﹑煎pan居然排喺王馬袁黎蕭曹之後﹐依啲安排肯定係無線嘅安排; 按常理如果唔係… 我肯定胡定欣會搭配同年拎視帝﹐同樣係第一對介紹出場。
安仔展鵬阿田君馨係第三對出場。 而王&朱千雪一九年延續兩人幕前情侶形象會主持新節目。

本來由公司宣佈婚訊正路﹐卻又喺酒席按排上… 將自己推到一個難堪位置 ! 我唔係好明佢畢竟喺娛樂圈滾打咗二十年以上…?。 可能會話佢唔在乎? 無可能﹑喺娛樂圈需要更多工作﹐必然就會有連帶關係﹐依個係社會自然規律 !

總之唔知掂講我有種感覺… ? 待時間說話吧 !

發表於 Posted on: 2018-11-04 4:27

JessicaTvb
回頂端 / Top
據我所知因'為舊年吾配合炒情侶檔已經得罪大台高層了,因為真命天女突然曝光免佢俾人唱猢狸精小三衹有公布同緋聞情侶衹系假情侶関係。但佢吾咁做女友就會冠上胡狸精小三之名,所以要迫住咁做。
另外當然系性格問題,做人吾圓滑我行我素,吾識做門面功夫,吾中意埋堆,做呢行當然蝕底,同佢挨左成二十年先上到位我覺得都同性格有直接關係……點都好啦……好多嘢性格决定命運……但講番轉頭我幾欣賞佢呢種傲氣同性格作風,可惜呢種人做娛樂圈就吾系咁適合囉……祝佢好運啦……
'以上所講實屬個人認為同見觧,大家吾好見怪,睇左就算……繼續支持佢……

發表於 Posted on: 2018-11-04 6:54

cakatg
帖數 Posts: 1051
回頂端 / Top
TVB已改朝換代。他們有一群親信要捧上位,所以必需有人讓路。遊戲規則就是這樣。

發表於 Posted on: 2018-11-04 9:48

hin227
帖數 Posts: 1083
回頂端 / Top
每件事總有觀點角度問題,但展鵬就一定是一分耕耘一分收獲的人,在他身上沒有僥倖這兩個字存在。

發表於 Posted on: 2018-11-04 11:55

yeelinging
帖數 Posts: 1279
回頂端 / Top
做藝人真的很無奈,無論如何都會支持展鵬,永遠都會祝福你……加油!

發表於 Posted on: 2018-11-04 23:26

回頂端 / Top
婚都結左, 仲諗咁多, 係咪要離婚改娶胡視后先合心意

明明就煲水新聞, 為KEEP人氣地位要討好胡視后班人埋佢地堆, 連遇到自己鍾意嘅人都要放棄?

可以轉粉袁生聰哥, 成日痴住胡視后有得見報, 咁唔駛咁多怨氣

發表於 Posted on: 2018-11-05 1:20

nickkl
帖數 Posts: 18
回頂端 / Top
這個貼開了七個月,今朝見Views已過30000,貼子1418,共57頁。係全tvb討論區流量之冠,証明除了留言者外,還有唔少人點擊入嚟睇,thanks…各位!

發表於 Posted on: 2018-11-05 7:01

Monneyee
帖數 Posts: 750
回頂端 / Top
冇舊年個貼勁
舊年一年点擊率九萬
不過宜加人流少咗好多
有呢個數字已經好好喇

發表於 Posted on: 2018-11-05 9:09

kkuu123
帖數 Posts: 690
回頂端 / Top
鵬 博呼籲選民踴躍參與 這項最佳男主角 真的拿到

發表於 Posted on: 2018-11-05 12:02

俊逸處女座星號
回頂端 / Top
鵬 討論區 段話留言 厲害 視帝 很鬼厲害 踩煞人不鬼本 踩人慘劇 升高自己

發表於 Posted on: 2018-11-05 12:05

俊逸處女座星號
回頂端 / Top
鵬 冤大頭 明 有心冤魂她

發表於 Posted on: 2018-11-05 12:07

俊逸處女座星號
回頂端 / Top
有錯不認 詐騙 學資運用 學鴨

發表於 Posted on: 2018-11-05 12:09

俊逸處女座星號
回頂端 / Top