tvb.com

tvb.com

請唔好再揾胡鴻鈞唱主題曲

胡鴻鈞唱主題曲有乜問題呀??

發表於 Posted on: 2018-04-29 19:44

LINEETT
帖數 Posts: 296
回頂端 / Top
刀削唔係靠實力,係靠削面,厚粉,送糖水,買點擊,加埋D雞粉!

發表於 Posted on: 2018-04-30 2:06

mamee2
帖數 Posts: 316
回頂端 / Top
刀削面上左大6, 唔知返唔返到黎!佢唔男唔女咁,可能會被公安扣查!雞粉要有心理準備,隨時上去見佢最後……,仲喺度四出鬧人就趕唔切架喇!

發表於 Posted on: 2018-05-01 13:00

Riverside
帖數 Posts: 107
回頂端 / Top
哈哈哈!

發表於 Posted on: 2018-05-01 23:29

絲絲小雨
帖數 Posts: 62
回頂端 / Top
同意!真的超難聽!

發表於 Posted on: 2018-05-05 17:25

Riverside
回頂端 / Top
睇黎班自以為好理智既 Fans 好掛住我咁wor !!!
有人話佢目睹晒,喺度自圓其說,我都覺得巧巧笑 !!!
唔知林尾尾你又見唔見到你班刀削面雞粉點樣狂踩色奴王呢?
果隻文小雞話人擦鞋渣信,臭男人,賤男人,偷食王,山頭王,虛偽王,躝癱王,趴街王,
偽暖男,通稿王,擦鞋怪,又mug又漆,真係咁賤既TBB一早就炒Q左佢啦!
洗鬼你班雞粉王好以個怨婦咁,一日嘈到黑咩! 嘈到我都怕左佢地,
由得佢地點踩色奴王我都無出聲,但見果隻文小雞鬧得好過引咁,
好奇睇下你個嘔像刀削面係咪聖人先? 哦!唔睇由自河,一睇真係把幾火,
以為咩咁勁!原來係靠削面,厚粉,送糖水,買點擊,加埋D雞粉!cheap 精一隻,
買點擊真係勁賤!自己個嘔像咁既料就唔好話人啦!
至於果隻人格分裂怪,加埋果隻 daddayxx 無啦啦死出黎做炸兩,
咪又係你班刀削面雞粉囉!
河畔從來只係話刀削面同你班雞粉,唔好拉埋其他人落水黎提高你地自己!
刀削面同煎pan,馬嗚,鄭到弘,無得比! 慳D啦尾尾!

發表於 Posted on: 2018-05-09 15:49

Riverside
回頂端 / Top
睇黎班自以為好理智既 Fans 好掛住我咁wor !!!
有人話佢目睹晒,喺度自圓其說,我都覺得巧巧笑 !!!
唔知林尾尾你又見唔見到你班刀削面雞粉點樣狂踩色奴王呢? 果隻文小雞話人擦鞋渣信,臭男
人,賤男人,偷食王,山頭王,虛偽王,躝癱王,趴街王,偽暖男,通稿王,擦鞋怪,又mug又漆,真係
咁賤既TBB一早就炒Q左佢啦!洗鬼你班雞粉王好以個怨婦咁,一日嘈到黑咩! 嘈到我都怕左佢
地,由得佢地點踩色奴王我都無出聲,但見果隻文小雞鬧得好過引咁,好奇睇下你個嘔像刀削面
係咪聖人先? 哦!唔睇由自河,一睇真係把幾火,以為咩咁勁!原來係靠削面,厚粉,送糖水,買點
擊,加埋D雞粉!cheap 精一隻,買點擊真係勁賤!自己個嘔像咁既料就唔好話人啦!
至於果隻人格分裂怪,加埋果隻 daddayxx 無啦啦死出黎做炸兩,咪又係你班刀削面雞粉囉!
河畔從來只係話刀削面同你班雞粉,唔好拉埋其他人落水黎提高你地自己! 刀削面同煎pan,馬
嗚,鄭到弘,無得比! 慳D啦尾尾!

X 3

發表於 Posted on: 2018-05-10 1:38

luvfred4ever
帖數 Posts: 242
回頂端 / Top
如果袁偉豪得 就唔洗搵其他人唱
胡鴻鈞唔差 只係TVB俾太多佢唱 TVB俾星夢唱是常識
但唔俾佢 唔通俾鄭俊弘? 周柏豪? 林師傑? 伍富橋? 男歌手裡面好似佢已經係最好選擇

發表於 Posted on: 2018-05-10 5:41

老衲射了
帖數 Posts: 66
回頂端 / Top
胡鴻鈞是众多TVB艺人中最令人受不了的一位
在最令人受不了的一位当中还是最欠揍的一位
在最令人受不了的一位当中还是最欠揍的一位之外,他也是最造作。
也许是角色不适合,还是他样子不讨好,总之,他在这部戏里真的很多余

發表於 Posted on: 2018-05-10 10:55

AMS88
帖數 Posts: 17
回頂端 / Top
樓上的,

我雖不時胡粉,
但他不至於最不受歡喜一位,
明白親的心理。

發表於 Posted on: 2018-05-10 11:25

Christina
帖數 Posts: 3987
回頂端 / Top
林師傑之前唱嗰首主題曲, 把聲好似梁漢文, 估唔到佢又唱得幾好喎

發表於 Posted on: 2018-05-10 13:48

LINEETT
帖數 Posts: 296
回頂端 / Top
其實, 大台還有好多唱得不錯的藝員, 或歌手,
只是他們一直採用 "星夢" 旗下歌手去唱主題, 或插曲,
導致有歌手不停的唱, 有些想唱都無機會.

發表於 Posted on: 2018-05-10 16:53

Christina
回頂端 / Top
大家沒有察覺到,
今年沒有舉行勁歌金曲總選,
過往數十年在年底會舉行
最佳男女歌手, 金曲總選等等

商台, 香港電台, 甚至新城電台等都有舉行,
唯獨大台今年無舉辦,
相信, 他們歌手唱來唱去都是嗰幾位,
而且一向公信力欠奉.

還有, 星夢旗下的, 在外面一向是無實力,
只能在大台立足.

發表於 Posted on: 2018-05-10 16:58

Christina
回頂端 / Top
好多隻顛雞扎扎跳呀! 護主心切明白既 !比人話到個嘔像咁樣衰梗係要撲出黎撑到恆啦!你哋為左刀削面where 爛塊面,潑婦駡街,小學雞咁閙人囉!發晒爛渣都幾好笑!可惜吖!你咪喺度做小丑囉!你哋隻整容怪有慳慳架喇!每晚忙住送糖水,好冧啊!為仔死為仔亡!你哋咪為佢發晒狂閙人囉!佢都不知幾happy, 得閒削下面!搞下基!你咪日忙夜忙玩留言囉!好心提醒你哋炸!不務正業日日喺度老屈作嘢害人!口口聲聲話無粉絲包袱,但一講到刀削面就扎扎跳!好心你哋啦!作得就作,真係口賤兼卑鄙呀!

發表於 Posted on: 2018-05-10 23:59
Riverside 帖數 Posts: 110

X 99999999999999999999999

發表於 Posted on: 2018-05-11 0:59

膠質電視迷
帖數 Posts: 134
回頂端 / Top
某幾個人為了捧自己的偶像踩其他偶像 甚至開分身造謠抹黑
我跟你們說 若要人不知 除非己莫為 很多高手都能憑IP拿到你的資料 這Forum我已知的最少有3個
不然到你的資料被公開 或者報應在你偶像身上 別忘記是你一手造成的
別以為人家好欺負就得寸進尺 我知道有人已對你的偶像作針對性部署 你中傷他們的偶像/其他藝人 他們就請人日夜觀察你偶像挖他黑材料 不同的是你是造謠抹黑而你的偶像本身已經常犯錯 就算沒找到有用的材料也能讓他精神緊張 這就是粉絲行為偶像負責 安守本份吧(跟谷微無關) 你的偶像吸金能力已大不如前 如有確實證據呈到老闆/高層面前 他們衡量過這藝人賺不多但得罪人多 就會果斷放棄/投閒置散
所以最後奉勸一句 要對自己的行為負責 為了偶像 吹捧可以 但抹黑別人 也得看看對手是誰

發表於 Posted on: 2018-05-12 3:59

老衲射了
帖數 Posts: 66
回頂端 / Top
老老⋯ you are definite a H fan based in your comments in the last 5 yrs. Who/whom are these people interested in A or B? Please identify? My son is a IT and will not reveal names of the unknown unless proven guilty in sufficant liked Killary in the national stage.

MoMofoxxx .........

發表於 Posted on: 2018-05-12 14:10

silverfoxxx
帖數 Posts: 3180
回頂端 / Top