tvb.com

tvb.com

每一個投票站,王浩信嘅票數都極低。這已證明佢根本就唔受歡迎。

但是TVB偏偏要幫佢。搞到TVB及王浩信一齊乞人憎。

發表於 Posted on: 2018-01-24 12:17

花生先生
帖數 Posts: 181
回頂端 / Top
用埋晒啲下三流手段搶個獎返嚟, 成功又點啫,
只會反效果咋

發表於 Posted on: 2018-01-24 12:19

RadaRada
帖數 Posts: 261
回頂端 / Top
王浩信夺得视帝是实至名归,永远支持浩信,浩信是最好的

發表於 Posted on: 2018-01-24 13:08

文申俠
帖數 Posts: 59
回頂端 / Top
王浩信夺得视帝是嚴重造馬

發表於 Posted on: 2018-01-24 13:09

John313
帖數 Posts: 927
回頂端 / Top
王浩信>马国明,王浩信是最完美的,劲过马国明多多倍,马国明做戏很差

發表於 Posted on: 2018-01-24 18:56

盲俠大律師
帖數 Posts: 76
回頂端 / Top
馬國明 > 王浩信,馬國明是最完美的,劲过王浩信多多倍,王浩信做戏很差

發表於 Posted on: 2018-01-24 22:00

花生先生
回頂端 / Top
恭喜王浩信成为新加坡和香港视帝的双料视帝,实至名归,浩信又帅又大只又体贴又好好戏,简直是完美,观众的眼睛是雪亮

發表於 Posted on: 2018-01-24 22:15

文申俠
帖數 Posts: 59
回頂端 / Top
又高又帥?原來世纪賤男,娱圈内也知他愛食女,老婆泠落,父母又話冇家用!咁嘅男人,留番你……愛

發表於 Posted on: 2018-01-25 0:44

化化
帖數 Posts: 495
回頂端 / Top
恭喜王浩信成为新加坡和香港视帝的双料....造馬视帝,
利用老婆囡囡攞獎真係实至名归,
浩信又衰又頸長又花心又識做戏,简直是完美...賤男,
观众的眼睛是雪亮

發表於 Posted on: 2018-01-25 11:18

RadaRada
回頂端 / Top
王浩信夺得视帝是嚴重造馬。。

發表於 Posted on: 2018-01-25 14:32

issaclai
帖數 Posts: 218
回頂端 / Top
王浩信冇料到
最叻掛注偷食
恨攞視帝到癲
演技木冇表情
冇給父母家用
偷食唔肯承認
受歡迎程度低
人品蹺張自誇

發表於 Posted on: 2018-01-25 19:32

David368
帖數 Posts: 180
回頂端 / Top
靠造馬得個獎返嚟,票數又低又唔受歡迎,完全唔實至名歸

發表於 Posted on: 2018-01-25 19:35

John619
帖數 Posts: 221
回頂端 / Top
我都觉得王浩信夺得视帝是实至名归

發表於 Posted on: 2018-01-26 23:50

raitoly
帖數 Posts: 68
回頂端 / Top
王浩信根本就唔受歡迎,

發表於 Posted on: 2018-01-30 4:56

nicky96
帖數 Posts: 236
回頂端 / Top
唔需要再發問質疑,凡是全球關注丅VB的華人都異口同聲 DQ 2017頒獎禮的視帝視後女喜女配女飛的得獎者。

發表於 Posted on: 2018-01-30 5:22

JessicaTvb
帖數 Posts: 452
回頂端 / Top
賽果嚴重背叛民意,無線一意孤行盡失人心係咪值得!

發表於 Posted on: 2018-01-30 7:12

coogt5026
帖數 Posts: 887
回頂端 / Top
根本就冇人鍾意王浩信。只有TVB一人。

發表於 Posted on: 2018-01-30 8:04

Flyup
帖數 Posts: 205
回頂端 / Top
踩過界收視低、代表冇咩人睇、所謂口碑都系TVB自己同通稿王製造出嚟慨民意。
無時無刻都話擦鞋王係內地爆紅、吹出来的人氣、根本淨大眼講大話、點擊率都未夠六億、使徒行者2二十億,溏心3十五億、仲下下史搬龍門、講人自講。
人在做、天在看。
還我地視帝馬明 ⋯

發表於 Posted on: 2018-01-30 13:04

Jungfrau
帖數 Posts: 174
回頂端 / Top
造馬信兩套合拍劇由6月到1月,微博粉絲增長得十零萬,使徒2播嗰一個月時間,袁偉豪有廿幾萬增長,造馬信內地邊忽紅? 係班粉夠惡鍾意踩人啫,物似主人形,唔知係咪買返黎。

發表於 Posted on: 2018-01-30 13:48

nickkl
帖數 Posts: 30
回頂端 / Top
個個投票區得票都低到死, 證明 通稿王 根本唔係大熱,
只係叫傳媒幫拖吹到自己咁大之嘛, 加埋佢啲粉絲瘋狂吹捧
呃咗全世界之嘛

發表於 Posted on: 2018-01-30 18:03

脆脆薯條
帖數 Posts: 2527
回頂端 / Top
鄉講討論區 無線電視劇版 成日將對 通稿王負評 cut, cut,cut,
仲將留言者扣分, 起初封閉幾日, 整整吓封閉成個月, 跟住永久封閉
但對其他藝人負評, 就視而不見, 即使有人檢舉,
只回覆一句[本版不會保護藝人], 但對通稿王負評就大條道理,
諸多保護, 起初頒獎禮時有大把負評主題, 而家畀佢cut到只淨翻兩三個,
呢啲多數都係冇咁大迴響, 多人回覆嗰啲就封閉刪除, 卑鄙

王浩信收買傳媒踩低人哋, 抬高自己 呢個傳聞, 起初都唔信,
但依家, 你想唔信都唔得

發表於 Posted on: 2018-01-30 20:10

脆脆薯條
回頂端 / Top
王浩信
呃觀眾呃過界
上拍擋閏房,晩晚玩---- 生理追蹤,
搞到同老婆---- 王家風瀑!
對記者---- 我瞞離婚了。
是個---- 不懂廉恥的男人!
最後上台得獎---- 流氓視帝!

發表於 Posted on: 2018-01-30 22:32

脆脆薯條
回頂端 / Top
Don't like Wong

發表於 Posted on: 2018-01-30 23:15

花生先生
回頂端 / Top
喺香港討論區 無線電視劇區,有人留言 [唔好成日四處挑起火頭啦好唔好], 
但版主知道呢個留言者係某藝人粉絲, 曾經負面批評過偽暖男,
版主一樣將其刪除並扣分, 回覆竟係就斬頭斬尾 話 [成日四處挑起火頭]
呢句話等同挑起火頭批判會員, 咁大家話, 分明係斷章取義文字獄,
但投訴版版主同呢個suki一樣都係歪理成道, 死口屈留言者犯規

對其他被攻擊藝人. 即使有網友投訴, 但佢任何行動都冇, 
問佢點解唔將被投訴留言刪除, 佢只回覆 [本版不會保護藝人]
但叫王浩信做 偷食王, 呢個八婆就會刪除扣分, 就算你投訴問點解
個八婆竟然話 [....我都不明白相關藝人有甚麼地方得罪大家,天天無時無刻都在針對針對針對........。]寫咗段好長懶正義說話

"明明沒有「偷食」的藝人,卻以「偷食」二字去形容藝人"
個八婆話王浩信己經公開話冇偷食, 所以就係失實,
但對其他藝人失實留言, 就話 只係 [個人觀感啫]

完全雙重標準, 當正偷食王係受保護動物咁保護, 超級賤格
真係沒有最卑鄙, 只有更卑鄙
沒有最無恥, 只有更無恥

發表於 Posted on: 2018-01-31 18:36

RadaRada
回頂端 / Top
除咗收買香討, 仲有方向傳媒都係, 頒獎禮後佢哋份 新地周刊入面
刊登咗[經典回憶總是美好的! 盤點近10年TVB歷屆視帝視后],
但入面竟然對陳展鵬去年攞視帝如此批判

[[[憑劇集《城寨英雄》打到拳拳到肉的陳展鵬,勇奪最佳男主角。但不少網民表示講演技,陳展鵬其實未夠資格,替《EU超時任務》「渠頭」王浩信及《致命復活》中的郭晉安不值。]]]
https://www.orientalsunday.hk/%E5%BD%B1%E8%A6%96%E5%A8%9B%E6%A8%82/tvb%E8%A6%96%E5%B8%9D%E8%A6%96%E5%90%8E/

唔好話去年, 連前年張保仔, 陳展鵬都係大熱, 個個投票區都贏到開巷,
但呢份周刊竟然又係反白為黑, 竟話陳展鵬演技未夠班, 
反而 偷食王個低收視 EU先至係大熱, 

通稿王一直知道陳展鵬係最強勁對手, 所以自去年EU有少許成績之後, 
就不斷收買傳媒同請打手, 上網同喺報章唱衰陳展鵬, 捧高自己,
今年估唔到馬明跑出, 又重施故技狂踩馬明, 呢個 通稿王真係賤到貼地

發表於 Posted on: 2018-01-31 18:36

RadaRada
回頂端 / Top